Debatt

Piratpartiet

Piratpartiet

Tänk om det fanns ett system där man fick gratis lön, droger var lagliga och anonymitet på nätet en självklarhet. Politik brukar i vanliga fall ofta slöseri med tid. Men jag gillar vissa ideér och kanske kommer du också tycka det låter vettigt. Eller åtminstone en bra början..

Basinkomst, vi kan sparka onödiga tjänstemän

Tänk om man fick gratis lön varje månad, utan att göra något. Det är möjligt, det där med gratis lön kallas basinkomst eller basic income, ibland för medborgarlön och provas lite här och var med ganska goda resultat. Det är som att alla socialbidrag, försäkringskassor, bidrag och andra ersättningar du ansöker om och kanske får kan tas bort, då kan också alla som arbetar inom alla dessa institutioner också sparkas och hela administrationen i systemet kan bantas ned. Besparingen används till att ge alla ett månatlig summa pengar, utan krav och ansträngning. Det blir ingen saftig lön, men det är en grund, och man kanske även kan överleva på beloppet om man är väldigt ekonomisk. Den som jobbar får den också, alla över 18 år och upp till 65 ska ha rätt till basinkomsten.

Lite mer att läsa om Basinkomst och hur den frågan drivs av olika organisationer: Basinkomst.nu och Wikipedia och Piratpartiets plan för att införa det här.

Systemet är ruttet

Sossar eller moderater, eller något annat av de större partierna i riksdagen spelar ingen större roll. De är marionetter och i mångt och mycket blir resultatet ganska likvärdigt oavsett vilket parti eller block som som ”vinner”.

I min värld känner jag också att de åsikter jag står finns inte representerade, jag skulle vilja se kungahuset avsatt och kungen hänvisad till kön på arbetsförmedlingen som alla andra sysslolösa, hela systemet behöver byggas om från grunden på andra grundvalar än pengar.

Vården borde vara friskvård och inte sjukvård, med förebyggande insatser. Droger omedelbart legaliseras och saklig och sann information spridas i tidig ålder, för de som hamnar i missbruk eller överdrivet bruk ska hjälp finnas istället för skuld och skam.

Lapplisor, parkeringsautomater, irriterande avgifter som bara skapar irritation och administrativ börda måste bort, kollektiv trafiken borde inte kosta. Och överhuvudtaget kan många onödiga byråkrater och tjänstemän tas bort så de får göra något de tycker är kul. Och lapplisorna skulle också må bättre av en syssla där de känner sig förverkligade istället för förnedrade.

Men PiratPartiet..

Det finns några partier som skiljer sig, och min favorit är PiratPartiet.

Piratpartiets mål, är att inte behöva finnas. Piratpartiet har tre punkter som jag älskar, det är

 • Drogpolitik, en försiktig strävan mot legalisering.
 • Din integritet. Din rätt att vara anonym, inte utsättas för övervakning och bevara ett fritt internet.
 • Basinkomst. Oavsett om du jobbar eller inte ska du ha rätt till en viss summa varje månad. Ersätter andra bidrag som t ex socialbidrag och gör att alla socialsekreterare blir arbetslösa. Bara den är ju guld, tänk att få fira utanför socialkontoret i Tranemo och peka finger och skratta åt Fitt-Britta som hon kallas…Västsveriges mest hatade socialsekreterare.

Du kan bli medlem i Piratpartiet här.

PiratPartiets principprogram är grunden för alla politiska ställningstaganden och beslut.

Piratpartiet vill bygga ett samhälle på deltagande, frihet och demokrati. Vi vill frigöra kunskap och kultur och skydda ditt privatliv.

Du kan läsa hela principprogrammet här .

Piratpartiets drogpolitik

Dagens restriktiva narkotikapolitik är baserad på en evidensfientlig syn på droger, missbrukare och brukare. Piratpartiet vill se en narkotikapolitik där vi hjälper dem som behöver hjälp, och med vissa regleringar låter dem som vill bruka droger göra det, under förutsättning att deras bruk inte skadar andra.

Fokus i en piratpartistisk drogpolitik är – i linje med Piratpartiets syn på människans värde – att hjälpa, minimera lidande, och ge så goda chanser som möjligt till ett rikt och lyckligt liv. Vi vill därför lägga om politiken från förbud till skademinimering. Välfärdssystemet måste ta ansvar för att hjälpa de missbrukare som behöver hjälp att komma ur sitt helvete, istället för att kriminalisera dem och därmed tvinga ned dem djupare ner i både missbruk och den kriminella världen.

Piratpartiet finns i många länder, och har tagit mycket plats i vissa länder. Ett exempel är Tjeckien. De senaste åren har Piratpartiet seglat upp som största utmanare till det styrande partiet ANO, lett av oligarken Andrej Babiš. Efter framgångar i regionvalen beslöt de tjeckiska piraternas medlemmar om att gå i valkoalition med partiet STAN (oberoende lokala politiker) och därmed göra anspråk på att leda regeringen i Tjeckien efter höstens val. Den senaste opinionsundersökningen visar att piraternas ledning över ANO kvarstår.

På Island var det alldeles nyligen val, på Island är Piratpartiet ganska stora sedan några år, för de isländska piraterna blev resultatet i det närmaste identiskt med resultatet vid deras senaste val 2017. De fick 8,6% av rösterna, med starkast stöd i Reykjavik, där partiet ingår i den styrande koalitionen. Det isländska Piratpartiet har nu blivit omvalda i nationella val fyra gånger – 2013, 2016, 2017 och 2021.

Det svenska PiratPartiet har haft bättre dagar än just nu. I Europaparlamentsvalet 2009 fick Piratpartiet 7,13 procent. Och det har varit lokala framgångar från och till, ett tag hade Svenska PiratPartiet 50 000 medlemmar. Men – det går en trend i att lyfta den sorts politik som Piratpartiet driver.

Hjälp Piratpartiet

Rekrytera en till Pirat. Mer info här på Piratpartiets sida och kampanjen Guldpiraten.

 

 

 

 

 

 

Att undvika böter, polis och domstol

Att undvika böter, polis och domstol

Som hobby-pundare hamnar man ofta i diverse trubbel med lagens långa arm, som de kallar den. Men det kan finnas ett riktigt intressant sätt att undvika mycket som har med rättsapparaten att göra. Hela konceptet sitter långt inrotat så det kan vara lite svårt att greppa, och även om man greppar det så kan det vara jävligt svårt att ta till sig det… liksom funkar det i praktiken? Jag har hört historier om folk som kört denna linje hela vägen och klarat sig, så det kan vara värt att lära sig! Jag ska förklara och ge lite mer info nedan och videon längst ned ger en toppen förklaring på hur man kör detta juridiskt.

Myndigheterna är serviceföretag

Alla slags organisationer, institutioner, och myndigheter är att se som företag. Serviceföretag. Polisen är avlönad av folket. Liksom regeringen och de ska till folkets tjänst.

Du är inte ditt personnummer

Inte heller är du ditt namn, du är du. Du äger din kropp och de egendomar du har. För att någon ska kunna bestämma över din kropp måste du ingå ett kontrakt, detta gör vi ofta ganska omedvetet.

I polisförhör och domstol, är alltid det första du får göra att gå med på att du är ditt NAMN och ditt personnummer, och medge att du är en person. I och med att du gör det så ingår du kontraktet och har skyldigheter, men färre rättigheter. Du medger i samma stund att du går med på att lyda Sveriges lag och accepterar domstolen som din överordnade.

Men om du inte medger detta, varken i förhör eller i domstol eller i kontakt med myndigheter. Utan hävdar din rätt som levande man, eller levande kvinna. Hävdar din rätt att din kropp är din egendom, bara du bestämmer över den och vad du gör med den. Och detta måste ju vara särskilt intressant i ett mål där man står åtalad för missbruk.

För när du hävdar att du inte är en person, utan levande man eller kvinna så har du inte accepterat narkotikalagstiftningen heller. Kontraktet där du skrivit på att du accepterar den rekommendationen saknas, och såvida åklagaren inte kan visa ett av dig påskrivet kontrakt så har du inte gjort något lagbrott.

Principen är egentligen enkel, du är fri precis som en fågel. Ingen kan tala om för den att den inte får äta hampa frön med THC i, för att ta ett dåligt exempel. Du är född lika fri, men vid födsel får din kropp ett namn och ett identifieringsnummer som vi kallar personnummer. Personnumret funkar som ett organisationsnummer för ett företag, och din person är att se som ett företag där du när du vill kan ingå kontrakt mellan parter för att komma överens och göra livet enklare, men vi blir något lurade att tro att vi ÄR det företaget bestående av namn och personnummer, vilket faktiskt inte stämmer alls.

”Polisen kommer skratta om jag står och hävdar att jag inte är mitt namn och mitt personnummer”, ja sannolikt, men kör man hela racet så har man rätt i slutändan, om man pallar att stå på sig hela vägen såklart, och det är inte lätt!

Du får ändå ingå kontrakt med ditt namn i andra ärenden. Men kan neka ibland, din person är ett företag och du väljer själv när du vill använda det. I övrigt är samtliga de rekommendationer som myndigheter felaktigt kallar för lagar, faktiskt just bara rekommendationer. Inget du måste följa som levande man eller kvinna.

Hur funkar detta juridiskt

Brott av typen där du förfogat över din egendom, är inte brott om du inte erkänner att du är ditt namn och personnummer. Brott där du begått en lagöverträdelse mot en annan man och kvinna är fortfarande brott, i dessa lägen funkar inte detta. T ex misshandel, stöld eller skadat något.

Exempel på när detta funkar är skatteärenden, när du anordnar fest, när ni är många män och kvinnor samlade (aktuellt idag på många sätt), om du brukar droger, köper droger, odlar cannabis.

Flera engelska länder kallar det som går under ovanstående för Common Law, på svenska kanske det kan översättas till allmänna lagen.

Hur du gör praktiskt

Om en snut går intrång på dig, vill gå in i din lägenhet. Vill visitera dig. Vill beslagta något så måste du hålla språket på en nivå som gör att du inte av misstag råkar godkänna att du är ditt personnummer. En polis har inte rätt att bestämma över dig såvida du inte skadat någon annan eller någons egendom. Eller en man eller kvinna hävdar att du begått brott (skriftligt). Eller då kontrakt finns.

Börja med att fråga efter polisens namn, och begär att se på dennes legitimation. När du fått det gå vidare enligt nedan:

 1. ”Är jag din egendom”, svaret borde bli nej. Vägra svara på andra frågor innan du får dina besvarade. Bara tig i övrigt.
 2. ”Har du eller någon annan från ditt serviceföretag rätt att administrera över egendom utan rättighet?”, Svaret bör bli nej även här.
 3. ”Var finns kontraktet som visar att du eller annan man eller kvinna från det företag du arbetar för har jurisdiktion över mig eller min egendom?”
 4. Har ni ett verifierat hävdande från en annan man eller kvinna att jag orsakat fel eller skada?

Kräv därefter svar på dessa frågor på ett dokument med handskriven signatur som kan verifieras.

Se filmklipp, 15 min.

Denna kille beskriver hela situationen ganska bra, och det finns fler klipp där man får exakta instruktioner så att allt blir korrekt juridiskt, och jag rekommenderar verkligen att du sätter in lite grann. Även om du aldrig kommer praktisera upplägget så är synsättet väldigt bra och vettigt att börja ta till sig det, för det är faktiskt så att myndigheterna står till vår tjänst och inte tvärtom.

 

Det finns en serie klipp från samma skapare. Och det finns jättemycket info om hur Common Law funkar, både i Sverige och andra länder så detta är inget nytt egentligen, bara det att vi är SÅ inrotade i systemet att vi fastnat i det.

Skaparen ovan har också en webb där du kan hämta skriftliga instruktioner och mallar för vad du kan sätta upp för notis på t ex din dörr för att det ska bli en lagöverträdelse om en polis går in utan tillstånd! Länkar nedan…

Vidare läsning

 

Hoppas du har nytta av infon, och sprid gärna detta vidare – för det kan vara ett jävligt bra steg i att folket tar tillbaka den makt de ska ha.

 

2021 sprutans år polisstatens föds

2021 sprutans år polisstatens föds

Jag måste erkänna att jag vart aningen orolig för ungefär ett år sedan när kineserna spred filmklippen där folk dog som flugor, och det gick ett par månader innan jag började inse att det är nog inte mer än en förkylning det handlar om. Jag följde redan i början både officiell information och tog också till mig information från källor som i de flesta sammanhang idag blir censurerade eller inte kommer till tals, och det har jag att tacka all den fritid vi har här ute.. vi jobbar ju liksom inte så vi har en hel del tid på oss att fundera på hur det ligger till med livet, med världen och filosoferar över det mesta. Inte sällan fett påtända, så det blir verkligen spridda ideér, de flesta heltokiga men ibland får vi till det.

Konspirationsteorier

Jag tänkte ta upp alla möjliga argument, vettiga såväl som konspirationsteorier. Läs dem med öppet sinne, jag är inte emot vaccin generellt men jag är starkt för droger och berusningsmedel så det är inte ren goja jag skriver! Vissa argument ser jag själv som… svåra att se en koppling till, men jag har med dem ändå tills vidare enligt ”ingen rök utan eld”-principen så får vi ju se sen. Jag tränade en gång mitt tålamod genom att lyssna på en som påstod att jorden är platt. Det var svårt. Jag ville egentligen skratta innan jag lyssnat men tänkte att jag ska ge mig själv en utmaning och seriöst höra vad mannen har för argument. Jag är tacksam för det, jag är rätt övertygad om att jorden är rund så han ändrade inte min uppfattning, men jag lärde mig att lyssna på folk som har befängda teorier och genom åren har jag lärt mig väldigt mycket från just det. Och ändrat uppfattning många gånger, om många saker. Så – är du en av dem som skrattar åt antivaxxers, eller tar för givet att vaccinet är bästa sättet att hålla dig frisk.. prova att nollställa dig och läs, och se om du lär dig något. Du behöver inte ändra dig!

Antivaxxer

Problemet idag är att så fort man öppnar munnen, och påpekar att det här vaccinet kanske inte är så bra, så kan folk bli förbannade. Det skiter väl egentligen jag i men jag skulle kunna sätta mitt liv på spel för att folk ska få säga vad de tycker. Och frihet överlag, och då menar jag mer än bara min rätt att få dra en lina i snoken när jag vill. Jag är själv inte emot vaccin, tvärtom. Men jag tror detta vaccinet är ren bullshit.

Det handlar om rädsla – inte ett virus

Du känner till placebo-effekten? toppen. Motsatsen heter nocebo och den är lika verkligen som den mer positiva placebo-effekten. Det betyder alltså att om du tror att du kommer bli sjuk eller har en viss sjukdom så löper du en viss risk att verkligen bli det, till skillnad från placebo där din positiva inställning och ett eventuellt piller du tror är ett läkemedel faktiskt gör dig friskt även om det är ett socker-piller. Så över tid blir folk förkylda, i vanliga fall inget allvarligt. Hostar lite och snorar lite, frisk på några dagar. Men denna gång, så finns det alltid ett visst antal som kommer gå in i rädsla, och oroa sig och det är då symptomen blir illa och kan leda till döden. Det är det som händer nu, tack vare den mediala uppståndelsen. Sedan fanns det antagligen ett virus i början, man-made eller inte, där allt började. Och det kanske finns än men det är inte i närheten av en pandemi, den har vi skapat själva.

Nya lagar och förslag

Har ni sett alla dessa lagar, och pandemilagen är bara en. Bakom kulisserna rullas det ut massor av olika kontroll-lagar som t ex ger polisen rätt av avlyssna dig ifall du kan ha umgåtts med någon som är misstänkt för brott, det där täcker typ in hela befolkningen. Vi har lagen om hemlig dataavläsning, du kan se den här. Lika många sjuka förslag ligger inne på riksdagen, t ex att snabbutbilda 10 000 nya poliser.

Polisstaten föds

Rullas ett kontrollsamhälle ut? Där du bevakas och kontrolleras, viruset var en perfekt anledning. Tror du att du kommer återfå din frihet, få festa och resa igen när du tagit ”ditt” vaccin? Glöm det – det blir nya tider, och det kan gå i flera riktningar men man kommer göra ett seriöst försök att rulla ut ett kontrollsamhälle, kanske inte alltför olikt den version du kan se i Hunger Games. Det kommer bli mer och mer övervakning, mer kontroll. Mindre frihet. Angiveri när grannen är ute utan munskydd. Generell fattigdom och svält kanske? Vill man dela upp och splittra befolkningen? De som styr brukar vilja söndra och härska så någonstans känns det som att den strategin används just nu.

 • Förslag hos Riksdagen – snabbutbilda 10 000 poliser, källa här. Hade viruset vart ”på allvar” hade man nog snabbutbildat 10 000 sjukvårdare istället, eller vad tror du?
 • Det görs även åtgärder till att komma åt vad som kallas ”desinformation”. Passar bra inför ett kontrollsamhälle.
 • Polisen i dialog med ett kinesiskt övervakningsbolag som erbjuder massövervakning och har algortimer för ansiktsigenkänning. Artikel här.
 • Att hålla avstånd är idealiskt för ansiktsigenkänning.
 • Munskyddet är en symbol för att du ska hålla käften och lyda.
 • Bill Gates är inte den som är känd för att utveckla något som skyddar mot virus, utan tvärtom, sedan kanske det går bättre denna gången men man har all rätt att vara skeptisk!
 • Vaccinet kan inte ha testats ordentligt, eftersom tid inte getts och det är dessutom alldeles för mycket stålar i spelet för att inte köra spelet hela vägen. Stora läkemedelsbolag har aldrig varit välgörare, det är stålar och makt det handlar om till skillnad från våra langar-polare som hjälper oss bli bänga med sjysta grejjer som de säljer till nästan inköpspris!
 • Vården gick på ”knäna” redan innan förkylningsstiderna. Men det har på sistone även sparkats folk från vården, och rutinerna har gjorts mer omständiga. Så ja, de har de säkert jobbigt, men det beror inte på någon påstådd pandemi.
 • Testerna som tas används för att boosta upp resultaten i antal ”fall”. Testerna tas ofta fler gånger, finns historier om sjuksköterskor som ombetts ta testet upp till 5 gånger på samma patient för att få ett positivt resultat. Allt är boostat, såväl fallen som dödsfallen. Söker man statistiken på antal döda så utmärker sig inte detta året, det skyller man på att ja det har ju vart färre som dött i trafiken osv eftersom man är hemma mera.
 • En journalist som inte har uppfattningen som mainstream rapporterar skulle inte få jobba kvar, som en som skriver i media måste du ligga i linje med att det finns ett livsfarligt virus och att alla  måste vaccinera sig med experiment-vaccinet.
 • Många försök att visa på botemedel mot viruset blev tystade, vet inte hur mycket sanning det är i det men det finns en serie läkare som har svårt att få sagt sina ord (censurerade på Youtube osv) faktiskt menar att det fanns bra mediciner. Big Pharma ville ha locket på!
 • Vi ligger i en tid då vi nyttjar sjukt mycket av jordens resurser, västvärlden har sugit ut andra delar av världen för att leva väl. Nu när det växer upp en ny medelklass, som vill konsumera lika hårt så vet makteliten att det inte går, det måste till ett nytt system och ett kontrollsamhälle är ett alternativ som de tror kan fungera. Blir man kanske impotent och steril av vaccinet?
 • Hur ligger det till med pengar, banker och världsekonomi. Funkar skuldsystemet eller måste det till en kris som ursäkt att skylla på. The great reset snackas det om. Det är väl ett ypperligt tillfälle?
 • Läs mer enligt World Economic Forum här https://www.weforum.org/great-reset/ eller hur det fritt tolkats på Wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Reset
 • 5G, och snabb uppkoppling är också en nyckel för att kunna ha drones och kameror och annan bevakning. 5G som många tar upp som konspirationsteori kan också påverka din kropp, positivt eller negativt. All energi kan påverka din kropp och det behöver inte vara farligt. Historiskt sett har man gjort misstag och skrattat åt att t ex radioaktivitet skulle vara farligt – tills folk började få cancer på 50-talet. Så att kasta bort en teori för att man vill peka finger och säga foliehatt för att man vill underhålla sig själv och locka skratt är rätt puckat. Bättre att säga ”jag vet inte”, när man faktiskt inte vet.

Läkare som varnar för just detta experiment-vaccin

Ganska bra film att se på för fakta om vaccinet, ifall det är experimentellt och om det verkligen behövs. Hon är inte någon ”antivaxxer” och det är inte jag heller men jag är lika övertygad som henne om att detta vaccinet ska man låta bli. Se den!

 

 

Ett annat klipp, ganska enkel att se på. Det finns faktafel och man behöver inte hålla med om allt men den pekar i rätt riktning kanske? Gjord av kvinnan bakom trueU.nu – Mia Engevik. Se filmen här.

 

Rainbow warriors

Så med detta, käre knarkar-vän, ber jag dig att avstå från att vaccinera dig mot denna förkylning. Inte för din egen skull, och inte för min, utan för framtidens skull. Därför att när kontrollsamhället faller, om det nu rullas ut, så behövs du. Och det är inte jag som säger det, utan indianbröderna. Nedan profetian som förutspår att sånna som du och jag ska bygga upp världen, och då är det bättre att du inte har detta vaccin i dig, jag lovar!

The rainbow prophecy

When the earth is ravaged and the animals are dying, a new tribe of people shall come unto the earth from many colors, classes, creeds, and who by their actions and deeds shall make the earth green again. They will be known as Warriors of the Rainbow.

 

Jag kan ha fel

Jag har ofta fel, och det vore bäst om jag hade fel även denna gång och att vaccinet är skitbra. Men bara minsta misstanke till att det är en agenda bakom är skäl nog att tänka till några extra gånger och försöka få perspektiv på frågan.

Vad tror Luffarn om Corona-viruset

Vad tror Luffarn om Corona-viruset

För en gångs skull, ska vi vara riktigt seriösa här ute i Uddebo. Förvisso brukar vi vara ganska seriösa numera, men detta är extra allvarligt. Våra helt ovetenskapliga slutsatser är…

Update 2020-03-24: Hoax? Är Corona fett överdrivet? Många röster gör sig hörda även med de teorierna, längst ned ett videoklipp fullt av konspirationsteorier som man verkligen inte behöver tro på, men som kan ha en poäng. Ha kvar dina kritiska ögon.

Hur kom Corona till?

Det finns en viss risk, att det faktiskt är, eller var menat, som ett biovapen. Det är en teori som i mångt och mycket sprids på sensations-sajter, men det finns också forskare som påstår att detta virus inte kan uppstått ”naturligt”. Vi har senaste dagarna suttit och knarkat och filosoferat här ute i Uddebo, och när vi försökt nollställa oss från både sånt vi vill tro, och hoppas på så känns det faktiskt som att.. nä fan, detta var nog ett biovapen, som med stor sannolikt råkade spridas av misstag. Det kan varit framtaget för att stresstesta också – hur som helst, det är just nu egentligen fel fokus att spekulera över hur det uppstod, när det gäller att skydda sig.

Hur smittar Corona

Här känner vi att det också saknas något i infon som gått ut. Det skrivs att det är en droppsmitta, d v s sprids via små vätskedroppar via mun, nysningar och hosta. Att det inte når långt via luften, men när vi känner efter hur fort folk smittas, trots att det finns ett enormt mörkertal, så bör det vara mer luftburet än det som påstås. Kanske inte att det sprids hur långt som helst via luft, men att det faktiskt kan ligga kvar längre efter en hostning än man påstått, kanske att det sprids om man andas nära någon.

Kokain dödar Corona

Detta spred någon i ett tidigt skede och gjorde en rolig meme på. Frankrikes president fick t o m officiellt gå ut med att ”nej, det stämmer inte.. kokain är farligt och beroende framkallande och dödar inte Corona”.

Vi här ute i Uddebo kan också konstatera att nä, kokain funkar inte som botemedel mot Corona så du behöver inte handla på dig ett extra lager och tömma allas stash så att vi inte kan få tag på något ladd veckorna som kommer. Sedan, som Spiken sa, att universum kan ha sån sjuk humor ibland, och det skulle ju vara så ironiskt om kokain faktiskt hade en viss positiv effekt som att man t ex blir friskare fort. Se bara till att använda egna snortrör, att dela hoprullad sedel med snuviga polare är lika illa som att dela spruta.

Skitsnack från myndigheter

Som när folkhälsomyndigheten går ut med att det inte har smittat inom Sverige bara för några dagar sedan, och samtidigt så vägrar sjukvården att testa folk som inte varit i de drabbade områdena. Det är klart statistiken då visar att ingen smittats i Sverige. Man ställer sig frågan, har allt skitsnack och att man tagit så löst på smittorisken varit okunskap och dumhet? Ja antagligen, men fan man undrar ju!

Olika varianter av Corona

Det sades att det var osannolikt att Corona muterar, men det har det redan gjort och det ska finnas en ”L”-variant, och en ”S”-variant. Den ena mer aggressiv än den andra, och den ska också smitta lättare. Det ska också finnas en HIV-liknande aspekt hos Covid-19, och det ska också finnas ett element som påminner om ebola. Det diskuteras om Corona är obotligt, ja d v s om man har det kvar i kroppen latent (som herpes) eller inte. Inga tydliga svar finns men om det vore så är det verkligen något man från myndigheter inte skulle våga gå ut med, för att inte skapa panik. Det kan också vara så att Corona kan sätta sig i hjärnan, och andra organ, men detta är också väldigt väldigt lösa spekulationer man kan läsa om på webben så ta allt med en stor portion salt innan du bildar en egen uppfattning.

Dör viruset när våren kommer?

Ofta brukar influensaliknande virus få svårare att överleva ju närmare sommaren och värmen man kommer. Det skrev någonstans att den optimala temperaturen för Corona är +8 grader Celsius. Samtidigt har ju smittan spridits i varmare länder, och finns nu även norröver. Frågan är om det har smittats där, eller om det är folk som åkt dit redan smittade som insjuknat. Är den optimala temperaturen +8 grader så kan vi ligga riktigt risigt till i Sverige. Vår slutsats är att det Corona är temperaturkänsligt precis som alla virus och att det med stor sannolikhet trivs sämre ju varmare det blir.

Skydda dig mot Corona

Det ältas om att tvätta händerna, sprita händer, hosta i armvecken. Ja det är bra, fortsätt med det. Men höj också ditt immunförsvar. Ät mycket frukt som innehåller C-vitamin, vitlök boostar immunsystemet, ingefära, honung. Det finns fler sätt, det vi vill belysa är att det förutom att tvätta-händerna-tjosan också går att höja kroppens egna försvar!

Vi har ute i Uddebo har också fått för oss att opiater är inte en drog man vill ta vid lungsjukdomar, och att samtliga fenetylaminer hos vissa individer kan sänka immunförsvaret. Och fenetylaminer är då MDMA, Tjack, meth etc.. Nu känner ju du som brukar dessa ämnen din kropp bäst själv men jag försöker undvika dessa substanser tills pesten är över. Kan unna mig lite extra sen istället.

Mirakelmediciner mot Corona som inte funkar

Det finns mer eller mindre sensationella teorier om hur du botar Corona, och alltid när det kommer till mirakelmedicin så ska man vara jävligt skeptisk. Dock, tycker jag att man även ska läsa om dem och känna efter ifall det kan finnas något man inte från läkemedelsindustrin vill gå ut med eller dölja, för det händer!

 • Kolloidalt silver, förebyggande och botande syfte. Studier har mörkats och det kan användas för att sterilisera vatten.
 • Natriumklorit, livsfarligt i fel dos. Funkar antagligen inte mot Corona alls, men studier om hur effektivt det ät mot malaria har mörkats och det finns de som påstår att det är bra även mot virus.
 • HIV mediciner, det finns information om att läkare ska ha testat vissa HIV-mediciner mot Corona.
 • Extrem C-Vitamin dos, megados. Intravenöst eller intramuskulärt. Används ibland inom sjukvården, bör såklart verkligen inte tas om man inte vet exakt vad man gör!

Har Corona viruset blivit förutspått?

Sylvia Browne skrev boken ”End of Days” och förutspådde en svår lungsjukdom år 2020. Läs här.

En annan bok skrev om ett virus namngett ”Wuhan-400”, sök så hittar du. Intressant tyckte vi, men det finns samtidigt flera saker som inte alls stämmer i boken.

Och dessa är våra teorier, vi är inga vetenskapsmän – bara vanliga lallare som egentligen inte alls vet vad vi snackar om. Men vi vet att det är klokt att hålla sig hemma och pyssla i dessa tider, både för att undvika smitta och för att undvika att smitta.

WakeUpGlobe om att viruset är mer eller mindre hoax

Oddane driver en Youtube kanal vid namn WakeUpGlobe SE, och han tar upp möjligheten att krisen vi ser används som täckmantel för att göra stora förändringar i samhället. För att med kritiska ögon kunna ta till sig vad som kan hända så är även denna vinkel viktig.

Romerna – tiggarna som invaderar Sverige

original

Du har säkert också sett dem, zigenarna från Rumänien som kommer hit och tigger. 2000 nya om dan anländer till Sverige – ja det 60 000 nya tiggare i månaden. Om det får fortsätta såhär, så har det kommit 700 000 nya april 2015. Och vid år 2025 så kan de vara majoritet. Då tar dom över Sverige!

Vad tycker ni om detta kära vänner?

Jag fann en fantastisk möjlighet med dessa lata människor. De kan hålla koll efter snuten, dom sitter ju i varje gathörn… perfekt!

Sanningen om Lundsbergs internat

I veckan har det ju snackats om internatet Lundsbergs där ett par elever när det var nollning fick lite stryk occh blev lite brännmärkta. Det blev ett jävla liv och massa skriverier i tidningar och snack i TV och radio. Folk jämförde händelsen med Jan Guillos bok ”Ondskan”.

Alltihop är påhittat, det förekom aldrig någon brännmärkning. Både nollarna och de utsatta är polare och umgås och skrattar med varandra efter nollningen – men i tidning och media målades de ju upp som utsatta och förskräckta.

Det finns inga brännmärken heller, alltihop är uppgjort för att testa vilken uppmärksamhet de får, ett skämt.. men det är det inte många som vet om ännu.

Kungen på Lundsbergs internat

kungen-lundsbergs

Även om det är lite tuffa tag vid nollning så är väl det ingen fara, man ska lära sig att ta lite stryk. Vi som är lite kriminella och tar droger lär oss gatans lagar, kanske borde man ha lite droger på skolorna också så att ungarna inte blir så gnälliga, lite brännmärken är väl fan ingen fara.

Bruna Bandet: För de svartas rätt

Bruna Bandet: För de svartas rätt

Dessa tre svarta skönheter duger inte?

Nä inte enligt porr-producenterna, som hellre vill ha vita flickor på scen!

Nu är det såhär att jag och Spiken är i storstan och super och snackar lite skit med våra goa polare här va. Och vi han stött på en sånn jävla orättvisa här nu så det är inte sant. Spikens tjej-kompis här i stan är strippa och berättar för oss hur jävligt hon har det med att få jobb, hon visar även upp en artikel ur Fibban där ett reportage gjorts och som bekräftar att svarta och mörkhyade kvinnor har svårt att ta sig fram i porr- och sexbranschen. Strippan berättar för oss att hon fått sparken ett flertal gånger från både strippklubbar i stan och bordeller i Europa på lösa grunder, hennes kunder älskade henne och har lobbat för att få henne tillbaka bland annat i Frankfurt där hon var avdelningschef för röda rummet på stans största bordell. (Röda rummet är en del av en strippklubb i Frankfurt med inriktning leksaker och fetisch.) Hon har även jobbat hårt med begreppet ”Ebony” inom porrbranschen för att sätta en label och lyfta fram gruppen, och det går frammåt säger hon – men vägen är lång. ”Jag ger mig inte innan svarta och vita får knulla på lika villkor”, säger hon och ler förföriskt.

Stöd Bruna Bandets insamling, köp ett elegant Brunt Band som du kan använda och visa upp bland dina vänner! Det kostar bara 30 kronor och allt överskott går till att lokalisera och lyfta fram svarta talanger i branschen. Du köper det enkelt genom att betala via PayPal som är ett säkert sätt att betala online.

Köp Bruna Bandet nu!

Det är enkelt, klicka på ”Pay Now” och följ instruktionerna, det går på mindre än en minut.

Svarta kvinnor svårt att få jobb som porr-stjärnor

Om man kollar porrfilmerna idag så är det nästan aldrig svarta kvinnliga skådisar med, det har det nästan omöjligt. Porr producenterna ratar svarta kvinnor – hur duktiga de än är på att suga och visa upp sina starka sidor. Producenterna säger att det är marknaden, tittarna som vill ha vit fitta – men det tror vi är rena skitsnacket för alla svarta brudar vi knullat har vart riktigt jävla bra både på att suga och rida och allt som hör därtill, och det gäller både betal-töser och dem som inte velat ha nån ersättning!

Bordellerna föredrar vita strippor

Både jag och polarna har hängt en hel del på sjysta sex-klubbar – både i Sverige och runt om i Europa. Det är jävligt sällan de framhäver svarta kvinnor på strippklubbarna och bordellerna. Varför? Nog finns det svarta kvinnor som vill in i sex-branschen, men de blir förtryckta. De släpps inte in!

Bruna Bandet

Nu har vi bestämt oss för att lansera det Bruna Bandet som du snart kommer att kunna beställa i vår online-shop. Vi vill stå upp för alla svarta och mörkhyade duktiga strippor och talangfulla porrstjärnor och få slut på särbehandlingen. Vi vill ha jämställdhet i sex-branschen och all vinst från försäljningen av Bruna Bandet kommer att användas till att lokalisera svarta och mörkhyade talanger som kan göra bra ifrån sig i porrbranschen och jobba vidare med begreppet Ebony.

Bruna Bandet är ett digitalt emblem med transparent bakgrund som du kan haka på dina profilfoton på exempelvis Facebook. Alla som köper och som vill får en speciell plats på Luffarn.com med mycket att se fram emot. Beställ ditt exemplar nu!

Köp Bruna Bandet nu!

Det är enkelt, klicka på ”Pay Now” och följ instruktionerna, det går på mindre än en minut.

Dags för behandlingshem

Dags för behandlingshem

Ajjemän vettu, nu ska Boffar-Lasse in på en P-34, fan va gött för honom. Han trodde han skulle få en rejäl volta för tjacket han torskade med.

Denna gången ska han ta det på allvar o försöka antingen dra ner jävligt mycket på pundandet eller sluta helt. En polare fick hjälp av Aramia och han ska se om han kan få det med, tydligen ska de ha bra behandlingshem för Psykiatriboende kring Skövde.

Politiskt parti låg bakom skandalen

Politiskt parti låg bakom skandalen

Det var en solig eftermiddag, två socialdemokrater över 60 bast satt på en solig uteservering tillsammans med en välbeställd riksdagsman.

Socialdemoktraterna som inom några år skulle gå i pension var bittra, sura på att de inte hade tillräckligt med pengar, inte skott sig på samhället som sina partikamrater gjort. Den välbeställde riksdagsmannen gottade sig i sina kamraters olycka, och när ölen skvalpade i magen och det skadeglada humöret kom fram la han fram sitt förslag…

Fan grabbar, ni ska ändå snart i pension. Ska vi inte ta o sänka skeppet? Vi kör en media grejj och skickar ner sossarna i avgrunden precis innan valet. Va, vad säger ni? Ni har ju bara fått skit av partiet ändå, är det inte sags att tjäna en hacka? Ni får två miljoner var!

Sossarna ryckte till, och lyssnade…

Vi kör en prostitutionsaffär, ni plockar varsin hora en kväll. Jag ser till att det når media på ett eller annat sätt. Ni får det hett om öronen några dar, men två miljoner på fickan.. svart. Skattefritt! Sen kan ni leva loppan på Bahamas. Vafan skit i vad folk tycker!? Vad säger ni?

Och så blev det.. Soss-gubbarna och kampanjen sattes i verket, du har garanterat själv läst om de bittra gubbarna?

Blatten vaskade en flaska skumpa

Blatten vaskade en flaska skumpa

Nu råkade jag och Uddebogänget hamna på ett sånt där jääävligt häftigt ställe med snorungar som har rika pappor o mammor i helgen. Vi kände.. att vi inte riktigt passade in, men det var det nog fler som gjorde så vafan.

Snorungarna fick inte spruta ut champagne på haket vi var på tydligen, så de va några brats som menade att spruta champagne är ute ändå. ”Ingen som gör längre typ, nu vaskar vi.. blir mindre klabbigt då”. Ok, så vafan är ”vaska” då?

Jo du…

Att vaska champagne betyder att man beställer in en flaska dyr skumpa, men istället för att dricka upp den så ber man servitrisen (om det nu är en hona) att tömma ut champagnen i vasken medans man tittar på och lägger en lite arrogant blick över resten av lokalen.

Ööh.. så varför i helvete häller man ut en flaska fin skumpa i vasken? Jo, bratsen vill visa att de har pengar och att de KAN göra så, det är tydligen den nya innegrejjen eftersom man inte får skaka och spruta ur champagneflaskor på många krogar längre.

Blatten vaskar

Det var några som ”vaskade” men en som bevisade sig vara helt jävla slut i huvvet var en blatte som jag tyckte hade ett arabiskt påbrå stod o gapade på de andra som vaskat innan o menade att han skulle knulla deras mammor, hundar och allt som hade mer än ett ben i deras hem. Varför man är kåt och vill knulla förstår jag, men hundar? Sen skröt han lite om allt möjligt, ganska högljutt. Det var så man skrattade åt hur korkad människan var. Han hade menat att han kunde vaska dubbelt så mycket som de andra bratsen kan göra tillsammans.. så blatten stod där och var ”tuff” och vad jag såg vaskade han under natten minst 10 flaskor exklusiv skumpa, och risken är stor att jag missade ett stort antal. Vid ett tillfälle kom en jävligt snygg tjej fram till honom och undrade om hon inte kunde få ett glas innan servitören vaskar nästa, blatten hånskrattade och sa:

din jevla svenne-fitta du ska få en glas om du dricker min piss.. fattar du? Jag har finare horor än dig som väntar.. STICK!”

Spöade vi idioten?

Nej tyvärr.. vi var tre och han hade 7-8 ghettokickers med sig. Men det nära att någon av oss inte kunde hålla sig, men det hade inte slutat bra, med de köpta vakterna o de 7-8 vid sin sida hade vi nog torskat den fighten. Dock så  ”hörde” vi ryktas att bilen han åkte i blev stulen precis utanför haket samma kväll, och det är nog ingen slump att Spiken krängde några fina fälgar och en bilstereo och lite annat krafs nyligen. Behöver någon reservdelar till en BMW 530  Årsmodell 2010 så kan det stå en sådan aningen halvkrockad nånstans utmed grusvägarna i bygden 😉