Debatt

Att undvika böter, polis och domstol

Att undvika böter, polis och domstol

Som hobby-pundare hamnar man ofta i diverse trubbel med lagens långa arm, som de kallar den. Men det kan finnas ett riktigt intressant sätt att undvika mycket som har med rättsapparaten att göra. Hela konceptet sitter långt inrotat så det kan vara lite svårt att greppa, och även om man greppar det så kan det vara jävligt svårt att ta till sig det… liksom funkar det i praktiken? Jag har hört historier om folk som kört denna linje hela vägen och klarat sig, så det kan vara värt att lära sig! Jag ska förklara och ge lite mer info nedan och videon längst ned ger en toppen förklaring på hur man kör detta juridiskt.

Myndigheterna är serviceföretag

Alla slags organisationer, institutioner, och myndigheter är att se som företag. Serviceföretag. Polisen är avlönad av folket. Liksom regeringen och de ska till folkets tjänst.

Du är inte ditt personnummer

Inte heller är du ditt namn, du är du. Du äger din kropp och de egendomar du har. För att någon ska kunna bestämma över din kropp måste du ingå ett kontrakt, detta gör vi ofta ganska omedvetet.

I polisförhör och domstol, är alltid det första du får göra att gå med på att du är ditt NAMN och ditt personnummer, och medge att du är en person. I och med att du gör det så ingår du kontraktet och har skyldigheter, men färre rättigheter. Du medger i samma stund att du går med på att lyda Sveriges lag och accepterar domstolen som din överordnade.

Men om du inte medger detta, varken i förhör eller i domstol eller i kontakt med myndigheter. Utan hävdar din rätt som levande man, eller levande kvinna. Hävdar din rätt att din kropp är din egendom, bara du bestämmer över den och vad du gör med den. Och detta måste ju vara särskilt intressant i ett mål där man står åtalad för missbruk.

För när du hävdar att du inte är en person, utan levande man eller kvinna så har du inte accepterat narkotikalagstiftningen heller. Kontraktet där du skrivit på att du accepterar den rekommendationen saknas, och såvida åklagaren inte kan visa ett av dig påskrivet kontrakt så har du inte gjort något lagbrott.

Principen är egentligen enkel, du är fri precis som en fågel. Ingen kan tala om för den att den inte får äta hampa frön med THC i, för att ta ett dåligt exempel. Du är född lika fri, men vid födsel får din kropp ett namn och ett identifieringsnummer som vi kallar personnummer. Personnumret funkar som ett organisationsnummer för ett företag, och din person är att se som ett företag där du när du vill kan ingå kontrakt mellan parter för att komma överens och göra livet enklare, men vi blir något lurade att tro att vi ÄR det företaget bestående av namn och personnummer, vilket faktiskt inte stämmer alls.

”Polisen kommer skratta om jag står och hävdar att jag inte är mitt namn och mitt personnummer”, ja sannolikt, men kör man hela racet så har man rätt i slutändan, om man pallar att stå på sig hela vägen såklart, och det är inte lätt!

Du får ändå ingå kontrakt med ditt namn i andra ärenden. Men kan neka ibland, din person är ett företag och du väljer själv när du vill använda det. I övrigt är samtliga de rekommendationer som myndigheter felaktigt kallar för lagar, faktiskt just bara rekommendationer. Inget du måste följa som levande man eller kvinna.

Hur funkar detta juridiskt

Brott av typen där du förfogat över din egendom, är inte brott om du inte erkänner att du är ditt namn och personnummer. Brott där du begått en lagöverträdelse mot en annan man och kvinna är fortfarande brott, i dessa lägen funkar inte detta. T ex misshandel, stöld eller skadat något.

Exempel på när detta funkar är skatteärenden, när du anordnar fest, när ni är många män och kvinnor samlade (aktuellt idag på många sätt), om du brukar droger, köper droger, odlar cannabis.

Flera engelska länder kallar det som går under ovanstående för Common Law, på svenska kanske det kan översättas till allmänna lagen.

Hur du gör praktiskt

Om en snut går intrång på dig, vill gå in i din lägenhet. Vill visitera dig. Vill beslagta något så måste du hålla språket på en nivå som gör att du inte av misstag råkar godkänna att du är ditt personnummer. En polis har inte rätt att bestämma över dig såvida du inte skadat någon annan eller någons egendom. Eller en man eller kvinna hävdar att du begått brott (skriftligt). Eller då kontrakt finns.

Börja med att fråga efter polisens namn, och begär att se på dennes legitimation. När du fått det gå vidare enligt nedan:

 1. ”Är jag din egendom”, svaret borde bli nej. Vägra svara på andra frågor innan du får dina besvarade. Bara tig i övrigt.
 2. ”Har du eller någon annan från ditt serviceföretag rätt att administrera över egendom utan rättighet?”, Svaret bör bli nej även här.
 3. ”Var finns kontraktet som visar att du eller annan man eller kvinna från det företag du arbetar för har jurisdiktion över mig eller min egendom?”
 4. Har ni ett verifierat hävdande från en annan man eller kvinna att jag orsakat fel eller skada?

Kräv därefter svar på dessa frågor på ett dokument med handskriven signatur som kan verifieras.

Se filmklipp, 15 min.

Denna kille beskriver hela situationen ganska bra, och det finns fler klipp där man får exakta instruktioner så att allt blir korrekt juridiskt, och jag rekommenderar verkligen att du sätter in lite grann. Även om du aldrig kommer praktisera upplägget så är synsättet väldigt bra och vettigt att börja ta till sig det, för det är faktiskt så att myndigheterna står till vår tjänst och inte tvärtom.

 

Det finns en serie klipp från samma skapare. Och det finns jättemycket info om hur Common Law funkar, både i Sverige och andra länder så detta är inget nytt egentligen, bara det att vi är SÅ inrotade i systemet att vi fastnat i det.

Skaparen ovan har också en webb där du kan hämta skriftliga instruktioner och mallar för vad du kan sätta upp för notis på t ex din dörr för att det ska bli en lagöverträdelse om en polis går in utan tillstånd! Länkar nedan…

Vidare läsning

 

Hoppas du har nytta av infon, och sprid gärna detta vidare – för det kan vara ett jävligt bra steg i att folket tar tillbaka den makt de ska ha.

 

2021 sprutans år polisstatens föds

2021 sprutans år polisstatens föds

Jag måste erkänna att jag vart aningen orolig för ungefär ett år sedan när kineserna spred filmklippen där folk dog som flugor, och det gick ett par månader innan jag började inse att det är nog inte mer än en förkylning det handlar om. Jag följde redan i början både officiell information och tog också till mig information från källor som i de flesta sammanhang idag blir censurerade eller inte kommer till tals, och det har jag att tacka all den fritid vi har här ute.. vi jobbar ju liksom inte så vi har en hel del tid på oss att fundera på hur det ligger till med livet, med världen och filosoferar över det mesta. Inte sällan fett påtända, så det blir verkligen spridda ideér, de flesta heltokiga men ibland får vi till det.

Konspirationsteorier

Jag tänkte ta upp alla möjliga argument, vettiga såväl som konspirationsteorier. Läs dem med öppet sinne, jag är inte emot vaccin generellt men jag är starkt för droger och berusningsmedel så det är inte ren goja jag skriver! Vissa argument ser jag själv som… svåra att se en koppling till, men jag har med dem ändå tills vidare enligt ”ingen rök utan eld”-principen så får vi ju se sen. Jag tränade en gång mitt tålamod genom att lyssna på en som påstod att jorden är platt. Det var svårt. Jag ville egentligen skratta innan jag lyssnat men tänkte att jag ska ge mig själv en utmaning och seriöst höra vad mannen har för argument. Jag är tacksam för det, jag är rätt övertygad om att jorden är rund så han ändrade inte min uppfattning, men jag lärde mig att lyssna på folk som har befängda teorier och genom åren har jag lärt mig väldigt mycket från just det. Och ändrat uppfattning många gånger, om många saker. Så – är du en av dem som skrattar åt antivaxxers, eller tar för givet att vaccinet är bästa sättet att hålla dig frisk.. prova att nollställa dig och läs, och se om du lär dig något. Du behöver inte ändra dig!

Antivaxxer

Problemet idag är att så fort man öppnar munnen, och påpekar att det här vaccinet kanske inte är så bra, så kan folk bli förbannade. Det skiter väl egentligen jag i men jag skulle kunna sätta mitt liv på spel för att folk ska få säga vad de tycker. Och frihet överlag, och då menar jag mer än bara min rätt att få dra en lina i snoken när jag vill. Jag är själv inte emot vaccin, tvärtom. Men jag tror detta vaccinet är ren bullshit.

Det handlar om rädsla – inte ett virus

Du känner till placebo-effekten? toppen. Motsatsen heter nocebo och den är lika verkligen som den mer positiva placebo-effekten. Det betyder alltså att om du tror att du kommer bli sjuk eller har en viss sjukdom så löper du en viss risk att verkligen bli det, till skillnad från placebo där din positiva inställning och ett eventuellt piller du tror är ett läkemedel faktiskt gör dig friskt även om det är ett socker-piller. Så över tid blir folk förkylda, i vanliga fall inget allvarligt. Hostar lite och snorar lite, frisk på några dagar. Men denna gång, så finns det alltid ett visst antal som kommer gå in i rädsla, och oroa sig och det är då symptomen blir illa och kan leda till döden. Det är det som händer nu, tack vare den mediala uppståndelsen. Sedan fanns det antagligen ett virus i början, man-made eller inte, där allt började. Och det kanske finns än men det är inte i närheten av en pandemi, den har vi skapat själva.

Nya lagar och förslag

Har ni sett alla dessa lagar, och pandemilagen är bara en. Bakom kulisserna rullas det ut massor av olika kontroll-lagar som t ex ger polisen rätt av avlyssna dig ifall du kan ha umgåtts med någon som är misstänkt för brott, det där täcker typ in hela befolkningen. Vi har lagen om hemlig dataavläsning, du kan se den här. Lika många sjuka förslag ligger inne på riksdagen, t ex att snabbutbilda 10 000 nya poliser.

Polisstaten föds

Rullas ett kontrollsamhälle ut? Där du bevakas och kontrolleras, viruset var en perfekt anledning. Tror du att du kommer återfå din frihet, få festa och resa igen när du tagit ”ditt” vaccin? Glöm det – det blir nya tider, och det kan gå i flera riktningar men man kommer göra ett seriöst försök att rulla ut ett kontrollsamhälle, kanske inte alltför olikt den version du kan se i Hunger Games. Det kommer bli mer och mer övervakning, mer kontroll. Mindre frihet. Angiveri när grannen är ute utan munskydd. Generell fattigdom och svält kanske? Vill man dela upp och splittra befolkningen? De som styr brukar vilja söndra och härska så någonstans känns det som att den strategin används just nu.

 • Förslag hos Riksdagen – snabbutbilda 10 000 poliser, källa här. Hade viruset vart ”på allvar” hade man nog snabbutbildat 10 000 sjukvårdare istället, eller vad tror du?
 • Det görs även åtgärder till att komma åt vad som kallas ”desinformation”. Passar bra inför ett kontrollsamhälle.
 • Polisen i dialog med ett kinesiskt övervakningsbolag som erbjuder massövervakning och har algortimer för ansiktsigenkänning. Artikel här.
 • Att hålla avstånd är idealiskt för ansiktsigenkänning.
 • Munskyddet är en symbol för att du ska hålla käften och lyda.
 • Bill Gates är inte den som är känd för att utveckla något som skyddar mot virus, utan tvärtom, sedan kanske det går bättre denna gången men man har all rätt att vara skeptisk!
 • Vaccinet kan inte ha testats ordentligt, eftersom tid inte getts och det är dessutom alldeles för mycket stålar i spelet för att inte köra spelet hela vägen. Stora läkemedelsbolag har aldrig varit välgörare, det är stålar och makt det handlar om till skillnad från våra langar-polare som hjälper oss bli bänga med sjysta grejjer som de säljer till nästan inköpspris!
 • Vården gick på ”knäna” redan innan förkylningsstiderna. Men det har på sistone även sparkats folk från vården, och rutinerna har gjorts mer omständiga. Så ja, de har de säkert jobbigt, men det beror inte på någon påstådd pandemi.
 • Testerna som tas används för att boosta upp resultaten i antal ”fall”. Testerna tas ofta fler gånger, finns historier om sjuksköterskor som ombetts ta testet upp till 5 gånger på samma patient för att få ett positivt resultat. Allt är boostat, såväl fallen som dödsfallen. Söker man statistiken på antal döda så utmärker sig inte detta året, det skyller man på att ja det har ju vart färre som dött i trafiken osv eftersom man är hemma mera.
 • En journalist som inte har uppfattningen som mainstream rapporterar skulle inte få jobba kvar, som en som skriver i media måste du ligga i linje med att det finns ett livsfarligt virus och att alla  måste vaccinera sig med experiment-vaccinet.
 • Många försök att visa på botemedel mot viruset blev tystade, vet inte hur mycket sanning det är i det men det finns en serie läkare som har svårt att få sagt sina ord (censurerade på Youtube osv) faktiskt menar att det fanns bra mediciner. Big Pharma ville ha locket på!
 • Vi ligger i en tid då vi nyttjar sjukt mycket av jordens resurser, västvärlden har sugit ut andra delar av världen för att leva väl. Nu när det växer upp en ny medelklass, som vill konsumera lika hårt så vet makteliten att det inte går, det måste till ett nytt system och ett kontrollsamhälle är ett alternativ som de tror kan fungera. Blir man kanske impotent och steril av vaccinet?
 • Hur ligger det till med pengar, banker och världsekonomi. Funkar skuldsystemet eller måste det till en kris som ursäkt att skylla på. The great reset snackas det om. Det är väl ett ypperligt tillfälle?
 • Läs mer enligt World Economic Forum här https://www.weforum.org/great-reset/ eller hur det fritt tolkats på Wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Reset
 • 5G, och snabb uppkoppling är också en nyckel för att kunna ha drones och kameror och annan bevakning. 5G som många tar upp som konspirationsteori kan också påverka din kropp, positivt eller negativt. All energi kan påverka din kropp och det behöver inte vara farligt. Historiskt sett har man gjort misstag och skrattat åt att t ex radioaktivitet skulle vara farligt – tills folk började få cancer på 50-talet. Så att kasta bort en teori för att man vill peka finger och säga foliehatt för att man vill underhålla sig själv och locka skratt är rätt puckat. Bättre att säga ”jag vet inte”, när man faktiskt inte vet.

Läkare som varnar för just detta experiment-vaccin

Ganska bra film att se på för fakta om vaccinet, ifall det är experimentellt och om det verkligen behövs. Hon är inte någon ”antivaxxer” och det är inte jag heller men jag är lika övertygad som henne om att detta vaccinet ska man låta bli. Se den!

 

 

Ett annat klipp, ganska enkel att se på. Det finns faktafel och man behöver inte hålla med om allt men den pekar i rätt riktning kanske? Gjord av kvinnan bakom trueU.nu – Mia Engevik. Se filmen här.

 

Rainbow warriors

Så med detta, käre knarkar-vän, ber jag dig att avstå från att vaccinera dig mot denna förkylning. Inte för din egen skull, och inte för min, utan för framtidens skull. Därför att när kontrollsamhället faller, om det nu rullas ut, så behövs du. Och det är inte jag som säger det, utan indianbröderna. Nedan profetian som förutspår att sånna som du och jag ska bygga upp världen, och då är det bättre att du inte har detta vaccin i dig, jag lovar!

The rainbow prophecy

When the earth is ravaged and the animals are dying, a new tribe of people shall come unto the earth from many colors, classes, creeds, and who by their actions and deeds shall make the earth green again. They will be known as Warriors of the Rainbow.

 

Jag kan ha fel

Jag har ofta fel, och det vore bäst om jag hade fel även denna gång och att vaccinet är skitbra. Men bara minsta misstanke till att det är en agenda bakom är skäl nog att tänka till några extra gånger och försöka få perspektiv på frågan.

Romerna – tiggarna som invaderar Sverige

original

Du har säkert också sett dem, zigenarna från Rumänien som kommer hit och tigger. 2000 nya om dan anländer till Sverige – ja det 60 000 nya tiggare i månaden. Om det får fortsätta såhär, så har det kommit 700 000 nya april 2015. Och vid år 2025 så kan de vara majoritet. Då tar dom över Sverige!

Vad tycker ni om detta kära vänner?

Jag fann en fantastisk möjlighet med dessa lata människor. De kan hålla koll efter snuten, dom sitter ju i varje gathörn… perfekt!

Sanningen om Lundsbergs internat

I veckan har det ju snackats om internatet Lundsbergs där ett par elever när det var nollning fick lite stryk occh blev lite brännmärkta. Det blev ett jävla liv och massa skriverier i tidningar och snack i TV och radio. Folk jämförde händelsen med Jan Guillos bok ”Ondskan”.

Alltihop är påhittat, det förekom aldrig någon brännmärkning. Både nollarna och de utsatta är polare och umgås och skrattar med varandra efter nollningen – men i tidning och media målades de ju upp som utsatta och förskräckta.

Det finns inga brännmärken heller, alltihop är uppgjort för att testa vilken uppmärksamhet de får, ett skämt.. men det är det inte många som vet om ännu.

Kungen på Lundsbergs internat

kungen-lundsbergs

Även om det är lite tuffa tag vid nollning så är väl det ingen fara, man ska lära sig att ta lite stryk. Vi som är lite kriminella och tar droger lär oss gatans lagar, kanske borde man ha lite droger på skolorna också så att ungarna inte blir så gnälliga, lite brännmärken är väl fan ingen fara.

Gillar att pissa i hissen

Gillar att pissa i hissen

Har du undrat vafan det är för folk som pissar i hissar? Särskilt de som är lite mer av allmän karaktär.

Jag kan berätta att jag är en av dem som gillar att pissa i hissar, jag kanske inte är Sveriges största hisspissare, men åtminstone en 10 – 20 hissar om året brukar det bli som man pissar i. Jag tycker det är förbannat skoj, och jag har själv både i Götet och i Tokholm (mest på tunnelbanehissarna) varit i hissar som jag inte själv pissat i men som luktat stark piss. Så jag VET att ni är fler därute som gillar att pissa i hissar, träd fram nu… det är inget att skämmas för. Tillsammans kan vi pissa ner alla hissar, om vi kan organisera oss!

Inget är ju så kul som att pissa i en hiss för ett hyreshus där en polare bor, sen efter några dagar när det börjar stinka undrar han vem fan som är så jävla dum o pissar i hissen. Då kan man le och må bra och säga något i stil med.. ”Jadu, antingen får du väl stå ut med lukten, eller så får du väl hämta skurhink och sätta igång”

Och du, brudarna gillar att pissa i hissen också.. iallafall våra brudar här i Uddebo och Tranemo! Kolla bara…

Fyfan, nu är snuten på Twitter!

Fyfan, nu är snuten på Twitter!

Ja, äckligt värre är det. Nu finns bängen på twitter också. twitter.com/polisen_sthlm

Vad de nu ska där att göra, kommunicera sin jävla skit antar jag. Om vi skulle ta och plocka twitter kontona polisen_tmo för Tranemo och polisen_boras kanske och twittra om vart bängafan står och har kontroller kanske? Vore bra, för oss som gillar att dricka ett par bira eller några glas vin och köra bil lugnt och tryggt. Eller när man har lite stöldgods i skuffen.

Så löjligt så det finns inte ju…

Här är listan på Sverige demokraterna 5700 st!

Här är listan på Sverige demokraterna 5700 st!

Ajjemän, Sverige demokraternas intresseanmälningar har publicerats på nätet. Här kan du granska dem som anmält intresse på din ort och se om just någon av dina vänner kanske har röstat på SD Sverige demokraterna! Det har varit en hel del skriverier om detta nu. Artiklarna hittar du här:

Dagensps

”Det här är ett hot mot demokratin”, säger partiets pressekreterare Erik Almqvist till Aftonbladet.

Kuriren

Vasabladet

Aftonbladet

DN

SVD

Här har du t ex tre styckna från Tranemo, med telefon nummer och alltihop!

harry ericson ängliden 516 41 tranemo [email protected] 0321–60404 karta Medlem Jag kan tänka mig att arbeta aktivt för partiet, så ring upp mig. sänd kuriren

Lena Björklund vitsippevägen 4 514 42 tranemo [email protected] 0705680752 karta Medlem

leif Björklund vitsippevägen 4 514 42 tranemo [email protected] 0706-973366 karta Medlem

 

Hela härliga listan hittar du här: Sök Sverige demokrater på din ort!

Dags för behandlingshem

Dags för behandlingshem

Ajjemän vettu, nu ska Boffar-Lasse in på en P-34, fan va gött för honom. Han trodde han skulle få en rejäl volta för tjacket han torskade med.

Denna gången ska han ta det på allvar o försöka antingen dra ner jävligt mycket på pundandet eller sluta helt. En polare fick hjälp av Aramia och han ska se om han kan få det med, tydligen ska de ha bra behandlingshem för Psykiatriboende kring Skövde.

Politiskt parti låg bakom skandalen

Politiskt parti låg bakom skandalen

Det var en solig eftermiddag, två socialdemokrater över 60 bast satt på en solig uteservering tillsammans med en välbeställd riksdagsman.

Socialdemoktraterna som inom några år skulle gå i pension var bittra, sura på att de inte hade tillräckligt med pengar, inte skott sig på samhället som sina partikamrater gjort. Den välbeställde riksdagsmannen gottade sig i sina kamraters olycka, och när ölen skvalpade i magen och det skadeglada humöret kom fram la han fram sitt förslag…

Fan grabbar, ni ska ändå snart i pension. Ska vi inte ta o sänka skeppet? Vi kör en media grejj och skickar ner sossarna i avgrunden precis innan valet. Va, vad säger ni? Ni har ju bara fått skit av partiet ändå, är det inte sags att tjäna en hacka? Ni får två miljoner var!

Sossarna ryckte till, och lyssnade…

Vi kör en prostitutionsaffär, ni plockar varsin hora en kväll. Jag ser till att det når media på ett eller annat sätt. Ni får det hett om öronen några dar, men två miljoner på fickan.. svart. Skattefritt! Sen kan ni leva loppan på Bahamas. Vafan skit i vad folk tycker!? Vad säger ni?

Och så blev det.. Soss-gubbarna och kampanjen sattes i verket, du har garanterat själv läst om de bittra gubbarna?

Droger är livet!

Droger är livet!

Att droger skänker glädje och lycka det vet vi väl alla vid det här laget? Men bängen och de andra myndigheterna är ständigt på om att de ska göras razzior och gnäller och har sig. Nu vill de stoppa de lagliga drogerna också.

De är tur att man kan åka utomlands och få sig en ordentlig knarkar-resa lite då och då.. och du, har du fortfarande inte provat droger som amfetamin, MDMA och annat ofarligt så är det dags nu tycker jag. Du vet inte vad du går miste om, droger skänker lycka… till skillnad från alkohol som drar folk i fördärvet!

Mera knark till folket! (Och särskillt här i Tranemo och Uddebo skulle det behövas en sån jävla lastbilslast med E och Tjack, synd att man själv är lite för feg för att bli stor-langare 🙁 )