2C-B, La Rosa, Phenetylaminer, Tucibi,
Droger

Det var längesedan man fick vara med om när en ny drog slingrar sig in på marknaden sakta men bestämt. Men nu är det dags, och vi känner igen tecknen på att detta blir stort, detta kommer ta nöjes-knarkarna med storm. Den nya trend droger är fortfarande inte välkänd i Sverige men den är redan ganska populär i Spanien, Ibiza, Berlin. Det är egentligen inte en ny drog, utan en mix av flera.

Rosa kokain ”La Rosa”

Drogen kallas Tucibi, La Rosa eller Rosa kokain. Ibland Tussi eller Erox, Nexus.. ja kärt barn får många namn. Det är ett rosa pulver, ingrediensen som är viktigast är 2C-B. Därefter vart det lite oklart men MDMA, Koffein, kokain och ketamin brukar kunna ingå, för det fuskas tydligen mycket med denna substans och det händer att det inte finns 2C-B alls – bästa är att testa med drog-tester för att vara säker.

Tu-Ci-Bi kommer från Mexico

Blandningen ”uppfanns” i Mexico, därav heter det Tu-Ci-Bi som är en förspanskning av 2C-B.

Men 2C-B har vi tack vare den store Shulgin

Ursprungligen var det Alexander Shulgin som var först med att syntetisera 2C-B i början av 70-talet. På 80- och 90-talet kunde det vara 2C-B i Ecstacy, mot slutet av 90-talet klassades 2C-B som narkotika i många länder och substansen blev då mer sällsynt.

Men drogen återuppstår

Efter millenieskiftet började 2C-B bli populärt igen, det var i Mexicos nattliv den tog fart som partydrog. Ett par år senare uppmärksammades 2C-B av en kokain-grossist från Colombia, som gillade drogen och importerade ett lass till sitt hemland. Kort därpå så blandar en annan drogälskande Colombian ihop sin egna mix med 2C-B och ladd och några droger till, denne man blir senare känd som ”Alejo Tusibi”. Han fick lite strul med de Colombianska drog-kartellerna, och fick fly ett par gånger, först från Medellin, han stack till Cali med blev även där utkastad av den lokala kokain-baronen. Han hamnade i Bogota och började sälja sin Tucibi-mix där istället, men blev kidnappad av mafian i Bogota och pressad till att avslöja sitt recept på Tucibi.

Sr Urdinola

Den måttligt kände mafioson Urdinola tog över Alejos business. Urdinola blev inte heller långvarig – men tack vare detta är Colombia den största producenten av 2C-B och exporterar mycket till hela världen och mycket går till Europa, Tyskland är nog förnärvarande största konsumenten av Tucibi.

 

 

Psykedeliskt amfetamin

2C-B (2,5-dimethoxy-4-bromophenethylamine) är en fenetylamin, d v s amfetamin-liknande, den tillhör alltså samma fina familj som tjacket.

2C-B kickar in något långsammare än andra droger. Bra över 1 timma är inte ovanligt innan man känner något. Vissa säger att de tagit upp mot 2 timmar också. Effekten sitter i omkring 6 timmar men det kan också variera upp och ned någon timma. Vanligtvis tar man 2C-B oralt, men det kan också rökas eller snortas.

Dosering för rent 2C-B

 • 10 milligram är en liten dos.
 • 20 milligram är medelstark och kanske lagom.
 • 25 milligram och upp mot 40 är stark dos.

Shulgin berättade att hans hjälpreda en gång hade fått i sig 100 milligram 2C-B oralt av misstag, men klarade sig utan men.

Rosa pulver

Tucibi, det rosa pulvret då, är inte samma sak som 2C-B. Tucibi är mixen av olika substanser som förhöjer varandra och tillsammans skapar ett trevligt rus. Men för den som vill prova 2C-B enbart går det såklart alldeles utmärkt!

Tucibi har blivit lite stämplad som lyx-drog. Lite oförtjänt tycker jag, men det var nog för att i Colombia var det bara de som hade det lite bättre ställt som kunde köpa den.

Kombinationen 2C-B med MDMA användes faktiskt till parterapi innan det blev klassat som narkotika. Mycket effektivt enligt läkarna, synd att de ska hålla på och försöka förbjuda så många fina substanser som fler lära sig av och glädjas över.

I Afrika använde man ett tag 2C-B i ceremonier istället för traditionella växtextrakten, se nedan fakta-ruta

2C-B was used as entheogen by the SangomaNyanga, and Amagqirha people in place of their traditional plants; they refer to the chemical as Ubulawu Nomathotholo, which roughly translates to ”Medicine of the Singing Ancestors”.

Källa: http://www.tacethno.com/info/2cb/2cbhistory.html#South%20Africa

Du kan läsa mer om 2C-B på Erowid.

Jag petar in några exempel på Tucibi som ligger uppe till salu nedan med vendorns text och allt.

LosPutasNarcos3 annons på Tussi

– Detta är en lyxdrog och är högst på listan när det gäller party droger för dom som anser sig ha ”finare klass”. Populärast är den i Marbella, Ibiza och Amsterdam och som sakta börjat sprida sig över hela världen. Vi är ensamma om att ha just denna höga kvalité!

– ”La Rosa” eller ”Tusi” som den heter i Spanien eller som vi själva kallar den, ”Hallon-Tussie”, är det autentiska rosa pulveret som bokstavligen smakar hallon och denna variant kommer direkt från första ledet i Spanien. Inga mellan händer!

– Autentiska ”LA Rosa” eller ”Tusi”(tussie/2c-b) som dom kallar det i spanien, framförallt Marbella och Ibiza, där denna drog blivit den nya partydrogen för festeliten. Helt klart en av dom absolut mest populäraste partydrogerna i Spanien idag!

– Denna variant är den lyxigaste som finns på marknaden i Spanien och man betalar 100 euro för 1 gram där för denna kvalité (från en bra kontakt). Har man ingen bra kontakt där borta så är det med största sannorlikhet att man får en utbankad variant (med gud vet vad). Denna orörda och fina produkt finns det endast 30gram utav denna runda, då vi ville testa svenska marknadens reaktion innan vi tar in mer. Så se till att passa på att testa!

– Smakar bokstavligen Hallon, ger en helt fantastiskt euforiskt rus där du får den härligaste lyckokänslan och samtidigt det lilla sköna extra glowet som lyser upp allt vissuellt.

– Eftersom vi är nya så håller vi våra priser lite lägre i början. Så passa gärna på att testa våra produkter. Allt vi säljer är av högsta kvalité.

– La Rosa sprider sig sakta över Europa. Tillverkad i Colombia där den kallas för ”la cocaina rosa”, dock har det ingenting med kokain att göra! La rosa eller 2c-b pulvret ska absolut inte innehålla kokain. Inte heller 2c-b tabletter för dem delen. Är det kola är i din tussie så är det garanterat någon hemma kock som försökt sig på någon egen häxblandning utan riktig kunskap. Så var försiktiga och välj med omsorg!

– Dosering: Börja med att pulverisera 20mg och sedan snorta i näsan. Upprepa samma dosering tills du uppnår önskad effekt. Vänta dock 15-20 minuter mellan varje streck eftersom det kan ta upp mot 20 minuter innan det börjar verka ordentligt. Men detta är givetvis från person till person, men vänta iallfall gärna runt 20 minuter emellan varje dos.

OBS! VIKTIGT! FÖRSÄKRA DIG OM ATT: Hålla produkten utom räckhåll från barn, ungdomar och husdjur! Ta ditt moraliska ansvar eller välj en annan säljare tack! I all välmening!

Bless!

 

PhatJoes Tusi

Nu har den sällsynta Tucibi äntligen kommit!

Holländskt Tucibi AKA Pink C högsta kvalite som finns ute just nu!

En euphoris känsla du aldrig stött på förut, något helt nytt på marknaden. Endast för dig som vill nå nya nivår av euphoria, Detta har allt i ett vi pratar resegaranti!!

Inget mer sagt än den kommer tala för sig själv!!

ANALYSIS REPORT

Item – Substance Tusibí

Date of purchase 2021-12-30

SAMPLE INFORMATION

Sample ID *****

Type of analysis Quantitative

Qualitative analysis instruments GC-MS LC-MS HPLC-DAD

Date of Analysis Fri Feb 11 2022

 

RESULT:

 • Cocaine HCL 7 %
 • MDMA 42 %
 • Caffeine 7 %
 • Ketamine 26 %
 • 2C-B 10%

Vi är dem enda i norden med större mängd Hör av er så kan vi diskutera vidare!

**OBS**

**Holländska kockens recept, ”Kokain” ”MDMA” ”Ketamin” ”Liten Touch Utav 2CB” ”Rosa Cellulosa”

 

 

Drugify’s Tucibi

Tucibi ger effekt likt MDMA. Dess rus är starkt och ger mycket positiva känslor i kroppen.

Du blir en kung på att dansa, festa och som ett riktigt kåt tjack så blir du ett djur i sängen med.

Tucibi har fysiska och psykiska biverkningar. Små doser orsakar sensorisk förstärkning. Det betyder att allt som sinnena uppfattar förhöjs och intensifieras. Vi ser följande effekter med högre doser:

* Se ojämnheter eller glans i föremål.

* Vill skratta, liksom en tendens till djupare ”magskratt”.

* Känner sig särskilt smart och uppfattar ljud bättre.

* Mer medveten än vanligt om din kropp.

Rekommenderad dos 15-25 mg

Finns nu för sample!

11 Comments

 1. augusti 20, 2022 at 11:18

  Glesbygdsapoteket

  Tack luffarn!

 2. augusti 19, 2022 at 10:06

  Luffarn

  Hallå där, kul med folk från bygden! <3

  Jag kan rekommendera vendorn "Lapplisas" som är aktiv på Archetyp, de har rent vitt 2CB HCL inne.

  För det rosa Tucibi behövs en större dos, jag testade PhatJoes i våras och tyckte en nånstans mellan 0,05 - 0,08 var lagom. Men det beror ju på hur mkt 2CB de har petat i, just PhatJoes var nog ganska svag.

  Om du kikar på de största internationella marknaderna så kan du hitta hur mycket olika DOx varianter som helst, testa AlphaBay (lite svår att komma in på ibland men efter lite tålamod och några försök brukar det gå), länk finns på https://darkweb.wtf

 3. augusti 19, 2022 at 09:33

  Glesbygdsapoteket

  @klas: uddebo- strömsfors- One big family <3 <3 <3 #varandrasförort

  @Luffarn: aldrig testat det rosa, men gott om 2cb dock. Det som jag inte förstår är att doseringen som rekommenderas för pink c är detsamma som för ren 2cb, fast produkten verkar innehålla endast 10% 2cb medans de andra substanserna kräver högre doser. Finns det en anpassad rekommenderad dos för pink c eller är produkten för växlande i innehåll?

  Tog nyss mina första steg in i darkweb och blev riktigt förvirrad av att 2cb har blivit rosa 😅 tack för upplysningen här 🙏

  Finns det marknader som du vet som är mer inriktad på lite mer sällsynta droger? (Bl.a. mer av Shulgins skapelser, tex doi?)

 4. juli 25, 2022 at 14:51

  Klas

  Vad tycker du om Strömsfors?

 5. juni 18, 2022 at 11:51

  Monica

  Hej, vad tror du med din erfarenhet vågar man handla på greensverige apotek eller blir man blåst? Har du tips på någon annan sida med liknande produkter? Tack:)

 6. juni 12, 2022 at 16:53

  Luffarn

  Åh, tack för tipset, ska kolla den!

 7. juni 12, 2022 at 02:43

  Ballefjongberga

  Vice har ett jävligt bra reportage från Sydamerika om den här drogen. Reportern tvingas bland annat under vapenhot dra i sig nån lina för att få följa med och träffa den riktiga bossen. Ja, plus att han skulle blivit skjuten rakt genom skallen om han sagt nej till en liten keybump. Han blir lite flummig.

  Vet inte om det går att posta länkar här. Men gå till youtube och sök på ”Vice Pink Cocaine”

  https://youtu.be/VOjAlLoXOhQ

 8. juni 10, 2022 at 13:01

  Jonas

  Om dosering av tucibi

  Mupparna rekommenderar 0.2-0.4 gram per dos, medan alla andra skriver 25-40 mikrogram. 0.2 gram är ju 200 mikrogram. Vad gäller?

 9. juni 10, 2022 at 10:08

  Luffarn

  Tack kompis, har redigerat!

 10. juni 9, 2022 at 11:43

  KurtOchBerra

  Du får ursäkta mig men jag vill bara upplysa om att vi inte har engelskt genitiv i svenskan. Det heter inte ”Mexico’s” eller ”Alejo’s” utan Mexikos och Alejos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *