Jag har ju kört denna webb eller blogg i över 10 år nu.. det har kommit in en del frågor under åren, antingen från folket som mailat eller skickat privata mess på facebook eller Twitter och folk på byn har ibland undrat ett och annat när de råkat på mig på byn eller på fyllan eller på nån knarkarfest när vi vart på turné.

Exempel på frågor vi fått..

Tjena Luffarn, kan du hjälpa mig att fixa knark?

Nä, jag försökte beckna för många år sen men det gick åt pipan. Den historian kan du läsa här.

Snälla, jag behöver ha min medicin akut kan du inte hjälpa mig med någon kontakt?

På denna sida lägger vi in sjysta langare som vi köpt knark av.

Hur kontaktar man dig?

Här finns mina kontaktuppgifter

Har du Facebook. kan man bli polare med dig?

Javisst. här hittar du mig. Adda mig gärna, jag brukar lägga ut när vi skrivit något eller när vi skämt ut oss på annat sätt. Luffarn på Facebook.

Jag har ett konto på Twitter också här.

Tjena!

Jag köpte nyligen 10g gräs på Flugsvamp. Efter ett par dagar noterade jag att beställningen var avbruten av säljaren och jag frågade varför så var fallet. Jag fick till svar att han hade blivit gripen av civil-polis vid samband med att han skulle posta grejerna och att det fanns en risk att polisen hör av sig till mig.
Jag har vidtagit de säkerhetsåtgärder jag kan. Tror inte de stormar min lägenhet för 10g grönt direkt, men har ändå grovstädat och flyttat allt det goda till en polare. Jag tar inget nu förutom alkohol ifall jag ombeds pissa vid eventuellt förhör.
Till min fråga: Polisen grep i säljaren förra torsdagen, exakt en vecka sedan. Ännu så länge har jag inte hört något. Jag undrar om du har något hum om hur lång tid det kan ta innan farbror polis hör av sig? Hör de alltid av sig eller kan de rent ut av strunta i det? Hur lång tid bör jag vänta tills det är ”safe” så att säga?
Om jag blir kallad till förhör och blir ombedd att ta urinprov, vad svarar jag? Är jag tvungen att göra detta om de insisterar?
Evigt tacksam för hjälp!
Mvh Snubbe med mycket att förlora!
Det kan ta allt från några dagar till flera månader. Stå på dig och neka så bör du klara dig, och lugn kan du också va då 10g gräs inte är så mycket. Bötestraff i värsta fall. Det finns ett inlägg om vad man ska göra om brev med knark fastnar eller dyl här.

 

Hej! Jag läste din blogg och blev väldigt interiserad av bitcoin men vet inte vart ja ska köpa för vill inte visa pass eller liknade och vet ej hur localbitcoin fungerar. Om du vet något annat ställe man kan köpa bitcoin på som inte kräver pass så hade de varit jätte snällt om du kunde skicka en länk till den sidan eller om du kunde berätta hur localbitcoin fungerar.

Tack!
Jag skrev en guide som beskriver hur man bäst köper bitcoin, den finns här.

Hej!

Jag undrar om du har info om apotekdirekt. Org är seriösa? De verkar seriösa och de säger att de skickat mina varor igår. Tacksam för info om du har vetskap om dem.

Mvh

Jag vill minnas att apotekdirekt.biz är ok men med .org känner jag inte igen.  De vi känner till som är bra eller lista på fula säljare som blåser folk läggs upp på sidan Pundarens guide till gatan, kika här.

Hej jag undrar om den nordiska marknaden fortfarande är uppe och hur jag kommer åt den att logga in på?

När en sida är nere eller har problem så skriver vi det överst på darknet giuiden som du hittar här.

Hej!
Tack för all hälp jag som gröngöling fått .
Men.. fattar inte hur jag ska få över bitcoins till en egen plånbok, har en chromebook bara. Vet och orkar du hjälpa mig?
Jag skrev en guide som beskriver hur man bäst hanterar bitcoin, finns här.