Nyheter

Inside info om Swish-tjänsten

Inside info om Swish-tjänsten

Gästinlägg från en Whistleblower

Detta inlägg är ett gästinlägg, jag fick detta mailat till mig och tyckte att det var vettigt att publicera. Det handlar om en person som arbetat med utvecklingen av Swish och han berättar om inside information från det uppdraget. Delvis finns information om detta på Bitcoin-guiden här och vi har en annan sida under arbete som handlar om säkerhet och anonymitet online.

Swish: Inside-Info & Varning

Bäste Ragnar,
Vill tacka dig för att du frågade innan publicering, uppskattas mycket och fick mig att tänka på några tillägg: Jag tog mig tid och fördjupade några saker om Swish/BankID. Sen skrev jag en eller två meningar till om Wasabi Wallet samt om vikten att byta insättnings-adresser hela tiden. hade tidigare bara skrivit att man ska göra det mellan varje order men ej VARFÖR man ska det. Folk har nog lite lättare att ta till sig dessa uppmaningar och följa det om de får det förklarat.. ganska avancerat men försökt ta det så enkelt som möjligt. Skrev en Electrum guide också!

Bakgrund & Historia

Att produkten Swish lyckades utvecklas och lanseras så snabbt (2012) beror på att bolaget bakom, ”Getswish AB” ägs tillsammans utav Sveriges 6 största banker och samarbetar nära med ytterligare 6 stycken. Swish var tidigare driftad från Bankgirot (som i sin tur också ägs utav dessa 6 banker), nu flyttad till ett utav nordens största IT konsult bolag utav säkerhetsskäl. Detta nära samarbete mellan banker är väldigt unikt i världen och varit väldigt fruktsamt. För att kunna göra transaktion behöver man identifiera sig med BankID som ägs utav Finansiell ID BID AB, även de ägda utav bankerna och numera lagd på entreprenad istället för Bankgirot, precis som SWISH.
Sedan ett par år tillbaka (nästan från starten) så har Polisen sporadiskt kunnat skicka in listor med namn och eller person nr, som anställda sedan slagit på i databasen och sammanställt all Swish historik mellan specifika datum/mottagare och skickat tillbaka, nästan allt kan kartläggas och resultatet ritas numer upp och ser ut som ett mer avancerat topologi diagram ungefär. Det ifrågasätts aldrig varför historiska utdrag om transaktioner begärs ut, och vi vet inte vad dessa personer är misstänkta för heller.

Aktuellt

Dessa listor, som ni kanske förstår tog lång tid att att sammanställa, överlag hela processen att dra ut och skicka tillbaka är allt-som-allt mycket manuellt arbete för tekniker. Polisen har i alla år tjatat om att att hela tiden få mer insyn och ta del utav uppgifter — Vilket de till beviljats mer och mer vart eftersom, tyvärr. Och över tid har dessa listor från Polisen bara blivit längre och längre!!
Vi som jobbar med/kring detta har tidigare haft känslan utav (och hört skvaller från Polisen samt andra anställda på olika bolag kring oss som driftar/utvecklar) att begärda utdrag främst handlat om Grova BLOCKET skojare, tungt kriminella och gäng som säljer droger på gatunivå — Och olika typer utav penningtvätt som olika målvakter som dessa nyttjar ..samt andra finansiella brott som ”BankID ligor”. Det senaste fenomenet är för övrigt är otroligt sofistikerat.. är hela telemarketing grupper i lokaler ibland som sitter och ”attackerar” en hel by eller mindre stad i taget. Med hjälp utav Sveriges korkade och alldeles för generösa offentlighetsprincip + personuppgiftslag (PuL) — Ändå ganska sjukt att man på en och samma webbsida kan se en persons ålder, inkomst, relationer, domar, adress ja till och med jäkla bild på huset man bor i?!!? Att förhindra att folks inkomst/förmögenhet syns hade hjälpt REJÄLT emot dessa bedrägerier, då de utsatta nästan i regel är utvalda med omsorg, vi skulle även slippa en del larviga tidningsrubriker som ”lista: rikast i kommunen” o.s.v. med — Men det här är en annan diskussion! För den som är intresserad finns bedragare inspelade och upplagda från Polisen på YouTube ..Sista sak om detta: Inte bara äldre som blir bedragna! Finns stort mörkertal då många skäms och känner sig dumma och ej vill anmäla, tyvärr! Det ska man göra så dessa drägg inte kan köra på helt obemärkt. Personlig gissning är även att svenskar faktiskt är lite mer gullible och blåögda, vi är inte är lika skeptiska eller fientligt inställda till myndigheter och t.ex. banker här som i andra länder. I Sverige verkar folk tro att banker existerar för hjälpa till och har tjänster för att ”vara snälla” — Och inte för att tjäna pengar, ganska naivt. Nåja, tillbaka till det relevanta(!)..

Polisen ber om listor allt oftare

Tillämpningsområden för dessa utdrag från folks Swish historik t.ex. har med tiden utökat kraftigt från Polisen, och målet är att kunna direkt upptäcka när en stackars ”average Joe/Jane” köper droger på nätet — Och de kommer tyvärr att ha lyckas till fullo med det ganska snart! Detta har inte gått tidigare p.g.a. historiskt mindre resurser hos både hos Polisen och oss kontra det manuella arbetet. I BankID finns sedan länge ca: 15 st (kanske fler, men väldigt hysch-hysch) olika parametrar som mäts och loggas varje gång någon identifierar sig eller signerar något. Som A: enskilda användes mönster, B: enskild i relativt till alla inräknat, och C: generell, alltså alla användare, den totala statistiken. Alla kombinationer används i olika syften/lägen. Några exempel på parametrar är bl.a:
 1. Telefon modell, Operativsystem (OS) och dess version utav samt installerad BankID version.
 2. Telefonmast man är uppkopplad till, samt eventuellt WIFI och operatör.
 3. Rytm, eller tempo man skriver in sin personliga kod, eller belopp.
 4. Nuvarande geografiska läge (GPS).
 5. Latitud & longitud på själva telefonen läge, alltså exakt vilken position den har. Så om man vill vara överambitiös eller förvilla kan man t.ex. se till att hålla telefonen helt annorlunda och signera i helt annan tempo än normalt (OBS: rekommenderas då INTE vid suspekta transaktion/signering — Då det blir kontraproduktivt säkerhetsmässigt för er! Ganska lätt att för en algoritm att upptäcka allt lurt, eller för oss att skrapa ihop om du låt säga håller telefonen upp och ned varje gång något lurt signeras hehe).
Sedan något år eller två år tillbaka har nya funktioner utvecklats fram i rask takt, detta i form utav algoritmer som automatiskt upptäcker och reagerar på suspekta överföringar. Som behöver vara extra pricksäkra i och med GDPR lagar där data måste roteras ut och i en förlängelse raderas hela tiden efter en tid. Kan då handla om vissa belopp som endast eller ofta används till en mottagare, eller ”flaggad” mottagare som är misstänkt för brott. Allt har automatiserats, och allt flaggat som suspekt hamnar i temporär korg, kompileras till långa (långa, långa, långa) listor. Antal personer som vi delade innan detta går inte ens att jämföra med detta.. Det kommer framöver att gå oerhört mycket lättare, framförallt snabbare.

Polisen vill själva kunna leta i registret fritt

Ett annat förslag som dom närmat sig mer och mer, är att Polisen själva ska få slå i dessa databaser, utan någon som helst mellanhand – ”ett litet antal utvalda poliser med speciella rättigheter” heter det, men ärligt.. kan vi lita på det? Gissningsvis NEIN! Hur skulle det i sådant fall säkerhetställas, skulle de granska sig själva? Ungefär lika smart och effektivt som när Socialstyrelsen ska granska sig själva hehe. Och några tänker nu ”men vadå ska vi inte lita på att Polisen följer de lagar och regler som finns”? Svaret skulle jag säga är: ”Jo visst! När de är så illa tvungna”.. annars tar dom sig gärna diverse friheter — Därför, är det nog bäst att köra på ”need-to-know-basis” och låta dom gå via icke-partiska mellanhand (som inte slår allt för nyfiket på allting för ofta SAMT kanske helt obefogat).

Potentiella Problem & Mörka Moln

2020 året så köpte ”P27 Nordic Payments Platform” upp hela Bankgirot — I ett försök att få en gemensam betalplattform mellan alla Nordiska länder, samtidigt som de aktivt försöker utrota kontanter helt med en ”E-krona”. Den hela tiden ökande samarbetet mellan krypto handelsplatser/plattformar/exchanges och staten/Polisen siar om en oklar och osäker framtid för de flesta kunder på drogshoppar som Flugsvamp. Alla handelsplatser för kryptovaluta lämnar ut uppgifter om kunder och transationer utan att tveka. Oavsett hur stor kunden i fråga är till dom, för de är livrädda att riskera sitt eget skinn och licens, otroligt mycket pengar för dom att gå miste om för dom då, och stark konkurrens! Vi har ju bara sedan ett år tillbaka se dessa handelsplatser sparka ut kunder från deras plattformar, i vissa fall (Bitstamp bl.a.) helt utan att ens uppge anledning, troligtvis för att undvika diskussion. ”Känns” även som att Bitstamp är en utav de exchanges som är extra pigga på att dela info, känns shady minst sagt – medan Localbitcoins är mer säkert, varför kan jag inte ens hitta någon DIREKTA bevis för, men det verkar vara en ”kollektiv känsla” jag delar med många. Dom har också många sätt att betala med, en fördel! Och har man tålamod och letar/väntar kan man t.o.m. undvika att behöva identifiera sig hos vissa säljare (de flesta brukar kräva detta minst första köp). Även om man legitimerat sig när man öppnar konto så är det givetvis bra att dra ner på sådana tillfällen också.

Sammanfattningsvis

Mitt råd är att helt undvika att använda SWISH till att upprepade gånger köpa droger, både på gatan, men även såklart på platformar där det köps kyrptovaluta – PUNKT. Om vi tar det senare scenariot, visst man kan dra säkerheten hur långt som helst: Köra live med Tails OS, Wasabi Wallet (eller andra svindyra ”tumblers/blenders” m.m.), men man kommer bra långt genom att skaffa ett Revolut konto och betala t.ex. en BTC säljare med det (för övrigt måste man nuförtiden med BankID signera nästan alla köp med känns det som, handlar inte bara om ”din säkerhet” utan att hålla koll på transaktioner och se vart folk lägger pengarna, Big Brother is watching alltså). Angående Wasabi Wallet, är det absolut obtimalt — Minsta insats att tumba i skrivande stund är dock ca: 10.000.. Men har du några IRL kompisar med samma behov: Gå ihop och tumble/använd Wasabi Wallet! Om inte annat blir det högre summor med färre antal överföringar till Flugsvamp vilket är bra istället för flera småsummor. Det blir Flugsvamp gladare för också troligtvis Annars använd Eletrum guiden nedan bara.

Electrum GUIDE

Efter köp utav BTC, är det viktigt att överföra dessa till en ”Cold Wallet”, som är offline och lokalt förvarad på din dator. Ett säkert och enkelt är att använda ”Electrum” — Installera och fixa det med följande 5 steg:
 1. Ladda ner Electrum, från: https://electrum.org/#download — Verifiera gärna GPG signaturen. Det finns guide på sidan där, väl värt att lära sig så man ser till att rätt filer kommer från rätt utgivare!
 2. Skapa plånbok/wallet. Finns t.ex. two factor authentication alternativ (2FA) som de flesta är bekanta med, ej ett krav: ”default_wallet” är.. default namn om man inte redan har ett, klicka next.
 3. Skriv ner ditt nya seed/frös 12 unika ord, dessa ord används när du behöver återställa ditt frö, kanske på ny dator. De går inte att copy/paste utav säkerhetsskäl, skriv ner på en fysisk lapp eller i en keepass databas. OBS: för det senare alternativet, se till att ha flera backuper på databasen.. så du inte bara har en som blir skadad eller försvinner. Vågar du så är det ju lättast (och på ett sätt säkert) ha denna i ditt moln. Se då även till att ha väldigt starkt huvudlösenord, till databasen alltså. Många som förlorat dessa ord till sitt frö och förlorat mycket pengar så, se upp!
 4. Skapa säkert lösenord till din plånbok! Generera ett säkert med Norton exempelvis: https://my.norton.com/extspa/passwordmanager?path=pwd-gen — Electrum kan och bör använda sig utav Tor nätverket och dess noder, så din IP adress inte läcker vid transaktioner med Electrum! Enkelt att ställa in med bokstavligen 1 klick på ”Use Tor proxy at port 9150” under Tools > Network > Proxy   och sedan ha Tor browser uppe/aktivt.. OBS: tänk på att köra över Tor nätverket såväl FRÅN en exchange till Electrum som FRÅN Electrum till Flugsvamp, även om det senare är viktigare. Delade meningar angående huruvida man ska köra Tor Browser+VPN, det beror i princip om man litar på att VPN bolaget inte lämnar ut dina loggar vid förfrågan. Många VPN tjänster uppmuntrar användare att använda deras tjänst med Tor Browser! Använd i sådant fall en server i ett säkert land som Island eller Schweiz med bra lagar — Eller kanske Rumänien, eller något land som inte bryr sig alls om andras förfrågningar — Undvik Amerikanska och Ryska servrar!
Väl på Flugsvamp känns det som att många glömmer detta, så vill påminna om hur viktigt det är att generera en ny mottagaradress hela tiden! Helst mellan varje beställning.. På FS 3.0 går detta endast att göra då ingen order ligger aktivt, samt vart 24:e timme.. folk blir nog otåliga bara beställer hela rasket på en adress vilket är en big NO NO. Varför? Komplicerade grejer, men korta svaret är att blockkedjan är helt publik och transparent, allt ifrån myndigheter till analytiker t.ex. sitter och granskar överföringar utav olika anledningar men ett utav dom är givetvis att identifiera folk. Tänk såhär: BTC är säkrare än kreditkort, men CASH är faktiskt säkrare än BTC — Men 100% blir det aldrig, även CASH går på olika sätt att öronmärka och spåra hehe. Så, används samma insättningsadress 2 gånger gör detta det lättare att identifiera dig som person. Därför det är helt vansinnigt att sitta och föra över från en vanlig exchange till t.ex. FS 3.0 utan att ha som rutin att generera ny adress vid varje insättning. Samma sak i Electrum, där genererar du enkelt en ny adress varje gång vid insättning till din cold wallet. Behöver du, utav någon anledning hålla kolla på olika transaktioner så namnge dessa i Electrum istället.

SÅ, VÄLDIGT KORT

Använd Revolut som är gratis. Köp dina BTC säkert på Localbitcoins. SWISHA aldrig suspekta summor till suspekta personer. Använd Electrum över Tor Browser tillsammans med VPN server på säker plats! Så, stay safe vänner!

2021 sprutans år polisstatens föds

2021 sprutans år polisstatens föds

Jag måste erkänna att jag vart aningen orolig för ungefär ett år sedan när kineserna spred filmklippen där folk dog som flugor, och det gick ett par månader innan jag började inse att det är nog inte mer än en förkylning det handlar om. Jag följde redan i början både officiell information och tog också till mig information från källor som i de flesta sammanhang idag blir censurerade eller inte kommer till tals, och det har jag att tacka all den fritid vi har här ute.. vi jobbar ju liksom inte så vi har en hel del tid på oss att fundera på hur det ligger till med livet, med världen och filosoferar över det mesta. Inte sällan fett påtända, så det blir verkligen spridda ideér, de flesta heltokiga men ibland får vi till det.

Konspirationsteorier

Jag tänkte ta upp alla möjliga argument, vettiga såväl som konspirationsteorier. Läs dem med öppet sinne, jag är inte emot vaccin generellt men jag är starkt för droger och berusningsmedel så det är inte ren goja jag skriver! Vissa argument ser jag själv som… svåra att se en koppling till, men jag har med dem ändå tills vidare enligt ”ingen rök utan eld”-principen så får vi ju se sen. Jag tränade en gång mitt tålamod genom att lyssna på en som påstod att jorden är platt. Det var svårt. Jag ville egentligen skratta innan jag lyssnat men tänkte att jag ska ge mig själv en utmaning och seriöst höra vad mannen har för argument. Jag är tacksam för det, jag är rätt övertygad om att jorden är rund så han ändrade inte min uppfattning, men jag lärde mig att lyssna på folk som har befängda teorier och genom åren har jag lärt mig väldigt mycket från just det. Och ändrat uppfattning många gånger, om många saker. Så – är du en av dem som skrattar åt antivaxxers, eller tar för givet att vaccinet är bästa sättet att hålla dig frisk.. prova att nollställa dig och läs, och se om du lär dig något. Du behöver inte ändra dig!

Antivaxxer

Problemet idag är att så fort man öppnar munnen, och påpekar att det här vaccinet kanske inte är så bra, så kan folk bli förbannade. Det skiter väl egentligen jag i men jag skulle kunna sätta mitt liv på spel för att folk ska få säga vad de tycker. Och frihet överlag, och då menar jag mer än bara min rätt att få dra en lina i snoken när jag vill. Jag är själv inte emot vaccin, tvärtom. Men jag tror detta vaccinet är ren bullshit.

Det handlar om rädsla – inte ett virus

Du känner till placebo-effekten? toppen. Motsatsen heter nocebo och den är lika verkligen som den mer positiva placebo-effekten. Det betyder alltså att om du tror att du kommer bli sjuk eller har en viss sjukdom så löper du en viss risk att verkligen bli det, till skillnad från placebo där din positiva inställning och ett eventuellt piller du tror är ett läkemedel faktiskt gör dig friskt även om det är ett socker-piller. Så över tid blir folk förkylda, i vanliga fall inget allvarligt. Hostar lite och snorar lite, frisk på några dagar. Men denna gång, så finns det alltid ett visst antal som kommer gå in i rädsla, och oroa sig och det är då symptomen blir illa och kan leda till döden. Det är det som händer nu, tack vare den mediala uppståndelsen. Sedan fanns det antagligen ett virus i början, man-made eller inte, där allt började. Och det kanske finns än men det är inte i närheten av en pandemi, den har vi skapat själva.

Nya lagar och förslag

Har ni sett alla dessa lagar, och pandemilagen är bara en. Bakom kulisserna rullas det ut massor av olika kontroll-lagar som t ex ger polisen rätt av avlyssna dig ifall du kan ha umgåtts med någon som är misstänkt för brott, det där täcker typ in hela befolkningen. Vi har lagen om hemlig dataavläsning, du kan se den här. Lika många sjuka förslag ligger inne på riksdagen, t ex att snabbutbilda 10 000 nya poliser.

Polisstaten föds

Rullas ett kontrollsamhälle ut? Där du bevakas och kontrolleras, viruset var en perfekt anledning. Tror du att du kommer återfå din frihet, få festa och resa igen när du tagit ”ditt” vaccin? Glöm det – det blir nya tider, och det kan gå i flera riktningar men man kommer göra ett seriöst försök att rulla ut ett kontrollsamhälle, kanske inte alltför olikt den version du kan se i Hunger Games. Det kommer bli mer och mer övervakning, mer kontroll. Mindre frihet. Angiveri när grannen är ute utan munskydd. Generell fattigdom och svält kanske? Vill man dela upp och splittra befolkningen? De som styr brukar vilja söndra och härska så någonstans känns det som att den strategin används just nu.

 • Förslag hos Riksdagen – snabbutbilda 10 000 poliser, källa här. Hade viruset vart ”på allvar” hade man nog snabbutbildat 10 000 sjukvårdare istället, eller vad tror du?
 • Det görs även åtgärder till att komma åt vad som kallas ”desinformation”. Passar bra inför ett kontrollsamhälle.
 • Polisen i dialog med ett kinesiskt övervakningsbolag som erbjuder massövervakning och har algortimer för ansiktsigenkänning. Artikel här.
 • Att hålla avstånd är idealiskt för ansiktsigenkänning.
 • Munskyddet är en symbol för att du ska hålla käften och lyda.
 • Bill Gates är inte den som är känd för att utveckla något som skyddar mot virus, utan tvärtom, sedan kanske det går bättre denna gången men man har all rätt att vara skeptisk!
 • Vaccinet kan inte ha testats ordentligt, eftersom tid inte getts och det är dessutom alldeles för mycket stålar i spelet för att inte köra spelet hela vägen. Stora läkemedelsbolag har aldrig varit välgörare, det är stålar och makt det handlar om till skillnad från våra langar-polare som hjälper oss bli bänga med sjysta grejjer som de säljer till nästan inköpspris!
 • Vården gick på ”knäna” redan innan förkylningsstiderna. Men det har på sistone även sparkats folk från vården, och rutinerna har gjorts mer omständiga. Så ja, de har de säkert jobbigt, men det beror inte på någon påstådd pandemi.
 • Testerna som tas används för att boosta upp resultaten i antal ”fall”. Testerna tas ofta fler gånger, finns historier om sjuksköterskor som ombetts ta testet upp till 5 gånger på samma patient för att få ett positivt resultat. Allt är boostat, såväl fallen som dödsfallen. Söker man statistiken på antal döda så utmärker sig inte detta året, det skyller man på att ja det har ju vart färre som dött i trafiken osv eftersom man är hemma mera.
 • En journalist som inte har uppfattningen som mainstream rapporterar skulle inte få jobba kvar, som en som skriver i media måste du ligga i linje med att det finns ett livsfarligt virus och att alla  måste vaccinera sig med experiment-vaccinet.
 • Många försök att visa på botemedel mot viruset blev tystade, vet inte hur mycket sanning det är i det men det finns en serie läkare som har svårt att få sagt sina ord (censurerade på Youtube osv) faktiskt menar att det fanns bra mediciner. Big Pharma ville ha locket på!
 • Vi ligger i en tid då vi nyttjar sjukt mycket av jordens resurser, västvärlden har sugit ut andra delar av världen för att leva väl. Nu när det växer upp en ny medelklass, som vill konsumera lika hårt så vet makteliten att det inte går, det måste till ett nytt system och ett kontrollsamhälle är ett alternativ som de tror kan fungera. Blir man kanske impotent och steril av vaccinet?
 • Hur ligger det till med pengar, banker och världsekonomi. Funkar skuldsystemet eller måste det till en kris som ursäkt att skylla på. The great reset snackas det om. Det är väl ett ypperligt tillfälle?
 • Läs mer enligt World Economic Forum här https://www.weforum.org/great-reset/ eller hur det fritt tolkats på Wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Reset
 • 5G, och snabb uppkoppling är också en nyckel för att kunna ha drones och kameror och annan bevakning. 5G som många tar upp som konspirationsteori kan också påverka din kropp, positivt eller negativt. All energi kan påverka din kropp och det behöver inte vara farligt. Historiskt sett har man gjort misstag och skrattat åt att t ex radioaktivitet skulle vara farligt – tills folk började få cancer på 50-talet. Så att kasta bort en teori för att man vill peka finger och säga foliehatt för att man vill underhålla sig själv och locka skratt är rätt puckat. Bättre att säga ”jag vet inte”, när man faktiskt inte vet.

Läkare som varnar för just detta experiment-vaccin

Ganska bra film att se på för fakta om vaccinet, ifall det är experimentellt och om det verkligen behövs. Hon är inte någon ”antivaxxer” och det är inte jag heller men jag är lika övertygad som henne om att detta vaccinet ska man låta bli. Se den!

 

 

Ett annat klipp, ganska enkel att se på. Det finns faktafel och man behöver inte hålla med om allt men den pekar i rätt riktning kanske? Gjord av kvinnan bakom trueU.nu – Mia Engevik. Se filmen här.

 

Rainbow warriors

Så med detta, käre knarkar-vän, ber jag dig att avstå från att vaccinera dig mot denna förkylning. Inte för din egen skull, och inte för min, utan för framtidens skull. Därför att när kontrollsamhället faller, om det nu rullas ut, så behövs du. Och det är inte jag som säger det, utan indianbröderna. Nedan profetian som förutspår att sånna som du och jag ska bygga upp världen, och då är det bättre att du inte har detta vaccin i dig, jag lovar!

The rainbow prophecy

When the earth is ravaged and the animals are dying, a new tribe of people shall come unto the earth from many colors, classes, creeds, and who by their actions and deeds shall make the earth green again. They will be known as Warriors of the Rainbow.

 

Jag kan ha fel

Jag har ofta fel, och det vore bäst om jag hade fel även denna gång och att vaccinet är skitbra. Men bara minsta misstanke till att det är en agenda bakom är skäl nog att tänka till några extra gånger och försöka få perspektiv på frågan.

Melanotan

Melanotan

Melanotan är lagligt att använda och går att beställa på nätet

Brun ute brun inne sol i hjärta sol i sinne sitt inte där bara och rök en pinne.

Är Melanotan farligt?

Det ska Spikens kära granne, Tjack-Stina svara på. Hon har tagit det, och har många kompisar som också kört melanotan. Även jag har några polare som gillar det och deras kommentar på det är att fördelarna överväger biverkningarna, som för dem bara var lite trötthet. Barbie-drogen kallas den också, och det finns flera sorter och går att ta på lite olika sätt.

Tjack-Stinas stora melanotan test

Jag är inte mycket för sprutor men är det en spruta jag kan och känner mig bekväm med är det melanotan 2. Man kan säga att det är melanotan och adrenalinsprutor som får komma nära min kropp annars får det vara om det inte är absolut livsnödvändigt.

För fem år sedan bestämde jag mig för att ge melanotan en chans, jag har egentligen ganska lött att bli brun och som liten blev jag en såkallad pepparkaka under sommaren, men med mycket kneg och slit under sommaren så ville jag inte stressa hem för att lägga mig i solen för att se fräsch ut. Idag solar jag solarium ca en gång i veckan för en fin färg året runt.

Polarn som är tvärt emot mig jävligt blek typ irish, tar melanotan för att ens kunna vistas i solen utan att bränna sig och med fördel för första gången i sitt liv blir brun och får inte samma färg som en kokad kräfta längre.

Vad är melanotan

Från första början skapades melanotan för personer med lite pigment i kroppen, man har alltså tagit fram ett preparat som stimulerar melanocyterna att skapa mer melanin som är ett hormon som finns naturligt i oss. Melanotan finns som nässpray eller injiceras i fettet.

Hur ska jag använda mitt melanotan 2

Väljer du att injicera melanotan 2 rekommenderas en uppladdningsfas om 14 dagar, är du däremot nybörjare, tycker du att det är läskigt att stoppa in en spruta på dig själv i bukfettet eller är du bara jävligt spruträdd kör isåfall nässprayen. 

Under uppladdningsfasen lägger du själva grunden för din bränna, du boostar kroppen med melatonin kan man säga. Under 14 dagar ska du injicera varje dag, till en början kan det vara lite obehagligt och jobbigt men man vänjer sig snabbt och får koll på grejerna. Tänk bara på god hygien så är det inga som helst konstigheter. 
Jag rekommenderar att byta stickpunkt efter varje gång, kör typ vänster sida om naveln, höger om naveln, vänster lår, höger lår, skinka, skinka. Jag kan få blåmärken så väljer bara att injicera på lår och skinkorna där det inte syns. 
Efter 14 dagars boost är det bara ren underhållning som krävs och det räcker gott och väl att du fyller på antingen 0,25mg eller 0,50mg beroende på vikt med ca 7 dagars mellan rum.
Mängden variera beroende på vikt, har du en vikt under 65 kg är rekommenderad mängd melanotan 0,25 mg per dag och injection. 
Väger du däremot över 65 kg är det dubbla mängden som gäller, 50 mg per dag och injection.
På en insulin sprutorna som du får med din beställning är 0,25 mg upp till 5e sträcket på sprutan (fem enheter) och 0,50 mg är upp till 10e sträcket (10 enheter). 
Tas för hög dos märks det snabbt med mörka ringar under ögonen och en blå ton på läpparna, sänk då bara dosen så försvinner det snabbt.

Melanotan på spruta

Börja med att blanda ditt melanotan. 
det är 4 saker att hålla koll på: spruta, injektionsvätska (sterilt vatten) 2 ml, 10 ml melanotan och alkoholservetter.
Ta bort de orangea skyddslocket från sprutan, öppna injektionsvätskan och fyll en spruta fullt, stick ned sprutan genom gummitoppen och tryck ned vätskan, lugnt och sansat i melanotan vialen, gör detta 2 gånger tills du har 2ml vätska i vialen. skaka aldrig behållaren, rulla den om det behövs ! Klart!

Första gången jag tog

Första gången jag tog melanotan och om jag skulle börja igen efter ett uppehåll får jag en värmande känsla och blir lite rödblommig uppemot ansiktet, detta lägger sig snabbt men kan kännas obehagligt. En vanlig biverkning är också illamående, en av anledningarna till varför det kallas barbiedrogen är ju att du blir snygg, smal och kåt. Vad jag tror så beror smalheten just på att man blir illamående direkt efter man injicerar och det medför att matlusten försvinner. Så.. vill du bli smal testa att injicera mitt på dagen annars, ta ditt melanotan precis innan du går och lägger dig för att slippa känna illamåendet och minskat matsug. Kanske sker det minskade magsuget ändå, vet inte säkert där, då det inte har drabbat mig märkbart. 
Brun är ingen snack om saken och i början märker man att pigmentfläckar, fräknar och leverfläckar framträder mer och mer och blir mörkare. 
Va försiktig med solningen och blir du för brun, vistas mindre i direkt sol, sola kortare stunder eller fyll på ditt melanotan mer sällan.

Melanotan är inte olagligt att använda

Melanotan är inte olagligt att använda så du kan utan problem berätta för dina vänner och familj att du använder det om dem misstänker något när dem ser att din hud är brunare än aldrig förr eller om du helt enkelt tycker att fler borde testa, vill du inte säga att du tar det i sprutform finns det också i nässpray.

Köpa Melanotan på nätet

Du kan köpa melanotan från Melanotangrossisten de har snabba leveranser och du kan betala snabbt och enkelt med både Swish och Bitcoin.

Skaffa Monero

Skaffa Monero

Monero, är en kryptovaluta. Precis som Bitcoin och många andra, de flesta känner till Bitcoin men det finns mängder av andra mindre kända liknande valutor. Det som är bra med Monero är att betalningarna är mycket säkrare och kan inte spåras.

Det främsta argumentet för XMR är att med denna kryptovalutan kan du göra helt anonyma transaktioner.

Köp Monero här

LocalMonero fungerar som Localbitcoin, det ser ut som en kopia av webbplatsen så har du använt Localbitcoin kommer du känna igen dig här. Köp med t ex Swish (eller det betalningsmedel du väljer).

LocalMonero.co

Du kan också köpa Monero med Bitcoin på här. Perfekt om du redan har det, och ypperligt om du vill göra så att de bitcoin du har tappar alla spår, då växlar du till Monero först, innan du tar ut pengarna i kronor.

Komma igång med Monero

Du behöver ladda ned en plånbok till Monero också, om du vill förvara pengarna hos dig och inte ha dem liggande på ditt konto på Localmonero. Någon av nedan två är bäst.

 1. https://mymonero.com/
 2. https://www.getmonero.org/downloads/

Vart kan jag handla med Monero?

Många internationella marknadsplatser på darknet tar Monero då det är säkrare än bitcoin.

Och förutom darknet platserna ovan så finns det vanliga handlare som också tar Monero, se lista här: Här kan man handla med Monero.

Skillnad Monero och Bitcoin?

Monero är inte baserat på samma system som Bitcoin, utan på CryptoNote-protokollet. Transaktioner som görs med Bitcoin är synliga för alla. Alltså, man ser till vilken adress Bitcoin skickas och det gör i sig inte så mycket då det inte går att se vem som äger adressen – men när man spåras transaktioner via darknet och om en transaktion någonstans kan kopplas till att du köpt bitcoin med Swish så är du inte anonym längre. Med Monero visas inte denna information och det skyddar användarnas integritet i alla transaktioner.

Det har också en dynamisk blockstorlek och dynamiska avgifter, ett ASIC-beständigt bevis på arbete (RandomX) och en Tail Emission, bland flera andra förändringar.

Växla Monero till Bitcoin

Exempel på sidor där man kan växla in Bitcoin mot Monero.

https://www.morphtoken.com
https://evercoin.com
https://changelly.com
https://hitbtc.com
https://kraken.com
https://shapeshift.io

Lustgas – såhär köper du tub eller patroner

Lustgas – såhär köper du tub eller patroner

Gillar du att dra en ballong då och då, eller vill du hellre lägga dig med en hel tub på 50 liter och dra hela natten med polarna? Vi kallar det att ”snacka med den Blytunge”. Har man dragit lite gas så upptäcker man snart att det kan finnas en slående metallisk känsla med rundgång.. boong, boong, booong om man får i sig rejält och helt plötsligt kan det kännas som att tiden står still och mängder av coola upplevelser.

Om jag beställer lust gas så gör jag det enklast och billigast från lust-gas.se – kika på deras utbud och priser här!

 

Pajk soom sitter o drar gas
Jag och polarna här i Uddebo och även de i Tranemo häller med och det är som att det finns en viss humor som man blir utsatt för. Vi kallar det att möta den blytunge, den Blytunge är lustgasens väktare.

Drar n2o lustgas

Patroner och sifon

Kille som drar lustgasPatroner med lustgas går att köpa lite här och var, ofta säljer de även sifoner för  nån hundring. Patroner med lustgas säljs i 10-pack och kostar dryga 40 spänn. Typ 5 kr per patron alltså – på fester eller på de krogar som vågar sälja lustgas kan de ta från 20 spänn per ballong upp till 50 ibland.. Visst kan det vara stora ballonger ibland men det blir bra billigare att köpa egna patroner! En stor ballong blir det om du fyller den med 2 patroner, det blir en rejäl… Det finns enstaka olycksfall där folk dragit gas direkt ur sifonen och patronen suttit lite fel eller varit skadad, deras lungor har då fryst ned så även om det är en på miljonen så fyll istället en ballong med gas, dra i dig den sen hellre än direkt från sifonen.

Såhär ser paketen med patroner ut..

Köpa lustgas och n2o patroner från lust-gas.se

 

Dessa kan man köpa på mängder av ställen, de kostar ungefär samma. Jag kan rekommendera Lust-Gas.se om man vill beställa på nätet, de skickar snabbt och håller låga priser.

Här är en direkt länk till lustgas patronerna.

Du behöver också en sifon

Den brukar också finnas att köpa där det finns patroner.

Sifon, gräddsifon

Plocka upp dina patroner

Nackdelen med dessa är att det blir en jävla massa patroner i metall som ligger överallt.. har blitt förbannad ett antal gånger på folk som skiter i att plocka upp efter sig. Så har du med dig patroner se för fan till o ta upp dem efter dig och källsortera skiten.

Bara för att man är knarkare så behöver man inte va idiot.

Lustgasens kemiska formel är N2O och har man råkat lyssna är de mer kemiskt insatta pundarna suttit på efterfesten och tjackpratat så kan det hända att man även snappat upp namnet dikväveoxid som är samma sak. N’et står för kväve, O’et före syre och 2:an i mitten antyder att det är två kväve-atomer och en syre-atom. En förbannat enkel molekyl alltså. Ändå så finns det faktiskt olika sorters lustgas…

Teknisk lustgas

Teknisk lust gasÄr lustgas som används för olika saker som jag inte har stenkoll på men t ex vissa rökdetektorer innehåller N2O, jag kommer också ihåg begreppet ”Nitro” från olika spel där man racar med bil, ”Nitro” är lustgas och skickar man in lite i förbränningsmotorn så blir det skjuts.. typ.. Hur som helst, det finns olika användningsområden. Det är allra oftast denna typ av lustgas som serveras, tuber med teknisk lustgas är billigare. Sista siffran jag minns är att tuberna kostar dryga 3 lax men det var många år sen vi köpte så det kan stigit.. Tror det var 50kg tuber vi fixade.

 

Medicinsk lustgas

Denna används på sjukhus och vid förlossningar. En tub kostade 6 000 kr för några år sedan. Det var då heller inga större konstigheter att köpa denna. Lika lätt som teknisk lustgas. Inga licenser eller intyg eller krav på att man är ett företag.

Skillnaden på dessa två är egentligen ingen, det är bara renheten i tuben som skiljer sig. För teknisk lustgas så spelar det ingen roll om det finns lite oljerester kvar i tuben eller om lustgasen inte har hög renhet. Den är ju inte avsedd att andas in. Tuberna med medicinsk lustgas är just avsedda att andas in. Drar man mycket lustgas så samlas ju dessa oljor och rester i dina lungor.

Hur köper man lustgas på tub?

När vi gjorde det, eller fyllde på en tom tub så var det bara att gå till ett gasbolag t ex AGA, precis som om du ska köpa gasol eller annat som säljs på tuber. För ett tag sedan fick jag dock höra att polarna hade stött på patrull när de försökte.. flera gånger.. först vart de nekade för att de inte var ett företag. När de fixat ett företag som kunde ställa sig som inköpare så fick de en annan ursäkt.. De vart förbannade och började bråka.. Min polare Spiken som var med var på väg att spöa upp handlaren och när de gått så långt så erkände handlaren att han hade blivit kontaktad av polis och de hade antytt att ”det vore bättre om du inte sålde dessa till folk som ska ha det till ballonger…” Påtryckningar från bängen alltså, jävla sätt allvarligt talat.

Så, om du är ny och inte har någon kontakt så räkna med att du kan få lite argument.

NYHET – Köp en egen ”halv stor” lustgas tub

Denna går att beställa på lust-gas.se och innehåller 580 gram lustgas, det kanske inte säger så mycket men det är då lika mycket som 70 patroner eller mer till o med. Här slipper du pilla med små-patroner och hantera dem, och kan lite enklare dra i dig mer lust gas, det är bra för att få en trevlig upplevelse. Notera att det är ”lustgas av food-grade” (inte medicinsk, som vore den renaste klassningen) och att det står Do not refill. Om det ändå går att fylla på någonstans låter jag vara osagt.

Här köper du dessa, och det ska även finnas en ytterligare större storlek men den är slutsåld just nu.

Magic whip

Lustgas för miljön

Lustgasen, N2O är ganska skadlig för miljön. Åtminstone som växthusgas.. hörde en siffra på att en tub är som att flyga ett plan mellan Stockholm och Köpenhamn. På förlossningsvadelningarna försöker man faktiskt återvinna gasen, så illa är det och det förstör ozon-lagret.

Sen tänker jag, som någorlunda medveten lösdrivare att om jag drar någon enstaka ballong så är det ok, eller om jag vill prova att köra en hel tub en helg med polarna så är det också förlåtet och helt ok med moder jord. Det finns ju trots allt ett värde i att bli bäng och uppleva ruset, och ordentligt också.

Men att ligga o dra gas varje jävla helg så är dags att tänka till lite.

Så dra alltså lustgas med ansvar! Det finns fler droger att bli bäng på, och det är bra att variera.. ketamin och LSD om inget annat!

 

Anonym på nätet

Anonym på nätet

Att surfa anonymt är särskilt viktigt i lägen där man ska skydda sig mot myndigheter som t ex polisen. Som när man ska köpa knark på . Men även när en laddar ner filmer och annat som en kan hitta på Piratebay är det bra, eller vafan, det är bra överlag att alltid vara anonym på nätet. Jag föredrar det, men för att det ska funka då krävs det att uppkopplingen inte blir märkbart långsammare, då tröttnar jag bara och stänger av skiten..

Stor guide finns under arbete här… Anonym på nätet, Luffarns anonym-guide.

Anonym på nätet

Jag har testat jättemånga olika lösningar under åren och måste rekommendera det jag kör med nu. HMA! heter det, eller oförkortat Hide My Ass. Det är enkelt, finns till Mac, Windows och även Linux. Snabbt att installera, enkelt att använda och framför allt – ger snabb uppkoppling.

 

 

 

 

 

 

Bäst VPN för att handla på Darknet?

HMA funkar bra

Kostar från 50kr per månad (om du signar för ett år, annars c:a en hundring per månad). Börja med en månad och förnya sen en längre tid om du gillar.

Man kan ställa in vilket land det ska synas att man är ifrån, bra om man vill göra annat bus.

Ett knapptryck att byta till ett nytt IP nummer, bra som fan om ens IP nummer blir blockat eller spam-flaggat av nån anledning, bara byta och smack back on track liksom.

Hide My Ass hämtar du här.

 

VPN listan

Mullvad

 • Ingen registrering (tilldelat kontonummer)
 • Beprövad säkerhet
 • Accepterar Bitcoins/Bitcoin cash
 • Billigast per månad
 • Pris: €5/månad

ExpressVPN

 • Har en .onion site (Expressobutiolem.onion)
 • Snabb och säker
 • Accepterar Bitcoins
 • Pris: $12.95/månad, $59.95/halvår, $99.95/år

NordVPN

 • Inga loggar
 • Väldigt många servrar att välja på
 • Accepterar flera olika kryptovalutor
 • Väldigt billig vid köp av 3år
 • Pris: $11.95/månad, $83.88/år, $95.75/2år, $107.55/3år

PrivateVPN

 • Snabb och lättanvänd
 • Kommer med modifierbara OpenVPN filer
 • Accepterar Bitcoins
 • Pris: $7.12/månad, $12.60/3månader, $45.36/år(tillfällig kampanj 2år för samma pris)

CyberGhost

 • Välbeprövat säker
 • Inga loggar
 • Accepterar Bitcoins
 • Billigast vid lång licens
 • Pris: $11.99/månad, $63.48/år, $78.96/2år, $88/3år

OVPN

StrongVPN

IPvanish

 • Inga loggar
 • Bra säkerhetsfunktioner
 • Accepterar EJ kryptovalutor
 • Pris: $10/månad, $26.99/3månader, $77.97/år

TYTAN IPTV

TYTAN IPTV

Tytan TV

Grym tjänst med alla kanaler

Testa gratis en timma, köp sen först en månad för 350 kr. Gillar du sedan fortfarande Tytan IPTV kostar det bara hundring i månaden om du kör ett år. Prova först föreslår vi som är hemma hos Luffarn här ute i Uddebo idag.

TYTAN IPTV är mer än bara porr

Om man ser förbi tokrunkande till mindre kända P-rullar, som man lätt kan fastna i om man är inomhus för länge tillsammans med sin stash med tjack. Det finns en hel del bra att se på, och man vill ju inte pröjsa månatliga stålar till varenda streaming tjänst som Netflix, Viaplay och C-More och allt vafan de heter…

 

Vore ju najs, att ha alla kanaler från en tjänst om man älskar TV, eller behöver glo på något tills ATn är över

Annars äger The Pirate Bay

Det bästa, är ändå fortfarande att rent hederligt ladda ned det man vill se med hjälp av The Pirate Bay. Går att nå även med TOR via .onion adressen: http://piratebayztemzmv.onion/

Men har man inte det tålamodet, vill ha det streamat och direkt så finns IP TV tjänsten Tytan TV.

 

 

Tytan IPTV ger dig 314 kanaler

Tytan erbjuder kanaler från hela världen men är specialiserade på den nordiska marknaden, alla de mest populära kanalerna i full HD med nästan 100% drifttid på kanalerna. Viasat Sport Ultra HD, Viasats full HD-sportkanaler och C More sportkanaler i minst HD-kvalitet, med text på de nordiska språken.

Hela utbudet ser du här >>

Tytan IPTV är Enklare än du tror

Exempel för att se på datorn…

 1. Ladda ner och installera VLC Media Player
 2. Klicka på media
 3. Öppna nätverksström
 4. Kopiera in din länk du har fått av oss
 5. Klicka på spela upp men invänta först en Svensk flagga som ska visas…
 6. Klicka på visa spellista för att se alla kanalerna
Testa gratis i en timma >>

Andra streamingtjänster som rekommenderas

Lärorikt för både pundare som snille…

 • Curiositystream – dokumentärer, ofta förankrade i vetenskap. Kostar bara 50 kr per månad.
 • Gaia – dokumentärer och teorier, spiritualitet. Kostar också typ 50 kr per månad.
 • Filmsforaction – Gratis det mesta, men finns vissa betal-dokumentärer.

 

Allt fler knullar på jobbet!

Allt fler knullar på jobbet!

Vi gjorde ju nyss en häftig undersökning i hur många av oss som knullar på jobbet, och det har visat sig att c:a en tredjedel har knullat på jobbet. Och det är många fler utav kärringera som knullar på jobbet än killarna och det tror jag handlar om att det är chefer som passar på att bränna på en av sina anställda mot t ex löneförhöjning, det tror jag iallafall, så hade jag gjort om jag var chef!

sexenkat-haftsexjobbet

Runka på jobbet

Över hälften av alla som har jobb (vilket jag inte har – och inte vill ha heller) har runkat eller pullat sin fitta på jobbet. Jag minns ju när jag praoade i skolan och jag gicck ofta in på toaletten och drog en handtralla!

sexenkat-onani

Vill knulla med sina kollegor

Men det är många fler som vill bränna på sina kollegor, 70% av kärringera och 81% av killarna har blöta fantasier om sina kollegor.

sexenkat-fantasier

Vill knulla på jobbet

De allra flesta av oss, både tanter och gubbar skulle vilja knulla på jobbet.

sexenkat-villhasexjobbet

Hade jag själv haft ett jobb hade jag knullat allt med minst två ben, men sen är jag ju så jävla tjack-kåt jämt med.. och är jag inte det så är jag fylle-kåt.

Så.. är det nån här i Tranemo eller Uddebo som vill knulla så bara hör av er, jag kan betala för mig!

Gästinlägg, skrivet av ”Spiken”. Från Uddebo.

 

 

Julen i Uddebo 2012

Julen i Uddebo 2012

Det blev ju inte riktigt som vi tänkt oss här ute i år heller.. brorsan och lite släktingar kom ner till oss, och Plankan och Spikens närmsta polare skulle va med här ute i huset i Uddebo. Vi tänkte ta det lite lugnt och röka en brajja eller två, kanske ta nån lina sen för att jämna upp liksom. Lite öl och bastu och snacka skit var planen.

Spikens kusin kom utklädd till Jultomte redan i fredags, på lördan drog han och Nålen iväg och skulle skaffa habbar i stan.. men Spikens kusin blev lite fuller på bussen och blev gripen för blottning strax efter de var framme i stan, vi tackar Nålen för att han fick det dokumenterat!

Brorsan och hans polare åkte helt åt helvete fel och kom inte fram till Uddebo, bra i gasen hade de gått av på någon annan station och trott att de var på rätt väg… tills brorsan blev för full och somnade.

På julafton skulle Spiken va tomte och vi tänkte äta lite gott, men vi hann inte ens till julgröten. Spiken föreslog att vi tar oss en liten rackare till frukost, – ”en nubbe på morgonen är bra för hälsan”. Det ena ledde till det andra och en dryg timma senare ser Spiken ut såhär.

Vi gör ett nytt försök idag och tar oss in till Tranemo eller kanske tom till Borås. Brännvin har vi! Var är stämningen? Nu kör vi…

Sveriges blåstaste människa: NN

Idag var jag inne på Aftonbladet, och såg att en och samma idiot hade skrivit inlägg och kommentar på VARJE jävla artikel på Aftonbladet. Kommentaren var densamma överallt och den löd ”Ta bort mitt namn och min bild omedelbart”.

[Bild och namn borttaget med respekt för NN’s efterlevande]

Vad idioten inte fattat var att när han läser en artikel och är inloggad på Facebook så visas hans bild i samband med att han får möjlighet att skriva en kommentar. Ingn annan ser såklart det, bara han själv. Men det fattade inte NN, Sverige dummaste människa. Så han sätter igång och kommenterar på varje artikel och ber Aftonbladet ta bort hans namn och bild – och just då, när idioten skriver en kommentar – så syns hans bild och namn!

Såhär såg det ut på Aftonbladet

[Bild och namn borttaget med respekt för NN’s efterlevande]

 

Save