Nya Flugsvamp 3.0

Nya Flugsvamp 3.0 är uppe, som alla handlar inrikes på.

Flugsvamp har orderstopp

2021-10-27 kl 10:52 – Flugsvampen kommer göra uppdateringar och underhåll av webbplatsen de närmsta dagarna och har meddelat en paus på möjlighet att beställa, sidan är uppe just nu men kommer säkerligen vara oåtkomlig dagarna som kommer. Meddelandet finns att läsa när man går till sidan och det lyder som nedan:

OBS!! Flugsvamp kommer göra en del uppdateringar vilket gör att sidan kommer vara otillgänglig några dagar.

Vi vill minimera antal öppna ordrar samt saldon när sidan är nere. Därför sätter vi nu orderstopp tills dess sidan tas ner för underhåll, vilket sker när de flesta aktiva ordrar är avslutade.

Säljare kan ta ut sina saldon och köpare kan avsluta sina ordrar.

Ska bli spännande att se vilka nyheter och förbättringar som rullas ut. 🙂 Heja FS.

Bra betyg bland våra knarkarkompisar av EvaLena’s grejjer.

Alternativ adress till FS3

Ingen aktuell alternativ adress till Flugsvamp för tillfället, men webbplatsen är stabil. Det finns dock en extra adress du kan spara för att vara på den säkra sidan, den syns när du loggat in på FS3 för användare som har genomfört köp på Flugsvampen, spar ned den och använd ifall ordinarie adress blir överbelastad.

Ordinarie adress Flugsvamp 3:

http://fs3oooohdzhswr4v3dozk6aqekqrvhcbhi7inn6avv7tvwlsauqvqqad.onion

VARNING

Till synes trovärdiga webbplatser kan bli hackade, som för ett tag sedan dark.fail med flera. Det som händer är att du ser en exakt likadan version av webbplatsen, den skickas till dig via en tredje part, och det enda som skiljer sig åt är ifall du ska göra en insättning, då byts insättnings adressen ut mot andra och dina pengar är förlorade.

  Hämta dina darknet länkar här på luffarn eller på darkweb.wtf

Med det sagt, var försiktig med att leta adresser till Flugsvamp, ett bra sätt är att försöka minnas de första och sista bokstäverna i alla adresser till de marknader man besöker, och alltid kontrollera att de stämmer. 

Flugsvamp 3.0 blomstrar

Flugsvamp 3.0 är klockren, nu mer över två och ett halvt år på nacken är uppföljaren till de tidigare sajterna på Darknet. Nya Flugsvamp öppnade ett tag efter det att Flugsvamp 2.0 las ned, då en av dem bakom webbplatsen greps och åtalades, och om det kan man läsa mycket om, dels här på Sydsvenskan eller lite översiktligt här >> 

Nya Flugsvamp 3.0 verkar inte ha någonting alls med gamla Flugsvamp att göra, att man tar namnet Flugsvamp har nog flera orsaker, dels känner folk igen namnet och det blir enkelt att veta vad det handlar om, det hedrar delvis ordningen och visar även myndigheter att stänger man ner en – så ploppar en annan upp. Visserligen med namnet så rider man kanske en aning lite oförtjänt på de tidigare webbplatserna, en viss gnutta av trovärdighet ärvs ju, men så länge avsikten är långsiktig så skulle jag säga att det är klockrent och ingen äger rätt till namn på Darknet – tack och lov för det. 🙂

Ny captcha för att logga in på flugsvamp

Killarna (eller tjejerna) bakom plattformen Flugsvamp 3 höjde säkerhet den 23:dje juni 2020, och finns nu på ny adress. De har även en ny captcha som är samma som används på kända Dread för övrigt.

Denna verkar folk tycka är lite svår att få rätt, så nedan kommer ett par exempel. Du får en bild med symboler, och det spelar ingen roll vilken färg de har eller vilken form de är. Du ska tänka att det är tre rader, och där det finns en symbol ska du klicka för en ring i motsvarande ordning till höger. Om du tar för många sekunder på dig så kan captchan tima ut, så har du skevglott på skärmen i 15 sekunder för att du för stunden kände dig som en fågelholk så kanske du behöver göra om för att du var långsam (har hänt även den bäste).

Exempel 1

Lösning

 

Exempel 2

Lösning

Hoppas du förstod, och blir det fel en gång så är det bara att försöka igen. 🙂

Så, hur hittar vi till Flugsvamp 3.0?

2020-06-24: Flugsvamp 3 har ny adress, och har även installerat säkerhet mot DDOS-attacker. Anledning till den nya adressen är att den är av en ny (och längre) version som är säkrare. Ny adress till Flugsvamp: http://fs3oooohdzhswr4v3dozk6aqekqrvhcbhi7inn6avv7tvwlsauqvqqad.onion för utförlig guide för darknet finns det en här och några av langarna som vi tycker är sjysta har vi skrivit om här.

 

Först och främst, har du inte TOR eller tidigare besökt sajter på Darknet så behöver du lära dig några saker. Jag kommer skriva en detaljerad guide så småningom för dig som är helt ny. Har du dator vana så klarar du dig kanske ändå, det du behöver är webbläsaren TOR och den laddar du ned här >>

Jag rekommenderar även användning av VPN, men du når sajten även utan bara det att din kommunikation med Flugsvamp inte blir fullt så säker som den skulle kunna vara.

När du har TOR klart, kopiera nedan .onion adress (fungerar inte i vanlig webbläsare, enbart TOR).

Adress till Flugsvamp 3.0

v3 (ny från 23 juni 2020)
http://fs3oooohdzhswr4v3dozk6aqekqrvhcbhi7inn6avv7tvwlsauqvqqad.onion

Påpekar också att dessa inte byts ut regelbundet, och använd endast
dessa adresser. Fungerar dessa inte så vänta tills information finns
på flera trovärdiga källor.

Och notera: Du MÅSTE alltså använda webbläsaren TOR för att nå nya
Flugsvamp, och alla andra webbplatser på Darknet också för den delen.

Regga dig, använd ett Användarnamn efter eget val, jag rekommenderar ett som inte har någon som helst koppling till dig. Och sedan ett lösenord, och använd här ett lösenord som du enbart använder här. Folk försöker hacka konton på daglig basis, skydda dig enkelt genom att ha ett säkert lösenord och som endast används här.

I det fall adressen här inte fungerar, så vänta och försök senare. Läs på forumet. Kika på vår nyhetssida. Var försiktig med att Googla efter darknet-länkar, det är inte ovanligt att det läggs upp phishing länkar.

Skaffa Bitcoin?

Har du inte Bitcoin, så rekommenderas LocalBitcoin, här behöver du inte TOR och du hittar dem här >>

Sälja knark på Darknet? Eller köpa? Inom Sverige.

Det finns ju en hel del sajter på Darknet för detta. Efter att Flugsvamp 2.0 stängdes ned så flyttade många svenska langare till andra internationella marknadsplatser. Och det funkar i och för sig, man söker på de som skickar från Sverige och kommer hitta ett gäng. Men visst är vi många som både saknar gamla Flugsvamp, och vill ha en svensk plattform. Fördelarna med att handla inrikes är flera, du får oftast det du beställer dagen efter om säljaren skickar snabbt – samt framförallt kommer praktiskt taget allt fram, brev inrikes registreras inte på samma sätt som från andra länder in i Sverige.

Adress till nya Flugsvamp forum är http://2r6bmfcsvk3cewhqfyz2pavm6bsfasgsmeldfsxtptpq6of6j5zc4iyd.onion/

Utbudet på Flugsvamp 3

Flugsvamp 3 är en webbplats, ha det i åtanke, så utbudet är ännu inte enormt, även om de klassiska drogerna finns här redan. Samtidigt är det ju en möjlighet för den som säljer, först in på Flugsvamp och erbjuda sina produkter så har man ju försprång. Många vill också kunna handla sina grejjer ”lokalt”. Kolla av de olika säljarna på Flugsvamps forum så får du en bra hint om vem du ska beställa av, samtidigt, som alltid, gå också på känsla. Alla försäljare börjar på 0 i rykte, även de som har de bästa grejjerna så var inte heller rädd för att testa.

 

Här har jag sökt på Kokain, och får 20 träffar på det (2021-08-16), några exempel på laddet som finns till salu just nu nedan..

Är man ute efter cannabis så är utbudet ännu bättre…

 

 

Amfetamin på flugsvamp

Även i kategorin tjack (amfetamin) finns mycket att tillgå. Det är något färre antal langare överlag jämfört med ett halvår bakåt, men det känns som det skett en rensning. De produkter som ligger till salu får bra betyg och även om kvaliteten var god tidigare har det senaste tiden blivit ännu bättre. 20 annonser finns aktiva under amfetamin just nu (2021-08-16).

Överlag är det bra grejjer som säljs i alla kategorier. Det finns dunder tjack och kokset håller fantastisk kvalitet som är ovanlig i Sverige. Vi har tidigare klagat på ketaminet, inte bara på FS utan överlag i Sverige och även internationellt men nuså vågar vi påstå att det är många som säljer bra keta. Angående dåligt ketamin i omlopp kan du läsa här, och det kan vara bra att läsa på för det finns fortfarande mycket pissketa som inte snortats upp och som åtminstone någon langare antingen inte bryr sig om eller förstår bättre: Vi har skrev om fenomenet med det dåliga ketat här.

Nya Flugsvamp är enkel att använda, det ska de ha beröm för, du ser direkt vad du ska göra liksom. Klicka på det du är intresserad av så listas allt, eller sök. Allt står stort och behändigt så både den mest tjackskadade gamla luffaren (som jag) och den dygnrake Stureplanskillen som ska fyllehandla hittar rätt här. Fan, man kan nästan säga att det är handikappsanpassat att köpa grejjer här.

Man kan sakna vissa funktioner, som t ex att lägga saker i varukorgen även om man inte har pengar på kontot. Oftast vill man ju lägga ner dem och sedan skicka Bitcoins. Jag hittar inga recensioner, bara antal stjärnor de fått 1 – 5 men ingen kommentar. Det är en viktigt del när man ska bestämma sig för vem man köper av när man provar en ny langare, eller köper en produkt man inte tidigare beställt.

Kort sagt, Flugsvamp 3.0 levererar och jag ska se om jag kan lägga en beställning nu när soc-bidraget trillat in.

UPDATE: 2019-03-04, utbudet ökar ganska bra på Flugsvamp 3. Hela 35 olika varianter på tjack och hur mycket olika röka som helst. Ser riktigt lovande ut. 🙂

UPDATE: 2019-05-03, riktigt bra utbud numera. Har ökat stadigt senaste månaden med många nöjda kunder enligt forumen.

UPDATE: 2020-04-25, FS3 fortsätter vara en succé och har nu varit live snart ett och ett halvt år. Tips på bra vendors finns här tillsammans med bra att veta för den nye knarkaren på Luffarns Pundarens Guide till Galaxen. Mer om hur du använder Darknet kan du läsa om på  Darknet för nybörjare.

UPDATE: 2021-08-16, Denna fantastiska marknadsplats blomstrar, över 2,5 år på nacken nu. Från djupet av mitt hjärta berömmer jag de män eller/och kvinnor som ligger bakom denna webbplats.

Och till dig som nyss upptäckt darknet och läser detta för första gången kan jag inte annat än verkligen rekommendera dig att ta dig tid att lära dig hur du går tillväga även om det känns jobbigt med Bitcoin, TOR och PGP – när du väl behärskar hur du gör är det är det så smidigt hela vägen.

373 Kommentarer
 1. Hej, undrar ifall du vet någonting om varför sidan ligger nere för tillfället? 🙂

 2. Luktar Exit Scam!

 3. De går inte att komma in på flugsvamp just nu. Någon som vet vad som hänt?

 4. Ja det undrar jag också

 5. sidan ligger nere finns det en tillfällig adress??

 6. Forumet är uppe och den alternativa adressen funkar så det är tydligt att det handlar om en DDOS attack.

 7. Ser ut som en attack mot adressen, har hänt många ggr förr och de har alltid löst problemet inom en dag.. Kommer säkert up snart

 8. Ah nu har det gått ett dygn, bitcoinen sänks & höjs helatiden med. Lägger man en order så är de det priset de blir, vill gärna göra de nu 😅

 9. Var finner man den s.k alternativa adressen? Tålamodet räcker inte till…

 10. Så dom som inte har alternativ adress så lägg ut !

 11. Ingen ny sida ?

 12. Någon som vet den andra url till FS 3.0? Den vi alla använt är nere för tillfället..

 13. Den gamla adressen funkar nu, testade precis. 🙂

 14. Hej,, vem tar ansvarig här?? Snälla jag behöver hjälp och jag vet inte hur köpa grejer här inne,, du kan gärna hjälpa mig eftersom jag har också varor så jag vill få bort dem, som sagt jag vill får bort mina också köpa grejer här också

 15. Tjena Aton.. börja med att lära dig hur du kommer in på Flugsvamp, installera TOR och ge dig tiden du behöver för att lära dig, det kan vara skitsvårt att komma igång om man inte har tålamod.. ta det lugnt, läs artikeln igen, och läs Darknet-guiden, du hittar den i menyn högst upp.

 16. la in btc på rätt adress på flugsvamp men inte fått in pengarna på kontot vad händer känner mig scammad zzzzz

 17. Det kommer nog in, vänta lite ska du se…

  Och om inte så kanske du skickade btc direkt från en Swish-tjänst? Isåfall kan det ibland hända att växlingstjänster flaggar med misstanke om darknet adress, och då går pengarna tillbaka till ditt konto så småningom, men det kan bara hända om du inte hade en egen plånbok emellan. Annars ge det nån timma, ibland tar det lite tid.

 18. Hej en fråga kommer man ha kvar saldot på sitt konto på flugsvamp efter uppdateringen mvh zider

 19. Hallå Björn, ja alltså det utgår jag ifrån iallafall.. 🙂

 20. Någon som vet hur länge underhållet varar?

 21. När öppnar sidan upp igen för beställning?någon som vet ?köpte precis Bitcoins för 6600kr mina sista pengar så tacksam för svar, annars kan man fåntillbaka dem? Men vill helst köpa blå så hoppas ni öppnar innan helgen för beställning tacksam för svar mvh Jonas n

 22. Nån som har tips på annan marknad under tiden fs är nere?

Lämna ett svar