Flugsvamp4, FS4,
Darknet, Marknader

Bäst ladd just nu

Läs vårt stora kokain test!
Topp 3
Flugsvamp 4.0 är en ny svensk marknadsplats på darknet som lanserades strax efter att Flugsvamp 3 lade ned. Det är enligt dem som ligger bakom inte samma män eller kvinnor. Denna artikel handlar om marknadsplatsen Flugsvamp 4.0 på darknet och länkar finns lite längre ned i texten. Men visste du att man också kan ÄTA flugsvamp som du kan plocka i svenska skogar? Läs vår nya artikel om hur du tillagar och berusar dig på Amanita Muscaria (Flugsvamp) här .    

Alternativ till Flugsvamp 3?

När Flugsvamp 3 meddelade att de skulle stänga temporärt under en period för underhåll så fick samtliga försäljare möjlighet att ta ut sitt saldo och avsluta sina affärer. Ett orderstopp sattes och webbplatsen togs ned. En vecka senare, den sista oktober meddelade teamet bakom FS3 att webbplatsens stängs för gott. Någon vecka senare ligger en ny Flugsvamp 4 uppe. Utvecklarna hade lite panik vid lanseringen, de hade jobbat på plattformen ett tag men hade inte planerat att den skulle ersätta Flugsvamp 3, eller ens att den skulle få namnet Flugsvamp 4.0. I början av november kunde man logga in, men det gick inte att handla ännu utan man hade meddelat att marknadsplatsen officiellt öppnar den 4 november 2021. Det gjorde den, ungefär iallafall, men det var inte i det läget mycket att hänga i granen – men det sker saker hela tiden, nya funktioner och den laddar något snabbare. Utbudet är sisådär fortfarande men växer, och i december 2021 finns de flesta vanligare varorna till salu här.  

Länkar till darknet

Hämta alltid dina länkar till darknet och marknader på Darkweb.wtf  

Kom igång med Flugsvamp 4.0

För dig som är ny Börja med att gå till adressen längre upp som leder till Flugsvamp 4 i din TOR webbläsare som laddat ned vid detta laget. Sitter du med en mobil så är det meck ibland, jag föredrar att logga in på dessa ställen framför en dator alla dar i veckan. Men är du envis så letar du upp en ONION-browser i din mobil på samma sätt som du installerar en ny app.

Länk till Flugsvamp 4

 

Alternativa länkar till FS4

fs4is3y4sh5uhxgjj4yudjgpjaxwkkdqt64ztolrbvlw5pxesezsfvad.onion fs4is64kdohkd3twjcr2jf57r64yrfsjihgezfcbhjhproz6cjxc24qd.onion fs4is7zrzcubrrfkhrx4miywpx3l5xk4vse2axsxbgetdlabe6gvvqyd.onion fs4isc7eewwxk3jao3fdygbqpx6ytuhsghsszgcnuluoxfgoo2b4ynad.onion fs4isdhjirjlsxnlezruuobnkoi6atggsxqan6yeenoz7qtcwlnzslid.onion  

Regga dig på FS4

Här skriver du i önskat användarnamn, ett lämpligt lösenord, och antagligen är du köpare och vill ha ett kundkonto. Sedan ska du klicka på cirkeln, och detta har folk haft problem med har vi sett på kommentarerna. Det är på den cirkeln som den röna pilen jag ritat här pekar mot, inte den röda, den cirkeln klickar man i om man vill bli langare på Flugsvamp 4. Inte heller där den gula pilen pekar ska du klicka, det är en rektangel och det är fan svårt att se skillnad på ibland. Man ska ju inte behöcva va spik nykter för att komma in och köpa knark? Sedan har det varit extra svårt att klicka cirkeln för de som gått in med vissa mobiltelefoner. Prova att dubbelklicka på cirkeln. Har du fortfarande problem så kanske du kan ställa in din webbläsare för TOR i mobilen på att ”visa webbplats för datorer”. Det var också en grejj med lösenordet man valde, man kunde enbart ha EN symbol med i lösenordet annars var det av någon anledning ogiltgt men det kanske är fixat vid det här laget.  

Utbudet på Flugsvamp 4.0

Vad finns det för knark till salu på nya FS4 då? Vi tittat på kokain så finns det ett gäng annonser uppe. MrBulk fanns ju tidigare också på FS3 men vi har inte bestältt av honom här. Vi ser också att ”Sickan” (känner inte till namnet) har batchen märkt ”Hermes” som vi vet är bra! Drugify ska också finnas här med en bra batch. Vill du ha ladd så har du vad du behöver på Flugsvamp 4, men var lite bredd på att det också smyger sig in försäljare med rätt dåliga batcher eller hårt bankat ladd!

Bra sortiment på kokain

   

Halvtaskigt utbud på keta

Här är annonserna på ketamin, magnusuggla känner inte jag till, Mupparna har mycket bra men deras ketamin har inte utmärkt sig. Så kvar att välja på för oss är Drugify, Narkbanken, Rolexbutiken och DrugDepot. När det kommer till ketamin så måste man försäkra sig om att vendorn i sig, är expert på ketamin. De flesta av nedan är handlare av alla möjliga knarksorter, kanske duktiga på sin favorit men det de säljer handlar de in i de mängder de ska beckna och det är mycket dåligt keta i omlopp som går igenom de vanligaste testen och ger ett liknande rus. Jag vill ha riktgt keta och av de gamla FS3 rävarna så var det bara LappLisas sjukhus-keta och någon av GottOchBlandats batch som jag klassade som äkta. Och enstaka gånger det funnits på flaska. KetaX-flaskor har det snurrat runt en del falska på Europeiska marknaden, om annonsen nedan är en äkta eller fake vet jag inte. Mupparna är bra som vendor och stora på läkemedel, kan rekommendera dem varmt i andra sammanhang men inte för Keta.    

Bra Tjack!!! Stort och fint utbud på denna marknad

Tjacket som finns tillsalu är väldigt bra, 34 olika annonser på amfetamin ligger uppe. Är du en tjackis har du allt du behöver här.    

Värdelöst utbud på Heroin

Hur är det med horset då? Där finns 3 annonser. Gillar man jaga liten drake så får man bättre utbud om man vänder sig till de andra marknaderna. .    

Jättebra utbud på Cannabis i alla dess former

Gräs finns det en hel del till salu, jag är inte så duktig på cannabis så ska inte nämna så mycket om det. Förutom att det finns ett stort utbud och att jag tror jag såg att favoriten Grinchen har skapat konto på FS4. Vill du köpa gräs har du allt du behöver och mer därtill på Flugsvamp 4.0.  

Att handla på Flugsvamp 4.0

Är lika lätt som det var på Flugsvamp 3. Men för dig som har glömt hur man gjorde, eller aldrig handlade på gamla Flugsvamp och vill komma igång nu så ska jag försöka få igång dig. Du har redan laddat ned TOR, och eftersom du läst ända hit har du också skappat ett konto – om inte så gör det. Du kanske behöver skaffa Bitcoin? Kanske också en Bitcoin-plånbok. Då läser du nedan blåa info-ruta – men om du redan har Bitcoin till hands så hoppar du över den. Du kan i teorin skicka direkt till ditt konto på Flugsvmp 4.0 men jag rekommenderar starkt en plånbok, jag  rekommenderar Electrum. Ladda ned den här. Om du inte har en aning om hur eller var du skaffar Bitcoin, så går det att köpa med kort på t ex HODL klicka här isåfall. Behöver du en utförlig guide för detta steg, allt kring Bitcoin och det blev en stor förvirring så ta det lugnt, vi har skrivit en hur man köper Bitcoin med Swish-guide till dig här.

Skapa BTC adressen på ditt konto

Det finns en del inställningar som kan vara svåra att greppa, men de flesta kan man till en början strunta i och handla går utan att man t ex lagt upp sin egna PGP nyckel elelr sat en PIN-kod så vi hoppar det. För att köpa måste du sätta in pengar, Bitcoin. Så klicka på ”Konto” högt upp till höger där pilen visar, klicka sedan på den gula knappen för att skapa en BTC adress för dig att skicka till.  

Nu köper vi!

Vi ska välja DMT för detta exemplet, vi hittade en vi är rätt säkra är bra. Vi testar! Klicka på köp. Du kanske vill ha något annat, och då tar du den produkten och klickar på köp hos dig, kolla att mängen är rätt, du kan ange antal på produkterna till skillnad från hur det var på Flugsvamp 3. Ta hellre för mycket än för lite!  

Ange din leveransadress

I nästa steg skriver man sin adress. Proffsen krypterar adressen manuellt och själva, när du kommit igång och är bekväm med allt annat så lär dig det, det är ett snäpp säkrare. Här anger jag min adress, ser till att det är förklickat att den skall krypteras automatiskt med säljarens nyckel. Klicka på köp!

När får jag grejjerna?

Och sedan är det bara att vänta några dagar. Ibland kommer det redan dagen efter om du beställer tidigt och langaren postar under dagen. Ibland är PostNord hiskeligt sega och det kan ta över en vecka, men så är det och totalt sett är det supersmidigt. Nästan all post kommer fram och som småskalig hobbyknarkare som köper för eget behov är iallafall jag inte rädd för att det skulle gå fel någon gång framöver. Det är så säkert det kan bli!

Om jag inte blir nöjd?

När din beställning kommer ska du omedelbart gå in på markanden och markera din post mottagen så att langaren får sina pengar. Låt aldrig en order bara ligga och auto-förfalla. Är det något man är missnöjd med så ordnar typ alltid det sig om man säger till och är vänlig, jag har fått omskick, eller pengar tillbaka när jag beställt utrikes och det fastnat, men även inrikes brev enstaka gång.    

Gammal text, kanske tar bort allt nedan

Det skedde ett race bakom kulisserna när Flugsvamp 4.0 lanserades. Det var därför marknaden var halvfärdig när den öppnade, och den är nog inte klar än. Nedan meddelande fanns att läsa på Flugsvamps forum en dag i slutet på oktober 2021.
Hej jag vill Välkomna alla till Flugsvamp 4.0
Vi vill börja med att tacka våra företrädare för allt arbete som lagts ner på att liberalisera drogmarknaden i Sverige. När ett kapitel avslutas så påbörjas ett annat. Med det sagt, vill vi ta möjligheten att varmt välkomna alla till Flugsvamp 4.0!
Vi är ett team med olika bakgrunder men främst inom IT och säkerhet. Vårt mål är att skapa en ärlig och fruktsam marknad som är den naturliga efterföljaren till tidigare versioner av denna marknad. Prioriteten ligger främst i säkerheten, men även funktionalitet och användarvänlighet ligger i fokus.Marknaden som vi valt att namnge Flugsvamp 4.0 har varit under utveckling en period nu, i och med det vakuum som nyligen uppstått så har vi valt att påskynda lanseringen med preliminärt lanseringsdatum den 4:e November 2021.
För att undvika eventuella missförstånd vill vi härmed betona att vi inte har någon som helst anktnytning till förgående versioner av Flugsvamp.
– Upplagd i FS3 Forum.
Vi väntade ivrigt, och i början av november kom vi åt att regga oss och kika.

Den första titten på Flugsvamp 4

Det var alltså flera som parallellt då arbetade med att lansera en ny Flugsvamp 4. vi hade fått 3 mail om ”Nya Flugsvamp 4” – ett av dem kunde vi direkt klassa som ett scam-försök, men två seriösa återstår. Tidigt imorse gick en av dessa live i ett Beta stadie, och såhär ser det ut.

Flugsvamp 4.0 i beta stadie

Och att systemet är i ett beta-stadie syns verkligen, vi ser att utvecklarna bakom denna webb verkligen hade bråttom. Gissningsvis för att vara först med namnet ”Flugsvamp 4”. Att det just nu är superlångsamt, och designen är bruten säger inte mycket om framtiden, detta kan vara en skitbra marknadsplats – vi vet faktiskt inte. De har meddelat att de ska försöka öppna i full skala den 4 november, om två dagar.

Fler Flugsvamp 4?

Vi väntar också på en till ”Flugsvamp 4″… de mailade oss igen i samma veva som Flugsvamp 4.0 lanserades i all hast och sa att de kommer inte heta Flugsvamp 4 som de först tänkte. De utvecklar plattformen och verkar inte stressa, den kommer som de anger i mailet nedan inte heta Flugsvamp 4 utan något annat. Gissningsvis vann befintliga Flugsvamp 4.0 där ”striden” om namnet och därav även den väldigt stressade lanseringen. Vi får se om det dyker upp någon mer plattform.

Är Flugsvamp 4 legit?

Den 7 november såg vi att det gick att handla på Flugsvamp 4, iallafall rent funktionsmässigt. Hela marknadsplatsen var långsam dessa dagar och det var mycket kritik mot svartmålning av hela marknaden i början. Vi la ändå nu upp de länkar vi hittade på FS3 forumet innan de stängde och mycket folk frågade ivrigt efter adresser. Vi gjorde bedömning att FS4 är inte vacker – men det är heller ingen scam. Ett par veckor senare, i slutet av november hade vi fått alla våra beställningar och kunde även i övrigt bekräfta att det är en legitim sida. Naturligtvis kan det hända att mindre noggräknade vendors slinker in, men så är det på alla marknader.  

Varning för phishers

Undvik att Googla efter adresser till marknadsplatser, använd alltid säkra källor. Läs vår darknet-guide regelbundet där vi förmedlar nyheter och varningar .

928 Comments

 1. april 2, 2024 at 23:15

  Alpaca

  Tyvärr så gick jag på fishing svampen. Har varit borta från marknaden några år och allt verkade legit. Hade lite bråttom och 55Eur åt helvete men ah.. kände mig jävligt noobig som gick på skiten men det positiva är iaf att det är lättare att köpa bitcoins än någonsin. skit = fs4isvbujof355wj3hhsqahpvmwwjaq3s4mac4yrufrl26pxbzqjvzid.onion

 2. mars 27, 2024 at 16:56

  Marie

  Vad har hänt med F4? Alla kända vendors är borta förutom mupparna och priserna är ju skyhöga!

 3. mars 20, 2024 at 20:52

  Luffarn

  Med att synka Monero, menar du då att du laddat ned Monero från Getmonero.org och att det tar lång tid att ladda ”Wallet blocks”? För det gör det, särskilt om man inte har en super-uppkoppling. Flera timmar ibland…

 4. mars 20, 2024 at 14:06

  ZinZin

  Varför tar det så lång tid för monero att synca? Är det för att det är en falsk sida eller vad gäller den biten? Mvh

 5. mars 3, 2024 at 19:12

  hemligt

  jävla skämt sida hela mitt konto blev borttaget supporten säger att ja varit inne på en phishinglänk det är inte sant ja besöker dom enbart via wtf vilket jag skrev ut då slutade supporten svara mig… nä blir archtype hädan efter enbart läser det är många som har strul med just flugan sista tiden inte förvånad om dom scammar sig ur snart. mitt tips undvik flugsvamp i all mån ni kan bättre med andra marknader som inte blåser sina kunder o plockar bort deras konton när man lagt order för tusentals kronor.

 6. februari 29, 2024 at 14:05

  Yvonne Johansson

  Gamlebygatan 12 31230 Laholm

 7. februari 29, 2024 at 12:31

  tuv

  har hört att det ska finnas ett flugforum igen men ingen adress, nån som kan dela den här? säkert många som vore hjälpta av att kunna ha lite koll och få respons från fler håll än den partiska marknaden,….

 8. februari 14, 2024 at 19:27

  Evan

  tjabba. handlade på annan sida förut, mupparna, men som det ser ut nu för mig personligen har det varit så mycket strul där för mig.. så provade att regga om mig på nya FS4, också för ett annat slags utbud. En sak en önskar dock, varför har de ingen sida där där allt står förklarat? De har en hel sida med regler som bara verkar gilla ”vendors” alltså försäljare? Vet hur man sätter in pengar, betalar, söker efter varor, köper, det var inte särskilt svårt nej…förutom att det är lite panik såklart för man vet inte hur lång tid det tar innan pengarna kommer in(!). Men alla dessa uttryck de använder sig av? ”Autosläpp, släpp deponin, inled dispyt inom 7 timmar annars autosläpp” osv. Någonting som var bra med mupparna var iallafall att när man mailade supporten och när de väl svarade (de verkar ha hög arbetsbelastning nu stackarna) så fick man bra svar och de kunde guida en rätt. OCH DE BEHÄRSKADE SVENSKA. När jag får svar från supporten nu när jag frågar vad vissa ord betyder så skriver de tillbaka att jag svarat på mina egna frågor. Och dessutom vissa konversationer med vissa säljare är ja….jag vet inte. Mycket babbeslang. Är inte ens pursvensk själv men ska det vara så svårt att skriva enkelt talspråk på svenska?

 9. januari 31, 2024 at 22:11

  Pp4life

  Vad har hänt med flugan?? Kommer inte in nu fml!

 10. januari 23, 2024 at 02:31

  ghost

  Hej L , tack för ditt svar men kollade upp och har fortvarande inte dökt upp nåt, men ser på blockchain att pengarna har kommit till den addressen , men har nog fallit offer för det så kallade phising jag looggade in via den här länken http://fs4isvbujof355wj3hhsqahpvmwwjaq3s4mac4yrufrl26pxbzqjvzid.onion vilket visar vara phising sida , men när jag ska logga in på den riktiga fs via .wtf då lyckas jag inte logga in ens kanske för att jag e ny reggad eller kankse för jag bara loggat in via den länken så finns jag inte med på den riktiga fs.

 11. januari 22, 2024 at 10:59

  Luffarn

  Hallå Ghost, det kan vara så att det är en delay på insättningar just nu också, ser att det är flera som klagar på samma sak och det har hänt förr. Sen kommer alla insättningar in på samma gång.
  Fortsätter det strula så kan jag rekommendera Archetyp Market, använder inte själv alls Flugsvamp 4 längre.

 12. januari 22, 2024 at 03:18

  Ghost

  Hej vad fan menar ni phising hur är det äns möjligt att ens kunna logga in då ? Gjorde en insättning och det har fortfarande inte kommit in på fs kontot det har gått 4 timmar nu. loggade in via en länk inte flugsvamp.wtf

 13. januari 20, 2024 at 17:04

  Dennis

  VAFAN, JAG HAR INTE FÅTT EN KRONA EFTER 3 TIMMAR DÅ SAFELLLO BEKRÄFTA ATT DEN ÄR KLAR… och det gpr ibte å kontajta supporpank!!pNIK½ hur får man TAG I Support? Hur anbänder man deras ntcjekl??hjölp mvg dennus

 14. januari 19, 2024 at 19:37

  Scandal

  Är det exit scam på G hos F4 och säljarna är med på det? En toppsäljare är inte kvar på F4 längre. Det ligger en hund begraven här! Nåt skumt är det!

 15. januari 19, 2024 at 11:28

  Arg

  Jag blir galen, lång historia men F4 är rena rama skämtet! Beställt från två olika vendors, King Kong och Area_51 och BÄGGE har mottagit mina ordnar på sömnpiller men de har inte skickat dem än ( beställde den 14/1 ) Är säljarna i maskopi eller? Ingen av dem svarar så jag får eskalera till support. Läste deras recensioner och det är jätte många som inte fått något av dessa säljare. Brukar läsa recensioner men denna gången glömde jag. Har inte pengar att köpa hos nån annan heller då jag lever på existensminimum. Vad fan händer egentligen?

 16. januari 18, 2024 at 14:27

  Trött kund

  Nu får det vara nog! Två dispyter där jag inte fick produkten av ena och helt fel produkt av andra (både butikerna över 15% pågående dispyter) Jag bevisar med bild i dispyten och vendorn tycker att 50/50 är rimligt då jag ändå fått något, och andra vendorn hela tiden skriver ”den kommer snart, postnords fel” jag escalerade till Support och skrev till support att FS4 börjar få dåligt rykte pga allt slarv. Support går då direkt in i dispyterna och släpper pengarna till både butikerna med texten ”finns ingen anledning att misstro säljaren. Säljare har inget ansvar från att de postats”. Nu går jag över till Archetyp

 17. januari 14, 2024 at 19:55

  gubbemednubbe

  Hej, vilket sätt är bäst/billigast att använda för att köpa och föra över Bitcoins till sin wallet? Blir det exempelvis billigare att använda Agoradesk jämfört med Coinbase eller Kraken? De sistnämnda har ju skyhöga avgifter när man skickar sina bitcoins från dem till sin egna wallet.

 18. januari 8, 2024 at 17:55

  Förbannad

  Två vendors har jag inte fått ifrån på sistone. Vägrar ta sitt ansvar och vissa svarar inte ens. Detta var min sista beställning jag gjorde för att vänja mig av med benzo och sömnpiller, har inga mer pengar att köpa och det jag har är tar slut snart. Blåst på 4000 kr och som sjukskriven har man det inte fett med pengar precis! Håller med, skylla på postnord funkar inte längre. Nä kanske är ett tecken att ska ligga vaken om nätterna, då kommer jag ju verkligen att ha orken att komma ut I jobb igen… Fan så svinigt gjort! Och att den man handlat hos i ett par år har börjat bete sig som tattar försäljare känns tragiskt! Sluthandlat för min del!

 19. januari 1, 2024 at 14:36

  Luffarn

  Alla länkar här på Luffarn är riktiga så det är lugnt.

 20. januari 1, 2024 at 07:06

  Länk

  Använda flugsvamps offciella länk ! flugsvamp.wtf allt annat är psihing

 21. januari 1, 2024 at 05:42

  Tipssnubben

  Använd endast länken flugsvamp.wtf . Får ni inte anti phisining skyddet ( verifiera länk) innan inloggningen, utan kommer direkt till inlogg så är det antagligen psihing sida . du kommer endast rätt genom flugsvamp.wtf . använd inte btc då btc har hög avgift. monereo går och köpa enkelt genom changenow , changelly finns massor mef växlings sidor . tar två minuter och dina pengar är påväg in till din xmr plånbok . alltid använt mig av dem . aldrig varit problem .

 22. december 27, 2023 at 22:07

  Rikard

  Skicka in pengar på flugsvamp lite mindre belopp allt var ok står att det är skickat och konformade via coinbase gjort det flera gånger 100 minst, nu av någon anledning dök pengarna aldrig upp och det stod varken heller på fs att transaktionen var på väg in någon som varit med om något liknande?

 23. december 16, 2023 at 11:41

  gubbemednubbe

  Jag tycker att allt fler vendors slarvar med beställningarna. Den senaste månaden har fyra av mina inte kommit och jag har ett flertal vänner som vittnar om detsamma. Det är rent skitsnack att ständigt skylla på Postnord. Istället är det vi köpare som blir blåsta av säljarna, helt skamlöst. I en del fall får man 50 % tillbaka medan andra säljare tar noll ansvar. Har de som driver FS4 ingen som helst koll eller bryr de sig inte? Om en säljare hamnar i dispyt regelbundet, anser åtminstone jag att de ska kastas ut omedelbart! Även säljare med höga betyg, som tidigare varit pålitliga, tar helt fräckt och struntar i att skicka beställningarna. Givetvis utmålas Postnord som skurken och vi köpare får tiga och ta smällen. Uselt!

 24. december 15, 2023 at 12:00

  palle

  Ja! Flugsvamp verkar dra 200 kr på varje transaktion. Vad händer?

 25. december 13, 2023 at 14:08

  xman91

  är flugsvamp nere kommer inte in på konto eller bitvoins kommer inte in??

 26. december 5, 2023 at 14:50

  Sam

  Nu är ju bitcoins skit dyrt att köpa. Man får ju snart bara 500 kr för 1000 kr. Och vad har hänt med all weed på flugsvamp? Alla bra vendors är ju borta

 27. december 5, 2023 at 14:45

  weedhead

  Vart är allt weed på flugsvamp ?? Och varför är bitcoins skit dyrt nu. Om man exempel köper bitcoins för 1000 kr hur mycket får man nu då att handla för på flugsvamp? sist var det 750 kr men nu har ju bitcoins blivit ännu dyrare är man nere på 600 kr snart då…då betalar man ju 1000 kr snart för att få 500 kr.

 28. november 27, 2023 at 17:06

  wille

  Är det någon som märkt av höga avgifter på btc transaktioner?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *