Skaffa Monero

Skaffa Monero

Monero, är en kryptovaluta. Precis som Bitcoin och många andra, de flesta känner till Bitcoin men det finns mängder av andra mindre kända liknande valutor. Det som är bra med Monero är att betalningarna är mycket säkrare och kan inte spåras.

Det främsta argumentet för XMR är att med denna kryptovalutan kan du göra helt anonyma transaktioner.

Köp Monero här

LocalMonero fungerar som Localbitcoin, det ser ut som en kopia av webbplatsen så har du använt Localbitcoin kommer du känna igen dig här. Köp med t ex Swish (eller det betalningsmedel du väljer).

LocalMonero.co

Du kan också köpa Monero med Bitcoin på här. Perfekt om du redan har det, och ypperligt om du vill göra så att de bitcoin du har tappar alla spår, då växlar du till Monero först, innan du tar ut pengarna i kronor.

Komma igång med Monero

Du behöver ladda ned en plånbok till Monero också, om du vill förvara pengarna hos dig och inte ha dem liggande på ditt konto på Localmonero. Någon av nedan två är bäst.

  1. https://mymonero.com/
  2. https://www.getmonero.org/downloads/

Vart kan jag handla med Monero?

Många internationella marknadsplatser på darknet tar Monero då det är säkrare än bitcoin.

Och förutom darknet platserna ovan så finns det vanliga handlare som också tar Monero, se lista här: Här kan man handla med Monero.

Skillnad Monero och Bitcoin?

Monero är inte baserat på samma system som Bitcoin, utan på CryptoNote-protokollet. Transaktioner som görs med Bitcoin är synliga för alla. Alltså, man ser till vilken adress Bitcoin skickas och det gör i sig inte så mycket då det inte går att se vem som äger adressen – men när man spåras transaktioner via darknet och om en transaktion någonstans kan kopplas till att du köpt bitcoin med Swish så är du inte anonym längre. Med Monero visas inte denna information och det skyddar användarnas integritet i alla transaktioner.

Det har också en dynamisk blockstorlek och dynamiska avgifter, ett ASIC-beständigt bevis på arbete (RandomX) och en Tail Emission, bland flera andra förändringar.

Växla Monero till Bitcoin

Exempel på sidor där man kan växla in Bitcoin mot Monero.

https://www.morphtoken.com
https://evercoin.com
https://changelly.com
https://hitbtc.com
https://kraken.com
https://shapeshift.io

Vad tror Luffarn om Corona-viruset

Vad tror Luffarn om Corona-viruset

För en gångs skull, ska vi vara riktigt seriösa här ute i Uddebo. Förvisso brukar vi vara ganska seriösa numera, men detta är extra allvarligt. Våra helt ovetenskapliga slutsatser är…

Update 2020-03-24: Hoax? Är Corona fett överdrivet? Många röster gör sig hörda även med de teorierna, längst ned ett videoklipp fullt av konspirationsteorier som man verkligen inte behöver tro på, men som kan ha en poäng. Ha kvar dina kritiska ögon.

Hur kom Corona till?

Det finns en viss risk, att det faktiskt är, eller var menat, som ett biovapen. Det är en teori som i mångt och mycket sprids på sensations-sajter, men det finns också forskare som påstår att detta virus inte kan uppstått ”naturligt”. Vi har senaste dagarna suttit och knarkat och filosoferat här ute i Uddebo, och när vi försökt nollställa oss från både sånt vi vill tro, och hoppas på så känns det faktiskt som att.. nä fan, detta var nog ett biovapen, som med stor sannolikt råkade spridas av misstag. Det kan varit framtaget för att stresstesta också – hur som helst, det är just nu egentligen fel fokus att spekulera över hur det uppstod, när det gäller att skydda sig.

Hur smittar Corona

Här känner vi att det också saknas något i infon som gått ut. Det skrivs att det är en droppsmitta, d v s sprids via små vätskedroppar via mun, nysningar och hosta. Att det inte når långt via luften, men när vi känner efter hur fort folk smittas, trots att det finns ett enormt mörkertal, så bör det vara mer luftburet än det som påstås. Kanske inte att det sprids hur långt som helst via luft, men att det faktiskt kan ligga kvar längre efter en hostning än man påstått, kanske att det sprids om man andas nära någon.

Kokain dödar Corona

Detta spred någon i ett tidigt skede och gjorde en rolig meme på. Frankrikes president fick t o m officiellt gå ut med att ”nej, det stämmer inte.. kokain är farligt och beroende framkallande och dödar inte Corona”.

Vi här ute i Uddebo kan också konstatera att nä, kokain funkar inte som botemedel mot Corona så du behöver inte handla på dig ett extra lager och tömma allas stash så att vi inte kan få tag på något ladd veckorna som kommer. Sedan, som Spiken sa, att universum kan ha sån sjuk humor ibland, och det skulle ju vara så ironiskt om kokain faktiskt hade en viss positiv effekt som att man t ex blir friskare fort. Se bara till att använda egna snortrör, att dela hoprullad sedel med snuviga polare är lika illa som att dela spruta.

Skitsnack från myndigheter

Som när folkhälsomyndigheten går ut med att det inte har smittat inom Sverige bara för några dagar sedan, och samtidigt så vägrar sjukvården att testa folk som inte varit i de drabbade områdena. Det är klart statistiken då visar att ingen smittats i Sverige. Man ställer sig frågan, har allt skitsnack och att man tagit så löst på smittorisken varit okunskap och dumhet? Ja antagligen, men fan man undrar ju!

Olika varianter av Corona

Det sades att det var osannolikt att Corona muterar, men det har det redan gjort och det ska finnas en ”L”-variant, och en ”S”-variant. Den ena mer aggressiv än den andra, och den ska också smitta lättare. Det ska också finnas en HIV-liknande aspekt hos Covid-19, och det ska också finnas ett element som påminner om ebola. Det diskuteras om Corona är obotligt, ja d v s om man har det kvar i kroppen latent (som herpes) eller inte. Inga tydliga svar finns men om det vore så är det verkligen något man från myndigheter inte skulle våga gå ut med, för att inte skapa panik. Det kan också vara så att Corona kan sätta sig i hjärnan, och andra organ, men detta är också väldigt väldigt lösa spekulationer man kan läsa om på webben så ta allt med en stor portion salt innan du bildar en egen uppfattning.

Dör viruset när våren kommer?

Ofta brukar influensaliknande virus få svårare att överleva ju närmare sommaren och värmen man kommer. Det skrev någonstans att den optimala temperaturen för Corona är +8 grader Celsius. Samtidigt har ju smittan spridits i varmare länder, och finns nu även norröver. Frågan är om det har smittats där, eller om det är folk som åkt dit redan smittade som insjuknat. Är den optimala temperaturen +8 grader så kan vi ligga riktigt risigt till i Sverige. Vår slutsats är att det Corona är temperaturkänsligt precis som alla virus och att det med stor sannolikhet trivs sämre ju varmare det blir.

Skydda dig mot Corona

Det ältas om att tvätta händerna, sprita händer, hosta i armvecken. Ja det är bra, fortsätt med det. Men höj också ditt immunförsvar. Ät mycket frukt som innehåller C-vitamin, vitlök boostar immunsystemet, ingefära, honung. Det finns fler sätt, det vi vill belysa är att det förutom att tvätta-händerna-tjosan också går att höja kroppens egna försvar!

Vi har ute i Uddebo har också fått för oss att opiater är inte en drog man vill ta vid lungsjukdomar, och att samtliga fenetylaminer hos vissa individer kan sänka immunförsvaret. Och fenetylaminer är då MDMA, Tjack, meth etc.. Nu känner ju du som brukar dessa ämnen din kropp bäst själv men jag försöker undvika dessa substanser tills pesten är över. Kan unna mig lite extra sen istället.

Mirakelmediciner mot Corona som inte funkar

Det finns mer eller mindre sensationella teorier om hur du botar Corona, och alltid när det kommer till mirakelmedicin så ska man vara jävligt skeptisk. Dock, tycker jag att man även ska läsa om dem och känna efter ifall det kan finnas något man inte från läkemedelsindustrin vill gå ut med eller dölja, för det händer!

  • Kolloidalt silver, förebyggande och botande syfte. Studier har mörkats och det kan användas för att sterilisera vatten.
  • Natriumklorit, livsfarligt i fel dos. Funkar antagligen inte mot Corona alls, men studier om hur effektivt det ät mot malaria har mörkats och det finns de som påstår att det är bra även mot virus.
  • HIV mediciner, det finns information om att läkare ska ha testat vissa HIV-mediciner mot Corona.
  • Extrem C-Vitamin dos, megados. Intravenöst eller intramuskulärt. Används ibland inom sjukvården, bör såklart verkligen inte tas om man inte vet exakt vad man gör!

Har Corona viruset blivit förutspått?

Sylvia Browne skrev boken ”End of Days” och förutspådde en svår lungsjukdom år 2020. Läs här.

En annan bok skrev om ett virus namngett ”Wuhan-400”, sök så hittar du. Intressant tyckte vi, men det finns samtidigt flera saker som inte alls stämmer i boken.

Och dessa är våra teorier, vi är inga vetenskapsmän – bara vanliga lallare som egentligen inte alls vet vad vi snackar om. Men vi vet att det är klokt att hålla sig hemma och pyssla i dessa tider, både för att undvika smitta och för att undvika att smitta.

WakeUpGlobe om att viruset är mer eller mindre hoax

Oddane driver en Youtube kanal vid namn WakeUpGlobe SE, och han tar upp möjligheten att krisen vi ser används som täckmantel för att göra stora förändringar i samhället. För att med kritiska ögon kunna ta till sig vad som kan hända så är även denna vinkel viktig.

Korva kokarns öde

Korva kokarns öde

Såhär såg den ut, korvkiosken i Tranemo

Idag är den jämnad med grunden, och ingen vill ha varken mosbricka (som en köpte dagarna innan soc-bidraget kom.. kostade 14 kr) eller klassiska Stake-n-Bread. Ja det är knappt så folk på byn längre minns vad en Halv Special var… Sorgligt tycker vi här ute, varje sann luffare uppskattar ju att det finns en hederlig korva-kokare på plats i byn där man kan krita ett skrovmål.

Tänk så många gånger en har rökt på hövding uppe hos någon av polarna som bodde på solgårdsgatan.. för att sen bli sådär go-hungri och så gick en ner och beställde nå gott av korva Henry som alltid saltade både mos och pommes rejält bara för att en skulle bli extra törstig och köpa en till dricka. Han va snål, men rolig, gamle Korva-Henry!

Korva-kokarn i Tranemo

I helgen va vi i Göteborg och träffade gamle Korva-Henry och hans familj.. Korva-Henry är ju en gammal profil i Tranemo där han hade gatukök i många år. Ändå tills det började flytta in ny-svenskar i byn, då var det slut på korv-traditionen för då skulle det ätas Pizza..Falafel och kebab istället, och det kan ju va gott men vi här ute tycker det är jättetråkigt att ingen längre kommer ihåg vad en Halv Special är.. förutom Korva-Henry som sitter med besviken hållning och tittar på ett gammalt avsnitt med Ronny o Ragge tillsammans med sin nya Thai-tös i Göteborg.

Korva Henry är besviken på utvecklingen

En ledsen korva-Henry minns hur det var när Tranemo grillen stod och förgyllde tillvaron för alla hungriga.

Vad är en hel special och en halv special

Vi tänkte genast att vi måste göra slag i saken för Korva Henry och berätta vad en Halv Special egentligen är för något.

  • En hel special – det är två kokta, eller grillade korvar, i ett bröd, tillsammans med mos ovanpå. På moset lägges sedan t ex räksallad, stekt lök, och senap och ketchup såklart. Eventuellt lite bostongurka.
  • En halv special – det är en korv. Kokt eller grillad. I ett bröd på samma sätt som ovan med mos och tillbehör på.

Här står mer historia om hel och halv special på Wikipedia.

Stå upp för den svenska klassiska maträtten, och beställ en helspecial du också nästa gång du är hungrig. Gärna med en kall Pucko att dricka till!

Se Ronny å Ragge, del 1

Den har sina år på nacken denna serien, men den återspeglar livet som raggare på ett klockrent sätt. Och som sann Luffare så har man stor förståelse för släktet raggare såväl som resande… som bröder liksom

Uppdatering: hittade en artikel om vår kära korvkiosk på P4 Sjuhärad.

Vett och etikett för småpundare

Vett och etikett för småpundare

 

Såhär i juletider vill jag passa på att berätta lite om vett och etikett i luffarsvängen. Är det ohyfsat att inte bjuda på en lina på festen? Ska man behöva torska för en polare? Luffarn berättar nedan om..

Tjuvheder

Så blir du en god luffare.

Gola inte

Att inte tjalla måste ju ändå vara den första principen. Det låter enkelt, men många har riktigt svårt för att låta bli att gola ner sina polare. Jag skulle säga att även om du själv är oskyldig (på riktigt) och blir anklagad/förhörd för något en polare gjort så anger du inte henne eller honom. Det korrekta är att din polare själv kliver fram om det behövs och tar på sig det, men avvaktar i första hand för att se om alla kan klara sig. Den stora frågan då – vad gör du om polaren inte kliver fram, tar du straffet åt kompisen? Svaret är ja.

Snatta medvetet

Vi lallare, pundare som luffare, småtjuvar och dagdrivare kan ju ha svårt att få vardagen och ekonomin att gå ihop. Samtidigt behöver vi ju äta, och få i oss näring. Där faller vi ofta tillbaka på gammalt hederligt snatteri och klassikern är ju att knalla in på en affär, betala för någon enstaka vara och plocka på sig lite annat som man vill ha på köpet. Snålvarianten att köpa ett tuggummi men ha en oxfilé innanför rocken kan väl vara ok, men vi måste börja snacka medvetet snatteri, för även om Greta försöker föra vår talan så måste vi också ta vårt ansvar för en bättre framtid. Många lallarbebisar ska växa upp, och vi vill ju att även de ska få uppleva det sköna livet. Vårt snatteri måste vara hållbart.

Pröjsa för det ekologiska – stjäl det importerade

Så när du stoppar på dig varor, och betalar för vissa av dem så skickar du en signal till affären om vad det köps av. Om någon av produkterna du ska ha är ekologisk, så välj i första hand att betala för den – snatta det som inte är ekologiskt istället. Likaså, välj hellre att snatta kött – betala för grönsakerna. Dito med närodlade och närproducerade saker där du bor, betala gärna för dessa men stjäl det som kommer långväga (t ex betala för blåbären men stjäl ananasen). Välj gärna stora kedjor att stjäla i, små butiker och familjeägda verksamheter – hedra dem genom att betala (åtminstone för det mesta).

Vett och etikett vid stöld

Stjäl aldrig av en som du givit dig i lag med, och det inkluderar vänner, kollegor eller de som tillhör ”din grupp” eller som delar dina värderingar såväl som familj. Även de som befinner sig på samma fest eller event faller in här, precis som de som du kommer överens att göra något tillsammans med.

Stjäl aldrig när du blir inbjuden, oavsett om det är någon som är ”rik” eller som du inte gillar. När någon bjuder in dig i sitt hem så är det fint att ha en spärr som säger ”här stjäl jag inte”.

Det är finare att stjäla från juridiska personer än från fysiska personer.

Om nöden är där, och du av någon anledning måste så stjäl bara av den som har mer än dig själv. Du tar aldrig av en fattigare än dig själv. Var den Robin Hood som bor i dig.

Åsamka så lite skada som möjligt när du gör brott.

Se till att värdet av det du tillskansar dig motiverar den skada du medför, alla fattar ju idiotin i att slå sönder rutan på en bil för att ta ett halv cigarettpaket som ligger i sätet – men principen är densamma överallt och man bör beakta såväl materiell skada som offrets upplevelse.

Drog-etikett och kran-kontakt

Bjud på knark. Var alltid frikostig med droger. Delad spliff är dubbel spliff. Och jag var själv vittne när prästen tog fram sista linan tjack ur påsen och skulle bjuda, framför våra ögon så blev det till 100 linor, och hela kvällen var räddad. Att bjuda på droger är bland det mest uppskattade som finns, när det görs osjälviskt och med gott hjärta. Riktigt fin handling!

Ge inte ut uppgifter till en kran om en polare behöver hjälp, utan fråga kranen först. Efter ett ok lämnar du över telefonnummer eller kontakt.

Snacka inte uppenbara drogrelaterade konversationer på chattar som kan spåras eller nås av myndigheter.. t ex Facebook, Messenger. Det är inga svårigheter att komma på enkla icke standard kodord för det mesta om man måste ta dessa samtal den vägen. Inte bara för din egen skull, utan för den du pratar med.

Hot

Hota inte med något som du inte är kapabel att genomföra, och detta är för din egen skull, du vill inte vara en jidderprick.

Var trevlig och ödmjuk mot de som har det sämre

Var alltid extra trevlig, och visa mycket respekt mot de som har det sämre än dig, oavsett härkomst såklart. Hälsa alltid artigt på de tiggande romerna och önska dem all lycka. Visa stor ödmjukhet mot de som får kämpa mer än dig själv för att klara dagen.

Urinera med hänsyn

Kissa inte ned offentliga toaletter eller på onödiga platser, du skapar förvisso arbetstillfällen, men du förnedrar den som städar efter dig. Undantag i denna regel är om det är oerhört stor humor i kissandet, exempel kan vara bastu-aggregatet i simhallen eller hissen som går upp till socialtjänstens kontor på tredje våning. Även toaletten på polisstation om du är tagen till pisseprov kan vara motiverad att stänka ned helt och hållet i stundens ingivelse, man är ju faktiskt bara människa trots allt.

Känn rätt och fel

Nu har jag förvisso skojjat lite, haft humorn i behåll liksom, men detta med att vara en hederlig (och hedervärd) smålallare är väldigt viktigt. Lura gärna försäkringskassan – men blås inte din vän. Och ha en glädjefull jul.

Luffarprickarna – Musik, Narkotika och Kärlek

Luffarprickarna – Musik, Narkotika och Kärlek

Idag ska jag berätta om tatueringen som du bara måste ha. Inte för att den är så jävla vacker utan för att den visar att du fattat läget liksom!

Tre prickar för Musik, Narkotika och Kärlek

Tre prickar, och de ska placeras mellan tummen och pekfingret. På vänster hand. Ska du vara klockren ska du tatuera dem själv – det är inte svårt. Jag fixade dem idag, inte enbart för att fira att jag och Spiken precis byggt klart vår hembränningsapparat. Utan mest för att det är ett jävla under, att jag, som är (eller åtminstone försöker vara) en riktig prakt-luffare och förebild för hela Sveriges (eller åtminstone Uddebos) nya unga luffare, ännu inte satt dit luffarprickarna. Det var dags så att säga. Så här såg det ut..

Mina luffarprickar betyder Musik, Narkotika och Kärlek

Det är även vanligt att sjömän och kåkfarare tatuerar in luffarprickarna, så att det symboliserar enbart Musik, Narkotika och Kärlek är inte alltid helt sant. Ibland står de även för Tro, Hopp och Kärlek. De kan också betyda Stockholm, Göteborg och Malmö (för luffare som vandrat hela vägen mellan dessa städer). För sjömän kan de betyda tre olika avlägsna platser de seglat mellan där t ex Goda Hopps udden är en av dem, och Kap Horn en annan (tror jag, minns inte den tredje). Sprut-Anna skojjade ju till det (eller gjorde hon?) när hon sa att de betyder Munnen, Fittan och det mystiska Rövhålet – kvinnans tre heliga hål. Tjack-Lisa skulle vara lika rolig och menade att de betyder Näsborren, Venen och Munnen – en narkomans tre kungariken. Det är iallafall folk över hela världen som tatuerar in dessa prickar, och de allra flesta jag pratat med håller med om att den viktigaste symboliken är just Musik, Narkotika och Kärlek, med dessa tre ingredienser kombinerade går det nämligen aldrig fel.

Och vafan, man får väl ge de tre prickarna vilken betydelse man vill, för den delen…

Även Tjack-Stina och Sprut-Anna har luffarprickarna på sina vänsterhänder.

Ovan Tjack-Stinas luffarprickar.

Och såhär ser Sprut-Annas luffarprickar ut…

Har snackat allvar med både Tjack-Stina och Sprut-Anna… och även dessa fina töser är överens om att de tre prickarna ska stå för Musik, Narkotika och Kärlek. Så ser du någon med luffarprickarna här i Uddebo (eller Tranemo) så vet du vad de betyder!

 

Romerna – tiggarna som invaderar Sverige

original

Du har säkert också sett dem, zigenarna från Rumänien som kommer hit och tigger. 2000 nya om dan anländer till Sverige – ja det 60 000 nya tiggare i månaden. Om det får fortsätta såhär, så har det kommit 700 000 nya april 2015. Och vid år 2025 så kan de vara majoritet. Då tar dom över Sverige!

Vad tycker ni om detta kära vänner?

Jag fann en fantastisk möjlighet med dessa lata människor. De kan hålla koll efter snuten, dom sitter ju i varje gathörn… perfekt!

Allt fler knullar på jobbet!

Allt fler knullar på jobbet!

Vi gjorde ju nyss en häftig undersökning i hur många av oss som knullar på jobbet, och det har visat sig att c:a en tredjedel har knullat på jobbet. Och det är många fler utav kärringera som knullar på jobbet än killarna och det tror jag handlar om att det är chefer som passar på att bränna på en av sina anställda mot t ex löneförhöjning, det tror jag iallafall, så hade jag gjort om jag var chef!

sexenkat-haftsexjobbet

Runka på jobbet

Över hälften av alla som har jobb (vilket jag inte har – och inte vill ha heller) har runkat eller pullat sin fitta på jobbet. Jag minns ju när jag praoade i skolan och jag gicck ofta in på toaletten och drog en handtralla!

sexenkat-onani

Vill knulla med sina kollegor

Men det är många fler som vill bränna på sina kollegor, 70% av kärringera och 81% av killarna har blöta fantasier om sina kollegor.

sexenkat-fantasier

Vill knulla på jobbet

De allra flesta av oss, både tanter och gubbar skulle vilja knulla på jobbet.

sexenkat-villhasexjobbet

Hade jag själv haft ett jobb hade jag knullat Antibiotics Canada allt med minst två ben, men sen är jag ju så jävla tjack-kåt jämt med.. och är jag inte det så är jag fylle-kåt.

Så.. är det nån här i Tranemo eller Uddebo som vill knulla så bara hör av er, jag kan betala för mig!

 

 

Sanningen om Lundsbergs internat

I veckan har det ju snackats om internatet Lundsbergs där ett par elever när det var nollning fick lite stryk occh blev lite brännmärkta. Det blev ett jävla liv och massa skriverier i tidningar och snack i TV och radio. Folk jämförde händelsen med Jan Guillos bok ”Ondskan”.

Alltihop är påhittat, det förekom aldrig någon brännmärkning. Både nollarna och de utsatta är polare och umgås och skrattar med varandra efter nollningen – men i tidning och media målades de ju upp som utsatta och förskräckta.

Det finns inga brännmärken heller, alltihop är uppgjort för att testa vilken uppmärksamhet de får, ett skämt.. men det är det inte många som vet om ännu.

Kungen på Lundsbergs internat

kungen-lundsbergs

Även om det är lite tuffa tag vid nollning så är väl det ingen fara, man ska lära sig att ta lite stryk. Vi som är lite kriminella och tar droger lär oss gatans lagar, kanske borde man ha lite droger på skolorna också så att ungarna inte blir så gnälliga, lite brännmärken är väl fan ingen fara.

Julen i Uddebo 2012

Julen i Uddebo 2012

Det blev ju inte riktigt som vi tänkt oss här ute i år heller.. brorsan och lite släktingar kom ner till oss, och Plankan och Spikens närmsta polare skulle va med här ute i huset i Uddebo. Vi tänkte ta det lite lugnt och röka en brajja eller två, kanske ta nån lina sen för att jämna upp liksom. Lite öl och bastu och snacka skit var planen.

Spikens kusin kom utklädd till Jultomte redan i fredags, på lördan drog han och Nålen iväg och skulle skaffa habbar i stan.. men Spikens kusin blev lite fuller på bussen och blev gripen för blottning strax efter de var framme i stan, vi tackar Nålen för att han fick det dokumenterat!

Brorsan och hans polare åkte helt åt helvete fel och kom inte fram till Uddebo, bra i gasen hade de gått av på någon annan station och trott att de var på rätt väg… tills brorsan blev för full och somnade.

På julafton skulle Spiken va tomte och vi tänkte äta lite gott, men vi hann inte ens till julgröten. Spiken föreslog att vi tar oss en liten rackare till frukost, – ”en nubbe på morgonen är bra för hälsan”. Det ena ledde till det andra och en dryg timma senare ser Spiken ut såhär.

Vi gör ett nytt försök idag och tar oss in till Tranemo eller kanske tom till Borås. Brännvin har vi! Var är stämningen? Nu kör vi…

Sveriges blåstaste människa: NN

Idag var jag inne på Aftonbladet, och såg att en och samma idiot hade skrivit inlägg och kommentar på VARJE jävla artikel på Aftonbladet. Kommentaren var densamma överallt och den löd ”Ta bort mitt namn och min bild omedelbart”.

[Bild och namn borttaget med respekt för NN’s efterlevande]

Vad idioten inte fattat var att när han läser en artikel och är inloggad på Facebook så visas hans bild i samband med att han får möjlighet att skriva en kommentar. Ingn annan ser såklart det, bara han själv. Men det fattade inte NN, Sverige dummaste människa. Så han sätter igång och kommenterar på varje artikel och ber Aftonbladet ta bort hans namn och bild – och just då, när idioten skriver en kommentar – så syns hans bild och namn!

Såhär såg det ut på Aftonbladet

[Bild och namn borttaget med respekt för NN’s efterlevande]

 

Save