Bullet, snortrör, THE HUP,
Droger, Goda råd

Harmreduction, ofta kallat skademinimering

Handlar egentligen lite felaktigt skulle vi här ute i Uddebo åtminstone tycka, från ett perspektiv där brukande av droger är negativt, och alltid innebär en skada, som man vill minimera. Det kan då handla om allt möjligt och allt från sprututbytes-program så att tillgång till rena kanyler finns, eller hjälp med att kvalitetssäkra sina droger. T ex att heroin inte är fentanyl, och att man åker på en överdos. Hur som helst, harmreduction och vad det innebär är ganska fantastiskt, även om vi skulle vilja kalla det något annat lite mer positivt laddat. Det handlar om att ge varje person som intar droger en så bra upplevelse som möjligt, oavsett om det må gälla sinnesutvidgande psykedelika eller ångestbedövande opiater.

Så här vet du om ditt knark är bra med testkits

Köp hem det du behöver för att kvalitetstesta dina droger, THE HUP säljer bra kits.

Det är ju även bra att ha hemma ifall för att se ifall man blivit blåst, men framför allt så att man vet om substansen man köpt verkligen är det man har betalat för innan man skickar in det i kroppen.

Ovan kit kostar några hundringar, och testar totalt över 300 olika substanser. Här ute i Uddebo har vi särskilt använt det för att ta reda på vad det är för ketamin vi fått, då det cirkulerat väldigt mycket skit på senaste, och inte allt för sällan har det visat sig vara deschloroketamin, som bara ger ett blurrigt rus, inte speciellt behagligt egentligen.

Såhär använder du testkitsen från THE HUP

Ta en nypa knark, vi har alltid använt ett vitt wasabi-fat i porslin. Du vet sån där liten man blandar soja och wasabi i på sushi restauranger. Då är bakgrunden vit och det är lätt att göra rent efteråt. Kolla på vad som händer, hur färgen förändras och jämför sedan i den tabell som finns på deras sajt.

Om du handlar på THE HUP så kan du uppge rabattkoden Luffarn! 🙂

Sjysta snortrör istället för sliskiga rullade sedlar

Så det där med hygien, gäller ju lika mycket för dig som gillar att dra en panna i armen som för dig som hellre snortar. Sjukdomar sprids rätt lätt om du använder en sedel och drar med, och delar sedeln med polarna. Varför inte ha en schysst eget snortrör? Går ju såklart att klippa till från ett sugrör, men älskar man att knarka så tycker iallafall vi här ute i Uddebo att man gjort sig väl förtjänt av ett exklusivt snortrör inte bara för att hedra näsborrarna, utan även knarket!

Snortrör i metall

Det går att beställa snygga snortrör från många ställen. Här kommer några exempel…

Eller vad sägs om denna dammsugar-snortaren?

Snortrör i glas

Eller kanske allra bäst…

Snort Bullet

En bullet är inte bara ett snortrör, utan samtidigt en behållare. Det brukar rymmas c:a ett gram i dem och de passar bra för pulver som inte klumpar sig. Kokain och ketamin är exempel på droger som funkar bra i dessa. Hacka knarket fint fint och lägg sedan i det i bulleten, sedan vänder man den upp-och-ner, vrider på snurran samtidigt som man vänder tillbaka den. Sedan upp i näsan och sug in. Doseringen brukar vara c:a 0,05. Dessa är ju dessutom extra bra då det går att knarka lite diskret, t o m mitt på dansgolvet. Och bra för substanser som man behöver fylla på lite ofta, ja men ketamin och ladd. Amfetamin klumpar sig för mycket och inte lika lämpligt för bullet.

19 Comments

 1. januari 22, 2024 at 13:20

  Arg 16åring

  Helt otroligt att man ska behöva läsa den här artikeln! Att vanligt folk ska få sitt knark är ju självklart! Jag och mina kompisar här på västkusten har nästan bara träffat på hederliga plugs men min klasskompis har tyvärr köpt av en fitta som sålde skit asså. Vi satt o rökte på som man gör vardagligt när man är 15. Men helt plötsligt så märker vi att min kompis hade fått dåligt hasch. Han var hög som fan men spydde överallt. Som tur var satt vi på skolgården runt kl 9 på kvällen så de var rätt chill. Men a anyways 2 av oss som hade rökt på körde hem på sina moppar efter några timmar, fortfarande höga som in i helvete. Tråkigt att man blir scamad när man bara försöker köpa lite hederligt knark!

 2. juli 16, 2023 at 02:16

  Jenn

  Vad i helvete har hänt med tjacket??? Förut köpte man tjack utan en tanke på att det inte skulle funka, (klart det gjorde liksom). Efterfester till 15 dagen efter, alla pigga, glada och snacksaliga.

  Men nu… Orkar inte. Köpt minst 50 g uppdelat på typ 30 dealers. INGET funkar. Hjärtklappning på sin höjd. Somnar som en prinsessa klockan 23.

  Vad är det som pågår???!

 3. juli 1, 2023 at 20:49

  atg2000

  Har en fråga om en ”överraskning” som kom med budet. Hade beställt Belibien, med dessa kom tre lösa tabletter i större och ovalform skåra på tabletternas långsida, men skåran var lodrätt. Det stod även DUO på andra långsidan. Vad är dessa för nåra?

 4. april 5, 2023 at 02:47

  NIKE

  halå, tänkte se om detta var ett ställe att fixa en bra kraan för lorezzepan ksol xanor, och annat

  mvh NIKE

 5. oktober 8, 2022 at 00:56

  Evert Onödig

  klart valpen ska ha sitt som du ska ha ditt. FIXA det

 6. augusti 10, 2022 at 21:59

  Sven Wollter

  Funkar det att beställa brunsås & geisha kulor från denna sida?
  Valpen börjar bli gnällig och vill ha sin dagliga injektion..
  Genmäle uppskattas Luffen.

  Med vänliga luft runkar Wofflan

 7. juni 27, 2022 at 21:05

  Besviken midsommarfirare

  Beställde partytjack hos Mupparna och visst, party o party… Hade nog kunnat baka en schysst sockerkaka med vanillinpulvret jag fick.

  Säger som ovan, vem blåser nån som eventuellt tänkte köpa mängder? Så dumt.

 8. april 19, 2022 at 18:34

  Ls

  Vart kan man hitta flugsvamp de har stängt ner 4.0

 9. februari 5, 2022 at 20:11

  Luffarn

  Hej Majabraja.. ser att The Hup har bytt webbadress till https://dosetest.com/ istället, gå dit och kika, jag har för mig att heöa instruktionerna ska ligga på deras sida men resultattabell och allt. Ska uppdatera länkarna till dem nästa vecka.

 10. februari 5, 2022 at 09:53

  majabrajja

  Asså jag beställde de där testen men:
  1, Jag fick bara massa små flaskor utan någon bruksanvisning eller något. INGET PAPPER ELLER INFO OM NÅGOT.
  2, sidan fungerar inte längre? Kommer inte in på THE HUB!

  Är det scam?

 11. december 21, 2021 at 11:33

  Luffarn

  Jättegärna!

 12. december 19, 2021 at 15:10

  Ragnar321

  Vill du något som skimrar?

 13. juni 26, 2021 at 02:10

  ikognito

  Fuck ja är hög som ett hus det där blev ju en liten bok vill du skippa till vilka 3 juni 2021 har bästa laddet läs 1. 2. 3 i slutet 🙂

 14. juni 26, 2021 at 02:06

  ikognito

  Till Cerberus (coolt alias gillar grekoisk mytologi var väl Hades ”Helveteshund” som vaktade så inga döda stack från Hades rike om ja minns rätt)

  är laddtorsk håller med fullständigt är så dålig kvalitet på laddet och ogillar de fejka 90-93% annonserna eller i annonstext ”Vi har uppmätt detta ladd till 90%” det är vilseledande då jag hoppas du får tag på så rent koks men sen står det inte ”efter vi uppmätte banka vi det lol.

  iaf om ni läser detta köp 1g utav dessa 3 har köpt av alla och dessa 3 är bästa på fs. synd hann inte prova pharmazeds sk ether koks men zed är trevlig säljare men många höjer han till skyarna pga gammal batch säljare är ja intresserad av senaste batch och tex Zeds innan det sista var 4:a pga jag köpte samtidigt utav Merrakesh och det var snäppet vassare.

  rek ni köper 1g sample av dessa 3 juni 2021 Merrakesh 899kr g (tror jag) Dunder dealer har detta nu stank koks som fan när ja öppnade vakum slutna) Och ni vet att många koks inte luktar ens som de ska än mindre har va ja kallar riktig ”KOKSEUFORI” = den där otroligt sköna jag är bäst känslan utan stiss för kemikalier blandats eller ännu värre är nåt RC LADD smokemiss 350kr grammet lol va tvungen att testa är laddtorsk o har köpt utav alla. lite off topic är hög som ett hus på tjack så drog bara en lina utav Dunder dealers koks 1000kr grammet o kan mycket väl vara värt det. ja betalar helllre lite mer men få riktigt koksrus inte nåt ja får hjärtklappning pga kemikalierna kan va så otäck känsla. (kanske ni känner igen er när det känns o blir värre ju mer man tänker på hjärtat man tror man ska dö om man gör hastig rörelse. Mupparnas KTM köpte ja när d kosta 1000kr nu sänkt till 800 va ok men merrakesh är bättre. som sagt Dunder dealers stank koks lär inte bli besviken och tredje är en som kommer i skyundan iaf för mig har bra kosk ännu bättre nya batchen ”Björntass” säljare drugify använde hans 1g till att blanda med 3g skit minns inte namnet på säljaren. sen merrakesh tom sample 1g kommer i en eller 3delar sten om du tror det är bättre pga att det är sten lol ja går oxå på det trots ja vet betyder skit. somliuga smugglar i flaska vin eller sprit. sen skall vätskan bort och blir i pulver. som utan problem pressas till ”kaka” el sten om de vill.

  iaf säger igen blev lite långt köp 3g utav merrakesh dunder dealer (fan kan inte prova innan tjacket försvunnit men den lilla linan ja tog så luktade det gott i näsborren vid inandning o lite ”som att det känns du andas in fuktig luft” vet inte hur ja ska beskriva det men somligahar inte ens upplevt den känslan eller den där klumpen man får i halsen pga man svalt lite koks vid hård snortning. och sista ni köper ifrån är Drugify och hans nya björntass batch är riktigt bra.

  till er båda och andra juni 2021 är det Merrakesh Dunder dealer & drugify som ja o yes kan iaf säga skriver detta utan nån va heter det affiliate bara vill hjälpa de som vill ha bästa koks lägger till på FS för utbudet är skamligt 90-93% annonser vilket skämt borde ge dem ett steg lägre betyg pga lögnen. Var samma lögner o nog där ifrån det kommer gamla el första SILK ROAD ja trodde på annonserna 90-93% massa folk som givit 5:a i betyg måste ju va sant eller hur? fan minns beställde från en i USA stod pure o massa 5or i betyg fick en plånbok ny inplastad visste inte direkt va det va men det va snubbens stealth. låg efter man tagit bort plasten i liten ficka (tror inte ja sabbar för han att nämna stealth 😀 iaf skojar inte drog lina o kände nåt vagt ingen av sköna KOKSEUFORIN tog större o större linor blev stissig tror % va på ca 15-20%max WTF ANSTRÄNGA SIG GÖRA SÅDAN STEALTH O SEN SKICKA SKIT WHYYYYYY!!!! iaf tror det kom därifrån. som sagt provat alla och inegn har varit i närhreten av 90-93% de har ju inte ens jag är bäst känslan bara bra koks ger har brännt mycket cash för att sedan july 2020 testa alla kokssäljare vill inte nämna summan här men tänk själv menar allla och alla deras. har hänt ja fått näsblod av par linor o kokset va ändå skit. när det hänt man fått näsblod har iaf varit nöjd med % halten.

  juni 2021
  1. Merrakesh 899krg
  2. Drugify nya batchen björntass är helt ok tror 750g eller 799kr.
  3. Dunder Dealer 1000kr g (sorry kan inte ge mer info pga tjoo ruset skulle förstöra men som sagt stinker koks när vakumplasten avlägsnas. kan uppdatera detta efter ( och de har skrivit beskriv gärna känslan på vår produkt bra ordval somliga skriver värsta ja sett va om du ger detta 3:a eller lägre påstår vi att du inget vet om koks eller bara saboterar!!. wtf ja tycker att säljare endasst får ge lägre betyg än 5:a om du låtit cash gå till autosläpp håll med om att det är fel säljare ger dig dåligt betyg tillbaka för du är ärlig? va säger du luffaren ? blir ju helt fel o alltid femmor i betyg om FS vill ha seriösa betyg får säljare inte ge sämre än 5:a förutom om det blev autosläpp.

  ok cerberus och mellowmelon detta är mina ärliga betyg o köpt allt tom statlig service 500kr g eller green nån ting säljer 2000kr 5:a

  ok då vet ni skulle vilja ni köpte 1g av varje o skriva tillbaka om ni håller med eller inte.

  Fuck glömde nämna Rolex Butiken hade dunder va bara 3500kr 5:an men hade riktig kokslukt njöt av den lukten beskriver den som bensin/diesel/thinner typ köpte femma till sen tredje gången va det nåt helt annat dligt säljaren är jättetrevlig så tror på hans verision som var ett frågatecken nämnde andra sagt samma. tror han fått in ny batch av båda så ska be om 1g 0,5g av båda o hoppas det är som då när det va shysst

 15. maj 8, 2021 at 07:24

  Mellowmelon

  Cerberus1 Håller med fullständigt!!

 16. maj 2, 2021 at 22:27

  Cerberus1(

  Överlag skitkvallité på laddet på fs3. Varför kan man inte lita på alla vendors?? Vill de inte ha ÅTERKOMMANDE kundet??
  Tacksam dock för en rekommendation på vem som säljer bästa laddet. EvaLena som jag trodde var illgrön, gjorde mig sjukt besvikenn!!
  Vem kan man lita på har renast grejjer!
  Orka bli blåst! Så jävla lowlife!!

 17. maj 15, 2020 at 15:57

  Rakel

  Bevittnade något märkligt, X bankade ut sitt vita tjack med lite creatin. Några timmar senare när jag skulle ta en näsa så hade pulvret ändrat färg, som sågspån, alltså gul-orange. Det såg nästan oaptitligt ut. Men det funkade som det skulle ____

 18. maj 15, 2020 at 15:56

  Rakel

  Bevittnade något märkligt, X bankade ut sitt vita tjack med lite creatin. Några timmar senare när jag skulle ta en näsa så hade pulvret ändrat färg, som sågspån, alltså gul-orange. Det såg nästan oaptitligt ut. Men det funkade som det skulle ____

 19. mars 24, 2020 at 03:12

  Patrik

  Jag har inte någon dator och jag har en surfplatta bara. Men jag skulle verkligen uppskatta om någon vill hjälpa mig att komma igång på flugsvamp3. Finns det någon möjlighet att få hjälpa mig med det här??!!
  Skulle vara så tacksam om någon har tid att göra det här??!! 🤩

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *