Flugsvamp,
Darknet, Droger, Marknader

Flugsvamp 3.0 har stängt.

Många kallar det för en Exit Scam men mig magkänsla säger mig att de gjorde så gott de kunde och vågade. Vissa vendors hann ta ut sina pengar, många kunder förlorade mindre summor de hade på kontot, och det fanns vendors som blev av med rätt stora summor då nedstängningen skedde kring en löning. Det kunde med all säkerhet sköts bättre, som när Dream Market eller White House Market la ned. Innestående summorna ska ha donerats till TOR Foundation enligt teamets PGP signerade meddelande, vilket mycket väl kan stämma…

Nästan alla vendors som fanns på FS3 kommer eller har registerarat försäljarkonton på ARCHETYP MARKET. Du hittar praktiskt taget varenda gammal FS3 vendor på den marknaden. Länkar och info om den marknadsplatsen hittar du här!  

Alternativ till Flugsvamp 3

 1. Archetyp Market (Här finns vendorn GottOchBlandat, TillDinDörr, BalkanExpress, ApotekExpress, Swish, Lapplisas, EvaLena, HemmaKväll, Krav och många många fler.. Läs vår guide och hitta länkar till Archetyp Market här )

Länkar till dessa och flera andra finns här.  

Flugsvamp har stängt

2021-10-30: Flugsvamp 3.0 har stängt efter att man meddelat ett orderstopp. Vi tycker det är tråkigt att denna fantastiska marknadsplats läggs ned men tackaer ändå för tiden, i nästan 3 år var FS3 uppe. Nedan kommer meddelandet från Teamet bakom FS3:

Flugsvamp 3.0 stänger. På grund av personliga och yttre omständigheter behöver vi nu stänga ner Flugsvamp för gott. Vi förstår att detta skapar problem för köpare och säljare, och önskar vi kunde fortsätta driva sidan vidare, men det är tyärr inte möjligt. Dagarna med orderstopp var till för att köpare skulle kunna avsluta sina ordrar och säljare skulle kunna plocka ut sina saldon.

Vi är fullt medvetna om att många köpare hade saldon kvar på sidan, men det var inte praktiskt möjligt att låta alla ta ut sina saldon och vi har gjort så gott vi kan för att alla ska vara nöjda och ändå kunna stänga ner alla system på ett sätt som var säkert för oss, något vi var tvugna att prioritera. Överblivna saldon donerar vi till tor project där dom gör nytta för darknets framtid. Våra system har alltid varit helt krypterade, och de är nu raderade, inkl backups. Samtliga admin-nycklar, kod och databaser är raderade. Inga uppgifter, av något slag, är sparade. Vi tackar för vår tid och hoppas att nästa kapitel blir bra och att alla tänker på säkerheten framför allt annat. Forumet kommer hållas öppet en tid framöver så att kunder kan hålla kontakt med sina favoritsäljare.

Stort tack till alla fantastiska säljare, köpare och medarbetare. Ni vet vilka ni är. Tack för denna tid.

Team FS

Alternativ adress till FS3

Ingen aktuell alternativ adress till Flugsvamp för tillfället, men webbplatsen är stabil. Det finns dock en extra adress du kan spara för att vara på den säkra sidan, den syns när du loggat in på FS3 för användare som har genomfört köp på Flugsvampen, spar ned den och använd ifall ordinarie adress blir överbelastad.

VARNING

Till synes trovärdiga webbplatser kan bli hackade, som för ett tag sedan dark.fail med flera. Det som händer är att du ser en exakt likadan version av webbplatsen, den skickas till dig via en tredje part, och det enda som skiljer sig åt är ifall du ska göra en insättning, då byts insättnings adressen ut mot andra och dina pengar är förlorade.

  Hämta dina darknet länkar här på luffarn eller på darkweb.wtf

Med det sagt, var försiktig med att leta adresser till Flugsvamp, ett bra sätt är att försöka minnas de första och sista bokstäverna i alla adresser till de marknader man besöker, och alltid kontrollera att de stämmer. 

Flugsvamp 3.0 blomstrade

Flugsvamp 3.0 var en klockren marknadsplats, med nästan 3 år på nacken är uppföljaren till de tidigare sajterna på Darknet. Flugsvamp öppnade december 2018, ett tag efter det att Flugsvamp 2.0 las ned, då en av dem bakom webbplatsen greps och åtalades, och om det kan man läsa mycket om, dels här på Sydsvenskan eller lite översiktligt här >> 

Flugsvamp 3.0 verkade inte ha någonting alls med gamla Flugsvamp 2.0 att göra, att man tog namnet Flugsvamp hade nog flera orsaker, dels kände folk igen namnet och det blev enkelt att veta vad det handlade om, det hedrar delvis ordningen och visar även myndigheter att stänger man ner en – så ploppar en annan upp. Visserligen med namnet så red man en aning lite oförtjänt på de tidigare webbplatserna, och en viss gnutta av trovärdighet ärvdes ju. Flugsvamp 3.0 stände den sista november 2021.

Ny captcha för att logga in på flugsvamp

Killarna (eller tjejerna) bakom plattformen Flugsvamp 3 höjde säkerhet den 23:dje juni 2020, och finns nu på ny adress. De har även en ny captcha som är samma som används på kända Dread för övrigt.

Denna verkar folk tycka är lite svår att få rätt, så nedan kommer ett par exempel. Du får en bild med symboler, och det spelar ingen roll vilken färg de har eller vilken form de är. Du ska tänka att det är tre rader, och där det finns en symbol ska du klicka för en ring i motsvarande ordning till höger. Om du tar för många sekunder på dig så kan captchan tima ut, så har du skevglott på skärmen i 15 sekunder för att du för stunden kände dig som en fågelholk så kanske du behöver göra om för att du var långsam (har hänt även den bäste).

Exempel 1

Lösning

 

Exempel 2

Lösning

Hoppas du förstod, och blir det fel en gång så är det bara att försöka igen. 🙂

Så, hur hittar vi ut på darknet marknaderna?

För utförlig guide för darknet finns det en här och några av langarna som vi tycker är sjysta har vi skrivit om här.

 

Först och främst, har du inte TOR eller tidigare besökt sajter på Darknet så behöver du lära dig några saker. Jag kommer skriva en detaljerad guide så småningom för dig som är helt ny. Har du dator vana så klarar du dig kanske ändå, det du behöver är webbläsaren TOR och den laddar du ned här >>

Jag rekommenderar även användning av VPN, men du når sajten även utan bara det att din kommunikation med Flugsvamp inte blir fullt så säker som den skulle kunna vara.

När du har TOR klart, kopiera nedan .onion adress (fungerar inte i vanlig webbläsare, enbart TOR).

Adress till Flugsvamp 3.0

v3 (ny från 23 juni 2020)


Påpekar också att dessa inte byts ut regelbundet, och använd endast
dessa adresser. Fungerar dessa inte så vänta tills information finns
på flera trovärdiga källor.

Och notera: Du MÅSTE alltså använda webbläsaren TOR för att nå nya
Flugsvamp, och alla andra webbplatser på Darknet också för den delen.

Regga dig, använd ett Användarnamn efter eget val, jag rekommenderar ett som inte har någon som helst koppling till dig. Och sedan ett lösenord, och använd här ett lösenord som du enbart använder här. Folk försöker hacka konton på daglig basis, skydda dig enkelt genom att ha ett säkert lösenord och som endast används här.

I det fall adressen här inte fungerar, så vänta och försök senare. Läs på forumet. Kika på vår nyhetssida. Var försiktig med att Googla efter darknet-länkar, det är inte ovanligt att det läggs upp phishing länkar.

Skaffa Bitcoin?

Har du inte Bitcoin, så rekommenderas LocalBitcoin, här behöver du inte TOR och du hittar dem här >>

Sälja knark på Darknet? Eller köpa? Inom Sverige.

Det finns ju en hel del sajter på Darknet för detta. Efter att Flugsvamp 2.0 stängdes ned så flyttade många svenska langare till andra internationella marknadsplatser. Och det funkar i och för sig, man söker på de som skickar från Sverige och kommer hitta ett gäng. Men visst är vi många som både saknar gamla Flugsvamp, och vill ha en svensk plattform. Fördelarna med att handla inrikes är flera, du får oftast det du beställer dagen efter om säljaren skickar snabbt – samt framförallt kommer praktiskt taget allt fram, brev inrikes registreras inte på samma sätt som från andra länder in i Sverige.

Utbudet på Flugsvamp 3

Flugsvamp 3 är en webbplats, ha det i åtanke, så utbudet är ännu inte enormt, även om de klassiska drogerna finns här redan. Samtidigt är det ju en möjlighet för den som säljer, först in på Flugsvamp och erbjuda sina produkter så har man ju försprång. Många vill också kunna handla sina grejjer ”lokalt”. Kolla av de olika säljarna på Flugsvamps forum så får du en bra hint om vem du ska beställa av, samtidigt, som alltid, gå också på känsla. Alla försäljare börjar på 0 i rykte, även de som har de bästa grejjerna så var inte heller rädd för att testa.

 

Här har jag sökt på Kokain, och får 20 träffar på det (2021-08-16), några exempel på laddet som finns till salu just nu nedan..

Är man ute efter cannabis så är utbudet ännu bättre…

 

 

Amfetamin på flugsvamp

Även i kategorin tjack (amfetamin) finns mycket att tillgå. Det är något färre antal langare överlag jämfört med ett halvår bakåt, men det känns som det skett en rensning. De produkter som ligger till salu får bra betyg och även om kvaliteten var god tidigare har det senaste tiden blivit ännu bättre. 20 annonser finns aktiva under amfetamin just nu (2021-08-16).

Överlag är det bra grejjer som säljs i alla kategorier. Det finns dunder tjack och kokset håller fantastisk kvalitet som är ovanlig i Sverige. Vi har tidigare klagat på ketaminet, inte bara på FS utan överlag i Sverige och även internationellt men nuså vågar vi påstå att det är många som säljer bra keta. Angående dåligt ketamin i omlopp kan du läsa här, och det kan vara bra att läsa på för det finns fortfarande mycket pissketa som inte snortats upp och som åtminstone någon langare antingen inte bryr sig om eller förstår bättre: Vi har skrev om fenomenet med det dåliga ketat här.

Nya Flugsvamp är enkel att använda, det ska de ha beröm för, du ser direkt vad du ska göra liksom. Klicka på det du är intresserad av så listas allt, eller sök. Allt står stort och behändigt så både den mest tjackskadade gamla luffaren (som jag) och den dygnrake Stureplanskillen som ska fyllehandla hittar rätt här. Fan, man kan nästan säga att det är handikappsanpassat att köpa grejjer här.

Man kan sakna vissa funktioner, som t ex att lägga saker i varukorgen även om man inte har pengar på kontot. Oftast vill man ju lägga ner dem och sedan skicka Bitcoins. Jag hittar inga recensioner, bara antal stjärnor de fått 1 – 5 men ingen kommentar. Det är en viktigt del när man ska bestämma sig för vem man köper av när man provar en ny langare, eller köper en produkt man inte tidigare beställt.

Kort sagt, Flugsvamp 3.0 levererar och jag ska se om jag kan lägga en beställning nu när soc-bidraget trillat in.

UPDATE: 2019-03-04, utbudet ökar ganska bra på Flugsvamp 3. Hela 35 olika varianter på tjack och hur mycket olika röka som helst. Ser riktigt lovande ut. 🙂

UPDATE: 2019-05-03, riktigt bra utbud numera. Har ökat stadigt senaste månaden med många nöjda kunder enligt forumen.

UPDATE: 2020-04-25, FS3 fortsätter vara en succé och har nu varit live snart ett och ett halvt år. Tips på bra vendors finns här tillsammans med bra att veta för den nye knarkaren på Luffarns Pundarens Guide till Galaxen. Mer om hur du använder Darknet kan du läsa om på  Darknet för nybörjare.

UPDATE: 2021-08-16, Denna fantastiska marknadsplats blomstrar, över 2,5 år på nacken nu. Från djupet av mitt hjärta berömmer jag de män eller/och kvinnor som ligger bakom denna webbplats.

Och till dig som nyss upptäckt darknet och läser detta för första gången kan jag inte annat än verkligen rekommendera dig att ta dig tid att lära dig hur du går tillväga även om det känns jobbigt med Bitcoin, TOR och PGP – när du väl behärskar hur du gör är det är det så smidigt hela vägen.

UPDATE: 2021-10-30, Flugsvamp 3 stänger – rykten och utrveckling av en eventuell Flugsvamp 4 finns att läsa om här.

UPDATE: 2021-11-13, Nästan alla gamla stora langare från Flugsvamp 3 finns registrerade på Archetyp Market. Länk och info längre ned.

 

VARNING

En vänlig varning tills – Googla alltså INTE efter adresser till Flugsvamp 3, den marknadsplatsen har stängt.

Även på Flugsvamps forum kan i teorin folk börja posta länkar nu, även om det finns moderatorer kvar som försöker hålla koll. UPDATE: flugsvamps forum finns inte heller längre.

Ta det lugnt, är du du desperat så regga dig på Torrez Market och hitta de svenska säljare som finns där! Länk dit och till andra bekräftade darknet-sajter finns här.

 

 

Alternativ till Flugsvamp 3

 1. Archetyp Market (Här finns vendorn GottOchBlandat, TillDinDörr, BalkanExpress, ApotekExpress, Swish, Lapplisas, HemmaKväll, Krav och många många fler.. Läs vår guide och hitta länkar till Archetyp Market här )

Länkar till dessa och flera andra finns här.  

2022-06-04: Nyöppnat spännande Drogforum ”Plattan” finns här.

 

456 Comments

 1. oktober 31, 2021 at 12:27

  Bjjj

  FLUGSVAMP 3 ÄR NERE FÖR GOTT

  —-BEGIN PGP SIGNED MESSAGE—– Hash: SHA512 2021-10-30 Flugsvamp 3.0 stänger. På grund av personliga och yttre omständigheter behöver vi nu stänga ner Flugsvamp för gott. Vi förstår att detta skapar problem för köpare och säljare, och önskar vi kunde fortsätta driva sidan vidare, men det är tyärr inte möjligt. Dagarna med orderstopp var till för att köpare skulle kunna avsluta sina ordrar och säljare skulle kunna plocka ut sina saldon. Vi är fullt medvetna om att många köpare hade saldon kvar på sidan, men det var inte praktiskt möjligt att låta alla ta ut sina saldon och vi har gjort så gott vi kan för att alla ska vara nöjda och ändå kunna stänga ner alla system på ett sätt som var säkert för oss, något vi var tvugna att prioritera. Överblivna saldon donerar vi till tor project där dom gör nytta för darknets framtid. Våra system har alltid varit helt krypterade, och de är nu raderade, inkl backups. Samtliga admin-nycklar, kod och databaser är raderade. Inga uppgifter, av något slag, är sparade. Vi tackar för vår tid och hoppas att nästa kapitel blir bra och att alla tänker på säkerheten framför allt annat. Forumet kommer hållas öppet en tid framöver så att kunder kan hålla kontakt med sina favoritsäljare. Stort tack till alla fantastiska säljare, köpare och medarbetare. Ni vet vilka ni är. Tack för denna tid. Team FS —–

 2. oktober 31, 2021 at 12:03

  Hey

  Dom har lagt ner

 3. oktober 31, 2021 at 12:01

  drkajohn

  dem har stängt ner sidan o tagit alla våra pengar, ja ska jaga den som, gjort detta in i döden din javla luffare..skott i pannan

 4. oktober 31, 2021 at 11:39

  AGL

  Tja! Kommer inte åt forumet via Tor va är jag för fel? Snälla hjälp!

 5. oktober 31, 2021 at 10:50

  englaelisah

  så flgsvamp gjorde en exitscam?
  jag vill komma ikontakt med vendorn mupparna, vart håller ni till nu? någon som vet?
  vart tar alla svenska vendors vägen nu?
  MYCKET tacksam för svar
  LUFFARN, vad tror du?
  kram ee

 6. oktober 31, 2021 at 10:45

  englaelisah

  hur tar man sig in på forumet nu när inte adressen funkar?
  jag sker vendorn, mupparna. skriv en rad om ni läser det här, jag vill veta vat jag kan hitta er nu

 7. oktober 31, 2021 at 10:09

  arneweise

  Det var rätt uppenbar Exit scam senaste gången, dum som man var så la man i btc för 800 kr men lider med er. Om någon skulle få fram identiteten på snubben så tar jag gärna det så vi kan plocka in personen och ge honom eller dom ett gott stryk.

 8. oktober 31, 2021 at 08:55

  jönsson

  hahaha det här bara väntade man på. var nära sätta in mina sista 10000kr plus en vän som har 27500:- kvar tack vare att dom satte orderstopp. fattade direkt att sidan skulle försvinna . tack alla dunder försäljare för 3år. peace

 9. oktober 31, 2021 at 08:36

  Dane

  verkar som dom stängt ner sidan. hade varit bra om man kunde fått ut sitt saldo iallafall.

  men som andra undrar så undrar jag med om det finns någon annan pålitlig sida?
  efterfrågan finns ju kvar trots att dom stängt ner

 10. oktober 31, 2021 at 06:09

  Paddok

  FS är stängt för gott
  På grund av personliga och yttre omständigheter behöver vi nu stänga ner Flugsvamp för gott.
  Vi förstår att detta skapar problem för köpare och säljare, och önskar vi kunde fortsätta driva
  sidan vidare, men det är tyärr inte möjligt.

  Dagarna med orderstopp var till för att köpare skulle kunna avsluta sina ordrar och säljare
  skulle kunna plocka ut sina saldon. Vi är fullt medvetna om att många köpare hade saldon kvar
  på sidan, men det var inte praktiskt möjligt att låta alla ta ut sina saldon och vi har gjort
  så gott vi kan för att alla ska vara nöjda och ändå kunna stänga ner alla system på ett sätt
  som var säkert för oss, något vi var tvugna att prioritera.

  Överblivna saldon donerar vi till tor project där dom gör nytta för darknets framtid.

  Våra system har alltid varit helt krypterade, och de är nu raderade, inkl backups.
  Samtliga admin-nycklar, kod och databaser är raderade. Inga uppgifter, av något slag, är sparade.

  Vi tackar för vår tid och hoppas att nästa kapitel blir bra och att alla tänker på säkerheten
  framför allt annat.

  Forumet kommer hållas öppet en tid framöver så att kunder kan hålla kontakt med sina favoritsäljare.

  Stort tack till alla fantastiska säljare, köpare och medarbetare.

  Ni vet vilka ni är.

  Tack för denna tid.

 11. oktober 31, 2021 at 03:18

  HurbertGas

  HAhahaahah FS3 SKÄMT!

  Säger att dom ska ha ett underhåll och jag hann inte ta ut mitt saldo. 2 dagar senare meddelar dom att dom stänger ner sidan helt. Pengar i sjön, man säger inte att man ska ha ett underhåll för att sedan stänga ner sidan.
  Lite av en exit scam i mina ögon.

 12. oktober 31, 2021 at 00:54

  pHIL

  FLUGSVAMP 3.0 NERE FÖR GOTT.

 13. oktober 30, 2021 at 23:34

  Björn

  Flugsvamp 3.0 stänger.

  På grund av personliga och yttre omständigheter behöver vi nu stänga ner Flugsvamp för gott.
  Vi förstår att detta skapar problem för köpare och säljare, och önskar vi kunde fortsätta driva
  sidan vidare, men det är tyärr inte möjligt.

  Dagarna med orderstopp var till för att köpare skulle kunna avsluta sina ordrar och säljare
  skulle kunna plocka ut sina saldon. Vi är fullt medvetna om att många köpare hade saldon kvar
  på sidan, men det var inte praktiskt möjligt att låta alla ta ut sina saldon och vi har gjort
  så gott vi kan för att alla ska vara nöjda och ändå kunna stänga ner alla system på ett sätt
  som var säkert för oss, något vi var tvugna att prioritera.

  Överblivna saldon donerar vi till tor project där dom gör nytta för darknets framtid.

  Våra system har alltid varit helt krypterade, och de är nu raderade, inkl backups.
  Samtliga admin-nycklar, kod och databaser är raderade. Inga uppgifter, av något slag, är sparade.

  Vi tackar för vår tid och hoppas att nästa kapitel blir bra och att alla tänker på säkerheten
  framför allt annat.

  Forumet kommer hållas öppet en tid framöver så att kunder kan hålla kontakt med sina favoritsäljare.

  Stort tack till alla fantastiska säljare, köpare och medarbetare.

  Ni vet vilka ni är.

  Tack för denna tid. Vad blåst man blev på sina bitcoin 2000 spänn åt helvete

 14. oktober 30, 2021 at 22:11

  Stefan sjölund

  har pengar kvar på mitt fs konto.. men hur ska jag få tag i dom dåå?? mitt nick är svenne540 och har över 90 ordrar godkända

  SNÄLLA HJÄLP

 15. oktober 30, 2021 at 21:50

  Eki

  Såg meddelande idag att dom lagt ner av säkerhetsskäl, vore tacksam för en annan lika stabil marknad som fs den har vart kunglig. Kul så länge det varade

 16. oktober 30, 2021 at 21:35

  Sture

  Riksknas! FS 3.0 är nere för gott.. Har inte adressen till forumet sparad och behöver verkligen få kontakt med spec 2 säljare… Någon som kan hjälpa en medborgare med adressen?

 17. oktober 30, 2021 at 21:14

  Aa

  Tråkiga nyheter men FS 3.0 är nu officiellt nerstängd, inte bara för underhåll utan den är nedstängd helt och hållet.
  Finns mer info på själva sidan på darknet.

 18. oktober 30, 2021 at 20:32

  rasmus isaksson

  Flugsvamp är nu bortaget, segt

 19. oktober 30, 2021 at 20:28

  bowler

  FS lägger ner. Checka sidan.

 20. oktober 30, 2021 at 19:34

  Ketåklet

  Förlora alla coins, wtf eller har dom en alternativ sida, mkt pengar annars

 21. oktober 30, 2021 at 18:35

  Svante

  Lagom taggad på ofrivillig avtädning. hm tänk så dör man 🙂

 22. oktober 30, 2021 at 18:34

  Svante

  Lagom taggad på ofrivillig avtändning. hmm tänk så dör man 🙂

 23. oktober 30, 2021 at 14:43

  Adolf

  Undrar om nån vet om sidan kommer upp ihelgen ? Innan måndag? Mvh

 24. oktober 29, 2021 at 20:05

  Melle

  LUFFARN HJÄLP MIG SNÄLLA . Jag är NY här och har en order som går till auto-släpp om 2 dagar men jag kommer inte in nu för att kunna förlänga escrow ???? Mvh

 25. oktober 29, 2021 at 04:05

  EE

  Undrar oxå om alternativ adress/ shop från sverige/när det öppnas igen på fs?
  Det börjar krisa.

 26. oktober 28, 2021 at 18:41

  Zabe

  hej där är nävmligen så att jag inte kan få ut mina bitcoins pga renovering på sidan och jag har blivit blockad av kundtttjänst pga att jag fråga varför jag inte fick min 5a annars har sidan varit super bra men vet inte hur jag ska göra mvh Zane

 27. oktober 28, 2021 at 12:56

  turkos

  Nån som har tips på annan marknad under tiden fs är nere?

 28. oktober 28, 2021 at 12:35

  Jonas norberg

  När öppnar sidan upp igen för beställning?någon som vet ?köpte precis Bitcoins för 6600kr mina sista pengar så tacksam för svar, annars kan man fåntillbaka dem? Men vill helst köpa blå så hoppas ni öppnar innan helgen för beställning tacksam för svar mvh Jonas n

 29. oktober 27, 2021 at 23:20

  Mtx

  Någon som vet hur länge underhållet varar?

 30. oktober 27, 2021 at 17:28

  Luffarn

  Hallå Björn, ja alltså det utgår jag ifrån iallafall.. 🙂

 31. oktober 27, 2021 at 13:45

  Björn

  Hej en fråga kommer man ha kvar saldot på sitt konto på flugsvamp efter uppdateringen mvh zider

 32. oktober 16, 2021 at 17:27

  biexm

  Our web for P2P bitcoin buy and sale , we want to post a article in your web about our website , how we can contact admin.

 33. september 29, 2021 at 20:07

  Luffarn

  Det kommer nog in, vänta lite ska du se…

  Och om inte så kanske du skickade btc direkt från en Swish-tjänst? Isåfall kan det ibland hända att växlingstjänster flaggar med misstanke om darknet adress, och då går pengarna tillbaka till ditt konto så småningom, men det kan bara hända om du inte hade en egen plånbok emellan. Annars ge det nån timma, ibland tar det lite tid.

 34. september 29, 2021 at 19:51

  nixon777

  la in btc på rätt adress på flugsvamp men inte fått in pengarna på kontot vad händer känner mig scammad zzzzz

 35. september 29, 2021 at 09:38

  Luffarn

  Tjena Aton.. börja med att lära dig hur du kommer in på Flugsvamp, installera TOR och ge dig tiden du behöver för att lära dig, det kan vara skitsvårt att komma igång om man inte har tålamod.. ta det lugnt, läs artikeln igen, och läs Darknet-guiden, du hittar den i menyn högst upp.

 36. september 28, 2021 at 17:00

  Aton

  Hej,, vem tar ansvarig här?? Snälla jag behöver hjälp och jag vet inte hur köpa grejer här inne,, du kan gärna hjälpa mig eftersom jag har också varor så jag vill få bort dem, som sagt jag vill får bort mina också köpa grejer här också

 37. september 11, 2021 at 12:13

  Luffarn

  Den gamla adressen funkar nu, testade precis. 🙂

 38. september 11, 2021 at 09:11

  Dentan90

  Någon som vet den andra url till FS 3.0? Den vi alla använt är nere för tillfället..

 39. september 11, 2021 at 09:01

  trellehaha90

  Ingen ny sida ?

 40. september 11, 2021 at 08:58

  Jari

  Så dom som inte har alternativ adress så lägg ut !

 41. september 10, 2021 at 22:48

  LisaListig

  Var finner man den s.k alternativa adressen? Tålamodet räcker inte till…

 42. september 10, 2021 at 18:10

  Gisen

  Ah nu har det gått ett dygn, bitcoinen sänks & höjs helatiden med. Lägger man en order så är de det priset de blir, vill gärna göra de nu 😅

 43. september 10, 2021 at 15:35

  Luffarn

  Ser ut som en attack mot adressen, har hänt många ggr förr och de har alltid löst problemet inom en dag.. Kommer säkert up snart

 44. september 10, 2021 at 15:34

  Luffarn

  Forumet är uppe och den alternativa adressen funkar så det är tydligt att det handlar om en DDOS attack.

 45. september 10, 2021 at 15:00

  bob

  sidan ligger nere finns det en tillfällig adress??

 46. september 10, 2021 at 13:58

  ådärsattdenja

  Ja det undrar jag också

 47. september 10, 2021 at 13:16

  Mono

  De går inte att komma in på flugsvamp just nu. Någon som vet vad som hänt?

 48. september 10, 2021 at 12:01

  Fattiglapp

  Luktar Exit Scam!

 49. september 9, 2021 at 17:59

  Em

  Hej, undrar ifall du vet någonting om varför sidan ligger nere för tillfället? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *