Nya Flugsvamp 3.0

Läs vår nya intervju med kokainsäljaren ”LeCrim” från FS3.

Nya Flugsvamp 3.0 är uppe, som alla handlar inrikes på.

Alternativ adress till FS3

Just nu finns ingen fungerande alternativ adress till Flugsvamp, det har att göra med att dessa blir attackerade så fort de finns synliga på webben. Det finns en alt. adress du får som inloggad på FS3 (om du tidigare gjort ett inköp), spar ned den och använd ifall ordinarie inte fungerar.  

Ordinarie adress Flugsvamp 3:

http://fs3oooohdzhswr4v3dozk6aqekqrvhcbhi7inn6avv7tvwlsauqvqqad.onion

VARNING

Flera stora länkresurser för darknet-marknader har blivit hijackade, däribland dark.fail och darknetlive.com. Även flugforum.org visar en falsk länk till flugsvamp. Det som händer är att du ser en exakt likadan version av webbplatsen, den skickas till dig via en tredje part, och det enda som skiljer sig åt är ifall du ska göra en insättning, då byts insättningsadressen ut mot andra och dina pengar är förlorade.

  Hämta dina darknet länkar här på luffarn eller på darkweb.wtf

Med det sagt, var försiktig med att leta adresser till Flugsvamp, ett bra sätt är att försöka minnas de första och sista bokstäverna i alla adresser till de marknader man besöker, och alltid kontrollera att de stämmer. 

 

Nu är Flugsvamp 3.0 uppe, uppföljaren till de tidigare sajterna på Darknet där man beställer allt möjligt gott via svenska säljare. Efter att Flugsvamp 2.0 las ned, ja en av dem bakom webbplatsen åkte fast, och om det kan man läsa mycket om, dels här på Sydsvenskan eller lite översiktligt här >> 

Nya Flugsvamp 3.0 verkar inte ha någonting alls med gamla Flugsvamp att göra, att man tar namnet Flugsvamp har nog flera orsaker, dels känner folk igen namnet och det blir enkelt att veta vad det handlar om, det hedrar delvis ordningen och visar även myndigheter att stänger man ner en – så ploppar en annan upp. Visserligen med namnet så rider man kanske en aning lite oförtjänt på de tidigare webbplatserna, en viss gnutta av trovärdighet ärvs ju, men så länge avsikten är långsiktig så skulle jag säga att det är klockrent och ingen äger rätt till namn på Darknet – tack och lov för det. 🙂

Ny captcha för att logga in på flugsvamp

Killarna (eller tjejerna) bakom plattformen Flugsvamp 3 höjde säkerhet den 23:dje juni 2020, och finns nu på ny adress. De har även en ny captcha som är samma som används på kända Dread för övrigt.

Denna verkar folk tycka är lite svår att få rätt, så nedan kommer ett par exempel. Du får en bild med symboler, och det spelar ingen roll vilken färg de har eller vilken form de är. Du ska tänka att det är tre rader, och där det finns en symbol ska du klicka för en ring i motsvarande ordning till höger. Om du tar för många sekunder på dig så kan captchan tima ut, så har du skevglott på skärmen i 15 sekunder för att du för stunden kände dig som en fågelholk så kanske du behöver göra om för att du var långsam (har hänt även den bäste).

Exempel 1

Lösning

 

Exempel 2

Lösning

Hoppas du förstod, och blir det fel en gång så är det bara att försöka igen. 🙂

Så, hur hittar vi till Flugsvamp 3.0?

2020-06-24: Flugsvamp 3 har ny adress, och har även installerat säkerhet mot DDOS-attacker. Anledning till den nya adressen är att den är av en ny (och längre) version som är säkrare. Ny adress till Flugsvamp: http://fs3oooohdzhswr4v3dozk6aqekqrvhcbhi7inn6avv7tvwlsauqvqqad.onion för utförlig guide för darknet finns det en här och några av langarna som vi tycker är sjysta har vi skrivit om här.

 

Först och främst, har du inte TOR eller tidigare besökt sajter på Darknet så behöver du lära dig några saker. Jag kommer skriva en detaljerad guide så småningom för dig som är helt ny. Har du dator vana så klarar du dig kanske ändå, det du behöver är webbläsaren TOR och den laddar du ned här >>

Jag rekommenderar även användning av VPN, men du når sajten även utan bara det att din kommunikation med Flugsvamp inte blir fullt så säker som den skulle kunna vara.

När du har TOR klart, kopiera nedan .onion adress (fungerar inte i vanlig webbläsare, enbart TOR).

Adress till Flugsvamp 3.0

v3 (ny från 23 juni 2020)
http://fs3oooohdzhswr4v3dozk6aqekqrvhcbhi7inn6avv7tvwlsauqvqqad.onion

Påpekar också att dessa inte byts ut regelbundet, och använd endast
dessa adresser. Fungerar dessa inte så vänta tills information finns
på flera trovärdiga källor.

Och notera: Du MÅSTE alltså använda webbläsaren TOR för att nå nya
Flugsvamp, och alla andra webbplatser på Darknet också för den delen.

Regga dig, använd ett Användarnamn efter eget val, jag rekommenderar ett som inte har någon som helst koppling till dig. Och sedan ett lösenord, och använd här ett lösenord som du enbart använder här. Folk försöker hacka konton på daglig basis, skydda dig enkelt genom att ha ett säkert lösenord och som endast används här.

I det fall adressen här inte fungerar, så vänta och försök senare. Läs på forumet. Kika på vår nyhetssida. Var försiktig med att Googla efter darknet-länkar, det är inte ovanligt att det läggs upp phishing länkar.

Skaffa Bitcoin?

Har du inte Bitcoin, så rekommenderas LocalBitcoin, här behöver du inte TOR och du hittar dem här >>

Sälja knark på Darknet? Eller köpa? Inom Sverige.

Det finns ju en hel del sajter på Darknet för detta. Efter att Flugsvamp 2.0 stängdes ned så flyttade många svenska langare till andra internationella marknadsplatser. Och det funkar i och för sig, man söker på de som skickar från Sverige och kommer hitta ett gäng. Men visst är vi många som både saknar gamla Flugsvamp, och vill ha en svensk plattform. Fördelarna med att handla inrikes är flera, du får oftast det du beställer dagen efter om säljaren skickar snabbt – samt framförallt kommer praktiskt taget allt fram, brev inrikes registreras inte på samma sätt som från andra länder in i Sverige.

Adress till nya Flugsvamp forum är http://flugforumt6eave4.onion/

Utbudet på Flugsvamp 3

Flugsvamp 3 är en webbplats, ha det i åtanke, så utbudet är ännu inte enormt, även om de klassiska drogerna finns här redan. Samtidigt är det ju en möjlighet för den som säljer, först in på Flugsvamp och erbjuda sina produkter så har man ju försprång. Många vill också kunna handla sina grejjer ”lokalt”. Kolla av de olika säljarna på Flugsvamps forum så får du en bra hint om vem du ska beställa av, samtidigt, som alltid, gå också på känsla. Alla försäljare börjar på 0 i rykte, även de som har de bästa grejjerna så var inte heller rädd för att testa.

 

Nedan har jag sökt på Kokain, och får över 30 träffar på det (220-10-08).

Är man ute efter cannabis så är utbudet ännu bättre…

Några av listningarna i kategorin gräs

Amfetamin på flugsvamp

Även i kategorin tjack (amfetamin) finns mycket att tillgå.. hela 50 annonser ligger uppe (oktober 2020).

Överlag är det bra grejjer som säljs i dessa kategorier. Det finns dunder tjack och kokset håller fantastisk kvalitet som är ovanlig i Sverige.

Det som vi här ute i Uddebo inte tycker är av kvalitet är ketaminet. Men det gäller inte bara på flugsvamp utan i hela Sverige, på gatan såväl som på nätet. Och det stannar tyvärr inte där, även internationellt är det mycket dåligt ketamin i omlopp. Vi har skrivit om fenomenet här.

Nya Flugsvamp är enkelt, det ska de ha cred för, du ser direkt vad du ska göra liksom. Klicka på det du är intresserad av så listas allt, eller sök. Allt står stort och behändigt så både den mest tjackskadade gamla luffaren (som jag) och den dygnrake Stureplanskillen som ska fyllehandla hittar rätt här. Fan, man kan nästan säga att det är handikappsanpassat att köpa grejjer här.

Man kan sakna vissa funktioner, som t ex att lägga saker i varukorgen även om man inte har pengar på kontot. Oftast vill man ju lägga ner dem och sedan skicka Bitcoins. Jag hittar inga recensioner, bara antal stjärnor de fått 1 – 5 men ingen kommentar. Det är en viktigt del när man ska bestämma sig för vem man köper av när man provar en ny langare, eller köper en produkt man inte tidigare beställt.

Kort sagt, Flugsvamp 3.0 verkar lovande och jag ska se om jag kan lägga en beställning nu när soc-bidraget trillat in.

UPDATE: 2019-03-04, utbudet ökar ganska bra på Flugsvamp 3. Hela 35 olika varianter på tjack och hur mycket olika röka som helst. Ser riktigt lovande ut. 🙂

UPDATE: 2019-05-03, riktigt bra utbud numera. Har ökat stadigt senaste månaden med många nöjda kunder enligt forumen.

UPDATE: 2020-04-25, FS3 fortsätter vara en succé och har nu varit live snart ett och ett halvt år. Tips på bra vendors finns här tillsammans med bra att veta för den nye knarkaren på Luffarns Pundarens Guide till Galaxen. Mer om hur du använder Darknet kan du läsa om på  Darknet för nybörjare.

 

Vad tycker du?

comments

325 Kommentarer
 1. Letar och letar men hittar ingen fungerande länk.

 2. Hejsan när kommer det att fungera jag förstår inte
  Hur ska jag göra för att komma in på flugan

 3. Nån som vet länk som funkar?? Vad händer?

 4. Det där är inte Flugsvamps admins, utan enskilda försäljare som torskat. FS3 är uppe igen..

 5. FS3 fungerar igen.

 6. Fastnar där det står, stand by when we are watiching your browser, vad gör jag

 7. Tyvä funkar det fortfarande inte att logga in för mig med den ordinarie adressen. Så det funkar inte för alla tydligen.

 8. Stäng TOR och starta igen, alternativt klicka på städkvasten… eller vänta tills det är mindre tryck.

 9. Det kan vara extremt tryck för att många vill in också. Chilla lite och prova senare.. den goda nyheten är att du kommer in till slut. 🙂

 10. localbitcoins, kan inte köpa bitcoin, bugg?

 11. Jag kan inte komma in, har inte fungerat sedan i tisdags. Det står bara ”Du har angivit fel inloggningsuppgifter.” Någon annan som har problem?

 12. Verkar vara problem med att logga in, någon annan som också har problem?

 13. Localbitcoins; jag ser nya kommentarer angående den sidan att användare har problem. Mitt konto blivit avstängt för att jag skickat till förbjudna adresser. Vad finns mer för sidor? Jag körde Paxful och kände mig halvt rånad efteråt. Då jag inte är nån större koll på bitcoins och blev snopen när hälften pengarna drogs i avgift efter transaktion till F.S

 14. Skicka till en egen plånbok först, aldrig direkt till FS3 eller andra darknet sajter så bör det vara ok!

 15. Har inte gått att komma in på flugforumpå flera dagar nu..?

 16. Om du provar den alternativa adressen som visas när du loggat in på marknaden så kommer du in, problemet är att både FS och forumet attackeras så de ordinarie adresserna är ofta svåra att nå.

 17. Kan det vara så att polisen stoppar alla brev/paket till en kunds adress som de tycker är misstänksamma? Tex om man en gång köpt av nån som fått sin försändelser beslagtagna och då har ju polisen kunders adresser från paketen så nästa gång kunden köper något mysko från nån annan säljare så stoppas det? frågar åt en vän. Alla ordrar har skett inom Sverige till svensk adress

 18. Jag vet faktiskt inte! Jag vet att för några år sedan var det INTE så.. men sedan dess har även jag fått flera indikationer på att det verkar vara som att de ”flaggar” misstänkta adresser, men det är för utrikespost, inte inrikes.

  Om jag får gissa, så tror jag inte att det ännu finns en sån process för inrikesbrev. Men att det kan komma inom kort.

 19. Världsbäst jag hade aldrig hittat tillbaka till svampen utan luffar.

 20. Kan inte längre logga in på mitt konto på Flugsvamp och kommer därmed heller inte mina pengar på kontot! Har de börjat blåsa användare?!?!

 21. Du kan ha blivit phishad, har du hämtat länk till FS från annat ställe än här eller de du sparat från deras egna sida? T ex låg det phishing länkar ute på dark.fail och flugforum.org alldele snyligen.

 22. Jag hämtar länken här, kommer inte heller in med lösenordet!?

 23. Om det var längesedan du använde kontot, eller aldrig gjort ett köp så kanske de rensat gamla konton.

 24. Snälla hjälp mig någon jag tror jag avlider jag fick nyss ett mejl från LocalBitcoins där det står att mitt konto blivit permanent spärrad pga att de spårat och sett att jag skickat till darknet adresser hur fan ska jag köpa btc smidigt med Swish nu då?😢 hur gör jag nu?

 25. Skicka ALLTID till en egen plånbok först, innan du skickar till en darknet sida.

  Skapa ett nytt konto, eller om du har tålamod så använd AgoreDesk: https://agoradesk.com/?rc=aty9 Där kan du t o m fortfarande skicka kontanter på posten och få Bitcoin. Detta gick förr även på LocalBitcoin men de har slutat med det, helt klart säkrast.

Lämna ett svar