Flugsvamp 4

Flugsvamp 4.0 är en ny svensk marknadsplats på darknet som lanserades strax efter att Flugsvamp 3 lade ned. Det är enligt dem som ligger bakom inte samma män eller kvinnor.

Denna artikel handlar om marknadsplatsen Flugsvamp 4.0 på darknet och länkar finns lite längre ned i texten. Men visste du att man också kan ÄTA flugsvamp som du kan plocka i svenska skogar? Läs vår nya artikel om hur du tillagar och berusar dig på Amanita Muscaria (Flugsvamp) här .

 

 

Alternativ till Flugsvamp 3?

När Flugsvamp 3 meddelade att de skulle stänga temporärt under en period för underhåll så fick samtliga försäljare möjlighet att ta ut sitt saldo och avsluta sina affärer. Ett orderstopp sattes och webbplatsen togs ned.

En vecka senare, den sista oktober meddelade teamet bakom FS3 att webbplatsens stängs för gott.

Någon vecka senare ligger en ny Flugsvamp 4 uppe. Utvecklarna hade lite panik vid lanseringen, de hade jobbat på plattformen ett tag men hade inte planerat att den skulle ersätta Flugsvamp 3, eller ens att den skulle få namnet Flugsvamp 4.0. I början av november kunde man logga in, men det gick inte att handla ännu utan man hade meddelat att marknadsplatsen officiellt öppnar den 4 november 2021. Det gjorde den, ungefär iallafall, men det var inte i det läget mycket att hänga i granen – men det sker saker hela tiden, nya funktioner och den laddar något snabbare. Utbudet är sisådär fortfarande men växer, och i december 2021 finns de flesta vanligare varorna till salu här.

 

Länkar till darknet

Hämta alltid dina länkar till darknet och marknader på Darkweb.wtf  

Kom igång med Flugsvamp 4.0

För dig som är ny

Börja med att gå till adressen längre upp som leder till Flugsvamp 4 i din TOR webbläsare som laddat ned vid detta laget. Sitter du med en mobil så är det meck ibland, jag föredrar att logga in på dessa ställen framför en dator alla dar i veckan. Men är du envis så letar du upp en ONION-browser i din mobil på samma sätt som du installerar en ny app.

Länk till Flugsvamp 4

 

Alternativa länkar till FS4

fs4is3y4sh5uhxgjj4yudjgpjaxwkkdqt64ztolrbvlw5pxesezsfvad.onion

fs4is64kdohkd3twjcr2jf57r64yrfsjihgezfcbhjhproz6cjxc24qd.onion

fs4is7zrzcubrrfkhrx4miywpx3l5xk4vse2axsxbgetdlabe6gvvqyd.onion

fs4isc7eewwxk3jao3fdygbqpx6ytuhsghsszgcnuluoxfgoo2b4ynad.onion

fs4isdhjirjlsxnlezruuobnkoi6atggsxqan6yeenoz7qtcwlnzslid.onion

 

Regga dig på FS4

Här skriver du i önskat användarnamn, ett lämpligt lösenord, och antagligen är du köpare och vill ha ett kundkonto.

Sedan ska du klicka på cirkeln, och detta har folk haft problem med har vi sett på kommentarerna. Det är på den cirkeln som den röna pilen jag ritat här pekar mot, inte den röda, den cirkeln klickar man i om man vill bli langare på Flugsvamp 4. Inte heller där den gula pilen pekar ska du klicka, det är en rektangel och det är fan svårt att se skillnad på ibland. Man ska ju inte behöcva va spik nykter för att komma in och köpa knark?

Sedan har det varit extra svårt att klicka cirkeln för de som gått in med vissa mobiltelefoner. Prova att dubbelklicka på cirkeln. Har du fortfarande problem så kanske du kan ställa in din webbläsare för TOR i mobilen på att ”visa webbplats för datorer”. Det var också en grejj med lösenordet man valde, man kunde enbart ha EN symbol med i lösenordet annars var det av någon anledning ogiltgt men det kanske är fixat vid det här laget.

 

Utbudet på Flugsvamp 4.0

Vad finns det för knark till salu på nya FS4 då? Vi tittat på kokain så finns det ett gäng annonser uppe.

MrBulk fanns ju tidigare också på FS3 men vi har inte bestältt av honom här. Vi ser också att ”Sickan” (känner inte till namnet) har batchen märkt ”Hermes” som vi vet är bra! Drugify ska också finnas här med en bra batch. Vill du ha ladd så har du vad du behöver på Flugsvamp 4, men var lite bredd på att det också smyger sig in försäljare med rätt dåliga batcher eller hårt bankat ladd!

Bra sortiment på kokain

 

 

Halvtaskigt utbud på keta

Här är annonserna på ketamin, magnusuggla känner inte jag till, Mupparna har mycket bra men deras ketamin har inte utmärkt sig. Så kvar att välja på för oss är Drugify, Narkbanken, Rolexbutiken och DrugDepot. När det kommer till ketamin så måste man försäkra sig om att vendorn i sig, är expert på ketamin. De flesta av nedan är handlare av alla möjliga knarksorter, kanske duktiga på sin favorit men det de säljer handlar de in i de mängder de ska beckna och det är mycket dåligt keta i omlopp som går igenom de vanligaste testen och ger ett liknande rus. Jag vill ha riktgt keta och av de gamla FS3 rävarna så var det bara LappLisas sjukhus-keta och någon av GottOchBlandats batch som jag klassade som äkta. Och enstaka gånger det funnits på flaska. KetaX-flaskor har det snurrat runt en del falska på Europeiska marknaden, om annonsen nedan är en äkta eller fake vet jag inte. Mupparna är bra som vendor och stora på läkemedel, kan rekommendera dem varmt i andra sammanhang men inte för Keta.

 

 

Bra Tjack!!! Stort och fint utbud på denna marknad

Tjacket som finns tillsalu är väldigt bra, 34 olika annonser på amfetamin ligger uppe. Är du en tjackis har du allt du behöver här.

 

 

Värdelöst utbud på Heroin

Hur är det med horset då? Där finns 3 annonser. Gillar man jaga liten drake så får man bättre utbud om man vänder sig till de andra marknaderna.

.

 

 

Jättebra utbud på Cannabis i alla dess former

Gräs finns det en hel del till salu, jag är inte så duktig på cannabis så ska inte nämna så mycket om det. Förutom att det finns ett stort utbud och att jag tror jag såg att favoriten Grinchen har skapat konto på FS4. Vill du köpa gräs har du allt du behöver och mer därtill på Flugsvamp 4.0.

 

Att handla på Flugsvamp 4.0

Är lika lätt som det var på Flugsvamp 3. Men för dig som har glömt hur man gjorde, eller aldrig handlade på gamla Flugsvamp och vill komma igång nu så ska jag försöka få igång dig. Du har redan laddat ned TOR, och eftersom du läst ända hit har du också skappat ett konto – om inte så gör det.

Du kanske behöver skaffa Bitcoin? Kanske också en Bitcoin-plånbok. Då läser du nedan blåa info-ruta – men om du redan har Bitcoin till hands så hoppar du över den.

Du kan i teorin skicka direkt till ditt konto på Flugsvmp 4.0 men jag rekommenderar starkt en plånbok, jag  rekommenderar Electrum. Ladda ned den här.

Om du inte har en aning om hur eller var du skaffar Bitcoin, så går det att köpa med kort på t ex HODL klicka här isåfall.

Behöver du en utförlig guide för detta steg, allt kring Bitcoin och det blev en stor förvirring så ta det lugnt, vi har skrivit en hur man köper Bitcoin med Swish-guide till dig här.

Skapa BTC adressen på ditt konto

Det finns en del inställningar som kan vara svåra att greppa, men de flesta kan man till en början strunta i och handla går utan att man t ex lagt upp sin egna PGP nyckel elelr sat en PIN-kod så vi hoppar det. För att köpa måste du sätta in pengar, Bitcoin. Så klicka på ”Konto” högt upp till höger där pilen visar, klicka sedan på den gula knappen för att skapa en BTC adress för dig att skicka till.

 

Nu köper vi!

Vi ska välja DMT för detta exemplet, vi hittade en vi är rätt säkra är bra. Vi testar! Klicka på köp. Du kanske vill ha något annat, och då tar du den produkten och klickar på köp hos dig, kolla att mängen är rätt, du kan ange antal på produkterna till skillnad från hur det var på Flugsvamp 3. Ta hellre för mycket än för lite!

 

Ange din leveransadress

I nästa steg skriver man sin adress. Proffsen krypterar adressen manuellt och själva, när du kommit igång och är bekväm med allt annat så lär dig det, det är ett snäpp säkrare.

Här anger jag min adress, ser till att det är förklickat att den skall krypteras automatiskt med säljarens nyckel. Klicka på köp!

När får jag grejjerna?

Och sedan är det bara att vänta några dagar. Ibland kommer det redan dagen efter om du beställer tidigt och langaren postar under dagen. Ibland är PostNord hiskeligt sega och det kan ta över en vecka, men så är det och totalt sett är det supersmidigt. Nästan all post kommer fram och som småskalig hobbyknarkare som köper för eget behov är iallafall jag inte rädd för att det skulle gå fel någon gång framöver. Det är så säkert det kan bli!

Om jag inte blir nöjd?

När din beställning kommer ska du omedelbart gå in på markanden och markera din post mottagen så att langaren får sina pengar. Låt aldrig en order bara ligga och auto-förfalla. Är det något man är missnöjd med så ordnar typ alltid det sig om man säger till och är vänlig, jag har fått omskick, eller pengar tillbaka när jag beställt utrikes och det fastnat, men även inrikes brev enstaka gång.

 

 

Gammal text, kanske tar bort allt nedan

Det skedde ett race bakom kulisserna när Flugsvamp 4.0 lanserades. Det var därför marknaden var halvfärdig när den öppnade, och den är nog inte klar än.

Nedan meddelande fanns att läsa på Flugsvamps forum en dag i slutet på oktober 2021.

Hej jag vill Välkomna alla till Flugsvamp 4.0

Vi vill börja med att tacka våra företrädare för allt arbete som lagts ner på att liberalisera drogmarknaden i Sverige. När ett kapitel avslutas så påbörjas ett annat. Med det sagt, vill vi ta möjligheten att varmt välkomna alla till Flugsvamp 4.0!
Vi är ett team med olika bakgrunder men främst inom IT och säkerhet. Vårt mål är att skapa en ärlig och fruktsam marknad som är den naturliga efterföljaren till tidigare versioner av denna marknad. Prioriteten ligger främst i säkerheten, men även funktionalitet och användarvänlighet ligger i fokus.Marknaden som vi valt att namnge Flugsvamp 4.0 har varit under utveckling en period nu, i och med det vakuum som nyligen uppstått så har vi valt att påskynda lanseringen med preliminärt lanseringsdatum den 4:e November 2021.
För att undvika eventuella missförstånd vill vi härmed betona att vi inte har någon som helst anktnytning till förgående versioner av Flugsvamp.
– Upplagd i FS3 Forum.
Vi väntade ivrigt, och i början av november kom vi åt att regga oss och kika.

Den första titten på Flugsvamp 4

Det var alltså flera som parallellt då arbetade med att lansera en ny Flugsvamp 4. vi hade fått 3 mail om ”Nya Flugsvamp 4” – ett av dem kunde vi direkt klassa som ett scam-försök, men två seriösa återstår. Tidigt imorse gick en av dessa live i ett Beta stadie, och såhär ser det ut.

Flugsvamp 4.0 i beta stadie

Och att systemet är i ett beta-stadie syns verkligen, vi ser att utvecklarna bakom denna webb verkligen hade bråttom. Gissningsvis för att vara först med namnet ”Flugsvamp 4”. Att det just nu är superlångsamt, och designen är bruten säger inte mycket om framtiden, detta kan vara en skitbra marknadsplats – vi vet faktiskt inte. De har meddelat att de ska försöka öppna i full skala den 4 november, om två dagar.

Fler Flugsvamp 4?

Vi väntar också på en till ”Flugsvamp 4″… de mailade oss igen i samma veva som Flugsvamp 4.0 lanserades i all hast och sa att de kommer inte heta Flugsvamp 4 som de först tänkte. De utvecklar plattformen och verkar inte stressa, den kommer som de anger i mailet nedan inte heta Flugsvamp 4 utan något annat. Gissningsvis vann befintliga Flugsvamp 4.0 där ”striden” om namnet och därav även den väldigt stressade lanseringen. Vi får se om det dyker upp någon mer plattform.

Är Flugsvamp 4 legit?

Den 7 november såg vi att det gick att handla på Flugsvamp 4, iallafall rent funktionsmässigt. Hela marknadsplatsen var långsam dessa dagar och det var mycket kritik mot svartmålning av hela marknaden i början. Vi la ändå nu upp de länkar vi hittade på FS3 forumet innan de stängde och mycket folk frågade ivrigt efter adresser. Vi gjorde bedömning att FS4 är inte vacker – men det är heller ingen scam.

Ett par veckor senare, i slutet av november hade vi fått alla våra beställningar och kunde även i övrigt bekräfta att det är en legitim sida. Naturligtvis kan det hända att mindre noggräknade vendors slinker in, men så är det på alla marknader.

 

Varning för phishers

Undvik att Googla efter adresser till marknadsplatser, använd alltid säkra källor. Läs vår darknet-guide regelbundet där vi förmedlar nyheter och varningar .

886 Kommentarer
 1. Prova hodlhodl. Länk: https://hodlhodl.com/join/4WZJ

 2. gå inte in på dessa länkar. Admin på flugsvamp snor pengar nu om du inte har gammalt konto.
  Satte in 5 tusen men BTC adressen ändrades efter 5 minuter.

 3. Ligger fs 4 nere? Kan inte logga in alls har lyckats logga in ett par ggr under natten och genomfört en beställning. Men sidan var sjukt seg och laddade inte. Vad händer? Håller dom på att plocka ned den? Sen överförde jag 5000 men kom bara in 4000

 4. Ja den är nog ddoos drabbad kantarellen är en annan svensk marknad man kan gå över till

 5. Localbitcoins har ju lagt ner. Var kan kan nu köpa bitcoins säkert och tryggt utan bank id?

 6. Man börjar ju undra om Lokoshepherd ligger bakom kantarellen själv och är den som DDoSar. Jag undrar nog också om man kan lita på en sajt/personer som ligger bakom DDoS. Jo tjena

 7. Nån som vet hur länge kratom syns i analys? Torskade på en sticka på frivården och nu har jag bett om att få lämna nytt UP som ska skickas på analys. Undrar om de kommer synas nämligen

 8. Det ska vara lugnt, endast väldigt specifika test kan hitta kratom.

 9. Hej Luffarn och tack för en fin info sight för den gröne. Aktuell info gällande tillgänglighet och åtkomst till marnaderna, fin fint.

  Jag vet inte vad som har hänt Dig eller Dina vänner och Er dispyt med fs4, att Du sagt att Du pga egna erfarenheter vet att de är oärliga, har jag läst.

  Knarkar Janne har helt kapitalt misslyckats med förmodligen det mesta i livet och jag hoppas plattan.vet är ett av de värsta. På plattan.vet(fungerar ytterst sällan) blåses det fler personer om dagen än paket som kommer bort på ett halvår på fs, -och då har Janne förbjudit all försäljning på plattformen!

  Nu har Ni dragit allt för mycket av fultjacket i Uddebo och då talar jag även om de till 85% hemmaboende klientelet av Era läsare som inte fattar att jag inte kommer ändra uppfattning hur många gånger Ni än påstår att Ni inte ka förstå varför man inte beställer som Ni gör.

  Jag är dock ej överaskad att De inte fattar.

 10. Testade plattan.org dem blåste mig rakt av dessutom förskräckligt otrevliga på supporten. VARNING FÖR DENNA SIDA DEN ÄR TOTAL SCAM!

  Har den nått att göra med plattan.vet?

 11. Tjena Ronk, plattan.vet har inget med .org domänen att göra.

 12. Tjena Skeptikern.. har faktiskt föreslagit för Janne att han kan överväga att lägga ned forumet men han är fan envis.

 13. Tja luffarn, varför har ni inga länkar på alla marknader i darkweb.wtf? Jag vet att ni verkar ha något otalt med admins på FS 4 men det ändrar dock inte faktumet att sidan och säljarna där är legitima. Har själv åkt på phishing för att jag inte hittat rätt länk, fick lära mig den riktiga adressen hårda vägen, tror det hade varit bra ifall ni hade haft länkar till alla darknets synliga så att ingen hamnar på fejk länkar

 14. RIP Plattan.vet och jag är först ut att tacka Janne för ett heroiskt försök att skapa ett knark Utopia, som tyvärr var dömt från början och enligt mina åsikter startat av -Helt fel andledningar.

  Jag önskar all lycka i framtiden och jag vet att vi ses igen om inte jag ser Dig först.

 15. Ja det var faktiskt du som satte spiken i kistan i det fallet, han snackade om att utöka servern för att få högre uptime.. det har han gjort 3 eller 4 gånger redan sedan start utan att det hjälpte. 🙂

 16. Alltså sen localbitcoins la ner så fattar jag ingenting. Finns det en liknande sida så man kan skicka sina bitcoins direkt till F4 som localbitcoins? E plånböcker förstår jag mig inte på alls! Snälla nån hjälp!! Mina sömnpiller är snart slut! 😭

 17. Jag vet ine hur säkerhets intresserad Du är men för de allra flesta är coinbase rätt safe. Googla.

 18. Håller med ovan, jag handlar själv på archetyp men finns vissa produkter som jag endast kan få tag på via FS4. Tycker ni borde åtminstone lägga upp länkarna även trots ni personligen inte föredrar marknaden luffarn

 19. Här du rätt mail Papiro? Fick personligen bra hjälpt av dessa proffs efter att mailat Mupparna :/

 20. Papiro. Vet ett ställe du ksn köpa BTC utan att förlora typ hälften.

  Finns även topgräs.

 21. Hej Luffarn!
  Jag var inne och tittade lite hos Janne på plattan och läste;

  http://www.grinchen.net
  och på archetyp.

  Vi finns på FS4 också men vi har inte varit aktiva där pga osäkerheten kring den portalen.

  Mvh Grinchen

  Vet Du vad det är för osäkerhet kring fs4 portal?

 22. någon som vet om flugis är nere ?

 23. Verkar som att FS ändrat deras DDoS skydd och länkar, vore topp ifall ni kunde posta länkarna darkweb.wtf, tog mig en timme att hitta rätt.

  Keep up the good work luffarn!

 24. Hur gör man ändringen i DDoS skud länkarna i FS. Fattar inte 🙁

 25. Hur gör .an för att komma in på FS ?

 26. Tjena Skeptikern, vet inte exakt vad Grinchen menar. Jag har inte jättebra koll på fs4 längre.

 27. Vik n aseasdees är e med ny sidan?

 28. Hur kommer man in?

 29. Jag kommer in nu. Men det tog en stund innan jag fatta hur man skulle göra

 30. Flugforum har öppnat igen… det är dags att vi får bättre koll på vilka säljare som är ärliga. Som det är nu kan de ju i princip selective scamma hur mycket som helst utan att vi kunder kan kommunicera med varandra om det.

 31. Yes! Flugforum finns igen! 😃 Slipper man recensioner i stul med, ja fick bensin istället ( men det är säkert postnords fel ) för Ksalol, men det gick skitfort att få hem, så 10/10.

 32. Gjorde ett nytt konto nyss då jag hade glömt mitt gamla då de va så längesen jag handla sist gjorde nytt konto loggade in genom era länkar har allt funkade bra pengarna kom in o sen min lur dog när jag höll på o handla o nu kommer jag inte in på mitt konto längre 3k åt helvete inte fan går de återställa lösenordet heller för han inte för nån säkerhets nyckel då jag ba hade kontor i 5 min men Vafan vet jag inte skriver fel lösen vad kan man göra

 33. Jag kommer inte in på F4 med den nya inloggningen. Känns som jag gör rätt men kommer hela tiden upp att det inte gick att hitta den onion sida. Snälla hjälp någon!

 34. me oo

 35. Det är inte direkt raket forskning.
  Markera den del av den ny genererade onion adressen innan ###### börjar, kopiera och klistra in i adress fältet på webbläsaren. Fyll sedan i de capta genererade tecknen där ###### tidigara var och avsluta med .onion

Lämna ett svar