Droger

Äta och tillaga röd flugsvamp, Amanita Muscaria

Äta och tillaga röd flugsvamp, Amanita Muscaria

Visste du att man kan äta och droga sig på vanlig svensk flugsvamp? Du har säkert hört en och annan skröna kanske om att vikingar drack avkok på dem innan de gick sin berserkar-gång mot fienden eller möjligen att tomten har sitt röd-vita ursprung från flugsvampens färg.

Som barn lärde sig många av oss att flugsvamp är super giftigt. Det stämmer inte! Du kan äta flugsvamp rå och rakt upp och ner utan att ens vara i närheten av livshotande skador – men det rekommenderas inte. Du kommer få ont i magen, det kommer krampa och vara obehagligt, så låt bli. Vissa folkslag i Sibirien matade sina tamdjur med flugsvamp, t ex kossor, som hantera alla ämnen i flugsvampen och de kissar faktiskt ut de psykoaktiva ämnena, sedan kunde de samla upp urinet och dricka av det och ta upp de aktiva ämnena. Det finns historier om att shamanen i byn åt flugsvampen och accepterade illamåendet och sedan urinerade i buteljer som byborna kunde dricka av. Även kisset från människa efter att man ätit flugsvamp får halter av det psykoaktiva ämnet.

Mer normala sätt att äta Flugsvamp…

Om flugsvampen tillagas, så omvandlas ämnet som gör att man får ont i magen, och den psykoaktiva substansen förstörs inte om man håller sig till under 80 grader (i ugnen). Lägg dina färska röda flugsvampar, Amanita Muscaria på en plåt, sätt ugnen på någonstans mellan 60 och 80 grader. Du kan låta ugnen vara lite lätt öppen. Låt dem ligga några timmar eller över natten. När de torkat så kan du med fördel mala dem till pulver och blanda så att din ”batch” håller samma styrka.. en flugsvamp kan ha högre koncentration än en annan, det är det.. (dosering nedan).

Vid tillagning på detta sätt bildas också en vätska som rinner av från flugsvampen på ugnsplåten, jag vet att flera har just denna vätskan som favorit, de samlade upp den med matsked och drack upp direkt. Ska enligt dem ge bästa ruset (har inte provat själv).

Flera andra vänner torkar flugsvampen i vardagsrummet, vissa hänger dem på snöre och låter dem dingla i flera dagar tills de torkat, andra har lagt dem i närheten av en öppen spis och låtit dem torka. Alltså utan att flugsvampen når de där 60 graderna, men ingen av dem har fått ont i magen vid förtäring så det verkar som att detta sätt också går bra.

OBS, notera att det INTE går att under några omständigheter äta VIT flugsvamp. Den är extremt giftig och hur den än tillagas så fortsätter den vara dödligt giftig vid förtäring. Du kommer inte förväxla sorterna dock, de ser helt olika ut. Vill bara påpeka detta så ingen tror att alla flugsvampar kan ätas.

Det är alltså röda vi snackar om, och färgen kan ibland dra åt både det gula hållet och bruna hållet. Det är ok! Bilder nedan..

Visst är det fantastiskt, man kan plocka lagligt knark i svenska skogarna. Flugsvamparna ploppar snart upp. De som älskar dessa svampar säger att de man plockar tidigt på hösten eller sensommaren är mer psykedeliska, medan de senare blir mer kroppsliga i ruset. Till skillnad från andra psykedeliska droger är flugsvamp nice att gå och lägga sig och sova på, vissa tar även flugsvamp för att få fina drömupplevelser under sömnen.

Hur är trippen, ruset på flugsvamp (Amanita Muscaria)

Det är inte alls som när du tar magiska svampar som innehållet psilocybin. På Amanita Muscaria får man en mer visionär upplevelse. Min egna erfarenhet var att jag kände mig glad, och tänkte under den lätta trippen att jag fan känner mig som tomten! Ska tillägga att jag själv inte gått på några HÖGA doser än och har bara provat ett fåtal gånger hittills.

Luffarns doseringstips, med ugns-torkad Flugsvamp

Börja med 1 gram torkad. Är du modigare ta upp till max 2,5 gram. Om du absolut inte kände något alls, vänta till nästa dag eller nästa gång och dubbla dosen. Kände du inget då heller så dubbla igen, börjar du komma upp i över 25 gram utan att känna ett skit så är det något som är fel. Plocka nya, tillaga lite försiktigare, byt tillagningsmetod.

 

 

Ett gulligt par här hade för vana att strö på torkad flugsvamp på sin morgonsmörgås (typ varje morgon) för att få dagen lite roligare.

Plankan berättar om tripp och effekt (min granne)

Den upplevelse du kommer att ha kommer att bero på olika faktorer, inklusive doseringen, förberedelsen, IBO:MUS-förhållandet och även din egen kroppskemi och kroppsvikt.

Hur länge varar ruset?

Effekterna brukar vanligtvis börja någonstans mellan 15 och 120 minuter efter intag (även om det kan ta upp till 3 timmar), och de primära effekterna kan vara i 3 till 8 timmar eller till och med flera timmar längre vid stora doser.

Ruset enligt Plankan

Man kan bli lite lätt trött, få en berusad känsla, enstaka gånger lite lätt illamående-känsla kan komma, smärtlindring är vanligt, liksom dämpar känslan om man har ont någonstans, kropps-.eufori, delirium, repetitiva tankar och handlingar, klarhet i tanken men minskad förmåga att uttrycka sig verbalt, eller lite svårt att gå och  röra sig ordentligt, muskelsammandragningar, ökad energi åtföljd av behovet av att röra sig, en varm/mysig känsla, en känsla av välbefinnande, sedering, en djup och långvarig sömn, ökad förmåga att drömma klart, dissociation/ en känsla av att vara utanför kroppen, ökad salivproduktion och svettning, föremål som verkar större eller mindre än de är, vissa färger som verkar djupare och förmågan att ha en introspektiv eller andlig upplevelse genom meditation.

Endel kan utveckla tolerans vid frekvent användning, medan andra rapporterar omvänd toleranseffekter. Det är också viktigt att nämna att när man tar en större mängd än man är van vid bör någon vara närvarande för att övervaka upplevelsen och se till att du är säker.

Effekter vid låg dos kan inkludera mild till måttlig avslappnande eufori och varma kroppskänslor, ökad förmåga att meditera samt lätta muskelspasmer och en något energisk känsla, snart följt av en känsla av frid och sömnighet. Sömnen kan vara förnyande med intensiva, livliga drömmar som är svåra att minnas i detalj när man vaknar. Det kan också väsentligt minska antalet gånger man vaknar under sömnen.

Effekter vid måttlig dos kan inkludera en klartänkt berusad känsla tillsammans med tyngre muskelspasmer och tankelooper. Ökad trötthet när man vaknar, möjlighet att sova igenom en väckarklocka och om man väcks upp kan man känna sig vilsen.

Effekter vid hög dos kan komma snabbare och kan inkludera fler visuella element i upplevelsen. Föremål med rörliga kanter som rör sig i en ryckig virvel (till skillnad från psilocin som kan ge långsammare, cykliska och avslappnande.

Jag är själv inte super expert på Amanita Muscaria, för dig som vill komma igång och vill ha riktigt ordentlig fakta finns en stor länksamling längst ned i inlägget!

 

Flugsvamp – Amanita Muscaria fakta

Amanita av släktet anses vara både giftiga och psykoaktiva. De innehåller isoxazol-derivat alkaloiderna ibotensyra (IBO) och muscimol (MUS). Muscimol är en GABA-receptoragonist, medan ibotensyra är en glutamat-receptoragonist som även kan fungera som en prodrog för muscimol. I kontrast till psilocin är ibotensyra en tryptamin-alkaloid och serotonin-receptoragonist. Till skillnad från svampar som innehåller psilocin och kan hittas i ett dussintal släkten (där ingen av dem är Amanita), är muscimol-innehållande svampar hittills endast kända att finnas inom sektionen Amanita av släktet Amanita. (De kända arterna i denna sektion kan ses här – http://www.amanitaceae.org/?section%20Amanita – men observera att inte alla arter i denna sektion är psykoaktiva och vissa kan till och med innehålla medicinskt betydande mängder amatoxiner).

Det finns faktiskt också vissa Amanita-arter som innehåller bufotenin (som i grodan man kan slicka på för att bli bäng du vet…). En helt fantastisk svamp, att den klassats som giftig känns ibland som rena konspirationen.

 

Tatuerings-inspiration

Visa att du älskar Flugsvamp genom att tatuera in en Amanita Muscaria på armen som flera av oss här ute i Uddebo har gjort..

Några exempel

 

 

Lär dig mer om att äta och tillaga och berusa sig på flugsvampen Amanita Muscaria

Nedan en jäkligt gedigen länklista på guider, recept och tripprapporter och grupper…

 • Nybörjarguiden: http://amanitaguide.com
 • Facebook grupp där folk hjälper varandra med tips och metoder: https://www.facebook.com/groups/566842071342652/about
 • Basic water extraction: https://www.facebook.com/groups/amanitascienceandmagic/posts/840207807339409/
 • ”Amanita tea”: https://www.facebook.com/groups/amanitascienceandmagic/posts/754727702554087/
 • Decarboxylation via drying: https://www.facebook.com/groups/amanitascienceandmagic/posts/734735834553274/
 • Rapid decarboxylation via low-pH simmer: https://www.facebook.com/groups/amanitascienceandmagic/posts/661563368537188/
 • Rapid decarboxylation via low-pH simmer (additional post): https://www.facebook.com/groups/amanitascienceandmagic/posts/665728591453999/
 • Tincture: [see comment underneath post]
 • Polymer: https://www.facebook.com/groups/amanitascienceandmagic/posts/662040635156128/
 • Topical cream: https://www.facebook.com/groups/amanitascienceandmagic/posts/694644201895771/
 • Stipes have about half the alkaloid content of caps: https://www.facebook.com/groups/amanitascienceandmagic/posts/840985593928297/
 • Possible negative effects from isoxazole Amanita species: https://www.facebook.com/groups/amanitascienceandmagic/posts/661571308536394/
 • Email list: https://mailchi.mp/fefbe85d4c39/amanita-guide
 • Discord server: https://discord.gg/fqSdrdCe26
 • Backup Facebook group (please join!): https://www.facebook.com/groups/565454731698466
 • subreddit: https://www.reddit.com/r/AmanitaMuscaria/
 • Location guide (by continent, with links): https://www.shroomery.org/forums/showflat.php?Cat=0&Number=27636507
 • Tincture: https://www.shroomery.org/forums/showflat.php/Number/25702199
 • Resin recipe 1: https://www.reddit.com/r/druggardening/comments/d44f11/comment/f07nudh/
 • Resin recipe 2: https://www.reddit.com/r/druggardening/comments/ii5451/comment/g34hwbo/
 • helpful tips for processing: https://www.facebook.com/groups/amanitascienceandmagic/permalink/933765337983655/
 • drying guide: https://www.facebook.com/groups/amanitascienceandmagic/permalink/941892450504277/

 

Video – plockinstruktion (engelska)

Här en bra film som visar upp flugsvampen i olika stadier, unga och gamla. Han berättar lite försiktigt att de inte är så giftiga som det sägs, men han väljer sina ord noga… egentligen inte heller någon större risk att man i svenska skogarna förväxlar flugsvampen men ändå sevärd.

 

Lycka till med Amanita Muscaria.  

Bästa kranen för partyknark

Bästa kranen för partyknark

Här kommer del II i vår serie säkra kort, d v s säkra kranar. Denna gången handlar det om partydroger och om vendorn som kallar sig GottOchBlandat.

GottOchBlandat

GottOchBlandat har sålt grejjer i hur många år som helst och varit en stabil kran för oss under snart 5 års tid. Alltid leverans, alltid rätt mängd, helt ok stealth och vi har aldrig haft klagomål på kvalitet. Särskilt för några år sedan var det stora problem med att få bra ketamin hem på lådan, men det gick alltid att vända sig till GoB och man visste att deras keta höll godkänd kvalitet. Jag säger godkänd, för det finns bättre.. men när vi beställde av säkert 10 andra och varje av dem var en besvikelse var GoB vår räddare i nöden med helt godkänd produkt.

När det kommer till annat partyknark, E, MDMA, ladd så kan man också alltid lita på GoB. De har alltid legat på övre skiktet i kvalitet. Det, tillsammans med att det är ytterst sällsynt med vendors som år ut och år in levererar lika stabilt gör GottOchBlandat till en av våra största favoriter, ett säkert kort helt enkelt.

Toplistad på Archetyp

GottOchBlandat är topplistad vendor på marknaden Archetyp, d v s den vendor som hanterat flest ordrar sedan marknaden startade för nu drygt 3 år sedan. Exakt hur många ordrar det handlar om kan vi bara spekulera i, men många nöjda kunder har de levererat. Nedan syns de först, bland några andra av de stora…

 

Betyg från andra knarkare

GoB har gott betyg, och snittar på 4.92 i betyg just nu, på en skala från 1 – 5. Det är riktigt bra, att notera angående betyg överlag på marknader är dock att de drar upp ganska högt.  Köpare är ofta snälla mot sina kranar och sätter goda betyg för att hålla sig väl med dem. Hur som helst… 4.92 är skitbra i vilket fall!

 

Några av recensionerna de har fått…

 

 

Hur hittar vi GottOchBlandat?

GoB finns på Archetyp Market och flugsvamp 4. Notera att det cirkulerat en falsk vendorshop i GoBs namn, de har numera ingen närvaro alls på clearnet…

OBS! Viktigt meddelande! Vi är endast aktiva på Flugsvamp 4 och Archetyp. Vi har inga clearnet-shoppar eller liknande. Om ni beställer av ”oss” från annat håll kommer ni bli scammade! OBS!

– Ovan från GottOchBlandats profil info på Archetyp.

 

GottOchBlandat har en profil på Guldkran.com, kika här .

Vad har GoB i sortimentet?

Just nu har de annonser live på nedan grejjer…

 • Hasch: Liverpool
 • Ketamin: S-Isomer, R-Isomer, Racemic, Keta-ROCKS
 • 2C-B: ZELDA 20 mg
 • MDMA-kristaller
 • Ecstacy: CERBERUS 300 mg, REAPERS 350 mg
 • LSD: GNOME 250 ug, BRAIN EATERS 250 ug
 • Kokain: ”1011”
 • Amfetamin
 • 3-CMC

Lite bilder från Archetyp Market på vad de tar för grejjerna…

 

Såhär skriver GottOchBlandat om sig själva på Archetyp

Hej livsnjutare runt om i långa landet lagom!

GottochBlandat är här för att bidra till att ni ska få så bra produkter som möjligt med snabba utskick. Vi strävar alltid efter att hålla högsta kvalité men om vi mot förmodan har något som inte är top notch så kommer vi ärligt säga det och justera priset därefter – vi vill ha nöjda återkommande kunder!

Vi har flera års erfarenhet av att sälja på darkweb på olika marknader, främst Flugsvamp 3.0 så vi vet vad vi sysslar med.

Kommer att svara på eventuella frågor så fort som möjligt efter bästa förmåga! Om någon vill göra någon specialbeställning som ej finns listad (bulk eller dylikt) så är det bara att skicka oss ett meddelande och så tar vi det därifrån.

Vi postar alla dagar förrutom fredagar och lördagar. Kommer din order in innan kl 07:00 dessa dagar så skickas det garanterat samma dag!

Vi skickar endast paket inrikes, till vuxna människor (18år+). Har vi markerat ett paket som skickat så är det med all säkerhet skickat och vi reshippar alltså inte. Allt trippelkollas innan utskick och inventering av lager sker dagligen för att se till att allt som ska skickas verkligen kommer ut.

Vi har tidigare försökt vara tillmötesgående och reshippa i vissa fall men kommer hädanefter inte acceptera reships/refunds då folk utnyttjar det och sätter i system att försöka blåsa oss. Visst kan det hända att brev försvinner men chanserna för det är extremt små. Vi tar inget ansvar för vad som händer efter det är lagt på lådan. Alla dispyter kommer gå till admin som får avgöra.

Ta hand om er och var försiktiga!

 

Så, söker du partyknark, och kanske särskilt ketamin och inte vill bli besviken. Kolla med GottOchBlandat. 🙂

Bästa kranen för benz o flumm

Bästa kranen för benz o flumm

Jag hör ibland folk som blivit missnöjda när de köpt piller av olika slag, ofta benz och liknande men även andra varianter av apoteksvaror ibland. Allt från att de får helt fel grejjer, för lite, inte alls samma styrka, dåliga kopior tillverkade i en källare i Asien – och det har även hänt att de fått något fentanyl-baserat vilket är otäckt. Det tycker jag är tråkigt.

 

Att testa av fentanyl är förövrigt ganska lätt

Rädd för fentanyl? Skaffa fentanyl test-strips från Dosetest, det är inga pengar och de beställs online här.

 

 

Det ska vara säkra kort när man handlar knark

Vi kommer skriva en serie inlägg med säkra kort med lite olika sortiment, det är vendors vi följt länge och kunnat vända oss till i många år nu och alltid varit nöjd.

 

Vårt säkra kort kategorin benz, flumm, fludder o piller

Det finns ett några vendors som är väldigt duktiga, och denne vendor tillhör det översta skiktet av toppsäljare som år efter år levererar det de säger och fortsätter ha snabba leveranser och ett bra bemötande.

De har hållit på ett tag nu, och kan sälja ganska stora mängder också till den som behöver det. De snittar på 4,9 i betyg overall på Archetyp.

 


Jag pratar om Pharmazia


Deras recensioner

Så är du en sån som ibland (eller hela tiden) behöver lite piller så rekommenderar jag dig att leta upp dessa på darknet i första hand, du hittar dem både på Archetyp Market och Flugsvamp 4.0.

De finns även på Hushboard.biz med mer doping relaterade preparat och information om dem finns också på Guldkran här .

 

Vi är i nuläget säljare på FS4 samt Archetyp där vi haft 24-48 timmars leveranstid på samtliga ordrar hittills. Vi strävar efter att erbjuda snabba och diskreta leveranser samt marknadens absolut bästa priser 🙂 VI HAR NU ÄVEN: Alprazolam Ksalol 1 mg Rivotril 2 mg Alla våra produkter kommer i karta/box/förpackning, om annat inte anges. Alla utgångsdatum är minst 1-2 år. Mvh, PHARMAZIA

 

Ett tag kunde man vinna knark med Pharmazia

Sånt tycker jag är kul, när langarna bjuder till det på ett roligt sätt. Pharmazia hade tagit hem en batch ladd och visste att det var bra grejjer, men de var nyfikna på hur bra och beställde ett labbtest och drog igång en tävling på marknaden Archetyp där folk kunde delta och gissa på vilken renhet kokainet hade och den som gissade rätt eller kom närmast vinner 15 gubbar av kokset!

Men laddet var lite sämre än de trodde…

Pharmazia själva var nog rätt säkra på att de skulle få en siffra på upp mot 80%. När labbrapporten och facit kom så var det 67%.. lite missnöjda var de säkert, sen ska man vara medveten om att 67% är ändå SKITBRA, absolut inget att klaga på om laddet i övrigt är balanserat och inte bankat med skit som förstör ruset, gör en stissig eller onajs, och det var det inte som tur var. Iallafall – en jävel hade gissat på exakt 67%, Malgrotta hette han, de publicerade vinnaren offentligt så det var bara att gratulera. 🙂

 

Vinnaren korades iallafall på forumet

VINNAREN I TÄVLINGEN, SOM GISSADE EXAKT 67% ÄR ANVÄNDAREN MALGROTTA. (Kontakta oss via PM så ser vi till att du får din vinst) Vi har analysen i ett PDF-format. Om någon har en tanke hur den kan laddas upp så gör vi det gärna, transperens känns viktigt. Slutligen vill vi tacka för ert tålamod, och till alla er som varit aktiva i tråden. Med Vänliga hälsningar PHARMAZIA

 

Pharmazia kan ibland också ha rea på Archetyp

Kan man fynda och göra riktiga klipp på fludder o bäng-piller. Nedan några av produkterna jag såg att de har uppe till försäljning på darknet idag. Måste vara laddet som de var besvikna på som de rear ut där tänker jag…

 

 

UPDATE 2023-05-25 – vi drog iväg några frågor till Pharmazia

Vad skulle ni göra om allt knark blev lagligt över en natt? Vad skulle du jobba med då för jag köper inte att du går och ställer dig i kön på arbetsförmedlingen…

Oj, det var en svår fråga måste jag säga. Det känns som vi började langa knark samtidigt som vi lärde oss cykla, och vi blev bättre på att langa än att cykla, haha. Skämtåsido. Vi skulle förmodligen gör något annat bus på något annat sätt men med samma stil och finess som nu. Vi har dels svårt att rätta oss efter regler och lagar vi anser ska brytas, dels svårt att göra monotona saker utan att ta risker. Jag hoppas ni förstår vad jag menar. Arbetsförmedlingen har vi aldrig någonsin besökt, bara namnet känns deppigt. Vi är och förbli entreprenörer. Med det sagt så vill vi ändå ge vår fulla respekt till alla knegare som gör vad dom måste för sin överlevand. Det respekterar man. För brukarnas skull vore det bra om knark blev lagligt men för oss langare skulle tjusningen försvinna, i alla fall för oss.

Hederliga langare som bryr sig mer om kunden än pengarna tycker ju vi är hjältar, Känner du dig som spider-man?

Sanningen är att vi bryr oss om cashen och vår legacy och därför vårdar vi våra kunder så mycket vi kan. Ibland innebär det förlust men även det är en vinst i slutändan. Det är vår övertygelse. Med det sagt så finns det såklart kunder som är missnöjda med oss, det händer och det är tråkigt. Men målet är att alltid ha så få sådana som möjligt. Mycket handlar om hur man beter sig och vilken approach man har som kund också. Det man ger får man tillbaka. Vi vill att alla som handlar av oss ska få sina varor, vara nöjda och återkomma. Men känner vi oss som spiderman? Nja inte riktigt faktiskt. Vi ger en del gratis och det är dels för att vara snälla men också för att marknadsför oss själva. Det finns alltid en självisk aspekt av att langa droger. Men det lät bra med spiderman fan.. Tror vi ska embracead det, haha!

Om du bara fick hålla dig till en drog resten av livet, vilken skulle du välja?

Hade du frågat mig för 10 år sedan hade jag sagt kokain, bikarbonat och bra vatten, typ imsdal. Koka upp det och röka det i en pipa. Men allt som är roligt har ett slut. Haha, fan vad idiotiskt sagt. Varför ska man tänka så liksom. Det var inte roligt på slutet, det var dyrt och paranoian drabbade mitt liv och min buisness negativt. Nu skulle jag säga den drogen som alltid varit starkast för oss och ”still is” är pengar – pengar – pengar. Sedan kaffe, en öl om året och fina cigarrer. Med det sagt är vi liberala när det kommer till droger och läkemedel. Vi tycker varje människa ska få bestämma över vad han/hon vill stoppa i sig och självklart tycker vi att dom som vill sluta eller lägga ner ska göra det. För känner man det så betyder det att festen är över eller att man har doserat fel. Haha, nu snöade jag iväg.

 

Vi tackar Pharmazia för ovan svar, kul som fan med pålitliga langare som hållit på länge och har en ärlig approach, och humorn i behåll liksom <3

Knarket räddade livet på Pellepastor, 65 år

Knarket räddade livet på Pellepastor, 65 år
Pellepastor fyller 65 år i år och har haft ett tufft live – fram till för ett par år sedan när han vågade ta steget och prova knark. Då kom brytpunkten, tack vare ruset förstod han sig själv och kunde börja bearbeta sitt tidigare liv. Idag mår han prima fisken och prisar gudarna för att han provade knark, 65 år är ingen ålder och det är aldrig försent att börja knarka.

Här kommer hans story, läs och faller tårarna av glädje så är det normalt.

65 åringen som fick livet tillbaka tack vare knarket

Jag fyller 65 år, i maj. Man. Mamma Sverige. Pappa Danmark. Döda. Såklart. Eller? Kunde levt ju. Men det gör dom inte.

 

Pappa hängde sig när Pellepastor var 2 år

Jag blev full första gången när jag var 13 år. När jag var 1 år och 9 månader hängde sig Paulli, på vinden. Min pappa alltså. Han sa ”hejdå Pia” när han öppnade dörren till vinden. Pia är också död. Hon var min storasyster. Vi hamnade på en öde ö, sa hon. Hon och jag. Efter det blev det nog mest skit. Vad vet jag? Kunde ju knappt tänka en tanke då. Det kan man inte vid den åldern. Minnen, nja.

Livet fram till 63, flykt, rädsla svartsjuka och ångest

Så det har sett lite rörigt ut: flykt, hela livet. olika slags; droger, arbete. Svartsjuka och ångest är ju också en variant av flykt. Det är inte många som vet. Flykt från vad? Rädsla. Den som all flykt handlar om. FLY BORT FRÅN RÄDSLAN. Uttrycken, vägarna, är många. Men det handlar om samma jävla sak. Klarar man inte av att vara rädd, ja, då flyr man. Såklart handlar det mest om hur pass rädd man är. Men hur rädda vi är vet vi oftast inte. Vi har ju flytt:) Bort. Det hör ju liksom ihop; Inte så konstigt. Jätterädd = jättefly. ”You got’ to do what you have to do.” Terapierna då, säger du? Nja, svarar jag. I psykoanalysen var jag inne o touchade rädslan, absolut. Men det förstod jag inte då. Blev av med en del av min okontrollerade ilska under dom 4 åren. Det var ju bra. Skönt för familjen. Barnen. Och mig. Klappat o klart då, kanske? Nja, not quite.

Läkemedel från vården som inte hjälpte

Antidepp, litium, psykofarmaka, AA, droger, terapier, arbetsnarkomani, hypomani, depression, ect, o annat, på vägen. Längtan o flykt, huller om buller.

Brytpunkten: köpte growkit och odlade upp knark-svamp för eget bruk

Våren -22, för ca ett år sedan, började det se lite väl desperat ut. Även med mina mått mätt. Frugan såg och tipsade om SVT:s program: Frisk med hjälp av magiska svampar.

Och på den vägen är det. Köpte grow-kits och började trippa. Sakta men säkert, med ökande doser. Och med resultat från dag 1. Direkta, indirekta, snabba, långsamma, undermedvetna, omedvetna, medvetna. Håller faktiskt på att bli frisk. Såklart visst, det tar lite tid. Finns ju mycket att ändra på. Att bli vän med sin rädsla är ingen quick fix. Eller hur:) Men jag tror att jag klarar det. Jag ska vårda den ömt, som en blomma. Den är ju en del av mig. En del av det som skapats. En del av universum.

Ska gå vidare med MDMA: egenterapi

Håller just nu på med nästa steg psykedeliska förberedelse. Resan inåt mot mitt trygga själv fortsätter. Mot mitt sanna jag. Snart med hjälp av MDMA.

Återkommer.

Kärlek, till er alla

Pellepastor

Pellepastor hörde från början av sig till oss på Luffarn och berättade om vad som hänt och efter lite konversation frågade vi om vi fick publicera hans story. Det gick bra!

Vi hoppas fler finner vägen till sig själv tack vare knarket, har du en story du vill dela så hör gärna av dig till oss, du skriver till oss på mailen ragnar.asp(på)protonmail.com.

2C-B – en rolig drog

2C-B – en rolig drog

Har du testat 2C-B?

2C-B är en ENKEL drog, den passar faktiskt alla. I lagom doser är effekten rätt light och för en person som aldrig tidigare provat annat än alkohol men som är nyfiken på vad det finns mer här i livet än fylla och baksmälla kan det vara den perfekta inkörsporten till himmelriket.

Alla har hört talas om MDMA och LSD. Men det finns ett annat populärt psyko-aktivt ämne som har bott i skuggorna sedan 1980 -talet. Detta ämne kallas 2C-B.

Effekterna av 2C-B beskrivs ofta som en mittpunkt mellan de empatogena effekterna av MDMA och de hallucinogena effekterna av LSD.

2C-B uppfanns 1974 av Alexander Shulgin – gudfadern till MDMA och över 200 andra psykoaktiva substanser. Av alla nya droger som Shulgin upptäckte så var 2C-B hans personliga favorit.

Effekterna av 2C-B är vanligtvis empatogena vid lägre doser. Höjd sinnesstämning, känsla av samhörighet och ökad social förmåga. Vid högre doser beskrivs det är mer psykedeliskt i effekten.

2C-B finns vanligtvis i antingen piller eller pulverform. Piller är i allmänhet underdoserade, dvs. Ett piller som annonseras som 25 mg är mer benägna att vara i 8-14mg-intervallet. Pulver är bättre (generellt sett) om du kan komma över det, även om det är något av ett sällsynt fynd.
Vi kan här rekommendera LappLisas som säljer helt rent 2C-B pulver i HBr form som både går bra att snorta och ta oralt.

Vill du ha rent 2cb så rekommenderar vi Lapplisas butik, du hittar henne på Archetyp Market på darknet (bästa alternativet) men även på egen webbplats här Lapplisas.info

Här i Uddebo anser vi nämligen att knark är just en del av himmelriket, vi gillar inte knark. Verkligen inte… har upprepade gånger blivit förbannad på folk som påstår att jag tycker om knark, eller gillar knark.

Vi gillar inte knark. Vi älskar knark!

Köpa 2C-B kan vara klurigt på “gatan” eller på festen. De kommer oftast i piller och vanligen blandade med lite andra substanser, och det behöver inte vara helt fel.

 

OBS NOTERA: Lapplisas har ny webb adress, tidigare lapplisas.shop når du på nya lapplisas.info.

NOTERA OCKSÅ 2023-01-02: Lapplisas har återigen bra 2C-B i lager! Vi rekommenderar denne vendor med handen på hjärtat!

 

Dosering 2C-B

Har du fått tag i en tablett så kan det variera ganska mycket i mängden 2C-B den innehåller, allt från knappt 10 mg upp till enstaka som har haft 40 mg.

Tabletter är nästan alltid är underdoserade! De säljs oftast som 20 – 30 mg men ligger på mellan 8 – 14 mg.

 Exempel på Labbrapport: https://www.drugsdata.org/search.php?substance1=2

Och nedan flera labbtester för olika 2c-B tabletter som sålts  eller just nu säljs i Sverige.

2C-B piller tryckta Zelda och Tingle

Funkar inte Tingle länken så kan man söka från startsidan. Och överlag är drugsdata.org en bra sida att kolla upp batcher av tabletter… spara den länken!

2C-B tabletter – Wolf, Goomba, NASA

Och lite mera info i trådar på Reddit om underdoserade 2C-B piller

Ingen som ens kommer över 14 mg. Snittvärded ligger nånstans på drygt 10 mg per tablett enligt vår vän som kan 2C-B väldigt bra.Info som kan va bra för dig att ha i åtanke när du köper rent 2C-B pulver som faktiskt vissa svenska langare just nu säljer, t ex Lapplisas.

Även om en överdosering på 2C-B inte har fysiskt farlig, så för de som tror de tagit 40 mg förut (2x20mg tabletter) men egentligen snarare tagit 15 – 25 mg. Det kan bli en stor skilland i förväntad trip 🙂

2C-B blir också allt populärare, mycket på grund av nya innedrogen Tucibi, ett rosa pulver som vi skrivit om här.

2C-B pulver

Har du fått tag i rent pulver? Ta fram 20mg till att börja med.. för alldel går det att snorta men jag tror de flesta tycker att ruset blir lite bättre om man sväljer det. Ska du svälja så höj dosen en aning. Sikta på 30mg. Förövrigt alltid så med droger nästan, i näsan aningen mindre dos, i magen aningen större. Dito i magen sitter effekten i lite längre, tar också längre tid innan det verkar. I näsan går det fortare, och lämnar också kroppen tidigare, därav de mindre doserna där. I regel är det också snällare mot kroppen att svälja knark men ibland vill man ju bara att det ska hända DIREKT! 🙂

Snorta eller svälja rent 2C-B pulver?

Snortar du, så var beredd! Det svider som attan.. men det kan vara värt det. Ruset kommer fortare, blir något intesivare men också lite kortvarigare.

Sväljer du så kan de ta upp till över en timma innan effekten kommer, och den sitter i längre än om du tar i snoken.

Ingen våg? Inga problem med 2C-B eftersom dosen aldrig kan bli en överdos.. han som ”uppfann” 2C-B hade en kompis i labbet som fick i sig 10 gånger rekommenderare max dosen och det var inte ens i närheten av farligt. Men är du ovan vid vad en liten lina är, titta på bilden nedan så ser du linor på ca 50mg. Så lägg upp lite mindre än nedan alltså…

Effekt 2C-B

Effekten av 2C-B är som tidigare sagt light, som en lätt fylla på alkohol men lägg till en lätt känsla i kroppen, lite högre närvaro i nuet och en känsla av glädje. Inget oväntat händer på 2C-B men ändå kan färger upplevas lite vackrare och intensivare och tillvaron kan kännas lite glädjefullare. Faktiskt en perfekt nybörjardrog!

Kombinera med MDMA

Redan van vid knark? Eller testa lite smått.. kombinera 2C-B med lite MDMA är riktigt trevligt, faktiskt också grunden till drogen som kallas Tucibi.

(Mannen på bilden har inte provat 2C-B)

 

 

Han som uppfann 2C-B

Som många av våra andra härliga droger så var det Alexander Shulgin som först “kom på” att man kunde bli bäng på 2C-B. Alexander Shulgin var en kemist som jobbade mycket tillsammans med sin fru Ann Shulgin. Han tog fram en hel drös med olika substanser i sina labb, den mest kända kanske MDMA eller Ecstasy. Han provade alltid på sig själv och blev 88 år. Just 2c-b lyckades han syntetisera år 1974. Han höll på i över 50 år i olika labb med att experimentera fram olika knarksorter, ibland fick han razzia men samtidigt var han den enda riktiga expert inom detta området i hela världen så myndigheterna var alltid tvungna att se mellan fingrarna på hans arbete. Alex Shulgin skrev också böcker, där exakta recept på hur man gör alla dessa finns.. de heter TIHKAL och PIHKAL, den ena för den mer uppiggande klassen av droger – den andra för mer psykedeliska.. även om de överlappar varandra ganska mycket.

(Mannen på bilden har provat 2C-B)

 

För dig som tröttnat på alkohol…

Men inte provat droger.

Alltså, beställ lite 2C-B, gör det med en kompis så ni är två eller fler som ska testa. 2C-B är så snällt mot kroppen och ger heller ingen avtändning, det finns absolut inget att vara rädd för. Det gör det för all del inte med några droger men ändå förstår jag att man har så stor respekt för LSD att man avvaktar, eller dra tjack kanske kan kännas för pundigt. De flesta andra droger sitter också i längre, och enstaka skräckhistorier finns om de flesta… men 2C-B, drogen utan avtändning, man kan inte bli beroende, och den släpper kropp och sinne i harmoni. Testa, ta din biljett till himmelriket och prova 2C-B!

Hur starkt är 2C-B jämfört med andra psykedelika?

Intensiteten av 2C-B stiger gradvis beroende på doseringen.

Ju högre dos – desto mer psykedeliskt blir det. En dos på 35 mg är en ganska potent psykedelisk dos, och högre doser uppemot 50 mg kan bli djupt psykedeliska och även framkalla Out-Of-Body upplevelser.

2C-B jämfört med LSD

2C-B jämförs ofta med effekterna av LSD eftersom det visuella kan påminna om varandra, som t ex att man ser ljus sken och upptäcker geometriska mönster och objekt kan ses som att de smälter ihop litegranna. 2C-B är dock nästan alltid lite gladare, med mer eufori än LSD även om det sistnämnda också normalt sett har en glädjehöjande effekt.

2C-B vs. MDMA

2C-B används ofta som ett alternativ till MDMA och ecstacy på festivaler och fester, lägre doser av 2C-B kan påminna ganska mycket om effekterna av bra MDMA.

Både MDMA och 2C-B ger en euforisk känsla. Förhöjd uplevelse vid beröring och musik känns mer levande och njutningsfullt.

Ju högre dos 2C-B du tar desto mer gör effekten över till att bli mer psykedelisk istället för att likna MDMA. Riktigt höga doser på offentliga platser kan tom bli aningen obekvämt om man inte är van eller beredd.

En fördel jämfört mot MDMA är att det är betydligt lättare att somna efteråt.

2C-B vs. Meskalin

De flesta vana 2C-B’are tycker att effekten är att jämföra med LSD+MDMA, men en korrektare jämförelse kan nog vara Meskalin.. och det var faktiskt Meskalin-molekylen som var den som inspirerade till syntetiseringen av hela 2C-X klassen av droger (ja det finns många spännande här).

2C-B är mer stimulerande än meskalin, och något mindre filosofisk om man säger så. På meskalin kan man roas ganska mycket av att fundera över livets mening och vad man vill uppnå (också mycket givande om man vill växa som individ – vi Luffarn rekommenderar att man provar så många olika droger man kan, fast med försiktighet såklart).

Både 2C-B och meskalin är lätta och enkla psykedelika som lämpar sig för nybörjare som vill lära sig att knarka.

Nedan bilder på härliga ungdomar som provat 2C-B. Du kan själv se hur lyckliga de är.. vill inte du också vara lycklig? Du kan bli det, du behöver bara skaffa lite 2C-B!

Nedan 6 personer har tagit 2C-B…

Vänta inte, bestäm dig idag för att testa 2C-B

Nexus-flippning – 2C-B + mdma som kombo

Ja, just det! Det går bra att kombinera 2C-B och MDMA, och det kan vara superskönt att ta när ett MDMA rus börjar släppa för att slippa den där downen som annars ibland kommer.

Vill du ha rent 2cb så rekommenderar vi Lapplisas butik, du hittar henne på Archetyp Market på darknet (bästa alternativet) men även på egen webbplats här Lapplisas.info

Magproblem, huvudvärk eller kramp när du knarkar?

Magproblem, huvudvärk eller kramp när du knarkar?

Såg på marknadsplatsen Archetyps forum att en lirare undrade varför man får sur mage när man tagit RC droger. Min första tanke var att jag skulle svarat och berättat att det har inte med RC att göra utan ganska vanlig sido-effekt men när jag tänkte efter så fanns det så mycket jag ville berätta och som så många fler kan dra lärdom av så svarar helt enkelt med ett inlägg här, och utvidgar det till de tre vanligaste sidoeffekterna av det härliga knarkandet! 🙂

Varför de uppstår – och vad man kan göra när man har problem med nedan…

 1. Magproblem, sur mage, sura uppstötningar, luftig/gasig mage.
 2. Huvudvärk, spänningshuvudvärk, migränaktig huvudvärk, värk bakom ögon.
 3. Sendrag och kram, kramp i foten, sendrag i tårna. Sendrag i fingrar och händer.

Såhär var frågan jag läste på Archetyp, tar den först och svarar på allt under den:

Magproblem medan man tar RCs, vad hjälper?! Testat mycket redan

Tjena

Någon annan som också har denna plåga och lyckats lösa det eller åtminstone sätta stop för det medan man är i en session? Det känns lite som att magen fylls med syror eller luft eller liknande och man känner att det stör en, och den dära känslan när man är jättehungrig, den överväldigar en så pass mycket att den t.o.m förstör mitt rus.. men samtidigt gör det inte direkt ont så som huvudvärk (att det är en smärta man inte kan tåla), svårt o förklara.

Vad jag testat redan:

– Att äta sig mätt innan en session (Funkar i typ någon timma bara)
– Att boofa istället för nasal och oral (funkar, men inte vill man boofa hela tiden lol)
– Omeprazol, funkar inte (eller jätte lite men nä)
– Filmjölk, yoghurt, kefir osv (funkar ibland, oftast inte)
– Olika IBS preparat (funkar inte, kanske jättelite men inget märkvärdigt)
– Varmt vatten, te, diverse varma drycker (funkar bara ibland, vet ej varför)
– Ta Rcs på tojm mage (Katastrof)
– Samarin (funkar lite grann men inte mycket eller länge)
– Att vila ett tag från RCs (testat, det funkar, men bara i någon dag och sen är värken tillbaka)

Tusen tack för tips

Av ”kvalitetstestarn”.

Magproblem när man knarkar

Det är som sagt inte ett problem med RC, utan nästan alla droger sätter olika fart på magen.

Vad du kan göra:

 • Citron! På morgon, first thing, den dagen du ska knarka. eller varje dag. Drick ett glas vatten med en hel pressad citron i. För den late går det att köpa färdigpressad ekologisk citronjuice. Citron är riktigt bra på morgonen och förhindrar sura uppstötningar resten av dagen, hjälper också den som dricker kaffe och äter bröd att slipa halsbränna.
 • Undvik kost som ger halsbränna. Det är bröd, kaffe, grillad paprika, socker, alkohol (särskillt vitt vin) mm mm läs på…
 • Har du bukfett, eller har du senaste månaderna gått upp några kilo så får du lättare sura uppstötningar. Fett bildas kring dina organ och gör att det pressar uppåt, och innan organen hittar sin plats så är det lätt att få halsbränna.
 • Ha med dig Novalucol, hjälper ganska snabbt mot lättare halsbränna.
 • Ät alkalisk mat, det är exempelvis bananer, avokado och mandlar. Mer tips kommer…
 • Kombinationer med stimulanter + ketamin kan ge super-gasig mage under någon timma. Är du någorlunda tom i magen så får du lättare ut det.
 • Ketamin stannar av magen lite grann, man kan känna sig lite kall runt och i mellangärdet och det kan också bli lite rapighet och en svagt syrlig känsla i halsen. du kan ”väcxka” magen med en lina ladd eller ett försiktigt intag av tjack.
 • LSD/Svamp/Meskalin kan ge väldigt gasig mage om du precis ätit, eller äter tidigt i ruset. Det är inte för inte man i seriösa ceremonier rekommnederar intag av psykedelika på fastande mage. Ät när ruset är på väg ur dig, då är måltiden som godast och du kommer kunna njuta av den både under tiden och efteråt.
 • Nästan alla fenetylaminer ”sätter fart” på magen, bara lukten av tjack kan göra att du blir skitnödig.
 • Kokain kan ofta innehålla Levamisole som det är bankat med (är egentligen ett avmaskningsmedel) och det är ofta det som går att man blir akut skitnödig när man tagit ladd.
 • När tarmen och magen töms så snabbt att resten av kroppen inte hänger med så skapar du en obalans, det är ingen fara lite då och då, men den kan ofta yttra sig surhet. Ge dig välförtjänta pauser i knarkandet så är det inget hälsoproblem.
 • Känner du att du har gas, som nästan är på väg att komma ut så sitt inte och tryck för kung och fosterland utan vänta tills det kommer.. sitter du och trycker så kommer du istället ge dig själv huvudvärk. Det kommer ut när det är dags – jag lovart!
 • Ska du ta ladd? Ät inte en superfet hamburgare som droppar av fett tillsammans med pommes en halvtimma innan. Kommer ge obehag i magen… Välj en alkalisk måltid, eller åtminstone en måltid som lägger sig behagligt i magen.. är du pank så kanske du kan göra havregrynsgröt och koka ett ägg? (Det sistnämnda är inte alkaliskt men en ganska bra grund om man ska knarka!)

Det där med magproblem kan vara ett gissel om man har knarkat och hittat ett trevligt sällskap att mysa med, får man bo på toaletten istället för att mysa! Det blir ju inte så lyckat.

 

Huvudvärk av knark?

Vanligaste orsaken till huvudvärk är faktiskt samma som nästa biverkning med kramp/sendrag. Det handlar om vatten – mineral balans i kroppen. I regel undviker man huvudvärk av att knarka om man dricker ordenligt med vatten hela tiden.

Ta en resorb! Eller annan liknande dryck, gärna med elektrolyter.

Dricker du kaffe? Om du är van kaffedrickare och kanske under en dag eller två ”glömt av” att dricka din dagliga kopp (vanligt om man tjackar på) så brukar huvudvärken komma. Ta en stark kopp eller två så kommer lindringen inom 20 minuter.

Måste du ta en alvedon? Kombinera den med kaffe (även om du i vanliga fall inte dricker kaffe så boostar koffein effekten av paracetamol) Är du utomhus, pank och det är sommar kan du plocka älggräs och äta – innehåller salicylsira (Aspirin). Undvik docik Aspirin om du tagit mycket ladd då det är blodförtunnande och inte bra för huvudet om man är uppe i varv.

Var det längesedan du åt? Ta en bit mat, ibland är det orsaken och max en timma senare är man bra i knoppen igen.

Be en vän trycka på den ömma punkten du har mellan tumme och pekfinger i 5 minuter, det lindrar och ibland tom släpper huvudvärken.

Slappna av i axlar och nacke!

Har ibland funkat för mig:

Halsa en super kall och väldigt kolsyre-rik öl.

Riktigt kall dusch eller ett kallt bad.

 

Sendrag och kramp av knark?

Ta en resorb! Eller annan liknande dryck, gärna med elektrolyter.

Ha med dig Magnesium, finns i tablett form.

Massera, och håll kroppsdelen som krampar varm. T ex duscha med varm vatten eller ta på dig varma sockar.

Du kan använda liniment, eller en uppvärmande salva för att lindra sendrag och kramp. Tigerbalsam funkar.

Drick vatten, men med mellanrum. En rejäl klunk var femte minut hgar bättre effekt än att du bälgar i dig 2 liter (det sistnämnda ger snarare diarré.. får du sitta på dass och skita med kramp i fötterna.. hur roligt är det?)

Du kan sakna ämnen som finns i gröna grönsaker (spenat, broccoli, salladsblad..) ät lite sånt. Lättsaltat och med vatten i drickglas bredvid.

Sendrag är en vanlig biverkning om man tagit stimulanter under en helg, kanske dansat och rört sig mycket.. när man sedan chillar ned så kan kramperna börja, ofta kanske när man redan hunnit somna och vaknar upp av att det drar i tår och fingrar. Massera, håll dem varma och gå runt lite om det är i fötter och tår.

Som proffsknarkare är det viktigt att lära sig att ta hand om sig, sköta sin hälsa och veta vad man mår bra av och vad man far illa av. Hoppas ovan tips hjälper dig igång med det. och jag kan påpeka att jag inte är doktor utan enbart en vanlig pundare, så om det saknas något i mina tips eller om du rent av tycker dig se en felaktighet i mina råd så får du gärna lägga till det i en kommentar nedan!

Kommer fortsätta uppdatare detta inlägg allt eftersom… så kika gärna tillbaka hit!

Kambo

Kambo

Vad är kambo?

Kambo eller sapo som det också heter, kommer från Syd-Amerika där gamla och nya stammar använder sig utav sekret från en specifik träd groda som lever i Amazonas djungel (Phyllomedusa bicolor).
Sekretet från den ljus gröna grodan appliceras på huden efter att små brännhål öppnat upp huden så att giftet från groda sugs upp av kroppen.

Kambo är i sig unikt, den rensar bort vad vi ska kalla parasiter, inte bara i den fysiska kroppen utan även i den icke fysiska.

Ger bättre immunförsvar

Kambo sekretet är en uppbyggnad av tusentals kemiska beståndsdelar, där dem mest fysiskt verksamma sätter kroppens immunsystem i ett hyperaktivt läge. Detta gör att kroppen reagerar som att den blivit drabbad av en kraftig tillfällig influensa med kräkningar och diarré som följd.

Man kan säga att det skulle kunna säga att istället för en ”uppåt” drog där du mår prima under ruset och efterföljt av en hemsk avtändning jobbar kambon åt andra hållet..

Boka Kambo ceremoni – behandling i Sverige

Och vad kostar kambo?

Pris för en kambobehandling ligger på allt från 800 kr och till ett par tusen. Vissa bjuder på mat efterår och har en en pratstund på kanske en timma även så priset sätts väl lite utifrån hur mycket energi man lägger på varje ceremoni och individ. Totalt sett är det ialafall billigt och väl värt över tusenlappen. Jag har lagt in några exempel på var man kan göra kambo i Sverige längst ned i denna artikel! Scrolla ned direkt eller läs dig hela vägen till mål..

 

Renar kroppen och städar upp i organen

Ibland behöver man en omstart, utrensning, bryta mönster och en ordentlig rensning.
Det finns olika sätt för att fullfölja och uppnå detta. Vanligt är väl att använda sig av meditation, någon form av fasta eller diet, andningsövningar och miljöombyte för att börja på ny kula.
Men nya trender kommer och ju mer vi rotar bland våra rötter och naturliga vägar till healing, rening och naturens kunskap dyker ganska absurda och osmakliga alternativ upp för den urbaniserade människan.
I det som människor i urtider funnit sin kraft och läkning i.

Först mår man illa.. sen mår man utmärkt och känner sig stark

Där de fysiska illamåendet kommer direkt och varar under ca 10-30 minuter för att sedan stärka kroppen och sinnet i ett senare skede efter ceremonin.

Den traditionella användningen av kambo härstammar från många olika stammar runt om i Syd-Amerikas Amazonas, vanligt och kanske mest hittar vi den i Brasiliens regnskog. Det är från den Brasilianska stammen kaxinawá som namnet Kambo vi i väst känner den renande ritualen med grodans sekretet som. Och till skillnad från dem många olika namnen som Grodans sekret bär är det säkert att kambo är en del av Amazonas urbefolkning ritualer för healing och en god jakt.

 

Kambo är medicin från grodan

Vi hämtar många goda ting från Amazonas. Att Kambo även växter sig allt mer populär här i västvärlden är nog inte alls konstigt då fler människor öppnar upp sig för alternativa behandlingsmetoder och sätt att läka sig själva.
Kambo sägs kunna omprogrammera immunsystemet på ett sådant sätt att personer med autoimmuna sjukdomar, depressioner och olika beroenden söker sig och väljer grodans sekret framför andra metoder för att detoxa sitt system. Genom att kräkas få upp lagrade trauman, så väl det trauman (sjukdomar) som sitter i den fysiska kroppen som det trauman som sitter i den psykiska kroppen.

Boka en kambocermoni

En kambocermoni är ingen psykedelisk upplevelse. Går du till en kambocermoni ska du inte förvänta dig något visuellt alls, kambon jobbar istället på det kroppsliga planet. Det är olikt alla andra plantmediciner. Den är något speciellt, vissa gör det bara en gång sen har dem fått nog menas andra och mig själv inräknad har ett speciellt band till grodan.
Den är fysisk. Men den är väldigt psykiskt närvarande.
Kroppsligt kan flera olika sympom komma upp. Vanligt är svullet ansikte, speciellt kring läppar och ögon, rodnader, förhöjd kroppstemperatur, svettningar, ökad hjärtfrekvens, ett bultande som känns som att hela kroppen är i ett hjärtslag. Ibland diarré, men alltid kräkningar och då och då lite skört känslostadie.

I väst kombineras ibland kambocermonier ihop med andra aktiviteter, under yoga retreats och soundheling cirklar, det är också vanligt att man är flera deltagare under en kambo session. Upp till 6 stycken är nog inte helt ovanligt, under dessa ceremonier är musik ett viktigt inslag så som klangskålar, den shamanskt trumman, gong, mantran osv. Där också fasilitorn använder sig av kristallarbete.
Det finns lika många olika sätt att göra kambo som det finns fasilatiorer. Och alla har sitt egna sätt där en själv som söker efter en behandling får hitta vad det är den eftersöker.

Hur ges kambo

Kambo kan ges i små prickar, huden bräns med en pinne där torkat kambo sekret rullas ihop till små bollar för att sedan appliceras i brännhålen på huden.. det kan ta upp till några minuter innan kroppen börjar reagerar och när den väl reagerar kan man likna det en allergisk reaktion då grodgiftet triggar en kraftig reaktion på immunsystemet. För dem flesta personerna varar de ”jobbiga” effekterna mellan 5-40 minuter. Men ibland kan även eftereffekter komma och hålla i sig i flera timmar efteråt då man kan känna sig trött, ha fortsatt diarré under dagen, huvudvärk och dåsighet.
Varar det kraftiga symtomen så som kräkningar är det viktigt att en tas till sjukhus för behandling för att stoppa den allergiska reaktionen. Annars riskerar man att bli uttorkad och kroppen behöver tillsättas med elektrolyter.

En vanlig dos med prickar som man blir tilldelad är mellan 3-6 prickar men det beror helt på vad facilitatorn känner in på just dig, kanske ska du ha fler eller kanske färre prickar. Det beror också på storleken på sekretbollarna och dina unika behov. Det är rekommenderat att fast innan en ceremoni. Helst 12 timmar men ibland upp till 24 timmar innan en behandling. Intag av vatten är oerhört viktigt såväl innan behandlingen som under. Under själva behandlingen kan du räkna med att du ska få i dig minst 2 liter vatten. Bara själva vattendrickandet kan ses som en stor utmaning. Och även där ska man vara försiktig då man kan av att dricka för mycket vatten drabbas av vattenförgiftning, det händer man man gör för stort upptag av vatten under kort tid och elektrolytbalansen rubbas. Det beror på att njurarna inte kan ta om hand om den mängd vatten som kommer in på samma gång. Detta är inte särskilt vanligt men risken finns och är bra att vara medveten om.

Vill du testa kambo?

Är du nyfiken och känner dig påläst, kanske blivit rekommenderad en kombobehandling är det klokt att söka upp en person som jobbat länge med grodan, alternativt söka upp någon som har gått en utbildning och lärt sig av en mycket erfaren att kunna ge andra personer behandlingen.
Kambo är inget man ger sig an ensam!
Kambo ska appliceras av någon som kan känna in, känner dess effekter, någon som kan hålla spacet, ser hur mycket du klarar av och vägleder dig igenom ceremonin och de extremt kroppsliga reaktionerna som du kan möta men som också även kan vara psykiska.

Det är viktigt att vara i ett bra tillstånd innan en behandling och om man äter mediciner normalt sätt, ska man först se till att inte blanda några mediciner med kambo, detta kan innebära ökad risk för farliga sidoeffekter.

Dosering

Man kan säga så här att ju högre dos desto större är chansen för oönskade sidoeffekter. Bara för att du tar en högre dos kambo kommer det inte öppna upp för nya världar eller förändra medvetandet eller ta dig till andra dimensioner.

Det är inte som med andra psykedilika, som LSD, svamp (psilocybin) eller ayahuasca som arbetar i hjärnan, som får dig vara i en annan alternativ medvetenhet.

Kambo verkar främst i kroppen, sätter immunsystemet på full-on! Vissa säger till och med att det är som en vaccinering då man boostar immunförsvaret och ger återhämtning, spänst och elastisitet.

 

Så det handlar inte om hur många prickar du får dig tilldelade, mer vilken intention du har med ceremonin, och det säger jag för det är ganska vanligt att killar tälar sinsemmellan i hur många prickar man pallar.

Du kan ändå få en så kallad fantastisk upplevelse under kambon, där inga obehag känns för svåra och med en full rensning och rening i slutet.
Där är vägen framåt, att sitta i stillhet, i meditation och vara så stilla det går. Släppa taget om kontrollen och allt motstånd och istället acceptera grodan.
Känna hur hon jobbar i din kropp, i det stora och i det subtila. Varje essens av grodan.
Är du där närvarande och går djupt in i dig själv så tyst och stilla så kommer hon… hon kommer tyst tyst, väldigt tyst. Så någon gång när du är där med henne kommer hon börja sjunga.. men hon viskar.

 

Läs om Kambo på engelska Wikipedia

Mera fakta på Psycom.net här

Och vår polare Carolina Gynnings artikel i Expressen för ett tag sedan när hon tog kambo och kände sig påmnyttfödd, läs storyn här .

 

Här kan du boka en kambo behandling i Sverige

Kommer försöka fylla på med fler här framöver.

Så, vi har ute i Uddebo kan nästan samtliga rekommendera kambo. Illamåendet är inte så hejdlöst fartligt och det går över fort, och sen är man stark länge. Väl vart att göra lite då och då, kanske var tredje år är lagom. Prova kambo!

 

 

Tucibi eller rosa kokain med 2C-B

Tucibi eller rosa kokain med 2C-B

Det var längesedan man fick vara med om när en ny drog slingrar sig in på marknaden sakta men bestämt. Men nu är det dags, och vi känner igen tecknen på att detta blir stort, detta kommer ta nöjes-knarkarna med storm. Den nya trend droger är fortfarande inte välkänd i Sverige men den är redan ganska populär i Spanien, Ibiza, Berlin. Det är egentligen inte en ny drog, utan en mix av flera.

Rosa kokain ”La Rosa”

Drogen kallas Tucibi, La Rosa eller Rosa kokain. Ibland Tussi eller Erox, Nexus.. ja kärt barn får många namn. Det är ett rosa pulver, ingrediensen som är viktigast är 2C-B. Därefter vart det lite oklart men MDMA, Koffein, kokain och ketamin brukar kunna ingå, för det fuskas tydligen mycket med denna substans och det händer att det inte finns 2C-B alls – bästa är att testa med drog-tester för att vara säker.

Tu-Ci-Bi kommer från Mexico

Blandningen ”uppfanns” i Mexico, därav heter det Tu-Ci-Bi som är en förspanskning av 2C-B.

Men 2C-B har vi tack vare den store Shulgin

Ursprungligen var det Alexander Shulgin som var först med att syntetisera 2C-B i början av 70-talet. På 80- och 90-talet kunde det vara 2C-B i Ecstacy, mot slutet av 90-talet klassades 2C-B som narkotika i många länder och substansen blev då mer sällsynt.

Men drogen återuppstår

Efter millenieskiftet började 2C-B bli populärt igen, det var i Mexicos nattliv den tog fart som partydrog. Ett par år senare uppmärksammades 2C-B av en kokain-grossist från Colombia, som gillade drogen och importerade ett lass till sitt hemland. Kort därpå så blandar en annan drogälskande Colombian ihop sin egna mix med 2C-B och ladd och några droger till, denne man blir senare känd som ”Alejo Tusibi”. Han fick lite strul med de Colombianska drog-kartellerna, och fick fly ett par gånger, först från Medellin, han stack till Cali med blev även där utkastad av den lokala kokain-baronen. Han hamnade i Bogota och började sälja sin Tucibi-mix där istället, men blev kidnappad av mafian i Bogota och pressad till att avslöja sitt recept på Tucibi.

Sr Urdinola

Den måttligt kände mafioson Urdinola tog över Alejos business. Urdinola blev inte heller långvarig – men tack vare detta är Colombia den största producenten av 2C-B och exporterar mycket till hela världen och mycket går till Europa, Tyskland är nog förnärvarande största konsumenten av Tucibi.

 

 

Psykedeliskt amfetamin

2C-B (2,5-dimethoxy-4-bromophenethylamine) är en fenetylamin, d v s amfetamin-liknande, den tillhör alltså samma fina familj som tjacket.

2C-B kickar in något långsammare än andra droger. Bra över 1 timma är inte ovanligt innan man känner något. Vissa säger att de tagit upp mot 2 timmar också. Effekten sitter i omkring 6 timmar men det kan också variera upp och ned någon timma. Vanligtvis tar man 2C-B oralt, men det kan också rökas eller snortas.

Dosering för rent 2C-B

 • 10 milligram är en liten dos.
 • 20 milligram är medelstark och kanske lagom.
 • 25 milligram och upp mot 40 är stark dos.

Shulgin berättade att hans hjälpreda en gång hade fått i sig 100 milligram 2C-B oralt av misstag, men klarade sig utan men.

Rosa pulver

Tucibi, det rosa pulvret då, är inte samma sak som 2C-B. Tucibi är mixen av olika substanser som förhöjer varandra och tillsammans skapar ett trevligt rus. Men för den som vill prova 2C-B enbart går det såklart alldeles utmärkt!

Tucibi har blivit lite stämplad som lyx-drog. Lite oförtjänt tycker jag, men det var nog för att i Colombia var det bara de som hade det lite bättre ställt som kunde köpa den.

Kombinationen 2C-B med MDMA användes faktiskt till parterapi innan det blev klassat som narkotika. Mycket effektivt enligt läkarna, synd att de ska hålla på och försöka förbjuda så många fina substanser som fler lära sig av och glädjas över.

I Afrika använde man ett tag 2C-B i ceremonier istället för traditionella växtextrakten, se nedan fakta-ruta

2C-B was used as entheogen by the SangomaNyanga, and Amagqirha people in place of their traditional plants; they refer to the chemical as Ubulawu Nomathotholo, which roughly translates to ”Medicine of the Singing Ancestors”.

Källa: http://www.tacethno.com/info/2cb/2cbhistory.html#South%20Africa

Du kan läsa mer om 2C-B på Erowid.

Jag petar in några exempel på Tucibi som ligger uppe till salu nedan med vendorns text och allt.

LosPutasNarcos3 annons på Tussi

– Detta är en lyxdrog och är högst på listan när det gäller party droger för dom som anser sig ha ”finare klass”. Populärast är den i Marbella, Ibiza och Amsterdam och som sakta börjat sprida sig över hela världen. Vi är ensamma om att ha just denna höga kvalité!

– ”La Rosa” eller ”Tusi” som den heter i Spanien eller som vi själva kallar den, ”Hallon-Tussie”, är det autentiska rosa pulveret som bokstavligen smakar hallon och denna variant kommer direkt från första ledet i Spanien. Inga mellan händer!

– Autentiska ”LA Rosa” eller ”Tusi”(tussie/2c-b) som dom kallar det i spanien, framförallt Marbella och Ibiza, där denna drog blivit den nya partydrogen för festeliten. Helt klart en av dom absolut mest populäraste partydrogerna i Spanien idag!

– Denna variant är den lyxigaste som finns på marknaden i Spanien och man betalar 100 euro för 1 gram där för denna kvalité (från en bra kontakt). Har man ingen bra kontakt där borta så är det med största sannorlikhet att man får en utbankad variant (med gud vet vad). Denna orörda och fina produkt finns det endast 30gram utav denna runda, då vi ville testa svenska marknadens reaktion innan vi tar in mer. Så se till att passa på att testa!

– Smakar bokstavligen Hallon, ger en helt fantastiskt euforiskt rus där du får den härligaste lyckokänslan och samtidigt det lilla sköna extra glowet som lyser upp allt vissuellt.

– Eftersom vi är nya så håller vi våra priser lite lägre i början. Så passa gärna på att testa våra produkter. Allt vi säljer är av högsta kvalité.

– La Rosa sprider sig sakta över Europa. Tillverkad i Colombia där den kallas för ”la cocaina rosa”, dock har det ingenting med kokain att göra! La rosa eller 2c-b pulvret ska absolut inte innehålla kokain. Inte heller 2c-b tabletter för dem delen. Är det kola är i din tussie så är det garanterat någon hemma kock som försökt sig på någon egen häxblandning utan riktig kunskap. Så var försiktiga och välj med omsorg!

– Dosering: Börja med att pulverisera 20mg och sedan snorta i näsan. Upprepa samma dosering tills du uppnår önskad effekt. Vänta dock 15-20 minuter mellan varje streck eftersom det kan ta upp mot 20 minuter innan det börjar verka ordentligt. Men detta är givetvis från person till person, men vänta iallfall gärna runt 20 minuter emellan varje dos.

OBS! VIKTIGT! FÖRSÄKRA DIG OM ATT: Hålla produkten utom räckhåll från barn, ungdomar och husdjur! Ta ditt moraliska ansvar eller välj en annan säljare tack! I all välmening!

Bless!

 

PhatJoes Tusi

Nu har den sällsynta Tucibi äntligen kommit!

Holländskt Tucibi AKA Pink C högsta kvalite som finns ute just nu!

En euphoris känsla du aldrig stött på förut, något helt nytt på marknaden. Endast för dig som vill nå nya nivår av euphoria, Detta har allt i ett vi pratar resegaranti!!

Inget mer sagt än den kommer tala för sig själv!!

ANALYSIS REPORT

Item – Substance Tusibí

Date of purchase 2021-12-30

SAMPLE INFORMATION

Sample ID *****

Type of analysis Quantitative

Qualitative analysis instruments GC-MS LC-MS HPLC-DAD

Date of Analysis Fri Feb 11 2022

 

RESULT:

 • Cocaine HCL 7 %
 • MDMA 42 %
 • Caffeine 7 %
 • Ketamine 26 %
 • 2C-B 10%

Vi är dem enda i norden med större mängd Hör av er så kan vi diskutera vidare!

**OBS**

**Holländska kockens recept, ”Kokain” ”MDMA” ”Ketamin” ”Liten Touch Utav 2CB” ”Rosa Cellulosa”

 

 

Drugify’s Tucibi

Tucibi ger effekt likt MDMA. Dess rus är starkt och ger mycket positiva känslor i kroppen.

Du blir en kung på att dansa, festa och som ett riktigt kåt tjack så blir du ett djur i sängen med.

Tucibi har fysiska och psykiska biverkningar. Små doser orsakar sensorisk förstärkning. Det betyder att allt som sinnena uppfattar förhöjs och intensifieras. Vi ser följande effekter med högre doser:

* Se ojämnheter eller glans i föremål.

* Vill skratta, liksom en tendens till djupare ”magskratt”.

* Känner sig särskilt smart och uppfattar ljud bättre.

* Mer medveten än vanligt om din kropp.

Rekommenderad dos 15-25 mg

Finns nu för sample!

LSD

LSD

LSD roligaste drogen

Få saker kan bli så roligt som att i goda vänners lag ta en tripp. Jag har under åren haft de allra bästa upplevelser på LSD och det har under långa perioder också varit min favoritdrog. Jag kan inte nog med ord försöka inspirera alla som gillar droger att ge sig på denna substans. Koks och tjack kan va kul, vissa gillar att röka gräs och tar aldrig något annat, och tyvärr har den stora majoriteten av befolkningen hittills endast erfarenhet av alkohol. LSD var för mig ett milsprång, jag är fortfarande en luffare i hjärtat och lever ett ganska enkelt liv, men min förståelse för mig själv och för allt annat omkring började i och med första trippen att växa.

Med det sagt kära vänner, stressa inte fram att ta LSD och annan psykedelika. Men bestäm dig för att göra det när det känns rätt. Du kommer inte ångra dig.

 

Luffarn rekommenderar

Lapplisas har toppentrippar, en pålitlig vendor som hade goda betyg på Flugsvamp 3 och numera finns på Archetyp Market. Du hittar också Lapplisas på denna clearnet webbplats: Lapplisas.info. Vår guide för Darknet hittar du här, och våra rekommendationer med gröna kranar finns här.

 

1938 uppfanns LSD

1938 ”uppfanns” LSD, det var hjälten Albert Hofmann som ofta hyllas i hippiekretsar som då för första gången syntetiserade lysergsyradietylamid ur mjöldryga. Albert jobbade då i ett labb och skulle egentligen ta fram ett ämne som kunde användas vid svåra andningsuppehåll – analeptikum. Förvånad blev han, och föga visste han att han precis hade skapat ett av de mest omtalade substanserna i modern historia. Albert Hofmann är ofta avbildad på ”blotters”, d v s på de kartor som tillverkas av papper och sedan doppas i LSD. När du köper en tripp som är i form av en ”lapp” eller en liten fyrkantig pappersbit så är det en del av en sån stor karta du får.

 

LSD utvecklar hjärnan

LSD är inte bara roligt, utan kan också göra dig bättre. På sätt och vis sätter du hjärnan i barnstadiet när du är påverkad och saker som har med motorik blir genast mycket lättare att lära sig, t ex som att stå på händer eller slå kullerbyttor. Eller dansa för all del.

Även gamla vanor blir enklare att ”programera” bort, och naturligtvis också att programera in nya ovanor. Så när du trippar, vare sig det är svamp eller LSD så finns möjligheten att träna hjärnan.

LSD – på frimärke eller droppar

LSD kan säljas i lite olika skick, köper du många så kanske du köper en flaska som innehåller ett antal droppar. Typ 50 är vanligt, och då ger du dig själv en droppe med pipett på tungan.. LSD tas upp i kroppen egentligen oavsett vart du droppar den, jag har sett vissa droppa i ögat och det går i teorin att helt enkelt bara lägga på huden också. LSD är i sig helt smaklöst, men man kan få en liten bi-smak av metall i munnen när trippen börjar.

När du väl tagit trippen kan det ta allt från en dryg halvtimma till upp till en och en halv timma innan du känner av den. Är det din första gång så ta det lugnt, trippen kommer. Ta inte flera innan du är säker. I vissa enstaka fall har jag varit med om att LSD på lapp tappat i styrka om de legast länge, eller förvarats ljust och varmt. Men jag har också förvånad själv haft trippar liggande i skafferiet i upp till två år och de har funkat kanon.

Hippiekultur

På 50-talet började LSD användas rekreationellt, och det var en salig blandning människor som drogs till LSD. Konstnärer, hippies, artister. Men väldigt många stora framgångsrika entreprenörer har också tagit LSD eller andra psykedeliska substanser, men t ex Steve Jobs som fann inspiration till att utveckla Apple och den iPhone många använder idag.

Snedtrippar på LSD

Det är något med psykedeliska substanser, och den stora majoriteten får en behaglig och angenäm upplevelse men det finns också ett fåtal som hamnar i en snedtripp. Och snedtripp kan låta värre än det är, för ofta betyder snedtrippen att man hamnar i stadie där man bearbetar gamla sorger och trauman, och det kan utlösa gråt och vid första anblick kallar man det för snedtrip, jag har varit med om vänner som hamnat i detta så många gånger, men när de väl ser tillbaka på ”snedtrippen” så förstår de, de behövde den upplevelsen och mår bättre efteråt när de löst knuten eller traumat som de burit på. Psykedeliska svampar är ännu mer åt detta håll enligt min erfarenhet, där svampen verkligen kan ge dig den upplevelse du behöver, snarare än den du vill ha. Måste också nämna att det finns enstaka fall där det gått illa, jag känner ingen personligen, men det finns fall det ska såklart också nämnas – men det är långt många gånger fler som ”snedtrippar” eller får en livsfarlig upplevelse av alkohol än på LSD!

Tar du LSD i en trygg miljö, gärna i naturen, och är med goda vänner du känner. Se också till att det inte finns någon stress faktor, typ ska gå till jobbet om 7 timmar.. då är du helt safe, jag lovar!

Ett par andra fördelar med LSD jämfört med andra droger är…

 • Det finns inget känt fall av överdos i LSD.
 • Ingen har hittills blivit beroende av LSD.

 

Fakta LSD

 • LSD säljs som droppar, på pappersbitar (frimärke, lapp) och även på sockerbit
 • Det tar 30 minuter till 90 minuter innan det kickar in
 • En tripp sitter i från 6 till 10 timmar + en viss afterglow
 • Ta LSD i en trygg miljö, med vänner och utan stress
 • LSD kan också kallas ”syra”, ”acid”, ”trip”.

Undvik att röka gräs med LSD

Av någon underlig anledning så funkar det bra att röka bruning, d v s hasch när man trippar. Passar till och med alldeles ypperligt när man börjar komma in i afterglowet då några bloss bra hasch kan kicka igång trippen igen. Men något skiljer sig åt när det kommer till gräs här. Jag har sett många hamna i små psykoser och kommit in i tankeloopar när de rökt gräs och trippat. Inte alla ska jag säga, men är du ny på LSD och blir erbjuden ett bloss av en joint så var försiktig.

Ta tjack och LSD?

Är man trött och vill trippa tycker jag att man kan ta en liten gnutta tjack, eller vill man starta nice så funkar en minidos MDMA också. Jag tog förr altid en liten dos tjack eller mdma precis innan trippen, men har faktiskt slutat med det då jag tycker LSDn gör sig så nice ensam. Den kickar automatiskt till med glädje och eufori så tycker inte det behövs.

Ketamin och LSD?

Detta var också en favorit jag hade förr, älskade att trippa och dra feta linor keta. Det var också på tiden då allt keta av superbra kvalitet. Det kan bli en sjujäkla upplevelse, ha respekt inför den och var säker på att ketat är av bra kvalitet.

Blotter art

Det går att hitta ascoola kartor att droppa syra på, det kallas ”Blotter art”. Här finns några exempel på Blotterstore.

Köpa LSD

Vi har beställt från Lapplisas som finns på Flugsvamp 3. Lapplisas har bra betyg och vi började egentligen beställa härifrån för att denne vendor hade meskalin i lagret. Meskalin är en annan favorit vi har här i Uddebo och ska berätta lite mer om det senare. Nedan Lapplisas betyg från säljarprofilen på FS.

LSD brukar kosta en dryg hundring om köper lappar på festival. 150kr är ett vanligt pris men upp till 250 kr per lapp är inte heller ovanligt.

På FS3 tar Lapplisa 140 kr för två stycken lappar, men du kan komma ner rätt bra i pris om du köper fler.

Vi gillar Lapplisas av flera skäl, förutom att det är bra grejjer så skickas det riktigt bra. Dessa brev kommer fram även om snuten öppnar dem. Det är med handen på hjärtat vi rekommenderar denna vendor. Nedan från Lipplisas info på FS3.

Lisas lägger stor vikt på stealth och därför skickas varje kuvert med LSD så att det kan både öppnas och granskas utan att det är någon risk att innehållet avslöjas.
För att handla här måste du fyllt 18 år.
Vi ansvarar inte för brevet efter den lagts på lådan. Inga reships eller refunds. Läs stealth-informationen som kommer med PM efter köp så att du inte råkar slänga brevet. 🙂

 

Tripparna Lapplisas har inne är två olika, vi har beställt Gamma goblin den svagare varienten men kommer prova den andra också. Personligen tycker jag styrkan 200 är lagom för en tripp.

 

   

 

Gamma Goblins

Mer om just Gamma Goblin LSD

Gammagoblins lappar är väldigt jämnt och korrekt doserade. Att köpa andra lappar eller lägga sina egna är billigare men det blir inte samma kvalitet som GG lyckas med. Andra lappar kan variera väldigt mycket i styrka, och det är ofta att hela trippen sitter på ena sidan av lappen – då blir det svårt om man skulle vilja dela på en lapp med någon eller till ett annat tillfälle.

En annan grej som är najs för den som köper Gamma Goblin är att man kan bekräfta att det är just Gamma Goblin trippar eftersom arken GG tillverkar är unika och inte finns att köpa, som många andra ark faktiskt finns. Det är klart – rent teoretiskt skulle man kunna förfalska Gamma Goblins ark men det skulle krävas väldigt mycket jobb.
Gamma Goblin blir på sätt och vis en garanti för att du får i dig en viss mängd LSD, och att LSD är just LSD. Det kan cirkulera lappar med andra ämnen än LSD på, t ex någon RC.

*RC betyder Research Chemical, d v s substanser som inte är beprövade eller nya på marknaden. Några exempel på RC i gruppen Tryptaminer som LSD tillhör finner du att läsa om på Wikipedia här.

Jag bad min granne Tjack-Stina berätta lite om LSD

Jag och Tjack-Stina har tripat mycket tillsammans, och gudarna ska veta att jag utsatt henne för utmaningar, som när jag bokade biljetter till Stockholm och till kungliga Operan (vi brukar inte gå på Opera) och hade planerat att servera en lapp – ja shit vad kul vi haft. Jag bad henne skriva lite och här kommer hennes ord.

Här sitter jag och ska skriva om en av mina trippupplevelser, jag blev inbjuden av Luffarn att berätta något alldeles speciellt om någon av gångerna då ett frimärke sugits fast på tungan och världen fått ett nytt perspektiv.

Men att välja ett tillfälle är svårt. Kan det möjligtvis vara den gången jag och luffarn gick på kungliga operan, eller när vi gick vilse i kohagen, när vi lattjade runt på festival, det har också varit många trippar i lägenheten. Jag föredrar dem först nämnda. En tripp på syra gör sig bäst i organiskas miljöer enligt mitt tycke.

Så som en opera. Fatta musikupplevelsen som togs till nya höjder. Med biljetterna kirrade var det bara att knata in i salongen och upp på terrassen. För att inte sväva iväg allt för mycket och ha någorlunda kontroll hittade vi först våra platser för att sedan låta LSDn smyga sig på. Operan tog fart och upplevelsen blev bara bättre och bättre. Så även ljudet. Sinnen som normalt inte är fullt påslagna går full on!
Operan i sig drar till sig en speciell kategori av människor, vilket kan känns lite olustigt men oerhört intressant. Att känna se och få en helhets bild av vilken situation man än sätter sig i är otroligt inspirerande. Det blir som att det man ägnar sig åt, dedikerar sig varje liten cell åt att tolka och förstå.

Det öppnade upp till ett överskådligt perspektiv som är svår att hitta inom sig och utom sig.
Inte nog att det kan vara otäckt i situationer men inte är nog det konstigt då världen vi normalt sätt lever i är heeeeeelt omvriden, dina skygglappar är på satta för att inte ifråga sätta, bara stå snällt i ledet.

LSD har fått mig att tvinga mig ta bort den där skygglapparna, möta det där som är fuckat, vela fram och tillbaka, möta sig egen sanning och verklighet.

Och med att möta och skapa sin egen verklighet att liksom promenera hand i hand med universum utan fördröjningar fick jag lära mig under en av våra resor.

Vi åker med husbilen genom Europa, på väg till en festival. Stannar i en liten by. Denna by kommer att bli den mest synkade byn, byn där allt hände på samma gång. Jag behövde bara tänka tanken så stod det framför mig.

Det var en lång gata full med uppdukad snigelbuffé, fritt fram att smaka på de olika kryddningarna och marinader. Vattenkrig med barn, tivoli, en stadspark där det spelades spansk traditionell musik med full utstyrsel av en orkester där även dem tappade hakan när vi kom balanserandes på en flaska på huvudet är och i slutet av denna park mötas av en stor päronodling i en magisk solnedgång.

Den där dagen var det en snigelfestival i stan, en dag som bjöd på en riktigt najs sockerbit!

Och nu efter att ha skrivit och tänkt, har jag ångrat mig… en tripp är alltid bra, nästan oavsett konstellation och miljö. För det blir vad man gör det till!

Dock skulle jag fortfarande undvika som ovan vid psykedelika att ta det i allt för stökiga miljöer och där det är väldigt mörk och jobbig atmosfär och energi.

Puss o hej, vegansk leverpastej!

 

Lär dig mer om LSD

Vi som skriver på Luffarn önskar dig en fantastisk tripp, och hoppas innerligt att du tar steget och provar LSD om du redan inte gjort det. Nedan kommer lite länkar för vidare läsning.

 

Drogernas positiva effekter

Drogernas positiva effekter

Droger är svaret på allt, det spelar ingen roll vilka svårigheter man står inför det finns alltid en drog för varje tillfälle. Och det är viktigt att börja tidigt, läs här om varför.

Narkotika guds gåva till mänskligheten

Jag verkligen lovprisar den fantastiska gåva vi fått här på jorden – knarket! Det finns så många historier om hur människor utvecklats och fått nya insikter när de varit drogpåverkade. Så många jag träffat som tack vare E eller MDMA de på fyllan varit modiga nog att ta på en fest fått ett uppvaknande, hårda typer (och man kan va hård, inget fel i det, men man mår bättre om man också vet vad kärlek är). Serotonin kicken de fått av ruset gav dem en inblick i hur det känns att vara kärleksfull, och därmed startat processen till en positiv förändring. Samtliga jag träffat som tagit E blivit bättre människor efteråt.. för all del så finns de som gillat det lite för mycket, och enstaka har periodvis överkonsumerat – men 98% skulle jag säga har aldrig haft problem med att inte ta för mycket eller blivit torsk på MDMA eller liknande drog.

En bättre framtid med droger

Det är via drogerna vi kan förändra världen, och det är precis vad världen behöver. Mer kärleksfulla män och kvinnor. Den som tar droger startar en process till ökad kreativitet, mer energi, avslappning,  tydligare drömmar, inspiration och motivation för att ta några exempel – ta drogen du behöver för att utvecklas och bli bättre. Och för att inte snacka om vilken njutning det kan vara, vad är gemytligare än att i goda vänners lag knacka upp en ett par stadiga linor till polarna?

Målningen till höger är av Alex Grey, en artist som gör fantastisk konst i kategorin ”visionary art”, han gillar psykedeliska droger och här har han målat paret Shulgin, där mannen är fadern till MDMA och därmed också Ecstasy men även många många andra substanser. Han levde ett långt och rikt liv och provade oräkneligt antal nya droger som han själv syntetiserade i sitt laboratorium tillsammans med sin fru. En sann hjälte!

Ska du bli riktigt framgångsrik, oavsett yrkesval, så måste du lära dig att nyttja och behärska flera knarksorter, och särskilt psykedeliska substanser som LSD, Magiska svampar, DMT för att nämna några.

Hur fungerar beroende och missbruk

Det finns kritiker, som menar att droger kan skapa beroende, och att knarka varje dag för att ha det skönt inte är en lösning på problem.

Jag har frågat tillbaka om pajsaren tycker det är skönt att ha sex, eller att ta ett varmt bad för all del…

Och det tycker de flesta såklart, men väldigt få ligger dygnet runt i ett varmt bad bara för det, eller har sex dygnet runt vecka efter vecka.

Eller den som är trött som längtar efter en skön säng – men efter sömnen så stiger även den utvilade upp från sängen, för all del kanske man drar sig lite för länge ibland men man behöver inte den sköna sängen mer för tillfället. Och så funkar det nämligen även med drogerna för den stora majoriteten, bra över 90%. Den som stannar kvar i sängen, eller missbrukar istället för att bruka, har ett annat djupare problem – det är aldrig så att ”fan så jävla skön säng, jag stannar här resten av livet”, lika lite som att någon tycker ett liv med samma knark i kroppen varje dag är givande. Tvärtom, den som stannar i sängen i flera dagar är sjuk och orkar inte, precis som den som tar benz varje dag har sår och trauman att läka.

Och drogerna har sina utmaningar, de varierar från substans till substans, men gemensamt för alla är att de är mediciner.

Samhället måste uppmuntra ungdomar börja knarka

Korrekt information om drogsorter måste vara väldigt tillgänglig, jag föreslår att man redan i grundskolan tillsammans med klassen provar droger och utbildas i hur man använder dem redan i ung ålder.

 • Exempelvis en studiedag med dans och så delar läraren ut varsin E-halva till alla elever,
 • eller kombinera musik-lektionen med att röka en gås en gång varannan månad som en avslappnande övning.
 • Och har man ämnet religion eller filosofi så kan terminens första lektion börjas med ceremoniellt framdukade ketamin-linor på varje elevs bänk – inte bara för att ge studenterna insikt i drogens effekter, utan också för att berika lektionen, men framförallt för att lyfta fram knarket från smutsen genom att göra en ceremoni av det, högtidligt och ansvarsfullt, under uppsikt och med erfarna vägledare nära till hands i en trygg miljö – det måste vara skolans självklara funktion att agera föredömligt.

Bjud din tonåring på narkotika!

Naturligtvis är det också på föräldrarnas ansvar att knarka tillsammans med sina barn, så att de får den trygga miljön och erfarenheten tillsammans med vuxen erfaren – och inte på fyllan på en sunkig toalett på en pub ute på stan utan att veta vad som händer eller vilken kvalitet grejjerna har. Jag rekommenderar att vid 15 års ålder börja känna in om barnet är moget för en första kontakt med droger, och första gången kan vara så enkel som att man dricker två glas vin tillsammans för alkoholen ska man ju också känna till och lära sig begränsningar och faktiskt också få erfarenheten av att ha varit stupfull, och den erfarenheten är faktiskt bättre tillsammans med mor eller far – än ute på stan med andra som också ska uppleva första fyllan.

Rök en joint tillsammans kring 15 år fyllda

Även vid 15 kan det vara läge att röka första jointen tillsammans, och omständigheterna bör vara lite högtidliga. Som att man går in i en ny fas i sitt liv, från att vara barn – till ungdom kanske? Ansvaret måste förmedlas, och med sakliga fakta om effekter och allt man kan tänkas behöva veta om gräset.

18 år lagom att prova Amfetamin?

Kanske något innan 18 års ålder läge för att ta en lina tjack tillsammans med sonen eller dottern, eller samla några av kompisarna (inte för stor grupp) och dosera upp och ta ett par linor tillsammans. Gör sedan något tillsammans, sjung eller gör musik eller spela sanning-konsekvens och ha filosofiska samtal om livets gåtor. Inte så viktigt exakt vad, bara det är kreativt så att de får uppleva ett positivt bruk av knarket.

Bra föräldrar har knarkat ordentligt

Som förälder ska du såklart ha egen erfarenhet av så mycket knark som möjligt, och lärt dina barn vad de behöver veta om dessa. Efter att du bjudit barnet på den drogsort du introducerar så förklarar du att du skaffar droger till dem vid behov, skulle de någon gång råka köpa ”på stan” så kan de komma med påsen till dig så kvalitetssäkrar du innehållet. Du vill alltid säkerställa att det är bra grejjer och utan skit i, och att intaget sker ansvarsfullt – därför tar du det stora ansvaret och langar knark till dina barn.

Och jag kan se hur soc-kärringen trillar av stolen om hon hör det, för mig är det självklart, hur känner du? Tänk efter. Känn efter. Jag vet att det låter kontroversiellt att rekommendera föräldrar ge sina barn knark, för mig är det ett säkert sätt att förhindra olyckor, feltändningar och framtida missbruk.

 

Du behöver inte prova alla droger med barnen, när ni gjort 3 eller 5 sorter och högtidliga prov-knarkar-aftonar så har nog poletten hamnat rätt. Svamp och LSD bör komma lite senare i livet, efter 18 och vid det laget fixar han eller hon det själv tack vare erfarenheten du givit.

Prova inte alla droger – lämna t ex heroin

Lär även ut om Heroin, fentanyl, GHB och annat som du kanske inte själv testat och absolut inte känner att du vill ge ditt barn den erfarenheten, men ändå utan att avskräcka, var saklig. Det finns en anledning till att man söker sig till Heroin och opiater också, en trasighet som måste läka. Problematiken här är bred, men skambelagt brukar det vara för de som behöver heroin – när de sista de behöver i sitt trasiga inre är mera skuld och skam, när de redan har skuld och skam att läka. Det blir en ond spiral som byggs upp och behovet av opiater blir större, dessutom är opiater svårhanterligt. Skulle ditt barn visa intresse för opiater så måste du börja försöka förstå orsaken och läka det såret, och oavsett få ditt barn att förstå att om han eller hon känner en dragning till opiater att vända sig till dig innan, så att du har chansen att ge det stöd eller hjälp som kan behövas.

Innan heroin var olagligt, såldes det på flaska i apoteken. De som behövde det hade inga problem att få tag i det, och det mest intressanta är att efter en period, som för endel kunde vara flera år lång, för vissa över 10 år, men de nådde till slut punkten där de slutade självmant. Utan några tolvstegs program eller subutex-substitut. De var helt enkelt klara med läkningen. Vissa behöver göra den resan, men får inte möjligheten. Den som behöver opiater ska få det utan att känna skam, och naturligtvis även erbjudas stöd – och då snackar jag inte om terapi-samtal med en social-kärring, utan läkande arbete och plats på Ayahuasca ceremoni och erbjudas kambo-ritual.

Värt att veta angående opiater är vad som hände i Vietnam under kriget med USA. På den tiden fanns det mycket opium-fält i Vietnam, och djur som levde omkring dem rörde inte Opium-odlingarna i vanliga fall. Men efter att massiva bombningar ägt rum så sökte sig djuren automatiskt till opium-odlingarna och åt av dem. För att de behövde det. Det dämpande smärtan och traumat, för att stå ut och sedan läka, och fortsätta leva. Principen gäller djur, såväl som människor. Men börja skambelägg djuren för beteendet, slå dem och piska dem, skrik driv bort dem så kommer de behöva ännu mera opium för att hantera livet.

Musiken som aldrig hade skapats utan knark

Det är mer regel än undantag att framgångsrika musiker har berikat sina liv med droger, sedan måste det tilläggas att kändisskapet har sina utmaningar och det finns gott om exempel där det varit mer missbruk än hälsosamt nyttjande. Du kan säkert själv rabbla upp ett antal artister om dött i överdos. Och det är jävligt sorgligt, och samtidigt en påminnelse om den respekt man ska ha inför droger. Rätt använt = medicin, fel använt = gift. De flesta har väldigt lätt för att hålla sig inom ramarna, men också de som har svårt att hantera knarkandet.. men så är det med alkohol också, fast i mycket större utsträckning. Man kan tycka vad man vill om alkohol, men det är inte alkoholens fel att någon är ute och kör på fyllan och ställer till skada, eller blir alkoholist, eller gör något annat idiotiskt kalasfull på stan. Ansvaret är alltid människans, sen att vissa har en begränsad förmåga kan väl för all del vara förmildrande, men det är inte alkoholen eller drogen som är orsaken till varken överdoser eller missbruk eller olyckor. Det säger väl sig självt, men jag har inte träffat en enda soc-kärring som fattat den galoppen, eller överhuvudtaget någon under myndigheterna underställd person förstått det uppenbara.

Nästan all bra musik har skapats, helt eller delvis under påverkan av droger. Man kan faktiskt t o m höra om en artist brukar eller inte på soundet, på fest är det en barnlek av avgöra ifall en DJ eller artist som spelar använder droger eller är emot droger (de finns, även om de är få) – de musiker som aldrig tagit en drog (förutom alkohol) har ett väldigt ”stelt”, ”rakt” och ”finness-fattigt” sound, det kan vara riktigt bra musik ändå, men man känner att djupet saknas. För att bli bra musiker måste man knarka!

 

Några musiker och band som nyttjade mycket droger när de gjorde låtar

 • Neil Young
 • John Lennon
 • Bob Marley
 • Pink Floyd
 • The Doors
 • Ozzy Osbourne
 • Kurt Cobain (Nirvana)
 • Snoop Dogg
 • David Bowie

Källhänvisning här, för den som inte litar på mitt ord när jag säger att de faktiskt uppskattade knarket, eller vill läsa mer.

Några framgångsrika artister som knarkade och målade

Picasso i nedan bild – Många målningar tack vare kvalitativa droger i kroppen. Källa

Vincent van Gogh, nedan bild – Brukade absint i rikliga mängder.

Andy Warhole – Tyckte om tjacket. Källa och fler artister som uppskattade drogernas underbara värld.

Vetenskapsmän, entreprenörer och uppfinnare som knarkat och gjort upptäcker tack vare droger

Bill Gates – honom får man tycka vad man vill om, men han har fått mycket gjort och han älskade LSD.

Det gjorde även Steve Jobs…

Och såhär sa han med egna ord angående att trippa:

”I would ingest the LSD on a sugar cube or in a hard form of gelatin. I would usually take the LSD when I was by myself. I have no words to explain the effect the LSD had on me, although, I can say it was a positive life changing experience for me and I am glad I went through that experience.”  Källa här

Thomas Edison (Uppfann glödlampan) – han gillade att ta kokain.

Sigmund Freud (Ni vet psykoanalysens fader) – diggade också att dra feta linor ladd.

Francis Crick, en snubbe som fick nobelpris tack vare hans upptäckt i hur DNA är uppbyggt har berättat att han fick insikten tack vare LSD. Källa och mer fakta här 

Matematikern Pythagoras gick också öppet ut med att droger är som en dörr som kan öppnas till högre förståelse och mänsklighetens vidareutveckling.

Legalisering rätta vägen

Som du säkert redan förstår så kan droger hjälpa människor, och jag medger att det är ett stort steg att legalisera alla droger. Det svåraste steget är rädslan, och rädslan som spridits under så lång tid av War-on-drugs-kampanjerna med USA i framkant och länder som Sverige som följer efter. Jag förstår rädslan, och jag vet att folk farit illa i missbruk, jag har själv vänner som dött i överdos. Jag sörjer dem, och delvis anklagar jag mig själv för deras öde – jag kunde säkert gjort något!

Men det förändrar inte det faktum att ett sunt nyttjande av droger berikar livet oerhört, orka ha alkohol som enda alternativ hela livet… vi som struntar i den lagstiftningen är lyckligt lottade men världen skulle utvecklas så mycket bättre om även Svensson fick uppleva en tripp då och då. Möjligheterna drogerna erbjuder är så mycket större än fallgroparna, särskilt när vi kan lära oss och akta oss för dem.

Effektivare hjärna med narkotika

Ett konkret exempel är hur psykedeliska svampar, t ex Toppslätts skivling som vi kan plocka i Sverige (ofta på golfbanor, slutet av augusti) verkar i hjärnan. När du är svampad, och ett tag efteråt skapar hjärnan mycket enklare kopplingar. Du kan t ex lära dig saker som har med motorik att göra mycket snabbare om du tar svamp, som att balansera, stå på händer, åka snowboard etc. Prova får du se! Urgammalt knep bland cirkus-artister… Påverkad av svamp kan du också bryta mönster och skapa nya vanor – göra dig av med ovanor lättare. Man kan säga att det är en genväg till att programmera om sig själv om man vill.

Ett till exempel, DMT eller Ayahuasca visar dig vad som händer när du dör. Kanske inte första gången men väl innan den femte. Effekten av det är att du ögonblickligen slutar vara rädd för döden. Du får en nära-döden upplevelse utan att vara nära att dö. Helt fantastiskt! Hur trevligt vore det inte om folk kunde få den insikten, och slippa vara rädd för döden. Det skulle öppna upp för möjligheten att leva ut sitt liv på ett fullkomligare och rikare sätt.

Nåväl, bara ett par exempel, men detta är dagens sanning: Knarket kan rädda världen. Bara vi slutar vara rädda… jag säger som Jesus sa en gång i tiden: ”Var inte rädd, ta en tripp”

Tips utvecklande drogfria aktiviteter

Det går att nå många insikter även utan droger, man får söka lite längre och kämpa lite mer för dem och det blir inte riktigt lika effektivt som på knark. Men jag rekommenderar dem som komplement till ditt knarkande, och som aktiviteter under nyktra dagar.

 • Chanting och sång, t ex mantran
 • Kampsport
 • Yoga
 • Meditation, med tålamod finns det mycket att lära med mediation, rekommenderas starkt
 • Fasta, i olika former, t ex vattenfasta
 • Ät väl, välj bort läsk, socker, halvfabrikat, skräpmat, godis, snacks – välj frukt, grönt, vilt

Här ute i Uddebo har vi mycket av detta som tur är, för mig är det viktigt att inte enbart och alltid vända mig till droger för att utvecklas och bli bättre. Drogerna ger dig en knuff i rätt riktning, de visar vägen liksom, sen måste du fortsätta själv med arbetet. För att lära sig meditera kan jag rekommendera ett center i Ödeshög som lär ut Vipassana meditation under ganska tuffa förhållanden, det är 10-dagars kurser och de är faktiskt gratis inkl. boende, efter kursen kan man lägga en donation som ”betalning” men den är frivillig. Mat ingår också! Du hittar allt om Vipassana meditations-center här där man också kan signa upp sig för en kurs.

Musik, narkotika och kärlek

…är tre fina ord som tillsammans skapar fantastiska känslor – det är också det som de tre luffar-prickarna som du kanske sett att vissa har på sin hand står för. Läs om vad luffarprickarna betyder här.