Nya Flugsvamp 3.0

Flugsvamp 3.0 har stängt.

Många kallar det för en Exit Scam men mig magkänsla säger mig att de gjorde så gott de kunde och vågade. Vissa vendors hann ta ut sina pengar, många kunder förlorade mindre summor de hade på kontot, och det fanns vendors som blev av med rätt stora summor då nedstängningen skedde kring en löning. Det kunde med all säkerhet sköts bättre, som när Dream Market eller White House Market la ned. Innestående summorna ska ha donerats till TOR Foundation enligt teamets PGP signerade meddelande, vilket mycket väl kan stämma…

Nästan alla vendors som fanns på FS3 kommer eller har registerarat försäljarkonton på nya marknadsplatser, t ex Torrez Market och där kan du kan filtrera på de försäljare som skickar inom Sverige. Flest vendors finns på  marknaden Archetyp som är en Europeiskt inriktad marknad som vi faktiskt kan rekommendera, och fler marknadsplatser hittar du också på https://darkweb.wtf

Alternativ till Flugsvamp 3

 1. Archetyp Market (Här finns vendorn GottOchBlandat, TillDinDörr, BalkanExpress, ApotekExpress, Swish, Lapplisas, EvaLena, HemmaKväll, Krav och många många fler.. Läs vår guide och hitta länkar till Archetyp Market här )
 2. Torrez Market (Här finns Drugify, Hemmakväll, Lokoshepherd, Swedpharma, Grossisten, Rafaello och fler av gamla FS3 vendors på G in)
 3. Dark0de Market (Även denna har några gamla försäljare börjat regga konton på)

Länkar till dessa och flera andra finns här.  

Hitta Svenska försäljare på Torrez Market

För att hitta dina gamla svenska favoriter på Torrez Market så välj Sverige som land, och välj att enbart visa ”Drugs & Chemicals” (annars får du fram massa annat som du antagligen inte är intresserad av), se nedan bild.

Flugsvamp har stängt

2021-10-30: Flugsvamp 3.0 har stängt efter att man meddelat ett orderstopp. Vi tycker det är tråkigt att denna fantastiska marknadsplats läggs ned men tackaer ändå för tiden, i nästan 3 år var FS3 uppe. Nedan kommer meddelandet från Teamet bakom FS3:

Flugsvamp 3.0 stänger. På grund av personliga och yttre omständigheter behöver vi nu stänga ner Flugsvamp för gott. Vi förstår att detta skapar problem för köpare och säljare, och önskar vi kunde fortsätta driva sidan vidare, men det är tyärr inte möjligt. Dagarna med orderstopp var till för att köpare skulle kunna avsluta sina ordrar och säljare skulle kunna plocka ut sina saldon.

Vi är fullt medvetna om att många köpare hade saldon kvar på sidan, men det var inte praktiskt möjligt att låta alla ta ut sina saldon och vi har gjort så gott vi kan för att alla ska vara nöjda och ändå kunna stänga ner alla system på ett sätt som var säkert för oss, något vi var tvugna att prioritera. Överblivna saldon donerar vi till tor project där dom gör nytta för darknets framtid. Våra system har alltid varit helt krypterade, och de är nu raderade, inkl backups. Samtliga admin-nycklar, kod och databaser är raderade. Inga uppgifter, av något slag, är sparade. Vi tackar för vår tid och hoppas att nästa kapitel blir bra och att alla tänker på säkerheten framför allt annat. Forumet kommer hållas öppet en tid framöver så att kunder kan hålla kontakt med sina favoritsäljare.

Stort tack till alla fantastiska säljare, köpare och medarbetare. Ni vet vilka ni är. Tack för denna tid.

Team FS

Alternativ adress till FS3

Ingen aktuell alternativ adress till Flugsvamp för tillfället, men webbplatsen är stabil. Det finns dock en extra adress du kan spara för att vara på den säkra sidan, den syns när du loggat in på FS3 för användare som har genomfört köp på Flugsvampen, spar ned den och använd ifall ordinarie adress blir överbelastad.

VARNING

Till synes trovärdiga webbplatser kan bli hackade, som för ett tag sedan dark.fail med flera. Det som händer är att du ser en exakt likadan version av webbplatsen, den skickas till dig via en tredje part, och det enda som skiljer sig åt är ifall du ska göra en insättning, då byts insättnings adressen ut mot andra och dina pengar är förlorade.

  Hämta dina darknet länkar här på luffarn eller på darkweb.wtf

Med det sagt, var försiktig med att leta adresser till Flugsvamp, ett bra sätt är att försöka minnas de första och sista bokstäverna i alla adresser till de marknader man besöker, och alltid kontrollera att de stämmer. 

Flugsvamp 3.0 blomstrade

Flugsvamp 3.0 var en klockren marknadsplats, med nästan 3 år på nacken är uppföljaren till de tidigare sajterna på Darknet. Flugsvamp öppnade december 2018, ett tag efter det att Flugsvamp 2.0 las ned, då en av dem bakom webbplatsen greps och åtalades, och om det kan man läsa mycket om, dels här på Sydsvenskan eller lite översiktligt här >> 

Flugsvamp 3.0 verkade inte ha någonting alls med gamla Flugsvamp 2.0 att göra, att man tog namnet Flugsvamp hade nog flera orsaker, dels kände folk igen namnet och det blev enkelt att veta vad det handlade om, det hedrar delvis ordningen och visar även myndigheter att stänger man ner en – så ploppar en annan upp. Visserligen med namnet så red man en aning lite oförtjänt på de tidigare webbplatserna, och en viss gnutta av trovärdighet ärvdes ju. Flugsvamp 3.0 stände den sista november 2021.

Ny captcha för att logga in på flugsvamp

Killarna (eller tjejerna) bakom plattformen Flugsvamp 3 höjde säkerhet den 23:dje juni 2020, och finns nu på ny adress. De har även en ny captcha som är samma som används på kända Dread för övrigt.

Denna verkar folk tycka är lite svår att få rätt, så nedan kommer ett par exempel. Du får en bild med symboler, och det spelar ingen roll vilken färg de har eller vilken form de är. Du ska tänka att det är tre rader, och där det finns en symbol ska du klicka för en ring i motsvarande ordning till höger. Om du tar för många sekunder på dig så kan captchan tima ut, så har du skevglott på skärmen i 15 sekunder för att du för stunden kände dig som en fågelholk så kanske du behöver göra om för att du var långsam (har hänt även den bäste).

Exempel 1

Lösning

 

Exempel 2

Lösning

Hoppas du förstod, och blir det fel en gång så är det bara att försöka igen. 🙂

Så, hur hittar vi ut på darknet marknaderna?

 

Först och främst, har du inte TOR eller tidigare besökt sajter på Darknet så behöver du lära dig några saker. Jag kommer skriva en detaljerad guide så småningom för dig som är helt ny. Har du dator vana så klarar du dig kanske ändå, det du behöver är webbläsaren TOR och den laddar du ned här >>

Jag rekommenderar även användning av VPN, men du når sajten även utan bara det att din kommunikation med Flugsvamp inte blir fullt så säker som den skulle kunna vara.

När du har TOR klart, kopiera nedan .onion adress (fungerar inte i vanlig webbläsare, enbart TOR).

Adress till Flugsvamp 3.0

v3 (ny från 23 juni 2020)


Påpekar också att dessa inte byts ut regelbundet, och använd endast
dessa adresser. Fungerar dessa inte så vänta tills information finns
på flera trovärdiga källor.

Och notera: Du MÅSTE alltså använda webbläsaren TOR för att nå nya
Flugsvamp, och alla andra webbplatser på Darknet också för den delen.

Regga dig, använd ett Användarnamn efter eget val, jag rekommenderar ett som inte har någon som helst koppling till dig. Och sedan ett lösenord, och använd här ett lösenord som du enbart använder här. Folk försöker hacka konton på daglig basis, skydda dig enkelt genom att ha ett säkert lösenord och som endast används här.

I det fall adressen här inte fungerar, så vänta och försök senare. Läs på forumet. Kika på vår nyhetssida. Var försiktig med att Googla efter darknet-länkar, det är inte ovanligt att det läggs upp phishing länkar.

Skaffa Bitcoin?

Har du inte Bitcoin, så rekommenderas LocalBitcoin, här behöver du inte TOR och du hittar dem här >>

Sälja knark på Darknet? Eller köpa? Inom Sverige.

Det finns ju en hel del sajter på Darknet för detta. Efter att Flugsvamp 2.0 stängdes ned så flyttade många svenska langare till andra internationella marknadsplatser. Och det funkar i och för sig, man söker på de som skickar från Sverige och kommer hitta ett gäng. Men visst är vi många som både saknar gamla Flugsvamp, och vill ha en svensk plattform. Fördelarna med att handla inrikes är flera, du får oftast det du beställer dagen efter om säljaren skickar snabbt – samt framförallt kommer praktiskt taget allt fram, brev inrikes registreras inte på samma sätt som från andra länder in i Sverige.

Utbudet på Flugsvamp 3

Flugsvamp 3 är en webbplats, ha det i åtanke, så utbudet är ännu inte enormt, även om de klassiska drogerna finns här redan. Samtidigt är det ju en möjlighet för den som säljer, först in på Flugsvamp och erbjuda sina produkter så har man ju försprång. Många vill också kunna handla sina grejjer ”lokalt”. Kolla av de olika säljarna på Flugsvamps forum så får du en bra hint om vem du ska beställa av, samtidigt, som alltid, gå också på känsla. Alla försäljare börjar på 0 i rykte, även de som har de bästa grejjerna så var inte heller rädd för att testa.

 

Här har jag sökt på Kokain, och får 20 träffar på det (2021-08-16), några exempel på laddet som finns till salu just nu nedan..

Är man ute efter cannabis så är utbudet ännu bättre…

 

 

Amfetamin på flugsvamp

Även i kategorin tjack (amfetamin) finns mycket att tillgå. Det är något färre antal langare överlag jämfört med ett halvår bakåt, men det känns som det skett en rensning. De produkter som ligger till salu får bra betyg och även om kvaliteten var god tidigare har det senaste tiden blivit ännu bättre. 20 annonser finns aktiva under amfetamin just nu (2021-08-16).

Överlag är det bra grejjer som säljs i alla kategorier. Det finns dunder tjack och kokset håller fantastisk kvalitet som är ovanlig i Sverige. Vi har tidigare klagat på ketaminet, inte bara på FS utan överlag i Sverige och även internationellt men nuså vågar vi påstå att det är många som säljer bra keta. Angående dåligt ketamin i omlopp kan du läsa här, och det kan vara bra att läsa på för det finns fortfarande mycket pissketa som inte snortats upp och som åtminstone någon langare antingen inte bryr sig om eller förstår bättre: Vi har skrev om fenomenet med det dåliga ketat här.

Nya Flugsvamp är enkel att använda, det ska de ha beröm för, du ser direkt vad du ska göra liksom. Klicka på det du är intresserad av så listas allt, eller sök. Allt står stort och behändigt så både den mest tjackskadade gamla luffaren (som jag) och den dygnrake Stureplanskillen som ska fyllehandla hittar rätt här. Fan, man kan nästan säga att det är handikappsanpassat att köpa grejjer här.

Man kan sakna vissa funktioner, som t ex att lägga saker i varukorgen även om man inte har pengar på kontot. Oftast vill man ju lägga ner dem och sedan skicka Bitcoins. Jag hittar inga recensioner, bara antal stjärnor de fått 1 – 5 men ingen kommentar. Det är en viktigt del när man ska bestämma sig för vem man köper av när man provar en ny langare, eller köper en produkt man inte tidigare beställt.

Kort sagt, Flugsvamp 3.0 levererar och jag ska se om jag kan lägga en beställning nu när soc-bidraget trillat in.

UPDATE: 2019-03-04, utbudet ökar ganska bra på Flugsvamp 3. Hela 35 olika varianter på tjack och hur mycket olika röka som helst. Ser riktigt lovande ut. 🙂

UPDATE: 2019-05-03, riktigt bra utbud numera. Har ökat stadigt senaste månaden med många nöjda kunder enligt forumen.

UPDATE: 2020-04-25, FS3 fortsätter vara en succé och har nu varit live snart ett och ett halvt år. Tips på bra vendors finns här tillsammans med bra att veta för den nye knarkaren på Luffarns Pundarens Guide till Galaxen. Mer om hur du använder Darknet kan du läsa om på  Darknet för nybörjare.

UPDATE: 2021-08-16, Denna fantastiska marknadsplats blomstrar, över 2,5 år på nacken nu. Från djupet av mitt hjärta berömmer jag de män eller/och kvinnor som ligger bakom denna webbplats.

Och till dig som nyss upptäckt darknet och läser detta för första gången kan jag inte annat än verkligen rekommendera dig att ta dig tid att lära dig hur du går tillväga även om det känns jobbigt med Bitcoin, TOR och PGP – när du väl behärskar hur du gör är det är det så smidigt hela vägen.

UPDATE: 2021-10-30, Flugsvamp 3 stänger – rykten och utrveckling av en eventuell Flugsvamp 4 finns att läsa om här.

UPDATE: 2021-11-13, Nästan alla gamla stora langare från Flugsvamp 3 finns registrerade på Archetyp Market. Länk och info längre ned.

 

VARNING

En vänlig varning tills – Googla alltså INTE efter adresser till Flugsvamp 3, den marknadsplatsen har stängt.

Även på Flugsvamps forum kan i teorin folk börja posta länkar nu, även om det finns moderatorer kvar som försöker hålla koll. UPDATE: flugsvamps forum finns inte heller längre.

Ta det lugnt, är du du desperat så regga dig på Torrez Market och hitta de svenska säljare som finns där! Länk dit och till andra bekräftade darknet-sajter finns här.

 

Alternativ till Flugsvamp 3

 1. Archetyp Market (Här finns vendorn GottOchBlandat, TillDinDörr, BalkanExpress, ApotekExpress, Swish, Lapplisas, EvaLena, HemmaKväll, Krav och många många fler.. Läs vår guide och hitta länkar till Archetyp Market här )
 2. Torrez Market (Här finns Drugify, Hemmakväll, Lokoshepherd, Swedpharma, Grossisten, Rafaello och fler av gamla FS3 vendors på G in)
 3. Dark0de Market (Även denna har några gamla försäljare börjat regga konton på)

Länkar till dessa och flera andra finns här.  

 

455 Kommentarer
 1. Tjena, du ska inte skicka BTC från ställen som Saffelo direkt till en darknet sajt! Använd en lokal plånbok, t ex Electrum emellan. skicka först till plånboken, sedan till darknet.

  Sedan är Localbitcoin snäppet bättre för dina inköpsbehov av btc också, visst att de också loggar och håller koll som de måste enligt myndigheters krav men det är inte det där aggressiva jagandet som de svenska växlarna håller på med.

 2. hej! finns det ingen som säljer mediciner eller Ritalin till normal priser? på fs är det så dyrt! och man får sååå lite!!
  finns ingen att privat i mellan köpa??? mvh

 3. Tror det är normalt, du måste nästan ha en polare om du ska få ett schysst pris. Älskar du verkligen ritalin så kan du ju också överväga att gå igenom adhd utredningen o få de på recept. Hade flera polare, varav de flesta kanske hade adhd på riktigt men de lärde sig vad de skulle svara innan utredningen, det gick bra för alla. Så nu kan de ha tjack i blodet om de blir testade.. dels det men också hämta ut liknande på apoteket.

 4. Tjabba luffarn, brukar bara köpa från gatulangare men är trött på att få för lite och inte så bra kvalitet längre, läste din guide till hur man kommer in på flugsvamp men inget funkar.
  Laddat ner tor och kopierar in adressen till webbläsaren, har även klickat på kvasten x antal gånger för att skapa ny identitet, funkar inte heller.. den söker bara på adressen sen kommer de upp the connection has timed out, vad gör jag för fel?

 5. Sidan verkar ligga nere, Någon som vet Onion adressen till forumet?

 6. Sidan är uppe när jag provar. Deras forum hittar du här: http://flugforumt6eave4.onion/

 7. Ligger nere för mig också. Någon som hört något?

 8. Hejsan jag kommer inte in på få eller forumet. Det står adressen hittades inte. Det fungerade tidigare idag. Jag använder thor på mobilen. Vad är det som har hänt????

 9. Jag kommer inte in på fs med mobilen. Det står adressen hittades inte på både forumet och fs. Varför blir det så??? Jag lyckades komma in på fs i morse men nu blir det såhär för mig??
  Är det någon som får samma som jag eller fungerar fs och flugforum??

 10. flugsvamp verkar vara nere. hade 2000 kronor på mitt konto :/ , what to do??

 11. Ligger sidan nere igen? Varken handeln eller forumet fungerar för mig för tillfället.

 12. Tja, du säger att sidan funkar för dig?
  Inget funkar här, inte forumet heller.

  Hade nästan 2000 på mitt konto :/

 13. Sidan ligger nere för mig med. Forumet också. Någon som vet mer?

 14. Kommer inte in på sidan eller forumet. Någon annan som kommer in?

 15. Kommer ej åt sidan eller flugforum, har testat skapa ny identitet i TOR-läsaren. Kommer åt andra .onion sidor

 16. Sidan är nere för mig också tragiskt nog, det funkade för ungefär 2 timmar sedan men nu funkar inte forumet heller..

 17. Det verkar som att FS3 är nere. Forumet också. Details: 0xF0 — The requested onion service descriptor can’t be found on the hashring and therefore the service is not reachable by the client.
  Någon som vet vad det betyder?

 18. Hej käre Luffarn!
  Det verkar som att FS3 är nere. Forumet också.
  Flugsvamp funkade i eftermiddags, men efter jag lagt in BTC på FS så går det inte att komma in.

  Detta står såhär:
  Onionsite Not Found
  The most likely cause is that the onionsite is offline. Contact the onionsite administrator.
  Details: 0xF0 — The requested onion service descriptor can’t be found on the hashring and therefore the service is not reachable by the client.

 19. sidan är nere

 20. Både fs och forumet verkar ligga nere nu!?

 21. Sidan va uppe tidigare idag. Ser ut som att den är nere nu igen.

 22. Ja det har varit väldigt svårt att komma in idag och igår funkar ca 1 gång av 100,

 23. Sidan verkar vara nere, nån som vet varför?

 24. Ligger nere för mig med. Både forum & market

 25. Hej, ligger fs nere kommer inte ens fram till inloggningen

  Mvh

 26. Kommer inte in på varken FS 3.0 eller forumet?

 27. Ät flugsvamp nere för finslipning. ElLer nåt hänt.
  Söndag 10 jan nere sen ca 14 till nu 22:30

 28. Hej, kommer ej ut på sidan, ligger den nere?
  Mvh

 29. Den verkar nån med mer info?

 30. Jag har uppdaterat posten med senaste infon, forumet ligger uppe nu, du hittar adressen ovan i texten. 🙂

 31. Jag har uppdaterat posten med senaste infon, forumet ligger uppe nu, du hittar adressen ovan i texten. 🙂

 32. Jag har uppdaterat posten med senaste infon, forumet ligger uppe nu, du hittar adressen ovan i texten. 🙂

 33. Var hittar man en sida där man skapar en ny hemsida? Behöver inte vara droger utan kan vara vad som helst, men med onion länk? Nån som vet och kan länka?

 34. Flugsvamp verkar vara nere för tillfället!

 35. Ja, nere när jag provar också. Gissningsvis DDOS attacker som tidigare i veckan.

 36. Skulle vilja tacka er för att ni finns.
  Är så pass försiktig att jag endast går till flugsvamp via er sida (blev dessutom blåst på pengar av 2.0, trots att jag bara är köpare).

  Jag har en kronisk sjukdom och skulle gärna vilja berätta om blandingen mellan mediciner, sjukdommen, och droger till denna. Jag är tvungen till att kolla upp allt innan jag testar. Jag hade önskat att jag kunde ge anonyma svar till sjukvården, men detta är ej möjligt idagens läge.

  Ni ger mig ett intryck som seriösa och undrar ifall jag kan skriva via er sida (då 2.0 lade ner sitt forum när flera upptäckte problem)? Amatör och endast ang, blandning mellan sjukdommar, mediciner och narkotika. Jag vill gärna hjälpa folk att veta vad de testar istället för ge sig in för grupptryck. Speciellt om de har en sjukdom.

 37. Vad har hänt med FS ??
  Jag kommer inte in och jag har btc som ska släppas ???

 38. Fortfarande inte uppe ??.. är det nån som vet något för jag kommer inte in och jag behöver släppa btc till säljare

 39. Är det Polisen som utför attackerna eller vem kan tänkas ligga bakom? Fortsätter det så här kommer marknadsplatsen snart att sänkas känns det som…. 😱

 40. Tja luffarn har du helt nått från FS admin vad det kan bero på?det har hänt ett antal gånger nu denna vecka o förra också om jag inte minns helt fel,jag känner att jag vågar inte köpa ifall sidan läggs ner titt som tätt

 41. 2012-01-17 03:10 kommer ej åt fluhsvamp 3.0

 42. Hur länge kommer fs ligga nere nån som sitter på nå svar eller någon gissning?

 43. Ingen som sitter på ny/mer information?

 44. Hej verkar som man inte kan komma in på flugsvamp ?är det så för er med

 45. Ddos även idag verkar det som?

 46. Hej Tryer, ja alltså om du skriver något som hjälper till att informera andra så låter det toppen. Du kan maila oss på [email protected] 🙂

 47. Hej, det är känt att det pågår attacker mot v3 adresser och det händer hel del på TOR nätverket, jag tror admins bakom FS3 är bland de duktigaste av alla darknet aktörer hittills så du kan vara relativt trygg, och den slutsatsen drar jag av hur både de sköter marknadsplatsen och agerar utåt. 🙂

 48. Verkar även som att forumet som är en v2-adress ligger nere?

 49. Jag är skeptisk till att detta löser sig med fs. Ett tips till alla är att söka på ordet Drogforum, skrolla längst ned på den sidan, så kommer man fram till reklambanners för vissa flugsvamp säljare som snabbt smällt upp egna webshoppar. Drogforum verkar vara synonymt med Flugforum.

Lämna ett svar