Nya Flugsvamp 3.0

Flugsvamp 3.0 har stängt.

Många kallar det för en Exit Scam men mig magkänsla säger mig att de gjorde så gott de kunde och vågade. Vissa vendors hann ta ut sina pengar, många kunder förlorade mindre summor de hade på kontot, och det fanns vendors som blev av med rätt stora summor då nedstängningen skedde kring en löning. Det kunde med all säkerhet sköts bättre, som när Dream Market eller White House Market la ned. Innestående summorna ska ha donerats till TOR Foundation enligt teamets PGP signerade meddelande, vilket mycket väl kan stämma…

Nästan alla vendors som fanns på FS3 kommer eller har registerarat försäljarkonton på ARCHETYP MARKET. Du hittar praktiskt taget varenda gammal FS3 vendor på den marknaden. Länkar och info om den marknadsplatsen hittar du här!  

Alternativ till Flugsvamp 3

 1. Archetyp Market (Här finns vendorn GottOchBlandat, TillDinDörr, BalkanExpress, ApotekExpress, Swish, Lapplisas, EvaLena, HemmaKväll, Krav och många många fler.. Läs vår guide och hitta länkar till Archetyp Market här )

Länkar till dessa och flera andra finns här.  

Flugsvamp har stängt

2021-10-30: Flugsvamp 3.0 har stängt efter att man meddelat ett orderstopp. Vi tycker det är tråkigt att denna fantastiska marknadsplats läggs ned men tackaer ändå för tiden, i nästan 3 år var FS3 uppe. Nedan kommer meddelandet från Teamet bakom FS3:

Flugsvamp 3.0 stänger. På grund av personliga och yttre omständigheter behöver vi nu stänga ner Flugsvamp för gott. Vi förstår att detta skapar problem för köpare och säljare, och önskar vi kunde fortsätta driva sidan vidare, men det är tyärr inte möjligt. Dagarna med orderstopp var till för att köpare skulle kunna avsluta sina ordrar och säljare skulle kunna plocka ut sina saldon.

Vi är fullt medvetna om att många köpare hade saldon kvar på sidan, men det var inte praktiskt möjligt att låta alla ta ut sina saldon och vi har gjort så gott vi kan för att alla ska vara nöjda och ändå kunna stänga ner alla system på ett sätt som var säkert för oss, något vi var tvugna att prioritera. Överblivna saldon donerar vi till tor project där dom gör nytta för darknets framtid. Våra system har alltid varit helt krypterade, och de är nu raderade, inkl backups. Samtliga admin-nycklar, kod och databaser är raderade. Inga uppgifter, av något slag, är sparade. Vi tackar för vår tid och hoppas att nästa kapitel blir bra och att alla tänker på säkerheten framför allt annat. Forumet kommer hållas öppet en tid framöver så att kunder kan hålla kontakt med sina favoritsäljare.

Stort tack till alla fantastiska säljare, köpare och medarbetare. Ni vet vilka ni är. Tack för denna tid.

Team FS

Alternativ adress till FS3

Ingen aktuell alternativ adress till Flugsvamp för tillfället, men webbplatsen är stabil. Det finns dock en extra adress du kan spara för att vara på den säkra sidan, den syns när du loggat in på FS3 för användare som har genomfört köp på Flugsvampen, spar ned den och använd ifall ordinarie adress blir överbelastad.

VARNING

Till synes trovärdiga webbplatser kan bli hackade, som för ett tag sedan dark.fail med flera. Det som händer är att du ser en exakt likadan version av webbplatsen, den skickas till dig via en tredje part, och det enda som skiljer sig åt är ifall du ska göra en insättning, då byts insättnings adressen ut mot andra och dina pengar är förlorade.

  Hämta dina darknet länkar här på luffarn eller på darkweb.wtf

Med det sagt, var försiktig med att leta adresser till Flugsvamp, ett bra sätt är att försöka minnas de första och sista bokstäverna i alla adresser till de marknader man besöker, och alltid kontrollera att de stämmer. 

Flugsvamp 3.0 blomstrade

Flugsvamp 3.0 var en klockren marknadsplats, med nästan 3 år på nacken är uppföljaren till de tidigare sajterna på Darknet. Flugsvamp öppnade december 2018, ett tag efter det att Flugsvamp 2.0 las ned, då en av dem bakom webbplatsen greps och åtalades, och om det kan man läsa mycket om, dels här på Sydsvenskan eller lite översiktligt här >> 

Flugsvamp 3.0 verkade inte ha någonting alls med gamla Flugsvamp 2.0 att göra, att man tog namnet Flugsvamp hade nog flera orsaker, dels kände folk igen namnet och det blev enkelt att veta vad det handlade om, det hedrar delvis ordningen och visar även myndigheter att stänger man ner en – så ploppar en annan upp. Visserligen med namnet så red man en aning lite oförtjänt på de tidigare webbplatserna, och en viss gnutta av trovärdighet ärvdes ju. Flugsvamp 3.0 stände den sista november 2021.

Ny captcha för att logga in på flugsvamp

Killarna (eller tjejerna) bakom plattformen Flugsvamp 3 höjde säkerhet den 23:dje juni 2020, och finns nu på ny adress. De har även en ny captcha som är samma som används på kända Dread för övrigt.

Denna verkar folk tycka är lite svår att få rätt, så nedan kommer ett par exempel. Du får en bild med symboler, och det spelar ingen roll vilken färg de har eller vilken form de är. Du ska tänka att det är tre rader, och där det finns en symbol ska du klicka för en ring i motsvarande ordning till höger. Om du tar för många sekunder på dig så kan captchan tima ut, så har du skevglott på skärmen i 15 sekunder för att du för stunden kände dig som en fågelholk så kanske du behöver göra om för att du var långsam (har hänt även den bäste).

Exempel 1

Lösning

 

Exempel 2

Lösning

Hoppas du förstod, och blir det fel en gång så är det bara att försöka igen. 🙂

Så, hur hittar vi ut på darknet marknaderna?

 

Först och främst, har du inte TOR eller tidigare besökt sajter på Darknet så behöver du lära dig några saker. Jag kommer skriva en detaljerad guide så småningom för dig som är helt ny. Har du dator vana så klarar du dig kanske ändå, det du behöver är webbläsaren TOR och den laddar du ned här >>

Jag rekommenderar även användning av VPN, men du når sajten även utan bara det att din kommunikation med Flugsvamp inte blir fullt så säker som den skulle kunna vara.

När du har TOR klart, kopiera nedan .onion adress (fungerar inte i vanlig webbläsare, enbart TOR).

Adress till Flugsvamp 3.0

v3 (ny från 23 juni 2020)


Påpekar också att dessa inte byts ut regelbundet, och använd endast
dessa adresser. Fungerar dessa inte så vänta tills information finns
på flera trovärdiga källor.

Och notera: Du MÅSTE alltså använda webbläsaren TOR för att nå nya
Flugsvamp, och alla andra webbplatser på Darknet också för den delen.

Regga dig, använd ett Användarnamn efter eget val, jag rekommenderar ett som inte har någon som helst koppling till dig. Och sedan ett lösenord, och använd här ett lösenord som du enbart använder här. Folk försöker hacka konton på daglig basis, skydda dig enkelt genom att ha ett säkert lösenord och som endast används här.

I det fall adressen här inte fungerar, så vänta och försök senare. Läs på forumet. Kika på vår nyhetssida. Var försiktig med att Googla efter darknet-länkar, det är inte ovanligt att det läggs upp phishing länkar.

Skaffa Bitcoin?

Har du inte Bitcoin, så rekommenderas LocalBitcoin, här behöver du inte TOR och du hittar dem här >>

Sälja knark på Darknet? Eller köpa? Inom Sverige.

Det finns ju en hel del sajter på Darknet för detta. Efter att Flugsvamp 2.0 stängdes ned så flyttade många svenska langare till andra internationella marknadsplatser. Och det funkar i och för sig, man söker på de som skickar från Sverige och kommer hitta ett gäng. Men visst är vi många som både saknar gamla Flugsvamp, och vill ha en svensk plattform. Fördelarna med att handla inrikes är flera, du får oftast det du beställer dagen efter om säljaren skickar snabbt – samt framförallt kommer praktiskt taget allt fram, brev inrikes registreras inte på samma sätt som från andra länder in i Sverige.

Utbudet på Flugsvamp 3

Flugsvamp 3 är en webbplats, ha det i åtanke, så utbudet är ännu inte enormt, även om de klassiska drogerna finns här redan. Samtidigt är det ju en möjlighet för den som säljer, först in på Flugsvamp och erbjuda sina produkter så har man ju försprång. Många vill också kunna handla sina grejjer ”lokalt”. Kolla av de olika säljarna på Flugsvamps forum så får du en bra hint om vem du ska beställa av, samtidigt, som alltid, gå också på känsla. Alla försäljare börjar på 0 i rykte, även de som har de bästa grejjerna så var inte heller rädd för att testa.

 

Här har jag sökt på Kokain, och får 20 träffar på det (2021-08-16), några exempel på laddet som finns till salu just nu nedan..

Är man ute efter cannabis så är utbudet ännu bättre…

 

 

Amfetamin på flugsvamp

Även i kategorin tjack (amfetamin) finns mycket att tillgå. Det är något färre antal langare överlag jämfört med ett halvår bakåt, men det känns som det skett en rensning. De produkter som ligger till salu får bra betyg och även om kvaliteten var god tidigare har det senaste tiden blivit ännu bättre. 20 annonser finns aktiva under amfetamin just nu (2021-08-16).

Överlag är det bra grejjer som säljs i alla kategorier. Det finns dunder tjack och kokset håller fantastisk kvalitet som är ovanlig i Sverige. Vi har tidigare klagat på ketaminet, inte bara på FS utan överlag i Sverige och även internationellt men nuså vågar vi påstå att det är många som säljer bra keta. Angående dåligt ketamin i omlopp kan du läsa här, och det kan vara bra att läsa på för det finns fortfarande mycket pissketa som inte snortats upp och som åtminstone någon langare antingen inte bryr sig om eller förstår bättre: Vi har skrev om fenomenet med det dåliga ketat här.

Nya Flugsvamp är enkel att använda, det ska de ha beröm för, du ser direkt vad du ska göra liksom. Klicka på det du är intresserad av så listas allt, eller sök. Allt står stort och behändigt så både den mest tjackskadade gamla luffaren (som jag) och den dygnrake Stureplanskillen som ska fyllehandla hittar rätt här. Fan, man kan nästan säga att det är handikappsanpassat att köpa grejjer här.

Man kan sakna vissa funktioner, som t ex att lägga saker i varukorgen även om man inte har pengar på kontot. Oftast vill man ju lägga ner dem och sedan skicka Bitcoins. Jag hittar inga recensioner, bara antal stjärnor de fått 1 – 5 men ingen kommentar. Det är en viktigt del när man ska bestämma sig för vem man köper av när man provar en ny langare, eller köper en produkt man inte tidigare beställt.

Kort sagt, Flugsvamp 3.0 levererar och jag ska se om jag kan lägga en beställning nu när soc-bidraget trillat in.

UPDATE: 2019-03-04, utbudet ökar ganska bra på Flugsvamp 3. Hela 35 olika varianter på tjack och hur mycket olika röka som helst. Ser riktigt lovande ut. 🙂

UPDATE: 2019-05-03, riktigt bra utbud numera. Har ökat stadigt senaste månaden med många nöjda kunder enligt forumen.

UPDATE: 2020-04-25, FS3 fortsätter vara en succé och har nu varit live snart ett och ett halvt år. Tips på bra vendors finns här tillsammans med bra att veta för den nye knarkaren på Luffarns Pundarens Guide till Galaxen. Mer om hur du använder Darknet kan du läsa om på  Darknet för nybörjare.

UPDATE: 2021-08-16, Denna fantastiska marknadsplats blomstrar, över 2,5 år på nacken nu. Från djupet av mitt hjärta berömmer jag de män eller/och kvinnor som ligger bakom denna webbplats.

Och till dig som nyss upptäckt darknet och läser detta för första gången kan jag inte annat än verkligen rekommendera dig att ta dig tid att lära dig hur du går tillväga även om det känns jobbigt med Bitcoin, TOR och PGP – när du väl behärskar hur du gör är det är det så smidigt hela vägen.

UPDATE: 2021-10-30, Flugsvamp 3 stänger – rykten och utrveckling av en eventuell Flugsvamp 4 finns att läsa om här.

UPDATE: 2021-11-13, Nästan alla gamla stora langare från Flugsvamp 3 finns registrerade på Archetyp Market. Länk och info längre ned.

 

VARNING

En vänlig varning tills – Googla alltså INTE efter adresser till Flugsvamp 3, den marknadsplatsen har stängt.

Även på Flugsvamps forum kan i teorin folk börja posta länkar nu, även om det finns moderatorer kvar som försöker hålla koll. UPDATE: flugsvamps forum finns inte heller längre.

Ta det lugnt, är du du desperat så regga dig på Torrez Market och hitta de svenska säljare som finns där! Länk dit och till andra bekräftade darknet-sajter finns här.

 

Alternativ till Flugsvamp 3

 1. Archetyp Market (Här finns vendorn GottOchBlandat, TillDinDörr, BalkanExpress, ApotekExpress, Swish, Lapplisas, HemmaKväll, Krav och många många fler.. Läs vår guide och hitta länkar till Archetyp Market här )

Länkar till dessa och flera andra finns här.  

2022-06-04: Nyöppnat spännande Drogforum ”Plattan” finns här.

 

456 Kommentarer
 1. Letar och letar men hittar ingen fungerande länk.

 2. Hejsan när kommer det att fungera jag förstår inte
  Hur ska jag göra för att komma in på flugan

 3. Nån som vet länk som funkar?? Vad händer?

 4. Det där är inte Flugsvamps admins, utan enskilda försäljare som torskat. FS3 är uppe igen..

 5. FS3 fungerar igen.

 6. Fastnar där det står, stand by when we are watiching your browser, vad gör jag

 7. Tyvä funkar det fortfarande inte att logga in för mig med den ordinarie adressen. Så det funkar inte för alla tydligen.

 8. Stäng TOR och starta igen, alternativt klicka på städkvasten… eller vänta tills det är mindre tryck.

 9. Det kan vara extremt tryck för att många vill in också. Chilla lite och prova senare.. den goda nyheten är att du kommer in till slut. 🙂

 10. localbitcoins, kan inte köpa bitcoin, bugg?

 11. Jag kan inte komma in, har inte fungerat sedan i tisdags. Det står bara ”Du har angivit fel inloggningsuppgifter.” Någon annan som har problem?

 12. Verkar vara problem med att logga in, någon annan som också har problem?

 13. Localbitcoins; jag ser nya kommentarer angående den sidan att användare har problem. Mitt konto blivit avstängt för att jag skickat till förbjudna adresser. Vad finns mer för sidor? Jag körde Paxful och kände mig halvt rånad efteråt. Då jag inte är nån större koll på bitcoins och blev snopen när hälften pengarna drogs i avgift efter transaktion till F.S

 14. Skicka till en egen plånbok först, aldrig direkt till FS3 eller andra darknet sajter så bör det vara ok!

 15. Har inte gått att komma in på flugforumpå flera dagar nu..?

 16. Om du provar den alternativa adressen som visas när du loggat in på marknaden så kommer du in, problemet är att både FS och forumet attackeras så de ordinarie adresserna är ofta svåra att nå.

 17. Kan det vara så att polisen stoppar alla brev/paket till en kunds adress som de tycker är misstänksamma? Tex om man en gång köpt av nån som fått sin försändelser beslagtagna och då har ju polisen kunders adresser från paketen så nästa gång kunden köper något mysko från nån annan säljare så stoppas det? frågar åt en vän. Alla ordrar har skett inom Sverige till svensk adress

 18. Jag vet faktiskt inte! Jag vet att för några år sedan var det INTE så.. men sedan dess har även jag fått flera indikationer på att det verkar vara som att de ”flaggar” misstänkta adresser, men det är för utrikespost, inte inrikes.

  Om jag får gissa, så tror jag inte att det ännu finns en sån process för inrikesbrev. Men att det kan komma inom kort.

 19. Världsbäst jag hade aldrig hittat tillbaka till svampen utan luffar.

 20. Kan inte längre logga in på mitt konto på Flugsvamp och kommer därmed heller inte mina pengar på kontot! Har de börjat blåsa användare?!?!

 21. Du kan ha blivit phishad, har du hämtat länk till FS från annat ställe än här eller de du sparat från deras egna sida? T ex låg det phishing länkar ute på dark.fail och flugforum.org alldele snyligen.

 22. Jag hämtar länken här, kommer inte heller in med lösenordet!?

 23. Om det var längesedan du använde kontot, eller aldrig gjort ett köp så kanske de rensat gamla konton.

 24. Snälla hjälp mig någon jag tror jag avlider jag fick nyss ett mejl från LocalBitcoins där det står att mitt konto blivit permanent spärrad pga att de spårat och sett att jag skickat till darknet adresser hur fan ska jag köpa btc smidigt med Swish nu då?😢 hur gör jag nu?

 25. Skicka ALLTID till en egen plånbok först, innan du skickar till en darknet sida.

  Skapa ett nytt konto, eller om du har tålamod så använd AgoreDesk: https://agoradesk.com/?rc=aty9 Där kan du t o m fortfarande skicka kontanter på posten och få Bitcoin. Detta gick förr även på LocalBitcoin men de har slutat med det, helt klart säkrast.

 26. Sist jag loggade in var några månader sen bara och jag har inte gått in via någon konstig länk. Det är ju helt sinnes om Flugsvamp raderar konton och tar pengarna. Jag vill verkligen ha tillbaka mitt konto! Nån som har tips?

 27. Hallå MMM, jag har svårt att tro att de skulle radera konton där det finns pengar på kontot. Men prova att skapa ett nytt konto och kontakta dem, så reder de säkert ut det.

 28. Hej. Jag har som många andra varit slarvig och skickat btc direkt till fs från lbc och därmed fått mitt konto raderat. Det verkar ju inte alls gå att öppna ett nytt konto för id verifikationen sätter stop för det. Finns det nåt sätt jag kan öppna konto där utan att måsta verifiera mig med leg eller måste jag hitta en annan sida att handla på?
  Köpte btc via paxful och efter 7 dagar gått utan några pengar på electrum höjde jag fee vilket resulterade i att jag inte fick en enda krona kvar då allt tydligen gick åt i avgifter…skitliv!
  HILFE

 29. Är det bara jag som inte kommit in på flugits sedan lunchtid idag??

 30. @Luffarn, tack för svar! Hur kontaktar jag dem? Lyckas inte hitta något sätt att nå dem.

 31. Fungerar inte att logga in och det ska vara rätt adress då jag hämtat den från FS tidigare och sparat. För en månad sen kanske gick det att logga in på den adressen utan problem. Deras forum har inte fungerat i månader för mig, någon mer som har detta problem? Har för mig att jag kommit in på deras forum på icke darknetadress men den verkar inte finnas kvar när jag googlar. Hittar bara en sida som visar inlägg från 2019 och ej senare.

 32. Jag har inte kunnat komma in på ett tag nu, den säger att jag försökt logga in med fel uppgifter. Försökte skapa ett nytt konto men fick samma meddelande då. Har använt samma länk sedan början av 2020.

 33. Är detta phishing sida? http://flugsvamuzlp23pn.onion/
  Jag har använt denna adress genom https://flugsvamp.org/ flera gånger men nu kan jag inte hitta mina pengar

 34. http://flugsvamuzlp23pn.onion/ Är denna adress en phishing sida?

 35. Ja, gå inte via den adressen. INTE.

 36. Du har blivit phishad. Flugsvamp.org är en fake-sida.

 37. Konstigt! Jag har använt denna sida förut och det funkade! Och jag ser att det meddelandet som jag har skickat till kundtjänsten har också registrerats i den andra sidan http://fs3oooohdzhswr4v3dozk6aqekqrvhcbhi7inn6avv7tvwlsauqvqqad.onion/

 38. Ja de som satt upp den falska sidan agerar bara som en proxy mellan dig och FS, men deras program byter ut btc adressen till en de själva äger.

 39. Luffarn har du kommit in på sidan på länge?

 40. Kan du gå igenom hur man använder kleopatra vilket man måste kunna hantera för att göra sina köp ect. Vore guld om det fanns en lathund på svenska dessutom. Vore evigt tacksam

  .

 41. Tja varför kommer jag inte in? Har försökt hela kvällen det står ” sidan kan inte hittas” när jag går in via https://fs3oooohdzhswr4v3dozk6aqekqrvhcbhi7inn6avv7tvwlsauqvqqad.onion

  Som jag köpt innan ifrån

 42. Kommer inte in

 43. Vänta och testa lite senare, det är normalt att sidor på darknet tas ner för underhåll eller något annat tillfälligt inträffar.

 44. Testa lite senare, brukar komma upp igen..

 45. Hallå filuren. Ska försöka göra en ordentlig PGP och krypteringsguide när jag får tillfälle.. tack för tipset. 🙂

 46. Flugsvamp rekommenderar localbitcoin för köp av BTC. Dessvärre har detta bolaget nu börjat stänga konton ifall de misstänker att BTC’n skickas för att handla olagliga saker. Ingen större förlust enligt mig då säljare där tar överdrivna överpriser (20-30% extra av vad kursen är).

  Köp därför inte därifrån längre då de även kan frysa pengar vid misstanke.

  I nuläget vet jag inget 100 procentigt alternativ, men det finns flera flera sidor på nätet som är seriösa.

  ———————————–
  Ser att några här undrar om hur de kommer åt flugsvamp och att de inte lyckas få det att fungera. En riktigt bra guide hittar du på Luffarns sida och följer ni denna till punk och pricka (istället för att bara skumläsa) så är det inga problem att komma dit. Ett bryskt svar, men så är det.
  Luffarn är duktig på att uppdattera rätta länkar.

  Flugsvamps forum har jag inte kunnat komma åt på länge dock, så denna må vara nere.

 47. Tjena, du har förvisso rätt.. och det bästa vore om man gick över mer till Monero än Bitcoin.

  Sen med Localbitcoin tycker jag, att om summorna är i storleksordningen eget bruk, till helg-knarkande eller mindre beställningar till sig själv och polarna, och man alltid använder Electrum eller annan egen plånbok emellan så är man ganska safe.

  Men för större köp, eller om man ska sälja sina bitcoin så är inte Localbitcoin längre ett bra alternativ!

 48. Jag får bad gateway på fs. Någon mer?

 49. sidan är nere förevigt? har dom några nyheter?

 50. Behöver hjälp , bitcon fińns så det räcker

Lämna ett svar