Flugsvamp 4

Flugsvamp 4.0 är en ny svensk marknadsplats på darknet som lanserades strax efter att Flugsvamp 3 lade ned. Det är enligt dem som ligger bakom inte samma män eller kvinnor. Flugsvamp 4.0 är en fungerande svensk marknadsplats.

Alternativ till Flugsvamp 3?

När Flugsvamp 3 meddelade att de skulle stänga temporärt under en period för underhåll så fick samtliga försäljare möjlighet att ta ut sitt saldo och avsluta sina affärer. Ett orderstopp sattes och webbplatsen togs ned.

En vecka senare, den sista oktober meddelade teamet bakom FS3 att webbplatsens stängs för gott.

 

Denna ruta kanske flyttas till en sidan för Gröna kranar snart..

Hitta alla svenska vendors

Vendors som LappLisas, Hemmakväll, EvaLena, ApotekExpress, BalkanExpress, TillDinDörr, GottOchBlandat, Storkranen, Napoleon (som är gamla RoccoSiffredi?) och allt fler har valt marknadsplatsen Archetyp som sitt nya hem! Du kan läsa om Archetyp här.

Vi kan bekräfta att Archetyp Market ovan fungerar och att det är de riktiga svenska gamla vendorsen som har konton där. På Archetyp använder man dock enbart Monero, inte Bitcoin, på både gott och ont. Denna marknad passar bra för dig som är van vid PGP och hantering av kryptovaluta.

Vi vet att många gamla Flugsvamp-försäljare också skapat konto på den stora internationella marknadsplatsen Torrez Market.

Torrez har varit live i många år, här funkar Bitcoin, en bra och stabil marknad men stundtals långsam. Lite dryg captcha att ta sig igenom också då den står och ”tuggar” ett bra tag ibland, men väl förbi den brukar det ladda ganska snabbt.

Flugsvamp 4 passar för dig som vill ha allt så likt FS3 som möjligt, och handla med Bitcoin.

På Nya Flugsvamp 4 finns också några gamla ansikten, vi har t ex ApotekExpress, Drugify och Napoleon (som vi misstänker kan vara gamla RoccoSiffredi från FS3).

 

Här är de gamla langarna listade

Denna lista gäller december 2021. Vi flyttar kanske denna lista till  Pundarens guide och gröna kranar.

Bäst just nu: Archetyp Market

 

Flugsvamp 4.0

Archetyp Market

Torrez Market

Napoleon (Nytt namn) Napoleon (Nytt namn) Hemmakväll
Hemmakväll Hemmakväll apotekexpressen
ApotekExpress EvaLena TillDinDörr
BalkanExpress ApotekExpress MRBULK
Drugify BalkanExpress Grossisten
FRAPPA TillDinDörr NissesDroghandel
DrugDepot GottOchBlandat Drugify
Mupparna Storkranen dozemeto
MrBulk Drugify Hemköp
Grossisten FRAPPA Ninobrown
MAGICSHOP Mupparna Eternal Rainbow
TopGear Grossisten MAGICSHOP
babasdroger ThisnThat FORZAJUVENTUS
NissesDroghandel BabasDroger Swedpharma
Nätverket NissesDroghandel DinDoktor
Barabbas dozemeto Lokoshepherd
dozemeto Sinaloakartellen FunkyFungi
Narkbanken Hemköp betterLiving23
PureDope LaMadrina (fd Motherload) Pass4Ex
Sinaloakartellen Mr.NiceGuy TheGreenHulk
Hemköp KaramellExpress SvenskaVaror
RolexButiken DankOfSweden bästakundservice
Apotekdirekt Botanisten
Swish
BestaKundservice
Receptpepparna
Ninobrown
Toppkuriren
Eternal Rainbow
krav
BESTINSWEDEN (fd DUNDERDEALER)
HighSupply
MAGICSHOP
Swedpharma
DinDoktor
lokoshepherd
FunkyFungi
SvenskaVaror

 

Någon vecka senare ligger en ny Flugsvamp 4 uppe. Utvecklarna hade lite panik vid lanseringen, de hade jobbat på plattformen ett tag men hade inte planerat att den skulle ersätta Flugsvamp 3, eller ens att den skulle få namnet Flugsvamp 4.0. I början av november kunde man logga in, men det gik inte att handla ännu utan man hade meddelat att marknadsplatsen officiellt öppnar den 4 november 2021. Det gjorde den, ungefär iallafall, men det var inte i det läget mycket att hänga i granen – men det sker saker hela tiden, nya funktioner och den laddar något snabbare. Utbudet är sisådär fortfarande – många av de stora langarna med grejjer jag kände till väl finns inte här utan säljer via Archetyp Market främst, och Torrez Market. Men några har hittat hit av elit-langarna, och många har konton både på FS4 och Archetyp och vissa på Torrez också. Fler kanske kommer, och även om Flugsvamp 4.0 ännu inte är vår första favorit, så kanske den blir det när den utvecklas.

Vilken marknad är bäst? Archetyp, Flugsvamp 4.0, eller Torrez Market?

För dig som vill handla med Bitcoin och ha en marknadsplats som liknar gamla FS3 är detta ett bra val, du kommer igång direkt och det är samma språk och processen att köpa är praktiskt taget likadan. För dig som vill ha mer, gå upp ett steg i säkerhet och ha tillgång till ett större utbud passar Archetyp Market bättre.

Adress till Nya Flugsvamp 4.0

Du använder endast dessa adresser med din TOR-webbläsare, eller en annan webbläsare som är specifikt avsedd för att ladda darknet-sidor. Du kan alltså INTE använda din Google Chrome eller Safari. Prova inte ens! Ladda ned TOR här om du är ny på darknet och vill lära dig så har vi en rätt stor darknet-guide med info både för nybörjare och fullständiga idioter här.

Förutom .ONION adresserna så kan du använda kortlinks från darkweb.wtf så har du en länk i minnet. Dito gäller även för nedan länkar såklart, de fungerar bara i TOR-webbläsare.

 • http://flugsvamp4.darkweb.wtf
 • http://fs4.darkweb.wtf

Det räcker du minns en, de leder till samma adress. På webbplatsen https://darkweb.wtf hittar du alla kortlänkar till darknet sidor som är verifierade, vilka som är live/nere för tillfället eller om det finns någon annan varning.

Det är en bra vana att minnas vad .ONION adresserna man ofta använder på börjar, och slutar på. Flugsvamp 4.0 börjar alltid på fs4, och slutar lite olika. Lägg några bokstäver eller siffror på minnet.

 • http://fs4is3y4sh5uhxgjj4yudjgpjaxwkkdqt64ztolrbvlw5pxesezsfvad.onion/?r=LF/
 • http://fs4is64kdohkd3twjcr2jf57r64yrfsjihgezfcbhjhproz6cjxc24qd.onion/?r=LF/
 • http://fs4is7zrzcubrrfkhrx4miywpx3l5xk4vse2axsxbgetdlabe6gvvqyd.onion/?r=LF/
 • http://fs4isc7eewwxk3jao3fdygbqpx6ytuhsghsszgcnuluoxfgoo2b4ynad.onion/?r=LF/
 • http://fs4isdhjirjlsxnlezruuobnkoi6atggsxqan6yeenoz7qtcwlnzslid.onion/?r=LF/

 

På tal om det så fick vi idag 2021-12-05 en varning att det finns redan phishing länkar ute till FS4, adressen hade dock börjat med fs3, inte fs4. Så den uppmärksamme hade genomskådat den bluffen fort.

 

Kom igång med Flugsvamp 4.0

För dig som är ny

Börja med att gå till adressen längre upp som leder till Flusgavmp 4 i din TOR webbläsare som laddat ned vid detta laget. Sitter du med en mobil så är det meck ibland, jag föredrar att logga in på dessa ställen framför en dator alla dar i veckan. Men är du envis så letar du upp en ONION-browser i din mobil på samma sätt som du installerar en ny app.

 

Regga dig på FS4

Här skriver du i önskat användarnamn, ett lämpligt lösenord, och antagligen är du köpare och vill ha ett kundkonto.

Sedan ska du klicka på cirkeln, och detta har folk haft problem med har vi sett på kommentarerna. Det är på den cirkeln som den röna pilen jag ritat här pekar mot, inte den röda, den cirkeln klickar man i om man vill bli langare på Flugsvamp 4. Inte heller där den gula pilen pekar ska du klicka, det är en rektangel och det är fan svårt att se skillnad på ibland. Man ska ju inte behöcva va spik nykter för att komma in och köpa knark?

Sedan har det varit extra svårt att klicka cirkeln för de som gått in med vissa mobiltelefoner. Prova att dubbelklicka på cirkeln. Har du fortfarande problem så kanske du kan ställa in din webbläsare för TOR i mobilen på att ”visa webbplats för datorer”. Det var också en grejj med lösenordet man valde, man kunde enbart ha EN symbol med i lösenordet annars var det av någon anledning ogiltgt men det kanske är fixat vid det här laget.

 

Utbudet på Flugsvamp 4.0

Vad finns det för knark till salu på nya FS4 då? Vi tittat på kokain så finns det 8 annonser uppe. Vi känner till Napoleon som har skaffat sig ett nytt namn men mycket talar för att detta är gamla Rocco Siffredi, vi har också beställt av just Napoleon och testat grejjerna så den vendorn rekommenderar vi. MrBulk fanns ju tidigare också men här har ingen annu köpt av honom. Vi ser också att ”Sickan” (känner inte till namnet) har batchen märkt ”Hermes” som vi vet är bra! Drugify ska också finnas här med en bra batch. Vill du ha ladd så har du vad du behöver på Flugsvamp 4!

Bra sortiment på kokain

 

 

Halvtaskigt utbud på keta

Här är annonserna på ketamin, magnusuggla känner inte jag till, Mupparna har mycket bra men deras ketamin har inte utmärkt sig. Så kvar att välja på för oss är Drugify, Narkbanken, Rolexbutiken och DrugDepot. När det kommer till ketamin så måste man försäkra sig om att vendorn i sig, är expert på ketamin. De flesta av nedan är handlare av alla möjliga knarksorter, kanske duktiga på sin favorit men det de säljer handlar de in i de mängder de ska beckna och det är mycket dåligt keta i omlopp som går igenom de vanligaste testen och ger ett liknande rus. Jag vill ha riktgt keta och av de gamla FS3 rävarna så var det bara LappLisas sjukhus-keta och någon av GottOchBlandats batch som jag klassade som äkta. Och enstaka gånger det funnits på flaska. KetaX-flaskor har det snurrat runt en del falska på Europeiska marknaden, om annonsen nedan är en äkta eller fake vet jag inte. Mupparna är bra som vendor och stora på läkemedel, kan rekommendera dem varmt i andra sammanhang men inte för Keta.

 

 

Bra Tjack!!! Stort och fint utbud på denna marknad

Tjacket som finns tillsalu är väldigt bra, 34 olika annonser på amfetamin ligger uppe. Är du en tjackis har du allt du behöver här.

 

 

Värdelöst utbud på Heroin

Hur är det med horset då? Där är det inge vidare. En enstaka, och med 1/5 i betyg. Gillar man jaga liten drake så får man vända sig till de andra marknaderna. Archetyp Market saknar också lite på den fronten om man är smack-gourmet men ordentligt hederligt heroin hittar du bäst där eller på Torrez Market.

 

Jättebra utbud på Cannabis i alla dess former

Gräs finns det en hel del till salu, jag är inte så duktig på cannabis så ska inte nämna så mycket om det. Förutom att det finns ett stort utbud och att jag tror jag såg att favoriten Grinchen har skapat konto på FS4. Vill du köpa gräs har du allt du behöver och mer därtill på Flugsvamp 4.0.

 

Att handla på Flugsvamp 4.0

Är lika lätt som det var på Flugsvamp 3. Men för dig som har glömt hur man gjorde, eller aldrig handlade på gamla Flugsvamp och vill komma igång nu så ska jag försöka få igång dig. Du har redan laddat ned TOR, och eftersom du läst ända hit har du också skappat ett konto – om inte så gör det.

Du kanske behöver skaffa Bitcoin? Kanske också en Bitcoin-plånbok. Då läser du nedan blåa info-ruta – men om du redan har Bitcoin till hands så hoppar du över den.

Du kan i teorin skicka direkt till ditt konto på Flugsvmp 4.0 men jag rekommenderar starkt en plånbok, jag  rekommenderar Electrum. Ladda ned den här.

Om du inte har en aning om hur eller var du skaffar Bitcoin, så går det med Swish på LocalBitcoin, ganska säkert och väldigt smidigt, du hittar LocalBitcoin här >>

Behöver du en utförlig guide för detta steg, allt kring Bitcoin och det blev en stor förvirring så ta det lugnt, vi har skrivit en hur man köper Bitcoin med Swish-guide till dig här.

Skapa BTC adressen på ditt konto

Det finns en del inställningar som kan vara svåra att greppa, men de flesta kan man till en början strunta i och handla går utan att man t ex lagt upp sin egna PGP nyckel elelr sat en PIN-kod så vi hoppar det. För att köpa måste du sätta in pengar, Bitcoin. Så klicka på ”Konto” högt upp till höger där pilen visar, klicka sedan på den gula knappen för att skapa en BTC adress för dig att skicka till.

 

Nu köper vi!

Vi ska välja DMT för detta exemplet, vi hittade en vi är rätt säkra är bra. Vi testar! Klicka på köp. Du kanske vill ha något annat, och då tar du den produkten och klickar på köp hos dig, kolla att mängen är rätt, du kan ange antal på produkterna till skillnad från hur det var på Flugsvamp 3. Ta hellre för mycket än för lite!

 

Ange din leveransadress

I nästa steg skriver man sin adress. Proffsen krypterar adressen manuellt och själva, när du kommit igång och är bekväm med allt annat så lär dig det, det är ett snäpp säkrare.

Här anger jag min adress, ser till att det är förklickat att den skall krypteras automatiskt med säljarens nyckel. Klicka på köp!

När får jag grejjerna?

Och sedan är det bara att vänta några dagar. Ibland kommer det redan dagen efter om du beställer tidigt och langaren postar under dagen. Ibland är PostNord hiskeligt sega och det kan ta över en vecka, men så är det och totalt sett är det supersmidigt. Nästan all post kommer fram och som småskalig hobbyknarkare som köper för eget behov är iallafall jag inte rädd för att det skulle gå fel någon gång framöver. Det är så säkert det kan bli!

Om jag inte blir nöjd?

När din beställning kommer ska du omedelbart gå in på markanden och markera din post mottagen så att langaren får sina pengar. Låt aldrig en order bara ligga och auto-förfalla. Är det något man är missnöjd med så ordnar typ alltid det sig om man säger till och är vänlig, jag har fått omskick, eller pengar tillbaka när jag beställt utrikes och det fastnat, men även inrikes brev enstaka gång.

 

 

Gammal text, kanske tar bort allt nedan

Det skedde ett race bakom kulisserna när Flugsvamp 4.0 lanserades. Det var därför marknaden var halvfärdig när den öppnade, och den är nog inte klar än.

Nedan meddelande fanns att läsa på Flugsvamps forum en dag i slutet på oktober 2021.

Hej jag vill Välkomna alla till Flugsvamp 4.0

Vi vill börja med att tacka våra företrädare för allt arbete som lagts ner på att liberalisera drogmarknaden i Sverige. När ett kapitel avslutas så påbörjas ett annat. Med det sagt, vill vi ta möjligheten att varmt välkomna alla till Flugsvamp 4.0!
Vi är ett team med olika bakgrunder men främst inom IT och säkerhet. Vårt mål är att skapa en ärlig och fruktsam marknad som är den naturliga efterföljaren till tidigare versioner av denna marknad. Prioriteten ligger främst i säkerheten, men även funktionalitet och användarvänlighet ligger i fokus.Marknaden som vi valt att namnge Flugsvamp 4.0 har varit under utveckling en period nu, i och med det vakuum som nyligen uppstått så har vi valt att påskynda lanseringen med preliminärt lanseringsdatum den 4:e November 2021.
För att undvika eventuella missförstånd vill vi härmed betona att vi inte har någon som helst anktnytning till förgående versioner av Flugsvamp.
– Upplagd i FS3 Forum.
Vi väntade ivrigt, och i början av november kom vi åt att regga oss och kika.

Den första titten på Flugsvamp 4

Det var alltså flera som parallellt då arbetade med att lansera en ny Flugsvamp 4. vi hade fått 3 mail om ”Nya Flugsvamp 4” – ett av dem kunde vi direkt klassa som ett scam-försök, men två seriösa återstår. Tidigt imorse gick en av dessa live i ett Beta stadie, och såhär ser det ut.

Flugsvamp 4.0 i beta stadie

Och att systemet är i ett beta-stadie syns verkligen, vi ser att utvecklarna bakom denna webb verkligen hade bråttom. Gissningsvis för att vara först med namnet ”Flugsvamp 4”. Att det just nu är superlångsamt, och designen är bruten säger inte mycket om framtiden, detta kan vara en skitbra marknadsplats – vi vet faktiskt inte. De har meddelat att de ska försöka öppna i full skala den 4 november, om två dagar.

”Den andra Flugsvamp 4” – under ett annat namn

Kort efter deras lansering kom ett nytt mail till oss, där den andra nya marknadsplatsen meddelade att de kommer ha ett annat namn och inte kommer använda sig av ”Flugsvamp 4.0” som namn på sin webbplats. Vi kommer titta på denna också såklart, men de har inte lämnat ut någon adress eller uppgett något datum för lanseringen ännu.
– Vi har ännu inte hört något mer från denna och det har gått flera veckor, kanske till jul?
Den 4:dje november testade vi marknaden, men det gick ännu inte att handla. Försökte man fick man meddelandet ”Köp är inaktiverat i denna version”.

Fler Flugsvamp 4?

Vi väntar också på en till ”Flugsvamp 4″… de mailade oss igen i samma veva som Flugsvamp 4.0 lanserades i all hast och sa att de kommer inte heta Flugsvamp 4 som de först tänkte. De utvecklar plattformen och verkar inte stressa, den kommer som de anger i mailet nedan inte heta Flugsvamp 4 utan något annat. Gissningsvis vann befintliga Flugsvamp 4.0 där ”striden” om namnet och därav även den väldigt stressade lanseringen. Vi får se om det dyker upp någon mer plattform.

Flugsvamp 4.0 idag

Den 7 november såg vi att det gick att handla på Flugsvamp 4, iallafall rent funktionsmässigt. Hela marknadsplatsen var långsam dessa dagar och det var mycket kritik mot svartmålning av hela marknaden i början. Vi la ändå nu upp de länkar vi hittade på FS3 forumet innan de stängde och mycket folk frågade ivrigt efter adresser. Vi gjorde bedömning att FS4 är inte vacker – men det är heller ingen scam.

Ett par veckor senare, i slutet av november hade vi fått alla våra beställningar och kunde även i övrigt bekräfta att det är en legitim sida. Naturligtvis kan det hända att mindre noggräknade vendors slinker in, men så är det på alla marknader. För dig som vill handla med Bitcoin, kunna kryptera din adress automatiskt och ha en marknadsplats som liknar gamla FS3 kan detta vara ett bra val.

Varning för phishers

Undvik att Googla efter adresser till marknadsplatser, använd alltid säkra källor. Läs vår darknet-guide regelbundet där vi förmedlar nyheter och varningar .

212 Kommentarer
 1. Sidan funkar ju inte på mobilfan… Irriterande

 2. Varnar alla att handla på flugsvamp 4 just nu för de tog 5 dagar innan leverans kom o jag hade beställt 5 gram Cmc!det var det värsta jag rökt,snortat o bombat!!!av MUPPARNA SOM alla pratar gått om o det inget snack i det ..men detta har ni misslyckas med totalt.vi hällde ut allt och helgen förstörd.snälla byt ut den skiten .jag tycker vid såna tillfällen ska man kunna skicka tillbaka till den man har handlat av så man inte slänger pengar rakt i sjön som jag o de handlade om mkt casch.jag beställt av en annan innan som var super men tror han heter gott o blandat .snälla be han kontakta mig.han vet vem jag ä.de ingen idé att någon utger sig för dem för vi har en grej som jag o dem kan o ingen annan.om ni på MUPPARNA ser detta snälla kontakta mig ni fick mkt pengar för skit ni postades ju.

 3. Tack fär infon Jolina, var det bara CMC du hade beställt?

 4. Tack för en kunglig sida

 5. Fan att man ska va efterbliven trots fin beskrivning klarar jag fan inte beställa kan man inte betala någon här för hjälp

 6. VARFÖR KAN JAG INTE ÖPPNA SIDAN ELLER MAILA?? VILL BESTÄLLA MEN DET GÅR TA MIG FAN INTE HAR NI LAGT NER?

 7. Hej
  Skapat konto. Gammalt anvnamn. Står vid senare inloggningsförsök att det är registrerat, men jag kommer inte in.
  Har fört över, för mig ca 95% av disponibel inkomst i bic. Dessutom hade jag kvar 60% av disp inkomst i FS3, Så jag är lite halvbesviken på att kundtjänst inte skriver till mig när jag bett om det. Har nämligen jävligt tight och svårt att betala för mig just nu.

 8. Mr Bulk. Skickar ej ut sitt finaste tjack. RÖD.

 9. Grönar Magnusuggla, beställde Keta snabb leverans och riktigt bra kvalitè (såg luffarns post ang halvdan keta på fs4)

 10. Mrsosa som finns på fs4 är det någon som kan gröna honom? Han finns inte under listan som luffarn har gjort med aktiva säljare och finns ingen info alls om honom? När jag skriver till han säger han att jag ska skicka länkar nya fs4 . Allt verkar väldigt skumt

 11. Jag är jätte frustrerad och ledsen för jag kan inte registrera mig på f4. Har försökt i tre veckor flera gånger och med två olika mobiler. Men jag kommer inte vidare när jag ska trycka på cirkeln 🙁 det var bättre förr!

 12. Listan jag gjort gäller de vendors som var med på FS3 och tidigare som jag kände till, så den är inte helt komplett och även nya vendors kan såklart vara reko.

  Jag förstår inte riktigt vad det är för länkar han vill att du ska skicka? Eller menar du att han ger dig en annan länk?

Lämna ett svar