Intervjuer

Intervju med ketamin-älskarn

Intervju med ketamin-älskarn
Vi intervjuar Kilen, en känd proffs-narkoman som varit med på darknet-markinaderna sedan lång tid tillbaka och gjort sig för sina fina tips och goda råd. Kilen är en ketamin-fantast och det är därifrån vi utgår med denna intervju.

 

 

Kilen älskar Ketaminet

Precis som vi…

 

Vem är Kilen egentligen?

 

Namnet kom jag på själv när jag skulle registrera mig på flugsvamp första gången eftersom jag behövde ett alias och då tänkte jag att jag skulle klämma in mig i gemenskapen som en kil helt enkelt.
Jag skulle väl säga att jag är en person med extra insikt och erfarenheter av ketamin. I min ungdom så blev en trafikolycka vägen till ett liv med kronisk smärta och medicinering. Tyvärr tog det väldigt lång tid att inse sjukvårdens begränsade kunskap, förmåga och vilja att faktiskt göra något som fungerade.
När jag tänker tillbaka så var jag nog runt 50 när jag själv började läsa på och insåg att allt inte var ”svart eller vitt” kring droger och att samhällets syn eller definitionen av ”knark” bara handlar om hur det används eller vem som sagt vad som är ok. Morfin som skrivs ut av läkare är inte knark men om man själv ger det till någon kompis som har ont, då är det en olaglig drog. Plötsligt blir den nedsvärtade cannabisen en accepterad medicin i västvärlden och till och med lagligt på vissa ställen för rekreation. Jag började att testa lite olika droger och kom fram till att Ketamin var en helt fantastisk lösning för mig och mina problem. Jag kunde vara smärtfri ibland och blev dessutom en bättre människa mentalt på köpet!
Nu är man bara en helt vanlig gammal gubbe som har en helt annan liberal syn på droger.
Har du något att säga till de som är rädda och skeptiska för att prova första gången?

 

Först och främst ska man alltid läsa på lite och skaffa sig kunskaper, oavsett vad man pratar om.
När det gäller ketamin så behöver man inte vara mer rädd än andra droger utan bara vara medveten om att ketamin är en dissociativ/hallucinogen drog som kan ge skumma upplevelser och att det är normalt att bli lite ”skev” i sinnet under ruset. Detta är positivt eftersom man får en annan syn på världen. Saker som tidigare varit ”omöjliga”, pga din egna hjärnas begränsningar, blir plötsligt logiska för att man ser det ur ett helt nytt perspektiv. Lite som att vidga sina vyer eller öppna ”det tredje ögat” som spirituella människor kanske skulle kalla det.

 

Vilka biverkningar har keta?

 

Ketamin påverkar levern (som allt annat man stoppar i sig) men särskilt urinblåsan vid större intag och långvarig användning. Då pratar vi om regelbundet användande typ dagligen och under flera veckor, månader och år.
I övrigt är ketamin faktiskt en ganska snäll drog jämfört med opiater och centralstimulerande preparat, där ketaminet inte alls är lika skadligt, beroendeframkallande och det är sällsynt med dödsfall eftersom lite överdosering resulterar i att man somnar en stund. Det är trots allt bara ett narkosmedel i grund och botten.

 

Hur tar du ketat, i vätskeform eller pulver?

Alltid som vätska injecerat i lårmuskeln! Jag förstår att andra kanske inte har möjligheten eller ens vill göra detta, men dels är det lättare att hålla koll på dosering och att dra det i näsan känns lite bortkastat eftersom ketamin inte tas upp lika effektivt i kroppen på det sättet.
Det skulle vara som att man tankar bilen för 1000kr men bara fyller 500kr i tanken och sedan spolar man ut resten på marken.

 

Vilka olika sorter finns, skillnad på S och R osv? Vilken skillnad i upplevelse på sorterna?

 

Skillnaden är den kemiska sammanstättningen av varianterna. Man brukar pundigt och glatt säga att S är för att ”flumma” och R är för ”party”, men det är inte så enkelt.
Rent kliniskt så har ”S” mer smärtlindrande egenskaper och används normalt för narkos medan ”R” ger en mer antidepressiv effekt.
På frågan om upplevelse så är det väl lättare att ramla omkull på S jämfört med R, som i sin tur kanske fungerar bättre om man vill vara bland folk men jag skulle nog säga att mycket R ger ungefär samma effekter som S. Därför har det blivit populärt att blanda sorterna, som då fått namnet ”Race Mix”. Alltså en blandning av S och R.
Personligen så föredrar jag S då den ger bättre smärtlindring samt eftersom jag inte vill eller behöver vara bland folk när jag medicinerar mig.

 

Vissa langare brukar säga att de har “shards” eller “needles”, vad betyder det?

 

Industriellt tillverkas ketaminet i vätskeform eftersom det används till största delen för narkos via injektion.
Som drog är det väl så att de flesta brukare drar detta i näsan och det blir såklart lättare att transportera om man torkar bort vätskan så att substansen blir i fast form. Här går åsikter, erfarenheter och påståenden isär men olika processer för att få bort vätskan sägs alltså ge olika form på det fasta ämnet.
Jag själv har bara sett ”straws/needles” som resultat vid torkning av äkta ketamin, alltså små avlånga kristaller.
När det är i formen som ”stenar”,”socker” eller ”pulver” blir jag alltid skeptisk då dessa varianter i princip aldrig gett mig några bra erfarenheter. Jag vill dock påpeka att utseendet inte betyder det ena eller det andra men jag har sett mycket varianter av substanser där effekten påminner om Ketamin och som har annan form. Folk blir bänga och tror direkt att de fått tag i något slags superketa.

 

Vi upplever att ketat skiljer sig i kvaliteten jämfört med för 10 år sedan, vad känner du?

 

I grund och botten så har ju inte kvaliteten på den riktiga industriella tillverkningen ändrats utan det är bara i ledet till köparen som problemet uppstår. Ketamin sägs vara svårt att tillverka och det kanske blandas ut med annat för att öka förtjänsten och många gånger säljs andra saker under namnet ketamin men egentligen är analoger som ”2F-K”, ”DCK”, ”2F-DCK” osv.

 

Vad är K-hole?

 

Ketamin är i grunden till för narkos. Man söver människor och djur för operation. Det krävs såklart en viss mängd för att uppnå detta och vi andra som brukar ketamin håller oss på en lägre dos. När man hamnar i gränsområdet mellan lite flum och sömn så kallas det K-hole. Där blir man riktigt skev och effekterna blir lite som trippar på LSD eller svamp. Jag har själv ingen erfarenhet av de sistnämnda men jag har läst att K-hole ger snällare trippar och kanske ger mer behållning mentalt. Kort sagt så får man bra insikt om sig själv, bearbetar jobbiga trauman/depression och blir en bättre människa men det kanske är olika för olika människor.
K-hole kan ibland få en att tro att man håller på att dö men egentligen håller man bara på att somna vilket man glatt kommer på varje gång man kvicknar till, och det varar inte särskillt många minuter även om det kan upplevas som timmar i hjärnan.

 

Om man är ute efter K-hole, eller undvika K-hole – vilken sort ska man då ta?

 

S är bättre om man söker K-hole och flum, men med tillräckligt mycket R så kan man få K-hole också.

 

Kan man använda keta i syfte att förändra ett invänt oönskat beteende, t ex beroende terapi?

 

Absolut! Utomlands har det under en längre tid gjorts forskning kring behandling av depression och PTSD med väldigt goda resultat. Som vanligt i det här landet så går det segt som sirap att ens få igång forskning kring användandet. Jag har själv också riktigt bra erfarenhet kring beteendeförändring och ser mig som en bättre människa. Mer empati, kreativitet och lugn. En Kilen 2.0-version helt enkelt.

 

Stämmer det att man blir mer intelligent av Ketamin?

När jag var liten så sas det i skolan att människan bara använder 10% av hjärnans kapacitet. Den siffran stämmer kanske inte exakt men nog finns en mycket större potential kring ökad kapacitet. Det är min bergsfasta övertygelse att man får en större och bredare förmåga att använda hjärnan av ketamin, men om det betyder att man blir intelligentare i form av högre IQ vet jag inte. Man får ju inte ny kunskap och erfarenhet över en natt men om man däremot blir bättre på att analysera, förstå, öka kreativiteten och se verkligheten ur andra perspektiv samt lära sig nya saker effektivare så är väl det på ett sätt att bli lite smartare eller hur?

 

Har du något tips på set och setting för första-gångare?

 

Egentligen bara att känna sig lugn och trygg. Alla är olika och vissa föredrar att se någon komedi på TV eller lyssna på musik, medan andra stänger in sig i sovrummet. Har även hört att några lägger sig i sängen med ögonbindel och öronproppar för att vara totalt ifred från yttre intryck.
Det är såklart alltid bra att ha någon nära till hands om man nu blir rädd eller behöver känna trygghet, och såklart att börja lagomt så man får lära sig hur drogen beter sig så att man känner igen effekten till nästa gång.

 

Kan man kombinera ketamin med andra substanser, och är det någon substans man ska undvika att mixa med?

 

Hmm… kan och kan… Både ja och nej.
Alkohol kan vara ett riktigt gift rent generellt och precis som med opiater så är ketamin och alkohol riktigt farligt. Jag vet inte hur många som dör varje år för att de tar nåt järn tillsammans med smärtstillande eller lugnande då alkohol tillsammans med sådana läkemedel har en förmåga att få folk att avlida ganska ofta då det slår ut det autonoma nervsystemet (alltså andning och hjärtslag).
Jag blandar aldrig ketamin med något annat även om det kanske finns annat som är mycket säkrare än alkohol. Varför skulle man riskera sitt liv när ketaminet i sig redan ger så bra resultat?

 

Hur fungerar sex på keta?

 

Ha ha. Det stora frågan är nog OM det fungerar.
Man blir inte särskilt kåt av ketaminet och som kille får man räkna med att stånd eller orgasm inte kommer att fungera alls även om det faktiskt har hänt någongång. Däremot så slappnar kroppen av och har mycket lättare för penetration. Om man är tjej eller kanske lite små-gay kille (som Musse Pigg) och gillar att ta emot stora leksaker eller fisting så är ketaminet säkert en fantastisk superdrog. Kanske också för den som gillar bondage-sex då jag kan tänka mig att den mentala effekten av ketaminet gör att man vill släppa kontrollen och låter någon annan styra skeppet. Nu spekulerar jag lite men det kanske också är därför som ketat ibland har hamnat i kategorin ”våldtäktsdrog” just för att personen som är drogad lättare låter saker ske utan invändning och är villig under ruset.
Plankan drog en stadig keta-lina.. såhär såg det ut..

 

Något annat tips förutom ketaminet?

 

Ja nu är det kanske flera års påverkan av ketamin som talar, men var ödmjuk mot andra. Stress och aggresivitet är så otroligt onödigt och kommer inte att ge dig några fördelar i livet. Att sitta och gapa och skrika i bilen när någon inte blinkar eller tränger sig i kön kommer inte att göra din dag eller liv bättre. Det handlar inte om att låta andra trampa på en utan snarare om att inte låta andras idioti förstöra ditt eget välmående. Ryck på axlarna och släpp irritationer så blir det bra. Ta lite keta också så blir det till och med bättre, ha ha.
…och kör inte påverkad i trafiken, oavsett hur säker du känner dig!!!
Vi tackar Kilen allra ödmjukast för intervjun och hoppas att tipsen hjälper och är till nytta för både nya och gamla keta-älskare!

 

Intervju med Konstnär Karl Kovacs

Intervju med Konstnär Karl Kovacs

Karl Kovacs är konstnär som varit verksam i minst 30 år under olika namn. Han använder cannabis för att kunna fungera, nyligen lärde han sig beställa vad han behöver på nätet, via darknet. – Helt fantastiskt tycker vi på Luffarn.com men hör och häpna! Han hade oturen att torska redan första gången han beställde!

Och då han fått en del matnyttig tips via vår webbplats ville han hedra även oss med en intervju..

 

Du har haft några jobbiga upplevelser som gett sår i själen, kan du berätta lite?

 

Jag borde inte ha haft problem. Jag var ju levnadsglad. En ung utforskande konstnär. Är man född så, som konstnär, det är omöjligt att bli av med så det finns alltid där. Det är en del av jaget.

Det kom en del artiklar om min konstnärskap, redan efter ett par år i Sverige. Då i Kristianstadsbladet. Sen blev det en del framträdanden innan jag försvann men jag fortsatte vara aktiv och utforskande mer än någonsin. En annan livstil har aldrig attraherat mig.

Jag var gift, hade fin bostad, verkade som konstnär, sen en kväll sa jag, fuck it och gjorde ett försök att dra härifrån. Jag bar på svårbegripliga känslor som jag inte kunde leva med. Det är prövningar som förgör eller förändrar en. Jag brukade försvinna ibland. Jag reste bort en månad ibland flera gånger om året. Jag planerade att resa runt Afrika och skildra livsstil. Jag minns när jag fick spruta mot gulsot och någon annan otrevlig sjukdom. Det var i Malmö vid Värnhemstorget.

Efter en resa så hamnade jag i Bosnien. Att fotografera i krig har tilltalat mig sen länge. Jag är ju konstnär och därav skapande nyfiken. Jag slutade upp där som sjukvårdare eller frivilligassistent. Jag hjälpte till med allt möjligt som städning, ibland servering, byta lakan och diverse saker. Vi blev beskjutna. Jag har ärr efter två splitter i ryggen. Jag log på marken paralyserad, jag fick knappt luft. Det kändes som att någonting slet själen ut mig för en stund och den vibrerade utanför kroppen, en decimeter ifrån. I samma ögonblick trodde att jag var dog nu. Någonting kändes skumt.

Den saken kunde jag inte prata om i decennier. Jag hade ingen aning om vad ptsd är heller. Det blev alltmer komplicerat. Det var kanske en flykt undan en känsla som min mor gav mig. Konstant fruktan. En sadistisk mor. En sån som valde ut en att plåga och ställa in sig hos andra. Det enda jag minns av henne är rädsla. Har hon gjort något bra så har den mattats bort av allt ont. Jag utsattes för mycket ont. Jag minns hur hon bar med sig en mörk höstnatt mot motorvägen för att döda mig. Samtidigt utvecklade jag en egen värld parallellt med det onda, den världen var kreativ, ljus. Det blev krockar i mig senare. De saker jag har upplevt hade knäckt vilket normalt barn som helst idag. De knäckta finns. De bär inom sig en skräck som jag inte önskar någon. Om man försöker förtränga det så reagerar hela kroppen. Man får inte luft, man kvävs. Det är som att drunkna och brinna samtidigt. Särskilt när man drabbas av den känslan i en situation där det vore olämpligt med en scen.

Det räknas inte som sjukdom, det är ett tillstånd där kroppens celler har pressats till ytterligheter dvs i survival mode eller battle mode och har stannat där. Jag har ägnat åratal av djupt forskande på att kartlägga, förstå och bota det. Rättare sagt inte bota utan omprogramera eller lära konsten att arbeta med det i absolut harmoni. Ett tillstånd av absolut vishet, en plats för absolut sinnesro. Jag är närmare svaret men fortfarande en bit ifrån. Det är alltså en strävan.

Det ger mig mindre tolerans. Tänk dig att släppa loss en person med adhd på en som med mig som har ptsd och fokuserar på skapande. Det blir enorm krock. Jag som fokuserar mig och mäter tiden i utveckling. Tid har alltid varit så för mig. Jag vill göra det fokuserat, rutinerat, exakt, perfekt och all förväntningar på mig själv som jag bara kan. Det vill jag göra i lugn och ro. Att till exempel umgås med en adhd person som går loss. Det blir abstrakt tomt i mina ögon. Intetsägande och slöseri med tid. Mycket obekvämt och pressande som sagt men bara så länge personen inte är insatt i professionella sammanhang som kan bidra till mitt eget skapande. Det är så även om personen i fråga är sympatisk. Vissa människor utlöser ptsd attack i mig, det triggas igång. Som tur har jag vägledare idag som försöker ta ner mig på jorden igen. Det är lite som i Jack Nicholson filmen, Anger Management, Goosfraba eller något magiskt ord för att öva på självbehärskning. Den här ptsd grejen gör att man är mindre eller inte är kompatibel med andra människotyper. Det är som det är och jag övar på att eftersträva sinnesro. Det är också en paradox för att jag var tvungen att utforska verkligen det mesta. Systembyten som gamla kommunismen, frihetschocken, glädje och obegripliga tragedier, resa i döden. Det blir en hel del att sortera. Samtidigt försöka etablera sig och eftersträva att bli en vanlig trygg människa, det gick aldrig. Det medförde bara mer sorg men också andra perspektiv.

Jag hade fru, ett liv, jag var kunnig i många saker, inreda med smak, leva ett liv jag drömde om men innerst inne var jag inte närvarande. Jag klarade inte av det och plötsligt bestämde mig för att vilja dö. Jag kände inte fruktan. Jag var inte ledsen utan mer likgiltig. En sorts acceptans som inte skrämde mig. Jag var inte rädd.

Jag förstod vad samurajen känner i samma ögonblick fast på sitt sätt. Det var med den känslan jag ville inträda och en ödmjuk önska om en speciell vision, ens om bara för ett ögonblick, bara så att jag försvinner med vetskap om att de finns. Den sortens djupa kärlek och bottenlösa längtan. Hela mitt liv för ett ögonblick. Så blev det inte.

Så jag har antagligen levt med ptsd sen mina tidiga år. Jag såg kött smälta från min underarm, jag minns läkaren framför mig redan som lite över 1 år gammal, sedan oavbruten avsky mot mig. Jag förstår inte hur jag klarade av det hela. De människor jag träffade eller har varit mina partners förstod aldrig vad det var och varför. Jag visste inte heller. Jag sökte hjälp självmant. Jag ville veta. Läkaren varnade mig för att det kommer att göra ont. Jag var kaxig, jag ställde mig frågan i mina tankar, vad mer kan göra ont.

Läkaren hade rätt. Jag bestämt ville inte ha mediciner. Det kändes som att dra ut tand utan bedövning, inte rycka ut snabbt. Dra ut den sadistiskt sakta. Också vrida på tanden lite här och var. Jag ringde upp min terapeut ibland mellan 20-40 gånger per natt på hans telefonsvarare. Jag vrålade ord som jag var fruktansvärt ledsen för när vi träffades öga mot öga. Jag var verkligen ledsen. Processen har pågått i månader. Jag förstod inte vad som hände med mig. Alla mina celler skrek samtidigt. Det var som en kraftig tinnitus i alla celler. Ptsd påverkar fysiskt. Jag kan inte få psykos idag. Jag lärde mig hantera det och idag känns ingenting. Den uteblir. Jag lider inte heller av ångest, jag är ju en aktiv människa och sitter aldrig med frågetecken utan det är något abstrakt som är minst lika kraftig och har negativa effekter. Det ger mig inte heller självmordstankar eller självskadebeteende till exempel med skärningar. Tillståndet är otroligt krävande. Den kräver lugn, positiv stimulans, syfte. Och i mitt fall driver denna känsla kreativiteten framåt i mig utan att vila en sekund. Det är som att bli knuffad framåt av tusentals människor och vara rädd för att ramla.

Jag har aldrig kunnat sluta verka för kreativitet, konst.

 

Endel får en nära-döden-upplevelsen, hur var det för dig, om du minns något från händelsen?

 

Jag hade minnen som var för tunga. Det var en urladdning. Det var ingenting jag heller planerat. Jag minns det som om det hände igår. Jag hade en diffus tanke, en liten önskan i sista ögonblicket. Att få åter få se två gamlingar som var redan på plats. Så blev det inte. Det var helt annorlunda än på film. Det var som en dröm med tre markanta faser. Scener och illusioner. En ultimat tripp, när kroppen möter sina specialhormoner avsedda för döden samtidigt som att sinnet någonstans är vaken mitt i det hela men så dolt att det märks absolut inte. Jag kom på i sista sekunden att jag hade ett liv och någonting inte stämde. Då jävlar, jag flög tillbaka till livet med en obeskrivlig kraft och hastighet. Upplevelsen kändes utomjordisk.

Det blev några intervjuer i amerikansk media. Jag har beskrivit själva illusionen såhär. Det känns som en markant och logisk del av mig. Det var svårt att komma tillbaka och ha det som perspektiv här i vanliga livet. Det är fortfarande så. Alltså perspektivet, utökat till en bit in i evigheten. En ny referenspunkt. En ny känsla. Efter den upplevelsen vill jag bara vara här och nu, och vara så jordnära som möjlig. Tillståndet är känsligt för negativ yttre distraktion. Som ungefär när man första gånger får orgasm med någon. Ingenting blir sig likt efteråt, frågor besvarades och definitivt inte kan man eller vill man klassa sig själv till oskuld. Det är lite så det känns, att leva vidare här med så många oskulder runtom mig. För att reda ut syftet med min mening så förstärker jag med att i sammanhanget det är inte fel att vara oskuld. Ni som inte har dött än, ni ska vara glada. Det enda jag kan säga är att det blir en skruvad upplevelse så länge det varar.

Nu till min vision.

I slowly faded away. I had all my senses open. Just like in a dream but much clearer and more intensive. I ended up in an orange void. The sphere felt peaceful and endless.

The void empty except for the glittering endless orange atmosphere. I felt how it talked to me without a voice. After a while, I faded into the next scene. I found myself in a bright place, like a shiny flat desert.

It was the first time I saw my body. I was naked as I was born. I started walking in one direction. I do not know how long I walked, maybe days or weeks or even longer. I felt neither hunger nor thirst.

After a while, I saw a small dark dot on the horizon. I remember how I hurried there. I was hoping for my rescue. The Deep Dream When I arrived, I found an older woman lying on the ground. She whispered to me. Please give me water; I am dying.

It hurt to see her suffer. It hurt even more that I could not help her. I had nothing, and the surroundings were empty. What should I do, I asked myself. I immediately got a clear answer that echoed throughout my soul.

It said to me,

”Feel because you have a heart.
Think because you have a mind.
Act because you have hands.”

Without thinking, I knew what to do.

I felt the pain in the depths of my heart, like a bottomless spring. I constructed a tool in my mind and shaped a cup with my hands.

My heart opened itself, and I cried so much in my hands until I filled them with tears. I fell to my knees and put my hands to the woman’s lips and said calmly to her, drink, and live.

After this was happening, I suddenly found myself in a dark tunnel strapped to a plate, and next to me stood some strange creatures.

They just stood next to me as sculptures. I looked up, and I saw a double door at the end of the tunnel with a round window in the middle with bright light.

There was no air in the tunnel, just transparent jelly. When I tried to breathe, I get panic. My life outside flashed up in my mind. It felt like I was drowning and tore myself away with unimaginable force from the plate.

I flew up with my fist in front and hit a hole at the top of the tunnel. I woke up in an ambulance and tried to tell the paramedics that I am all right. They answered that they could not hear me; I was in cramps.

 

Vad tror du kom först, cannabis eller människan?

 

Huhh, frågan är den mest skruvade  jag hittills har mött i cannabisväg.
Cannabis är svaret, den kom först. De har hittat cannabis långt bak i tiden. Även här i Sverige i vikingagrav och ännu längre bak i tiden. Växter har nog funnits långt förre människan. Definitivt grässorter i både vanlig och avancerad form. Den växten är så utvecklad att den har bara positiva egenskaper att erbjuda människor i rätt form. Den har uppenbara medicinaleffekter som kan verka med god resultat, den är utmärkt råvara till produkter och även byggen, säkerligen till mer. Det är nästan som att växten är beredd att offra sig till oss människor. Den vill bli använd på alla sätt, annars vore den fientlig som belladonna.
Och ett ärligt svar för en ärlig och fyndig fråga,
Cannabis kom först även av anledningen eftersom jag är partisk.
Den har också funnits i alla fall innan jag föddes.
🙂

Hasch inkörsport till tyngre droger, eller hasch som inkörsport till livet? Vad tror du?

 

Hash kan vara en inkörsport, precis som alkohol, cigaretter, mediciner och allt annat till missbruk. Allt kan användas destruktivt beroende på vem som använder det. Jag skulle inte klassa hasch som inkörsport utan jämställer det med öl.  Det vill säga, en klass för sig.

Det uppstår många myter bland sanningar. Man har fått till ett ord. Det blir som en masshypnos bara man uttalar ordet.

Cannabis är ju en ren naturmedel. Det är inte så som i gamla propagandafilmer att man hoppar ut genom fönstret. Den behöver sannolikt utbildning. Hur man ska hantera känslan av cannabis. Vad man bär tänka på. I vilka sammanhang passar cannabis i. Också rekommendationer om att inte blanda det. Alkohol och cannabis är kanske inte bästa combon. Ju med att jag är finsmakare så stoppar jag inte i mig mediciner, alkohol eller annat. Det har hänt att jag har smakat på en sniffa eller mjöd som alkohol men dessa händelser stannade där. Jag kände inte behov av nästa gång. Jag är inte heller glad för att testa annat. Det handlar fortfarande om konsten för mig. Konsten går förre allt annat. Det har hjälpt min själ att överleva.

Cannabis är en trygg medel särskilt för mig som är kreativt lagd. Jag intar det helst i samband med arbete. Jag vill få ur den flera saker samtidigt. Personlig utveckling alltså ett steg närmare i en färdighet, utveckling av verk/produkt, framförallt planering och god stämning. Att börja med att lira musik i ”normaltillståndet” är en upplevelse. Sedan några penseldrag, planering, alltså en effektiv och skapande botmedel för ptsd som i vanliga fall slår ut kroppen. Som en osynlig kramp. Ren ptsd är inte kreativ, tvärtom, förlamande och samtidigt smärtsamt, abstrakt i mitt fall. Jag har många lager av olika ptsd punkter. Det blir heavy metal och det krävs enorm styrka och energi att kunna bära det. Cannabis ger mig möjlighet att kunna landa i mig själv, en sorts permission från helvetet.

Cannabisen har blivit en sån sak att jag blev alltmer restriktiv med vem jag röker med. Helst gillar jag att röka  själv och jobba. Njuta av egentid. Ha schysst nattstämning, sitta med en synth, gitarr, eller ha musik i bakgrunden och göra annat. Kanske fota, redigera. Systemet inspirerar sig själv. Jag tröttnar aldrig. Jag njuter av lugna stunder. Det känns som lyx. Fast om ens då man kan vara lugn, jagad som villebråd.

Det undermedvetna får inte en chans att känna lugn.

Ifall cannabis är inkörsport? Det är fel ord att fokusera på. Det är som att beskylla ölälskare att de är blivande alkoholister. Frågan är hur vi kan urskilja växten cannabis från allt annat och ge den allmän positiv acceptans.
Också ett spännande allternativ till alkohol som dessutom gör filmkvällen ännu roligare. En fredligare variant alltså.

Jag satt där och diskuterade idéer med en brasiiiansk arkitekt vid kanalen i Amsterdam. Det var fullt med uteserveringar och folk. Alla rökte och alla var normala, trevliga. Ingen slogs, ingen spydde, svimmade eller betedde sig som zombie. Jag mins det eftersom min spända undermedvetna sökte av området med granskande ögon. Som rök en holk och bli som folk typ. Jag har rökt med kirurg, vanligt folk, polisanställd, affärsmän, andra konstnärer och musiker, också personlig tränare är med i listan. Att upptäcka magin i livet på nytt. Bort från ll stress. Kunna njuta av smaker som aldrig förr, höra hela registret av musik och uppleva film ur en annan dimension som innefattar även vår vanliga, känna sig levande. Det är vad som helar i sig bland annat. Det är vad växten erbjuder, ett liv. Färdig med sina receptorer att koppla oss upp på rätt frekvens genom våra receptorer i hjärnan som är utformad för att passa ihop med växtens. En otrolig symbios! En mer kreativ, avslappnad och givande frekvens översatt genom vår kropp att upplevas och bevittnas med ögon, öron och skinn, utåt som inåt samtidigt. Det blir lite Walt Disney feeling om man tänker efter. En harmlös och trygg känsla man är rädd om.

Jag åter fokuserar på frågan. Det är alltså en fråga som behöver vägledning/utbildning och särställning i positiv bemärkelse. Den har funnits vid människans sida otroligt länge. Det har forskats om det. En grässort. Jag tror att det finns tillräckligt mycket kunskap om cannabis redan om den har följt mänskligheten så länge.

 

Varför är cannabis olagligt?

 

Trots att den har följt oss bevisligen under historien klassas den som skräckens växt. Varför brände de kvinnor på bål förr i tiden? Nu vet vi hur korkade våra förfäder var. Peka på någon som häxa och bränner henne levande. Fy vilken död. En av de vidrigaste sätt att dö på. Hur korkade var människor förr i tiden. Och det var allmänt accepterad. Det är som idag. Samhället i sin helhet har inte kommit till den utvecklingen än. Det är säkerligen så andra generationer kommer att se på oss. Så korkade de var. De såg bara häxan för att avreagera sina sadistiska begär på någon som kanske var helt harmlös eller rentav försökte hjälpa människor med sina örtkunskaper. Det förvånar mig att civilisationens krona, Sverige har den högsta drogdödligheten i Europa. Någonting är mycket skevt. Det är allt annat än humant. Folk stressas sönder. Vi pratar om den humanitära stormakten som glömde sin identitet som humanitär. Det är som om någonting barbariskt hänger kvar från vikingatiden. Någon sorts begär att jaga och plåga folk, samtidigt som att inte ge vettig möjlighet, särskilt för beprövade människor som är dessutom i behov av det och vet vad som passar dem bäst. Lite som att ge kött till en vegan. Veganen dör inte av köttet, det är ju livsmedel men effekterna kan bli långvarigt psykiska för veganen.

Faktum är att här finns många krigsdrabbade människor, många är traumatiserade. Det finns många som är så skadade att de är inte kapabla till mycket mer än ren överlevnad som oftast är brutal.

Min idé är att ge dem ett syfte. Bara i Berlin får de in 29 miljarder i skatt som kan läggas på skola, äldreomsorg, infrastruktur. Det ger tiotusentals jobbtillfällen. Allt från uppbyggnad av växtanläggningar, distribution, logistik, återförsäljare, nya affärsmöjligheter, aktier. Säkerligen fler fördelar.

De kvaddade människor som stressas ännu mer av Sveriges icke humana syn på cannabis bidrar till att det blir mer stök. Dessa människor som anses vara ointegrerbara enligt många behöver få ett syfte. Alltså ge dem ett syfte att de kan slappna av, känna glädje, få bygga, distributera, betala skatt, känna sig stolta så att de kan känna och visa tacksamhet. I såna fall är jag helt övertygad om ett lugnare samhälle, massiva pengar i statskassan, där föds begreppet pensionsräddare till verklighet. Jag hade känt mig skitstolt att få vara delaktig i laglig marijuanahantering. Som Belushi, kolla honom. Han har egen rökafarm och helar sin själ med röka. https://www.belushisfarm.com/

Så varför är det olagligt men en helverkande gift som alkohol inte är det. Det är märkligt. Det verkar ha många anledningar. Svensk drogpolitik eller inte human. Det verkar vara uppskattat för att ge polisen mer arbete och träning. Det skapar otroliga spänningar på alla sätt och vis. Typ av brottslighet som får mig att blekna i ansiktet, som att skjuta ett barn. Det är faktum att det har hänt. Det verkar dessutom eskalera. Det föder avsky och hat. Kanske är det en lukrativ verksamhet för dolda krafter som drar ekonomisk nytta av det att låta allt pyra. Jag har dock inget konkret svar men desto tankar och en del frågetecken.

 

Du är konstnär, kan vi se några bilder på dina verk så våra läsare kan se exempel på din konst?

Vi fick flera bilder av Karl att visa upp, vi varvar texten med dessa. Nedan kommer den första.

 

 

När du självmedicinerar för trauma, vilka strains använder du, vilka är bäst för dig?

 

Alla strains är kompatibla med mig. Jag är udda. Mannen som aldrig har druckit en öl. jag verkar ha starka antialkoholgener.
Däremot har min hjärna full mottaglighet med receptorer för annat än alkohol, thc vilket är mer anpassad för min konstruktion som människa.

Vissa saker kan jag leda tillbaka i barndomstrauma som har gett positiva effekter. En sådan är min sömn. Det enda stället jag kände mig trygg och ifred var min sömn. Jag kunde drömma hur stort som helst. Skapa en existens därinne som jag än idag besöker med lika stor glädje. Jag är alltså mannen med den naturliga sömnen. Därför kan jag sova i lyxsäng lika gott som på köksgolvet eller kall betong. Jag har förstått att det finns många som önskar kunna sova som mig.

Det behöver jag inte cannabis för. Men drömmen blir boostad med cannabis. Dock är jag inte intresserad av röka för sömnens skull däremot för vaket skapande tillstånd.

Jag brukar börja med lite smulor för att inte chockera kroppen, ta en liten klunk typ. Sedan ökar jag på till önskad nivå. Stämningen är skitviktig. Teknik får inte strula, material man jobbar med får inte ta slut, allt ska vara lugn, perfekt, ha lite musik eller en serie i bakgrunden,. Använda mig av sinnesstämningen där stress slåss ut och jag får möta mig själv på en annan nivå. Det kräver ordning och elegans.

I mitt fall fungerar alla strain på mig som kan neutralisera stressen och låta mig skapa på ett sätt som vanliga människor är inte förunnat. Det kräver en hel del.

När jag är på nivå, det är som symfoni med livet. Inga negativa tankar får distrahera, man landar ju i känslan, in i djupet som vill uttrycka sig. Drygt sällskap kan förstöra det. Både nivån och tiden är begränsad så jag vill vara mån om att använda mig väl av det.

Därför styr jag den vakna känslan oavsett vilken strain jag röker. Även på indica, jag blir inte trött av det.

 

Tycker du det är svårt att få tag i bra kvalitet?

 

Det är beror på var man bor och vilka man vill omge sig med. Jag försöker ju skydda mig från stress, tomprat och meningslös underhållning vilket uttråkade människor kan besvära med. Sånt suger bara energi. I större städer är det inget problem. Säljarna står vid tunnelbanan och frågar om du vill handla. Det blir bara typ ett snabbt ögonblick på varandra och både förstår. Så lätt. I storstäderna finns ett annat nätverk.

Det är svårare om man bor avskilt, på landet eller öde ställen. Man kanske inte passar bra ihop med just rätt rökasällskap och då hellre får det vara. Jag har ju massa annat för mig och här på landet jag är nu har jag inte träffat en kreativ eldsjäl som lever för sitt skapande. Det är såna möten som ger mening och är berikande. jag själv är restriktiv med sällskap som saknar det där. Det leder bara till stress och meningslös tid särskilt om jag är mitt i inspiration och hellre vill njuta av att se ett verk eller skapelse växa.

Med den inställningen och på en avskild plats är det konst i sig att få tag på cannabis. Det får inte heller bli en livsuppgift snarare komplement. Det är viktigt i mitt fall att jag inte slösar känslan bort utan får någonting kreativt ut av det. Någonting som manifesterar sig, en webbsida, retuscherad foto, beats, tavla eller annat kul.

Kvalitén brukar inte vara problem med. Särskilt med dagens utveckling och som resulterade i olika cannabisprodukter som olja, vax osv. Det har vänts in och ut på växten ordagrant med långvarig forskning, kultivering och förädling.

 

Tror du CBD kan vara något för dig tills dess att cannabis legaliseras?

 

CBD har ingen verkan på mig. Jag är kräsen men det hjälpte inte. CBD var som att dricka varm chocklad. Det skapade mer skada än nytta. Jag liksom nervöst väntade på, vad händer nu? Var är feelingen? Det var som att ge en mammut en myra att äta upp.

Bara kännbar frekvens fungerar på mig. Det kan också vara genetisk. Det finns olika sorters receptorer i hjärnan, rätt fascinerande.

 

 

Du blev nyligen tagen av snuten, vad hände?

 

Poliskvällen. Jag fyllde 50 några dagar innan. Jag var spänd och kände obehag. Jag firar inte högtider, inte ens nyårsafton och definitivt inte födelsedagar. Koppla det till långt gående barndomstrauman. Vid dessa tidpunkter vill jag gärna ha det som vanligt. En sorts förnekelse. Denna gång valde jag dock att fira men motvilligt. Allt gick jättebra med en person närvarande. Det kändes lagom. Vi var ganska stillsamma dessutom.

Sedan somnade jag just den dagen redan 6-7 på kvällen när jag hörde stök senare. Jag rusade upp yrvaken. Jag var övertygad om att det var rånare. Jag satte mig i ställning för att kunna nå min katana. Jag har tränat många år battojutsu bland annat och behöver inte lång tid för att göra mitt, då ska svärdet vara helst i sin saja. Det ger extratjusning att kunna dra och veta hur och vad. Det hade alltså kunnat gå illa. jag förstärker här, det är inget dolt hot utan analys på läget. Vad skulle jag göra om tanten i huset angrips av rånare? kanske livsfara? Det krävs ögonblick att kunna tolka läget särskilt panikvaken som jag var. Sen mötte jag första polisen öga mot öga. Jag var inte övertygad och avvaktade, som en stegmotor, click by click uppdaterad i varje milisekund. Jag är glad för att jag hade sinnesnärvaro även i en sån stund och inte drog vapen. Jag hoppas att polisen inte upplevde hot och hade en trygg vistelse. Endast om tantens liv står på spel i en situation kan jag gå till avvärjande attack och det kräver enormt mycket ansvar. Med andra ord är jag beredd att försvara henne med mitt liv.

Polisen frågade mig om svärdet vilket jag inte har lyft upp. För att lugna honom berättade jag om att jag är också cosplayer och visade min garderob. Svärdet har också förekommit vid cosplayfotografering. Alla har överlevt. Mitt svärd är alltså inte blodtörstig men väl lärd att kunna utöva konst vilket ska inte skänka harm.

Det blev 5 poliser. Det kändes surrealistiskt. Jag trodde att jag drömde. De hade hund också. De gick ut också på tomten med stora ficklampor. Vem vet, de kanske letade efter cannabisplantor i vinterkylan. Jag hade lugnt kunnat tala om för dem att de växer inte såhär års. Efter ett tag så började det bli mer intressant. Det var som i en James Bond film eller rentav Matrix. Polisen undersökte garderoben som var delad från en annan garderob. Det var ett litet håll där. Polisen var duktig. Han undersökte väggen noga. Jag frågade honom om jag ska lysa in i hållet, det fanns ett annat uttrymme på andra sidan med öppen dör där han har redan varit. Han funderade högt ifall väggen är gammal eller ny. Det kändes helt Agent-X 9. Det viktiga är att allt gick lugnt till. De fick med sig några gram.

Insatsen var enorm. En hel armé. Jag bad polisen snällt om han kan lämna kvar en bit röka men han svarade att han får inte. Jag fick krypa på golvet i en timme för att hitta små osynliga smulor för att motverka den chockerande händelsen. Jag tänkte, han tar min röka och säkert röker upp den själv. Det hade jag gjort om jag hade varit han.

Jag har pratat med dem i förhör och jag märkte på rösten och viljan att de vill inte förstå, de envisades med att packa på mig anklagelser som jag var oskyldig till. Jag erkände för att bli av med dem. Jag kunde inte riskera en ptsd anfall. Det är levande skräck så jag går in i felsäkert läge, limp mode alltså. I skrivandets stund är jag inte dömd.

 

Har du provat andra mediciner för dina trauma?

Många unga har idag diverse psykiska besvär, det verkar nästan bli den vanligaste sjukdomen. Vad har du med lite erfarenhet på livet för tips till dagens ungdom?

 

Jag kommer från en annan tid. Det var dessutom bakom järnridån. Hur det var? Många vuxna obligatoriskt tvångsarbetade varannan lördag gratis förutom som i mitt fall, min mor vaknade redan halv fem varje morgon för att sedan ibland komma hem tio på kvällen halvdöd efter hårt arbete på ogästvänligt ställe. Hon gjorde sitt bästa men slitet gav henne inte tid att fördjupa sig i varken känsla eller talang. Hennes kärlek kändes som tvångsmässig neurosis. Den var genomsyrad av tomhet, själlöshet, balans på farlig galenskap, som en demon talade genom henne och hon försökte göra motstånd men lyckades aldrig. Det är så många vuxna blev. jag har intervjuat några gamla klasskompisar. Jag hade ingen aning om att de också utsattes. Det blev resultatet av söndrade vuxna. Nya generationer av trasiga människor som försöker överleva som unika. Det kändes unikt. Jag trodde att de bara slog mig i klassen. Det var svårt att bära den sorgen ensam. Brutaliteten och hatet upphörde aldrig. Det är än idag konflikt med min släkt. Hela släkten. Jag har knappt sett de under alla årtionden. Jag accepterade inte vad de utsatte mig för och hur fegt de gaddade sig ihop för att dölja sin brutalitet som om det aldrig fanns. Men jag finns ännu. Jag gjorde motstånd. Det är en obeskrivlig känsla att sväva fritt utan några rötter, det formar en, man utvecklar andra sinnen i mitt fall den kreativa.

Livet bakom järnridån var komplicerat. Ordning, dold brutalitet, man fick slå sitt barn som många har utvecklat till sofistikerad tortyr. Nonstop rädsla. Kontroll. Mobiltelefon? Internet? Den tiden dessutom? Psykolog? Skydd? Glöm allt sådant. Det var som att vara strandsatt i en mardröm. Leksaker? Jag var glad när jag hittade ett tuggumipapper som jag kunde beskåda och lukta på. Det krävdes speciell stake för att kunna härda ut men det skaffade man på vägen. Jag hade ingen chans att göra motstånd då. De hade kanske dödat mig. Men sen när jag blev fri.

Vägen var dramatisk, osannolik många gånger, abstrakt eller surrealistisk. Det blev många kapitel och varje kapitel gav sin bit till att bygga en egen verklighet, en stark sådan som alltid är med mig, den kreativa andan.

Jag vet att det är inte heller lätt idag. Det är en helt annan generation som föddes in i tekniken och all press som det innebär om hur man ska vara jakt på status, talang, utseende och allt det som man längtar efter. Detta är presentgenerationen som vill ge sig själv allt i present. Det ser abstrakt ut från mitt perspektiv men har full förståelse om att jag lever i en föränderlig värld, därför är jag inte förvånad utan konstaterar med intresse. Det är att fascineras av livets helhet.

Det är inte lätt att ge ungdomar råd. De vet bäst. Jag vet hur det var själv. Att råda de känns gubbigt. Att inspirera de funkar mycket bättre tror jag. Visa de schysst kunskap, kreativitet som ger någonting, att fascinera. Det är lite som med trolleri. De har kapacitet och alla andra åldrar som väljer att inte stänga dörren för sin egen utveckling. Min mor var en extrem exempel på det och jag är hennes absoluta motpol.

Så vill man inte bli och har man upplevt det där så vägen tillbaka är minst lika tung men det är värt ett försök. Det är bra att sätta sig ner när man har tråkig och se rakt in i något obegripligt som koder för att ett par år efter kunna lira som kodare eller webbdesigner, samma sak med en gitarr, fota eller överhuvud taget med allt som man kan berika sig med. Det är coolt att kunna. Helt enkelt, om det gör ont då är det fel. Det finns en anledning till varför det gör ont. Särskilt i ungdomars fall som är bundna att leva hemma omringade av pressande och mindre snälla familjer. Självklart är det inte fel på den ungdom. Det är dessutom en förvirrande tid. Man står ju inför att möta hela världen. Det är lätt att det går snett och drömmarna tar skada av omständigheter som är utom ens kontroll, som familjens agerande till exempel.

Det är lätt att hamna i tron att man inte duger, att det är du som är orsaken till irritation och att de super eller vad det nu är. Det är inte du. Det är de svaga vuxnas fel alltid. Det är svårt att komma ut därifrån oskadd. Man blir medberoende, känslor utpressas, det blir inre konflikt och det känns inte bra. Beskyll alltså inte dig själv. Det är svårt att veta hur man ska agera när man befinner sig mitt i smeten eftersom varje situation och dröm är olika. Det enda du behöver veta är att du som ungdom har rätt att drömma, växa, känna dig duktig, och få ge så många fantastiska egenskaper till dig i present som du bara kan. Det för att du är människa och det bor massa dolda superkrafter i varje människa.

Mitt råd gäller naturligtvis inte bara ungdomar som befinner sig i spänd tillvaro utan rent allmänt.

Andra fakta om min bakgrund. Jag visste inte vad drog var förrän senare i vuxen ålder. Jag visste inte ens att sånt existerade. Jag minns när vi blängde in i skyltfönstret på Värnhemstorget i Malmö, det kom fram en man som frågade efter tjack, det hade vi naturligtvis eftersom vi spelade schack. Sakk, tjack, det lät snarlikt. Vi hade aldrig hört talas om tjack. Situationen blev konstig när vi svarade ja och började traska hemåt. Han verkade vara mycket intresserad, det syntes på honom. Sen diskuterade vi hur länge han har spelat. Det var i många år. Det hela blev bisarrt.

Jag har aldrig levt med alkohol, inte ens öl. Inga mediciner, och allmänt brukar jag vara restriktiv med vad jag stoppar i mig. Jag vill inte ruinera mitt jag och det krävs att jag kompromissar. Alkohol äcklas jag rentav även om jag har smakat några enstaka gånger. Kanske 3-4 i hela mitt liv. Jag var inte imponerad men det är en smaksak. I alla fall har jag inte supit död på min lever eller annat. Lite positivt finns det i det hela.

 

 

Vi skulle spontant rekommendera att prova svamp, ayahuasca och ketamin för att komma åt roten av traumat, är det något du övervägt?

 

Jag har aldrig testat svamp, ayahuasca oeller ketamin trots några år i techokretsar i Köpenhamnsperioden. Jag är otrolig känslig för vad jag prövar och hur. Jag har testat en halv LSD 2 gånger för 22 år sen och en gång 2TB, ungefär samma period. Det räckte. Tänk dig att ha vandrat i evigheten, den galnaste trippen man kan uppleva och sedan grejer på det. Det kan triggas igång och boostas så att det blir skrämmande. Tvärtom, jag vill vara här och nu och så jordnära som möjlig. Jag har ju upplevt det ultimata trippet och attraheras inte av hallucinationer. Cannabis boostar perfekt till gränsen utan att tippa över till galenskap. PTSD som jag själv har är en gåta. Med egna ord, i en trauma, kroppens celler pressas till sina gränser och fastnar där. Det blir den nya riktlinjen för kroppen. Survival mode. Boostade sinnen. Vakenhet. I mitt fall, jag har vandrat ju på andra sidan och där blev mitt sinne utvidgad, det blev en ny referens att jämföra och se genom. Krafterna som andra sidan och ptsd-n är överväldigande och mäktiga så som de är i sina naturliga tillstånd. Att drabbas av de kan leda till panik. Den helt enkelt tar man ur bruk. Lite som tandverk som förlamar koncentrationen fast om tandverk är en blomma så ptsd är ett träd. De flesta flyr ifrån det. Många tvingas in i definitiva öden. Det är svårt att hålla tyglarna. Det kräver en erfaren ryttare en sån som rider på demoner för skojs skull.
Jag har aktivt forskat i känslan länge. Jag som konstnär måste förstå processen, vad det handlar om, analysera, reaktioner, studera mig själv som objekt. Hitta svar.  Känsla är en del av konsten, den måste förstås.
Vad är alternativet? Fly? Panik? Smärta? Lidande? Eller en ny syn på det hela? Att både cellerna i kroppen och sinnet lever i utvidgad perspektiv och referenspunkter. Att förstå storheten i känslan och istället för att fly ifrån bli ett med den, med hela kraften. Det måste kännas som pånyttfödelse. Att synkronisera förståndet till de nya referenspunkterna istället för att göra motstånd. Det är vad jag utövar nu. Det känns positivt helskruvat.
Därför har jag så strikta principer. Jag är utvidgad. Både gällande cellminnet och sinnet. Och nu väljer jag att gå in i och synkronisera med de krafterna och bli ett med dem. Det är tvärtom som jag är van vid.

Meditation och yoga är ju också aktiviteter som kan hjälpa, har du provat?

 

Jag har varit involverad i meditation som till exempel Silva Mind Control som bygger på förståelsen för hjärnans olika frekvenser. Yoga har jag bara slickat på.

Jag är mer rörelseman. Långsamt som snabbt, som thai-chi, wing-tsun, och sedan många år battojutsu. Alltså levande koncentration och meditation. Som 50 åring gör jag naturligtvis armhävningar på endast tummarna med öppen hand.

Att måla handlar också om kontroll, kropp, rörelse, koncentration, som en vaken meditation, total närvaro.

Allt det här bygger på otrolig lång forskning om jaget med tillhörande praktik.

 

 

Planerar du någon utställning där man kan beskåda din konst?

I allra högsta grad. Jag planerar för fullt, beställer material som saknas, det hela är avancerad. Om konsten. Just nu planerar jag min 3.0 Det krävdes åratal av studier och fördjupning. Min personliga konstnärliga uppgift är innovation utan att gå ifrån de traditionella sätten som användes hundratals år sen som standard. De mästarna var otroliga. Vad kan jag göra om jag väljer att behålla den fina och platta ytan på duken med motiv och teknik som förr? Ska jag klistra in skruvar och spegelbitar? Det är för billigt för mig. Så lätt ger jag inte upp.

Uppgiften är alltså att göra en brygga mellan då och nu. Transformativ hyperrealism.

Rätt udda när motivet klär av sig och sedan på, man ser allt under, kan vara vad som helst där. Och beroende på behov upp till 20 dimensioner som samverkar. Då ska det vara möjlig att se motivets inälvor och anatomi inifrån om man följer manualen. Självklart krävs det filosofiska aspekter som grund, manual, varje detalj förklarad. Det är inte en sorts konst som jag bara skiter ut. Det är vetenskap också i lekfullhet. Jag går ner ända till cellnivå att beröra betraktaren med. Det är vad jag kallar för moläkulär pigment. Det är alltså en avancerad konstruktion bakom. Då kan jag också leka med andra konstnärer och måla in deras verk i mitt som blir bara synlig om… Typ som en förra köpare Micke Lind, fintfolk med stort intresse i konsten, han bad mig signera tavlan, ”Who the fuck is Picasso.”

Tavlorna är kapabla att förvandlas helt sjukt. Målad i olja. Vissa oljefärger tillverkar jag själv. Allt är dolt i färgerna, i pigmenten. Det är lite kemi. Den filosofiska delen att sammanbinda då med nuet är lika viktig del.

Mitt på allt såklart den osynliga texten över hela tavlan. Budskapet. Varje tavla har en manual. Det ser jag som min konstnärliga skyldighet att veta vad jag gör. Jag använder aldrig termen utan titel.

Den sjukvård vi har är något vi är starkt kritiska emot, då inte bara psykiatrin utan hela apparaten. Allt från de sterila lokaler som inte på något sätt inspirerar till tillfrisknande och det enkelspåriga med att det är alltid symptom som behandlas, har du ont så är piller lösningen, snarare än att hitta vad som i grunden skapar det onda och försöka bota det. Hur tror du att det “perfekta systemet” skulle se ut? Har du några tips till sjukvården?

Det är en otrolig komplicerad del. När man mår dåligt är det sista man behöver är något skrämmande. Tillfrisknande borde vara målet men hela apparaten hade blivit arbetslösa om alla vore friska. På något sätt är det viktigt att upprätthålla auktoriteten samtidigt som att olja motoriken för att hela systemet igång. Sjukvården är inte bara dålig. Den gör också bra saker. Den okänsliga delen upplevs naturligtvis lika okänsligt för de som drabbas av det. Man vet inte heller vem man möter, personen kanske hade en dålig dag, sovit dålig, inte är på humör eller vad som helst. Sen blir det bara fel. Man måste vara duktig för att fånga läkarens uppmärksamhet. Det handlar inte om tricks, det handlar om närvaro, uttryck, kroppsspråk. Det handlar om att fånga en mycket upptagen människas uppmärksamhet om varför just du.

Det är en avancerad värld vi lever i på alla sätt. Det är som att allt håller på att urarta till en dödlig jippo som efterlämnar sig många knäckta människor. Som om vi, allmänt, rusar ihjäl oss som spermier. Styrs vi av en degenererad urinstinkt?

Första mötet för mig med sjukvården började som ett privat möte på gatan. Jag rymde hemifrån. Jag fick vittnesmål per mail hur min mor satte kniv mot min styvsysters ansikte och hotade henne. Jag orkade inte mer. Jag ville liksom bara måla. Det här är min urinstinkt.

Jag var mentalt utmattad och försökte vila upp mig i en trappuppgång. Jag satte mig mellan två våningar för att kunna få lite sömn sittandes. Sedan väckte en äldre man mig. En överläkare. Jag intervjuade hans son efter alla åren och ledsamt fick jag läsa även om hans öde.

Lite som i Milleniumtrilogin. Mannen höll mig fången även om jag var fri för övrigt. Jag hade inget annat val, jag var ung, vilsen i ett främmande land utan att känna någon eller veta vad jag ska göra. Mitt första möte med sjukvården var livsförstörande. Det tog mig årtionden att kunna prata om. Vissa saker var så dolda i mig att jag helt enkelt höll tyst. Såna händelser gör att jag är fortfarande vaksam. Jag äter aldrig mediciner till exempel. Hela denna story bara en till på min överlevnads meritlista.

Konstigt nog lever jag än efter allt. Hittills har jag haft jäkla tur med hälsan. Dock har jag haft till och från med sjukvården att göra. Det är en lång utredning. De kom inte riktigt fram vad det var. Jag är inte helt kocko men någonting var det. Då kom en genialisk terapeut på saken, det är ptsd, ganska tät packad sådan. Det var så uppenbart. Sen började jag förstå mig själv.

Jag har fått jättebra kontakt med mina kontakter med det beror kanske också på vad de möter i mig som människa. Det är inte lätt uppgift varken för dem eller mig, just därför måste mötena vara fascinerande, givande. Jag vill göra deras jobb intressant. Bjuda på show, allvar, uttryck och också ödmjukhet. Att låta mötet med sjukvården vara en upplevelse inte bara personnummer versus administratör. Vi är ju människor, vi bär alla på en story, låt det bästa av våra storyn stråla genom våra ögon vid nästa möte. Det gör under. Det blir mänskligt. För att sjukvården ska bli perfekt behövs mycket mänsklig känsla också. Mina terapeuter är två kvinnor. De är som änglar. Jag är djupt berörd och den vördnad jag känner och växer i mig hjälper till att dämpa smärta.

Piller kan vara lösningen i extrema fall. Det finns säkert sådant också. Men att medicinera barn och ungdomar med ritalin och allt det där är ju inkörsporten till den fruktade delen av narkotikan. De där medicinen är ju rent tekniskt narkotika. Där är ena inkörsporten.

I mitt fall pratades om traumaterapi vilket vi inte började med. Bedömningen var att det är bättre att köra en annan metod, framåt istället. Jag vet att det är helt rätt. Jag ser deras metod som innovativ och det också väcker min nyfikenhet. Det är motiverande. Jag jobbar febrilt med att bli klar med en serie oljor och kunna fascinera dem. Att det var inte förgäves.

Som jag ser det. Vissa ställen kan vara totalt mentalt nedbrytande, omotiverande, man blir själlös. Vissa kloka chefer tycker att det är bättre så eftersom folk jobbar bättre. De ska inte ha det roligt. Det är så old school.

Själlösa människor ger själlös resultat, folk trivs inte på jobbet, mer spänningar uppstår, själlöshet krackulerar.
Därför är det absolut viktig med stimulerande arbetsmiljö. Bara för att det är fint betyder inte att man ska börja dansa på sitt arbetsbord. Det ger bara en själslig behag som ökar närvaron, viljan att vara där, mer engagemang, har bara positiva effekter.

Redan runt år 2000 när jag arbetade med miljön på Malmö Barnsjukhus så gick jag rakt på sak i media.

Citerar; ”Att hälsa och miljö hör ihop är väl känt. Ändå såg det fullständigt deprimerande ut på barnkliniken i Malmö, med grå väggar och golv och en massa trista dörrar inne på avdelningarna. Det hjälpte inte att personalen hade försökt piffa upp med teckningar och dekorationer, miljön förknippades ändå med de TV-bilder man ibland upprörs av från Öststatsländerna – men detta var i Sverige år 2000.
Nu är dock en förändring på gång till det bättre. Två unga konstnärer, har på eget initiativ tagit på sig uppgiften att färgsätta både väntrum, korridorer och trapputrymmen. De har också tillverkat rejäla pedagogiska lekredskap till alla de barn som tillfälligt besöker akutvårdskliniken eller är inlagda på någon avdelning. ”

 

Vi tackar allra ödmjukast för denna intervju och alla intressanta svar. Vi har också konstaterat att de allra bästa artister och duktigaste musiker använt olika droger för att expandera sinnet, några exempel finns en bit ned i detta inlägg .

Intervju med Professorn

Intervju med Professorn

Professorn gör webbplatser, både på clearnet och på darknet åt folk med speciellt sortiment. Han har gjort hemsidor åt flera kändisar, däribland Lapplisas, Grinchen och Drugify.

 

 

Professorn… knarkar du själv eller är du bara en god samarit som vill hjälpa langarna att ha sjysta webbplatser?

 

Haha! Jag är ju som du vet ett stort fan av dig och det syns direkt vem som skrev frågorna. Ja nej, Professorn har knarkat så det räcker i sina dagar – ett knarkande som hade fått Luffarn själv att rodna vill jag påstå (men du har nog andra åsikter).
Idag är jag på banan och har insett att knarkande inte är förenligt med en produktiv livsstil – för mig. Results may vary 🙂

 

 Du har gjort webbplatser till en hel drös knarklangare, hur länge har du hållt på med det?

 

Javisst, det är en hel del vid det här laget. Doping- och knarkförsäljare. Det närmar sig 3 år nu.

 

 Hur tror du framtiden ser ut, jag tänker på hur myndigheter allt mer försöker övervaka “vanliga nätet” (clearnet) och på EU nivå ligger diverse banala förslag om censur uppe. Är det slut på det fria internet?

 

Nej, det är inte slut med det fria internet. Och det kommer aldrig vara slut med det fria internet. Kan man sin historia vet man att det här inte är något nytt. För drygt 30 år sedan ville de förbjuda kryptering – något som drabbade det då nya PGP-projektet.
Så länge det finns tekniker, programmerare, hackare (och då talar jag om folk som förbättrar, knäcker och kodar system – inte kiddies med som brute forcar med ett GUI) så kommer det fria internet alltid att leva.

 

Det var flera som varnade om drogforum.org för några veckor sedan och du bland dem, hur fick du veta att de hade börjat blåsa folk?

 

Jag vet inte om jag kan ta någon cred för det men jag har hört om deras fula metoder från ett flertal kunder för ett halvår sedan redan. Och det har bara fortsatt. Jag har väl örat nära pulsen så att säga. Eller djungeltrumman. Välj metafor.

 

Som en enkel simpel knarkare utan större krav på lager, vilka säkerhetsåtgärder tycker du man ska ta när man beställer droger och betalar med kryptovaluta?

 

Framförallt tycker jag man ska lägga fokus på det som räknas; att sitta och snacka 256 bitar AES-kryptering och liknande som om man vore jagad av Mosad och CIA samtidigt men springa runt på stan påtänd som en iller är liksom inte logiskt. Sköt dina kort snyggt,
bete dig som folk och applicera sunt förnuft. Några särskilda datorskills behövs inte.

 

Vad tror om utvecklingen med kryptovaluta?

 

Jag är nog lite av en sk. bitcoin-maximalist. Men jag ser intressant teknik i andra projekt också, exempelvis Cardano. Det absolut mest kraftfullaste som jag tror få reflekterar över är förmågan att kunna hålla kapital utanför staters kontroll. Att konfiskera kapital har länge varit en av deras största metoder för kontroll och det är potentiellt över. Det är en total game changer.

 

Vi själva har slutat rekommendera folk att handla knark via clearnet webbplatser av säkerhets skäl, men.. vi ser faktiskt att marknader kommer, marknader går — (varpå endast kärleken består) — och att ha en clearnet sida som “skyltfönster” där man kan hänvisa kunder till vilken marknad man finns på är faktiskt vettigt. Vad tycker du? Hur stor är säkerhetsrisken för en som handlar för husbehov via en clearnet sida?

”Marknader kommer, marknader går – men endast Luffarn och kärleken består.”

– Känt djungelordspråk i Uddebos utkanter

 

Hur skulle en välhostad SSL- och TSL-skyddad sida på Clearnet med säker och uppdaterad programvara vara osäkrare än en marknad? Det viktiga är att säljarna sköter sitt – rensar kundregister och sköter sin infrastruktur på ett ansvarsfullt sätt. Clearnet eller darknet är sekundärt.

 

Många handlar (fortfarande) via Wickr, hur säkert är det tycker du och vilka andra alternativ finns för den som vill kommunicera på det sättet?

 

Alltså, end-to-end krypterad kommunikation är ett problem som är löst för länge sedan. De kan sitta på MSN och använda OTR (off the record) lika gärna. Men den andra funktionaliteten förutom krypterad kommunikation som inte går att lyssna på är att rensa chattloggarna eftersom folk inte skyddar sina enheter på ett bra sätt. Men vad gäller själva krypteringsalgoriterna är det inte där skon klämmer. Signal,  Session, Wickr.. Vanligt folk torskar inte för att krypteringsalgoritmen var för svag, liksom. De torskar för att Tjack-affe eller Pund-Conny gjorde nåt slarvfel.

 

Är det svårt är det att sätta upp en webbplats på darknet med .onion adress?

 

Nä, inte alls. Googla ”tor onion hosting”. Eller kontakta Professorn så får du en väldigt säker, snabb och professionell Tor-host.

 

Så om en knarklangare behöver hjälp med att få upp en webb på darknet, kan du hjälpa till då och vad kostar det?

 

Javisst! Det kostar lika mycket som en vanlig hemsida och host – 7000kr. Då ingår designen av sidan, hosting, min trevliga support och rubbet.

 

Egentligen så håller ju du dig inom lagens gränser, som jag kan förstå iallafall, att sätta upp en webbplats åt någon är ju inte olagligt. Sen är det väl inte ditt ansvar för vad som läggs upp eller hur ser man på det tror du?

 

Nja, jag tror annorlunda. Både ur en moralisk och juridisk synpunkt. Men sånt är ju ganska tråkigt att tänka och snacka om, tycker du inte?

 

 Vi satt allihopa (jag, Plankan och Spiken) och gjorde frågor till dig. Spiken drog till med “fråga vad han gör nu”, och Plankan svarade “Han ligger på stranden i Thailand och solar och håller i en paraply-drink och har det gott såklart, han tjänar säkert multum på att göra webbar åt alla langare”. Visst har Plankan helt rätt?

 

Plankan.. Spiken.. Älskar det! Plankan har delvis rätt – multum drar jag inte in men jag klarar mig. Dessvärre ligger jag inte på en solstol just för stunden. Reser gör jag dock. Och att kunna arbeta och försörja sig var som helst i världen är en så jävla ball grej. Frihetskänslan är enorm. Jag är en jägare, inte samlare. Att alltid vara på ny plats, se nytt folk, nya lukter, smaker, kulturer är min melodi.
Vi är just nu en civilisation på deken – vi är Titanic och som har träffat isberget och är på väg under. Men pengar flödar! Det finns så mycket stålar att tjäna i så många nischer och jag vill varmt rekommendera alla läsare att försöka hitta dem och sträva mot en livsstil som erbjuder större frihet än den hen lever nu.

 

 Är det något mer du skulle vilja tipsa om eller säga så släng gärna in ett stycke om du hinner. 🙂

 

Först och främst – droppa smartphonen. De är så tight integrerade med Google och iCloud och en myriad andra problem att de helt enkelt inte är gjorda för att snacka fuffens i. Gyllene regel: samma enhet du surfar Facebook på och messar frugan om middag använder du inte för att snacka olagligheter.

Hur säkrar jag datorn? Linux, kryptering med cryptsetup genom DM-crypt (integrerat i Linux-kerneln). TPM och dylikt är inte helt fel för att se till att ingen modifierat systemet när du varit borta från det. Nya lagar (kan inte förnimma namnen nu) tillåter polisen att attackera system som en ”hackare”. T.ex. installera avlyssningsenheter – och de kan både sitta på hårdvaran (och vara extremt svårupptäckta) samt vara i mjukvaruform.

Annars vet jag inte.. var smart, tänk till en gång extra. Framförallt – identifiera hotbilden. Jag ser ofta småpundare snacka om säkerhetsmetoder som är mer gjorda för någon som tänker begå terrorbrott mot Israel och USA (och de begår i regel samtidigt massa dumfel). Vad är din realistiska hotbild? Fråga dig det. Och implementera säkerhetsåtgärder därefter.

Till sista vill jag säga tack för ordet och vill man mig något så finns jag på mailen professornhb@protonmail.com. Vill också tillägga att du verkar vara en riktigt skön ekenskis Luffarn och jag drar gärna en lina med dig vilken dag i veckan som helst (jag gör ett undantag från min punkt 1.).

 

Vi tackar Professorn allra ödmjukast för medverkan! Vill du kontakta Professorn så har du hans uppgifter i nedan infor-ruta.

 

Kontakt Professorn

Kontakt: Mail: kontakt@professorn.host Wickr: thomasbodstrom | Professorns tråd på Hushboard

 

Intervju med Drugify

Intervju med Drugify

2023-03-09: Många på forumet Plattan varnade för Drugify. Då Janne som drev den sidan lägger ned projektet kommer vi på Luffarn att försöka uppdatera oftare. Det sista vi vet är att Drugify fått väldigt mycket varningar – samtidigt har jag flera vänner som köpt senaste tiden UTAN NÅGRA som helst problem. Samtliga av mina vänner handlade via Archetyp Market inte Drugifys clearnet webb eller annan konstig kanal.

 

Drugify, som den eller de kallar sig, jobbar som knarklangare. Vi tror att han är verksam bara på nätet och postar sina utskick, alltså han går inte runt på stan och becknar, men man vet ju aldrig.

 

Drugify, som Spotify fast för knark?

Precis! Alla våra produkter är som en egen genre och vi försöker ha ett lika brett utbud!

 

 

Vem har Sveriges bästa ladd?

Ladd? Vi har topp ladd som har klassats av något av det bästa som våra kunder skådat.
Kan man läsa bland våra omdömmen!

 

Exempel på vad några av Drugifys kunder säger..

 

 

 

 

Ni säljer inte heroin, finns det en anledning till det?

Det är en drog som ger dålig karma, vi tror på sånt.

 

Nedan några exempel på knark som Drugify saluför..

 

 

 

Hur länge har ni varit med i gemet?

Vi har vart med sedan slutet på 2018 då FS3 slog upp portarna och vi var bland dem första där.

 

Vad är viktigast för er, kärlek eller pengar?

Pengar sen kärlek. Fast det beror på vilken kärlek, familjen går alltid först!

 

Där håller vi inte med Drugify, vi älskar knark. Men tycker att kärlek ändå trumfar över allt annat.

 

Berätta om er batch “459” – laddet som det ryktas om, är det Sveriges bästa ladd som vår polare lyriskt berättade om? Vad står 459 för, vart kommer det ifrån?

Det är ett rejält omtyckt ladd och vi har stort tryck på ordar. Skulle nog våga påstå att det är ett av bästa laddet som funnits på länge! Vi är väldigt glada över att ha den batchen då kvalité är något vi brinner för att leverera!

 

Det är denna batch som faktiskt ska vara riktigt toppen.

 

Vi har hört det sägas, att “en bra fest handlar inte om vad man tar – utan vad man ger”. SKITSNACK sa vi, “en bra fest handlar lika mycket om vad man tar som vad man får” sa vi. Vad tycker ni?

Helt klart så handlar det om att man ger och tar, som allt annat i livet!

 

Vilket knark passar bäst enligt er för följande aktiviteter:

Hahaha!!

Dans runt julgranen.

KOLA

Spelkväll med polarna.

RÖKA

Orgie med grannarna.

TJACK, Speedy Gonzales.. där blir man kåt!

 

“Cash is king” är en gammal slogan, men i takten som alltfler butiker blir kontantlösa så accepterar allt fler bitcoin som betalningsmedel. T o m den lokala Pizzerian funderar på att ta emot BTC. Hur tror ni framtiden ser ut?

BTC är king! Vi tror starkt på att detta är framtiden och kommer bli väldigt stort. El Salvador är första landet som infört det som sin faktiska valuta exempelvis samt att som du säger, så har många börjat ta betalt med det.
Detta är bara början på något stort, precis som när internet kom 1960.

 

Vad kommer ni att göra när droger har blivit lagliga?

Som tillföljd av första frågan så kommer vi fortfarande vara Drugify, som har ett brett breettt utbud, störst i hela branchen!
Men ska vi vara lite realistiska så kommer det aldrig hända haha 🙁

 

Som kund hos en langare vill man veta att man är i trygga händer, jag tänker på t ex adress-hantering och att breven är väl kamouflerade, kan ni berätta lite hur ert jobb går till utan att säga för mycket. D v s vad gör ni för att era kunder ska veta att de är säkra?

Vi har ett stort antal olika kuvert i olika material som vi varierar emellan för att det inte ska vara några mönster.
Stealthen är även dunder.. det kan man läsa om bland våra omdömen där kunder beskriver den som ”overkill” och ”bästa på länge..”
Vi sparar ingen historik alls. Vi rensar även våra datorer med bleachbit på minsta lilla spår av någonting, varje dag.

 

FS3 la ju ned ganska nyligen, och de ska enligt dem själva ha donerat pengar till TOR foundation. Vad tror ni om det, bli ni av med pengar när de stängde?

FS3 slutade på topp och att dem valde och göra på det viset… vill inte gå in mer på det och ja vi förlorade en hel del!

 

vi tackar ödmjukast Drugify för intervjun och önskar dem en riktigt vit jul.

Intervju med Mupparna

Intervju med Mupparna

Mupparna är en av de större langarna på nätet, de är kända sedan tiden på Flugsvamp 3 och har haft bra betyg där. Mupparna becknar lite allt möjligt, men är ändå nischade mot receptbelagda läkemedel.

Mupparnas finns på marknaderna Archetyp, Flugsvamp 4.0 och med egen clearnet web.

2023-03-09: Det är en del som har klagat på Mupparna senaste tiden, det gäller FRAMFÖRALLT köp via deras clearnet webb, folk som handlar av Mupparna på Archetyp är även fortsättningsvis nöjda. Har du inte ännu lärt dig handla på Archetyp Market så rekommenderar vi dig att du gör det nu!

 

 

 

Vilken känd TV serie är er absoluta favorit?

The wire – HBO

Oväntat! Hade ju kunnat slå vad om att de skulle svarat ”The Muppet Show” här…

 

Hur länge har ni becknat grejjer på nätet?

Vet inte exakt men jag skulle tro att vi har sålt varor på nätet i ca 5 år. Vi gick under ett annat namn på fs2 dock men vill inte outa det här.

 

Vad tror ni om utveckling med Bitcoin och andra kryptovalutor, kommer de fortsätta öka i värde? Hur mycket tror ni en btc är värd om 2 år?

Vi är övertygade om att bitcoin och andra kryptovalutor kommer öka i värde. Kanske ett ras till innan dock.
Svårt att säga värdet om 2 år men vi hoppas det ökar till det dubbla 🙂

 

Är ni taggade inför julhandeln?

Absolut, varje år är det extra tryck på vår shopp och vi arbetar stenhårt för att alla skall hinna få sitt godis.

 

Kommer ni ha någon julrea? Vilka produkter, om det är något ni redan nu kan avslöja?

Vi brukar köra reor varje jul. Har inte bestämt produkter ännu men det är alltid 2-4 produkter med reor.
Vissa år kör vi även special rabattkoder som vi delar ut på olika ställen. Vi kan ordna en speciell luffarn.com rabattkod som vi kan dela med oss av 1a december så kan läsarna på sidan ta del av extra rabatter !

 

Känner ni att det är någon substans eller preparat som sålts mer under “pandemin” än förut… tänker om depression ökar, kanske fler säker sig till t ex Lyrica.

Lyrica har ökat lavinartat men våran bästsäljare är och har näsan alltid varit ksalol samt tramadol.
Ett tag hade vi nästan 8 tramadol sorter men det var så högt tryck på dom så dom sålde slut relativt snabbt.
Vi har dock mycket roligt på gång in så håll utkik.

Mupparnas Tramadol-utbud i nedan bild…

 

Vad är ert bästa tips på att hålla sig i form en hel natt om man bara drar ladd?

Imovane!

 

Jag personligen har lite svårt för benz, men har också en massa vänner som mår väldigt bra av att efter en tuff tjack-helg gå ned med hjälp av t ex imovan. Själv brukar jag ta avtändningen “som en man” och stå ut. Vilka rekommendationer har ni när man ska tända av och bli “normal” ett tag?

Lyrica funkar både på avtändning och bakfylla

 

Ni var bland de mest populära langarna på Flugsvamp 3, har sett att ni har en egen webb på mupparna.com men om man vill handla grejer av er på en marknadsplats, har ni som många andra reggat er på Archetyp och/eller Torrez eller har ni planer på det?

Just nu finns vi ej på tor sedan fs3 stängde ner. Men vi har kollat på Archetyp och kanske eventuellt börjar vi sälja där.
Vi jobbar ständigt med att förbättra våran clear sida dock. vi har precis infört pgp kryptering i kassan där kunden kan kryptera sin egna adress.

 

Har ni några nya knarksorter på väg in i sortimentet, isåfall vilka?

MDMA la vi ut idag och 3CMC är nytt.
Vi har även annat på gång, hasch och annat mys.
På fs3 försökte vi specialisera oss på läkemedel men vi har haft alternativet att utöka med droger och vi har tidigare valt att strunta i det pga olika omständigheter men nu känner vi att vi kan utöka med allt då många kunder gillar oss men vill ha övriga droger med.

Mupparnas utbud av övrigt knark..

Några exempel från deras webb

 

Vad tror ni om Flugsvamp 4?

Vi följer utvecklingen av allt kring flugsvamp men just flugsvamp 4.0 har inte klingat bra i våra öron
och vi har valt att ej göra något där ännu utan vi avvaktar och ser hur det fortlöper.

 

Tillhörde ni bland de lyckliga som hann ta ut sitt saldo innan Flugsvamp 3 stängde?

Det gjorde vi dessvärre inte. Vi förlorade en hel del där. Över 300.000.
Självklart var det tungt men finns inget att göra åt saken. Om en marknad väljer att begå
exitscam så är det svårt för oss att göra något. Ser att frågan kring (varför hade ni så mycket där inne)
florerar överallt men det är inte bara för oss säljare att ta ut det. fs3 ledningen valde att ha ”orderstopp”
i 2 dagar typ sen stänga o ta allas pengar så orderstoppet var bara spel för gallerian.
Det fanns mycket annat som pågick i bakrunden över en månad innan nedstängningen som talar för att detta
var en planerat exitscam sedan minst 1 månad tillbaka. Kan inte gå in på detaljer men det fanns en konversation
med en av adminsen på flugsvamp 3 som avslöjade det som vi fick information om EFTER nedstängningen vilket är olyckligt.

 

Hur påverkar stängningen av Flugsvamp 3 knarkbranschen i Sverige?

Jag tror ärligt inte att folk köper mindre droger för sidan gick ner. Man vänder sig bara till andra aktörer.

 

Har ni märkt någon skillnad i antal brev som går förlorade? Vi är nyfikna på att veta ifall det rullas ut någon slags inrikes kontroll på post och isåfall om det märks hos er som becknar.

Ja det märks direkt om dom kör någon räd någonstans. Vi förlorar dock inte speciellt mycket brev då vi alltid har bra stealth på våra paket men det händer ju givetvis. Jag skulle dock säga att majoriteten av paket som beslagtas av polis som vi säljare postar handlar om att kunden har span på sig eller har tidigare köpt narkotika från okänd säljare eller någon som inte har bra stealth och på så vis fått sitt namn flaggat.
Skulle säga att 1-2 brev av 100 försvinner på nåt sätt

 

Vilka 3 produkter är era storsäljare?

Ksalol
Tramadol
Pregabalin

 

Knarkar ni själva? Isåfall vilka favorit-sorter har ni?

Brukar inte avslöja sådant men en del av oss röker weed.
Dock har några gått över till edibles.

 

Kvalitetssäkrar ni de grejer ni köper in, och hur?

Allt vi köper in ger vi till testpersoner. Helst flera stycken då det ibland är svårt för en person att lämna
bra information kring en produkt.

Stort tack till Mupparna för intervjun, en stabil kran har svarat.

 

Intervju med en fd snut

Intervju med en fd snut

En gammal fd snut avslöjar polisens metoder

Denna intervju är gjort med en person som uppger sig ha jobbat som snut och plit, vi bedömde att det kunde vara av intresse och ställde en serie frågor via mail. Vi kan inte bekräfta att det verkligen rör sig om en gammal snut eller om det är någon som bara vill jiddra lite, men att döma av svaren på frågor så känns det äkta. Men du som läsare måste bedöma själv. Bilderna som ligger med i intervjun har ingen koppling utan är inlagda för syns skull.
Blåa rutor är Luffarns kommentarer inlagda i efterhand.

Berätta lite kort om dig.

Jag jobbade som polis i ganska många år och har haft en resa måste jag säga. Från att de första åren då jag verkligen tyckte illa om brottslingar, det var den jargongen bland de kollegor jag hade också. Vi skulle ”låsa in buset”, och synen jag hade i början var att alla som bryter mot lagen är patrask. Det tog ett antal år innan jag ändrade min syn, men det började med att jag fick jobba tillsammans med en lite äldre utredare som hade en mycket mera humoristisk hållning till brottslingar.. för honom var det en katt och råtta lek, och han kunde skratta åt en misslyckad utredning och med glimten i ögat säga till den som släpptes från häktet: ”ja, denna vann du, nästa gång tar jag dig”. Han berättade mycket om stans kända småkriminella och deras liv och det var även tack vare honom jag började få sympati med både brottslingar och missbrukare.

 

Du skrev att du började ifrågasätta dig yrkesval, berätta mer.

Ja jag har undrat vad det är som gör att vissa drar sig till MC-gäng med brottslig inriktning, och vissa blir lagens väktare, för i mångt och mycket är vi individer som  blir poliser rätt lik den individ som blir med i ett mc gäng, vi är lite av ett flock-folk, med en viss hierarki och värnar om våra egna på ett likartat sätt. Det finns naturligtvis olikheter, men likheterna är fascinerande.

Att jag blev polis, och en annan kriminell kanske har mer med slumpen att göra än något annat.

Har du provat att knarka?

Nä, inte i bemärkelsen att jag frivilligt missbrukat ett olagligt preparat, jag har däremot fått en smak av det i ett sammanhang där jag på sjukhus blev kraftigt doserat med morfin. Jag hade en ganska trevlig upplevelse och kan förstå att man vill återuppleva det. Jag saknar (ska inte säga tyvärr, men nästan) erfarenhet av andra otillåtna substanser.

Vad är din syn idag på en som brukar knark?

Idag ser jag en missbrukare som en medmänniska, jag vet också om att många hanterar droger utan att bli beroende, något i mig vill fortfarande se det som att de flyr något och behöver hjälp men jag kan ha fel på den punkten.

Luffarn rekommenderar alla att prova knark.

Varför är du inte snut längre?

Det är flera skäl, jag kan inte gå in på orsaken detaljerat.

Fick du sparken?

Det är en definitionsfråga, på pappret har jag självmant slutat. Jag kan utan att ljuga säga att jag är nöjd med att inte vara kvar i kåren, och en anledning till det är att jag tycker att mycket av hur allt går till i samhället är fel.

Varför blev du plit efter polis?

Det var både för att jag behövde en försörjning men också ett naturligt val av yrke efter att jag varit polis och ville göra skillnad i samhället. Jag försörjde mig ett tag som privat utredare i säkerhetsfrågor innan jag började arbeta inom kriminalvården, jag gick dock i väggen på det förstnämnda.

Du är inte plit längre?

Nä, inte för tillfället. Det är mitt egna val, jag behövde en paus.

Plit är ett vanligt ord för vakt på fängelse eller häkte, men någon kanske snubblar in utan att veta det.

Hur vanligt är det att en snut tar en muta?

Det blir vanligare, men är fortfarande såpass ovanligt att det bleknar i jämförelse vid andra länder. Du ska inte försöka muta en okänd polis, du kommer med all sannolikt bara ha det i fatet. Det förekommer dock, men det är mer i lägen där polisen har en relation till den som betalar mutan.

Det som dock är väldigt vanligt är när någon inom familjen till en polis anställd begår ett brott, eller en polis gör ”fel” eller begår ett misstag, där ses det mellan fingrarna titt som tätt.

Har du planetarat bevis någon gång, eller varit med att göra det?

Ja, tyvärr. Minns ett fall där vi bevakade ett hus på ett tips som kommit in där storskalig försäljning av narkotika skedde. När två personer med långt hår och misstänkt klädstil är på väg in stoppar vi dem. De uppger att de bor i huset men har ingen narkotika på sig. Jag tar en zip-påse med narkotika och ett rör som jag hade med mig och uppger till den ene att han hade detta på sig för att vi ska få göra en husrannsakan, jag är säker på att de är skyldiga men vi hittade inget när vi genomsökte hemmet och de var även drogfria när de togs in på urinprov. Det är inte enda gången jag gjort så, men det var sista. Det förekommer men det är inte vanligt enligt min uppfattning.

Säg förlåt till alla du satt dit!

HAHA.. jag har sett till så att även kvinnomisshandlare och pedofiler åkt dit, och där tänker jag inte be om ursäkt, snarare donera skottpengar. Men du har rätt i att bland annat många av mina narkotikarelaterade fall faktiskt inte gjorde samhället någon skada i sig, och det kan jag djupt ångra!

 

Finns det snutar som öppnar brev som kan innehålla knark?

Skedde inte under min tid, men kan inte säga hur det är i dagsläget. Det jag vet var aktuellt under min tid var att det planerades mycket insatser där vi skulle lagföra mer av handeln med narkotika via nätet och med hjälp av infiltratörer som gör sig vän med nät-langare får fram ledtrådar. Även att det skulle ske riktiga inköp för att först få förtroende.

Som vendor håll dig alltså anonym, anonym från början och till pension. Gå inte med på personliga möten, eller special-upplägg om du är en smart knark-langare. Håll dig ifrån Swish, använd inte Wickr eller liknande för kommunikation. Tips för dig som fått brev med knark beslagtaget finns i detta inlägg.

Är det ok att kalla dig för snut-jävel eller föredrar du snut-svin?

Absolut. Välj själv.

När jag satt inne berättade en medfånge att det är vanligt att ni snutar suger av varandra på kafferasten, stämmer det?

Jag förstår att du skojjar och det är ok, men kan ändå berätta om den enda sexuella erfarenhet jag har haft i tjänsten som jag faktiskt aldrig kommer att glömma är när jag och min kvinnliga körpartner hade tycke för varandra hade sex på tjänstebilens motorhuv en sommardag.

Har du spöat på någon som ni misstänkt för brott?

Jag har varit hårdhänt ett flertal gånger, särskilt de första åren. Har inte själv misshandlat någon i tjänst men det är vanligt förekommande. Oftast vid gripande och när den misstänkte är påverkad händer det ofta att det blir övervåld. Det man kan se i amerikanska filmer att en redan intagen åker på spö i syfte att erkänna brott är väldigt ovanligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Har du varit med om att någon du tagit golat ned sina polare?

Det händer faktiskt titt som tätt. Det är ganska få som står sig rakryggande genom en lång häktningsperiod och förhör med skicklig utredare. Det är en outtalad strategi att bryta ned en intagen för att få information och alla har en punkt där de ger sig. Det vanligaste är att de erkänner och berättar om sin egen inblandning, och därefter att de av misstag ger bort information som leder till fler gripanden.

Bara ett fåtal nekar sig genom en hel rättsprocess. Det krävs en viss självinsikt och ett oerhört lugn för att klara det, på sätt och vis beundrar jag den styrkan. Sen är det inte alltid bästa utvägen, även om det finns många exempel på misstänkta som blir frikända med denna strategin.

Det är också relativt få som i syfte att rädda sitt eget skinn börjar berätta om kumpaner eller andra brott som inte tas upp i utredning, d v s det du kallar ”att gola”. Kohandel av detta slag brukar ge en viss rabatt på straffet och tipsen vi fått in på detta sätt kan hålla väldigt varierande kvalitet. Synen vi inom kåren hade på de som gick den vägen var dock nedlåtande bakom ryggen på dem och det hände att kollegor läckte ut informationen och pekade ut den som tjallat.

 

Har du någon erfarenhet av att vara civvare?

Om du med ”civvare” menar att jag varit med och infiltrerat brottslig verksamhet så nej, men jag har däremot varit med i insatser där jag i tjänst varit civilklädd och gjort enklare tillslag. Detta i sammanhang där det varit pågående tillställningar av olika slag och vi bedömt att försäljning av narkotika kan förekomma. Jag har då antingen som ensamt civilklädd eller tillsammans med kollega spanat efter misstänkta rörelsemönster och beteenden, det är förövrigt nästan alltid så det går till när någon grips ute på fältet. Ett vanligt trick, om jag får kalla det så, är att vi spanat och fått information när tjänsteklädda kollegor anländer. Det är då vi spanar på folk som skruvar på sig, desperat placerar om narkotika från fickan och lägger dem i kalsongerna eller försöker gömma av sig det de har på sig. Folk blir nervösa när polisen dyker upp, och den med narkotika börjar ofta bete sig på ett visst sätt.

En tumregel vi alltid hade i dessa sammanhang var att prioritera misstänka försäljare och strunta i enskilda missbrukare. Med undantaget att om vi misstänkte en missbrukare i yngre ålder så ryckte vi in där också, inte av elakhet utan det var mer vår övertygelse att de kunde göra skillnad i samhället om vi stoppade ett missbruk i ung ålder. Om det var fel eller rätt kan jag idag inte svara på, men det är så det går till.

Så, om du är på en fest och har grejjer på dig. Börja inte nojja, ha hellre kvar ditt shit i fickan och agera normalt än att försöka dumpa det.

Har du skjutit någon?

Nej, och det är faktiskt väldigt sällsynt att någon skjut eller att ens skott avlossas. Men ytterst vanligt att det viftas med vapen. Även vid tillslag har det hänt att ”båda sidor” viftar med vapen men det slutar nästan alltid utan skottlossning.

Har du något mer du skulle vilja säga till våra läsare?

Ja det skulle vara att ta det lugnt, med allt. När det kommer till kritan är vi alla människor och det finns många inom kåren som genuint vill göra sitt för att samhället ska bli bättre, likaså som det finns rötägg också. Min egna resa var en mognadsprocess och man blir klokare med åren.

Sista frågan.. berätta något roligt som hänt under din tid som snut eller på kåken som plit..

Jag kan berätta om gången jag skulle meddela en som var intagen på häktet, det var en manlig intagen från Vitryssland. Han vart nog intagen lite halvt på misstag och han skulle bli släppt. Det var på tiden då jag hinkade Pepsi och var mitt i min sockerkick och skulle vara rolig, så jag öppnar Cell nummer 36 så hastigt jag kan och frågar: ”Do you speak english?”. Ja, svarade mannen och såg förvånad ut. Jag säger med min grövsta röst att ”You are being deported to Gulag in Siberia”. Därpå smällde jag igen dörren. Litet senare frågade min kollega om jag hade meddelat ryssen i cell nummer 38. ”Cell 38?” Jag hade skämt ut mig.

 

Vi tackar inte snuten för intervjun, men vi är tacksamma för svaren och hoppas att våra pundarpolare har nytta av informationen.

Intervju med LeCrim

Intervju med LeCrim

Nyheter angående LeCrim

  Update 2021-09-29 – Vi har fått in rapporter på att leveranser från LeCrim uteblivit, eller tar onormalt lång tid, vilket faktiskt kan hända med PostNord. LeCrims egna hemsida är inte åtkomlig, gäller både .onion-webben och hans clearnet-site. Det kan finnas en naturlig anledning. Vi försöker nå LeCrim på hans mail adresser, och hoppas på livstecken.

Rather safe than sorry

Jag skulle vilja uppmana alla som beställt från LeCrim nyligen, och särskilt om det varit lite större mängder än innehav att städa lite hemma. Gör också en översyn av eventuella meddelanden du kan ha sparat, har du skrivit något på Wickr så ta bort appen, alltså rensa både i hemmet och i elektroniken. Det som i värsta fall kan ha hänt är att LeCrim åkt fast, och om han hanterade adresser och konversationer på ett sätt som gör att farbror blå kan läsa dem så kan det hända att de vill besöka de som köpt 20 gram åt gången eller mer. Så har du rent hemma och i datorn så blir det enklare att stå på dig och inte ha en aning om varför din adress förekommer hos någon du inte känner.

Ingen panik

Ingen anledning till panik dock, jag tror LeCrim bara hade kunder som köpte enstaka gram och det orkar nog inte polisen följa upp, och även om de orkar det så hade säkert LeCrim adresser i krypterad form och inga lösenord framme i plain textformat. Men att ta det säkra före osäkra och se över att det är rent är aldrig fel…

Håller tills vidare tummarna för att det ska finnas en naturlig förklarning.

 

Fakta LeCrim

 

Det är faktiskt oklart varför LeCrim inte längre säljer via Flugsvamp, man kan läsa lite kort om det i hans säljartråd på Flugforumet som faktiskt ligger kvar. Och exakt varför kanske heller inte är så viktigt. LeCrim själv svarar att det handlar om ett missförstånd. De säljer iallafall samma gamla fina batcher via egen webb. Jag har också fått en bekräftelse på att det är rätt LeCrim, och att grejjer som beställts här har kommit fram. Jag kommer själv lägga beställningar här framöver, för den där ”v20” batchen är verkligen vitt guld.

 

LeCrim sålde kokain på Flugsvamp och utmärkte sig under  med en fantastisk batch som enligt de bilder man ser har stämplats med ”v20” på bricken. Detta var, och är verkligen skitbra ladd. Gillar du ladd, och ännu inte provat denna batch så rekommenderar mina bästa kokain-kännar-vänner denna sort.

Vi ville göra denna intervju lite annorlunda, så har varvat med lite fakta om kokain, det är de GRÖNA boxarna som är ”FAKTARUTOR”.

LeCrims gamla säljartråd på Flugforum: http://2r6bmfcsvk3cewhqfyz2pavm6bsfasgsmeldfsxtptpq6of6j5zc4iyd.onion/viewtopic.php?id=5328

LeCrims betyg som säljare

Vi intervjuar bara säljare som utmärker sig genom att ha kvalitetsvaror och en bra historik gentemot sina kunder, nedan LeCrims, och så mycket bättre än så kan det inte bli.

 

Intervju

 

Jag vill gärna lyfta fram att i denna intervju så talar jag för mig själv samt mina kollegor från verksamheten, därför så kommer jag att uttrycka mig både som jag och vi i mina svar.

Vem inspirerar dig, har du någon förebild?

Inspirationen för mig är makt, pengar och den sköna känslan man får av att göra smidiga och lyckade affärer med nöjda klienter. Någon förebild kan jag inte direkt säga att jag har.
Absolut finns det ett par välkända och imponerande affärsmän som har lyckats ta sig till toppen i den här branschen.

Men det är inte några förebilder för mig, jag strävar efter att vara mig själv och att vara originell.

 

Har du alltid drömt om att bli knarklangare?

Jag har alltid haft smak för ljusskygga affärer och på sätt och vis så har jag utan tvekan sökt mig till den här branschen enda sen barnsben.

Men jag kan säga helt ärligt att jag inte ser mig själv som en knarklangare. Vi är en bulk-distributör utav en exklusiv produkt som kallas Kokain. Det här som jag och mina kollegor gör på FS började som ett litet experiment som nu har vuxit sig till en helt okej sidebusiness som vi kommer fortsätta att vidareutveckla.

Fakta: Hur mycket kokain produceras i världen

Kokainproduktion hela världen, år 1994 till 2018. Siffran är i antal ton. Källa här.

 

 

 

Är det vanligt att säljare försöker sätta varandra i dålig dager, har det hänt dig?

Av egen erfarenhet så kan jag bekräfta att sabotage förekommer i form av fake-konton och mutade köpare som lägger mindre ordrar på våra populäraste produkter enbart för att lägga en dålig rating och på så vis sänka det totala betyget på produkten.

Denna form utav sabotage utförs oftast på beställning utav andra säljare.

Utöver sabotörer på marknaden så har vissa säljare känt sig så hotade av våran framgång att de själva känt sig manade att komma in i vår egen tråd och göra bort sig.

Vi känner inte att vi behöver sjunka till samma dagisnivå så vi har inte ens bemödat oss att svara säljaren.

Det är mycket tråkigt och tragiskt men det är vad det är, Med framgång kommer även avundsjuka, haters och sabotörer.

Personligen så avstår vi från att kommentera och interagera med sådana typer.

Vi gör business inte drama.

 

Vad är skillnaden mellan att vara just kokain-vendor – jämfört med att sälja andra substanser enligt dig?

De enda skillnaderna som egentligen är värda att nämna är straffskalan, riskerna och vinstmarginalen.

Säljer man kokain så tjänar man stora belopp på kort tid och man behöver hantera mindre vikter jämfört med andra substanser så som tex Marijuana eller Amfetamin.

Tyvärr så är straffen väldigt mycket högre på Kokain än vad dem är på andra substanser och risken för blåsningar och rån är mycket högre, speciellt om man hanterar större mängder.

 

Rikaste knarklangaren genom tiderna

Pablo Emilio Escobar Gaviria
1. Pablo Escobar: 30 miljarder dollar – Vår vän Pablo Escobar toppar listan när det kommer till rikedom intjänat på lyckad knark-business. Pablo växte upp i Colombia och hans fulla namn var ”Pablo Emilio Escobar Gaviria”. Han ledde under sin tid kartellen som exporterade kring 80% av allt ladd in till staterna, och det finns många historier om både hans goda gärningar och hur han hjälpte till bland fattiga i sina gamla hoods men även en hel del hemskheter.

– Vi konstaterar att det viktigaste som lyckad knarklangare är att ha kärleken i behåll!

 

Jag lekte redan i lågstadiet en lek, där vi tog skräpet från alla pennvässare och samlade i påsar och gömde, vi lekte att vi var knarklangare. Nu lyckades jag aldrig bli en bra langare, men jag undrar om du har några tips till den som vill lära sig sälja knark?

Det här är en svår bransch och inget som man lätt kan lära sig. Ett tips är att lär känna någon eller några som redan är inne i branschen och har erfarenhet och anslut dig till dem och påbörja resan uppåt i hierarkin.

Jobba hårt, var lojal mot dina nära men glöm inte att vara lojal mot dig själv och lita inte på någon bara för att han kallar dig bror.

 

I julas skedde ett stort beslag av ladd, uppskattades till 400 miljoner. (https://www.svd.se/jattelikt-kokainbeslag-i-stockholm) Påverkade det tillgången nämnvärt, märkte du någon effekt eller var det rent av kanske ditt ladd?

Tacka gud att det inte var våra varor, jag kan tänka mig att de personerna som är involverade skiter blod än idag.

Ett sådant stort beslag påverkar givetvis tillgången på Kokainet här i Sverige, men jag minns att det var hyfsat dåligt med tillgången redan innan beslaget hände och leveranserna var igång igen strax efter nyår.

Kokain mot tandvärk

Någonstans i slutet på 1800-talet såldes kokaindroppar mot tandvärk, sorgligt tycker vi här i Uddebo, att det fortfarande inte säljs över disk. Kokain-droppar torde nämligen vara helt fantastiskt mot tandvärk med sina lokalbedövande egenskaper.

Källa här.

 

 

0,6% av världens befolkning tog kokain år 2014. Utan att veta hur den undersökning gått till så tycker vi det låter väldigt lite. Vi försökte spekulera kring hur många i Sverige som tar kokain åtminstone någon gång per år. Vad tror ni? 

Hehe 0.6% det låter som en väldigt stor underdrift, det hade varit väldigt intressant att få veta hur den undersökningen har gått till.

Med tanke på vilka stora mängder med Kokain som går åt I Sverige, och resten utav Europa per år så måste det ju vara väldigt många som tar Kokain. Min gissning är att cirka 20% , 2 av 10 personer tar Kokain åtminstone en gång per år och då är det lågt räknat om du frågar mig.

Jag har under min tid sett alla möjliga individer ta Kokain. Läkare, snobbar, sjuksköterskor, lärare, ungdomar, företagare .. listan kan göras lång.

Alla gillar det vita helt enkelt, framförallt I stunder då andra oheligheter och synder förekommer.

Vi hittade faktiskt en Wikipedia sida med mer kring hur många som använder ladd, sen såklart, en stor jävla nypa salt på den då det handlar om enkäter folk fyllt så siffrorna är nog lika tillförlitliga som antalet covid-sjuka som redovisas. Men lite intressant ändå, USA toppar listan. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_prevalence_of_cocaine_use

Batchen v20 som du fortfarande har inne av, var bland det bästa ladd jag tagit. Var det en lyckoträff och tur med kranen eller vet du vad du gör? 🙂

Nejdå, det var absolut inte en lyckoträff. Helt ärligt så har vi haft betydligt mycket bättre Kokain inne på lager och jag är säker på att vi kommer ta in sorter I framtiden som kommer att få V20 att blekna.

Vi är såpass nya på FS market så att ni har bara fått se en bråkdel utav det som vi har att erbjuda, jag kan försäkra er om att allt Kokain som vi kommer att sälja framöver kommer att vara minst lika bra som V20 om inte bättre.

Nedan tre av LeCrims laddsorter, varav vi här i Uddebo varmt kan rekommendera v20

Lite bilder på deras aktuella sortiment. 750 kr gubben kostar fin-laddet.

 

 

Batchen ”GHOST” – vi kommer prova även denna inom kort

 

 

 

Vilka tre knarksorter skulle du ta med dig till en öde ö?

Jag tar inga droger, men om jag hade behövt spendera tid på en öde ö så hade jag velat ha med mig följande substanser helst i bulk.

* LSD

* DMT

* SVAMP

Priser världen runt på kokain

Priser per gram och i kronor, snitt priset världen över blir c:a 650 kronor per gubbe. Topp 5 länder och billigaste 5.

Land (dyrast) Pris Land (billigast) Pris
Kuwait 2 745 kr Colombia 30 kr
Japan 2 240 kr Bolivia 30 kr
Egypt 1 705 kr Peru 37 kr
Ukraine 1 575 kr Ecuador 41 kr
New Zealand 1 495 kr Argentina 49 kr
*Listan är delvis hämtad här, men jag har fritt översatt till kronor, och faktiskt ändrat på vissa eftersom jag vet av egen erfarenhet och från vänner att vissa priser de visade är helt åt pipan, t ex står det att an gubbe ladd kan kosta 180 dollar i Danmark, vilket det naturligtvis inte gör, och ingenstans i USA behöver de betala uppåt 300 dollar heller. Jag vet också att vissa inbitna ladd fantaster har åkt till Colombia och Peru och faktiskt fått tag i ladd för 20kr grammet, vissa påstår t o m priser på under 10 kr. Men då har de grävt fram kontakter och knallat runt i djungeln även. Så kikar på denna källa, så ta den för kuriosa snarare än exakta siffror.

 

 

Vilket moment upplever du som svårast när det kommer till att skaffa hem en bra batch?

Vi är väldigt väletablerade och har en långvarig relation med våran leverantör i utlandet så allting går mer eller mindre som ett rinnande vatten. Det finns inga svåra moment just när det kommer till att skaffa hem en bra batch/produkt som är utav hög kvalité.

Det svåra är transporten och hanteringen utav produkten eftersom myndigheterna ständigt är på jakt och man kan aldrig vara tillräckligt försiktig.

 

  LeCrims topp 5

 

Bästa semesterorten: Miami

Bästa maffiafilmen: Goodfellas

Bästa boktipset: Sibirisk Uppfostran

Bästa låttipset: The Notorious B.I.G – Ten Crack Commandments

Bästa ordspråk: ” A wise man remembers his friends at all times, a fool only when he has need of them ”

Stort tack LeCrim för intervjun

Vi ser fram mot många fler spännande batcher och en lång och framgångsrik karriär med mycket stålar och kvalitetsvaror som deras kunder för njuta och glädjas åt. Att vendors tar sin verksamhet på allvar, särskilt i denna bransch tycker vi är helt fantastiskt.

  Update 2021-09-29 – Vi har fått in rapporter på att leveranser från LeCrim uteblivit, eller tar onormalt lång tid, vilket faktiskt kan hända med PostNord. LeCrims egna hemsida är inte åtkomlig, gäller både .onion-webben och hans clearnet-site. Det kan finnas en naturlig anledning. Vi försöker nå LeCrim på hans mail adresser, och hoppas på livstecken.

 

 

Intervju med Grinchen

Intervju med Grinchen

Fakta Grinchen

Grinchen har sålt knark på nätet i flera års tid men det är det senaste året som han specialiserat sig på kvalitetsgräs. Det är kul att intervjua de langare som säljer de bästa grejjerna, och alla omkring mig har verkligen lovprisat just det röka Grinchen har. Om det är Sveriges bästa gräs eller inte kan jag inte svara på, jag röker faktiskt inte själv – men polarna älskar det. Och de rekommenderar verkligen alla som älskar gräs att testa utbudet Grinchen har. Med det som bakgrund, så kan jag iallafall lugnt konstatera att detta gräs håller toppkvalitet!

UPDATE 2023-05-10 – Vi hör att många kunder återigen är väldigt nöjda med Grinchens produkter och leveranser.

 

 

Var hittar man bra gräs i Sverige?

 

Det verkar som att du har Sveriges bästa gräs, hur blev det så?

Vi har alltid satsat på att ha de absolut bästa produkterna, och med gräset är det inget undantag. Det är något som ligger oss väldigt varmt till hjärtat och det är ett väldigt tillfredställande arbete.

 

Nedan bilder från Grinchen web på Mango Kush och Power Plant

 

I vilket syfte upplever du att dina kunder handlar av dig, som självmedicinering eller i rekreationellt syfte?

Vi ser en ökning av frågor kring självmedicinering , men rekreationellt syfte är klart ledande.

 

Du har varit med ett tag nu, och säkert sett många andra langare komma och gå, av olika anledningar, vad är det som gör att du är kvar?

Vi är kvar för vi levererar premiumprodukter diskret och säkert hem till kunderna, Vi fokuserar på kvalitet och trygghet något som våra kunder uppskattar.

 

Vi alla kände ju till ditt ladd som toppade listan ett bra tag och batch efter Batch, sen helt plötsligt hade du inget ladd längre, vi spekulerade mycket kring om det hade med “förkylningstiderna” att göra och att tillförseln av ladd stryptes. Vad hände?

Vi har valt att satsa på cannabis istället, De personer vi arbetar med har tillgång till oerhört bra kokain, vi har själva valt att gå en annan väg bara.

 

Grinchens betyg på Flugsvamp 3

 

Det snackas mycket i media om att cannabis är inkörsporten til tyngre droger, tycker du att det stämmer?

Nej det kan vi inte hålla med om, väldigt förutfattade åsikter som bygger på okunskap. Hela debatten om inkörsportar till ”tyngre” droger faller på sin egen orimlighet när man tillåter tobak, alkohol & kaffe….men INTE cannabis.

 

Även att det är vanligt med “Spice” i rökat, hur vet du att ditt röka håller måttet, hur kvalitetssäkrar du dina grejjer?

Vi har aldrig stött på det, men vi kvalitetssäkrar också alla våra produkter, Vi har exempelvis odlare som säljer till oss, där kan vi följa med hela produktionskedjan och har full kontroll, resultatet blir givetvis fantastiskt.

 

Vad är det första du kommer göra när cannabis legaliseras i Sverige, om du nu tror att det någonsin kommer legaliseras.

Det kommer bli legaliserat….tyvärr kommer det ta lite längre tid för Sverige än för andra länder. Det enda positiva är att vi har riktigt giriga politiker….de kommer inte kunna se bort från den ekonomiska tillväxten cannabismarknaden medför….men tror tyvärr det kommer ta tid.
När det blir legaliserat så kommer ni se oss mer helt klart, mer än så kan jag inte säga.

 

Har du åldersgräns på dina kunder?

Ja 18 års gräns. är du inte myndig lägg inte en order hos oss 🙂

 

De flesta känner ju till att det finns olika strains, och har lite grovt hört Sativa och Indica nämnas, vad skulle du säga skillnaden är?

För att hålla det kort så gör jag det enkelt:
Sativa – Head high
Indica – Body high

 

Polarna här säger att det är fetingtorka på röka i Sverige sedan en tid tillbaka, stämmer det och påverkar det din import? Vad tror du torkan beror på?

Det handlar som vanligt alltid om detta: UTBUD och EFTERFRÅGAN. När efterfrågan är större än utbudet så drivs priset upp så är det med allt i en Marknadsekonomi.
Det påverkar inte oss mer än att vi får betala mer för varorna (som alla andra). ”torkan” beror på att efterfrågan är större än utbudet och driver upp priset.
Franska polisens hack av encro har varit en stor bidragande effekt till de ökade beslagen i södra europa.

 

Vilken är din favorit sort, eller sorter om du har olika favoriter för olika settings eller tillfällen, om du röker själv??

Givetvis röker jag själv skulle vara en hycklare om jag inte gjorde det, jag röker varierat har många favorit sorter. Kosher Kush och Bruce Banner är några av dem.

 

Jag hörde en polare snacka om att gräs, eller mer specifikt gräs med högt innehåll av CBD kan bota det där viruset som de säger cirkulerar… sars-cov-2, vad tror du?

Haha nej tyvärr botar inte CBD corvid19. Men cannabisrökning försämrar inte dina chanser att slå det det. CBD har en konstaterad medicinskt effekt och är oerhört bra mot smärtor. Och man skall inte se bort ifrån att desto bättre du mår kroppsligt och mentalt desto bättre förutsättningar har du mot virus och sjukdomar.

 

 

Grinchens profil och exempel på pris

 

 

Vad har du för råd till de som är nyfikna på att börja knarka, vad ska de tänka på? Vilka droger tycker du man ska börja med och vad ska män tänka på så att det blir en behaglig upplevelse.

Var i en trygg miljö, skippa bilkörning, var ansvarsfull, behandla andra med respekt och kärlek och ha RIKTIGT KUL- det är bara att njuta.
Givetvis anser vi att man bör prova cannabis, men dosera försiktigt i början. Alla reagerar olika som sagt.

 

Cannabis går att avnjuta på många sätt, allt från i bakverk till olika sätt att röka i enkel joint eller avancerad Vaporizer som man ställer exakt grad på, vilket sätt föredrar du?

Jag föredrar joint, men vaporizer är verkligen att rekommendera att testa. det är framtiden helt klart.

 

Kommer ni få in mer av erat omtalade ”Svenskodlade”?

Ja vi har en ny omgång närproducerat påväg verkligen exotiska strains av sjukt bra kvalitet, strains som Sour Diesel, Kosher Kush, Bruce Banner, Gelato (och 5 andra exotiska strains). Kvaliteten på det närproducerade är obeskrivligt bra. de odlarna vet verkligen vad de håller på det, enda tråkiga är att det inte odlas i stor skala och tar slut allt för fort.

 

Vad tror du att du gör om 10 år?

Säljer cannabis.

 

Vi tackar Grinchen för denna intervjun.

 

Spiken, som är Uddebos största gräsrökare rekommenderar Mango Kush, mer info om strainen hittar du här.

 

 

 

Intervju med Smurfen

Intervju med Smurfen
Smurfen säljer inte längre på Flugsvamp, enligt Smurfen handlar det om att de har varit flera som skött kontot och en av dem har varit slarvig med annonstexter.

Enligt FS admins handlar det om upprepade tillsägelser om att aktivt sköta annonserna och byta när nya batcher säljs.

Säljaren har stängts av efter upprepade varningar om missköttsel under en väldigt lång period.
Då säljaren aktivt valt att fortsätta att bryta mot reglerna trots flera tillsängningar samt att informationen om detta synts direkt vid inloggning så är det helt omöjligt att detta missats.

Hund, moderator på Flugsvamp forum

Fakta Smurfen

Smurfen säljer knark på nätet, och mest kokain när man tittar på de annonser han har uppe. Vi frågade om han ville vara med på en intervju och han tackade ja. Nedan meddelande möts man av när man tittar in i Smurfens butik.
”Välkommen till Smurfens marknad, topp kvalité och försöker alltid hålla en topp service till er alla, funnits på FS 3.0 sen det starta, innan dess sålde sålde jag lite på DreamMarket.”

Nedan saxat från Flugsvamp  3.0 och Smurfens försäljarprofil:

 

Tittar man på din sälj profil så erbjuder du just nu fyra sorters kokain, och alla sorter har ganska bra betyg och du som säljare snittet på 4,95 av 5, kan man kalla dig för en gourmet?

haha, lite så kan man ju säga. Tycker om att kunna erbjuda en bred variation på olika sorter, jag har allt från en budget kola till en för finsmakare. Alla har inte pengar som växer på träd därför erbjuder vi en budget kola som kom inte allt för längesen.

Du säljer just nu bara kokain om man tittar på dina annonser, har du haft eller kommer du ha annat i ditt sortiment?

Den produkt som är i centrum för mig är kokain, och just nu en stund framöver är det bara det som lär säljas, framöver vet jag att det kommer komma brunt Heroin, det är något som jag fått intresse för att erbjuda kunderna. Något jag också vill kunna erbjuda är MDMA men vem vet allt kan hända i framtiden. Jag har sålt ketamin men med tanke på konkurrensen på detta så ser vi ingen mening med att ta in det igen tyvärr.

Jag har ofta fått smaka på dina grejjer då du länge varit en mina polares favoritlangare, alla har nästan alltid gillat ditt ladd. Av alla batcher du haft, vilken har varit din egna favorit?

hehe, tack så hemskt mycket för det! Jag tycker faktiskt dem mesta jag haft varit väldigt potenta, men skulle jag ut o festa en dag så hade jag valt mellan Madrid, Hitler eller vår nyaste Unionen. Unionen har högre % halt än dem andra MEN jag tycker ruset är är helt perfekt på Hitlern som vi erbjuder (Hitlern är stämplad med ett nazist kors så ingen tror att jag själv döper dem)

 

Nedan bilder på det Smurfen erbjuder via webbplatsen FS3 på darknet

Tycker du att kvaliteten på ladd har blivit bättre de senaste åren i Sverige?

Jag tycker absolut att kvaliten har blivit bättre här, när jag började I denna branschen för längesen så var det svårare att få tag i bra kvalite, sen har man ju såklart hittat bra kontakter till sist. I dagens läge tycker jag att det är mycket bra kvalite för att få vara i Sverige, ni ska tänka att det mellan landar en del gånger innan det når hit, har man då en bra kontakt som man vet inte öppnar det o stämplar om det så ska man hålla hårt i han/hon. Vilket vi vet att min kontakt inte gör.

Förr i tiden (20 år sedan) tyckte jag mig själv vara en riktig kännare på ladd, genom att smaka kunde jag rätt fort avgöra om det var bra eller inte. Men nuförtiden tycker jag det är stört omöjligt att veta.. osäker på om det är jag som knarkat bort mitt smaksinne eller om det bankas ut med allt mer sofistikerade metoder? Vad tror du, och hur kvalitetssäkrar du ditt ladd?

Ja asså det har ju såklart utvecklats med mixning och vad man ska mixa med, förr tog man ju bara kreatin eller dextro. Nu finns de massor med andra saker. Att mixa får ju dock konsekvenser I det långa loppet, man vill ju att kunderna ska komma tillbaka till en och få förtroende för en, sysslar man med att mixa så kommer man inte vara länge med detta. Att kunden ska ha förtroende för mig är en av dem viktigaste sakerna jag nå upp till. Jag har EZ tester som jag använder, innan jag köper sakerna så tar jag 5 tester från själva kakan I olika ställen för att se att allt stämmer, har funderingar på att börja skicka det till Spanien iallafall på dem lite dyrare sorterna för att få ett exakt svar på vilken % det är.

Luffarn tipsar:

Köp ett kokain-test-kit, kostar 300 kr och du kan alltid kvalitetstesta grejjerna själv. Här hittar du testkitet för koks.

PostNord måste väl vara något som en sån som du har väldigt blandade känslor för, jag kan tänka mig den hat-kärlek som uppstår mot brevgången och frustrationen från de som köper och kanske förväntar sig få leverans till helgen. Tycker du PostNord gör sitt jobb?

Det är som du säger, det är väldigt mixade känslor det där. Ibland gör dem sitt jobb men sen ibland så gör dem så man får mer ont i huvudet än vad migrän gör. Dem om någon kan göra så kunderna förlorar förtroende för en eftersom kunderna tror att vi inte postat sakerna.

Har du råkat ut för extremt långa leveranstider någon gång? Hur har dina kunder reagerat och hur har du löst eventuella uteblivna leveranser?

Ja det har jag, nu senast för bara ett par veckor sen, vi posta en hel del brev mellan den 27e oktober – 4e november som tog extremt ovanligt lång tid. Vi postade sakerna som vi alltid brukar göra men en kund till mig sa att stämpeln på brevet var den 10e november och dem sakerna posta vi den 2e november, det är 8 dagar emellan från det vi posta det tills postnord skicka ut det.

Många kunder blir såklart irriterade för dem tror ju att det är jag som inte sköter mig med postningen, och jag förstår dem folk vill ju ha sina saker, men jag kan tyvärr inte göra något åt det efter vi lagt det på lådan. Har en regel “Får man brev från polisen med konfiskation så skickar jag ut nytt direkt om det uppvisas” annars så är det att man får vänta, för vissa kunder är inte änglar heller, en del försöker få tillbaka sina pengar fast dem fått sin vara. Men många kunder är riktigt bra, dem förstår att det kan strula ibland och dem vill jag gärna tacka om dem läser detta för hur dem är mot mig.

Hur ser du på en legalisering av droger?

Jag är absolut för legalisering men bara utav THC, är såklart intresserad i hur Portugal tar sig med legalisering av alla droger. I Sverige så behöver vi bli av med att ha det tänket att döma missbrukare etc, det är dags att hjälpa inte stjälpa vilket myndigheter gör, blir du tagen med heroin tillexempel så blir du straffad istället för att få hjälp.

Jag tänker att jag gärna skulle vara den som öppnar Sveriges första coffee shop i ett sånt läge, har du några tankar kring vad man skulle kunna göra för sjysst business om allt legaliserades över natten, inte för att det kommer hända helt plötsligt men låt fantasin sprudla!

Jadu, om allt blev legaliserat så vet jag faktiskt inte riktigt, men hade gärna haft en THC coffee shop där man hade fått chilla, erbjuda att få sitta med datorer och arbeta, kolla på sport kanske eller bara få sitta och njuta av friheten. Att erbjuda kokain, heroin, mdma på en coffeeshop vet jag inte hur det hade slutat, hade nog inte velat att folk isåfall använde drogerna på stället, att mixa folk som tar flera substanser på en plats kan bli lite konstig stämning.

Hur ser du på framtiden, jag tänker på om situationen med det här viruset. Vart tror du samhället är på väg?

Först o främst vill jag hälsa till alla som förlorat någon I Covid-19 att jag beklagar er förlust. Och angående din fråga, jag vet faktiskt inte alls, det är läskigt situation det som pågår allt kan hända, hela världen är på lockdown, det kommer säkert bli ännu värre än vad det är just nu, men så fort allt är över så tror jag allt kommer gå tillbaka till sitt gamla. Vi som sysslar I dennas branschen känner också av detta extremt mycket, allt har ökat I pris och samtidigt har kvaliten sjunkit på vissa områden, speciellt cannabisen och haschet har jag märkt av det mest på.

Är det inte tröttsamt att springa på brevlådan? 🙂

Det är faktiskt inte alls tröttsamt, tänk att istället för att exempelvis springa och möta 10 personer som ska handla så kan man posta 10 brev på 1 låda eller 5 på 2 olika, så mindre spring men samma produkter kommer ut. Enda negativa är ju att det dröjer innan man får pengarna eller att det kan strula med postnord.

Om du får säga några ord till en som är nyfiken på kokain, som kanske rökt lite gräs och testat tjack ett par gånger men ännu inte provat ladd. Vilka skulle vara dina bästa tips och råd?

1a tips är att kokain och alkohol går hand I hand, det är som LSD och ketamin dem passar bra ihop. 2 bara för att det är sten så betyder det inte att det är dunder dunder saker, vissa kunder skriver “fick inte sten så sätter en 3a eller 4a I betyg” vem som helst kan rerocka, ska du vara säker på vad du får så köp EZ tester istället. 3 för att se att det inte är bankat med lidocain så ta lite under läppen mot tandköttet, om det domnar pang direkt så är det bedövningsmedel i, om det bedövar från lite o mer o mer så har du fått kokain som inte är bankat med bedövningsmedel.

Vad tycker du är det viktigaste som langare på darknet, har du något tips till den som skulle vilja bli nätlangare?

Först o främst att tänka på sin säkerhet den är A och O. tänker man inte på det och bara kör på så kan man lika gärna börja tänka på vilken anstalt man helst vill sitta i. Sen tänka på hur man behandlar både kunderna, var trevlig och lyssna på vad dem berättar till dig. Även vendorna ska man vara ödmjuk till, jag har själv lärt mig mycket av andra, vi sitter alla i samma båt. Sen finns där såklart kunder som man verkligen får huvudvärk av, men det är en väldigt liten del gäller att inte sjunka till deras nivå när det händer.

Nedan Smurfens toppsäljare:

Är du inte rädd för att åka fast?

Vilken langare/vendor är inte alls lite rädd att åka fast? Säljer man saker så vet man vad man gett sig in på. Och tror dem flesta är iallafall lite rädd, men det kan vara en bra sak också, är man lite rädd så börjar man tänka på hur man kan förbättra sin säkerhet till att minsta möjliga chans åka fast. Har stött på någon vendor på flugsvamp som hade det största egot jag sett som säljare, och den personen har jag fått höra sitter inne just nu. Blir man alldeles för nojig hela tiden så är detta nog fel bransch att vara i.

Jag gissar på att ladd är din favoritdrog? Men om du skulle åka ill en öde ö.. vilka tre knarksorter skulle du ta med dig, och varför?

Faktiskt så är inte kokain min favorit drog, jag kan ta det lite när man ska festa eller dricka lite. Det är bättre att sälja saker som man inte tar själv annars är det lätt att det kliar I fingrarna eller näsan när man håller på med sakerna. Om jag åkte till en öde ö så skulle jag ta med mig hasch då jag gillar att koppla av ibland och hasch är perfekt för mig vid såna tillfällen. 2A saken jag skulle ta med skulle nog vara svamp eller LSD, att rensa skallen lite gör jag bäst på psykedeliska saker och mår toppen flera dagar efteråt. 3dje saken jag skulle ta med är ketamin, och det är pågrund av det psykedeliska med det, alltid gillar K-hole sen första gången jag fick det, känns lite som man flyr verkligheten till något helt annat ställe då.

Hur kom det sig att du började sälja droger?

Det hela började från när jag började hänga på fester för väldigt längesen, där såg jag hur lätt det var att göra pengar till folk som bara ville ha roligt, sen fick jag ihop lite kontakter och sen dess har det bara utvecklats, jag är relativ ny på darknet bara varit på Flugsvamp lite mer än 1.5 år innan dess var jag bara ute och sålde.

Varför kallar du dig för ”Smurfen”?

Jag fick mitt namn smurfen för en polare till mig och jag tog en stor dos LSD och vi rökte DMT så fick vi för oss att vi var i en smurfby på en fest och jag sålde samtidigt då så min vän sa att jag är en smurf som säljer, och jag gilla iden därav namnet.

 

Tack till Smurfen för medverkan, mer om Smurfen kan du läsa på FS3 forum och här hans försäljartråd (TOR krävs för att nå adressen: http://flugforumt6eave4.onion/viewtopic.php?id=364

 

 

Intervju med Den Nordiska Marknaden

Intervju med Den Nordiska Marknaden

Vi blev tipsade om att göra intervjuer med knarklangare och aktörer bakom kulisserna på darknet. Vi kommer höra runt om det mer intresse för detta framöver.

Denna marknad har varit nere sedan 2020-09-15 och vi ber alla vara extra uppmärksamma om den kommer upp igen.

Fakta

Den Nordiska Marknaden är en e-handelsplats på darknet, för den oinvigde kan man förklara det som om det vore Blocket, Tradera eller eBay fast man betalar med en kryptovaluta, oftast Bitcoin så att transaktionen blir anonym och man handlar med allt möjligt men ofta handlar det om knark och mediciner, vissa marknadsplatser tillåter även försäljning av vapen, stöldgods eller falska pass. Den Nordiska Marknaden tillåter endast handel med substanser som receptbelagda mediciner, droger och doping. 

  Ni har varit online nu i ett och ett halvt år, vad har varit er största utmaning under perioden?

Den absolut största utmaningen var att vinna förtroende.

  Vad fick er att starta en marknadsplats?

Bristen på en bra uppstyrd marknad, vi började spekulera på tanken ca 1 år innan FS2 gick i graven. Många nya marknader sköttes av rena lyckosökare och amatörer som försökte göra anspråk på darknet. Bristen på kunskapen kring drogerna kunde också ifrågasättas och med detta i åtanke tänkte vi vi att vi kunde göra någonting bättre.
Nu vore det ju komiskt om just DNM blir tagna för någon skitgrej 😉

*FS2 står för Flugsvamp 2.0, föregångaren till nuvarande Flugsvamp 3.0.

  Hur tror ni tillgången till droger och medicin på nätet påverkar samhället?

Problem med droger och medicin kommer alltid finnas, men det hade inte behövt existera i samma utsträckning om lagstiftare såg fördelarna med en legalisering. Då hade inte vi behövt gömma oss på darknet för vad vi tror på heller.

  Ni riktar er mest mot den norska marknaden, hur blev det så?

Mestadels för att vi inte vann marknad i Sverige när FS är så starkt förknippat med handel på darknet, man ska inte underskatta ett varumärke.
Men vi ville inte heller leva på någon annans skapelse (FS1/FS2) när vi inte varit med och byggt upp det.

  Man kan betala med både Bitcoin och Monero, hur många använder Monero och vad är fördelen?

Fördelarna är många, det främsta är väl bristen på spårbarhet som Bitcoin saknar.
Monero står för ungefär 10% av användningen men det ökar också varje månad som går.
Vi växlar även mellan Bitcoin för våra användare vid behov.

  Bidrar darknet till mindre våld? (Jag tänker någonstans att med pålitliga kranar och där det blir enkelt att handla droger kan faktiskt marknadsplatser som er vara något väldigt bra för samhället)

Förhoppningsvis, men drogerna måste komma någonstans ifrån, men om vi tar bort 1% av handeln på gatan till slutkunderna så är det en vinst.
Det gör det också lättare för wholesalers att faktiskt distribuera till slutkunder och kan på så vis också ta bort mellanhänder som skapar en kortare kedja och som förhoppningsvis ger mindre våld och lägre priser.

  Vad har ni för vision med er webbplats?

Att bli det självklara valet för handel av illegala droger i Skandinavien.

  Man läsare ofta att myndigheter vill komma åt handeln av droger på darknet, nu senast har det varit på tal om att de ska få öppna inrikes brev.

Vi ser ingen fråga här, men det är helt klart ett (stort) steg i att ta bort anonymitet hos vanliga medborgare.
The war on drugs har aldrig fungerat, och kommer aldrig att fungera.

  Har ni märkt någon skillnad i utbud sedan Corona hysterin drog igång tidigt i år?

Vi har märkt vissa prishöjningar och förseningar i leveranser, men utbudet har varit detsamma.

  Hur tror ni darknet ser ut om 10 år?

Vår förhoppning är att en större del av nyheter, forum, journalister och mer information som annars hittas på clearnet hittas just på darknet. Folk har rätt till anonymitet i alla lägen.

  Många marknadsplatser på darknet, särskilt de stora internationella har en ganska kort livslängd, om de inte torskar så drar de en exit scam eller blir hackade. Vad skiljer er från dessa och hur länge tror ni att ni finns kvar?

I det stora hela så skiljer det nog inte mycket på oss och dem, vi har dock gedigen kunskap inom säkerhet, programmering och droger. Kolla WS busten eller FS2, högar av bevismaterial helt i onödan.
Att göra en exit scam, eller att faktiskt stjäla folks tillgångar som de tjänat ihop är så långt ifrån tanke som man kan komma, men det säger nog alla.

*WS står för marknadsplatsen Wall Street, en internationell darknet webbplats som torskade för ett tag sedan.

  Tror ni att vi kommer se en legalisering av droger de närmsta åren?

Vi önskar att vi kunde säga ja, men nej inte i hela Skandinavien.
Danmark blir först om vi får gissa, därefter Finland och Sverige/Norge kommer sist om någonsin.

  Är ni rädda att åka fast?

Absolut, allt annat vore naivt, och därför gör vi de val som vi gör.

  Vilket är ert bästa tips till en nybörjare som vill komma igång med att handla sina droger medicin på darknet?

Läs recensioner på både produkt och säljare, skaffa BTC/XMR eller växla ändå allting mellan BTC/XMR innan du handlar, köp.

*XMR är förkortningen för Monero, en säkrare valuta. Du kan läsa mer och köpa Monero med Swish här: https://localmonero.co/?rc=aty9

  Om ni får säga en viktigt mening eller uppmaning till de som handlar på darknet, vad skulle det vara?

Kryptera, alltid.
Erbjuder sidan autokryptering? Använd inte denna.
Kryptera, alltid.

  3 snabba, valfritt att kommentera ytterligare.
Koks eller tjack?
Svamp eller syra?
Gräs eller hasch?

Tjack, svamp och hasch!

 

Såhär ser det ut på deras webb när man kikar på centralstimulanter.

 

Den Nordiska Marknaden är nedstängd sedan slutet på sommaren 2020. Vi låter ju naturligtvis intervjun ligga kvar och hoppas att det är väl med dem som var admins.