amfetamin, köpa tjack, tvätta tjack,
Darknet, Droger

– att köpa tjack (amfetamin) på nätet och hur du renar (tvättar) det från bank och andra föroreningar enkelt.

Alla beställer numera sina droger på nätet, av flera anledningar såklart och med det stigande utbudet från svenska langare så finns det ingen anledning att gå ut på gatan och köpa. Det fanns i skrivande stund 35 produkter till salu i kategorin amfetamin på Flugsvamp 3.0. Under hösten 2021 la dock Flugsvamp ned sin verksamhet och alla svenska försäljare flyttade till marknaden Archetyp.

 

Svenskt tjack är bra

Vissa droger kan vara ett riktigt gissel i Sverige, ett bra exempel på det är kokset. Ingen drog mixtrats det så mycket med som Kokain, inte ens Heroinet kommer i närheten. Är det inte avmaskningsmedlet Levamisole så är det gamla cancerframkallande huvudvärksmedlet Fenacetin.

Men när det kommer till Amfetamin så håller de svenska langarna klassen, förvisso tillverkas inte det mesta av tjacket i Sverige utan hämtas ofta från Polen eller Baltikum. Men dels är kedjan till brukare kortare, och dessutom blir inte tjacklangarna så giriga som de som håller på med laddet. Kokset skapar ju ett visst ha-mer-begär som kan vara krångligt att motstå, så inte helt oväntat. I de fall tjacket är bankat brukar det oftast röra sig om ofarligt druvsocker eller i värsta fall krossade koffeintabletter. Ingen större fara, och tjack är dessutom ganska enkelt att rena.

Att rena Amfetamin

Att rena sitt amfetamin är jätte enkelt, du behöver kaffefilter (oblekta helst) och Aceton. Tidigare gick Aceton enkelt att köpa på livsmedelsbutiken under ”Nagellacksborttagning”, numera är dessa små flaskor från Gripen ofta utbytta så man får gå till en färgaffär eller typ Järnia och köpa en liter. Det är inga problem, bara fråga i disken om de inte står framme. Det är inte olagligt att köpa Aceton.

 

 

Häll sedan Amfetaminet du ska rena i kaffefiltret och ställ det i ett glas eller en kopp eller en skål så att Acetonet kan rinna ner. Aceton har förmågan att lösa de flesta ämnen med några undantag – och Amfetamin är ett av dem, så slagg och oönskade ämnen som bank löses upp och följer med ut från kaffefiltret när du sakta häller på Acetonet, du kan även se att eventuella missfärgning som gul- eller brunaktigheter kommer försvinna sakta men säkert.

När du är nöjd ställ bort filtret och låt Aceton-resterna dunsta bort helt (det dunstar fort fort). Skrapa sedan fram det renade tjacket från kaffefiltret och hacka. Eventuella rester i filtret du inte får bort kan du göra bomber av, Acetonet har dunsat och det finns inte kvar i pappret. 🙂

Så hur köper vi tjack på nätet?

När det kommer till Amfetamin så finns det ingen anledning att beställa från andra länder och de två huvudsakliga anledningar till detta är att det som fås tag på inrikes är av bra kvalitet och för det andra att post från utlandet innehållande amfetamin är bland det enklaste för tull och polis att stoppa, detta dels på grund av den tydliga doften men också (utan att generalisera alltför mycket) är att tjacklangarna har en tendens att vara lite slarviga med paketeringen (och även det ligger väl i drogens natur) – en blir ju inte den noggrannaste ekorren i skogen efter att man varit vaken några dygn. Men när du beställer inom landets gränser så gör det inte så mycket, eftersom varken tull eller polis kontrollerar inrikes post.

Så för den som vill ha tjack och beställa online är darknet ett säkert kort. Jag kikade idag lite på utbudet och det ökar i alla kategorier. Nedan några exempel på hur det ser ut i kategorin Amfetamin.

Här finns information om hur du kommer åt marknader på darknet och allt du behöver ha koll på!

Archetyp Market – svenskarnas nya hem sedan Flugsvamp 3 la ned.

Darkweb.wtf – en länkresurs med verifierade darknetsajter och kortlänkar.

Är Amfetamin farligt?

Vi drar lite om skador och biverkningar också, vad är egentligen sant…

Amfetamin är, tro det eller ej, vid måttligt bruk bland de mest harmlösa droger. Det är svårt att överdosera nasalt och oralt.. eller rättare sagt, det är svårt att överdosera till den grad att det blir en livshotande effekt. Vanligt vid överdosering är att man istället blir trött. Enligt det jag sett under mina år är den mest skadliga effekten att vissa blir väldigt paranoida efter en tids vakenhet, huruvida det egentligen då är tjacket eller själva vakenheten som främst skapar detta kan vara oklart. Även kan en blandning med andra substanser göra tjacket skadligt så som alltid, ta det lugnt med droger…

Aptitlöshet – ja man blir ju mindre hungrig, vissa kan enkelt trycka i sig föda ändå, medan andra har väldigt svårt för att äta påtända. Näringsbristen kan då efter ett tag också ge upphov till oönskade bieffekter så att försöka få i sig näring är att rekommendera. Smoothies funkar bra, eller annat lättsvalt och lätt-tuggat.

Sömnlöshet – man sover ju inte på tjack, och det är inte för att sova man heller tar tjack. Att räkna med efter en lina (om du sovit natten innan) är att du kommer vara vaken i 24 timmar, planera intaget här. Och råkar du dragit tjack under en utekväll, och tror att du ska kunna sova redan på morgonkvisten så glöm det. Att gå och lägga sig påtänd och försöka sova är en garanti för huvudvärk. Du kommer ligga och vrida dig, bli irriterad över att du inte somnar, och kort därefter kommer huvudvärken. Släpp det, upp och gör något istället. Pyssla, rita, spela.. vad som helst, sova får du göra nästa natt. På detta sättet mår du bra hela morgonen och även dagen som kommer, det går utmärkt att ”bättra på” ruset under morgonkvisten också.. ta en lina till, eller två, men fortsätt inte på eftermiddagen som kommer. Har du varit vaken under natten kan du sova 6 timmar efter sista linan (sätt t ex lunchtid som deadline) om du bombar tjacket är det längre tid, c:a 8 timmar efter sista bomben. När kvällen närmar sig kan det vara trevligt med lite mat och ett par öl (inte supa, utan litet intag av alkohol – bara om det behövs skulle jag säga). Vill man vara uppe ett dygn till så går det, då är det bara fortsätta att dra. Jag har som max gräns 48 timmar sömnlöshet, aldrig mer, då börjar man löpa risk för skador. Räkna med att man kan vara lite skev mot de sista timmarna. Överlag undvik också alkohol under tjack-racen om du inte vill bli sliten, förutom strax innan läggdags för att rensa sinnet.

Vatten – drick vatten. Undvik Aspirin tillsammans med tjack.

Methamfetamin – Ibland innehåller tjacket en fåt meth, då är det andra regler och här har man sömnrubbningar i tre dygn. Man somnar i regel ungefär efter samma tid som på tjacket, men man kommer inte kunna sova hela natten, utan vakna till och få svårt att somna om. Bli dock inte orolig, det släpper och man är relativt fit for fight trots sömnbristen. Meth är inte speciellt mycket farligare (som Amerikansk media har påstått) utan det är levernet som kommit med drogen som gjort att t ex metaamfetaminister tappar tänder (kolsyrade drycker och muntorrhet som inte sköts).

Motorik störningar – denna kan antingen påverka dig lite dagarna efteråt, eller så känner du inte av det alls beroende på vad du gör om dagarna. Det handlar om små små subtila motorikstörningar som att du kanske råkar bita dig i kinden lite lätt eller glider till när du skriver för hand. För inbitna tjackisar som har för vana att vaka i veckor och lever med näringsbrist påtända fram och tillbaka år efter år så syns dessa motorikskador tydligt, vi kallar dem t o m tjackskador. En grovt tjackskadad missbrukare kan behöva upp till 5 år för att bli återställd (ja, även de värsta tjackskadorna kan lagas – har sett underverk) – för dig som förnuftig brukare är de subtila motorikstörningar (om du ens känner av dem) borta helt efter c:a en vecka. Inget att vara rädd för – men bra att vara medveten om!

39 Comments

 1. april 19, 2023 at 11:51

  Martin

  Och tips på bra panna i Malmö?

 2. april 19, 2023 at 11:50

  Martin

  Tjena . Några frågor om tacket i Malmö.har inte använt på länge men igår blev det nån panna,köpt av en på limhamn malmö. Men det var bajs tjack ,gick inte att lösa upp helt o dra upp i pumpen för för filtret kladdade igen sig . Mög! Fick dra i mycket o då kändes som jag nån gång tidigare upplevt då kallades det för sprittjack.öronen blev svin röda o varma.så whats the deal?? Tips på att få upp det i pumpen? Och varför blir det hett om öronen .gillar inte kicken riktigt.

 3. augusti 16, 2022 at 18:56

  Luffarn

  Hej, vi ska uppdatera! Grinchen har dock under många års tid nu sålt de allra bästa grejjerna.. tråkigt att det fallit i kvalitet, jag skulle än då rekommendera dig att snacka med honom, är du missnöjd tror jag han faktiskt ersättar dig eller tom betalar tillbaka.

 4. augusti 16, 2022 at 18:43

  White Rabbit

  Köpte av Grinchen senast med förväntningar att det skulle vara ”toppklass” – det var det verkligen inte.

  Lite dumt att fortsätta rekommendera denna säljare kanske? 🙂

 5. juni 29, 2022 at 18:48

  Luffarn

  Vänd dig till Grinchen! Riktigt bra, du hittar honom på Archetyp såklart..

 6. juni 29, 2022 at 18:30

  Jenn

  Var hittar en bra tjack nuförtiden? Blås på gatan o blås på nätet, när blev det så?? För 10 år sedan fick en det en skulle ha, extremt sällsynt med rent skit.

  Fattar inte heller syftet, det är ju inte värt lika mycket som säg, kola.

 7. juni 19, 2022 at 01:18

  Annelie

  Hej vart kan man få tag i oxycontin har ätit dom i 5 år men nu har läkaren slutat skriva ut det 😠

 8. juni 16, 2022 at 12:24

  Luffarn

  Menar du Samarin?

 9. juni 16, 2022 at 01:12

  PureShape

  Jag skrev fel i förra inlägget aspirin ska vara smaarin.

  Ett tips till er som tänkt bomba och vill få ut mest av tjacket är att precis innan ta ett glas vatten med samaring i, det kommer at neutralisera magsyran som annars förbränner en del av det aktiva i tjack. Det här fungerar och det är ofarligt.

 10. juni 16, 2022 at 01:10

  PureShape

  Ett tips till er som tänkt bomba och vill få ut mest av tjacket är att precis innan ta ett glas vatten med aspirin i, det kommer at neutralisera magsyran som annars förbränner en del av det aktiva i tjack. Det här fungerar och det är ofarligt.

 11. mars 28, 2022 at 09:34

  Luffarn

  Tjena Måns, gult tjack kan vara riktigt bra. Vill jag bli lite lätt pigg så skulle jag sikta på 0,1 att bomba. Vill jag bli mer tjackad och i gasen så kan jag slänga i mig en 0,3:a. Inga Aspirin-liknande läkemedel för dig när du är tjackad heller.
  Kan inte svara på Oxy-frågan, men när tjacket börjar släppa och du vill vila borde det gå bra, men jag har inte testat själv, försöker undvika den typen av läkemedel själv.

 12. mars 26, 2022 at 12:07

  MånsanT

  Jag fick en gul tjock pasta när jag beställde tjack, inte pulver. Då är det bomba som gäller va. Jag har ingen våg, så hur mycket är lagom att ta? Har tagit adhd läkemedel ett tag så delvis van vid amfetamin. Kan man ha tagit tex oxycontin ett tag innan eller efter? Och lite andra läkemedel . Nån som kan beskriva storlek på tjack jag kan ta. Hur mycket är för mycket?
  Sen undrar jag hur vanligt det är att få tex hjärtproblem mm av tjack? Har dock inte tagit det mer än ett fåtal gånger men använt attentin och elvanse några månader. Har lite högt blodtryck…

 13. december 26, 2021 at 13:14

  Kitty Kanyl

  En ”blå” clonazepam, tablett ,egentligen för panik ångest ,funkar bra när du går och lägger dig. Du somnar som ett litet barn och sover sött utan hang-over. Men spring inte uppe och punda runt efter att du tagit blå utan ta den när du lagt dig.

 14. november 12, 2021 at 16:57

  Hannah

  Kan man även rena pasta på samma sätt? Eller måste jag torka det till pulver först?

  Jag fick vitt klet, typ som tapetklister. Dagen efter va det gult? Vad hände!?

 15. augusti 14, 2021 at 16:10

  Luffarn

  Kika på marknadsplatserna Kenneth, så kommer du nog hitta det du söker. 🙂

 16. augusti 11, 2021 at 20:05

  Kenneth Högberg

  I want to get tjack och mdpv.

 17. augusti 4, 2021 at 10:19

  Braincrash

  @trött på att vara vaken – flugsvamp3 även där. Där finns diverse benz men äben analoger som zopiklon och zolpidelm ( immovane och stilnoct )

 18. juli 2, 2021 at 08:14

  Trött på att vara vaken

  Finns det någon vänlig själ därute som kan berätta för mig hur jag kan få ta på sömn medel? Nätterna gör mig galen. har sökt för detta men någon hjälp får jag inte av vården. varifrån skulle jag få tag på något som kan hjlpa mig. orkar snart inte länge

 19. maj 11, 2021 at 12:00

  Lima

  Mehh..avancerat..tjack på vanl7ga nätet då??

 20. maj 5, 2021 at 01:45

  Kopojk

  Fan va kasst Fredrik, beklagar verkligen. Pengar i sjön då..

 21. maj 3, 2021 at 21:55

  Fredrik i sundsbruk

  Köpte ett hegge av Rolex det fungerar att bomba men det funkade inte att slå i sig har försökt att få svar men dom svarar inte fick det förra mån tycker att dom ska svara i alla fall

 22. april 9, 2021 at 18:16

  Come fly with me

  Jag brukar oftast bomba tjacket eftersom jag personligen föredrar en stadig kurva under lång tid istället för ett sjujävla påslag som avtar efter några timmar. Förr när man köpte av langare ”IRL” brukade det ofta ha bankats ut i flera led, vilket krävde ganska stora doser för att få effekt oralt.
  Sedan jag började köpa på Flugsvamp 3.0 är det en helt annan renhet och skjuts i pulvret, vissa batchar har jag t.o.m kunnat slå 25-30% och ändå haft fin effekt av 300 mg kapslar oralt. I kombination med det låga priset är det nästan farligt billigt att punda, får verkligen ta till all självdisciplin man har för att inte trilla dit och bli beroende på riktigt! 😛
  Tack Luffarn för att du visade vägen ut på darknet, du är en verkligt fin människa!

 23. mars 22, 2021 at 21:00

  rumpetrollet

  Det låter också bra,att det granskas. Låt var och en göra sitt val.

 24. mars 22, 2021 at 20:57

  rumpetrollet

  Låter bra

 25. september 19, 2020 at 02:03

  zeeeeppppii

  Rasmus: Bra rus behöver du inte landa ifrån men annars, sömn – Allt annat om benzo skapar bara ett blandmissbruk – Undvik gärna Benzo i högsta grad och sov !!! Dricka vatten är viktigt som luffarn skrivit med om du varit dålig på det så slipper du ha en dålig dag när du vaknar pga av vätskebrist.

  Sirge: Nej.

  Dr Bjarne: Bra råd! Nice med någon som kan lite om ämnet. Periodiska Systemet är magiskt.

  Nicklas Strand(facebook eller vad de är högst upp): Ditt inlägg är SCAM! Berätta varför + sort för du har inte provat alla sorter det vet vi alla.

  LuffarN: är tjacket bra behövs det inte renas hemma i kaffefilter, de gör man bara om man inte litar på sin kran 😉 Detta görs efter produkten svalnat och binder ihop sig.

  zeeeeppppii’s råd —— > Zink och Magnesium är bra tillskott för att slippa att musklerna drar ihop sig och kan kramp vid för lite intag av vätska, undvik C-Vitamin i högsta grad för all del. Varför det inte tillverkas Amfetamin vanligtvis i Sverige är på grund av stanken. Det är inte värt det, de sätter sig överallt och lite till för ni som undrar. Polen har bra grejjor och likaså Japan från Yakuzan där ifrån mycket först kommer många gånger (chock?)

 26. augusti 16, 2020 at 11:40

  Luffarn

  Se om du kan läsa dig till något under Chemistry på https://en.wikipedia.org/wiki/Lisdexamfetamine

 27. augusti 14, 2020 at 14:35

  Sirge

  Går det att få lisdexamfetamin till vanligt amfetamin?

 28. juni 6, 2020 at 23:36

  Vs

  Jag vill veta hela framställan i detalj.

  Förmodligen är jag Sveriges top 10 inom datasäkerhet

 29. juni 5, 2020 at 01:34

  Anton lind

  När man tänder av från tjack vanligt Levo-dexamfetamin ja då är man väl mest trött och slö lite deppig är onyttigt mycket skräp mat godis.
  Försök ta promenad.
  När det gäller come down drick öl eller lite benzo kanske.
  På meta se till att ha benzo eller alkohol till hands detta är inte fakta bara mina rekommendationer.
  Näring och sömn är a och o.

 30. juni 5, 2020 at 01:31

  Anton lind

  jqg Har sett folk gå på amfetamin under många år men när det kommer till meta så blir folk psychos.
  Många fixar de inte dom får även svårt för att få i sig näring tycker synd om många sen är det många som får åka på sjukan då dom tror dom har vanligt men de är meta och när dom skjuter för mycket så är det 112 som gäller.

 31. april 30, 2020 at 09:29

  Luffarn

  Ta avtändningen som en man! En öl eller två kan vara skönt, och jävla massa vatten. 🙂

  Vet många som gillar ta en Imovan för att kunna somna och sova ut, det funkar för dem.

 32. april 28, 2020 at 23:10

  Rasmus

  Hur landar man snabbast från ett tjack rus? Funkar det med Horse, benso Eller nåt liknande? .

 33. april 19, 2020 at 07:36

  Hardscorpio66

  Riktigt bra beskrivning av pundandet…

 34. oktober 20, 2019 at 23:12

  Lillaskutt

  Resorb boozt jag högst värde ang elektrolyter. Har för mig att sport o d vanliga Resorb inte har sånt alls.

 35. juni 2, 2019 at 10:47

  Dr Bjarne

  Resorb har för låg andel natriumklorid (vanligt bordssalt) så det är en bra ide lägga till lite om man inte vill riskera elektrolytrubbningar. Resorb sport har också mer Na.

 36. maj 22, 2019 at 11:08

  Luffarn

  Vet inte, har för mig jag hört att aceton används på något sätt vid tillverkningen av heroin så det kanske är så. Har dock inte kört heroin på många många år så har inte koll där.

 37. maj 13, 2019 at 15:08

  baddabingding

  Kan man göra ”rent” heroin på samma sätt?

 38. maj 3, 2019 at 16:32

  Luffarn

  Bra kommentar, och håller helt med. Tjackballe som folk säger är något som sitter i huvudet. 🙂

 39. april 24, 2019 at 20:39

  Braincrash

  Jo, många rätt i sak. Bara lite tillägg…
  Om du är vaken länge, >48h, och/eller det är varmt (eller du vistas i en varm o fuktig miljö), var noga med både vatten OCH mineralintag! Resorb (fråb apoteket) är tjackisens bästa vän på sommarhalvåret. +, Du utelämnade en av de största grejerna= SEX. Sex på pulver är magnifikt!!
  Tyvärr kan män få lite komplex innan leken börjar, då vårt organ, beroende på hur bra grejer och dosen så lan ballen krympa ihop till oigenkännelghet (första gången blev jag nästan skraj).
  Men var inte orolig, vid aktivering kommer grejerna fram och funkar som aödrog förr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *