Pundarens guide till galaxen

Pundarens guide till galaxen är för dig som älskar knark och är ny i pundarsvängen. Här finns vanliga uttryck i ordlista och slangord att lära sig, information hur länge knarket sitter kvar i pisset om du riskerar urinprov och tips kring hur du hittar bra knark och hur du testar att det är bra.

Jo, men det händer ju att jag beställer en och annan gubbe godis lite då och då, så jag har ju lite koll på vart och hur en beställer och vänder sig. Tänkte lista alla bra här, och även de man ska akta sig för. Vissa becknar ju endast via plattformar som t ex då Flugsvamp, medan andra kör via Wickr eller en anonym mail. De på Flugsvamp är ju enklare att hålla koll på eftersom varningsklockorna ringer rätt fort om det är många blåsningar. Men kör de egen shop eller har via Wickr så kan man bli blåst om man inte har koll. Hur får man då koll?

Jo man kollar här, för jag har ju åtminstone någorlunda koll. Och lite längre ned ska jag berätta hur jag får koll, så att du slipper gå till min sida och läsa varje gång innan du ska handla. 🙂

Så nedan är tänkt som en lista med bra och reko försäljare som har bra grejjer.

Vad kostar knarket – priser på vanliga droger

Amfetamin kostar på gatan 200 kr per gram som standard. Det är ett pris som varit stabilt länge. På darknet är det lätt att hitta billigare och känner du kranen eller köper mer mängd så är det billigare priser.

Kokain kostar 1 000 kr per gram, varierar upp och ner nån hundring.

Ecstasy kan vara billiga numera, men på fester får du ändå ofta ge 150 eller 100 kr stycket. På nätet går de att få för femtilappen eller mindre vid mängder.

LSD styckvis på gatan mellan 100 och 150 kr – upp till 250 kr ibland.

MDMA 500 kr på gatan men från en dryg hundring per gram på nätet.

Ketamin kostar runt 1 000 kr ute på stan.

Heroin kostar på 1 000 kr per gram.

Denna sidans innehållsförteckning

 1. Vad kostar knarket i Sverige på gatan
 2. Kvalitetstesta droger hemma
 3. Grön lista med ställen där folk köper knark
 4. Vanliga slanguttryck för droger
 5. Hur länge syns droger i urinprov
 6. Att sluta knarka
 7. Boktips, riktigt bra boktips
 8. Kort beskrivning i att känna igen droger vid första anblick
 9. Svarta listan med scammers och kända blåsare

Länksamling

Att testa sina droger

Drogtester för hemmabruk går att beställa, det är ganska enkla att använda. Särskilt viktigt att kontrollera kvalitet på droger där det är vanligt eller risk för farliga ämnen, t ex heroin är bra att kolla så att det inte är fentanyl i.

Bästa drogerna på darknet

Gröna listan

Dessa försäljare har antingen jag eller mina polare beställt av på sistone. Vi har testat deras grejer. Jag försöker uppdatera sidan med jämna mellanrum och om någon får dåligt rykte tar jag bort dem.

Jag listar mina tips på var jag och/eller mina pundarpolare fått tag i bra grejjer

Uppdaterad senast 2020-04-20

Bästa laddet just nu

Laddet blir generellt sett allt bättre i Sverige. Förr var det riktigt sällsynt med bra kokain, bara Persbrandt verkade ha det på lager. Samtidigt är det denna drog det fifflas och bankas med mest.

TIPS: Grinchen har bra ladd

Update 2020-07-10. Grinchen har sedan någon månad inget ladd hemma. Vi har däremot hittat gamla favoriten Jnenfrancis på Empire Market, denne har det bästa ladd jag testat senaste åren, dock är det utrikes, från UK det skickas så var medveten om risken och prislappen är inte hejdlöst mycket lägre för det, C.a 700kr gubben.  Empire Market når du här: http://i5kjii2y2jumlye6etmouksvdhech357urmj4txctrneedl4vkfjbsqd.onion/ref/7956

Grinchen finns att hitta bland försäljarna på Flugsvamp 3, eller på sin egna web Grinchen.net. Senaste halvåret, om inte längre, så har hans ladd vart riktigt bra. Så om du ska beställa och inte vill få skit så är detta ett säkert kort. Hon.. eller om det är en han, säljer också tjack som jag dock inte testat än.

Vi körde med just Grinchens koks när vi blandade ketamin och koks för ett tag sen: Ketamin + Kokain.
Grinchen får bra betyg av oss här ute, fem av fem.

De gjorde labbtest på Grinchen koks också, i ett par omgångar, såhär blev resultatet för senaste som gjordes av Flugsvamps oberoende kontroller.

 • Första gången, 2019-05: 85% – inget bank hittades i analysen.
 • Andra gången, 2019-06: 70% – inget bank hittades.

Labbtesterna finns att läsa på ONION länken: http://flugforumt6eave4.onion/viewtopic.php?id=1327

Grinchen beställer också egna labbanalyser av batcherna han tar in har vi sett, detta är senaste och han brukar lägga upp dem på FS forumet och drogforum.org där man även kan läsa kommentarer från de som redan provat. Nedan senaste analysen för den som vill tanka hem den, utan att övertolka så ger den 80,1%:

Grinchen har fått slut på denna batch, återkommer med ny info snart. Polaren håller stenkoll på när Grinchen får in nytt!

Update 2020-02-04 – labbanalys av Grinchens senaste batch finns att tanka ned här .

Såhär kvalitetstestar du kokain

The Hup säljer tester som du själv gör hemma, de skickar diskret och det kostar någon hundring. Rekommenderas. Här finns det att köpa: The Hups kokain-prov-kit.

Bästa MDMA't och Ecstasyn

Ingen att rekommendera, nästan all MDMA som cirkulerar är av typen som inte är gjort med den traditionella kemiska processen. Det är billigt numera och tas in från Holland i stor utsträckning. Jag ger MD och E en ny chans då och då men blir mest besviken. MDMA ska också vara så genomskinligt som möjligt, allt annat är missfärgningar och lata kemister som inte orkar göra reningsprocessen noggrant har jag fått lära mig.

Senast provade jag Soundcloud, röd/orange tabletter och visst, de har mycket MDMA och gav effekt men saknar ändå något enligt mig.

Bästa tjacket

Det mesta tjacket i Sverige är helt ok och upp till kanon. Tjack-Lisa som jag bor granne med rekommenderar, och hon kan sitt tjack kan jag tillägga och älskar att kvalitetssäkrar alla nya grejjer hon köper – hon lämnar inte hemmet utan en flaska aceton på sig. Humlan är en som hon gillar att köpa av, han finns på FS.

Benz- och läkemedel

Jag gillar de flesta droger, men håller mig ifrån Benzodiazepiner och läkemedel så gott det går. Men för dig som är inne i den svängen så ska polarna kröna Sveriges bäste fludder kran inom kort. Håll utkik! 🙂

Psykedeliska svampar

Svamp finns numera att tillgå av två försäljare på Flugsvamp, KungMarkatta och MagiskaMolekyler som säljer choklad-kakor med svamp i. Jag har erfarenhet av KungMarkattas svamp och kommer prova MagiskaMolekylers snart. Polarna brukar toktugga svamp framåt våren så det kommer snart! Vi vet också att dessa vendors är reko och har bra grejjer.

Bästa ketaminet

Ingen att rekommendera just nu, allt keta verkar suga häströv i Sverige för tillfället. För att få bra keta måste man vända sig till de större utrikes shopparna och då har jag två tips i ett. Sök efter en försäljare från UK som heter MoonBanana, eller CoolBlaze. Ketat ska kosta kring 250 kr och har varit riktigt bra från denne.

UTRIKES: Försäljaren HeinekenXpress (Holland), har en egen shop, vi sprang på denna halvt på slump när vi surfade på Darknet i helgen. Dessa hade bra Keta förr, vi har ingen aning om deras nuvarande grejjer men värt ett försök, ca 200 spänn per gubbe. Eventuellt vägrar de att skicka till Sverige också, eftersom brev från Nederländerna kontrolleras mer i Sverige. Att döma av vad folk säger så kommer så fastnar någonstans mellan 20% – 30% av dessa i Tullen, det är mycket – men du har fortfarande oddsen på din sida. 🙂

OBS: HeinekenXpress har som policy att inte skicka till Sverige, men om du skriver till dem så löser de det, och alldeles säkert när det gäller LSD som inte luktar.

Adresser

heinekexxo77vjgmasoq3xqxqwndq74iq7grpqw3bfvdpb6vcmf2kcqd.onion
heinekmsgw3xfbwvbufm67euutmykoeunujf5kxv3mvswljrbtfryead.onion
heinekiedg3fnlq2a3l3bij3veashlp2i6e7r645io5vcrnizxnwucid.onion

Gräs och hasch

Polarna som älskar gräs och brajja köper på Apotekdirekt. De rekommenderar den shoppen.

LSD

På FS3 finns just nu ingen att rekommendera så du måste vända dig till någon internationell plattform och det finns en vi gillar, Pax Romana. Jag har själv inte köpt LSD här än men just LSD brukar jag alltid beställa från utlandet, det är sjukt mycket billigare och LSD fastnar aldrig i tullen som tjack och koks kan göra. Praktiskt taget riskfritt, köp från Holland, tripparna kostar sisådär 20 kr stycket. Marknadsplatsen Pax Romana hittar du info om här  

Lustgas

Vissa saker är fortfarande lagliga, och lustgas är en av dem.

Svartlistade

Dessa ställen eller försäljare bör du undvika, här listas scammers och fula langare som har blivit utpekade från flera håll. Vi försöker hålla listan så uppdaterad som det går och hämtar informationen från vänner och bekanta och kollar också fler indikationer finns på forumen.

 • Avaris, internationell marknadsplats. Exit Scam.
 • LiquidGold (Internationell shop, SCAM-varning)
 • Drogoteket ([email protected])
 • Många rykten: Undvik Agartha
 • Varning Exit Scam: Internationella plattformen Apollon
 • Langaren och sidan knark.bz
 • KNASDAQ
 • Sueko.net

Baskunskap för nya pundare

Vanliga slangord för droger

 • Dos – Amfetamin
 • Tjack -Amfetamin
 • Ladd – Kokain
 • Panna – Ta en spruta, injicera
 • Vaket – Amfetamin
 • Brajja – Hasch
 • E – Ecstacy
 • Sil – Spruta
 • Brass – Hasch
 • Röka hövding – Röka hasch
 • Spliff – Joint
 • Jolle – Joint
 • Skev – när man kört ett tag blir lite kokt i bollen.
 • AT – Avtändning
 • Jaga drake – Röka heroin
 • Smack – Heroin
 • Horse – Heroin

Vilken dos ska jag ta?

Nedan mått och doseringar är för den nye och ovane, såklart. Proffs-knarkarna vet redan sina doser.. oftast iallafall. Hur som helst – det går alltid att börja med liten dos, sedan avvakta effekt, och fylla på med mer.

Amfetamin – sikta på mellan 0,1 – 0,2 gram om du ska ta en lina i näsan.

MDMA – i näsan en liten fint krossad lina, mellan 0,05 och max 0,1 om du vet att du tål mycket. Att bomba så ska mängden vara aningen större, från c:a 0,08 till 0,12. Man kan också ta en riktigt liten i näsan och bomba samtidigt. I näsan så kommer effekten efter någon minut, sväljer du så kan det ta upp till en timma.

Hasch/Gräs – prova dig fram, ingen risk för överdos.

Heroin – rökheroin från 0,05 kan vara en bra dos, beror så mycket på tolerans men effekten vid rökning infinner sig direkt så det är faktiskt lite svårt att överdosera på det sättet.

Svamp – beror på sort och vilken effekt man är ute efter. Allt från microdosering till att upptäcka universum ligger i spannet.

Urinprov - Hur länge syns drogerna

Olika droger och mediciner syns olika länge, och det beror på om du testas via urin- eller blodprov. Nedan är snitt-tider och de varierar från person till person och hur mycket vätska du omsätter.

 • Amfetamin – upp till fyra dygn om du tagit mycket. För någon enstaka lina räkna med två eller tre dagar.
 • Kokain – 24 timmar är oftast lugnt, men 72 timmar så är du säker.
 • LSD – syns inte på pisseprov, du kan vara lugn. Ska dock gå att mäta men det görs inte i Sverige. 2 dygn.
 • Hasch och Maurijuana (THC) – länge, flera månader finns rester kvar om du är en daglig rökare. En engångs joint du råkar röka på helgen är antagligen borta på några dagar eller syns inte alls.
 • Bensodiazepiner – syns relativt länge, efter 14 dagar man räkna med att vara clean igen.
 • MDMA och Ecstasy – efter 48 timmar är du ren igen.
 • Heroin – 6 dagar.
 • Ketamin – Mäts väldigt sällan i Sverige.

Missbruk eller bruk?

En definitionsfråga, är du brukare eller missbrukare? Polis och myndigheter har ovanan att kalla allt bruk för missbruk.

 • Om ditt drogintag skapar problem för dig eller din omgivning
 • Om du ofta måste ljuga om dina drogvanor

Du missbrukar inte om

 • Du i snitt knarkar fåtal gånger per månad

Vill du sluta knarka?

Kände att även denna information kan vara relevant att ha med på Pundarens guide till galaxen, för tydligen finns det folk som vill sluta knarka – hur konstigt det än låter. Och för de som vill det så finns det många alternativ och hjälp att få.

Ibogain har hjälpt många att bli av med beroenden och laster. Dess förmåga att få folk sluta med missbruk, t ex av heroin, morfin. Även djurförsök har givit resultat vid botande av alkohol-, kokain-, nikotin- och metamfetaminberoende.

Bra böcker

Att tysta skriket

En fantastisk bok som förklarar historien bakom hysterin mot droger och ger en förståelse till hur missbruk fungerar. Ett måste att läsa för alla. Finns att köpa här.

Att känna igen olika droger vid första anblick

Kokain är oerhört svårt numera, men smakar du lite på tungan så kan en bedövande känsla infinna sig ganska omgående. Det ska vara vitt till färgen, eller egentligen dra lite åt gul/beige håll för vissa sorter men sällsynt numera. Det ska vara oljigt, men som med alla kvalitets kännetecken så finns det också sätt att fuska. Inte ovanligt bedövningsmedel lagts i för att imitera den bedövande känslan. Kokain ska vara enkelt att hacka, det blir fort fint pulver, inte som tjack kan vara där man ofta får snorta i sig ett och annat grovt korn.

Amfetamin ska vara vitt, och gärna dra åt gulaktigt håll. Amfetamin sulfat.

Hasch är brunt, svart och kan dra åt beige ibland. Det finns mängder av sorter men det bästa är att elda på det och känna doften som är väldigt typisk.

Heroin kan vara vitt eller brun-beige. Vanligast är det bruna rökheroinet. Det är enkelt att lägga på folie och elda under med en tändare, precis som när det ska rökas, så ser du om det blir mycket svartabrända rester när det flyter ner då är det en del skräp i. Det ska rinna ner lätt och avge en ganska behaglig rök.

MDMA och ecstasy ska smaka kattpiss och dra åt ammoniakhållet i smak. Inte för att du ska behöva smaka på kattpiss innan du testar ditt MDMA men du kanske kan föreställa dig om du känt lukten av kattpiss något gång. Det är lätt att få kväljningar av smaken.

Ketamin ska vara vitt vitt, kan vara kristallform och kan se ut som salt, eller som små strån. Det ska smaka lite beskt men inte illa.

Pundarens guide till galaxen januari 25, 2020