Hacking

Så här spionerar hackers på dig.

Keyloggers, maskar, trojaner och virus. Fina grejjer för den kreativa, nuförtiden innehåller de flesta virus någon form av spionprogram eller annat som är till för att ta hemliga uppgifter ifrån dig, eller skaffa ”hackaren” andra resurser, t ex sätta upp en mailserver på din dator och sedan spamma från dig.

Nu ska vi prata lite om keyloggers, dessa används för att registrera alla dina tangenttryckningar. D v s om du loggar in på din mail så skickas ditt användarnamn och ditt lösenord till den som installerat viruset/keyloggern. Därefter kan han eller hon logga in på din mailadress och ta reda på mer om dig, och kanske få tag i känsliga uppgifter. Eller kanske få tag i inloggningsuppgifter för din bank, eller ditt world of warcraft-konto. Hur du skyddar dig hittar du här.

Keyloggers är fina grejjer, jag som är lite kreativ installerar alltid en när jag får tillfälle. Har med mig en CD-skiva som jag stoppar in i datorn på praktik-platser, arbetsförmedlingen eller socialkontoret när jag ska söka nytt socialbidrag här i Uddebo eller Tranemo. Sedan får jag rapporter skickade till min mail om vad människan på sin arbetsplats gör vid sin dator. Har inte använt uppgifter till något bus än 🙂 men det är ganska skoj vad mycket man får reda på om folk.

Vill du också göra en keylogger och installera för att spionera på din fru eller man, då tycker jag du ska ta dig en titt på den här sidan. Här kan du nämnligen ladda ner en prov-variant av en keylogger som funkar i 30 dagar, för mer tid kostar det en krona eller två.

Ladda ner keylogger:

http://www.refog.com/download.html

Hacka Iphone

Alla vill ha en Iphone, nästan alla i allafall. Problemet är att dessa telefoner är låsta till en viss operatör. I sverige Telia, det har spekulerats ganska mycket i hur man kringgår detta i hackekrkretsar, det har även funnits hacks till telefonerna men med vissa bieffekter som tex att vissa funktioner slutar att fungera. Men nu! Nu har Dev Team lyckats kringgå programvaran på ett bra sätt. Här kan du läsa om det på aftonbladet.

Att hacka iphone

Att hacka iphone

Nackdelen med hacket är att du förbrukar din rätt att använda garantin, men… det är väl kanske inte hela världen egentligen. Dessa telefoner går väldigt sällan sönder.

Hur du går tillväga hittar du på Iphone Dev Teams blog här. Du kan även ladda ner programvaran 0.9.5 beta yellowsn0w 3G unlock application där.