Nya Flugsvamp 3.0

Flugsvamp 3.0 har stängt.

Många kallar det för en Exit Scam men mig magkänsla säger mig att de gjorde så gott de kunde och vågade. Vissa vendors hann ta ut sina pengar, många kunder förlorade mindre summor de hade på kontot, och det fanns vendors som blev av med rätt stora summor då nedstängningen skedde kring en löning. Det kunde med all säkerhet sköts bättre, som när Dream Market eller White House Market la ned. Innestående summorna ska ha donerats till TOR Foundation enligt teamets PGP signerade meddelande, vilket mycket väl kan stämma…

Nästan alla vendors som fanns på FS3 kommer eller har registerarat försäljarkonton på ARCHETYP MARKET. Du hittar praktiskt taget varenda gammal FS3 vendor på den marknaden. Länkar och info om den marknadsplatsen hittar du här!  

Alternativ till Flugsvamp 3

 1. Archetyp Market (Här finns vendorn GottOchBlandat, TillDinDörr, BalkanExpress, ApotekExpress, Swish, Lapplisas, EvaLena, HemmaKväll, Krav och många många fler.. Läs vår guide och hitta länkar till Archetyp Market här )

Länkar till dessa och flera andra finns här.  

Flugsvamp har stängt

2021-10-30: Flugsvamp 3.0 har stängt efter att man meddelat ett orderstopp. Vi tycker det är tråkigt att denna fantastiska marknadsplats läggs ned men tackaer ändå för tiden, i nästan 3 år var FS3 uppe. Nedan kommer meddelandet från Teamet bakom FS3:

Flugsvamp 3.0 stänger. På grund av personliga och yttre omständigheter behöver vi nu stänga ner Flugsvamp för gott. Vi förstår att detta skapar problem för köpare och säljare, och önskar vi kunde fortsätta driva sidan vidare, men det är tyärr inte möjligt. Dagarna med orderstopp var till för att köpare skulle kunna avsluta sina ordrar och säljare skulle kunna plocka ut sina saldon.

Vi är fullt medvetna om att många köpare hade saldon kvar på sidan, men det var inte praktiskt möjligt att låta alla ta ut sina saldon och vi har gjort så gott vi kan för att alla ska vara nöjda och ändå kunna stänga ner alla system på ett sätt som var säkert för oss, något vi var tvugna att prioritera. Överblivna saldon donerar vi till tor project där dom gör nytta för darknets framtid. Våra system har alltid varit helt krypterade, och de är nu raderade, inkl backups. Samtliga admin-nycklar, kod och databaser är raderade. Inga uppgifter, av något slag, är sparade. Vi tackar för vår tid och hoppas att nästa kapitel blir bra och att alla tänker på säkerheten framför allt annat. Forumet kommer hållas öppet en tid framöver så att kunder kan hålla kontakt med sina favoritsäljare.

Stort tack till alla fantastiska säljare, köpare och medarbetare. Ni vet vilka ni är. Tack för denna tid.

Team FS

Alternativ adress till FS3

Ingen aktuell alternativ adress till Flugsvamp för tillfället, men webbplatsen är stabil. Det finns dock en extra adress du kan spara för att vara på den säkra sidan, den syns när du loggat in på FS3 för användare som har genomfört köp på Flugsvampen, spar ned den och använd ifall ordinarie adress blir överbelastad.

VARNING

Till synes trovärdiga webbplatser kan bli hackade, som för ett tag sedan dark.fail med flera. Det som händer är att du ser en exakt likadan version av webbplatsen, den skickas till dig via en tredje part, och det enda som skiljer sig åt är ifall du ska göra en insättning, då byts insättnings adressen ut mot andra och dina pengar är förlorade.

  Hämta dina darknet länkar här på luffarn eller på darkweb.wtf

Med det sagt, var försiktig med att leta adresser till Flugsvamp, ett bra sätt är att försöka minnas de första och sista bokstäverna i alla adresser till de marknader man besöker, och alltid kontrollera att de stämmer. 

Flugsvamp 3.0 blomstrade

Flugsvamp 3.0 var en klockren marknadsplats, med nästan 3 år på nacken är uppföljaren till de tidigare sajterna på Darknet. Flugsvamp öppnade december 2018, ett tag efter det att Flugsvamp 2.0 las ned, då en av dem bakom webbplatsen greps och åtalades, och om det kan man läsa mycket om, dels här på Sydsvenskan eller lite översiktligt här >> 

Flugsvamp 3.0 verkade inte ha någonting alls med gamla Flugsvamp 2.0 att göra, att man tog namnet Flugsvamp hade nog flera orsaker, dels kände folk igen namnet och det blev enkelt att veta vad det handlade om, det hedrar delvis ordningen och visar även myndigheter att stänger man ner en – så ploppar en annan upp. Visserligen med namnet så red man en aning lite oförtjänt på de tidigare webbplatserna, och en viss gnutta av trovärdighet ärvdes ju. Flugsvamp 3.0 stände den sista november 2021.

Ny captcha för att logga in på flugsvamp

Killarna (eller tjejerna) bakom plattformen Flugsvamp 3 höjde säkerhet den 23:dje juni 2020, och finns nu på ny adress. De har även en ny captcha som är samma som används på kända Dread för övrigt.

Denna verkar folk tycka är lite svår att få rätt, så nedan kommer ett par exempel. Du får en bild med symboler, och det spelar ingen roll vilken färg de har eller vilken form de är. Du ska tänka att det är tre rader, och där det finns en symbol ska du klicka för en ring i motsvarande ordning till höger. Om du tar för många sekunder på dig så kan captchan tima ut, så har du skevglott på skärmen i 15 sekunder för att du för stunden kände dig som en fågelholk så kanske du behöver göra om för att du var långsam (har hänt även den bäste).

Exempel 1

Lösning

 

Exempel 2

Lösning

Hoppas du förstod, och blir det fel en gång så är det bara att försöka igen. 🙂

Så, hur hittar vi ut på darknet marknaderna?

 

Först och främst, har du inte TOR eller tidigare besökt sajter på Darknet så behöver du lära dig några saker. Jag kommer skriva en detaljerad guide så småningom för dig som är helt ny. Har du dator vana så klarar du dig kanske ändå, det du behöver är webbläsaren TOR och den laddar du ned här >>

Jag rekommenderar även användning av VPN, men du når sajten även utan bara det att din kommunikation med Flugsvamp inte blir fullt så säker som den skulle kunna vara.

När du har TOR klart, kopiera nedan .onion adress (fungerar inte i vanlig webbläsare, enbart TOR).

Adress till Flugsvamp 3.0

v3 (ny från 23 juni 2020)


Påpekar också att dessa inte byts ut regelbundet, och använd endast
dessa adresser. Fungerar dessa inte så vänta tills information finns
på flera trovärdiga källor.

Och notera: Du MÅSTE alltså använda webbläsaren TOR för att nå nya
Flugsvamp, och alla andra webbplatser på Darknet också för den delen.

Regga dig, använd ett Användarnamn efter eget val, jag rekommenderar ett som inte har någon som helst koppling till dig. Och sedan ett lösenord, och använd här ett lösenord som du enbart använder här. Folk försöker hacka konton på daglig basis, skydda dig enkelt genom att ha ett säkert lösenord och som endast används här.

I det fall adressen här inte fungerar, så vänta och försök senare. Läs på forumet. Kika på vår nyhetssida. Var försiktig med att Googla efter darknet-länkar, det är inte ovanligt att det läggs upp phishing länkar.

Skaffa Bitcoin?

Har du inte Bitcoin, så rekommenderas LocalBitcoin, här behöver du inte TOR och du hittar dem här >>

Sälja knark på Darknet? Eller köpa? Inom Sverige.

Det finns ju en hel del sajter på Darknet för detta. Efter att Flugsvamp 2.0 stängdes ned så flyttade många svenska langare till andra internationella marknadsplatser. Och det funkar i och för sig, man söker på de som skickar från Sverige och kommer hitta ett gäng. Men visst är vi många som både saknar gamla Flugsvamp, och vill ha en svensk plattform. Fördelarna med att handla inrikes är flera, du får oftast det du beställer dagen efter om säljaren skickar snabbt – samt framförallt kommer praktiskt taget allt fram, brev inrikes registreras inte på samma sätt som från andra länder in i Sverige.

Utbudet på Flugsvamp 3

Flugsvamp 3 är en webbplats, ha det i åtanke, så utbudet är ännu inte enormt, även om de klassiska drogerna finns här redan. Samtidigt är det ju en möjlighet för den som säljer, först in på Flugsvamp och erbjuda sina produkter så har man ju försprång. Många vill också kunna handla sina grejjer ”lokalt”. Kolla av de olika säljarna på Flugsvamps forum så får du en bra hint om vem du ska beställa av, samtidigt, som alltid, gå också på känsla. Alla försäljare börjar på 0 i rykte, även de som har de bästa grejjerna så var inte heller rädd för att testa.

 

Här har jag sökt på Kokain, och får 20 träffar på det (2021-08-16), några exempel på laddet som finns till salu just nu nedan..

Är man ute efter cannabis så är utbudet ännu bättre…

 

 

Amfetamin på flugsvamp

Även i kategorin tjack (amfetamin) finns mycket att tillgå. Det är något färre antal langare överlag jämfört med ett halvår bakåt, men det känns som det skett en rensning. De produkter som ligger till salu får bra betyg och även om kvaliteten var god tidigare har det senaste tiden blivit ännu bättre. 20 annonser finns aktiva under amfetamin just nu (2021-08-16).

Överlag är det bra grejjer som säljs i alla kategorier. Det finns dunder tjack och kokset håller fantastisk kvalitet som är ovanlig i Sverige. Vi har tidigare klagat på ketaminet, inte bara på FS utan överlag i Sverige och även internationellt men nuså vågar vi påstå att det är många som säljer bra keta. Angående dåligt ketamin i omlopp kan du läsa här, och det kan vara bra att läsa på för det finns fortfarande mycket pissketa som inte snortats upp och som åtminstone någon langare antingen inte bryr sig om eller förstår bättre: Vi har skrev om fenomenet med det dåliga ketat här.

Nya Flugsvamp är enkel att använda, det ska de ha beröm för, du ser direkt vad du ska göra liksom. Klicka på det du är intresserad av så listas allt, eller sök. Allt står stort och behändigt så både den mest tjackskadade gamla luffaren (som jag) och den dygnrake Stureplanskillen som ska fyllehandla hittar rätt här. Fan, man kan nästan säga att det är handikappsanpassat att köpa grejjer här.

Man kan sakna vissa funktioner, som t ex att lägga saker i varukorgen även om man inte har pengar på kontot. Oftast vill man ju lägga ner dem och sedan skicka Bitcoins. Jag hittar inga recensioner, bara antal stjärnor de fått 1 – 5 men ingen kommentar. Det är en viktigt del när man ska bestämma sig för vem man köper av när man provar en ny langare, eller köper en produkt man inte tidigare beställt.

Kort sagt, Flugsvamp 3.0 levererar och jag ska se om jag kan lägga en beställning nu när soc-bidraget trillat in.

UPDATE: 2019-03-04, utbudet ökar ganska bra på Flugsvamp 3. Hela 35 olika varianter på tjack och hur mycket olika röka som helst. Ser riktigt lovande ut. 🙂

UPDATE: 2019-05-03, riktigt bra utbud numera. Har ökat stadigt senaste månaden med många nöjda kunder enligt forumen.

UPDATE: 2020-04-25, FS3 fortsätter vara en succé och har nu varit live snart ett och ett halvt år. Tips på bra vendors finns här tillsammans med bra att veta för den nye knarkaren på Luffarns Pundarens Guide till Galaxen. Mer om hur du använder Darknet kan du läsa om på  Darknet för nybörjare.

UPDATE: 2021-08-16, Denna fantastiska marknadsplats blomstrar, över 2,5 år på nacken nu. Från djupet av mitt hjärta berömmer jag de män eller/och kvinnor som ligger bakom denna webbplats.

Och till dig som nyss upptäckt darknet och läser detta för första gången kan jag inte annat än verkligen rekommendera dig att ta dig tid att lära dig hur du går tillväga även om det känns jobbigt med Bitcoin, TOR och PGP – när du väl behärskar hur du gör är det är det så smidigt hela vägen.

UPDATE: 2021-10-30, Flugsvamp 3 stänger – rykten och utrveckling av en eventuell Flugsvamp 4 finns att läsa om här.

UPDATE: 2021-11-13, Nästan alla gamla stora langare från Flugsvamp 3 finns registrerade på Archetyp Market. Länk och info längre ned.

 

VARNING

En vänlig varning tills – Googla alltså INTE efter adresser till Flugsvamp 3, den marknadsplatsen har stängt.

Även på Flugsvamps forum kan i teorin folk börja posta länkar nu, även om det finns moderatorer kvar som försöker hålla koll. UPDATE: flugsvamps forum finns inte heller längre.

Ta det lugnt, är du du desperat så regga dig på Torrez Market och hitta de svenska säljare som finns där! Länk dit och till andra bekräftade darknet-sajter finns här.

 

Alternativ till Flugsvamp 3

 1. Archetyp Market (Här finns vendorn GottOchBlandat, TillDinDörr, BalkanExpress, ApotekExpress, Swish, Lapplisas, HemmaKväll, Krav och många många fler.. Läs vår guide och hitta länkar till Archetyp Market här )

Länkar till dessa och flera andra finns här.  

2022-06-04: Nyöppnat spännande Drogforum ”Plattan” finns här.

 

456 Kommentarer
 1. Jag kommer inte åt forumet, det har varit så i minst en månad. Det händer inte ett smack när jag klickar på Besök flugforum?!!? Har försökt kopiera länken och klistra in i nytt fönster men inget hjälper. Någon med samma problem eller lösning?

 2. Har fastnat på ”pågående insättningar” i över 20min nu. Är detta vanligt?

 3. Hej Räka, ja det är faktiskt vanligt. Men det brukar sällan ta mer än en timma så du har antagligen inte länge kvar att vänta. 🙂

 4. Har inte heller kommit åt forumet på länge. Vet inte om jag haft oflyt med timing när jag testat men varit nere för mig i månader.

 5. Det har funkat bra de flesta gånger jag testat senaste tiden.

 6. Omöjligt att komma in på forumet! Lyckades en gång söndags, sen dess omöjligt!

 7. Kan inte längre skicka från localbitcoins till adressen på flugsvamp. Vilken Wallet krävs/är inte blockeras för detta?

  Mvh

 8. Hej Anna. Du ska av säkerhetsskäl helst inte skicka direkt från Localbitcoin till Flugsvamp eller andra darknet-sajter. Ladda ned Electrum som ”mellan-wallet” så är du så säker du kan bli, du hittar den på electrum.org

 9. Är flugsvamp fortfarande igång april 2021?

 10. Jadå! 🙂

 11. Det är kontraproduktivt att skriva om det här.

 12. Det står ”Onionsite not found. The most likely cause is that the onionsite is offline. Contact the onionsite administrator.” när jag försöker komma in på fs. Är det nere atm eller är det något jag kan göra?

 13. flugsvamp 3.0 market ligger nere..

  Tack för att du håller igång din blogg , fantastisk läsning.

  mvh
  Jokko Markskommun

 14. Blir stopp när jag använder tor browsern. Den hittar inte sidan. Är fs3 nere???

 15. är flugsvamp nere nu

 16. Flugsvamp nere?

 17. Är sidan nedstängd? ”Adressen hittades inte” står det bara…

 18. Kommer inte fram till följande. Adressen hittas ej. Vad har hänt?

 19. Kommer inte in på fs3. Har haft problem hela middagen. Tor bronserna hittar inte sidan. Vad har hänt…?

 20. Kommer ej in idag. Någon fler som har problem?

 21. Är flugsvamp nere?

 22. Bara jag som inte kommer in på flugsvamp just nu?

 23. Hittar inte FS länken på TOR idag. Står att den troligtvis är offline. Har du också det problemet? Har det kommit nån ny länk?

 24. Ligger FS nere just nu?

 25. Kommer inte in på fs. Varför?

 26. Jag kommer inte in på flugsvamp. Vad hämder

 27. Kommer ej in

 28. Är Fs3sidan som du länkat nerstängt?

 29. kan någon länka till forumet? alltså adressen man endast kan se när man är inloggad? vill ni inte skriva här maila till xxxxxxxxxx

  Tack på förhand!

 30. Kan vara allt från att servern kraschat till något annat som admins måste uppdatera, prova igen om någon timma.

 31. Forumet ligger uppe, jag tror att om det skulle bli nedstängt så åker forumet samtidigt.. så ta det lugnt någon timma och testa igen, det vore inte första gången sidan går ned och kommer upp igen.

 32. FS3 är uppe igen, men endast nåbar via den adress man får som inloggad.. så ha tålamod så börjar nog även den andra funka!

 33. Men hur loggar man in eller blir medlem här då

 34. 2021-04-20 kl 19:15: Flugsvamp ligger uppe men nås just nu endast via den adress man får som inloggad.

  Inloggad vars?? Hittar inte att man kan logga in på denna sida någonstans

 35. Den alternativa du la upp funkar ju inte inte heller. Jag du inte lägga upp en ny alternativ in du är inloggad?

 36. Dålig timing på server update imo. Tisdagar är ju inofficiella beställnings-dagen fofean

 37. Alltså. Du namnger fel adress som EJ fungerar.

 38. Om man inte hunnit ta någon av de nya länkarna hur kommer jag då in på FS 3.0 ? /mvh apan

 39. Vars är det man måste vara inloggad för att få rätt adress?

 40. vad menar du om man är inloggad, på den här sajten eller? Fattar inte hur man blir medlem

 41. Du kan inte lägga upp någon adresser du fått som inloggad då?

 42. OK men hur hittar man adressen somm inloggad.Minnns den inte och ingen info i historiken. Suck.Precis fört över 4000 kr

 43. Luffarn har du lust att maila den till mig på xxxxxxxxxxxxxx?

  Tack på förhand

 44. Nån mer som ine kommer in?

 45. Vad menar du med via den address man får som inloggad? Så jag borde bokmärkera sidan när jag är inloggad och inte den första main pagen? Så om jag nu inte har den, hur kan jag då hitta addressen jag får som inloggad?
  I övrigt, tack för en megafet blogg <3

 46. Flugsvamp ligger uppe men nås just nu endast via den adress man får som inloggad på Flugsvamp. Har du tidigare sparat den så använd den, annars vänta tills de gamla fungerar igen. 

 47. https://poddtoppen.se/podcast/1548486753/p3-krim/karleksparets-drogcentral-i-skargardsidyllen

  Fan i helvete. Bara glömma Flugsvamp 3.0. Den kommer inte tillbaka. Vi får hoppas på 4.0.
  4000 kr förlorat.

 48. Någon som har lyckats komma in utan att ha sparat en gammal länk när man var inloggad?
  Jag har alltid gått in på luffarn och kopierat länken för att komma in på FS men nu funkar inte länken som är här.

 49. Har mitt lösenord och användarnamn sparad. Kan man lägga till det i adressen på nåt sätt för att bli bli inloggad?

 50. Fortfarande nere? Visste fan inte man skulle spara nån annan inlogg adress än den man använde sig av för att bli medlem? Nån som har en adress man kommer in på så dela gärna🤬🤯😢

Lämna ett svar