Nya Flugsvamp 3.0

Nya Flugsvamp 3.0 är uppe, som alla handlar inrikes på.

Flugsvamp har orderstopp

2021-10-27 kl 10:52 – Flugsvampen kommer göra uppdateringar och underhåll av webbplatsen de närmsta dagarna och har meddelat en paus på möjlighet att beställa, sidan är uppe just nu men kommer säkerligen vara oåtkomlig dagarna som kommer. Meddelandet finns att läsa när man går till sidan och det lyder som nedan:

OBS!! Flugsvamp kommer göra en del uppdateringar vilket gör att sidan kommer vara otillgänglig några dagar.

Vi vill minimera antal öppna ordrar samt saldon när sidan är nere. Därför sätter vi nu orderstopp tills dess sidan tas ner för underhåll, vilket sker när de flesta aktiva ordrar är avslutade.

Säljare kan ta ut sina saldon och köpare kan avsluta sina ordrar.

Ska bli spännande att se vilka nyheter och förbättringar som rullas ut. 🙂 Heja FS.

Bra betyg bland våra knarkarkompisar av EvaLena’s grejjer.

Alternativ adress till FS3

Ingen aktuell alternativ adress till Flugsvamp för tillfället, men webbplatsen är stabil. Det finns dock en extra adress du kan spara för att vara på den säkra sidan, den syns när du loggat in på FS3 för användare som har genomfört köp på Flugsvampen, spar ned den och använd ifall ordinarie adress blir överbelastad.

Ordinarie adress Flugsvamp 3:

http://fs3oooohdzhswr4v3dozk6aqekqrvhcbhi7inn6avv7tvwlsauqvqqad.onion

VARNING

Till synes trovärdiga webbplatser kan bli hackade, som för ett tag sedan dark.fail med flera. Det som händer är att du ser en exakt likadan version av webbplatsen, den skickas till dig via en tredje part, och det enda som skiljer sig åt är ifall du ska göra en insättning, då byts insättnings adressen ut mot andra och dina pengar är förlorade.

  Hämta dina darknet länkar här på luffarn eller på darkweb.wtf

Med det sagt, var försiktig med att leta adresser till Flugsvamp, ett bra sätt är att försöka minnas de första och sista bokstäverna i alla adresser till de marknader man besöker, och alltid kontrollera att de stämmer. 

Flugsvamp 3.0 blomstrar

Flugsvamp 3.0 är klockren, nu mer över två och ett halvt år på nacken är uppföljaren till de tidigare sajterna på Darknet. Nya Flugsvamp öppnade ett tag efter det att Flugsvamp 2.0 las ned, då en av dem bakom webbplatsen greps och åtalades, och om det kan man läsa mycket om, dels här på Sydsvenskan eller lite översiktligt här >> 

Nya Flugsvamp 3.0 verkar inte ha någonting alls med gamla Flugsvamp att göra, att man tar namnet Flugsvamp har nog flera orsaker, dels känner folk igen namnet och det blir enkelt att veta vad det handlar om, det hedrar delvis ordningen och visar även myndigheter att stänger man ner en – så ploppar en annan upp. Visserligen med namnet så rider man kanske en aning lite oförtjänt på de tidigare webbplatserna, en viss gnutta av trovärdighet ärvs ju, men så länge avsikten är långsiktig så skulle jag säga att det är klockrent och ingen äger rätt till namn på Darknet – tack och lov för det. 🙂

Ny captcha för att logga in på flugsvamp

Killarna (eller tjejerna) bakom plattformen Flugsvamp 3 höjde säkerhet den 23:dje juni 2020, och finns nu på ny adress. De har även en ny captcha som är samma som används på kända Dread för övrigt.

Denna verkar folk tycka är lite svår att få rätt, så nedan kommer ett par exempel. Du får en bild med symboler, och det spelar ingen roll vilken färg de har eller vilken form de är. Du ska tänka att det är tre rader, och där det finns en symbol ska du klicka för en ring i motsvarande ordning till höger. Om du tar för många sekunder på dig så kan captchan tima ut, så har du skevglott på skärmen i 15 sekunder för att du för stunden kände dig som en fågelholk så kanske du behöver göra om för att du var långsam (har hänt även den bäste).

Exempel 1

Lösning

 

Exempel 2

Lösning

Hoppas du förstod, och blir det fel en gång så är det bara att försöka igen. 🙂

Så, hur hittar vi till Flugsvamp 3.0?

2020-06-24: Flugsvamp 3 har ny adress, och har även installerat säkerhet mot DDOS-attacker. Anledning till den nya adressen är att den är av en ny (och längre) version som är säkrare. Ny adress till Flugsvamp: http://fs3oooohdzhswr4v3dozk6aqekqrvhcbhi7inn6avv7tvwlsauqvqqad.onion för utförlig guide för darknet finns det en här och några av langarna som vi tycker är sjysta har vi skrivit om här.

 

Först och främst, har du inte TOR eller tidigare besökt sajter på Darknet så behöver du lära dig några saker. Jag kommer skriva en detaljerad guide så småningom för dig som är helt ny. Har du dator vana så klarar du dig kanske ändå, det du behöver är webbläsaren TOR och den laddar du ned här >>

Jag rekommenderar även användning av VPN, men du når sajten även utan bara det att din kommunikation med Flugsvamp inte blir fullt så säker som den skulle kunna vara.

När du har TOR klart, kopiera nedan .onion adress (fungerar inte i vanlig webbläsare, enbart TOR).

Adress till Flugsvamp 3.0

v3 (ny från 23 juni 2020)
http://fs3oooohdzhswr4v3dozk6aqekqrvhcbhi7inn6avv7tvwlsauqvqqad.onion

Påpekar också att dessa inte byts ut regelbundet, och använd endast
dessa adresser. Fungerar dessa inte så vänta tills information finns
på flera trovärdiga källor.

Och notera: Du MÅSTE alltså använda webbläsaren TOR för att nå nya
Flugsvamp, och alla andra webbplatser på Darknet också för den delen.

Regga dig, använd ett Användarnamn efter eget val, jag rekommenderar ett som inte har någon som helst koppling till dig. Och sedan ett lösenord, och använd här ett lösenord som du enbart använder här. Folk försöker hacka konton på daglig basis, skydda dig enkelt genom att ha ett säkert lösenord och som endast används här.

I det fall adressen här inte fungerar, så vänta och försök senare. Läs på forumet. Kika på vår nyhetssida. Var försiktig med att Googla efter darknet-länkar, det är inte ovanligt att det läggs upp phishing länkar.

Skaffa Bitcoin?

Har du inte Bitcoin, så rekommenderas LocalBitcoin, här behöver du inte TOR och du hittar dem här >>

Sälja knark på Darknet? Eller köpa? Inom Sverige.

Det finns ju en hel del sajter på Darknet för detta. Efter att Flugsvamp 2.0 stängdes ned så flyttade många svenska langare till andra internationella marknadsplatser. Och det funkar i och för sig, man söker på de som skickar från Sverige och kommer hitta ett gäng. Men visst är vi många som både saknar gamla Flugsvamp, och vill ha en svensk plattform. Fördelarna med att handla inrikes är flera, du får oftast det du beställer dagen efter om säljaren skickar snabbt – samt framförallt kommer praktiskt taget allt fram, brev inrikes registreras inte på samma sätt som från andra länder in i Sverige.

Adress till nya Flugsvamp forum är http://2r6bmfcsvk3cewhqfyz2pavm6bsfasgsmeldfsxtptpq6of6j5zc4iyd.onion/

Utbudet på Flugsvamp 3

Flugsvamp 3 är en webbplats, ha det i åtanke, så utbudet är ännu inte enormt, även om de klassiska drogerna finns här redan. Samtidigt är det ju en möjlighet för den som säljer, först in på Flugsvamp och erbjuda sina produkter så har man ju försprång. Många vill också kunna handla sina grejjer ”lokalt”. Kolla av de olika säljarna på Flugsvamps forum så får du en bra hint om vem du ska beställa av, samtidigt, som alltid, gå också på känsla. Alla försäljare börjar på 0 i rykte, även de som har de bästa grejjerna så var inte heller rädd för att testa.

 

Här har jag sökt på Kokain, och får 20 träffar på det (2021-08-16), några exempel på laddet som finns till salu just nu nedan..

Är man ute efter cannabis så är utbudet ännu bättre…

 

 

Amfetamin på flugsvamp

Även i kategorin tjack (amfetamin) finns mycket att tillgå. Det är något färre antal langare överlag jämfört med ett halvår bakåt, men det känns som det skett en rensning. De produkter som ligger till salu får bra betyg och även om kvaliteten var god tidigare har det senaste tiden blivit ännu bättre. 20 annonser finns aktiva under amfetamin just nu (2021-08-16).

Överlag är det bra grejjer som säljs i alla kategorier. Det finns dunder tjack och kokset håller fantastisk kvalitet som är ovanlig i Sverige. Vi har tidigare klagat på ketaminet, inte bara på FS utan överlag i Sverige och även internationellt men nuså vågar vi påstå att det är många som säljer bra keta. Angående dåligt ketamin i omlopp kan du läsa här, och det kan vara bra att läsa på för det finns fortfarande mycket pissketa som inte snortats upp och som åtminstone någon langare antingen inte bryr sig om eller förstår bättre: Vi har skrev om fenomenet med det dåliga ketat här.

Nya Flugsvamp är enkel att använda, det ska de ha beröm för, du ser direkt vad du ska göra liksom. Klicka på det du är intresserad av så listas allt, eller sök. Allt står stort och behändigt så både den mest tjackskadade gamla luffaren (som jag) och den dygnrake Stureplanskillen som ska fyllehandla hittar rätt här. Fan, man kan nästan säga att det är handikappsanpassat att köpa grejjer här.

Man kan sakna vissa funktioner, som t ex att lägga saker i varukorgen även om man inte har pengar på kontot. Oftast vill man ju lägga ner dem och sedan skicka Bitcoins. Jag hittar inga recensioner, bara antal stjärnor de fått 1 – 5 men ingen kommentar. Det är en viktigt del när man ska bestämma sig för vem man köper av när man provar en ny langare, eller köper en produkt man inte tidigare beställt.

Kort sagt, Flugsvamp 3.0 levererar och jag ska se om jag kan lägga en beställning nu när soc-bidraget trillat in.

UPDATE: 2019-03-04, utbudet ökar ganska bra på Flugsvamp 3. Hela 35 olika varianter på tjack och hur mycket olika röka som helst. Ser riktigt lovande ut. 🙂

UPDATE: 2019-05-03, riktigt bra utbud numera. Har ökat stadigt senaste månaden med många nöjda kunder enligt forumen.

UPDATE: 2020-04-25, FS3 fortsätter vara en succé och har nu varit live snart ett och ett halvt år. Tips på bra vendors finns här tillsammans med bra att veta för den nye knarkaren på Luffarns Pundarens Guide till Galaxen. Mer om hur du använder Darknet kan du läsa om på  Darknet för nybörjare.

UPDATE: 2021-08-16, Denna fantastiska marknadsplats blomstrar, över 2,5 år på nacken nu. Från djupet av mitt hjärta berömmer jag de män eller/och kvinnor som ligger bakom denna webbplats.

Och till dig som nyss upptäckt darknet och läser detta för första gången kan jag inte annat än verkligen rekommendera dig att ta dig tid att lära dig hur du går tillväga även om det känns jobbigt med Bitcoin, TOR och PGP – när du väl behärskar hur du gör är det är det så smidigt hela vägen.

373 Kommentarer
 1. Jag tror de som sköter FS3 fixar detta, men som du säger är drogforum ett alternativ för den som har ”panik”, nås på drogforum.org.

  Flugforum är förövrigt uppe nu även. 🙂

 2. Är det något fel med flugsvamp kommer ej in sen 20.Vill göra rätt för mig.

 3. Tjena, testa nya adressen som finns längst upp, den funkade för någon timma sedan i vart fall.

 4. Tjena mannen! Jag är ny här och jag skulle vilja komma in i marknaden för att både sälja och köpa. skulle du kunna hjälpa mig?

 5. Tjena,
  Grym sida, hjälpt mig mycket!
  Den nya adressen du gett fungerar dock inte för mig. Skulle du kunna lägga in hela den här?
  Lyckades logga in igår men när jag trycker på marknad så uppdaterar sen bara sidan och ingen ny adress.
  Ha det bäst!

 6. Jag kommer heller inte nu när jag provar.. vi väntar och testar lite senare igen.

 7. hq7i7v7amkk7bafqwkkfmim7kdazjl3p7o4z767mg2rnakvciar2pcqd.onion

  La du upp denna idag kl 15 luffarn?

 8. Tjena, japp, fast inte idag utan i förrgår kl 15. Den är ok!

 9. Lade min första beställning på FS tidigare idag men sedan dess så har jag fått ”felmeddelande 502”, vill bara försäkra mig om att det bara är en tillfällighet och inget att oroa sig för? Lite nojjig vid första köpet ;).

 10. Okej men hur verifierar jag adressen så jag kan se det signerade pgp meddelandet?? Kan du skriva exemplet i klartext istället snälla?

  flugsvamp.onion/verify/hq7i7v7amkk7bafqwkkfmim7kdazjl3p7o4z767mg2rnakvciar2pcqd.txt (???)

 11. Hej Sophie, testa att ladda om sidan några gånger med någon minut emellan. Funkar det inte då så tryck på städkvasten till höger högst upp så startar TOR läsaren om med ny identitet.

 12. Byt ut ”flugsvamp” som kommer först i adressen mot den långa adressen, t ex hq7i7v7amkk7bafqwkkfmim7kdazjl3p7o4z767mg2rnakvciar2pcqd.onion/verify/hq7i7v7amkk7bafqwkkfmim7kdazjl3p7o4z767mg2rnakvciar2pcqd.txt

  Sen kör du hela texten du ser i ditt PGP-program och den ska svara att adressen är giltig för FS3-admin om du har sparat ned deras publika nyckel.

 13. Jag har testat alla länkar här på sidan men kommer inte in sen igår kväll, ligger fs nere??

 14. Flugsvamp 3.0 RIP eller vad händer

 15. Antar att det är kört för fs 3. Och ingen förklaring eller någon uppdatering. Rip:(

 16. Jag kommer till captchan nu iallafall, men sen tar det stopp. Försöker igen senare.

 17. De kommer nog upp igen. Använd den temporära adressen.. jag kommer heller inte in just nu men vet att det vart segt senaste veckorna men till slut har jag kommit in.

 18. Tjena Luffarn, jag har försökt komma in på flugsvamp länge nu. Testar just nu med den här länken: hq7i7v7amkk7bafqwkkfmim7kdazjl3p7o4z767mg2rnakvciar2pcqd.onion

  Korrekt?

  I TOR får jag felmeddelandet:
  The proxy server is refusing connections

  Firefox is configured to use a proxy server that is refusing connections.

  Check the proxy settings to make sure that they are correct.
  Contact your network administrator to make sure the proxy server is working.

  Är det fel på några inställningar eller ligger Flugsvamp helt enkelt bara nere?

  ////////

 19. Testa att starta om TOR så att du får en ny identitet. Prova också gamla adressen, blir det likadant? Jag är själv inne just nu så att det funkar för mig.

 20. Kan luffarn dela den adressen han använder då ingen annan fungerar?

 21. Denna ska funka, jag kom in nyss: hq7i7v7amkk7bafqwkkfmim7kdazjl3p7o4z767mg2rnakvciar2pcqd.onion

 22. Har testat den länken du skicka i 2 timmar nu, kommer fortfarande inte in:/
  Står bara ”The connection has timed out”

 23. Har du startat om TOR? Det går också klicka på en icon med en städkvast på till höger överst, testa för jag kom faktiskt in. Jag vet inte om det kan vara en bra ide att prova byta ip på den VPN du använder, om du har en. Ibland har det funkat för mig förr vet jag.

 24. Funkar utmärkt för mig just nu, trodde inte det skulle fungera men när jag testade precis så kom jag in!

 25. Hallå luffarn har nu kommit ett steg närmare och kommer fram till mönster grejen, men varje gång jag trycker in den så får jag ”502 timeout” och att jag ska byta Tor identitet vilket jag gör om och om igen. Några förslag på att komma runt detta eller är det bara att fortsätta försöka tills jag kommer igenom

 26. Hej
  Det känns as trist att allt jag hann göra var att fylla på kontot med pengar. Sen när jag ska gå in och beställa kommer jag inte in :/ det var min första gång att handla hos flugsvamp. Hoppas det sparkar igång snart. Har tjack så jag kan testa komma in hela natten men sen då? Snälla snälla snälla få det att funka.

 27. Ja börja med att ladda om sidan några gånger, ibland räcker det har jag märkt. Annars ny TOR identitet, till slut kommer du in, och när du kommit in spara ner andra alternativa adresser som ges inloggad så blir det enklare sen.

 28. får man hem varan i brevlåda även om man bor i lägenhet så man har sån med 6 andra brevlåder i eller skickas det till ica eller liknande postombud?

 29. Till samma ställe som dina andra brev kommer.

 30. Kommer inte åt sidan på någon av adresserna som jag har, fick även en adress av en säljare som var specifikt för dem(jag kommer inte dela den) och den fungerar inte heller för den delen. Funkade i torsdags på main adressen så…

 31. Funkar för mig nu.

 32. Hej luffarn.

  Har du några fler temporära adresser att dela? Kommer inte in nu på den som börjar på hq7i7…

 33. Testa huvudadressen, tror den funkar!

 34. Hur går det med sidorna kommer inte in på varken forum eller köpe sajten.

 35. Luffaren?
  hq7i7v7amkk7bafqwkkfmim7kdazjl3p7o4z767mg2rnakvciar2pcqd
  Är den länken säker? Eftersom jag kommer in på FS med den men är osäker på äkthet så loggar ej in. Övriga länkar funkar inte för mig o det funkar inte hlr att byta server elr bridges.

 36. Yes, den är äkta! Det går att verifiera den genom att gå till den adressen, skriv /verify/ och lägg på adressen igen efter URLen men denna gång bnyt ut onion mot txt. I detta fall såhär: http://hq7i7v7amkk7bafqwkkfmim7kdazjl3p7o4z767mg2rnakvciar2pcqd.onion/verify/hq7i7v7amkk7bafqwkkfmim7kdazjl3p7o4z767mg2rnakvciar2pcqd.txt

  Då ska ett signerat meddelande visas, och med FS publika PGP nyckel kan du kolla att det är äkta. Lite krångligt men en bra vana att göra såfort du ser en ny adress.

 37. Hur ser det ut med forumet, är Det uppe under annan länk?

 38. Ja det finns åtminstone en alternativ adress som du hittar som inloggad!

 39. Tjooo är det någon mer än mig som fått vänta i mer än 30 timmar för insättningen till flugsvamp från bitcoin plånboken…. 30 timmar och den här ej kommit in än…så jävla segt

 40. Sitter också och väntar på insättning

 41. Grannen kom nyss in och sa att han väntat hela dagen på att stålar ska komma in på hans konto så han hinner beställa till helgen, så det är fler med det problemet. Vet faktiskt inte vad det kan vara, men det är jäkligt mycket transaktioner i bitcoin-världen just nu.

 42. Kan säga att jag satte in för cirka 24 timmar sen via Electrum, men det tuggar bara på utan att något händer.

  Gjorde ett test och skulle sätta in 50kr för tre timmar sedan. Procentuellt körde jag 90% i transaction fee bara för att snabba på det hela och se om det funkar, men inget händer ändå.

 43. Uppdatering: Det tog typ 48 timmar för stålarna att komma in. Tror det är som Luffarn säger, BTC är hett just nu och det pågår säkerligen miljontals transaktioner 24/7.

  Får hoppas det sjunker i popularitet så man kan få sitt KNARK i framtiden.

 44. Har inte kommit in på flugforum nu på flera dagar, vad händer?
  Anyways, är det någon som vet MYCKET om btc & hur man gör transaktionerna ospårbara?
  Mvh

 45. Is it safe to send your address again in messages?

 46. Encrypt the message if you d that. Look for the vendors PGP key on the profile.

 47. Ser att många skriver att de fått vänta på insättningen i upp till ett dygn och mer därtill ibland.
  Får ni in pengarna sen eller hur ser det ut för er?

 48. Hej jag vet inte vad jag ställt till med
  Men jag kommer inte längre in på FS
  Står att jag är typ blockad

  Vet inte om jag av misstag använt nån fel adress

  Vad ska jag göra
  Har pengar kvar på kontot och jag behöver flugsvamp
  Please vad fan ska jag göra

  En ledsen tjej

 49. Hur kontaktar man en säljare? Jag klickar skriv meddelande men deras PGP nyckel kommer endast upp. är det något förhandskrav på att kunna skriva meddelande till säljare?

 50. Vet faktiskt inte om de kanske lagt till något nytt så att ditt konto måste ha en viss ålder eller innan du kan skriva.

Lämna ett svar