Nyheter

Knarket räddade livet på Pellepastor, 65 år

Knarket räddade livet på Pellepastor, 65 år
Pellepastor fyller 65 år i år och har haft ett tufft live – fram till för ett par år sedan när han vågade ta steget och prova knark. Då kom brytpunkten, tack vare ruset förstod han sig själv och kunde börja bearbeta sitt tidigare liv. Idag mår han prima fisken och prisar gudarna för att han provade knark, 65 år är ingen ålder och det är aldrig försent att börja knarka.

Här kommer hans story, läs och faller tårarna av glädje så är det normalt.

65 åringen som fick livet tillbaka tack vare knarket

Jag fyller 65 år, i maj. Man. Mamma Sverige. Pappa Danmark. Döda. Såklart. Eller? Kunde levt ju. Men det gör dom inte.

 

Pappa hängde sig när Pellepastor var 2 år

Jag blev full första gången när jag var 13 år. När jag var 1 år och 9 månader hängde sig Paulli, på vinden. Min pappa alltså. Han sa ”hejdå Pia” när han öppnade dörren till vinden. Pia är också död. Hon var min storasyster. Vi hamnade på en öde ö, sa hon. Hon och jag. Efter det blev det nog mest skit. Vad vet jag? Kunde ju knappt tänka en tanke då. Det kan man inte vid den åldern. Minnen, nja.

Livet fram till 63, flykt, rädsla svartsjuka och ångest

Så det har sett lite rörigt ut: flykt, hela livet. olika slags; droger, arbete. Svartsjuka och ångest är ju också en variant av flykt. Det är inte många som vet. Flykt från vad? Rädsla. Den som all flykt handlar om. FLY BORT FRÅN RÄDSLAN. Uttrycken, vägarna, är många. Men det handlar om samma jävla sak. Klarar man inte av att vara rädd, ja, då flyr man. Såklart handlar det mest om hur pass rädd man är. Men hur rädda vi är vet vi oftast inte. Vi har ju flytt:) Bort. Det hör ju liksom ihop; Inte så konstigt. Jätterädd = jättefly. ”You got’ to do what you have to do.” Terapierna då, säger du? Nja, svarar jag. I psykoanalysen var jag inne o touchade rädslan, absolut. Men det förstod jag inte då. Blev av med en del av min okontrollerade ilska under dom 4 åren. Det var ju bra. Skönt för familjen. Barnen. Och mig. Klappat o klart då, kanske? Nja, not quite.

Läkemedel från vården som inte hjälpte

Antidepp, litium, psykofarmaka, AA, droger, terapier, arbetsnarkomani, hypomani, depression, ect, o annat, på vägen. Längtan o flykt, huller om buller.

Brytpunkten: köpte growkit och odlade upp knark-svamp för eget bruk

Våren -22, för ca ett år sedan, började det se lite väl desperat ut. Även med mina mått mätt. Frugan såg och tipsade om SVT:s program: Frisk med hjälp av magiska svampar.

Och på den vägen är det. Köpte grow-kits och började trippa. Sakta men säkert, med ökande doser. Och med resultat från dag 1. Direkta, indirekta, snabba, långsamma, undermedvetna, omedvetna, medvetna. Håller faktiskt på att bli frisk. Såklart visst, det tar lite tid. Finns ju mycket att ändra på. Att bli vän med sin rädsla är ingen quick fix. Eller hur:) Men jag tror att jag klarar det. Jag ska vårda den ömt, som en blomma. Den är ju en del av mig. En del av det som skapats. En del av universum.

Ska gå vidare med MDMA: egenterapi

Håller just nu på med nästa steg psykedeliska förberedelse. Resan inåt mot mitt trygga själv fortsätter. Mot mitt sanna jag. Snart med hjälp av MDMA.

Återkommer.

Kärlek, till er alla

Pellepastor

Pellepastor hörde från början av sig till oss på Luffarn och berättade om vad som hänt och efter lite konversation frågade vi om vi fick publicera hans story. Det gick bra!

Vi hoppas fler finner vägen till sig själv tack vare knarket, har du en story du vill dela så hör gärna av dig till oss, du skriver till oss på mailen ragnar.asp(på)protonmail.com.

Inside info om Swish-tjänsten

Inside info om Swish-tjänsten

Gästinlägg från en Whistleblower

Detta inlägg är ett gästinlägg, jag fick detta mailat till mig och tyckte att det var vettigt att publicera. Det handlar om en person som arbetat med utvecklingen av Swish och han berättar om inside information från det uppdraget. Delvis finns information om detta på Bitcoin-guiden här och vi har en annan sida under arbete som handlar om säkerhet och anonymitet online.

Swish: Inside-Info & Varning

Bäste Ragnar,
Vill tacka dig för att du frågade innan publicering, uppskattas mycket och fick mig att tänka på några tillägg: Jag tog mig tid och fördjupade några saker om Swish/BankID. Sen skrev jag en eller två meningar till om Wasabi Wallet samt om vikten att byta insättnings-adresser hela tiden. hade tidigare bara skrivit att man ska göra det mellan varje order men ej VARFÖR man ska det. Folk har nog lite lättare att ta till sig dessa uppmaningar och följa det om de får det förklarat.. ganska avancerat men försökt ta det så enkelt som möjligt. Skrev en Electrum guide också!

Bakgrund & Historia

Att produkten Swish lyckades utvecklas och lanseras så snabbt (2012) beror på att bolaget bakom, ”Getswish AB” ägs tillsammans utav Sveriges 6 största banker och samarbetar nära med ytterligare 6 stycken. Swish var tidigare driftad från Bankgirot (som i sin tur också ägs utav dessa 6 banker), nu flyttad till ett utav nordens största IT konsult bolag utav säkerhetsskäl. Detta nära samarbete mellan banker är väldigt unikt i världen och varit väldigt fruktsamt. För att kunna göra transaktion behöver man identifiera sig med BankID som ägs utav Finansiell ID BID AB, även de ägda utav bankerna och numera lagd på entreprenad istället för Bankgirot, precis som SWISH.
Sedan ett par år tillbaka (nästan från starten) så har Polisen sporadiskt kunnat skicka in listor med namn och eller person nr, som anställda sedan slagit på i databasen och sammanställt all Swish historik mellan specifika datum/mottagare och skickat tillbaka, nästan allt kan kartläggas och resultatet ritas numer upp och ser ut som ett mer avancerat topologi diagram ungefär. Det ifrågasätts aldrig varför historiska utdrag om transaktioner begärs ut, och vi vet inte vad dessa personer är misstänkta för heller.

Aktuellt

Dessa listor, som ni kanske förstår tog lång tid att att sammanställa, överlag hela processen att dra ut och skicka tillbaka är allt-som-allt mycket manuellt arbete för tekniker. Polisen har i alla år tjatat om att att hela tiden få mer insyn och ta del utav uppgifter — Vilket de till beviljats mer och mer vart eftersom, tyvärr. Och över tid har dessa listor från Polisen bara blivit längre och längre!!
Vi som jobbar med/kring detta har tidigare haft känslan utav (och hört skvaller från Polisen samt andra anställda på olika bolag kring oss som driftar/utvecklar) att begärda utdrag främst handlat om Grova BLOCKET skojare, tungt kriminella och gäng som säljer droger på gatunivå — Och olika typer utav penningtvätt som olika målvakter som dessa nyttjar ..samt andra finansiella brott som ”BankID ligor”. Det senaste fenomenet är för övrigt är otroligt sofistikerat.. är hela telemarketing grupper i lokaler ibland som sitter och ”attackerar” en hel by eller mindre stad i taget. Med hjälp utav Sveriges korkade och alldeles för generösa offentlighetsprincip + personuppgiftslag (PuL) — Ändå ganska sjukt att man på en och samma webbsida kan se en persons ålder, inkomst, relationer, domar, adress ja till och med jäkla bild på huset man bor i?!!? Att förhindra att folks inkomst/förmögenhet syns hade hjälpt REJÄLT emot dessa bedrägerier, då de utsatta nästan i regel är utvalda med omsorg, vi skulle även slippa en del larviga tidningsrubriker som ”lista: rikast i kommunen” o.s.v. med — Men det här är en annan diskussion! För den som är intresserad finns bedragare inspelade och upplagda från Polisen på YouTube ..Sista sak om detta: Inte bara äldre som blir bedragna! Finns stort mörkertal då många skäms och känner sig dumma och ej vill anmäla, tyvärr! Det ska man göra så dessa drägg inte kan köra på helt obemärkt. Personlig gissning är även att svenskar faktiskt är lite mer gullible och blåögda, vi är inte är lika skeptiska eller fientligt inställda till myndigheter och t.ex. banker här som i andra länder. I Sverige verkar folk tro att banker existerar för hjälpa till och har tjänster för att ”vara snälla” — Och inte för att tjäna pengar, ganska naivt. Nåja, tillbaka till det relevanta(!)..

Polisen ber om listor allt oftare

Tillämpningsområden för dessa utdrag från folks Swish historik t.ex. har med tiden utökat kraftigt från Polisen, och målet är att kunna direkt upptäcka när en stackars ”average Joe/Jane” köper droger på nätet — Och de kommer tyvärr att ha lyckas till fullo med det ganska snart! Detta har inte gått tidigare p.g.a. historiskt mindre resurser hos både hos Polisen och oss kontra det manuella arbetet. I BankID finns sedan länge ca: 15 st (kanske fler, men väldigt hysch-hysch) olika parametrar som mäts och loggas varje gång någon identifierar sig eller signerar något. Som A: enskilda användes mönster, B: enskild i relativt till alla inräknat, och C: generell, alltså alla användare, den totala statistiken. Alla kombinationer används i olika syften/lägen. Några exempel på parametrar är bl.a:
 1. Telefon modell, Operativsystem (OS) och dess version utav samt installerad BankID version.
 2. Telefonmast man är uppkopplad till, samt eventuellt WIFI och operatör.
 3. Rytm, eller tempo man skriver in sin personliga kod, eller belopp.
 4. Nuvarande geografiska läge (GPS).
 5. Latitud & longitud på själva telefonen läge, alltså exakt vilken position den har. Så om man vill vara överambitiös eller förvilla kan man t.ex. se till att hålla telefonen helt annorlunda och signera i helt annan tempo än normalt (OBS: rekommenderas då INTE vid suspekta transaktion/signering — Då det blir kontraproduktivt säkerhetsmässigt för er! Ganska lätt att för en algoritm att upptäcka allt lurt, eller för oss att skrapa ihop om du låt säga håller telefonen upp och ned varje gång något lurt signeras hehe).
Sedan något år eller två år tillbaka har nya funktioner utvecklats fram i rask takt, detta i form utav algoritmer som automatiskt upptäcker och reagerar på suspekta överföringar. Som behöver vara extra pricksäkra i och med GDPR lagar där data måste roteras ut och i en förlängelse raderas hela tiden efter en tid. Kan då handla om vissa belopp som endast eller ofta används till en mottagare, eller ”flaggad” mottagare som är misstänkt för brott. Allt har automatiserats, och allt flaggat som suspekt hamnar i temporär korg, kompileras till långa (långa, långa, långa) listor. Antal personer som vi delade innan detta går inte ens att jämföra med detta.. Det kommer framöver att gå oerhört mycket lättare, framförallt snabbare.

Polisen vill själva kunna leta i registret fritt

Ett annat förslag som dom närmat sig mer och mer, är att Polisen själva ska få slå i dessa databaser, utan någon som helst mellanhand – ”ett litet antal utvalda poliser med speciella rättigheter” heter det, men ärligt.. kan vi lita på det? Gissningsvis NEIN! Hur skulle det i sådant fall säkerhetställas, skulle de granska sig själva? Ungefär lika smart och effektivt som när Socialstyrelsen ska granska sig själva hehe. Och några tänker nu ”men vadå ska vi inte lita på att Polisen följer de lagar och regler som finns”? Svaret skulle jag säga är: ”Jo visst! När de är så illa tvungna”.. annars tar dom sig gärna diverse friheter — Därför, är det nog bäst att köra på ”need-to-know-basis” och låta dom gå via icke-partiska mellanhand (som inte slår allt för nyfiket på allting för ofta SAMT kanske helt obefogat).

Potentiella Problem & Mörka Moln

2020 året så köpte ”P27 Nordic Payments Platform” upp hela Bankgirot — I ett försök att få en gemensam betalplattform mellan alla Nordiska länder, samtidigt som de aktivt försöker utrota kontanter helt med en ”E-krona”. Den hela tiden ökande samarbetet mellan krypto handelsplatser/plattformar/exchanges och staten/Polisen siar om en oklar och osäker framtid för de flesta kunder på drogshoppar som Flugsvamp. Alla handelsplatser för kryptovaluta lämnar ut uppgifter om kunder och transationer utan att tveka. Oavsett hur stor kunden i fråga är till dom, för de är livrädda att riskera sitt eget skinn och licens, otroligt mycket pengar för dom att gå miste om för dom då, och stark konkurrens! Vi har ju bara sedan ett år tillbaka se dessa handelsplatser sparka ut kunder från deras plattformar, i vissa fall (Bitstamp bl.a.) helt utan att ens uppge anledning, troligtvis för att undvika diskussion. ”Känns” även som att Bitstamp är en utav de exchanges som är extra pigga på att dela info, känns shady minst sagt – medan Localbitcoins är mer säkert, varför kan jag inte ens hitta någon DIREKTA bevis för, men det verkar vara en ”kollektiv känsla” jag delar med många. Dom har också många sätt att betala med, en fördel! Och har man tålamod och letar/väntar kan man t.o.m. undvika att behöva identifiera sig hos vissa säljare (de flesta brukar kräva detta minst första köp). Även om man legitimerat sig när man öppnar konto så är det givetvis bra att dra ner på sådana tillfällen också.

Sammanfattningsvis

Mitt råd är att helt undvika att använda SWISH till att upprepade gånger köpa droger, både på gatan, men även såklart på platformar där det köps kyrptovaluta – PUNKT. Om vi tar det senare scenariot, visst man kan dra säkerheten hur långt som helst: Köra live med Tails OS, Wasabi Wallet (eller andra svindyra ”tumblers/blenders” m.m.), men man kommer bra långt genom att skaffa ett Revolut konto och betala t.ex. en BTC säljare med det (för övrigt måste man nuförtiden med BankID signera nästan alla köp med känns det som, handlar inte bara om ”din säkerhet” utan att hålla koll på transaktioner och se vart folk lägger pengarna, Big Brother is watching alltså). Angående Wasabi Wallet, är det absolut obtimalt — Minsta insats att tumba i skrivande stund är dock ca: 10.000.. Men har du några IRL kompisar med samma behov: Gå ihop och tumble/använd Wasabi Wallet! Om inte annat blir det högre summor med färre antal överföringar till Flugsvamp vilket är bra istället för flera småsummor. Det blir Flugsvamp gladare för också troligtvis Annars använd Eletrum guiden nedan bara.

Electrum GUIDE

Efter köp utav BTC, är det viktigt att överföra dessa till en ”Cold Wallet”, som är offline och lokalt förvarad på din dator. Ett säkert och enkelt är att använda ”Electrum” — Installera och fixa det med följande 5 steg:
 1. Ladda ner Electrum, från: https://electrum.org/#download — Verifiera gärna GPG signaturen. Det finns guide på sidan där, väl värt att lära sig så man ser till att rätt filer kommer från rätt utgivare!
 2. Skapa plånbok/wallet. Finns t.ex. two factor authentication alternativ (2FA) som de flesta är bekanta med, ej ett krav: ”default_wallet” är.. default namn om man inte redan har ett, klicka next.
 3. Skriv ner ditt nya seed/frös 12 unika ord, dessa ord används när du behöver återställa ditt frö, kanske på ny dator. De går inte att copy/paste utav säkerhetsskäl, skriv ner på en fysisk lapp eller i en keepass databas. OBS: för det senare alternativet, se till att ha flera backuper på databasen.. så du inte bara har en som blir skadad eller försvinner. Vågar du så är det ju lättast (och på ett sätt säkert) ha denna i ditt moln. Se då även till att ha väldigt starkt huvudlösenord, till databasen alltså. Många som förlorat dessa ord till sitt frö och förlorat mycket pengar så, se upp!
 4. Skapa säkert lösenord till din plånbok! Generera ett säkert med Norton exempelvis: https://my.norton.com/extspa/passwordmanager?path=pwd-gen — Electrum kan och bör använda sig utav Tor nätverket och dess noder, så din IP adress inte läcker vid transaktioner med Electrum! Enkelt att ställa in med bokstavligen 1 klick på ”Use Tor proxy at port 9150” under Tools > Network > Proxy   och sedan ha Tor browser uppe/aktivt.. OBS: tänk på att köra över Tor nätverket såväl FRÅN en exchange till Electrum som FRÅN Electrum till Flugsvamp, även om det senare är viktigare. Delade meningar angående huruvida man ska köra Tor Browser+VPN, det beror i princip om man litar på att VPN bolaget inte lämnar ut dina loggar vid förfrågan. Många VPN tjänster uppmuntrar användare att använda deras tjänst med Tor Browser! Använd i sådant fall en server i ett säkert land som Island eller Schweiz med bra lagar — Eller kanske Rumänien, eller något land som inte bryr sig alls om andras förfrågningar — Undvik Amerikanska och Ryska servrar!
Väl på Flugsvamp känns det som att många glömmer detta, så vill påminna om hur viktigt det är att generera en ny mottagaradress hela tiden! Helst mellan varje beställning.. På FS 3.0 går detta endast att göra då ingen order ligger aktivt, samt vart 24:e timme.. folk blir nog otåliga bara beställer hela rasket på en adress vilket är en big NO NO. Varför? Komplicerade grejer, men korta svaret är att blockkedjan är helt publik och transparent, allt ifrån myndigheter till analytiker t.ex. sitter och granskar överföringar utav olika anledningar men ett utav dom är givetvis att identifiera folk. Tänk såhär: BTC är säkrare än kreditkort, men CASH är faktiskt säkrare än BTC — Men 100% blir det aldrig, även CASH går på olika sätt att öronmärka och spåra hehe. Så, används samma insättningsadress 2 gånger gör detta det lättare att identifiera dig som person. Därför det är helt vansinnigt att sitta och föra över från en vanlig exchange till t.ex. FS 3.0 utan att ha som rutin att generera ny adress vid varje insättning. Samma sak i Electrum, där genererar du enkelt en ny adress varje gång vid insättning till din cold wallet. Behöver du, utav någon anledning hålla kolla på olika transaktioner så namnge dessa i Electrum istället.

SÅ, VÄLDIGT KORT

Använd Revolut som är gratis. Köp dina BTC säkert på AgoraDesk. SWISHA aldrig suspekta summor till suspekta personer. Använd Electrum över Tor Browser tillsammans med VPN server på säker plats! Så, stay safe vänner!

2021 sprutans år polisstatens föds

2021 sprutans år polisstatens föds

Jag måste erkänna att jag vart aningen orolig för ungefär ett år sedan när kineserna spred filmklippen där folk dog som flugor, och det gick ett par månader innan jag började inse att det är nog inte mer än en förkylning det handlar om. Jag följde redan i början både officiell information och tog också till mig information från källor som i de flesta sammanhang idag blir censurerade eller inte kommer till tals, och det har jag att tacka all den fritid vi har här ute.. vi jobbar ju liksom inte så vi har en hel del tid på oss att fundera på hur det ligger till med livet, med världen och filosoferar över det mesta. Inte sällan fett påtända, så det blir verkligen spridda ideér, de flesta heltokiga men ibland får vi till det.

Konspirationsteorier

Jag tänkte ta upp alla möjliga argument, vettiga såväl som konspirationsteorier. Läs dem med öppet sinne, jag är inte emot vaccin generellt men jag är starkt för droger och berusningsmedel så det är inte ren goja jag skriver! Vissa argument ser jag själv som… svåra att se en koppling till, men jag har med dem ändå tills vidare enligt ”ingen rök utan eld”-principen så får vi ju se sen. Jag tränade en gång mitt tålamod genom att lyssna på en som påstod att jorden är platt. Det var svårt. Jag ville egentligen skratta innan jag lyssnat men tänkte att jag ska ge mig själv en utmaning och seriöst höra vad mannen har för argument. Jag är tacksam för det, jag är rätt övertygad om att jorden är rund så han ändrade inte min uppfattning, men jag lärde mig att lyssna på folk som har befängda teorier och genom åren har jag lärt mig väldigt mycket från just det. Och ändrat uppfattning många gånger, om många saker. Så – är du en av dem som skrattar åt antivaxxers, eller tar för givet att vaccinet är bästa sättet att hålla dig frisk.. prova att nollställa dig och läs, och se om du lär dig något. Du behöver inte ändra dig!

Antivaxxer

Problemet idag är att så fort man öppnar munnen, och påpekar att det här vaccinet kanske inte är så bra, så kan folk bli förbannade. Det skiter väl egentligen jag i men jag skulle kunna sätta mitt liv på spel för att folk ska få säga vad de tycker. Och frihet överlag, och då menar jag mer än bara min rätt att få dra en lina i snoken när jag vill. Jag är själv inte emot vaccin, tvärtom. Men jag tror detta vaccinet är ren bullshit.

Det handlar om rädsla – inte ett virus

Du känner till placebo-effekten? toppen. Motsatsen heter nocebo och den är lika verkligen som den mer positiva placebo-effekten. Det betyder alltså att om du tror att du kommer bli sjuk eller har en viss sjukdom så löper du en viss risk att verkligen bli det, till skillnad från placebo där din positiva inställning och ett eventuellt piller du tror är ett läkemedel faktiskt gör dig friskt även om det är ett socker-piller. Så över tid blir folk förkylda, i vanliga fall inget allvarligt. Hostar lite och snorar lite, frisk på några dagar. Men denna gång, så finns det alltid ett visst antal som kommer gå in i rädsla, och oroa sig och det är då symptomen blir illa och kan leda till döden. Det är det som händer nu, tack vare den mediala uppståndelsen. Sedan fanns det antagligen ett virus i början, man-made eller inte, där allt började. Och det kanske finns än men det är inte i närheten av en pandemi, den har vi skapat själva.

Nya lagar och förslag

Har ni sett alla dessa lagar, och pandemilagen är bara en. Bakom kulisserna rullas det ut massor av olika kontroll-lagar som t ex ger polisen rätt av avlyssna dig ifall du kan ha umgåtts med någon som är misstänkt för brott, det där täcker typ in hela befolkningen. Vi har lagen om hemlig dataavläsning, du kan se den här. Lika många sjuka förslag ligger inne på riksdagen, t ex att snabbutbilda 10 000 nya poliser.

Polisstaten föds

Rullas ett kontrollsamhälle ut? Där du bevakas och kontrolleras, viruset var en perfekt anledning. Tror du att du kommer återfå din frihet, få festa och resa igen när du tagit ”ditt” vaccin? Glöm det – det blir nya tider, och det kan gå i flera riktningar men man kommer göra ett seriöst försök att rulla ut ett kontrollsamhälle, kanske inte alltför olikt den version du kan se i Hunger Games. Det kommer bli mer och mer övervakning, mer kontroll. Mindre frihet. Angiveri när grannen är ute utan munskydd. Generell fattigdom och svält kanske? Vill man dela upp och splittra befolkningen? De som styr brukar vilja söndra och härska så någonstans känns det som att den strategin används just nu.

 • Förslag hos Riksdagen – snabbutbilda 10 000 poliser, källa här. Hade viruset vart ”på allvar” hade man nog snabbutbildat 10 000 sjukvårdare istället, eller vad tror du?
 • Det görs även åtgärder till att komma åt vad som kallas ”desinformation”. Passar bra inför ett kontrollsamhälle.
 • Polisen i dialog med ett kinesiskt övervakningsbolag som erbjuder massövervakning och har algortimer för ansiktsigenkänning. Artikel här.
 • Att hålla avstånd är idealiskt för ansiktsigenkänning.
 • Munskyddet är en symbol för att du ska hålla käften och lyda.
 • Bill Gates är inte den som är känd för att utveckla något som skyddar mot virus, utan tvärtom, sedan kanske det går bättre denna gången men man har all rätt att vara skeptisk!
 • Vaccinet kan inte ha testats ordentligt, eftersom tid inte getts och det är dessutom alldeles för mycket stålar i spelet för att inte köra spelet hela vägen. Stora läkemedelsbolag har aldrig varit välgörare, det är stålar och makt det handlar om till skillnad från våra langar-polare som hjälper oss bli bänga med sjysta grejjer som de säljer till nästan inköpspris!
 • Vården gick på ”knäna” redan innan förkylningsstiderna. Men det har på sistone även sparkats folk från vården, och rutinerna har gjorts mer omständiga. Så ja, de har de säkert jobbigt, men det beror inte på någon påstådd pandemi.
 • Testerna som tas används för att boosta upp resultaten i antal ”fall”. Testerna tas ofta fler gånger, finns historier om sjuksköterskor som ombetts ta testet upp till 5 gånger på samma patient för att få ett positivt resultat. Allt är boostat, såväl fallen som dödsfallen. Söker man statistiken på antal döda så utmärker sig inte detta året, det skyller man på att ja det har ju vart färre som dött i trafiken osv eftersom man är hemma mera.
 • En journalist som inte har uppfattningen som mainstream rapporterar skulle inte få jobba kvar, som en som skriver i media måste du ligga i linje med att det finns ett livsfarligt virus och att alla  måste vaccinera sig med experiment-vaccinet.
 • Många försök att visa på botemedel mot viruset blev tystade, vet inte hur mycket sanning det är i det men det finns en serie läkare som har svårt att få sagt sina ord (censurerade på Youtube osv) faktiskt menar att det fanns bra mediciner. Big Pharma ville ha locket på!
 • Vi ligger i en tid då vi nyttjar sjukt mycket av jordens resurser, västvärlden har sugit ut andra delar av världen för att leva väl. Nu när det växer upp en ny medelklass, som vill konsumera lika hårt så vet makteliten att det inte går, det måste till ett nytt system och ett kontrollsamhälle är ett alternativ som de tror kan fungera. Blir man kanske impotent och steril av vaccinet?
 • Hur ligger det till med pengar, banker och världsekonomi. Funkar skuldsystemet eller måste det till en kris som ursäkt att skylla på. The great reset snackas det om. Det är väl ett ypperligt tillfälle?
 • Läs mer enligt World Economic Forum här https://www.weforum.org/great-reset/ eller hur det fritt tolkats på Wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Reset
 • 5G, och snabb uppkoppling är också en nyckel för att kunna ha drones och kameror och annan bevakning. 5G som många tar upp som konspirationsteori kan också påverka din kropp, positivt eller negativt. All energi kan påverka din kropp och det behöver inte vara farligt. Historiskt sett har man gjort misstag och skrattat åt att t ex radioaktivitet skulle vara farligt – tills folk började få cancer på 50-talet. Så att kasta bort en teori för att man vill peka finger och säga foliehatt för att man vill underhålla sig själv och locka skratt är rätt puckat. Bättre att säga ”jag vet inte”, när man faktiskt inte vet.

Läkare som varnar för just detta experiment-vaccin

Ganska bra film att se på för fakta om vaccinet, ifall det är experimentellt och om det verkligen behövs. Hon är inte någon ”antivaxxer” och det är inte jag heller men jag är lika övertygad som henne om att detta vaccinet ska man låta bli. Se den!

 

 

Ett annat klipp, ganska enkel att se på. Det finns faktafel och man behöver inte hålla med om allt men den pekar i rätt riktning kanske? Gjord av kvinnan bakom trueU.nu – Mia Engevik. Se filmen här.

 

Rainbow warriors

Så med detta, käre knarkar-vän, ber jag dig att avstå från att vaccinera dig mot denna förkylning. Inte för din egen skull, och inte för min, utan för framtidens skull. Därför att när kontrollsamhället faller, om det nu rullas ut, så behövs du. Och det är inte jag som säger det, utan indianbröderna. Nedan profetian som förutspår att sånna som du och jag ska bygga upp världen, och då är det bättre att du inte har detta vaccin i dig, jag lovar!

The rainbow prophecy

When the earth is ravaged and the animals are dying, a new tribe of people shall come unto the earth from many colors, classes, creeds, and who by their actions and deeds shall make the earth green again. They will be known as Warriors of the Rainbow.

 

Jag kan ha fel

Jag har ofta fel, och det vore bäst om jag hade fel även denna gång och att vaccinet är skitbra. Men bara minsta misstanke till att det är en agenda bakom är skäl nog att tänka till några extra gånger och försöka få perspektiv på frågan.

Vad tror Luffarn om Corona-viruset

Vad tror Luffarn om Corona-viruset

För en gångs skull, ska vi vara riktigt seriösa här ute i Uddebo. Förvisso brukar vi vara ganska seriösa numera, men detta är extra allvarligt. Våra helt ovetenskapliga slutsatser är…

Update 2020-03-24: Hoax? Är Corona fett överdrivet? Många röster gör sig hörda även med de teorierna, längst ned ett videoklipp fullt av konspirationsteorier som man verkligen inte behöver tro på, men som kan ha en poäng. Ha kvar dina kritiska ögon.

Hur kom Corona till?

Det finns en viss risk, att det faktiskt är, eller var menat, som ett biovapen. Det är en teori som i mångt och mycket sprids på sensations-sajter, men det finns också forskare som påstår att detta virus inte kan uppstått ”naturligt”. Vi har senaste dagarna suttit och knarkat och filosoferat här ute i Uddebo, och när vi försökt nollställa oss från både sånt vi vill tro, och hoppas på så känns det faktiskt som att.. nä fan, detta var nog ett biovapen, som med stor sannolikt råkade spridas av misstag. Det kan varit framtaget för att stresstesta också – hur som helst, det är just nu egentligen fel fokus att spekulera över hur det uppstod, när det gäller att skydda sig.

Hur smittar Corona

Här känner vi att det också saknas något i infon som gått ut. Det skrivs att det är en droppsmitta, d v s sprids via små vätskedroppar via mun, nysningar och hosta. Att det inte når långt via luften, men när vi känner efter hur fort folk smittas, trots att det finns ett enormt mörkertal, så bör det vara mer luftburet än det som påstås. Kanske inte att det sprids hur långt som helst via luft, men att det faktiskt kan ligga kvar längre efter en hostning än man påstått, kanske att det sprids om man andas nära någon.

Kokain dödar Corona

Detta spred någon i ett tidigt skede och gjorde en rolig meme på. Frankrikes president fick t o m officiellt gå ut med att ”nej, det stämmer inte.. kokain är farligt och beroende framkallande och dödar inte Corona”.

Vi här ute i Uddebo kan också konstatera att nä, kokain funkar inte som botemedel mot Corona så du behöver inte handla på dig ett extra lager och tömma allas stash så att vi inte kan få tag på något ladd veckorna som kommer. Sedan, som Spiken sa, att universum kan ha sån sjuk humor ibland, och det skulle ju vara så ironiskt om kokain faktiskt hade en viss positiv effekt som att man t ex blir friskare fort. Se bara till att använda egna snortrör, att dela hoprullad sedel med snuviga polare är lika illa som att dela spruta.

Skitsnack från myndigheter

Som när folkhälsomyndigheten går ut med att det inte har smittat inom Sverige bara för några dagar sedan, och samtidigt så vägrar sjukvården att testa folk som inte varit i de drabbade områdena. Det är klart statistiken då visar att ingen smittats i Sverige. Man ställer sig frågan, har allt skitsnack och att man tagit så löst på smittorisken varit okunskap och dumhet? Ja antagligen, men fan man undrar ju!

Olika varianter av Corona

Det sades att det var osannolikt att Corona muterar, men det har det redan gjort och det ska finnas en ”L”-variant, och en ”S”-variant. Den ena mer aggressiv än den andra, och den ska också smitta lättare. Det ska också finnas en HIV-liknande aspekt hos Covid-19, och det ska också finnas ett element som påminner om ebola. Det diskuteras om Corona är obotligt, ja d v s om man har det kvar i kroppen latent (som herpes) eller inte. Inga tydliga svar finns men om det vore så är det verkligen något man från myndigheter inte skulle våga gå ut med, för att inte skapa panik. Det kan också vara så att Corona kan sätta sig i hjärnan, och andra organ, men detta är också väldigt väldigt lösa spekulationer man kan läsa om på webben så ta allt med en stor portion salt innan du bildar en egen uppfattning.

Dör viruset när våren kommer?

Ofta brukar influensaliknande virus få svårare att överleva ju närmare sommaren och värmen man kommer. Det skrev någonstans att den optimala temperaturen för Corona är +8 grader Celsius. Samtidigt har ju smittan spridits i varmare länder, och finns nu även norröver. Frågan är om det har smittats där, eller om det är folk som åkt dit redan smittade som insjuknat. Är den optimala temperaturen +8 grader så kan vi ligga riktigt risigt till i Sverige. Vår slutsats är att det Corona är temperaturkänsligt precis som alla virus och att det med stor sannolikhet trivs sämre ju varmare det blir.

Skydda dig mot Corona

Det ältas om att tvätta händerna, sprita händer, hosta i armvecken. Ja det är bra, fortsätt med det. Men höj också ditt immunförsvar. Ät mycket frukt som innehåller C-vitamin, vitlök boostar immunsystemet, ingefära, honung. Det finns fler sätt, det vi vill belysa är att det förutom att tvätta-händerna-tjosan också går att höja kroppens egna försvar!

Vi har ute i Uddebo har också fått för oss att opiater är inte en drog man vill ta vid lungsjukdomar, och att samtliga fenetylaminer hos vissa individer kan sänka immunförsvaret. Och fenetylaminer är då MDMA, Tjack, meth etc.. Nu känner ju du som brukar dessa ämnen din kropp bäst själv men jag försöker undvika dessa substanser tills pesten är över. Kan unna mig lite extra sen istället.

Mirakelmediciner mot Corona som inte funkar

Det finns mer eller mindre sensationella teorier om hur du botar Corona, och alltid när det kommer till mirakelmedicin så ska man vara jävligt skeptisk. Dock, tycker jag att man även ska läsa om dem och känna efter ifall det kan finnas något man inte från läkemedelsindustrin vill gå ut med eller dölja, för det händer!

 • Kolloidalt silver, förebyggande och botande syfte. Studier har mörkats och det kan användas för att sterilisera vatten.
 • Natriumklorit, livsfarligt i fel dos. Funkar antagligen inte mot Corona alls, men studier om hur effektivt det ät mot malaria har mörkats och det finns de som påstår att det är bra även mot virus.
 • HIV mediciner, det finns information om att läkare ska ha testat vissa HIV-mediciner mot Corona.
 • Extrem C-Vitamin dos, megados. Intravenöst eller intramuskulärt. Används ibland inom sjukvården, bör såklart verkligen inte tas om man inte vet exakt vad man gör!

Har Corona viruset blivit förutspått?

Sylvia Browne skrev boken ”End of Days” och förutspådde en svår lungsjukdom år 2020. Läs här.

En annan bok skrev om ett virus namngett ”Wuhan-400”, sök så hittar du. Intressant tyckte vi, men det finns samtidigt flera saker som inte alls stämmer i boken.

Och dessa är våra teorier, vi är inga vetenskapsmän – bara vanliga lallare som egentligen inte alls vet vad vi snackar om. Men vi vet att det är klokt att hålla sig hemma och pyssla i dessa tider, både för att undvika smitta och för att undvika att smitta.

WakeUpGlobe om att viruset är mer eller mindre hoax

Oddane driver en Youtube kanal vid namn WakeUpGlobe SE, och han tar upp möjligheten att krisen vi ser används som täckmantel för att göra stora förändringar i samhället. För att med kritiska ögon kunna ta till sig vad som kan hända så är även denna vinkel viktig.

Halv special

Halv special

En halv special, eller möjligen en hel special, det är ur-pundarens favoriträtt. När allt fler knarkare blir rawfood-veganer är det trevligt att minnas hur det var förr när folk försökte ta narkotikalagstiftningen på allvar.

Väst-Sveriges bästa halv special köptes i Tranemo på 80-talet.

Såhär såg den ut, korvkiosken i Tranemo

Idag är den jämnad med grunden, och ingen vill ha varken mosbricka (som en köpte dagarna innan soc-bidraget kom.. kostade 14 kr) eller klassiska Stake-n-Bread. Ja det är knappt så folk på byn längre minns vad en Halv Special var… Sorgligt tycker vi här ute, varje sann luffare uppskattar ju att det finns en hederlig korva-kokare på plats i byn där man kan krita ett skrovmål.

Tänk så många gånger en har rökt på hövding uppe hos någon av polarna som bodde på solgårdsgatan.. för att sen bli sådär go-hungri och så gick en ner och beställde nå gott av korva Henry som alltid saltade både mos och pommes rejält bara för att en skulle bli extra törstig och köpa en till dricka. Han va snål, men rolig, gamle Korva-Henry!

Korva-kokarn i Tranemo

I helgen va vi i Göteborg och träffade gamle Korva-Henry och hans familj.. Korva-Henry är ju en gammal profil i Tranemo där han hade gatukök i många år. Ändå tills det började flytta in ny-svenskar i byn, då var det slut på korv-traditionen för då skulle det ätas Pizza..Falafel och kebab istället, och det kan ju va gott men vi här ute tycker det är jättetråkigt att ingen längre kommer ihåg vad en Halv Special är.. förutom Korva-Henry som sitter med besviken hållning och tittar på ett gammalt avsnitt med Ronny o Ragge tillsammans med sin nya Thai-tös i Göteborg.

Korva Henry är besviken på utvecklingen

En ledsen korva-Henry minns hur det var när Tranemo grillen stod och förgyllde tillvaron för alla hungriga.

Vad är en hel special och en halv special

Vi tänkte genast att vi måste göra slag i saken för Korva Henry och berätta vad en Halv Special egentligen är för något.

 • En hel special – det är två kokta, eller grillade korvar, i ett bröd, tillsammans med mos ovanpå. På moset lägges sedan t ex räksallad, stekt lök, och senap och ketchup såklart. Eventuellt lite bostongurka.
 • En halv special – det är en korv. Kokt eller grillad. I ett bröd på samma sätt som ovan med mos och tillbehör på.

Här står mer historia om hel och halv special på Wikipedia.

Stå upp för den svenska klassiska maträtten, och beställ en helspecial du också nästa gång du är hungrig. Gärna med en kall Pucko att dricka till!

Se Ronny å Ragge, del 1

Den har sina år på nacken denna serien, men den återspeglar livet som raggare på ett klockrent sätt. Och som sann Luffare så har man stor förståelse för släktet raggare såväl som resande… som bröder liksom

Uppdatering: hittade en artikel om vår kära korvkiosk på P4 Sjuhärad.

Lustgas – såhär köper du tub eller patroner

Lustgas – såhär köper du tub eller patroner

Gillar du att dra en ballong då och då, eller vill du hellre lägga dig med en hel tub på 50 liter och dra hela natten med polarna? Vi kallar det att ”snacka med den Blytunge”. Har man dragit lite gas så upptäcker man snart att det kan finnas en slående metallisk känsla med rundgång.. boong, boong, booong om man får i sig rejält och helt plötsligt kan det kännas som att tiden står still och mängder av coola upplevelser.

Om jag beställer lust gas så gör jag det enklast och billigast från lust-gas.se – kika på deras utbud och priser här!

 

Pajk soom sitter o drar gas

Jag och polarna här i Uddebo och även de i Tranemo häller med och det är som att det finns en viss humor som man blir utsatt för. Vi kallar det att möta den blytunge, den Blytunge är lustgasens väktare.

Du kan använda gräddpatroner

Ofta pratas det om gräddsifon patroner eller gräddpatron när man köper de i handeln… få handlare vill vara öppna med att de säljer lust gas i rekreaktionellt syfte. Kontrollera bara att gräddpatronerna innehåller nitrous oxide innan du börjar dra i dig av dem – för ibland så säljs det patroner med annan gas för att skumma upp grädde också, även om det är sällsynt.

 

 

Prisare som drar gas direkt i garaget. Ja det går ju också…

Drar n2o lustgas

Patroner och sifon

Kille som drar lustgasPatroner med lustgas går att köpa lite här och var, ofta säljer de även sifoner för  nån hundring. Patroner med lustgas säljs i 10-pack och kostar inte så hejdlöst mycket. Köper du många kommer du ofta ner i under 10 spänn per patron – på fester eller på de krogar som vågar sälja lustgas kan de ta från 20 spänn per ballong upp till 50 ibland.. Visst kan det vara stora ballonger ibland men det blir bra billigare att köpa egna patroner! En stor ballong blir det om du fyller den med 2 patroner, det blir en rejäl… Det finns enstaka olycksfall där folk dragit gas direkt ur sifonen och patronen suttit lite fel eller varit skadad, deras lungor har då fryst ned så även om det är en på miljonen så fyll istället en ballong med gas, dra i dig den sen hellre än direkt från sifonen.

Såhär ser paketen med patroner ut..

 

Dessa kan man köpa på mängder av ställen, de kostar ungefär samma. Jag kan rekommendera Lust-Gas.se om man vill beställa på nätet, de skickar snabbt och håller låga priser.

Här är en direkt länk till lustgas patronerna.

Du behöver också en sifon

Den brukar också finnas att köpa där det finns patroner.

Sifon, gräddsifon

Plocka upp dina patroner

Nackdelen med dessa är att det blir en jävla massa patroner i metall som ligger överallt.. har blitt förbannad ett antal gånger på folk som skiter i att plocka upp efter sig. Så har du med dig patroner se för fan till o ta upp dem efter dig och källsortera skiten.

Bara för att man är knarkare så behöver man inte va idiot.

Lustgasens kemiska formel är N2O och har man råkat lyssna är de mer kemiskt insatta pundarna suttit på efterfesten och tjackpratat så kan det hända att man även snappat upp namnet dikväveoxid som är samma sak. N’et står för kväve, O’et före syre och 2:an i mitten antyder att det är två kväve-atomer och en syre-atom. En förbannat enkel molekyl alltså. Ändå så finns det faktiskt olika sorters lustgas…

Teknisk lustgas

Teknisk lust gasÄr lustgas som används för olika saker som jag inte har stenkoll på men t ex vissa rökdetektorer innehåller N2O, jag kommer också ihåg begreppet ”Nitro” från olika spel där man racar med bil, ”Nitro” är lustgas och skickar man in lite i förbränningsmotorn så blir det skjuts.. typ.. Hur som helst, det finns olika användningsområden. Det är allra oftast denna typ av lustgas som serveras, tuber med teknisk lustgas är billigare. Sista siffran jag minns är att tuberna kostar dryga 3 lax men det var många år sen vi köpte så det kan stigit.. Tror det var 50kg tuber vi fixade.

 

Medicinsk lustgas

Denna används på sjukhus och vid förlossningar. En tub kostade 6 000 kr för några år sedan. Det var då heller inga större konstigheter att köpa denna. Lika lätt som teknisk lustgas. Inga licenser eller intyg eller krav på att man är ett företag.

Skillnaden på dessa två är egentligen ingen, det är bara renheten i tuben som skiljer sig. För teknisk lustgas så spelar det ingen roll om det finns lite oljerester kvar i tuben eller om lustgasen inte har hög renhet. Den är ju inte avsedd att andas in. Tuberna med medicinsk lustgas är just avsedda att andas in. Drar man mycket lustgas så samlas ju dessa oljor och rester i dina lungor.

Hur köper man lustgas på tub?

När vi gjorde det, eller fyllde på en tom tub så var det bara att gå till ett gasbolag t ex AGA, precis som om du ska köpa gasol eller annat som säljs på tuber. För ett tag sedan fick jag dock höra att polarna hade stött på patrull när de försökte.. flera gånger.. först vart de nekade för att de inte var ett företag. När de fixat ett företag som kunde ställa sig som inköpare så fick de en annan ursäkt.. De vart förbannade och började bråka.. Min polare Spiken som var med var på väg att spöa upp handlaren och när de gått så långt så erkände handlaren att han hade blivit kontaktad av polis och de hade antytt att ”det vore bättre om du inte sålde dessa till folk som ska ha det till ballonger…” Påtryckningar från bängen alltså, jävla sätt allvarligt talat.

Så, om du är ny och inte har någon kontakt så räkna med att du kan få lite argument.

NYHET – Köp en egen ”halv stor” lustgas tub

Denna går att beställa på lust-gas.se och innehåller 580 gram lustgas, det kanske inte säger så mycket men det är då lika mycket som 70 patroner eller mer till o med. Här slipper du pilla med små-patroner och hantera dem, och kan lite enklare dra i dig mer lust gas, det är bra för att få en trevlig upplevelse. Notera att det är ”lustgas av food-grade” (inte medicinsk, som vore den renaste klassningen) och att det står Do not refill. Om det ändå går att fylla på någonstans låter jag vara osagt.

Här köper du dessa, och det ska även finnas en ytterligare större storlek men den är slutsåld just nu.

Magic whip

Lustgas för miljön

Lustgasen, N2O är ganska skadlig för miljön. Åtminstone som växthusgas.. hörde en siffra på att en tub är som att flyga ett plan mellan Stockholm och Köpenhamn. På förlossningsvadelningarna försöker man faktiskt återvinna gasen, så illa är det och det förstör ozon-lagret.

Sen tänker jag, som någorlunda medveten lösdrivare att om jag drar någon enstaka ballong så är det ok, eller om jag vill prova att köra en hel tub en helg med polarna så är det också förlåtet och helt ok med moder jord. Det finns ju trots allt ett värde i att bli bäng och uppleva ruset, och ordentligt också.

Men att ligga o dra gas varje jävla helg så är dags att tänka till lite.

Så dra alltså lustgas med ansvar! Det finns fler droger att bli bäng på, och det är bra att variera.. ketamin och LSD om inget annat!

 

Anonym på nätet

Anonym på nätet

Att surfa anonymt är särskilt viktigt i lägen där man ska skydda sig mot myndigheter som t ex polisen. Som när man ska köpa knark på . Men även när en laddar ner filmer och annat som en kan hitta på Piratebay är det bra, eller vafan, det är bra överlag att alltid vara anonym på nätet. Jag föredrar det, men för att det ska funka då krävs det att uppkopplingen inte blir märkbart långsammare, då tröttnar jag bara och stänger av skiten..

Stor guide finns under arbete här… Anonym på nätet, Luffarns anonym-guide.

Anonym på nätet

Jag har testat jättemånga olika lösningar under åren och måste rekommendera det jag kör med nu. HMA! heter det, eller oförkortat Hide My Ass. Det är enkelt, finns till Mac, Windows och även Linux. Snabbt att installera, enkelt att använda och framför allt – ger snabb uppkoppling.

 

 

 

 

 

 

Bäst VPN för att handla på Darknet?

HMA funkar bra

Kostar från 50kr per månad (om du signar för ett år, annars c:a en hundring per månad). Börja med en månad och förnya sen en längre tid om du gillar.

Man kan ställa in vilket land det ska synas att man är ifrån, bra om man vill göra annat bus.

Ett knapptryck att byta till ett nytt IP nummer, bra som fan om ens IP nummer blir blockat eller spam-flaggat av nån anledning, bara byta och smack back on track liksom.

Hide My Ass hämtar du här.

 

VPN listan

Mullvad

 • Ingen registrering (tilldelat kontonummer)
 • Beprövad säkerhet
 • Accepterar Bitcoins/Bitcoin cash
 • Billigast per månad
 • Pris: €5/månad

ExpressVPN

 • Har en .onion site (Expressobutiolem.onion)
 • Snabb och säker
 • Accepterar Bitcoins
 • Pris: $12.95/månad, $59.95/halvår, $99.95/år

NordVPN

 • Inga loggar
 • Väldigt många servrar att välja på
 • Accepterar flera olika kryptovalutor
 • Väldigt billig vid köp av 3år
 • Pris: $11.95/månad, $83.88/år, $95.75/2år, $107.55/3år

PrivateVPN

 • Snabb och lättanvänd
 • Kommer med modifierbara OpenVPN filer
 • Accepterar Bitcoins
 • Pris: $7.12/månad, $12.60/3månader, $45.36/år(tillfällig kampanj 2år för samma pris)

CyberGhost

 • Välbeprövat säker
 • Inga loggar
 • Accepterar Bitcoins
 • Billigast vid lång licens
 • Pris: $11.99/månad, $63.48/år, $78.96/2år, $88/3år

OVPN

StrongVPN

IPvanish

 • Inga loggar
 • Bra säkerhetsfunktioner
 • Accepterar EJ kryptovalutor
 • Pris: $10/månad, $26.99/3månader, $77.97/år

TYTAN IPTV

TYTAN IPTV

Tytan TV

Grym tjänst med alla kanaler

Testa gratis en timma, köp sen först en månad för 350 kr. Gillar du sedan fortfarande Tytan IPTV kostar det bara hundring i månaden om du kör ett år. Prova först föreslår vi som är hemma hos Luffarn här ute i Uddebo idag.

TYTAN IPTV är mer än bara porr

Om man ser förbi tokrunkande till mindre kända P-rullar, som man lätt kan fastna i om man är inomhus för länge tillsammans med sin stash med tjack. Det finns en hel del bra att se på, och man vill ju inte pröjsa månatliga stålar till varenda streaming tjänst som Netflix, Viaplay och C-More och allt vafan de heter…

 

Vore ju najs, att ha alla kanaler från en tjänst om man älskar TV, eller behöver glo på något tills ATn är över

Annars äger The Pirate Bay

Det bästa, är ändå fortfarande att rent hederligt ladda ned det man vill se med hjälp av The Pirate Bay. Går att nå även med TOR via .onion adressen: http://piratebayztemzmv.onion/

Men har man inte det tålamodet, vill ha det streamat och direkt så finns IP TV tjänsten Tytan TV.

 

 

Tytan IPTV ger dig 314 kanaler

Tytan erbjuder kanaler från hela världen men är specialiserade på den nordiska marknaden, alla de mest populära kanalerna i full HD med nästan 100% drifttid på kanalerna. Viasat Sport Ultra HD, Viasats full HD-sportkanaler och C More sportkanaler i minst HD-kvalitet, med text på de nordiska språken.

Hela utbudet ser du här >>

Tytan IPTV är Enklare än du tror

Exempel för att se på datorn…

 1. Ladda ner och installera VLC Media Player
 2. Klicka på media
 3. Öppna nätverksström
 4. Kopiera in din länk du har fått av oss
 5. Klicka på spela upp men invänta först en Svensk flagga som ska visas…
 6. Klicka på visa spellista för att se alla kanalerna
Testa gratis i en timma >>

Andra streamingtjänster som rekommenderas

Lärorikt för både pundare som snille…

 • Curiositystream – dokumentärer, ofta förankrade i vetenskap. Kostar bara 50 kr per månad.
 • Gaia – dokumentärer och teorier, spiritualitet. Kostar också typ 50 kr per månad.
 • Filmsforaction – Gratis det mesta, men finns vissa betal-dokumentärer.

 

Allt fler knullar på jobbet

Allt fler knullar på jobbet

Vi gjorde ju nyss en häftig undersökning i hur många av oss som knullar på jobbet, och det har visat sig att c:a en tredjedel har knullat på jobbet. Och det är många fler utav kärringera som knullar på jobbet än killarna och det tror jag handlar om att det är chefer som passar på att bränna på en av sina anställda mot t ex löneförhöjning, det tror jag iallafall, så hade jag gjort om jag var chef!

sexenkat-haftsexjobbet

Runka på jobbet

Över hälften av alla som har jobb (vilket jag inte har – och inte vill ha heller) har runkat eller pullat sin fitta på jobbet. Jag minns ju när jag praoade i skolan och jag gicck ofta in på toaletten och drog en handtralla!

sexenkat-onani

Vill knulla med sina kollegor

Men det är många fler som vill bränna på sina kollegor, 70% av kärringera och 81% av killarna har blöta fantasier om sina kollegor.

sexenkat-fantasier

Vill knulla på jobbet

De allra flesta av oss, både tanter och gubbar skulle vilja knulla på jobbet.

sexenkat-villhasexjobbet

Hade jag själv haft ett jobb hade jag knullat allt med minst två ben, men sen är jag ju så jävla tjack-kåt jämt med.. och är jag inte det så är jag fylle-kåt.

Så.. är det nån här i Tranemo eller Uddebo som vill knulla så bara hör av er, jag kan betala för mig!

Gästinlägg, skrivet av ”Spiken”. Från Uddebo.

 

 

Bruna Bandet: För de svartas rätt

Bruna Bandet: För de svartas rätt

Dessa tre svarta skönheter duger inte?

Nä inte enligt porr-producenterna, som hellre vill ha vita flickor på scen!

Nu är det såhär att jag och Spiken är i storstan och super och snackar lite skit med våra goa polare här va. Och vi han stött på en sånn jävla orättvisa här nu så det är inte sant. Spikens tjej-kompis här i stan är strippa och berättar för oss hur jävligt hon har det med att få jobb, hon visar även upp en artikel ur Fibban där ett reportage gjorts och som bekräftar att svarta och mörkhyade kvinnor har svårt att ta sig fram i porr- och sexbranschen. Strippan berättar för oss att hon fått sparken ett flertal gånger från både strippklubbar i stan och bordeller i Europa på lösa grunder, hennes kunder älskade henne och har lobbat för att få henne tillbaka bland annat i Frankfurt där hon var avdelningschef för röda rummet på stans största bordell. (Röda rummet är en del av en strippklubb i Frankfurt med inriktning leksaker och fetisch.) Hon har även jobbat hårt med begreppet ”Ebony” inom porrbranschen för att sätta en label och lyfta fram gruppen, och det går frammåt säger hon – men vägen är lång. ”Jag ger mig inte innan svarta och vita får knulla på lika villkor”, säger hon och ler förföriskt.

Stöd Bruna Bandets insamling, köp ett elegant Brunt Band som du kan använda och visa upp bland dina vänner! Det kostar bara 30 kronor och allt överskott går till att lokalisera och lyfta fram svarta talanger i branschen. Du köper det enkelt genom att betala via PayPal som är ett säkert sätt att betala online.

Köp Bruna Bandet nu!

Det är enkelt, klicka på ”Pay Now” och följ instruktionerna, det går på mindre än en minut.

Svarta kvinnor svårt att få jobb som porr-stjärnor

Om man kollar porrfilmerna idag så är det nästan aldrig svarta kvinnliga skådisar med, det har det nästan omöjligt. Porr producenterna ratar svarta kvinnor – hur duktiga de än är på att suga och visa upp sina starka sidor. Producenterna säger att det är marknaden, tittarna som vill ha vit fitta – men det tror vi är rena skitsnacket för alla svarta brudar vi knullat har vart riktigt jävla bra både på att suga och rida och allt som hör därtill, och det gäller både betal-töser och dem som inte velat ha nån ersättning!

Bordellerna föredrar vita strippor

Både jag och polarna har hängt en hel del på sjysta sex-klubbar – både i Sverige och runt om i Europa. Det är jävligt sällan de framhäver svarta kvinnor på strippklubbarna och bordellerna. Varför? Nog finns det svarta kvinnor som vill in i sex-branschen, men de blir förtryckta. De släpps inte in!

Bruna Bandet

Nu har vi bestämt oss för att lansera det Bruna Bandet som du snart kommer att kunna beställa i vår online-shop. Vi vill stå upp för alla svarta och mörkhyade duktiga strippor och talangfulla porrstjärnor och få slut på särbehandlingen. Vi vill ha jämställdhet i sex-branschen och all vinst från försäljningen av Bruna Bandet kommer att användas till att lokalisera svarta och mörkhyade talanger som kan göra bra ifrån sig i porrbranschen och jobba vidare med begreppet Ebony.

Bruna Bandet är ett digitalt emblem med transparent bakgrund som du kan haka på dina profilfoton på exempelvis Facebook. Alla som köper och som vill får en speciell plats på Luffarn.com med mycket att se fram emot. Beställ ditt exemplar nu!

Köp Bruna Bandet nu!

Det är enkelt, klicka på ”Pay Now” och följ instruktionerna, det går på mindre än en minut.