Nya Flugsvamp 3.0

Flugsvamp 3.0 har stängt.

Många kallar det för en Exit Scam men mig magkänsla säger mig att de gjorde så gott de kunde och vågade. Vissa vendors hann ta ut sina pengar, många kunder förlorade mindre summor de hade på kontot, och det fanns vendors som blev av med rätt stora summor då nedstängningen skedde kring en löning. Det kunde med all säkerhet sköts bättre, som när Dream Market eller White House Market la ned. Innestående summorna ska ha donerats till TOR Foundation enligt teamets PGP signerade meddelande, vilket mycket väl kan stämma…

Nästan alla vendors som fanns på FS3 kommer eller har registerarat försäljarkonton på ARCHETYP MARKET. Du hittar praktiskt taget varenda gammal FS3 vendor på den marknaden. Länkar och info om den marknadsplatsen hittar du här!  

Alternativ till Flugsvamp 3

 1. Archetyp Market (Här finns vendorn GottOchBlandat, TillDinDörr, BalkanExpress, ApotekExpress, Swish, Lapplisas, EvaLena, HemmaKväll, Krav och många många fler.. Läs vår guide och hitta länkar till Archetyp Market här )

Länkar till dessa och flera andra finns här.  

Flugsvamp har stängt

2021-10-30: Flugsvamp 3.0 har stängt efter att man meddelat ett orderstopp. Vi tycker det är tråkigt att denna fantastiska marknadsplats läggs ned men tackaer ändå för tiden, i nästan 3 år var FS3 uppe. Nedan kommer meddelandet från Teamet bakom FS3:

Flugsvamp 3.0 stänger. På grund av personliga och yttre omständigheter behöver vi nu stänga ner Flugsvamp för gott. Vi förstår att detta skapar problem för köpare och säljare, och önskar vi kunde fortsätta driva sidan vidare, men det är tyärr inte möjligt. Dagarna med orderstopp var till för att köpare skulle kunna avsluta sina ordrar och säljare skulle kunna plocka ut sina saldon.

Vi är fullt medvetna om att många köpare hade saldon kvar på sidan, men det var inte praktiskt möjligt att låta alla ta ut sina saldon och vi har gjort så gott vi kan för att alla ska vara nöjda och ändå kunna stänga ner alla system på ett sätt som var säkert för oss, något vi var tvugna att prioritera. Överblivna saldon donerar vi till tor project där dom gör nytta för darknets framtid. Våra system har alltid varit helt krypterade, och de är nu raderade, inkl backups. Samtliga admin-nycklar, kod och databaser är raderade. Inga uppgifter, av något slag, är sparade. Vi tackar för vår tid och hoppas att nästa kapitel blir bra och att alla tänker på säkerheten framför allt annat. Forumet kommer hållas öppet en tid framöver så att kunder kan hålla kontakt med sina favoritsäljare.

Stort tack till alla fantastiska säljare, köpare och medarbetare. Ni vet vilka ni är. Tack för denna tid.

Team FS

Alternativ adress till FS3

Ingen aktuell alternativ adress till Flugsvamp för tillfället, men webbplatsen är stabil. Det finns dock en extra adress du kan spara för att vara på den säkra sidan, den syns när du loggat in på FS3 för användare som har genomfört köp på Flugsvampen, spar ned den och använd ifall ordinarie adress blir överbelastad.

VARNING

Till synes trovärdiga webbplatser kan bli hackade, som för ett tag sedan dark.fail med flera. Det som händer är att du ser en exakt likadan version av webbplatsen, den skickas till dig via en tredje part, och det enda som skiljer sig åt är ifall du ska göra en insättning, då byts insättnings adressen ut mot andra och dina pengar är förlorade.

  Hämta dina darknet länkar här på luffarn eller på darkweb.wtf

Med det sagt, var försiktig med att leta adresser till Flugsvamp, ett bra sätt är att försöka minnas de första och sista bokstäverna i alla adresser till de marknader man besöker, och alltid kontrollera att de stämmer. 

Flugsvamp 3.0 blomstrade

Flugsvamp 3.0 var en klockren marknadsplats, med nästan 3 år på nacken är uppföljaren till de tidigare sajterna på Darknet. Flugsvamp öppnade december 2018, ett tag efter det att Flugsvamp 2.0 las ned, då en av dem bakom webbplatsen greps och åtalades, och om det kan man läsa mycket om, dels här på Sydsvenskan eller lite översiktligt här >> 

Flugsvamp 3.0 verkade inte ha någonting alls med gamla Flugsvamp 2.0 att göra, att man tog namnet Flugsvamp hade nog flera orsaker, dels kände folk igen namnet och det blev enkelt att veta vad det handlade om, det hedrar delvis ordningen och visar även myndigheter att stänger man ner en – så ploppar en annan upp. Visserligen med namnet så red man en aning lite oförtjänt på de tidigare webbplatserna, och en viss gnutta av trovärdighet ärvdes ju. Flugsvamp 3.0 stände den sista november 2021.

Ny captcha för att logga in på flugsvamp

Killarna (eller tjejerna) bakom plattformen Flugsvamp 3 höjde säkerhet den 23:dje juni 2020, och finns nu på ny adress. De har även en ny captcha som är samma som används på kända Dread för övrigt.

Denna verkar folk tycka är lite svår att få rätt, så nedan kommer ett par exempel. Du får en bild med symboler, och det spelar ingen roll vilken färg de har eller vilken form de är. Du ska tänka att det är tre rader, och där det finns en symbol ska du klicka för en ring i motsvarande ordning till höger. Om du tar för många sekunder på dig så kan captchan tima ut, så har du skevglott på skärmen i 15 sekunder för att du för stunden kände dig som en fågelholk så kanske du behöver göra om för att du var långsam (har hänt även den bäste).

Exempel 1

Lösning

 

Exempel 2

Lösning

Hoppas du förstod, och blir det fel en gång så är det bara att försöka igen. 🙂

Så, hur hittar vi ut på darknet marknaderna?

 

Först och främst, har du inte TOR eller tidigare besökt sajter på Darknet så behöver du lära dig några saker. Jag kommer skriva en detaljerad guide så småningom för dig som är helt ny. Har du dator vana så klarar du dig kanske ändå, det du behöver är webbläsaren TOR och den laddar du ned här >>

Jag rekommenderar även användning av VPN, men du når sajten även utan bara det att din kommunikation med Flugsvamp inte blir fullt så säker som den skulle kunna vara.

När du har TOR klart, kopiera nedan .onion adress (fungerar inte i vanlig webbläsare, enbart TOR).

Adress till Flugsvamp 3.0

v3 (ny från 23 juni 2020)


Påpekar också att dessa inte byts ut regelbundet, och använd endast
dessa adresser. Fungerar dessa inte så vänta tills information finns
på flera trovärdiga källor.

Och notera: Du MÅSTE alltså använda webbläsaren TOR för att nå nya
Flugsvamp, och alla andra webbplatser på Darknet också för den delen.

Regga dig, använd ett Användarnamn efter eget val, jag rekommenderar ett som inte har någon som helst koppling till dig. Och sedan ett lösenord, och använd här ett lösenord som du enbart använder här. Folk försöker hacka konton på daglig basis, skydda dig enkelt genom att ha ett säkert lösenord och som endast används här.

I det fall adressen här inte fungerar, så vänta och försök senare. Läs på forumet. Kika på vår nyhetssida. Var försiktig med att Googla efter darknet-länkar, det är inte ovanligt att det läggs upp phishing länkar.

Skaffa Bitcoin?

Har du inte Bitcoin, så rekommenderas LocalBitcoin, här behöver du inte TOR och du hittar dem här >>

Sälja knark på Darknet? Eller köpa? Inom Sverige.

Det finns ju en hel del sajter på Darknet för detta. Efter att Flugsvamp 2.0 stängdes ned så flyttade många svenska langare till andra internationella marknadsplatser. Och det funkar i och för sig, man söker på de som skickar från Sverige och kommer hitta ett gäng. Men visst är vi många som både saknar gamla Flugsvamp, och vill ha en svensk plattform. Fördelarna med att handla inrikes är flera, du får oftast det du beställer dagen efter om säljaren skickar snabbt – samt framförallt kommer praktiskt taget allt fram, brev inrikes registreras inte på samma sätt som från andra länder in i Sverige.

Utbudet på Flugsvamp 3

Flugsvamp 3 är en webbplats, ha det i åtanke, så utbudet är ännu inte enormt, även om de klassiska drogerna finns här redan. Samtidigt är det ju en möjlighet för den som säljer, först in på Flugsvamp och erbjuda sina produkter så har man ju försprång. Många vill också kunna handla sina grejjer ”lokalt”. Kolla av de olika säljarna på Flugsvamps forum så får du en bra hint om vem du ska beställa av, samtidigt, som alltid, gå också på känsla. Alla försäljare börjar på 0 i rykte, även de som har de bästa grejjerna så var inte heller rädd för att testa.

 

Här har jag sökt på Kokain, och får 20 träffar på det (2021-08-16), några exempel på laddet som finns till salu just nu nedan..

Är man ute efter cannabis så är utbudet ännu bättre…

 

 

Amfetamin på flugsvamp

Även i kategorin tjack (amfetamin) finns mycket att tillgå. Det är något färre antal langare överlag jämfört med ett halvår bakåt, men det känns som det skett en rensning. De produkter som ligger till salu får bra betyg och även om kvaliteten var god tidigare har det senaste tiden blivit ännu bättre. 20 annonser finns aktiva under amfetamin just nu (2021-08-16).

Överlag är det bra grejjer som säljs i alla kategorier. Det finns dunder tjack och kokset håller fantastisk kvalitet som är ovanlig i Sverige. Vi har tidigare klagat på ketaminet, inte bara på FS utan överlag i Sverige och även internationellt men nuså vågar vi påstå att det är många som säljer bra keta. Angående dåligt ketamin i omlopp kan du läsa här, och det kan vara bra att läsa på för det finns fortfarande mycket pissketa som inte snortats upp och som åtminstone någon langare antingen inte bryr sig om eller förstår bättre: Vi har skrev om fenomenet med det dåliga ketat här.

Nya Flugsvamp är enkel att använda, det ska de ha beröm för, du ser direkt vad du ska göra liksom. Klicka på det du är intresserad av så listas allt, eller sök. Allt står stort och behändigt så både den mest tjackskadade gamla luffaren (som jag) och den dygnrake Stureplanskillen som ska fyllehandla hittar rätt här. Fan, man kan nästan säga att det är handikappsanpassat att köpa grejjer här.

Man kan sakna vissa funktioner, som t ex att lägga saker i varukorgen även om man inte har pengar på kontot. Oftast vill man ju lägga ner dem och sedan skicka Bitcoins. Jag hittar inga recensioner, bara antal stjärnor de fått 1 – 5 men ingen kommentar. Det är en viktigt del när man ska bestämma sig för vem man köper av när man provar en ny langare, eller köper en produkt man inte tidigare beställt.

Kort sagt, Flugsvamp 3.0 levererar och jag ska se om jag kan lägga en beställning nu när soc-bidraget trillat in.

UPDATE: 2019-03-04, utbudet ökar ganska bra på Flugsvamp 3. Hela 35 olika varianter på tjack och hur mycket olika röka som helst. Ser riktigt lovande ut. 🙂

UPDATE: 2019-05-03, riktigt bra utbud numera. Har ökat stadigt senaste månaden med många nöjda kunder enligt forumen.

UPDATE: 2020-04-25, FS3 fortsätter vara en succé och har nu varit live snart ett och ett halvt år. Tips på bra vendors finns här tillsammans med bra att veta för den nye knarkaren på Luffarns Pundarens Guide till Galaxen. Mer om hur du använder Darknet kan du läsa om på  Darknet för nybörjare.

UPDATE: 2021-08-16, Denna fantastiska marknadsplats blomstrar, över 2,5 år på nacken nu. Från djupet av mitt hjärta berömmer jag de män eller/och kvinnor som ligger bakom denna webbplats.

Och till dig som nyss upptäckt darknet och läser detta för första gången kan jag inte annat än verkligen rekommendera dig att ta dig tid att lära dig hur du går tillväga även om det känns jobbigt med Bitcoin, TOR och PGP – när du väl behärskar hur du gör är det är det så smidigt hela vägen.

UPDATE: 2021-10-30, Flugsvamp 3 stänger – rykten och utrveckling av en eventuell Flugsvamp 4 finns att läsa om här.

UPDATE: 2021-11-13, Nästan alla gamla stora langare från Flugsvamp 3 finns registrerade på Archetyp Market. Länk och info längre ned.

 

VARNING

En vänlig varning tills – Googla alltså INTE efter adresser till Flugsvamp 3, den marknadsplatsen har stängt.

Även på Flugsvamps forum kan i teorin folk börja posta länkar nu, även om det finns moderatorer kvar som försöker hålla koll. UPDATE: flugsvamps forum finns inte heller längre.

Ta det lugnt, är du du desperat så regga dig på Torrez Market och hitta de svenska säljare som finns där! Länk dit och till andra bekräftade darknet-sajter finns här.

 

Alternativ till Flugsvamp 3

 1. Archetyp Market (Här finns vendorn GottOchBlandat, TillDinDörr, BalkanExpress, ApotekExpress, Swish, Lapplisas, HemmaKväll, Krav och många många fler.. Läs vår guide och hitta länkar till Archetyp Market här )

Länkar till dessa och flera andra finns här.  

2022-06-04: Nyöppnat spännande Drogforum ”Plattan” finns här.

 

456 Kommentarer
 1. Kul att se att en fellow Tranemo kommunare skriva om roliga saker, cheers från Dalstorp

 2. Captcha-koden är fel, var god försök igen. Någon som vet vad det kan bero på? Kan inte göra en ny profil.

 3. hur sätter du in pengarna?

 4. Undra om det inte är så att deras Captcha gör skillnad på stora och små bokstäver, testa.

 5. Har du skaffat Bitcoin och har dem på lokal plånbok? Under fliken konto ska det ju finnas en adress.. man tar den adresser och anger den som mottagar adress i sin egna plånbok och skickar den summa som ska dit.

 6. Javisst.. skål kompis! 😀

 7. Går ej att registrera nytt konto på FS3. captcha funktionen verkar lite buggig.

 8. Ok, hittade felet. Jag hade ändrat säkerhetsinställningarna som andra markets kräver, såsom cookies samt security level. det gillade inte captcha tydligen.

 9. Hej jag behöver lite hjälp. Jag vill köpa bitcoins via swish och få över dem till flugsvamp. Men jag förstår inte hur jag ska göra. Kan du Luffarn hjälpa mig? 🙂

  Tack på förhand MissMolly

 10. Rekommenderar denna sajten för det. Hitta en Bitcoin säljare i Sverige och betala med Swish. 🙂 https://localbitcoins.com/?ch=y4cs

  Men ladda ned Electrum först, sök efter electrum på Google.

 11. Hur kommer man i kontakt med luftsvamp?

 12. Tjena luffarn!

  Fan mephedrone verkar vara en riktigt svår vara få tog på har du nån idé du son är smart
  Fattar jag rätt är både Empire market och Dreammarket nere?
  Hade bäst fortsätta med det du gör, din sköning!

 13. Beställd nå hem amfetamin sulfat slog i mig 180mg det räckte gott väll till mig var ett tag sen kör de ihåg var rent och fint fick ta några äro varv runt soffan för lunga ner mig hahah känner av, fortfarande ingenn stissen4ll4rnnåtm bara eufori och piggelin, verligen rent som nästan som ”kroppen bar gjortför det2´”nheheheheh nå men skulle rekommendera om kör Iv fortarfande på hugget Håkan jag kova

 14. Ni som har problem med captcha, är ni säkra på att ni inte är robotar egentligen? Kan vara problemet 😉

 15. Finns det morfinsulfat i någon inrikesshop.
  Om inte är det någon som kan rekommendera någon shop som har detta, vore tacksam.Mvh Pierre

 16. Fortfarande aktiva?

 17. Javisst, i allra högsta grad och växer. favoritstället :p

 18. Hur gör man när man ska betala en produkt man vill ha? Skickar man ett meddelande till dem eller hur gör man? är helt ny på det här.. Tacksam för svar

 19. Du måste först ha Bitcoin, har du det? Sedan skickar du först till kontot du har, vill minnas det ska finnas en länk i menyn som heter ”konto” när du är inloggad. Där hittar du adressen. Sedan när det ligger Bitcoin där så sker betalningen därifrån, det är bara att ”beställa”. Själva betalningen får säljaren sedan när du markerar att du fått varan på posten, då ”släpps” depositionen.

 20. Tjena luffarn! Är det så att man får grejerna utblandat mycket i början när man gjort ett konto på flugsvamp? Måste man handla av samma kran flera gånger eller kan jag bara haft otur? Jag Har gjort 3 St ordrar och det är amfetamin som är min grej varav 1 order har ej kommit ännu och den första var utblandat med nått riktig mysko och inget att ha och andra jag fick var också rätt utbankat men fungerade faktiskt rätt fint men likna ingenting med bilden på sig, men a måste man själv få omdömen kanske som köpare? Mvh

 21. Det där är en riktigt bra fråga, och jag tror inte det spelar någon roll om du är i Förorten, på Flugsvamp eller någon annanstans. Det finns alltid langare som passar på att vara mindre nogräknade när de tror sig identifierat en ”färsking”.

  Jag tror att du haft både otur, men att du har en poäng. Ta en dialog med säljaren och var inte rädd att påpeka att du fått skit bara för att du saknar omdömen.

  Du kan ju också skriva till säljaren och visa genom ett moget språk att du kan ditt shit, och sedan lägga beställningen? 🙂

 22. aa det låter som en plan! men det är säljaren som ger mig ett omdöme efter jag har gjort en beställning och genomfört den som den skall vara ?

 23. Ja, och även du ger säljaren ett omdöme så båda parter betygsätter ju.

 24. tjena tjena Luffarn jag undrar bara om jag kan ta lsd o ladd på samma gång och så tänkte jag candyflippa på min hemkunskap PS jag går i åttan 🙂

 25. Nix, mixa inte ladd och LSD. LSD gör sig bäst ensam, och tänk också till eftersom du är ung, gå varsamt och lugnt fram och jag skulle egentligen rekommendera dig att vänta något år på att testa överhuvudtaget. Droger är både lycka och gift, beroende på hur man hanterar dem, ha det i åtanke kära vän. <3

 26. Hejsan!

  Finns det någon som skulle kunna hjälpa mig att beställa?

  Jag kan Swisha, men fattar noll om resten.

  Någon?

 27. Hur lämnar man sin adress till säljaren? Genom krypterade meddelanden? Hur gör man det om man har android

 28. Det lär finnas appar för Android om du söker på ”PGP kryptering”. Jag använder själv inte Android men tror jag skrev ett tips om någon app för det operativsystemet i våras här.. ska kolla sen. Eller sök du. 🙂

  Dock väldigt väldigt mycket bättre att sköta dessa saker via en dator, dels blir det så pilligt med att, växla fönster fram och tillbaka, mycket enklare på en dator. Men också att det är säkrare på en dator, mobilen kan vara enklare att spåra. Är väl ingen större fara för enstaka köp men tänk på det. 🙂

 29. Försök, lär dig, det är inte så svårt om man bara kommer igång.

 30. går det att föra över btc från flugsvamp tillbaka till sin wallet? hur?

 31. Tjena!
  Försöker få tag på efedrin. Min langare kan inte lösa åt mig, finns det någon här som vet hur jag kan gå till väga eller hjälpa mig?
  Kan inte beställa för bor fortfarande hemma och därmed kan jag inte ta emot sådana paket.

 32. Jag tror inte det går, försök att skicka in typ samma summa du ska beställa för.. eller bara aningen mer, så att du inte har pengar liggande där. Vill minnas att de står om detta på deras forum där de inte vill att köpare ska ha summor liggande på sina konton och att ifall man råkat skicka för mycket eller av någon anledning ska ha tillbaka pengar så drar man en ticket till supporten. Men kolla på forumet..

 33. Lär väl nog finnas på Flugsvamp 3, har du kollat?

  Hör med din langare om du kan beställa hem till honom/henne? ^^ Annars hör med en polare?

 34. Fan, Luffarn, är du medveten om att du utför heliga handlingar? En digital frälsare om jag får namnge ur eget medvetande.

  Tack!

  Äntligen kan jag trippa samt slippa de höga priserna.

  Hur viktigt är det med VPN egentligen?
  Och vart anländer den fysiska leveransen? I brevlådan eller hos ombud?

  Bless

 35. Man anger själv adressen, det är som typ en vanlig webbshop, fast med olika försäljare. ^^

  VPN tycker jag är viktigt överlag, men det är en smaksak. Små sporadiska beställningar och besök på Darknet så kan det va äsch-skitsamma.

  En VPN kostar typ 100 kr / månad så det är ingen megainvestering.

 36. Hej igen!

  Jag ladda ner tor och kollade på flugsvamp och det fanns efedrin! Men har svårt för Bitcoin delen. Har läst på olika forum men blir inte vettigare. Läste på flugforum och där rekommenderade en snubbe mycelium som Wallet. Laddade ner appen men vet inte hur jag går tillväga här i från, finns inte häller sek som valuta, kanske inte spelar ngn roll…. fan tycker detta är svårt är rädd att göra fel och bli lurad av min okunnighet. Luffarn rekommenderar du någon speciell wallet och hur fungerar det efter att jag hitta en bra wallet och ska börja med att köpa själva Bitcoinsen?

  Din sida är grym!

 37. Mycelium går bra som wallet. Jag använder Electrum, men det går lika bra.

  Bitcoin köpet du bäst här: https://localbitcoins.com/?ch=y4cs (där kommer du inte va helt anonym, det är därför det är bra att ha en wallet emallan, så att transaktionen inte går direkt FS)

 38. Är sidan nere?

 39. Den verkar funka ^^

 40. Kommer varorna direkt till brevlådan eller hamnar varorna vid postombud?

 41. Direkt i brevlådan, såvida du och den som säljer inte kommer överens om annat… för inrikes ser jag dock inte varför någon skulle vilja skicka med postombud. Jag har dock hört att för utrikes post så finns det vendors som kan skicka rekommenderat utan att de outar sin identitet.

 42. Sidan är nere just nu. Är det tillfälligt eller har något hänt?

 43. Den verkar funka! Testa att stänga ned TOR och klicka på ”Ny identitet”, jag har märkt att ofta kommer man åt sidan då.

 44. Tack för guiden Luffarn

  Aldrig köpt via nätet förut. Hur brukar de lösa lukten av grönt? Brukar de flesta se till att packa in det ordentligt? Lite dumt om det ligger och gottar sig för mycket i postlådan nere vid entrén medan man är på jobbet så att säga hehe..

 45. De flesta packar bra, jag köper sällan grönt men andra grejjer har kommit vacum packade och i dubbla påsar. Gissar dessutom på att de är extra noga med sånt som luktar mycket.. och det gör ju grönt.

 46. Tja!
  Har en fråga angående amfetamin. Har tagit det varje dag i små doser två gånger om dagen i snart en vecka. Men alltid efter en viss tid typ 5h får jag lätt ångest och nedstämdhet. Känns tråkigt och vill typ ta mer då men då vet jag att jag ej kommer kunna sova. Viktigt att jag fördelar det jämt under dagen. Är det vanligt att känna nedstämdhet efter redan 5h? Är det dåligt amfetamin eller beror det på att jag tar så pass lite? Jag kör inga race utan bara små doser för att känna mig pigg och palla plugget.

 47. Hej, i grund och botten, så måste det vara fel på plugget om du behöver medicinera dig för att palla plugget. Försök att gräva fram vad det är, enda slutsatsen jag kan dra är att det inte är dig det är fel på.

  Ta det lugnt med tjacket, och stå ut med dippen som kommer, tillåt dig att sova ut också. Vet inte hur gammal du är, men ha alltid med dig att droger kan vara en fantastisk inspirations källa och medicin, ge mycket kul tillbaka men det kan också bli ett gift.

  Efter race och om man ångesten blir panik så går det att ta Sobril eller Imovane, men det är ingen bra vana. 🙂

 48. behöver köpa snabbt vem ska jag kontakata eller vad man nu gör?
  är ny ock de är akut

 49. Läs guiden, Googla på hur man beställer (eller hellre använd duckduckgo). Tålamod är en dygd när man är ny och ska lära sig.. gäller det mesta i livet.

  Förstår att du känner att det är akut, men ingen langare på nätet med rent mjöl i påsen kommer möta upp i person, så var inte desperat. Vänd dig hellre till vänner du känner, och beställ på nätet nästa gång isåfall.

Lämna ett svar