Vendors

EvaLena’s knarkbutik

EvaLena’s knarkbutik

Ingen är för korkad för darknet

Ibland har vi fått frågor från folk som inte lyckas fatta hur man kommer ut på darknet. Jag skulle säga att det endast har med deras brist på tålamod att lära sig att göra för det är inte så svårt. Men – om man av någon anledning skulle vilja köpa knark på ”vanliga” internet så finns det lite valmöjligheter där också, dock inte med samma säkerhet, och du måste helt förlita dig på langaren eftersom du betalar först. Till skillnad från darknet-marknaderna där pengarna läggs i en reserv och ges till langaren när DU markerar att du fått produkten. Hur som helst.. jag ska berätta om langare som du både kan nå på Flugsvamp 3 och en knarkbutik på vanliga webben. Hur du kommer in på Flugsvamp kan du lära dig här i vår guide.

Länk till EvaLenas knarkbutik på ”vanliga internet”, eller på Clearnet som man säger när det är en adress som inte är på darknet.

EvaLenas knarkbutik

EvaLena har varit med ett tag, jag vet inte exakt när denna langare började beckna men han, hon eller de har varit aktiva i flera år. Inte för att man inte ska ge nya langare en chans ibland, men vill man ha ett säkert kort, eller handlar knark på nätet för första gången så kan jag rekommendera denna knarklangare som har lite allt möjligt i sortimentet, med fokus på Cannabis och bra tjack, men här finns även ofta receptbelagda apoteksvaror och MDMA såväl som heroin och crystal meth.

EvaLenas betyg från kunder

Nedan är EvaLenas betyg på Flugsvamp 3 och det är snygga siffror som signalerar en reko langare. Nu vet vi i Uddebo att EvaLena är grön, men saker kan ändras och det är alltid klokt att göra lite research innan man beställer.

 

 

 

 

 

Utbudet på knarksorterna

Sortiment, hämtat från langarens egna text, aktuell 2021-09-28.

Weed

EL’s Mixpåse #1 ★Spanskt★ ★5 sorter★ Tillfällig o begränsad, passa på!
EL’s Mixpåse #2 ★Spanskt★ ★5 sorter★ Tillfällig o begränsad, passa på!
★REA★ EL’s Smul ★3 sorter★ ★10-50g★
★REA★ AK47 ★Spanskt★ ★10-100g★
★REA★ Lemonnade ★Spanskt★ ★10-100g★
★REA★ Cream ★Spanskt★ ★10-100g★
★REA★ Northern Lights ★Spanskt★ ★10-100g★
★REA★ Psicodelicia ★Spanskt★ ★10-100g★
★REA★ Amnesia Haze ★Spanskt★ ★10-100g★
★REA★ Lemon Haze ★Spanskt★ ★10-100g★
★REA★ Somango ★Spanskt★ ★10-100g★
★REA★ Cali Orange ★Spanskt★ ★10-100g★
★REA★ White Widow ★Spanskt★ ★10-100g★

Hasch

★Megarea★ Mörk Moroccan Hasch ★10g-1kg★
★REA★ Moroccan Pollen Hasch ★10-500g★
★REA★ Mjuk Moroccan Hasch ★10-200g★

Centralstimulanter

Speedy Gonzales ★10/10★ IV-kvalité ★10-200g★ Överlägset bästa på marknaden!
★Sell-Out★ EL’s Gula Tjack ★10/10★ IV-kvalité ★10-200g★
★Intropris★ EL’s Crystal Meth ★10/10★ ★1-100g★ 69% renhet LABBTEST FINNS

Opiater

EL’s Heroin ★10/10★ ★1-50g★ Bästa på marknaden enligt kunderna!

Vad kostar knarket hos EvaLena då?

Du ser priserna själv om du loggar in på FS3 eller går till EvaLena.biz men några exempel här, först två varianter av tjack, och dessa håller måttet.

 

 

 

 

 

 

 

Några sorter cannabis

EvaLena har fler sorter, hitta din favorit själv. Personligen har jag inte provat något röka från EvaLena men jag vet att tjacket håller hög standard, och det gör nog även rökat om jag känner EvaLena rätt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Även om du handlar på vanliga internet, och dissar darknet denna gång så behöver du ha Bitcoin för att betala. Är du ovan kan du säkerligen maila EvaLena, adress finns i info rutan nedan, och be om vägledning. Du kan också lära dig hur du relativt säkert skaffar BTC med Swish och betalar på Bitcoin guiden jag skrivit här.

  • EvaLena forumtråd på FS3 där du kan läsa om vad andra tycker om deras produkter. OBS: denna behöver du använda webbläsaren TOR för att komma till.
  • http://2r6bmfcsvk3cewhqfyz2pavm6bsfasgsmeldfsxtptpq6of6j5zc4iyd.onion/viewtopic.php?id=22
  • För dig som ska handla på EvaLenas vanliga internet-shop är adressen: https://evalena.biz/
  • För dig som vill kontakta EvaLena via mail: [email protected] – Du använder en anonym mail såklart, inte maila från gmail eller jobb-mailen utan regga en ny på t ex protonmail.com