Nya Flugsvamp 3.0 är uppe, som alla handlar inrikes på. 

Nu är Flugsvamp 3.0 uppe, uppföljaren till de tidigare sajterna på Darknet där man beställer allt möjligt gott via svenska säljare. Efter att Flugsvamp 2.0 las ned, ja en av dem bakom webbplatsen åkte fast, och om det kan man läsa mycket om, dels här på Sydsvenskan eller lite översiktligt här >> 

Nya Flugsvamp 3.0 verkar inte ha någonting alls med gamla Flugsvamp att göra, att man tar namnet Flugsvamp har nog flera orsaker, dels känner folk igen namnet och det blir enkelt att veta vad det handlar om, det hedrar delvis ordningen och visar även myndigheter att stänger man ner en – så ploppar en annan upp. Visserligen med namnet så rider man kanske en aning lite oförtjänt på de tidigare webbplatserna, en viss gnutta av trovärdighet ärvs ju, men så länge avsikten är långsiktig så skulle jag säga att det är klockrent och ingen äger rätt till namn på Darknet – tack och lov för det. 🙂

Så, hur hittar vi till Flugsvamp 3.0?

Först och främst, har du inte TOR eller tidigare besökt sajter på Darknet så behöver du lära dig några saker. Jag kommer skriva en detaljerad guide så småningom för dig som är helt ny. Har du dator vana så klarar du dig kanske ändå, det du behöver är webbläsaren TOR och den laddar du ned här >>

Jag rekommenderar även användning av VPN, men du når sajten även utan bara det att din kommunikation med Flugsvamp inte blir fullt så säker som den skulle kunna vara.

När du har TOR klart, kopiera nedan .onion adress (fungerar inte i vanlig webbläsare, enbart TOR).

Adress till Flugsvamp 3.0

http://flugsvamp3jv4neg.onion?ref=6247699

Och notera: Du MÅSTE alltså använda webbläsaren TOR för att nå nya Flugsvamp, och alla andra webbplatser på Darknet också för den delen.

Regga dig, använd ett Användarnamn efter eget val, jag rekommenderar ett som inte har någon som helst koppling till dig. Och sedan ett lösenord, och använd här ett lösenord som du enbart använder här. Folk försöker hacka konton på daglig basis, skydda dig enkelt genom att ha ett säkert lösenord och som endast används här.

I det fall adressen här inte fungerar, så vänta och försök senare. Alternativt gå till Flugsvamp.net – detta verkar vara en sajt på clearnet som möjligen skaparna av Flugsvamp ligger bakom, d v s man kan lita på dem. Många sajter har äkta länkar, men det finns också de som lägger upp phishing länkar – så var försiktig.

Skaffa Bitcoin?

Har du inte Bitcoin, så rekommenderas LocalBitcoin, här behöver du inte TOR och du hittar dem här >>

Sälja knark på Darknet? Eller köpa? Inom Sverige.

Det finns ju en hel del sajter på Darknet för detta. Efter att Flugsvamp 2.0 stängdes ned så flyttade många svenska langare till Dream Market som är störst just nu. Och det funkar i och för sig, man söker på de som skickar från Sverige och kommer hitta ett gäng. Men visst är vi många som både saknar gamla Flugsvamp, och vill ha en svensk plattform. Fördelarna med att handla inrikes är flera, du får oftast det du beställer dagen efter om säljaren skickar snabbt – samt framförallt kommer praktiskt taget allt fram, brev inrikes registreras inte på samma sätt som från andra länder in i Sverige.

Adress till nya Flugsvamp forum är http://flugforumt6eave4.onion/

Utbudet på Flugsvamp 3

Flugsvamp 3 är en webbplats, ha det i åtanke, så utbudet är ännu inte enormt, även om de klassiska drogerna finns här redan. Samtidigt är det ju en möjlighet för den som säljer, först in på Flugsvamp och erbjuda sina produkter så har man ju försprång. Många vill också kunna handla sina grejjer ”lokalt”. Kolla av de olika säljarna på Flugsvamps forum så får du en bra hint om vem du ska beställa av, samtidigt, som alltid, gå också på känsla. Alla försäljare börjar på 0 i rykte, även de som har de bästa grejjerna så var inte heller rädd för att testa.

 

Nedan har jag sökt på Kokain, och får 10 träffar på det.

 

Nya Flugsvamp är enkelt, det ska de ha cred för, du ser direkt vad du ska göra liksom. Klicka på det du är intresserad av så listas allt, eller sök. Allt står stort och behändigt så både den mest tjackskadade gamla luffaren (som jag) och den dygnrake Stureplanskillen som ska fyllehandla hittar rätt här. Fan, man kan nästan säga att det är handikappsanpassat att köpa grejjer här.

Man kan sakna vissa funktioner, som t ex att lägga saker i varukorgen även om man inte har pengar på kontot. Oftast vill man ju lägga ner dem och sedan skicka Bitcoins. Jag hittar inga recensioner, bara antal stjärnor de fått 1 – 5 men ingen kommentar. Det är en viktigt del när man ska bestämma sig för vem man köper av när man provar en ny langare, eller köper en produkt man inte tidigare beställt.

Kort sagt, Flugsvamp 3.0 verkar lovande och jag ska se om jag kan lägga en beställning nu när soc-bidraget trillat in.

UPDATE: 2019-03-04, utbudet ökar ganska bra på Flugsvamp 3. Hela 35 olika varianter på tjack och hur mycket olika röka som helst. Ser riktigt lovande ut. 🙂

UPDATE: 2019-05-03, riktigt bra utbud numera. Har ökat stadigt senaste månaden med många nöjda kunder enligt forumen.

Vad tycker du?

comments

77 Kommentarer
 1. tjenare luffarn, jag har ett problem när de gäller tor appen, kan du hjälpa mej är du snäll? vi kan prata på mail

 2. Hallå Krille, hoppas det redan löst sig.. fråga annars hellre direkt här i kommentarer så kanske fler har nytta av svaret!

 3. Haha Luffarn.com, varför har ni skrivit så mycket skit om SD? -.-

 4. Tjena Sara! Det var många år sedan… jag hävde ur mig saker utan att tänka till, det gör jag fortfarande till viss del men jag har också växt upp lite sen dess, tror jag. 😀 Jag vill ändå inte radera gamla inlägg även om de har mer än 10 år på nacken eller mer.. ha överseende. 😛

 5. kommer inte in på flugsvamp 3,0 längre. ligger den nere???

 6. Är flugsvamp nere?

 7. kommer inte in ligger sidan nere????? fan

 8. Hej luffarn! Är flugsvampen 3.0 Nere just nu?

 9. fs funkar inte?

 10. Är sidan nere?

 11. Hej Jonas, flera rapporter på att FS ligger nere senaste 24 timmarna. Men för tidigt att spekulera vad det kan bero på, ha tålamod.

 12. Kommer inte heller in 🙁

 13. Vad för andra sidor kan man använda ifall fs är nerlagt? Mvh

 14. ”Marknaden är för tillfället nere. Kommer upp igen under dagen”

  Citerat från headern på flugforum.

 15. Det finns två andra svenska, info om dem finns på Darknet-sidan här. Skulle dock uppmana till att inte bli desperat, det kan ploppa upp falska försäljare som försöker scamma i andras namn.

 16. Det där är goda nyheter!

 17. Verkar som att flera Bitcoin-exchanges stoppar transaktioner till FS3-bitcoinadresser och stänger av användaren. Lätt att komma runt om man bara skickar till sin egen wallet först och sen till FS.

 18. Japp, stämmer bra.

 19. Vilken Wallet ska man använda?

 20. Jag föredrar Electrum, https://electrum.org/#download

 21. Varför syns inte bilder på produkterna längre?
  På flugsvamp

 22. Kan du råkat klicka för ”nightmode” som finns i profilinställningarna? Tror inte det hette nightmode, men det finns en knapp man kan trycka så att bilderna blir nedtonade och inte syns… typ så att man ska kunna klicka på det om man sitter med folk i närheten, även flugsvamp-loggan ska försvinna med det på

 23. Tack för tipset nu ser jag bilderna igen

 24. Kan inte nå sidan ?
  Är den nere för i tillfället ?

 25. Hej, vill först tacka fär att du tagit dig tid till att informera oss alla.

  Min fråga till alla er som läser det här: vet ni inga sidor baserade i england eller alternativt utländska sidor? Mvh 🙂

 26. Kan inte föra över till electrum står allt det är n darkwebb sida .

 27. Hej
  Undrar om du har lite info om FS 3.0
  Kommer inte längre än till en sida med forumtrådar,kan inte posta i dessa,då jag försöker gå vidare till market kommer error 403 upp,har TOR

  Är marknaden över huvudtaget igång?
  Kan du rekommendera andra i Norden?
  Tacksam för svar.
  MVH

Lämna ett svar