Säkra länkar när du är på darknet

Först och främst, för att du inte ska hamna på en falsk darknet sida och bli fiskad så använd sajten darkweb.wtf för att kolla adresser till darknet och marknader, genom att använda de verifierade länkarna där så undviker du att bli både phishad eller hamna på en scamflaggad eller beslagtagen market.

Nybörjarguiden för att komma igång med darknet

Innehållsförteckning

Andra Guider till Darknet

Anonym e-post

Här kan du regga dig utan att behöva uppge mobilnummer för att bekräfta eller annat som binder dig till din person. Ett gratis-konto på Protonmail funkar alla dagar i veckan men det finns också betalversion med lite mer funktionalitet. Använd inte t ex Gmail för kommunikation du vill hålla hemlig utan skapa ett konto på någon av nedan.
 • Protonmail.com
 • Countermail.com

Allt du vill veta om Darknet

Det känns som det är dags, att skriva en stor guide om Darknet, denna fantastiska del av internet som enbart nås med webbläsaren TOR eller motsvarande. Darknet beskrivs ofta som kriminellt och att det är där folk handlar knark, droger och vapen. Att man kan handla anonymt är sant och att det förvisso säljs en hel del olagliga produkter stämmer också – men Darknet i sig är inte kriminellt, verkligen inte. Darknet är bara anonymt.

Var försiktig på Darknet

Det förekommer att folk sätter upp kopior på sajter där man loggar in, t ex Darknet-shopparna. Detta i syfte att komma åt användares login för att sedan komma åt de Bitcoin som kan finnas på kontot. Var väldigt försiktig och söker du länk till en marknad eller alternativa länkar till andra internationella plattformar så kolla i första hand här eller på darkweb.wtf.

 • Var uppmärksam – men inte rädd, har du inga konton med mycket Bitcoin eller annat av värde så har du heller inte mycket att förlora.
 • Använd gärna även 2FA (2 faktors autentisering) på de plattformar du använder när du vant dig.

Darknet är yttrandefrihet

Darknet är även ett paradis för den som vill yttra sig utan att bli spårad eller censurerad. Det finns olika forum och Wikipedior med mycket information och möjligheter och denna guide syftar till att dels hjälpa dig som är nyfiken på Darknet att kunna kika in och längre ned på sidan finns sedan adresser till dina första webbplatser att besöka på Darknet. Via dessa kan du hitta fler adresser (för Google finns inte här) och surfa runt. Denna guide hjälper också dig som vill prova på Darknet shopparna som främst är kända för att sälja olagliga droger.

Lära sig om hacking och säkerhet

Darknet är en utmärkt plats om man vill utbilda sig i säkerhet, och hacking. Information som annars skulle vara svår att ha på en officiell webb kan läggas upp här, ett bra ställe att starta på är Dread och hackingtrådarna.

Darknet ger oss frihet

Jag är ju en brukare, ja jag älskar droger men jag gillar inte att behöva jaga droger. Helst av allt skulle jag vilja gå till kvartersbutiken eller apoteket och kunna köpa det jag vill ha inför helgen ungefär som man köper sprit på bolaget. Därför är Darknet en frälsning för mig.

Kringgå internet-filter som för fullt sätts upp

Detta är viktigt. Det sätts upp filter efter filter på nätet med olika ursäkter. Det fanns en tid i internets begynnelse där det var lite av vilda västern. Detta försöker olika politiska krafter sätta stopp för och de söker mer och mer kontroll över den information som finns tillgänglig. Det pratas om länkskatt och censur-filter. Detta slipper du på Darknet och lär sig alla att behärska tekniken för att ta sig ut på Darknet så har allmänheten frihet igen.

Steg 1: Ladda ned webbläsaren TOR för darknet och .onion-nätverket

Darknet kan inte nås med din vanliga webbläsare, Internet Explorer eller Chrome. Du måste installera webbläsaren TOR och har du inte den installerad så är det här du ska börja.

Personligen föredrar jag att använda dator i detta sammanhang, tycker det blir pilligt om man ska in på Darknet shoppar och mycket klipp och klistrande som tar tid men det är klart, är man snabb i fingrarna och van vid luren så kanske det känns ok.

Darknet-länkar känner du igen på att de innehåller alltid delen .onion i webbadressen.

Med TOR installerad så är du redo att surfa på Darknet, och här finns mycket att upptäcka men du måste själv hitta webbplatserna du vill åt, det finns ingen sökmotor a la Google att ta hjälp av. Förutom shoppar där det handlar med knark så finns här även ocensurerad information, nyheter och mycket mer. På denna sidan hittar du användbara Darknet-länkar så att du kan komma igång.

Steg 2: Testa surfa in på darknet

webbplatsen darkweb.wtf hittar du länkar för att komma igång, vill du åt en marknad så prova någon från listan. Mer hjälp för exakt hur du kommer in på Archetyp Market finns utförligt beskrivet i denna här guiden –>.

Handla på darknet med Bitcoin eller Monero

Det finns många ställen att köpa Bitcoin på, kan rekommendera AgoraDesk som är en den största svenska växlaren men de har för vana att noggrant rapportera alla transaktioner, AgoraDesk är mer en mötesplatform för köpare och säljare av Bitcoin. Även här kan du vanligen swisha betalningen och möjligen kommer säljaren be dig att fota och visa din legitimation för att följa lagen. Vill du visa ditt ID här så försök få kontakt med en säljare som kan vara flexibel här, fråga dem. Gå in och kika runt.

Rekommenderad webbplats för att köpa Bitcoin snabbt är AgoraDesk här >>

Har man inte bråttom med att få sina Bitcoin och kan tänka sig vänta ett par dagar så finns det bättre ställen t ex Kraken.com som är en tradingplattform. Du måste förvisso registrera dig och sedan betala med en banköverföring.

Plånbok för Bitcoin

Ha dina Bitcoins i en egen plånbok. så fort du köpt dem via t ex AgoraDesk så skicka dem till din egna plånbok, inte direkt till Flugsvamp 3 eller liknande shoppar, det är onödiga spår.

Ladda hem Electrum Wallet här. Detta är min favorit, en ett program som är en plånbok för din dator, den finns till såväl Windows som Mac och Linux och faktiskt även Android.

Använder du iPhone så behöver du Mycelium som finns här.

Skicka Bitcoin

Leta upp adresserna för att ta emot dina Bitcoin, i electrum ligger det under Receive och du kan också använda alla de adresser som ligger under fliken Addresses. Transaktionerna tar från dryga 10 minuter upp till en timma och du kan se i plånboken när de är på väg in.

Ska du skicka vidare dessa för köp i en Darknet shop så är det samma process, under Send lägger du in den adress du hittar i ditt konto på t ex Flugsvamp.

Är det Flugsvamp du handlar på så skickar du Bitcoin till adress som genereras vid köpet.

Ofta kan man välja Priority, d v s en avgift för transaktionen som går till dem som erbjuder sin datorkraft till nätverket som Bitcoin vilar på. Du kan höja denna till max om du vill få din transaktion behandlad fortare.

Med TOR blir du i praktiken anonym, men det kan fortfarande gå att spåra dig och vill du vara helt säker på att din kommunikation med Darknet är anonym så rekommenderas en VPN.

En VPN innebär att du kopplar upp dig via en annan server, och sedan talar inte dessa servrar om för någon vem som har t ex använt TOR. Detta är också att föredra om man laddar hem filmer eller kopior på nätet.

Jag brukar tycka att är det första gången du ska in på Darknet och vill se dig om kring, kanske testa göra något enstaka köp så kan du hoppa över detta för tillfället. Jag tycker dock om att vara anonymare och vill du vara helt trygg så skaffa dig en VPN, det kostar c:a 100kr månaden och är en bra investering.

Jag använder HideMyAss! som finns här.

Även Open VPN ska vara bra.

Notera att det kan vara en inlärningskurva på att få din VPN att fungera om du är dator-ovan och beroende på vilket dator/mobil du har. Men försök att komma ihåg att komma tillbaka till detta om du hoppar över VPN för tillfället.

PGP kryptering

När du skickar meddelande till andra vare sig det är via epost eller på Darknet-shoppar så kan du vilja kryptera det du skriver. Som t ex din adress om du beställt något och vill vara säker på att om den webbplatsen blir undersökt av myndigheter så hittar de inte dina personliga uppgifter.

PGP står för Pretty Good Privacy, och det finns flera program att ta hjälp av för att komma igång.

PGP Guide (Windows)

Ladda hem via https://www.gpg4win.org/thanks-for-download.html

När du har sparat filen, så öppnar du den genom att dubbelklicka på ikonen, Om den frågar efter lov att ändra saker i din dator, kryssa för Ja/Allow.

Klicka på Nästa/Next.

Det enda som behöver vara ifyllt är ”Kleopatra” samt ”GNuPG”. Tryck på Nästa/Next.

Välj en destination för att installera programmet till, det bästa är att välja en plats som du lätt kommer ihåg och kan navigera till.

Jag rekommenderar att kryptera en folder/USB minne och sedan installera Kleopatra på det.

När du valt en destination, Tryck på ”Install” och vänta.

När den är klar kommer du ombedes att starta om datorn, rekommenderar att göra detta och sedan fortsätta.

Efter att du startat om datorn, så kan du gå till installtionsfoldern och navigera till foldern som heter ”GPG4Win” > ”Bin” > ”Kleopatra.exe” när du gjort detta, borde du komma till detta fönster:

Klicka nu på ”File” > ”New Key Pair” > ”Create a personal OpenPGP key pair”

Namn samt email spelar inte större roll, jag brukar använda namnet på det forum/marknad jag är på, dock.

Tryck på ”Next/Nästa” så kommer du ombeds att skriva ett lösenord. Välj ett som du kommer ihåg, du kommer behöva det för att dekryptera meddelanden som blir skickade till dig.

Efter allt är klart och gjort, borde du se denna bild, tillsammans med namnet (och mailet) på första sidan.

För att kunna kryptera dina meddelanden behöver du den andra persones PGP-nyckel. Detta står som t.ex. ”PGP-Nyckel” på marknaden, du markerar all text och kopierar det, antingen genom att högerklicka och välja ”Kopiera” eller CTRL + C och går sedan tillbaka till Kleopatra.

”Clipboard” > ”Import certificate”

Dessa kommer då hamna under ”Övriga/Other” i Kleopatra. Jag rekommenderar att ej spara på dessa.

När du har ett meddelande du vill sända, kopierar du texten du vill skicka, klickar på ”Tools” > ”Clipboard” > ”Encrypt”

När detta fönster kommer upp, väljer du personens PGP/Namn som står, som du vill skicka till. När du valt personen som du vill ska kunna läsa det krypterade meddelandet, trycker du ”OK” och sedan ”Nästa/Next”

Nu har meddelandet du krypterat kopierats, du kan få fram den genom att högerklicka och välja ”Paste/Klistra in”. Detta är det meddelandet du skickar med din adress till valfri säljare. Texten borde se ut något såhär;

—–BEGIN PGP MESSAGE—–

hQEMA/1wzLFz4JrFAQgAhP5aulKd33R0O7ALHi/YuTTGn9RelamYrachhSeUxMoV
9RlKnMxVDHd8ZD90H+G36etpanoLu5qNDVEEs4J/LOOSs/edLyP1WbI+vvhjAR7S
vT9wbSh9Y+GK6URiKA+AE9vpCL2x0nr2c9VirDkD/wGsshNWO+7KdMoGZiM9C0AA
AvaXCSaN9qNB0DaAj5nkVpGwwInCY2wzAWrpvTnFswWVu2jML4TlCiJudY9/GrhP
Fbn0RLKC/HI114LpRd6NnGVSds8CJ6oQhTZ9Spsjsjffi5t7poe3C0eO8p0UZgjC
01D8I3cSau6TJW6toSoHvpwwXSH58DpA3i5vBv60btI+AQc+mlmidkrPg5oyKlXX
5+7bFXjNOSbwScwm8IkJJP4NECc5AXPGWfguxhCrKHU2tnJ8UOlfBkO7EcIkQxU=
=jIob
—–END PGP MESSAGE—–

För att de-kryptera, välj ”Tools” > ”Clipboard > ”Decrypt/Verify..”. Du behöver vid det här laget ha kopierat all text som avsändaren skickat, klicka sedan på ”Decrypt” och skriv in lösenordet du valde tidigare. Efter det kommer meddelandet som avkrypterats att återfinnas genom ”Klistra in/Paste” i valfritt textdokument/meddelandefält.

Du kan också få ut din egen nyckel, högerklicka då på ditt namn i Kleopatra, välj ”Export..” men INTE ”Export secret keys..”

Du kommer därefter kunna välja vart din egen PGP adress är, så andra kan kryptera meddelanden till dig, om du behöver.

VeraCrypt

För den som är paranoid rekommenderas VeraCrypt som är ett program för att kryptera dina filer, så att bara du kommer åt dem. Detta genom lösenord, eller lösenord samt en fil som du valt som ”nyckel”. Sedan kan du lagra de filer och program du vill skydda med hjälp av programmet.

Öppna filen du laddat hem på ovan länk och kör programmet (Windows), välj vilket språk du vill att setup-guiden är på.

Vid nästa steg kommer du bli förfrågad om du vill köra ”Upgrade/Install” eller ”Extract”. Välj ”Upgrade/Install”.

Välj sedan vart du vill installera VeraCrypt, ”Add VeraCrypt to Start Menu” ”Add VeraCrypt icon to Desktop” ”Associate .hc file extension with Veracrypt” samt ”Create system restore point”.

Ingen av dessa är viktiga att ha förkryssade, och bör lämnas blanka. Välj ”Install” och följ instruktionerna.

Jag kommer nu gå igenom hur du enbart krypterar en fil på din dator, det är lite annorlunda att kryptera en hel dator eller en USB-drive.

Dubbelklicka på VeraCrypt.Exe
”Volumes” > ”Create new volume” > ”Create an encrypted file container”. Next/Nästa.

Välj ”Standard VeraCrypt Volume”, och klicka Next/Nästa.

Du kan nu välja att antingen skapa en ny fil, eller välja en som redan finns. Skriv in ett namn du vill ha på mappen, Välj ej en fil då den kommer att raderas och tas över av VeraCrypt. ”Never save history” borde vara förkryssat. Next/Nästa.

Encryption Algorithm spelar inte större roll, ju längre ned på listan, desto hårdare är den att knäcka. HASH-Algorithm kan lämnas som den är. Next/Nästa.

Här skriver du in storleken du vill ha på filen, med standard i MB. Ca 50 mb borde räcka för att innehålla Tor och Kleopatra, och lite därtill. Välj själv. Next/Nästa.

Här väljer du ett lösenord, ta något du kan komma ihåg; Utan lösenord kommer du aldrig mer åt filerna. Skippa ”Use Keyfiles” Samt ”Use PIM.”. Next/nästa.

Du skall nu röra din muspekare inom fönstret som visas, detta för att slumpa fram en kryptering. Kör på tills du storknar. Tryck på ”Format”.
När du är klar kommer din fil finnas i VeraCrypt foldern/den folder du valt, utan någon filextension. t.ex. ”krypterad fil”. Du kan nu ändra filextension till vad du vill, så länge den tas bort när du vill öppna containern. T.ex. ”Krypterad fil.exe” men när man vill in, tar man bort .exe, så att filen blir ”Krypterad fil”.

För att öppna kontainer;
”Volumes” > ”Files” > ”Krypterad fil”. Välj en bokstav, den kommer användas som virtuell disk.
Tryck på ”Mount” och skriv in lösenordet.
Högerklicka på filen du precis valt, när den dekrypterat, och välj ”Open”. Du kan nu flytta dit filer, ta bort dem etc.
När du är klar trycker du på ”Dismount” och stänger VeraCrypt. Ha aldrig lösenord sparade någonstans.

Om filer behöver förstöras, rekommenderas

https://eraser.heidi.ie/

Gutmann 35 pass kommer att göra att ingen data går att återskapa.

Guiden om VeraCrypt och Kleopatra är till stor del skriven av forum användaren ”mvea”.

Denna text var skriven under tiden då Flugsvamp 3.0 var det självklara valet för inköp – den marknaden är stängd sedan december 2021 men det finns gott om nya, vi använder Archetyp Market. Låter nedan text vara kvar eftersom förfarande att handla är liknande.

På marknadsplatser likt Blocket kan du handla praktiskt taget allt möjligt på Darknet. Det finns flera olika och vissa av dem gäller bara för handel med substanser (lagliga såväl som olagliga). Svenska Flugsvamp 3.0 är i denna kategorin och det finns även diverse trevliga accessoarer att köpa här men annars är det mesta av utbudet narkotikaklassade droger.

För internationell handel finns just nu Incognito, Abacus och några till, scrollar du ned på denna sidan lite grann finns alla länkar till alla webbplatserna inkl. inbjudan om du inte är registrerat än och vill se vad som finns att tillgå.

Gemensamt för alla plattformar är att du är anonym, du betalar med Bitcoin eller ibland en annan kryptovaluta. Man kommer åt webbplatserna med webbläsaren TOR endast, se fliken högst upp på denna sida för mer om det. Till sin hjälp att inte bli lurad har man de betyg och omdömen som de olika säljaren fått i sina tidigare genomförda affärer, det förekommer såklart att man blir lurad men jag måste ändå säga att förvånansvärt lite och här har jag blivit positivt överraskad många gånger.

De Bitcoin man betalar hamnar vanligtvis i en slags pott som kallas Escrow, vilket gör att de inte blir säljaren tillgänglig innan du markerat att du fått varan med posten.

Knarket på Flugsvamp

Efter genomförd beställning anländer produkterna oftast 2-3 dagar senare om du handlat inrikes. Beställningar från övriga Europa via internationella marknader tar såklart längre tid, 3 – 10 dagar.

För det första ska du vara medveten om att du INTE bär ansvar för det som kommer i din brevlåda, vem som helst kan beställa eller skicka post med knark till dig. såvida du inte erkänner att beställt det är det polisens uppgift att bevisa att det är ditt. Alltså, regel nummer 1: NEKA!

Det spelar ingen roll ifall polis eller tullverket har hittat ett brev som är postat till dig. Det går inte att bevisa vem som beställt olagligheterna oavsett vad de påstår i förhör. I Sverige ligger bevisbördan hos åklagaren. Det är åklagarens uppgift att hitta tillräckliga bevis där det är ställt utom rimligt tvivel att du har begått ett brott. Bevis som de inte kan få tag på och som behövs för en fällande dom. Att erkänna är därför det dummaste du kan göra.

 • Du betalade med bitcoin, dessa är ANONYMA.
 • Med webbläsaren TOR som anonymiserar din riktiga IP-adress.
 • Dessutom kan vem som helst posta ett brev till din adress, du har ingen kontroll över detta.

Menar att du ska göra det enkelt för dig, erkänn så slipper du problem?

Det är när du erkänner som problemen börjar. Polisen vill göra det enkelt för sig, inget annat.

Jag har skrivit ett längre inlägg om hur man ska bete sig i polisförhör eller när varor hittas på posten här.

Är du brukare eller en helgfestare och vill beställa små mängder så använd hemadressen. Tänk bara att klicka för att kryptera den i kommunikation med de du beställer av, ifall webbplatsen blir beslagtagen vill du inte skylta med din hemadress.

Ska du beställa mer regelbundet och mest från utrikes så kanske du vill ha en annan adress. Post till adresser som är en Postbox kan bli kontrollerad oftare men är ett alternativ om du hittar en anonym eller kan be någon stå för en åt dig.

Det finns de som hittar adresser där ingen är hemma eller på annat sätt beställer till folk där de utan deras vetskap kan komma över den post som kommer. Jag skulle inte rekommendera den varianten utan hellre då höra med vänner som kan tänka sig låta mig ta beställningen dit, användbart om det fastnat leveranser hem till dig och det är en röd flagga på din adress.

För inrikeshandel så göre dig icke besvär, beställ bara rakt hem till din egna låda. Svensk inrikes post blir inte kontrollerad.

En helt anonym epost kan vara bra att ha i dessa sammanhang, om man behöver registrera sig någonstans bland annat.

Jag rekommenderar Protonmail.com där du inte behöver ange några privata uppgifter alls för att gratis få ett mailkonto.

Hur sätter man upp en webbplats på Darknet?

Det är både svårt och lätt, det skiljer sig inte mycket från att sätta upp en vanlig webbplats. Men att få det säkert är riktigt krävande. TOR rekommenderar att man använder en Windows dator med server-programvaran Savant.

Det är inte olagligt att sätta upp eller ha en webbplats på Darknet – lika lite som att besöka en och så hoppas vi verkligen att det förblir för annars är det riktigt illa.

Olagligt blir det först, när man gör något olagligt.

Här finns en guide på engelska att läsa.

Flugsvamp 3 har stängt

Alla svenska langare från Flugsvamp 3 har reggat sig på marknaden Archetyp – guide finns här  

Öppnar Flugsvamp 4? Det återstår att se men vi håller tummarna, följ utveckling här. ¨

Flugsvamp 3.0 låg live i nästan 3 år och stängde den sista oktober 2021.

Vår gamla sida om Flugsvamp.

Rekommenderas om du är ute efter svårtillgängliga saker som inte finns på Flugsvamp eller om du vill komma ner mycket i pris på det du beställer. Ibland fastnar saker i posten, men är du en småbrukare så är det inte hela världen. Läs guiden om hur du hanterar eventuella förhör från myndigheter som Tull eller Polis här 

Bekräftade utländska marknadsplatser

 • Incognito Market: http://incognito2sjotqmbkys7wivkpq7d4a4tkpweoiqefk7mpf7uvyfalad.onion/auth/register?ref=maryloo

Här hittar du en lista med mera marknader på darknet.

Marknader som tagits bort av olika anledningar

 • ASAP Market 2023-09
 • Royal Market (Gone) 2023-08
 • Vice city (Scam alert) 2023-07
 • World Market (closed)
 • Dark0de Reborn (Exit Scam 2022-02-23)
 • Torrez Market (Gick i pension 2021-12-15)
 • Flugsvamp 3 (stängde 2021-10-30)
 • White House Market (Gick i pension 2021-10-01)
 • Corona Market (Offline sedan 2021-03-06)
 • Dark Market (Tagna av tyska polisen 2021-01-12)
 • Yellow Brick (Torskat eller Exit Scam januari 2021)
 • Icarus
 • Den Nordiska Marknaden (Gick ned den 15 sep 2020)
 • Empire Market (Nere i en vecka nu 26 aug 2020)
 • Pax Romana (Hackade följt av Exit Scam)
 • Svarta Marknaden (Scam)
 • Avior (Exit Scam)
 • Apollon (januari 2020)
 • Agartha (misstänkt många rapporterar försvunna bitcoin)
 • Grey Market (ännu okänd anledning)
 • Cryptonia (ännu okänd anledning)
 • Samsara Market (okänd anledning, troligen DDoS attacker som admins inte kunde hantera)
 • KNASDAQ (Scam)
 • Wall Street Market (Omhändertagen av myndigheter)
 • Nightmare Market (Exit Scam)
 • Dream Market (DDoS attacker, nedlagd med heder)

 

Att handla på Darknet med mobilen

Rekommenderas egentligen att du använder en vanlig dator eller laptop för att komma åt Darknet då det är svårt att hantera säkerheten på mobilen, men det är klart, är du ingen stor buse utan bara en småskalig brukare eller helt enkelt bara vill kika in och se hur det ser ut så går det att nå Darknet via mobilen.

Du behöver då webbläsaren TOB, sök med mobilen på det ställe där du installerar dina appar, t ex Google Play eller Appstore för iphone. Installera den och du kan börja surfa på Darknet.

TOB för Apple iPhone på Appstore [udesign_icon_font name=”fa fa-hand-pointer-o” color=”#1e73be” size=”1.2em”]

Dread

Denna webbplats är som Reddit, fast på Darknet. Här hittar du information om allt möjligt och denna webbplats är en bra källa för nyheter om nya webbplatser på Darknet.

Adress: http://dreadytofatroptsdj6io7l3xptbet6onoyno2yv7jicoxknyazubrad.onion

Listar här sajter på Darknet som hjälper dig komma vidare. Det finns några sökmotorer som fungerar sisådär men en hel del sajter listar länkar till olika resurser. Surfa runt så hittar du – men var oerhört försiktig med att använda länkar till ställen där du registrerat dig, det förekommer extremt mycket phishing på Darknet så du ansvarar själv för din säkerhet. Länkarna till Marknadsplatserna du hittar på denna webbplatsen är alltid äkta, likaså på sajten Drugwiki.net som min kompis driver, använd i första hand länkar härifrån tills du har mer koll om du är ny.

 • Sökmotorn DuckDuckGo https://duckduckgogg42xjoc72x3sjasowoarfbgcmvfimaftt6twagswzczad.onion
 • Dread http://dreadytofatroptsdj6io7l3xptbet6onoyno2yv7jicoxknyazubrad.onion
 • Recon http://recon222tttn4ob7ujdhbn3s4gjre7netvzybuvbq2bcqwltkiqinhad.onion
 • Pornhub http://pornhubvybmsymdol4iibwgwtkpwmeyd6luq2gxajgjzfjvotyt5zhyd.onion
 • Njal.la http://njallalafimoej5i4eg7vlnqjvmb6zhdh27qxcatdn647jtwwwui3nad.onion
 • Keybase http://keybase5wmilwokqirssclfnsqrjdsi7jdir5wy7y7iu3tanwmtp6oid.onion