Droger

2C-B

2C-B

Har du testat 2C-B?

2C-B är en ENKEL drog, den passar faktiskt alla. I lagom doser är effekten rätt light och för en person som aldrig tidigare provat annat än alkohol men som är nyfiken på vad det finns mer här i livet än fylla och baksmälla kan det vara den perfekta inkörsporten till himmelriket.

Alla har hört talas om MDMA och LSD. Men det finns ett annat populärt psyko-aktivt ämne som har bott i skuggorna sedan 1980 -talet. Detta ämne kallas 2C-B.

Effekterna av 2C-B beskrivs ofta som en mittpunkt mellan de empatogena effekterna av MDMA och de hallucinogena effekterna av LSD.

2C-B uppfanns 1974 av Alexander Shulgin – gudfadern till MDMA och över 200 andra psykoaktiva substanser. Av alla nya droger som Shulgin upptäckte så var 2C-B hans personliga favorit.

Effekterna av 2C-B är vanligtvis empatogena vid lägre doser. Höjd sinnesstämning, känsla av samhörighet och ökad social förmåga. Vid högre doser beskrivs det är mer psykedeliskt i effekten.

2C-B finns vanligtvis i antingen piller eller pulverform. Piller är i allmänhet underdoserade, dvs. Ett piller som annonseras som 25 mg är mer benägna att vara i 8-14mg-intervallet. Pulver är bättre (generellt sett) om du kan komma över det, även om det är något av ett sällsynt fynd.
Vi kan här rekommendera LappLisas som säljer helt rent 2C-B pulver i HBr form som både går bra att snorta och ta oralt.

Vill du ha rent 2cb så rekommenderar vi Lapplisas butik, du hittar henne på Archetyp Market på darknet (bästa alternativet) men även på egen webbplats här Lapplisas.info

Här i Uddebo anser vi nämligen att knark är just en del av himmelriket, vi gillar inte knark. Verkligen inte… har upprepade gånger blivit förbannad på folk som påstår att jag tycker om knark, eller gillar knark.

Vi gillar inte knark. Vi älskar knark!

Köpa 2C-B kan vara klurigt på “gatan” eller på festen. De kommer oftast i piller och vanligen blandade med lite andra substanser, och det behöver inte vara helt fel.

 

OBS NOTERA: Lapplisas har ny webb adress, tidigare lapplisas.shop når du på nya lapplisas.info.

NOTERA OCKSÅ 2023-01-02: Lapplisas har återigen bra 2C-B i lager! Vi rekommenderar denne vendor med handen på hjärtat!

 

Dosering 2C-B

Har du fått tag i en tablett så kan det variera ganska mycket i mängden 2C-B den innehåller, allt från knappt 10 mg upp till enstaka som har haft 40 mg.

Tabletter är nästan alltid är underdoserade! De säljs oftast som 20 – 30 mg men ligger på mellan 8 – 14 mg.
 Exempel på Labbrapport: https://www.drugsdata.org/search.php?substance1=2

Och nedan flera labbtester för olika 2c-B tabletter som sålts  eller just nu säljs i Sverige.

2C-B piller tryckta Zelda och Tingle

Funkar inte Tingle länken så kan man söka från startsidan. Och överlag är drugsdata.org en bra sida att kolla upp batcher av tabletter… spara den länken!

2C-B tabletter – Wolf, Goomba, NASA

Och lite mera info i trådar på Reddit om underdoserade 2C-B piller

Ingen som ens kommer över 14 mg. Snittvärded ligger nånstans på drygt 10 mg per tablett enligt vår vän som kan 2C-B väldigt bra.Info som kan va bra för dig att ha i åtanke när du köper rent 2C-B pulver som faktiskt vissa svenska langare just nu säljer, t ex Lapplisas.

Även om en överdosering på 2C-B inte har fysiskt farlig, så för de som tror de tagit 40 mg förut (2x20mg tabletter) men egentligen snarare tagit 15 – 25 mg. Det kan bli en stor skilland i förväntad trip 🙂

2C-B blir också allt populärare, mycket på grund av nya innedrogen Tucibi, ett rosa pulver som vi skrivit om här.

2C-B pulver

Har du fått tag i rent pulver? Ta fram 20mg till att börja med.. för alldel går det att snorta men jag tror de flesta tycker att ruset blir lite bättre om man sväljer det. Ska du svälja så höj dosen en aning. Sikta på 30mg. Förövrigt alltid så med droger nästan, i näsan aningen mindre dos, i magen aningen större. Dito i magen sitter effekten i lite längre, tar också längre tid innan det verkar. I näsan går det fortare, och lämnar också kroppen tidigare, därav de mindre doserna där. I regel är det också snällare mot kroppen att svälja knark men ibland vill man ju bara att det ska hända DIREKT! 🙂

Snorta eller svälja rent 2C-B pulver?

Snortar du, så var beredd! Det svider som attan.. men det kan vara värt det. Ruset kommer fortare, blir något intesivare men också lite kortvarigare.

Sväljer du så kan de ta upp till över en timma innan effekten kommer, och den sitter i längre än om du tar i snoken.

Ingen våg? Inga problem med 2C-B eftersom dosen aldrig kan bli en överdos.. han som ”uppfann” 2C-B hade en kompis i labbet som fick i sig 10 gånger rekommenderare max dosen och det var inte ens i närheten av farligt. Men är du ovan vid vad en liten lina är, titta på bilden nedan så ser du linor på ca 50mg. Så lägg upp lite mindre än nedan alltså…

Effekt 2C-B

Effekten av 2C-B är som tidigare sagt light, som en lätt fylla på alkohol men lägg till en lätt känsla i kroppen, lite högre närvaro i nuet och en känsla av glädje. Inget oväntat händer på 2C-B men ändå kan färger upplevas lite vackrare och intensivare och tillvaron kan kännas lite glädjefullare. Faktiskt en perfekt nybörjardrog!

Kombinera med MDMA

Redan van vid knark? Eller testa lite smått.. kombinera 2C-B med lite MDMA är riktigt trevligt, faktiskt också grunden till drogen som kallas Tucibi.

(Mannen på bilden har inte provat 2C-B)

 

 

Han som uppfann 2C-B

Som många av våra andra härliga droger så var det Alexander Shulgin som först “kom på” att man kunde bli bäng på 2C-B. Alexander Shulgin var en kemist som jobbade mycket tillsammans med sin fru Ann Shulgin. Han tog fram en hel drös med olika substanser i sina labb, den mest kända kanske MDMA eller Ecstasy. Han provade alltid på sig själv och blev 88 år. Just 2c-b lyckades han syntetisera år 1974. Han höll på i över 50 år i olika labb med att experimentera fram olika knarksorter, ibland fick han razzia men samtidigt var han den enda riktiga expert inom detta området i hela världen så myndigheterna var alltid tvungna att se mellan fingrarna på hans arbete. Alex Shulgin skrev också böcker, där exakta recept på hur man gör alla dessa finns.. de heter TIHKAL och PIHKAL, den ena för den mer uppiggande klassen av droger – den andra för mer psykedeliska.. även om de överlappar varandra ganska mycket.

(Mannen på bilden har provat 2C-B)

 

För dig som tröttnat på alkohol…

Men inte provat droger.

Alltså, beställ lite 2C-B, gör det med en kompis så ni är två eller fler som ska testa. 2C-B är så snällt mot kroppen och ger heller ingen avtändning, det finns absolut inget att vara rädd för. Det gör det för all del inte med några droger men ändå förstår jag att man har så stor respekt för LSD att man avvaktar, eller dra tjack kanske kan kännas för pundigt. De flesta andra droger sitter också i längre, och enstaka skräckhistorier finns om de flesta… men 2C-B, drogen utan avtändning, man kan inte bli beroende, och den släpper kropp och sinne i harmoni. Testa, ta din biljett till himmelriket och prova 2C-B!

Hur starkt är 2C-B jämfört med andra psykedelika?

Intensiteten av 2C-B stiger gradvis beroende på doseringen.

Ju högre dos – desto mer psykedeliskt blir det. En dos på 35 mg är en ganska potent psykedelisk dos, och högre doser uppemot 50 mg kan bli djupt psykedeliska och även framkalla Out-Of-Body upplevelser.

2C-B jämfört med LSD

2C-B jämförs ofta med effekterna av LSD eftersom det visuella kan påminna om varandra, som t ex att man ser ljus sken och upptäcker geometriska mönster och objekt kan ses som att de smälter ihop litegranna. 2C-B är dock nästan alltid lite gladare, med mer eufori än LSD även om det sistnämnda också normalt sett har en glädjehöjande effekt.

2C-B vs. MDMA

2C-B används ofta som ett alternativ till MDMA och ecstacy på festivaler och fester, lägre doser av 2C-B kan påminna ganska mycket om effekterna av bra MDMA.

Både MDMA och 2C-B ger en euforisk känsla. Förhöjd uplevelse vid beröring och musik känns mer levande och njutningsfullt.

Ju högre dos 2C-B du tar desto mer gör effekten över till att bli mer psykedelisk istället för att likna MDMA. Riktigt höga doser på offentliga platser kan tom bli aningen obekvämt om man inte är van eller beredd.

En fördel jämfört mot MDMA är att det är betydligt lättare att somna efteråt.

2C-B vs. Meskalin

De flesta vana 2C-B’are tycker att effekten är att jämföra med LSD+MDMA, men en korrektare jämförelse kan nog vara Meskalin.. och det var faktiskt Meskalin-molekylen som var den som inspirerade till syntetiseringen av hela 2C-X klassen av droger (ja det finns många spännande här).

2C-B är mer stimulerande än meskalin, och något mindre filosofisk om man säger så. På meskalin kan man roas ganska mycket av att fundera över livets mening och vad man vill uppnå (också mycket givande om man vill växa som individ – vi Luffarn rekommenderar att man provar så många olika droger man kan, fast med försiktighet såklart).

Både 2C-B och meskalin är lätta och enkla psykedelika som lämpar sig för nybörjare som vill lära sig att knarka.

Nedan bilder på härliga ungdomar som provat 2C-B. Du kan själv se hur lyckliga de är.. vill inte du också vara lycklig? Du kan bli det, du behöver bara skaffa lite 2C-B!

Nedan 6 personer har tagit 2C-B…

Vänta inte, bestäm dig idag för att testa 2C-B

Nexus-flippning – 2C-B + mdma som kombo

Ja, just det! Det går bra att kombinera 2C-B och MDMA, och det kan vara superskönt att ta när ett MDMA rus börjar släppa för att slippa den där downen som annars ibland kommer.

Vill du ha rent 2cb så rekommenderar vi Lapplisas butik, du hittar henne på Archetyp Market på darknet (bästa alternativet) men även på egen webbplats här Lapplisas.info

Magproblem, huvudvärk eller kramp när du knarkar?

Magproblem, huvudvärk eller kramp när du knarkar?

Såg på marknadsplatsen Archetyps forum att en lirare undrade varför man får sur mage när man tagit RC droger. Min första tanke var att jag skulle svarat och berättat att det har inte med RC att göra utan ganska vanlig sido-effekt men när jag tänkte efter så fanns det så mycket jag ville berätta och som så många fler kan dra lärdom av så svarar helt enkelt med ett inlägg här, och utvidgar det till de tre vanligaste sidoeffekterna av det härliga knarkandet! 🙂

Varför de uppstår – och vad man kan göra när man har problem med nedan…

 1. Magproblem, sur mage, sura uppstötningar, luftig/gasig mage.
 2. Huvudvärk, spänningshuvudvärk, migränaktig huvudvärk, värk bakom ögon.
 3. Sendrag och kram, kramp i foten, sendrag i tårna. Sendrag i fingrar och händer.

Såhär var frågan jag läste på Archetyp, tar den först och svarar på allt under den:

Magproblem medan man tar RCs, vad hjälper?! Testat mycket redan

Tjena

Någon annan som också har denna plåga och lyckats lösa det eller åtminstone sätta stop för det medan man är i en session? Det känns lite som att magen fylls med syror eller luft eller liknande och man känner att det stör en, och den dära känslan när man är jättehungrig, den överväldigar en så pass mycket att den t.o.m förstör mitt rus.. men samtidigt gör det inte direkt ont så som huvudvärk (att det är en smärta man inte kan tåla), svårt o förklara.

Vad jag testat redan:

– Att äta sig mätt innan en session (Funkar i typ någon timma bara)
– Att boofa istället för nasal och oral (funkar, men inte vill man boofa hela tiden lol)
– Omeprazol, funkar inte (eller jätte lite men nä)
– Filmjölk, yoghurt, kefir osv (funkar ibland, oftast inte)
– Olika IBS preparat (funkar inte, kanske jättelite men inget märkvärdigt)
– Varmt vatten, te, diverse varma drycker (funkar bara ibland, vet ej varför)
– Ta Rcs på tojm mage (Katastrof)
– Samarin (funkar lite grann men inte mycket eller länge)
– Att vila ett tag från RCs (testat, det funkar, men bara i någon dag och sen är värken tillbaka)

Tusen tack för tips

Av ”kvalitetstestarn”.

Magproblem när man knarkar

Det är som sagt inte ett problem med RC, utan nästan alla droger sätter olika fart på magen.

Vad du kan göra:

 • Citron! På morgon, first thing, den dagen du ska knarka. eller varje dag. Drick ett glas vatten med en hel pressad citron i. För den late går det att köpa färdigpressad ekologisk citronjuice. Citron är riktigt bra på morgonen och förhindrar sura uppstötningar resten av dagen, hjälper också den som dricker kaffe och äter bröd att slipa halsbränna.
 • Undvik kost som ger halsbränna. Det är bröd, kaffe, grillad paprika, socker, alkohol (särskillt vitt vin) mm mm läs på…
 • Har du bukfett, eller har du senaste månaderna gått upp några kilo så får du lättare sura uppstötningar. Fett bildas kring dina organ och gör att det pressar uppåt, och innan organen hittar sin plats så är det lätt att få halsbränna.
 • Ha med dig Novalucol, hjälper ganska snabbt mot lättare halsbränna.
 • Ät alkalisk mat, det är exempelvis bananer, avokado och mandlar. Mer tips kommer…
 • Kombinationer med stimulanter + ketamin kan ge super-gasig mage under någon timma. Är du någorlunda tom i magen så får du lättare ut det.
 • Ketamin stannar av magen lite grann, man kan känna sig lite kall runt och i mellangärdet och det kan också bli lite rapighet och en svagt syrlig känsla i halsen. du kan ”väcxka” magen med en lina ladd eller ett försiktigt intag av tjack.
 • LSD/Svamp/Meskalin kan ge väldigt gasig mage om du precis ätit, eller äter tidigt i ruset. Det är inte för inte man i seriösa ceremonier rekommnederar intag av psykedelika på fastande mage. Ät när ruset är på väg ur dig, då är måltiden som godast och du kommer kunna njuta av den både under tiden och efteråt.
 • Nästan alla fenetylaminer ”sätter fart” på magen, bara lukten av tjack kan göra att du blir skitnödig.
 • Kokain kan ofta innehålla Levamisole som det är bankat med (är egentligen ett avmaskningsmedel) och det är ofta det som går att man blir akut skitnödig när man tagit ladd.
 • När tarmen och magen töms så snabbt att resten av kroppen inte hänger med så skapar du en obalans, det är ingen fara lite då och då, men den kan ofta yttra sig surhet. Ge dig välförtjänta pauser i knarkandet så är det inget hälsoproblem.
 • Känner du att du har gas, som nästan är på väg att komma ut så sitt inte och tryck för kung och fosterland utan vänta tills det kommer.. sitter du och trycker så kommer du istället ge dig själv huvudvärk. Det kommer ut när det är dags – jag lovart!
 • Ska du ta ladd? Ät inte en superfet hamburgare som droppar av fett tillsammans med pommes en halvtimma innan. Kommer ge obehag i magen… Välj en alkalisk måltid, eller åtminstone en måltid som lägger sig behagligt i magen.. är du pank så kanske du kan göra havregrynsgröt och koka ett ägg? (Det sistnämnda är inte alkaliskt men en ganska bra grund om man ska knarka!)

Det där med magproblem kan vara ett gissel om man har knarkat och hittat ett trevligt sällskap att mysa med, får man bo på toaletten istället för att mysa! Det blir ju inte så lyckat.

 

Huvudvärk av knark?

Vanligaste orsaken till huvudvärk är faktiskt samma som nästa biverkning med kramp/sendrag. Det handlar om vatten – mineral balans i kroppen. I regel undviker man huvudvärk av att knarka om man dricker ordenligt med vatten hela tiden.

Ta en resorb! Eller annan liknande dryck, gärna med elektrolyter.

Dricker du kaffe? Om du är van kaffedrickare och kanske under en dag eller två ”glömt av” att dricka din dagliga kopp (vanligt om man tjackar på) så brukar huvudvärken komma. Ta en stark kopp eller två så kommer lindringen inom 20 minuter.

Måste du ta en alvedon? Kombinera den med kaffe (även om du i vanliga fall inte dricker kaffe så boostar koffein effekten av paracetamol) Är du utomhus, pank och det är sommar kan du plocka älggräs och äta – innehåller salicylsira (Aspirin). Undvik docik Aspirin om du tagit mycket ladd då det är blodförtunnande och inte bra för huvudet om man är uppe i varv.

Var det längesedan du åt? Ta en bit mat, ibland är det orsaken och max en timma senare är man bra i knoppen igen.

Be en vän trycka på den ömma punkten du har mellan tumme och pekfinger i 5 minuter, det lindrar och ibland tom släpper huvudvärken.

Slappna av i axlar och nacke!

Har ibland funkat för mig:

Halsa en super kall och väldigt kolsyre-rik öl.

Riktigt kall dusch eller ett kallt bad.

 

Sendrag och kramp av knark?

Ta en resorb! Eller annan liknande dryck, gärna med elektrolyter.

Ha med dig Magnesium, finns i tablett form.

Massera, och håll kroppsdelen som krampar varm. T ex duscha med varm vatten eller ta på dig varma sockar.

Du kan använda liniment, eller en uppvärmande salva för att lindra sendrag och kramp. Tigerbalsam funkar.

Drick vatten, men med mellanrum. En rejäl klunk var femte minut hgar bättre effekt än att du bälgar i dig 2 liter (det sistnämnda ger snarare diarré.. får du sitta på dass och skita med kramp i fötterna.. hur roligt är det?)

Du kan sakna ämnen som finns i gröna grönsaker (spenat, broccoli, salladsblad..) ät lite sånt. Lättsaltat och med vatten i drickglas bredvid.

Sendrag är en vanlig biverkning om man tagit stimulanter under en helg, kanske dansat och rört sig mycket.. när man sedan chillar ned så kan kramperna börja, ofta kanske när man redan hunnit somna och vaknar upp av att det drar i tår och fingrar. Massera, håll dem varma och gå runt lite om det är i fötter och tår.

Som proffsknarkare är det viktigt att lära sig att ta hand om sig, sköta sin hälsa och veta vad man mår bra av och vad man far illa av. Hoppas ovan tips hjälper dig igång med det. och jag kan påpeka att jag inte är doktor utan enbart en vanlig pundare, så om det saknas något i mina tips eller om du rent av tycker dig se en felaktighet i mina råd så får du gärna lägga till det i en kommentar nedan!

Kommer fortsätta uppdatare detta inlägg allt eftersom… så kika gärna tillbaka hit!

Kambo

Kambo

Vad är kambo?

Kambo eller sapo som det också heter, kommer från Syd-Amerika där gamla och nya stammar använder sig utav sekret från en specifik träd groda som lever i Amazonas djungel (Phyllomedusa bicolor).
Sekretet från den ljus gröna grodan appliceras på huden efter att små brännhål öppnat upp huden så att giftet från groda sugs upp av kroppen.

Kambo är i sig unikt, den rensar bort vad vi ska kalla parasiter, inte bara i den fysiska kroppen utan även i den icke fysiska.

Ger bättre immunförsvar

Kambo sekretet är en uppbyggnad av tusentals kemiska beståndsdelar, där dem mest fysiskt verksamma sätter kroppens immunsystem i ett hyperaktivt läge. Detta gör att kroppen reagerar som att den blivit drabbad av en kraftig tillfällig influensa med kräkningar och diarré som följd.

Man kan säga att det skulle kunna säga att istället för en ”uppåt” drog där du mår prima under ruset och efterföljt av en hemsk avtändning jobbar kambon åt andra hållet..

Boka Kambo ceremoni – behandling i Sverige

Och vad kostar kambo?

Pris för en kambobehandling ligger på allt från 800 kr och till ett par tusen. Vissa bjuder på mat efterår och har en en pratstund på kanske en timma även så priset sätts väl lite utifrån hur mycket energi man lägger på varje ceremoni och individ. Totalt sett är det ialafall billigt och väl värt över tusenlappen. Jag har lagt in några exempel på var man kan göra kambo i Sverige längst ned i denna artikel! Scrolla ned direkt eller läs dig hela vägen till mål..

 

Renar kroppen och städar upp i organen

Ibland behöver man en omstart, utrensning, bryta mönster och en ordentlig rensning.
Det finns olika sätt för att fullfölja och uppnå detta. Vanligt är väl att använda sig av meditation, någon form av fasta eller diet, andningsövningar och miljöombyte för att börja på ny kula.
Men nya trender kommer och ju mer vi rotar bland våra rötter och naturliga vägar till healing, rening och naturens kunskap dyker ganska absurda och osmakliga alternativ upp för den urbaniserade människan.
I det som människor i urtider funnit sin kraft och läkning i.

Först mår man illa.. sen mår man utmärkt och känner sig stark

Där de fysiska illamåendet kommer direkt och varar under ca 10-30 minuter för att sedan stärka kroppen och sinnet i ett senare skede efter ceremonin.

Den traditionella användningen av kambo härstammar från många olika stammar runt om i Syd-Amerikas Amazonas, vanligt och kanske mest hittar vi den i Brasiliens regnskog. Det är från den Brasilianska stammen kaxinawá som namnet Kambo vi i väst känner den renande ritualen med grodans sekretet som. Och till skillnad från dem många olika namnen som Grodans sekret bär är det säkert att kambo är en del av Amazonas urbefolkning ritualer för healing och en god jakt.

 

Kambo är medicin från grodan

Vi hämtar många goda ting från Amazonas. Att Kambo även växter sig allt mer populär här i västvärlden är nog inte alls konstigt då fler människor öppnar upp sig för alternativa behandlingsmetoder och sätt att läka sig själva.
Kambo sägs kunna omprogrammera immunsystemet på ett sådant sätt att personer med autoimmuna sjukdomar, depressioner och olika beroenden söker sig och väljer grodans sekret framför andra metoder för att detoxa sitt system. Genom att kräkas få upp lagrade trauman, så väl det trauman (sjukdomar) som sitter i den fysiska kroppen som det trauman som sitter i den psykiska kroppen.

Boka en kambocermoni

En kambocermoni är ingen psykedelisk upplevelse. Går du till en kambocermoni ska du inte förvänta dig något visuellt alls, kambon jobbar istället på det kroppsliga planet. Det är olikt alla andra plantmediciner. Den är något speciellt, vissa gör det bara en gång sen har dem fått nog menas andra och mig själv inräknad har ett speciellt band till grodan.
Den är fysisk. Men den är väldigt psykiskt närvarande.
Kroppsligt kan flera olika sympom komma upp. Vanligt är svullet ansikte, speciellt kring läppar och ögon, rodnader, förhöjd kroppstemperatur, svettningar, ökad hjärtfrekvens, ett bultande som känns som att hela kroppen är i ett hjärtslag. Ibland diarré, men alltid kräkningar och då och då lite skört känslostadie.

I väst kombineras ibland kambocermonier ihop med andra aktiviteter, under yoga retreats och soundheling cirklar, det är också vanligt att man är flera deltagare under en kambo session. Upp till 6 stycken är nog inte helt ovanligt, under dessa ceremonier är musik ett viktigt inslag så som klangskålar, den shamanskt trumman, gong, mantran osv. Där också fasilitorn använder sig av kristallarbete.
Det finns lika många olika sätt att göra kambo som det finns fasilatiorer. Och alla har sitt egna sätt där en själv som söker efter en behandling får hitta vad det är den eftersöker.

Hur ges kambo

Kambo kan ges i små prickar, huden bräns med en pinne där torkat kambo sekret rullas ihop till små bollar för att sedan appliceras i brännhålen på huden.. det kan ta upp till några minuter innan kroppen börjar reagerar och när den väl reagerar kan man likna det en allergisk reaktion då grodgiftet triggar en kraftig reaktion på immunsystemet. För dem flesta personerna varar de ”jobbiga” effekterna mellan 5-40 minuter. Men ibland kan även eftereffekter komma och hålla i sig i flera timmar efteråt då man kan känna sig trött, ha fortsatt diarré under dagen, huvudvärk och dåsighet.
Varar det kraftiga symtomen så som kräkningar är det viktigt att en tas till sjukhus för behandling för att stoppa den allergiska reaktionen. Annars riskerar man att bli uttorkad och kroppen behöver tillsättas med elektrolyter.

En vanlig dos med prickar som man blir tilldelad är mellan 3-6 prickar men det beror helt på vad facilitatorn känner in på just dig, kanske ska du ha fler eller kanske färre prickar. Det beror också på storleken på sekretbollarna och dina unika behov. Det är rekommenderat att fast innan en ceremoni. Helst 12 timmar men ibland upp till 24 timmar innan en behandling. Intag av vatten är oerhört viktigt såväl innan behandlingen som under. Under själva behandlingen kan du räkna med att du ska få i dig minst 2 liter vatten. Bara själva vattendrickandet kan ses som en stor utmaning. Och även där ska man vara försiktig då man kan av att dricka för mycket vatten drabbas av vattenförgiftning, det händer man man gör för stort upptag av vatten under kort tid och elektrolytbalansen rubbas. Det beror på att njurarna inte kan ta om hand om den mängd vatten som kommer in på samma gång. Detta är inte särskilt vanligt men risken finns och är bra att vara medveten om.

Vill du testa kambo?

Är du nyfiken och känner dig påläst, kanske blivit rekommenderad en kombobehandling är det klokt att söka upp en person som jobbat länge med grodan, alternativt söka upp någon som har gått en utbildning och lärt sig av en mycket erfaren att kunna ge andra personer behandlingen.
Kambo är inget man ger sig an ensam!
Kambo ska appliceras av någon som kan känna in, känner dess effekter, någon som kan hålla spacet, ser hur mycket du klarar av och vägleder dig igenom ceremonin och de extremt kroppsliga reaktionerna som du kan möta men som också även kan vara psykiska.

Det är viktigt att vara i ett bra tillstånd innan en behandling och om man äter mediciner normalt sätt, ska man först se till att inte blanda några mediciner med kambo, detta kan innebära ökad risk för farliga sidoeffekter.

Dosering

Man kan säga så här att ju högre dos desto större är chansen för oönskade sidoeffekter. Bara för att du tar en högre dos kambo kommer det inte öppna upp för nya världar eller förändra medvetandet eller ta dig till andra dimensioner.

Det är inte som med andra psykedilika, som LSD, svamp (psilocybin) eller ayahuasca som arbetar i hjärnan, som får dig vara i en annan alternativ medvetenhet.

Kambo verkar främst i kroppen, sätter immunsystemet på full-on! Vissa säger till och med att det är som en vaccinering då man boostar immunförsvaret och ger återhämtning, spänst och elastisitet.

 

Så det handlar inte om hur många prickar du får dig tilldelade, mer vilken intention du har med ceremonin, och det säger jag för det är ganska vanligt att killar tälar sinsemmellan i hur många prickar man pallar.

Du kan ändå få en så kallad fantastisk upplevelse under kambon, där inga obehag känns för svåra och med en full rensning och rening i slutet.
Där är vägen framåt, att sitta i stillhet, i meditation och vara så stilla det går. Släppa taget om kontrollen och allt motstånd och istället acceptera grodan.
Känna hur hon jobbar i din kropp, i det stora och i det subtila. Varje essens av grodan.
Är du där närvarande och går djupt in i dig själv så tyst och stilla så kommer hon… hon kommer tyst tyst, väldigt tyst. Så någon gång när du är där med henne kommer hon börja sjunga.. men hon viskar.

 

Läs om Kambo på engelska Wikipedia

Mera fakta på Psycom.net här

Och vår polare Carolina Gynnings artikel i Expressen för ett tag sedan när hon tog kambo och kände sig påmnyttfödd, läs storyn här .

 

Här kan du boka en kambo behandling i Sverige

Kommer försöka fylla på med fler här framöver.

Så, vi har ute i Uddebo kan nästan samtliga rekommendera kambo. Illamåendet är inte så hejdlöst fartligt och det går över fort, och sen är man stark länge. Väl vart att göra lite då och då, kanske var tredje år är lagom. Prova kambo!

 

 

Tucibi eller rosa kokain med 2C-B

Tucibi eller rosa kokain med 2C-B

Det var längesedan man fick vara med om när en ny drog slingrar sig in på marknaden sakta men bestämt. Men nu är det dags, och vi känner igen tecknen på att detta blir stort, detta kommer ta nöjes-knarkarna med storm. Den nya trend droger är fortfarande inte välkänd i Sverige men den är redan ganska populär i Spanien, Ibiza, Berlin. Det är egentligen inte en ny drog, utan en mix av flera.

Rosa kokain ”La Rosa”

Drogen kallas Tucibi, La Rosa eller Rosa kokain. Ibland Tussi eller Erox, Nexus.. ja kärt barn får många namn. Det är ett rosa pulver, ingrediensen som är viktigast är 2C-B. Därefter vart det lite oklart men MDMA, Koffein, kokain och ketamin brukar kunna ingå, för det fuskas tydligen mycket med denna substans och det händer att det inte finns 2C-B alls – bästa är att testa med drog-tester för att vara säker.

Tu-Ci-Bi kommer från Mexico

Blandningen ”uppfanns” i Mexico, därav heter det Tu-Ci-Bi som är en förspanskning av 2C-B.

Men 2C-B har vi tack vare den store Shulgin

Ursprungligen var det Alexander Shulgin som var först med att syntetisera 2C-B i början av 70-talet. På 80- och 90-talet kunde det vara 2C-B i Ecstacy, mot slutet av 90-talet klassades 2C-B som narkotika i många länder och substansen blev då mer sällsynt.

Men drogen återuppstår

Efter millenieskiftet började 2C-B bli populärt igen, det var i Mexicos nattliv den tog fart som partydrog. Ett par år senare uppmärksammades 2C-B av en kokain-grossist från Colombia, som gillade drogen och importerade ett lass till sitt hemland. Kort därpå så blandar en annan drogälskande Colombian ihop sin egna mix med 2C-B och ladd och några droger till, denne man blir senare känd som ”Alejo Tusibi”. Han fick lite strul med de Colombianska drog-kartellerna, och fick fly ett par gånger, först från Medellin, han stack till Cali med blev även där utkastad av den lokala kokain-baronen. Han hamnade i Bogota och började sälja sin Tucibi-mix där istället, men blev kidnappad av mafian i Bogota och pressad till att avslöja sitt recept på Tucibi.

Sr Urdinola

Den måttligt kände mafioson Urdinola tog över Alejos business. Urdinola blev inte heller långvarig – men tack vare detta är Colombia den största producenten av 2C-B och exporterar mycket till hela världen och mycket går till Europa, Tyskland är nog förnärvarande största konsumenten av Tucibi.

 

 

Psykedeliskt amfetamin

2C-B (2,5-dimethoxy-4-bromophenethylamine) är en fenetylamin, d v s amfetamin-liknande, den tillhör alltså samma fina familj som tjacket.

2C-B kickar in något långsammare än andra droger. Bra över 1 timma är inte ovanligt innan man känner något. Vissa säger att de tagit upp mot 2 timmar också. Effekten sitter i omkring 6 timmar men det kan också variera upp och ned någon timma. Vanligtvis tar man 2C-B oralt, men det kan också rökas eller snortas.

Dosering för rent 2C-B

 • 10 milligram är en liten dos.
 • 20 milligram är medelstark och kanske lagom.
 • 25 milligram och upp mot 40 är stark dos.

Shulgin berättade att hans hjälpreda en gång hade fått i sig 100 milligram 2C-B oralt av misstag, men klarade sig utan men.

Rosa pulver

Tucibi, det rosa pulvret då, är inte samma sak som 2C-B. Tucibi är mixen av olika substanser som förhöjer varandra och tillsammans skapar ett trevligt rus. Men för den som vill prova 2C-B enbart går det såklart alldeles utmärkt!

Tucibi har blivit lite stämplad som lyx-drog. Lite oförtjänt tycker jag, men det var nog för att i Colombia var det bara de som hade det lite bättre ställt som kunde köpa den.

Kombinationen 2C-B med MDMA användes faktiskt till parterapi innan det blev klassat som narkotika. Mycket effektivt enligt läkarna, synd att de ska hålla på och försöka förbjuda så många fina substanser som fler lära sig av och glädjas över.

I Afrika använde man ett tag 2C-B i ceremonier istället för traditionella växtextrakten, se nedan fakta-ruta

2C-B was used as entheogen by the SangomaNyanga, and Amagqirha people in place of their traditional plants; they refer to the chemical as Ubulawu Nomathotholo, which roughly translates to ”Medicine of the Singing Ancestors”.

Källa: http://www.tacethno.com/info/2cb/2cbhistory.html#South%20Africa

Du kan läsa mer om 2C-B på Erowid.

Jag petar in några exempel på Tucibi som ligger uppe till salu nedan med vendorns text och allt.

LosPutasNarcos3 annons på Tussi

– Detta är en lyxdrog och är högst på listan när det gäller party droger för dom som anser sig ha ”finare klass”. Populärast är den i Marbella, Ibiza och Amsterdam och som sakta börjat sprida sig över hela världen. Vi är ensamma om att ha just denna höga kvalité!

– ”La Rosa” eller ”Tusi” som den heter i Spanien eller som vi själva kallar den, ”Hallon-Tussie”, är det autentiska rosa pulveret som bokstavligen smakar hallon och denna variant kommer direkt från första ledet i Spanien. Inga mellan händer!

– Autentiska ”LA Rosa” eller ”Tusi”(tussie/2c-b) som dom kallar det i spanien, framförallt Marbella och Ibiza, där denna drog blivit den nya partydrogen för festeliten. Helt klart en av dom absolut mest populäraste partydrogerna i Spanien idag!

– Denna variant är den lyxigaste som finns på marknaden i Spanien och man betalar 100 euro för 1 gram där för denna kvalité (från en bra kontakt). Har man ingen bra kontakt där borta så är det med största sannorlikhet att man får en utbankad variant (med gud vet vad). Denna orörda och fina produkt finns det endast 30gram utav denna runda, då vi ville testa svenska marknadens reaktion innan vi tar in mer. Så se till att passa på att testa!

– Smakar bokstavligen Hallon, ger en helt fantastiskt euforiskt rus där du får den härligaste lyckokänslan och samtidigt det lilla sköna extra glowet som lyser upp allt vissuellt.

– Eftersom vi är nya så håller vi våra priser lite lägre i början. Så passa gärna på att testa våra produkter. Allt vi säljer är av högsta kvalité.

– La Rosa sprider sig sakta över Europa. Tillverkad i Colombia där den kallas för ”la cocaina rosa”, dock har det ingenting med kokain att göra! La rosa eller 2c-b pulvret ska absolut inte innehålla kokain. Inte heller 2c-b tabletter för dem delen. Är det kola är i din tussie så är det garanterat någon hemma kock som försökt sig på någon egen häxblandning utan riktig kunskap. Så var försiktiga och välj med omsorg!

– Dosering: Börja med att pulverisera 20mg och sedan snorta i näsan. Upprepa samma dosering tills du uppnår önskad effekt. Vänta dock 15-20 minuter mellan varje streck eftersom det kan ta upp mot 20 minuter innan det börjar verka ordentligt. Men detta är givetvis från person till person, men vänta iallfall gärna runt 20 minuter emellan varje dos.

OBS! VIKTIGT! FÖRSÄKRA DIG OM ATT: Hålla produkten utom räckhåll från barn, ungdomar och husdjur! Ta ditt moraliska ansvar eller välj en annan säljare tack! I all välmening!

Bless!

 

PhatJoes Tusi

Nu har den sällsynta Tucibi äntligen kommit!

Holländskt Tucibi AKA Pink C högsta kvalite som finns ute just nu!

En euphoris känsla du aldrig stött på förut, något helt nytt på marknaden. Endast för dig som vill nå nya nivår av euphoria, Detta har allt i ett vi pratar resegaranti!!

Inget mer sagt än den kommer tala för sig själv!!

ANALYSIS REPORT

Item – Substance Tusibí

Date of purchase 2021-12-30

SAMPLE INFORMATION

Sample ID *****

Type of analysis Quantitative

Qualitative analysis instruments GC-MS LC-MS HPLC-DAD

Date of Analysis Fri Feb 11 2022

 

RESULT:

 • Cocaine HCL 7 %
 • MDMA 42 %
 • Caffeine 7 %
 • Ketamine 26 %
 • 2C-B 10%

Vi är dem enda i norden med större mängd Hör av er så kan vi diskutera vidare!

**OBS**

**Holländska kockens recept, ”Kokain” ”MDMA” ”Ketamin” ”Liten Touch Utav 2CB” ”Rosa Cellulosa”

 

 

Drugify’s Tucibi

Tucibi ger effekt likt MDMA. Dess rus är starkt och ger mycket positiva känslor i kroppen.

Du blir en kung på att dansa, festa och som ett riktigt kåt tjack så blir du ett djur i sängen med.

Tucibi har fysiska och psykiska biverkningar. Små doser orsakar sensorisk förstärkning. Det betyder att allt som sinnena uppfattar förhöjs och intensifieras. Vi ser följande effekter med högre doser:

* Se ojämnheter eller glans i föremål.

* Vill skratta, liksom en tendens till djupare ”magskratt”.

* Känner sig särskilt smart och uppfattar ljud bättre.

* Mer medveten än vanligt om din kropp.

Rekommenderad dos 15-25 mg

Finns nu för sample!

LSD

LSD

LSD roligaste drogen

Få saker kan bli så roligt som att i goda vänners lag ta en tripp. Jag har under åren haft de allra bästa upplevelser på LSD och det har under långa perioder också varit min favoritdrog. Jag kan inte nog med ord försöka inspirera alla som gillar droger att ge sig på denna substans. Koks och tjack kan va kul, vissa gillar att röka gräs och tar aldrig något annat, och tyvärr har den stora majoriteten av befolkningen hittills endast erfarenhet av alkohol. LSD var för mig ett milsprång, jag är fortfarande en luffare i hjärtat och lever ett ganska enkelt liv, men min förståelse för mig själv och för allt annat omkring började i och med första trippen att växa.

Med det sagt kära vänner, stressa inte fram att ta LSD och annan psykedelika. Men bestäm dig för att göra det när det känns rätt. Du kommer inte ångra dig.

 

Luffarn rekommenderar

Lapplisas har toppentrippar, en pålitlig vendor som hade goda betyg på Flugsvamp 3 och numera finns på Archetyp Market. Du hittar också Lapplisas på denna clearnet webbplats: Lapplisas.info. Vår guide för Darknet hittar du här, och våra rekommendationer med gröna kranar finns här.

 

1938 uppfanns LSD

1938 ”uppfanns” LSD, det var hjälten Albert Hofmann som ofta hyllas i hippiekretsar som då för första gången syntetiserade lysergsyradietylamid ur mjöldryga. Albert jobbade då i ett labb och skulle egentligen ta fram ett ämne som kunde användas vid svåra andningsuppehåll – analeptikum. Förvånad blev han, och föga visste han att han precis hade skapat ett av de mest omtalade substanserna i modern historia. Albert Hofmann är ofta avbildad på ”blotters”, d v s på de kartor som tillverkas av papper och sedan doppas i LSD. När du köper en tripp som är i form av en ”lapp” eller en liten fyrkantig pappersbit så är det en del av en sån stor karta du får.

 

LSD utvecklar hjärnan

LSD är inte bara roligt, utan kan också göra dig bättre. På sätt och vis sätter du hjärnan i barnstadiet när du är påverkad och saker som har med motorik blir genast mycket lättare att lära sig, t ex som att stå på händer eller slå kullerbyttor. Eller dansa för all del.

Även gamla vanor blir enklare att ”programera” bort, och naturligtvis också att programera in nya ovanor. Så när du trippar, vare sig det är svamp eller LSD så finns möjligheten att träna hjärnan.

LSD – på frimärke eller droppar

LSD kan säljas i lite olika skick, köper du många så kanske du köper en flaska som innehåller ett antal droppar. Typ 50 är vanligt, och då ger du dig själv en droppe med pipett på tungan.. LSD tas upp i kroppen egentligen oavsett vart du droppar den, jag har sett vissa droppa i ögat och det går i teorin att helt enkelt bara lägga på huden också. LSD är i sig helt smaklöst, men man kan få en liten bi-smak av metall i munnen när trippen börjar.

När du väl tagit trippen kan det ta allt från en dryg halvtimma till upp till en och en halv timma innan du känner av den. Är det din första gång så ta det lugnt, trippen kommer. Ta inte flera innan du är säker. I vissa enstaka fall har jag varit med om att LSD på lapp tappat i styrka om de legast länge, eller förvarats ljust och varmt. Men jag har också förvånad själv haft trippar liggande i skafferiet i upp till två år och de har funkat kanon.

Hippiekultur

På 50-talet började LSD användas rekreationellt, och det var en salig blandning människor som drogs till LSD. Konstnärer, hippies, artister. Men väldigt många stora framgångsrika entreprenörer har också tagit LSD eller andra psykedeliska substanser, men t ex Steve Jobs som fann inspiration till att utveckla Apple och den iPhone många använder idag.

Snedtrippar på LSD

Det är något med psykedeliska substanser, och den stora majoriteten får en behaglig och angenäm upplevelse men det finns också ett fåtal som hamnar i en snedtripp. Och snedtripp kan låta värre än det är, för ofta betyder snedtrippen att man hamnar i stadie där man bearbetar gamla sorger och trauman, och det kan utlösa gråt och vid första anblick kallar man det för snedtrip, jag har varit med om vänner som hamnat i detta så många gånger, men när de väl ser tillbaka på ”snedtrippen” så förstår de, de behövde den upplevelsen och mår bättre efteråt när de löst knuten eller traumat som de burit på. Psykedeliska svampar är ännu mer åt detta håll enligt min erfarenhet, där svampen verkligen kan ge dig den upplevelse du behöver, snarare än den du vill ha. Måste också nämna att det finns enstaka fall där det gått illa, jag känner ingen personligen, men det finns fall det ska såklart också nämnas – men det är långt många gånger fler som ”snedtrippar” eller får en livsfarlig upplevelse av alkohol än på LSD!

Tar du LSD i en trygg miljö, gärna i naturen, och är med goda vänner du känner. Se också till att det inte finns någon stress faktor, typ ska gå till jobbet om 7 timmar.. då är du helt safe, jag lovar!

Ett par andra fördelar med LSD jämfört med andra droger är…

 • Det finns inget känt fall av överdos i LSD.
 • Ingen har hittills blivit beroende av LSD.

 

Fakta LSD

 • LSD säljs som droppar, på pappersbitar (frimärke, lapp) och även på sockerbit
 • Det tar 30 minuter till 90 minuter innan det kickar in
 • En tripp sitter i från 6 till 10 timmar + en viss afterglow
 • Ta LSD i en trygg miljö, med vänner och utan stress
 • LSD kan också kallas ”syra”, ”acid”, ”trip”.

Undvik att röka gräs med LSD

Av någon underlig anledning så funkar det bra att röka bruning, d v s hasch när man trippar. Passar till och med alldeles ypperligt när man börjar komma in i afterglowet då några bloss bra hasch kan kicka igång trippen igen. Men något skiljer sig åt när det kommer till gräs här. Jag har sett många hamna i små psykoser och kommit in i tankeloopar när de rökt gräs och trippat. Inte alla ska jag säga, men är du ny på LSD och blir erbjuden ett bloss av en joint så var försiktig.

Ta tjack och LSD?

Är man trött och vill trippa tycker jag att man kan ta en liten gnutta tjack, eller vill man starta nice så funkar en minidos MDMA också. Jag tog förr altid en liten dos tjack eller mdma precis innan trippen, men har faktiskt slutat med det då jag tycker LSDn gör sig så nice ensam. Den kickar automatiskt till med glädje och eufori så tycker inte det behövs.

Ketamin och LSD?

Detta var också en favorit jag hade förr, älskade att trippa och dra feta linor keta. Det var också på tiden då allt keta av superbra kvalitet. Det kan bli en sjujäkla upplevelse, ha respekt inför den och var säker på att ketat är av bra kvalitet.

Blotter art

Det går att hitta ascoola kartor att droppa syra på, det kallas ”Blotter art”. Här finns några exempel på Blotterstore.

Köpa LSD

Vi har beställt från Lapplisas som finns på Flugsvamp 3. Lapplisas har bra betyg och vi började egentligen beställa härifrån för att denne vendor hade meskalin i lagret. Meskalin är en annan favorit vi har här i Uddebo och ska berätta lite mer om det senare. Nedan Lapplisas betyg från säljarprofilen på FS.

LSD brukar kosta en dryg hundring om köper lappar på festival. 150kr är ett vanligt pris men upp till 250 kr per lapp är inte heller ovanligt.

På FS3 tar Lapplisa 140 kr för två stycken lappar, men du kan komma ner rätt bra i pris om du köper fler.

Vi gillar Lapplisas av flera skäl, förutom att det är bra grejjer så skickas det riktigt bra. Dessa brev kommer fram även om snuten öppnar dem. Det är med handen på hjärtat vi rekommenderar denna vendor. Nedan från Lipplisas info på FS3.

Lisas lägger stor vikt på stealth och därför skickas varje kuvert med LSD så att det kan både öppnas och granskas utan att det är någon risk att innehållet avslöjas.
För att handla här måste du fyllt 18 år.
Vi ansvarar inte för brevet efter den lagts på lådan. Inga reships eller refunds. Läs stealth-informationen som kommer med PM efter köp så att du inte råkar slänga brevet. 🙂

 

Tripparna Lapplisas har inne är två olika, vi har beställt Gamma goblin den svagare varienten men kommer prova den andra också. Personligen tycker jag styrkan 200 är lagom för en tripp.

 

   

 

Gamma Goblins

Mer om just Gamma Goblin LSD

Gammagoblins lappar är väldigt jämnt och korrekt doserade. Att köpa andra lappar eller lägga sina egna är billigare men det blir inte samma kvalitet som GG lyckas med. Andra lappar kan variera väldigt mycket i styrka, och det är ofta att hela trippen sitter på ena sidan av lappen – då blir det svårt om man skulle vilja dela på en lapp med någon eller till ett annat tillfälle.

En annan grej som är najs för den som köper Gamma Goblin är att man kan bekräfta att det är just Gamma Goblin trippar eftersom arken GG tillverkar är unika och inte finns att köpa, som många andra ark faktiskt finns. Det är klart – rent teoretiskt skulle man kunna förfalska Gamma Goblins ark men det skulle krävas väldigt mycket jobb.
Gamma Goblin blir på sätt och vis en garanti för att du får i dig en viss mängd LSD, och att LSD är just LSD. Det kan cirkulera lappar med andra ämnen än LSD på, t ex någon RC.

*RC betyder Research Chemical, d v s substanser som inte är beprövade eller nya på marknaden. Några exempel på RC i gruppen Tryptaminer som LSD tillhör finner du att läsa om på Wikipedia här.

Jag bad min granne Tjack-Stina berätta lite om LSD

Jag och Tjack-Stina har tripat mycket tillsammans, och gudarna ska veta att jag utsatt henne för utmaningar, som när jag bokade biljetter till Stockholm och till kungliga Operan (vi brukar inte gå på Opera) och hade planerat att servera en lapp – ja shit vad kul vi haft. Jag bad henne skriva lite och här kommer hennes ord.

Här sitter jag och ska skriva om en av mina trippupplevelser, jag blev inbjuden av Luffarn att berätta något alldeles speciellt om någon av gångerna då ett frimärke sugits fast på tungan och världen fått ett nytt perspektiv.

Men att välja ett tillfälle är svårt. Kan det möjligtvis vara den gången jag och luffarn gick på kungliga operan, eller när vi gick vilse i kohagen, när vi lattjade runt på festival, det har också varit många trippar i lägenheten. Jag föredrar dem först nämnda. En tripp på syra gör sig bäst i organiskas miljöer enligt mitt tycke.

Så som en opera. Fatta musikupplevelsen som togs till nya höjder. Med biljetterna kirrade var det bara att knata in i salongen och upp på terrassen. För att inte sväva iväg allt för mycket och ha någorlunda kontroll hittade vi först våra platser för att sedan låta LSDn smyga sig på. Operan tog fart och upplevelsen blev bara bättre och bättre. Så även ljudet. Sinnen som normalt inte är fullt påslagna går full on!
Operan i sig drar till sig en speciell kategori av människor, vilket kan känns lite olustigt men oerhört intressant. Att känna se och få en helhets bild av vilken situation man än sätter sig i är otroligt inspirerande. Det blir som att det man ägnar sig åt, dedikerar sig varje liten cell åt att tolka och förstå.

Det öppnade upp till ett överskådligt perspektiv som är svår att hitta inom sig och utom sig.
Inte nog att det kan vara otäckt i situationer men inte är nog det konstigt då världen vi normalt sätt lever i är heeeeeelt omvriden, dina skygglappar är på satta för att inte ifråga sätta, bara stå snällt i ledet.

LSD har fått mig att tvinga mig ta bort den där skygglapparna, möta det där som är fuckat, vela fram och tillbaka, möta sig egen sanning och verklighet.

Och med att möta och skapa sin egen verklighet att liksom promenera hand i hand med universum utan fördröjningar fick jag lära mig under en av våra resor.

Vi åker med husbilen genom Europa, på väg till en festival. Stannar i en liten by. Denna by kommer att bli den mest synkade byn, byn där allt hände på samma gång. Jag behövde bara tänka tanken så stod det framför mig.

Det var en lång gata full med uppdukad snigelbuffé, fritt fram att smaka på de olika kryddningarna och marinader. Vattenkrig med barn, tivoli, en stadspark där det spelades spansk traditionell musik med full utstyrsel av en orkester där även dem tappade hakan när vi kom balanserandes på en flaska på huvudet är och i slutet av denna park mötas av en stor päronodling i en magisk solnedgång.

Den där dagen var det en snigelfestival i stan, en dag som bjöd på en riktigt najs sockerbit!

Och nu efter att ha skrivit och tänkt, har jag ångrat mig… en tripp är alltid bra, nästan oavsett konstellation och miljö. För det blir vad man gör det till!

Dock skulle jag fortfarande undvika som ovan vid psykedelika att ta det i allt för stökiga miljöer och där det är väldigt mörk och jobbig atmosfär och energi.

Puss o hej, vegansk leverpastej!

 

Lär dig mer om LSD

Vi som skriver på Luffarn önskar dig en fantastisk tripp, och hoppas innerligt att du tar steget och provar LSD om du redan inte gjort det. Nedan kommer lite länkar för vidare läsning.

 

Drogernas positiva effekter

Drogernas positiva effekter

Droger är svaret på allt, det spelar ingen roll vilka svårigheter man står inför det finns alltid en drog för varje tillfälle. Och det är viktigt att börja tidigt, läs här om varför.

Narkotika guds gåva till mänskligheten

Jag verkligen lovprisar den fantastiska gåva vi fått här på jorden – knarket! Det finns så många historier om hur människor utvecklats och fått nya insikter när de varit drogpåverkade. Så många jag träffat som tack vare E eller MDMA de på fyllan varit modiga nog att ta på en fest fått ett uppvaknande, hårda typer (och man kan va hård, inget fel i det, men man mår bättre om man också vet vad kärlek är). Serotonin kicken de fått av ruset gav dem en inblick i hur det känns att vara kärleksfull, och därmed startat processen till en positiv förändring. Samtliga jag träffat som tagit E blivit bättre människor efteråt.. för all del så finns de som gillat det lite för mycket, och enstaka har periodvis överkonsumerat – men 98% skulle jag säga har aldrig haft problem med att inte ta för mycket eller blivit torsk på MDMA eller liknande drog.

En bättre framtid med droger

Det är via drogerna vi kan förändra världen, och det är precis vad världen behöver. Mer kärleksfulla män och kvinnor. Den som tar droger startar en process till ökad kreativitet, mer energi, avslappning,  tydligare drömmar, inspiration och motivation för att ta några exempel – ta drogen du behöver för att utvecklas och bli bättre. Och för att inte snacka om vilken njutning det kan vara, vad är gemytligare än att i goda vänners lag knacka upp en ett par stadiga linor till polarna?

Målningen till höger är av Alex Grey, en artist som gör fantastisk konst i kategorin ”visionary art”, han gillar psykedeliska droger och här har han målat paret Shulgin, där mannen är fadern till MDMA och därmed också Ecstasy men även många många andra substanser. Han levde ett långt och rikt liv och provade oräkneligt antal nya droger som han själv syntetiserade i sitt laboratorium tillsammans med sin fru. En sann hjälte!

Ska du bli riktigt framgångsrik, oavsett yrkesval, så måste du lära dig att nyttja och behärska flera knarksorter, och särskilt psykedeliska substanser som LSD, Magiska svampar, DMT för att nämna några.

Hur fungerar beroende och missbruk

Det finns kritiker, som menar att droger kan skapa beroende, och att knarka varje dag för att ha det skönt inte är en lösning på problem.

Jag har frågat tillbaka om pajsaren tycker det är skönt att ha sex, eller att ta ett varmt bad för all del…

Och det tycker de flesta såklart, men väldigt få ligger dygnet runt i ett varmt bad bara för det, eller har sex dygnet runt vecka efter vecka.

Eller den som är trött som längtar efter en skön säng – men efter sömnen så stiger även den utvilade upp från sängen, för all del kanske man drar sig lite för länge ibland men man behöver inte den sköna sängen mer för tillfället. Och så funkar det nämligen även med drogerna för den stora majoriteten, bra över 90%. Den som stannar kvar i sängen, eller missbrukar istället för att bruka, har ett annat djupare problem – det är aldrig så att ”fan så jävla skön säng, jag stannar här resten av livet”, lika lite som att någon tycker ett liv med samma knark i kroppen varje dag är givande. Tvärtom, den som stannar i sängen i flera dagar är sjuk och orkar inte, precis som den som tar benz varje dag har sår och trauman att läka.

Och drogerna har sina utmaningar, de varierar från substans till substans, men gemensamt för alla är att de är mediciner.

Samhället måste uppmuntra ungdomar börja knarka

Korrekt information om drogsorter måste vara väldigt tillgänglig, jag föreslår att man redan i grundskolan tillsammans med klassen provar droger och utbildas i hur man använder dem redan i ung ålder.

 • Exempelvis en studiedag med dans och så delar läraren ut varsin E-halva till alla elever,
 • eller kombinera musik-lektionen med att röka en gås en gång varannan månad som en avslappnande övning.
 • Och har man ämnet religion eller filosofi så kan terminens första lektion börjas med ceremoniellt framdukade ketamin-linor på varje elevs bänk – inte bara för att ge studenterna insikt i drogens effekter, utan också för att berika lektionen, men framförallt för att lyfta fram knarket från smutsen genom att göra en ceremoni av det, högtidligt och ansvarsfullt, under uppsikt och med erfarna vägledare nära till hands i en trygg miljö – det måste vara skolans självklara funktion att agera föredömligt.

Bjud din tonåring på narkotika!

Naturligtvis är det också på föräldrarnas ansvar att knarka tillsammans med sina barn, så att de får den trygga miljön och erfarenheten tillsammans med vuxen erfaren – och inte på fyllan på en sunkig toalett på en pub ute på stan utan att veta vad som händer eller vilken kvalitet grejjerna har. Jag rekommenderar att vid 15 års ålder börja känna in om barnet är moget för en första kontakt med droger, och första gången kan vara så enkel som att man dricker två glas vin tillsammans för alkoholen ska man ju också känna till och lära sig begränsningar och faktiskt också få erfarenheten av att ha varit stupfull, och den erfarenheten är faktiskt bättre tillsammans med mor eller far – än ute på stan med andra som också ska uppleva första fyllan.

Rök en joint tillsammans kring 15 år fyllda

Även vid 15 kan det vara läge att röka första jointen tillsammans, och omständigheterna bör vara lite högtidliga. Som att man går in i en ny fas i sitt liv, från att vara barn – till ungdom kanske? Ansvaret måste förmedlas, och med sakliga fakta om effekter och allt man kan tänkas behöva veta om gräset.

18 år lagom att prova Amfetamin?

Kanske något innan 18 års ålder läge för att ta en lina tjack tillsammans med sonen eller dottern, eller samla några av kompisarna (inte för stor grupp) och dosera upp och ta ett par linor tillsammans. Gör sedan något tillsammans, sjung eller gör musik eller spela sanning-konsekvens och ha filosofiska samtal om livets gåtor. Inte så viktigt exakt vad, bara det är kreativt så att de får uppleva ett positivt bruk av knarket.

Bra föräldrar har knarkat ordentligt

Som förälder ska du såklart ha egen erfarenhet av så mycket knark som möjligt, och lärt dina barn vad de behöver veta om dessa. Efter att du bjudit barnet på den drogsort du introducerar så förklarar du att du skaffar droger till dem vid behov, skulle de någon gång råka köpa ”på stan” så kan de komma med påsen till dig så kvalitetssäkrar du innehållet. Du vill alltid säkerställa att det är bra grejjer och utan skit i, och att intaget sker ansvarsfullt – därför tar du det stora ansvaret och langar knark till dina barn.

Och jag kan se hur soc-kärringen trillar av stolen om hon hör det, för mig är det självklart, hur känner du? Tänk efter. Känn efter. Jag vet att det låter kontroversiellt att rekommendera föräldrar ge sina barn knark, för mig är det ett säkert sätt att förhindra olyckor, feltändningar och framtida missbruk.

 

Du behöver inte prova alla droger med barnen, när ni gjort 3 eller 5 sorter och högtidliga prov-knarkar-aftonar så har nog poletten hamnat rätt. Svamp och LSD bör komma lite senare i livet, efter 18 och vid det laget fixar han eller hon det själv tack vare erfarenheten du givit.

Prova inte alla droger – lämna t ex heroin

Lär även ut om Heroin, fentanyl, GHB och annat som du kanske inte själv testat och absolut inte känner att du vill ge ditt barn den erfarenheten, men ändå utan att avskräcka, var saklig. Det finns en anledning till att man söker sig till Heroin och opiater också, en trasighet som måste läka. Problematiken här är bred, men skambelagt brukar det vara för de som behöver heroin – när de sista de behöver i sitt trasiga inre är mera skuld och skam, när de redan har skuld och skam att läka. Det blir en ond spiral som byggs upp och behovet av opiater blir större, dessutom är opiater svårhanterligt. Skulle ditt barn visa intresse för opiater så måste du börja försöka förstå orsaken och läka det såret, och oavsett få ditt barn att förstå att om han eller hon känner en dragning till opiater att vända sig till dig innan, så att du har chansen att ge det stöd eller hjälp som kan behövas.

Innan heroin var olagligt, såldes det på flaska i apoteken. De som behövde det hade inga problem att få tag i det, och det mest intressanta är att efter en period, som för endel kunde vara flera år lång, för vissa över 10 år, men de nådde till slut punkten där de slutade självmant. Utan några tolvstegs program eller subutex-substitut. De var helt enkelt klara med läkningen. Vissa behöver göra den resan, men får inte möjligheten. Den som behöver opiater ska få det utan att känna skam, och naturligtvis även erbjudas stöd – och då snackar jag inte om terapi-samtal med en social-kärring, utan läkande arbete och plats på Ayahuasca ceremoni och erbjudas kambo-ritual.

Värt att veta angående opiater är vad som hände i Vietnam under kriget med USA. På den tiden fanns det mycket opium-fält i Vietnam, och djur som levde omkring dem rörde inte Opium-odlingarna i vanliga fall. Men efter att massiva bombningar ägt rum så sökte sig djuren automatiskt till opium-odlingarna och åt av dem. För att de behövde det. Det dämpande smärtan och traumat, för att stå ut och sedan läka, och fortsätta leva. Principen gäller djur, såväl som människor. Men börja skambelägg djuren för beteendet, slå dem och piska dem, skrik driv bort dem så kommer de behöva ännu mera opium för att hantera livet.

Musiken som aldrig hade skapats utan knark

Det är mer regel än undantag att framgångsrika musiker har berikat sina liv med droger, sedan måste det tilläggas att kändisskapet har sina utmaningar och det finns gott om exempel där det varit mer missbruk än hälsosamt nyttjande. Du kan säkert själv rabbla upp ett antal artister om dött i överdos. Och det är jävligt sorgligt, och samtidigt en påminnelse om den respekt man ska ha inför droger. Rätt använt = medicin, fel använt = gift. De flesta har väldigt lätt för att hålla sig inom ramarna, men också de som har svårt att hantera knarkandet.. men så är det med alkohol också, fast i mycket större utsträckning. Man kan tycka vad man vill om alkohol, men det är inte alkoholens fel att någon är ute och kör på fyllan och ställer till skada, eller blir alkoholist, eller gör något annat idiotiskt kalasfull på stan. Ansvaret är alltid människans, sen att vissa har en begränsad förmåga kan väl för all del vara förmildrande, men det är inte alkoholen eller drogen som är orsaken till varken överdoser eller missbruk eller olyckor. Det säger väl sig självt, men jag har inte träffat en enda soc-kärring som fattat den galoppen, eller överhuvudtaget någon under myndigheterna underställd person förstått det uppenbara.

Nästan all bra musik har skapats, helt eller delvis under påverkan av droger. Man kan faktiskt t o m höra om en artist brukar eller inte på soundet, på fest är det en barnlek av avgöra ifall en DJ eller artist som spelar använder droger eller är emot droger (de finns, även om de är få) – de musiker som aldrig tagit en drog (förutom alkohol) har ett väldigt ”stelt”, ”rakt” och ”finness-fattigt” sound, det kan vara riktigt bra musik ändå, men man känner att djupet saknas. För att bli bra musiker måste man knarka!

 

Några musiker och band som nyttjade mycket droger när de gjorde låtar

 • Neil Young
 • John Lennon
 • Bob Marley
 • Pink Floyd
 • The Doors
 • Ozzy Osbourne
 • Kurt Cobain (Nirvana)
 • Snoop Dogg
 • David Bowie

Källhänvisning här, för den som inte litar på mitt ord när jag säger att de faktiskt uppskattade knarket, eller vill läsa mer.

Några framgångsrika artister som knarkade och målade

Picasso i nedan bild – Många målningar tack vare kvalitativa droger i kroppen. Källa

Vincent van Gogh, nedan bild – Brukade absint i rikliga mängder.

Andy Warhole – Tyckte om tjacket. Källa och fler artister som uppskattade drogernas underbara värld.

Vetenskapsmän, entreprenörer och uppfinnare som knarkat och gjort upptäcker tack vare droger

Bill Gates – honom får man tycka vad man vill om, men han har fått mycket gjort och han älskade LSD.

Det gjorde även Steve Jobs…

Och såhär sa han med egna ord angående att trippa:

”I would ingest the LSD on a sugar cube or in a hard form of gelatin. I would usually take the LSD when I was by myself. I have no words to explain the effect the LSD had on me, although, I can say it was a positive life changing experience for me and I am glad I went through that experience.”  Källa här

Thomas Edison (Uppfann glödlampan) – han gillade att ta kokain.

Sigmund Freud (Ni vet psykoanalysens fader) – diggade också att dra feta linor ladd.

Francis Crick, en snubbe som fick nobelpris tack vare hans upptäckt i hur DNA är uppbyggt har berättat att han fick insikten tack vare LSD. Källa och mer fakta här 

Matematikern Pythagoras gick också öppet ut med att droger är som en dörr som kan öppnas till högre förståelse och mänsklighetens vidareutveckling.

Legalisering rätta vägen

Som du säkert redan förstår så kan droger hjälpa människor, och jag medger att det är ett stort steg att legalisera alla droger. Det svåraste steget är rädslan, och rädslan som spridits under så lång tid av War-on-drugs-kampanjerna med USA i framkant och länder som Sverige som följer efter. Jag förstår rädslan, och jag vet att folk farit illa i missbruk, jag har själv vänner som dött i överdos. Jag sörjer dem, och delvis anklagar jag mig själv för deras öde – jag kunde säkert gjort något!

Men det förändrar inte det faktum att ett sunt nyttjande av droger berikar livet oerhört, orka ha alkohol som enda alternativ hela livet… vi som struntar i den lagstiftningen är lyckligt lottade men världen skulle utvecklas så mycket bättre om även Svensson fick uppleva en tripp då och då. Möjligheterna drogerna erbjuder är så mycket större än fallgroparna, särskilt när vi kan lära oss och akta oss för dem.

Effektivare hjärna med narkotika

Ett konkret exempel är hur psykedeliska svampar, t ex Toppslätts skivling som vi kan plocka i Sverige (ofta på golfbanor, slutet av augusti) verkar i hjärnan. När du är svampad, och ett tag efteråt skapar hjärnan mycket enklare kopplingar. Du kan t ex lära dig saker som har med motorik att göra mycket snabbare om du tar svamp, som att balansera, stå på händer, åka snowboard etc. Prova får du se! Urgammalt knep bland cirkus-artister… Påverkad av svamp kan du också bryta mönster och skapa nya vanor – göra dig av med ovanor lättare. Man kan säga att det är en genväg till att programmera om sig själv om man vill.

Ett till exempel, DMT eller Ayahuasca visar dig vad som händer när du dör. Kanske inte första gången men väl innan den femte. Effekten av det är att du ögonblickligen slutar vara rädd för döden. Du får en nära-döden upplevelse utan att vara nära att dö. Helt fantastiskt! Hur trevligt vore det inte om folk kunde få den insikten, och slippa vara rädd för döden. Det skulle öppna upp för möjligheten att leva ut sitt liv på ett fullkomligare och rikare sätt.

Nåväl, bara ett par exempel, men detta är dagens sanning: Knarket kan rädda världen. Bara vi slutar vara rädda… jag säger som Jesus sa en gång i tiden: ”Var inte rädd, ta en tripp”

Tips utvecklande drogfria aktiviteter

Det går att nå många insikter även utan droger, man får söka lite längre och kämpa lite mer för dem och det blir inte riktigt lika effektivt som på knark. Men jag rekommenderar dem som komplement till ditt knarkande, och som aktiviteter under nyktra dagar.

 • Chanting och sång, t ex mantran
 • Kampsport
 • Yoga
 • Meditation, med tålamod finns det mycket att lära med mediation, rekommenderas starkt
 • Fasta, i olika former, t ex vattenfasta
 • Ät väl, välj bort läsk, socker, halvfabrikat, skräpmat, godis, snacks – välj frukt, grönt, vilt

Här ute i Uddebo har vi mycket av detta som tur är, för mig är det viktigt att inte enbart och alltid vända mig till droger för att utvecklas och bli bättre. Drogerna ger dig en knuff i rätt riktning, de visar vägen liksom, sen måste du fortsätta själv med arbetet. För att lära sig meditera kan jag rekommendera ett center i Ödeshög som lär ut Vipassana meditation under ganska tuffa förhållanden, det är 10-dagars kurser och de är faktiskt gratis inkl. boende, efter kursen kan man lägga en donation som ”betalning” men den är frivillig. Mat ingår också! Du hittar allt om Vipassana meditations-center här där man också kan signa upp sig för en kurs.

Musik, narkotika och kärlek

…är tre fina ord som tillsammans skapar fantastiska känslor – det är också det som de tre luffar-prickarna som du kanske sett att vissa har på sin hand står för. Läs om vad luffarprickarna betyder här.

 

Kratom

Kratom

Kratom är en superintressant substans, eller egentligen ett träd. Trädens blad är det som används, och det är lika mycket en medicin som en drog.. fast så är det med alla droger om du frågar mig! Främst växer kratom i Asien och den odlas också i några av länderna, Laos och Vietnam.

Det är alltid fantastiskt när man kan använda växtdelar direkt, utan modifiering och process och droga sig på. Inte det att jag har brukat tacka nej till en lina ladd, men att tugga råa coca-blad är en mer naturlig upplevelse.

I likhet med hur man i årtusenden i Sydamerika har tuggat coca-blad, och gör ännu så har man i många delar av Asien tuggat på Kratom-bladen. Och det har aldrig varit något problem, tvärtom.

Kratom innehåller mitragynine. Mitragynine fungerar ungefär som opiater, morfin och kodein är två exempel.

Kratom fungerar utmärkt om man har abstinens eller avtändning från opiater, t o m den mest inbitna horsepundaren kan göra dagen lite lättare med kratom.

Under 2010 spreds väldigt mycket orättvis kritik och skit om Kratom, det såldes en drog kallad för Krypton där. Här hade man blandat i substansen O-desmetyltramadol, som är samma ämne som man har i piller som går under namnet Tramadol och det bevisades senare att det var denna blandning som hade gjort drogen farlig – inte Kratom som är helt ofarligt i måttliga doser. Men Kratom svartmålades ändå och man kan faktiskt läsa lite om detta på Wikipedia här.

Är Kratom lagligt?

Ja, här kommer ju det riktigt roliga! Det är fortfarande lagligt i Sverige!

Det finns ett litet men, för det gäller kratom-pulver. D v s den rena naturliga produkten (krossade, hela eller malda blad). Däremot är det olagligt att framställe ämnet mitragynin, det är också olagligt att dela upp pulver i doser och att äta det.

Med andra ord, och särskilt eftersom det inte heller syns i urinprov är det praktiskt taget omöjligt att torska. T o m om snuten står bredvid dig när du tar en dos så blir det svårt att bevisa att det var kratom du petade i dig.

Kratom syns inte i urinprov

Detta kan ju vara extra goda nyheter för den som behöver lämna pisseprov med jämna och ojämna mellanrum.

Hur doserar man kratom?

Det kan variera väldigt mycket i styrka beroende på odling och strain. Har du fått tag i färskare kraton så är styrkan högre än i blad som stått länge.

 • Låg dos: 2-4 gram
 • Måttlig dos: 3 – 5 gram
 • Stark dos: 5 – och uppåt
 • För färska blad kan det räcka med att tugga på ett mindre blad, eller dela på ett stort och smaska på.

Har du fått tag i svaga blad kan det behövas 10 gram eller mer. Som alltid när man provar nya knarksorter så gäller det att vara försiktig, prova låg dos och öka successivt. Ta in det försäljaren ger dig som råd också, de flesta knarklangare, och särskilt de som gillar att hålla sig till naturnära substanser är ärliga och hjälpsamma, kanske överdriven strykan på sina grejjer en aning men i regel brukar de ge bra doseringsanvisiningar.

Kratom tillreds genom att koka te på det, många gillar blanda med juicer. Apelsinjuice ska ta bort den lite bittra smaken och göra intagandet lite behagligare. Jag gillar te!

Hur blir man på kratom?

Ja man blir faktiskt lite skön, en viss eufori infinner sig också. Vi ska börja använda detta lite mer här i byn. Trevligt om vi kan bidra till att skapa en trend till mer narturnära knarksorter i samhället, och lämna de där syntetiska alternativen lite.

Kratom är ett tropiskt inhemskt träd i Papua Nya Guinea, Indonesien, Malaysia och Thailand, där bladet används för medicinska ändamål eftersom det har morfinliknande effekter. De flesta av dess hälsofördelar härrör från de unika näringsämnena och kemiska föreningarna som finns i växtbladen, som innehåller en mängd olika alkaloider och andra organiska material som är bra för många av människokroppens organ.

Det har använts för att behandla sjukdomar som kronisk smärta, diarré, sömnlöshet, diabetes och har varit till hjälp vid hantering av missbruksåterhämtning, minskad ångest och depression, ökad energi och uthållighetsnivå, bekämpning av trötthet och flera andra tillstånd. Kratom är också känt för att ha anti-malaria och anti-leukemiska egenskaper eftersom det innehåller mycket antioxidanter och vitaminer.

Om allt detta och mer kan man läsa i boken:
”Kratom: The complete guide on everything you need to know about kratom and its amazing health benefits, kratom for pain relief, anxiety, stress, depression as well as other health benefits of kratom” 
Länk till boken på amazon.

Melanotan

Melanotan

Melanotan är lagligt att använda och går att beställa på nätet

Brun ute brun inne sol i hjärta sol i sinne sitt inte där bara och rök en pinne.

Är Melanotan farligt?

Det ska Spikens kära granne, Tjack-Stina svara på. Hon har tagit det, och har många kompisar som också kört melanotan. Även jag har några polare som gillar det och deras kommentar på det är att fördelarna överväger biverkningarna, som för dem bara var lite trötthet. Barbie-drogen kallas den också, och det finns flera sorter och går att ta på lite olika sätt.

Tjack-Stinas stora melanotan test

Jag är inte mycket för sprutor men är det en spruta jag kan och känner mig bekväm med är det melanotan 2. Man kan säga att det är melanotan och adrenalinsprutor som får komma nära min kropp annars får det vara om det inte är absolut livsnödvändigt.

För fem år sedan bestämde jag mig för att ge melanotan en chans, jag har egentligen ganska lött att bli brun och som liten blev jag en såkallad pepparkaka under sommaren, men med mycket kneg och slit under sommaren så ville jag inte stressa hem för att lägga mig i solen för att se fräsch ut. Idag solar jag solarium ca en gång i veckan för en fin färg året runt.

Polarn som är tvärt emot mig jävligt blek typ irish, tar melanotan för att ens kunna vistas i solen utan att bränna sig och med fördel för första gången i sitt liv blir brun och får inte samma färg som en kokad kräfta längre.

Vad är melanotan

Från första början skapades melanotan för personer med lite pigment i kroppen, man har alltså tagit fram ett preparat som stimulerar melanocyterna att skapa mer melanin som är ett hormon som finns naturligt i oss. Melanotan finns som nässpray eller injiceras i fettet.

Hur ska jag använda mitt melanotan 2

Väljer du att injicera melanotan 2 rekommenderas en uppladdningsfas om 14 dagar, är du däremot nybörjare, tycker du att det är läskigt att stoppa in en spruta på dig själv i bukfettet eller är du bara jävligt spruträdd kör isåfall nässprayen. 

Under uppladdningsfasen lägger du själva grunden för din bränna, du boostar kroppen med melatonin kan man säga. Under 14 dagar ska du injicera varje dag, till en början kan det vara lite obehagligt och jobbigt men man vänjer sig snabbt och får koll på grejerna. Tänk bara på god hygien så är det inga som helst konstigheter. 
Jag rekommenderar att byta stickpunkt efter varje gång, kör typ vänster sida om naveln, höger om naveln, vänster lår, höger lår, skinka, skinka. Jag kan få blåmärken så väljer bara att injicera på lår och skinkorna där det inte syns. 
Efter 14 dagars boost är det bara ren underhållning som krävs och det räcker gott och väl att du fyller på antingen 0,25mg eller 0,50mg beroende på vikt med ca 7 dagars mellan rum.
Mängden variera beroende på vikt, har du en vikt under 65 kg är rekommenderad mängd melanotan 0,25 mg per dag och injection. 
Väger du däremot över 65 kg är det dubbla mängden som gäller, 50 mg per dag och injection.
På en insulin sprutorna som du får med din beställning är 0,25 mg upp till 5e sträcket på sprutan (fem enheter) och 0,50 mg är upp till 10e sträcket (10 enheter). 
Tas för hög dos märks det snabbt med mörka ringar under ögonen och en blå ton på läpparna, sänk då bara dosen så försvinner det snabbt.

Melanotan på spruta

Börja med att blanda ditt melanotan. 
det är 4 saker att hålla koll på: spruta, injektionsvätska (sterilt vatten) 2 ml, 10 ml melanotan och alkoholservetter.
Ta bort de orangea skyddslocket från sprutan, öppna injektionsvätskan och fyll en spruta fullt, stick ned sprutan genom gummitoppen och tryck ned vätskan, lugnt och sansat i melanotan vialen, gör detta 2 gånger tills du har 2ml vätska i vialen. skaka aldrig behållaren, rulla den om det behövs ! Klart!

Första gången jag tog

Första gången jag tog melanotan och om jag skulle börja igen efter ett uppehåll får jag en värmande känsla och blir lite rödblommig uppemot ansiktet, detta lägger sig snabbt men kan kännas obehagligt. En vanlig biverkning är också illamående, en av anledningarna till varför det kallas barbiedrogen är ju att du blir snygg, smal och kåt. Vad jag tror så beror smalheten just på att man blir illamående direkt efter man injicerar och det medför att matlusten försvinner. Så.. vill du bli smal testa att injicera mitt på dagen annars, ta ditt melanotan precis innan du går och lägger dig för att slippa känna illamåendet och minskat matsug. Kanske sker det minskade magsuget ändå, vet inte säkert där, då det inte har drabbat mig märkbart. 
Brun är ingen snack om saken och i början märker man att pigmentfläckar, fräknar och leverfläckar framträder mer och mer och blir mörkare. 
Va försiktig med solningen och blir du för brun, vistas mindre i direkt sol, sola kortare stunder eller fyll på ditt melanotan mer sällan.

Melanotan är inte olagligt att använda

Melanotan är inte olagligt att använda så du kan utan problem berätta för dina vänner och familj att du använder det om dem misstänker något när dem ser att din hud är brunare än aldrig förr eller om du helt enkelt tycker att fler borde testa, vill du inte säga att du tar det i sprutform finns det också i nässpray.

Köpa Melanotan på nätet

Du kan köpa melanotan från Melanotangrossisten de har snabba leveranser och du kan betala snabbt och enkelt med både Swish och Bitcoin.

Dåligt ketamin

Dåligt ketamin

Ja vad ska vi säga, senaste året har praktiskt taget allt ketamin vi fått tag på mer eller mindre sugit hastballe..

2-Fluorodeschloroketamine (also known as 2′-Fl-2-Oxo-PCMFluoroketamine and 2-FDCK) is a dissociative anesthetic that has been sold online as a designer drug. It is an analogue of ketamine where the chlorine group has been replaced by fluorine.

Om det inte var Deschloroketa vi fick så var det ovan hämtat från Wikipedia 2-flourdeschloroketamin, vet inte vilket som värst men jag tror det sistnämnda.

Det finns hur många olika varianter på ketamin som helst, gamla och nya RC’s, mer eller mindre tråkiga och vissa skadliga.

Vissa av ketavarianterna är skitsvåra att testa av för att veta vad man har. T ex Flourketat visar samma på många tester som riktigt ketamin.

Varför kränga skit?

Om man torskar med stora mängder narkotika klassat knark så får man ett visst straff, men om du har samma mängd som är klassat som något annat, eller inte överhuvudtaget klassat så är följderna lindrigare och i sistnämnda fallet så ingen följd alls. Tvärtom – du får behålla grejjerna. Så det är ju liksom smidigt att handla med, att inte löpa någon risk… usch..

Flourketaminet har ju en viss effekt. Man blir lite svajjig, kanske får lite huvudvärk, med lite tur får man en vag upplevelse. Men det går inte att jämföra med bra ketamin, den äkta varan. Med riktigt keta så räcker det med en nagel för att man ska känna av det.. en 0,1 är på gränsen till k-hole. Men det allra värsta med Flourketaminet är att det innehåller flour, inget du vill ha upp i huvudet. Flour har en förmåga att fasta runt tallkottkörteln, det som vi kallar tredje ögat. Den körteln är viktig..

S-Isomer – R-isomer

Ketamin molekylen kan vara vänd åt olika håll. Ofta påstår langarna att de har en av dessa, oftast S-isomer som är mer efterfrågad (ger mer kosmisk upplevelse) medan någon kan ha R-isomer som är något mer kroppslig. En blandning mellan dessa två brukar gå som racemiskt ketamin (den keta du får om du skulle hämta från ett apotek är av denna sort).

Mer mest är alltihopa ändå flourketa, det har översvämmat marknaden och langarna blir lurade av sina kranar och så vidare..

Ketamin på flaska

Koka själv..

Det bästa. Men svårt att få tag på. Veterinärer kan ha ketamin (det kallas ibland hästbedövning) eftersom det används på djur. Det är ett bra bedövningsmedel men man tycker väl att man ska inte få en tripp upplevelse under operation om man är människa så det används inte i vanliga sjukvården. Fast att det t ex mot brännskador är helt outstanding.

Så fråga din veterinär om du kan få en flaska eller två.. sen kokar du bort vattnet och kvar blir en saltig beläggning. Skrapa upp och gör pulver, dra i snoken och njut.

Killens Ketamintest – hämtat från Flugsvamp forum

Läs hela tråden här (med TOR): http://flugforumt6eave4.onion/viewtopic.php?id=3922

Jag tycker nedan får för bra betyg, har själv testat alla. Men det ger dig som måste ha något som liknar keta att bli yr på en liten fingervisning. Se också hela tråden på forumet där, det finns bra kommentarer och fler tester, nedan är bara ett axplock.

KRONANS Ketamin (S+R) TOTALT BETYG 2,5/5 (Maj 2020)
Inlägget av denna har dröjt eftersom jag fått dåliga resultat och ville ge det flera chanser. Det har tyvärr blivit samma varje gång och trots att jag ökade testdosen senast så gav inte den här mig någon ketaminkänsla och ingen vidare smärtlindring heller. Den känns helt enkelt som om man tagit några starköl.
Nu föredrar jag S-isomer framför R och mixar, men denna mix kan inte mäta sig med t ex Veteranerna eller Speedballs.
Jag personligen skulle inte handla igen av denna batch och därför blir mitt betyg under 3.
Som jag skrivit i inledningen högst upp så ska ni tänka på att detta är min upplevelse. Jag vill inte vara taskig mot KRONANS på något sätt, och andra är såklart välkomna att testa själva. De har trots allt fått bra omdömen av andra tidigare (men kanske andra batchar) och det kanske fungerar bättre för er som tar det i näsan.

 

Nisses Droghandel Ketamin (R) TOTALT BETYG -/5 (April 2020)
Jag valde att inte prova detta eftersom innehållet i påsen bestod av en del ljusbruna bitar av lite större modell jämfört med det vita sockerliknande pulver som endast borde varit i påsen. När man rullar tumme och pekfinger på påsen så känner man dessa småbitar lite överallt i resten av innehållet och de kändes ”vassa”. Då det påminde mig om krossat glas så fick jag avsmak direkt, även om det nu knappast var det. Oavsett så fanns det saker i påsen som inte borde ha varit där.

Krav Ketamin (S) TOTALT BETYG 3,5/5 (Maj 2020)
Boom, K-hole! Potent produkt med bra smärtlindring.
Misstolka inte totalbetyget på 3,5 som att ketaminet inte är bra. Tvärtom. Denna är verkligen godkänd och kunde ha fått ett betyg i toppklass men priset förstör totalbetyget.
Krav har det högsta priset jag sett på FS3 av alla ketaminsäljare hittills under 2020! (750 kr för 1 gram!) Så även om det är en bra produkt så är den inte bättre än de som hamnat i topp av min lista, där priserna ligger runt 500 kr eller mindre för ett gram.
Så varför betala 50% mer för samma nivå av kvalitet? Jag skulle däremot gärna handla mer av detta om det inte finns andra alternativ.

Gottochblandat Ketamin (S) Batch 22 maj 2020 TOTALT BETYG 4,5/5 (Juni 2020)
Mycket stor skillnad mot den tidigare batchen som testades i april! Gottochblandat har verkligen ansträngt sig för att ge sina kunder en bättre produkt och fortfarande hålla ner priserna. Det tackar vi för!
Mycket nöjd och den ger mig vad jag behöver av ketamin. Bra smärtlindring.

 

Uddebo-gängets tester Ketamin

Vi har många keta-kännare på plats och har beställt av samtliga på Flugsvamp tillsammans i olika omgångar. Utslaget är enhälligt – ingen håller måttet. Bäst betyg får Gottochblandat och de är en svag 3:a (i skala 1-5).

Nedan våra omdömen!

Mupparna

★Ketamin Shards★ ( Helt Rent ) ( Fina Stenar ) ( Intro Rea )

Skräp, detta är inte ketamin. Betygen de får i forumet får vara hur de vill, detta är en RC och mest sannolikt Deschloroketamin. Ett visst rus blir det efter en rejäl dos, men glöm att de slår som i närheten av riktigt ketamin.

Gottochblandat

★ Flugsvamps ketaminförsäljare #1 i över 6 månader ★ Ketamin S-isomer ★ 1 g = 399! ★

Ptja, det är inte som att koka sitt egna ketamin. Inte i närheten, men det kommer ett ok rus efter en rejäl dos. Bäst i test av alla vendors just nu. Men långt ifrån vad ketamin ska vara.

Krav

Ketamin ##Best Quality ##

Struntprat. Inte äkta ketamin.

 

EternalRainbow

Ketamin S/R – Needles/Straws – LABTESTAD 86%!!

Nixpix, inte denna heller håller måttet. En av oss gav dock ett bättre betyg och tyckte att det var ok vid en högre dos. Men vi var mångt flera som inte tyckte det var i närheten av ok.

Nisses Droghandel

⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆ KETAMIN S ⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆

Nisses hade en gång i tiden, över ett år sedan riktigt bra keta. det var favorit. Så är inte fallet längre. Tyvärr. Inte godkänd priodukt.

Smurfen

– Ketamin – (S) sockrigt, Batch#3

Smurfen är en fantastisk vendor, och flera av oss älskar alla de batcher av ladd han haft. Men ketamin kan han inte, detta keta suger lika hårt som alla andra ovan. Tillägger dock igen, i övriga droger rekommendera vi Smurfen å det varmaste! <3

SmokeMiss

★KETAMIN ★S/R★ 85%+!!! FINSMAKARE

Nänä, inte bra ketamin. SmokeMiss är dock en bra vendor på andra produkter!

 

Och ni kan komma med labbtester och hänvisa till att alla andra gillar dessa, men det skiter vi i. Gänget som testat dessa kan ketamin och flera av dem reste runt i Indien på 90-talet när man knballade in på apoteken och köpte ketamin i flaska på disk. Säger de att ketaminet suger – så gör det antagligen det, oavsett vad labbrapporter säger!

Med det sagt, uppmaning till vednors att ta hem BRA keta, och till er som älskar keta kan vi bara säga håll ut. Beställ inte just nu. Det kommer säkert in bättre framöver! Alternativt ta hem från internationella vendors (och som tips UK-vendors har traditionellt bättre koll på ketamin).

 

UPDATE 2020-12-09: Säljaren ”Multi”, jag höjer honom till skyarna, har ketamin som är riktigt. Begränsat antal står det och hoppas det kommer in mer, fick förmånen att testa detta och ger det högsta betyg. Håll ett öga på denne och norpa åt dig en flaska eller två medan det finns!

 

Guldsprutan – vem vinner Tjack-OS?

Guldsprutan – vem vinner Tjack-OS?

Vem kan dra största linan? Mästerskap i olika grenar under planering, kommer att hållas här i Uddebo såklart. Första omgången att gå av stapeln sommaren 2022.

Event på Facebook finns nu här och uppdateras löpande.

Guldsprutan

Tävlingens första pris är den renommerade guldsprutan, och den kommer delas ut under högtidliga former i Uddebos salonger till den som dragit den största linan under pompa och stått och med många medtävlare som ansträngt sina näsborrar för kung och fosterland i mästerskapet om guldsprutan.

Silversprutan och bronssprutan

Naturtligtvis ämnar vi dela ut även andra och tredje pris, även där står fina priser på spel och väntar på att delas ut till elit-snortarna som visat mod och kraft och spänt borrarna till det yttersta.

Hur formades idén om tävlingen för guldsprutan

Detta klurade vi på helgen när vi va påtända. Skulle det vara intressant, man kan ha olika grenar.. t ex ”Vem drar största tjack-linan”.

Allt knark som dras måste såklart först kvalitetskontrolleras, Tjack-Stina är ökänd kännare på amfetamin i trakten och blir självklar tillsynskvinna i den grenen.

Priser

Till vinnaren i varje gren utdelas guldsprutan. Och andra pris och tredje priser blir silversprutan respektive bronssprutan. Alla deltagare kommer även få varsit diplom på sin deltagan samt en lite brosch med en spruta att fästa på jackan.

Vi kommer även sälja och dela ut T-shirts med trycket ”I was here – Tjack OS Uddebo, 2022, Sweden” för dig som kommer och tittar och hejjar på just dina favoriter.

Varmt välkomna på Tjack OS i Uddebo 2022. Mer information kommer löpande.