Dark0de, Flugsvamp, Torrez,
Darknet, Droger, Marknader

Jag har nyligen börjat gå över till att beställa de droger jag vill ha på Darknet, jag har hittills beställt 6 gånger och samtliga paket har kommit fram. Jag började med att beställa 2 gram kokain från Holland och 5 gram tjack Tyskland. Kokainet kom i brevlådan efter 5 arbetsdagar (eller vardagar menar jag, vem fan jobbar). Tjacket tog några dagar längre.

Hämta alltid Darknet länkar från pålitliga sajter. Bästa listan med aktuella marknadsplatser på darknet finns här på darkweb.wtf.

 

Största marknadsplatserna 2023

Det innebär alltid en liten risk att handla utrikes, post kan beslagtas. Läs mina tips om du fått post tagen i beslag här.

REKOMMENDERAD: Archetyp Market (Bästa inrikes just nu)

Alla svenska försäljare från Flugsvamp 3 finns här. Även vissa kända internationella som HeinekenExpress med bra keta!

Onion länk till Archetyp är, eller använd QR koden här bredvid. Det enklaste är att klistra in adressen http://archetyp.darkweb.wtf i din webbläsare för TOR så tar den dig till en aktiv länk. Nedan en ONION adress som också går bra att använda, och en lista med flera alternativa adresser finns här.

http://4pt4axjgzmm4ibmxplfiuvopxzf775e5bqseyllafcecryfthdupjwyd.onion/register?referral=WjU4dl

Numer två på listan är Incognito: Bara internationella langare och billiga priser. Auto-länk via darkweb är http://incognito.darkweb.wtf

 

För handel inom Sverige finns bästa langarna garanterat på marknaden Archetyp  .

Även Flugsvamp 4.0 är svensk marknadsplats, länkar till dem nedan

 • fs4is3y4sh5uhxgjj4yudjgpjaxwkkdqt64ztolrbvlw5pxesezsfvad.onion

 

OBS

Denna artikeln skrevs ursprungligen för Dream Market som har stängt sedan några år tillbaka, vi har aktualiserat artikeln men vissa bilder är fortfarande från Dream Market, priserna på knark är dock typ oförändrat så de får vara kvar. Och man beställer precis likadant nu, som då. Det enda som lite förändrats är att det börjar allt oftare bli Monero (XMR) som är den kryptovaluta man betalar med, istället för Bitcoin.

Så läs och lär om detta med att beställa knark direkt till brevlådan är nytt för dig.

Nedan text från Dream Market – den marknadsplats som var störst internationellt under många år fram till 2019 – priserna är samma, knark är stabilt i prisnivå, inte som elpriserna. Utseendena på de olika nya plattformarna som är populära idag varierar en aning men även den mest tjackskadade lyckas förstå hur man kollar runt bland godsakerna efter en stund. T o m grannen (Tjack-Anna) som pundat varje dag i 38 år förutom en dag när hon satt fast i en hiss i 26 timmar lyckades när hon försökte!

Jag beställde också 2 gram Opium från Spanien, det kom hem efter 4 dagar, sedan provade jag beställa Mephedrone, 2 gram. Ytterligare 2 gram Kokain från Holland (av annan säljare) och 3 gram Ketamin från Storbrittanien. 5 dagar har varit snittleveranstiden och jag har gjort beställningarna under olika tillfällen de senaste två månaderna (när soc-bidraget kommit eller jag fått lite pengar på annat sätt) och det är nog också på denna nivå man ska hålla det tänker jag. Inte beställa stora partier, inte alltför ofta… främst för eget bruk och kanske till att bjuda nån polare på. Det är nog också säkrare att beställa inom Sverige än från t ex Holland.

Vad kostar det att beställa knark på Darknet?

Det beror på varifrån du beställer såklart, jag betalade:

 • 400 kr per grammet för kokset
 • 100 kr per gram för tjacket
 • 350 kr per gram för opiumet
 • 80 kr per gram för mephedronet
 • 250 kr per gram för ketaminet

Kort förklarat så handlar det om att man skaffar sig lite Bitcoin, beställer anonymt på en webbplats, betalar anonymt med Bitcoin, säljaren skickar sedan din beställning på posten.

Hur beställer jag knark?

Du behöver:

 1. Webbläsaren TOR, ladda ned här och installera INNAN du gör nästa steg. TOR gör att du inte blir spårbar, och det blir oerhört svårt för myndigheter att se vem du är, var du är och vad du gör på nätet. (TOR finns både för PC och för Apples Mac-datorer – men inte för telefoner.) För Android mobiler: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.torproject.android och för iPhone https://apps.apple.com/se/app/onion-browser/id519296448
 2. Ett konto på antingen Archetyp Market (säkrast) för inrikes handel eller på någon av de internationella plattformarna (billigare, men medför en risk) – adresser finns nedan och du hittar också listan med uppdaterade darkweb sajter här.
 3. Bitcoin, och eventuellt en Bitcoin plånbok. Eller Monero (länk till Monero plånbok här, alternativt funkar CakeWallet för Monero också) Du kan när du skaffar Monero skicka direkt till ditt konto på darknet-sajten men jag rekommenderar starkt ändå en plånbok, för Bitcoin rekommenderas plånboken Electrum. Ladda ned Electrum här.
 4. Du kan nu skaffa Monero på LocalMonero här och köpa den valutan med Swish, vill du ha Bitcoin så är AgoraDesk bäst. Eller om du vill köpa med PayPal eller kontokort så finns det flera tjänster för det.
 5. Valfritt, ett PGP program (Pretty Good Privacy) som krypterar dina meddelanden och adressen du ska få knarket skickat till. Detta kan vara bra om du tänker fortsätta beställa på detta sätt men lämna det om du bara vill testa. Själv gjorde jag de fyra första beställningarna utan att kryptera adressen min men har gjort det på de sista. Anledningen att göra detta är att om den som äger marknadsplatsen skulle bli hittad och få sin dator beslagtagen så kan myndigheterna se vem som gjort beställningar, har du krypterat all konversation så kan de inte det med de resurser de skulle få till förfogande. Här har du länk till open source PGP programvara.
 6. Valfritt, en VPN för att ytterligare skydda din identitet. Mullvad är en tjänst som  hjälper dig (kostar en liten slant). Själv har jag en VPN för att jag inte är förtjust i att det jag gör på nätet syns och kan spåras även om jag inte håller på med speciellt mycket fuffens såhär till vardags så att säga, mer än att ladda ner lite filmer, crackade spel och en och annan porrfilm.

Marknadsplatser att köpa knark på

Jag rekommenderar nedan några, länkarna till dem byts ut ibland så funkar de inte så kommentera nedan så ska ja lägga upp nya. Var försiktig med att söka på Google efter dessa då det även förekommer falska marknadsplatser som vill ta dina Bitcoins.

 • (Bästa för Sverige) Archetyp Market – bäst utbud med svenska inrikes vendors. Mer Info om Archetyp här.
 • Incognito Market
 • Tor2Door

 

Jag måste själv säga att jag är frälst. Äntligen. Ett sätt att beställa lite annorlunda och svår hittade knarksorter på ett enkelt sätt. Billigare än i Sverige. Förvisso får man planera sitt drogintag lite eftersom det kan ta en vecka+ innan det kommer OCH man ska också vara beredd på att det kanske faktiskt fastnar i tullen eller att man blir lurad. Köp aldrig för mer än du har råd att bli av med!

Andra tips när du beställer knark online. Kolla på omdömen, reviews. Alla säljare är anonyma, och det du som köpare har att gå på är hur många nöjda kunder har de. Om en säljare har goda betyg och varit registrerad länge så är sannolikheten att du kommer få en bra leverans stor.

Escrow. Väljer du en knarklangare som angett ESCROW så betyder det att de Bitcoin du betalar läggs i karantän och inte förrän du anger att drogerna anlänt så får säljaren pengarna. Kommer inte varan kan du begära återbetalning eller omleverans (beroende på vad langaren angett i sina köp villkor).

Jag vill också lägga ett ord för hederlighet när det kommer till detta. Ge försäljare som levererar bra betyg. Säg inte att dun inte fått en produkt om du har det bara för att du ska få ”extra” – i en bransch som denna där vi är anonyma och handlar med varor som myndigheter anser inte ska vara till allmänhetens förfogande är det viktigt att vara ärlig sinsemellan, vi kan kalla det för gammaldags TJYVHEDER!

Just nu till salu, ett till exempel

 

Uppdateringar av nya sajter och gamla som kanske torskat läggs upp här: Darknet guiden, och våra tips på bra knarklangare som vi tycker är sjysta finns på denna sidan: Pundarens guide till Galaxen,

 

 

43 Comments

 1. september 11, 2023 at 15:02

  Sven-Adolf Himmelfarb

  hej folk.
  nån som har tips på var man får tag på grönt i malmöområdet utan kryptovaluta då jag inte har eller förstår mej på såna saker?

 2. mars 12, 2023 at 12:06

  druglife

  Bi skulle vilja presntera sveriges bästa ideela drogforum. Nu skulle vilja personer och kriker som besöker droglivvi försöker oss på en drogLiberal hemsida för försäljning av substanser, retreats occ dissutioner kring substanser.

  Ni är välkomna att dela med er på forumet.

 3. januari 29, 2023 at 19:40

  Adam

  Nåt tips om hur man får tag i Tiopental?

 4. januari 4, 2023 at 02:25

  Alex

  Ben’s 08

  Kermit har gett och gett problem
  Går inte när var 3e försviner

  Råd tack

 5. oktober 7, 2022 at 01:16

  Babar

  Vet någon om dy***itb**iken är aktiva och igång fortfarande?

 6. maj 31, 2022 at 07:55

  molly

  kan någon hjälpa mig ? försöker beställa men har problem med Electrum ….snälla , kämpar 4e dag

 7. maj 23, 2022 at 22:34

  Luffarn

  Mistyman, du kan utan problem beställa det du söker på någon av darknet marknaderna. Du hittar all info du behöver på sidan, tog bort din adress ur kommentaren då vi inte vill ha köp/sälj/kontakt annonser här.

 8. maj 23, 2022 at 16:00

  Mistyman

  Hej! Någon i Skåne eller Blekinge som kan hjälpa till med Pregabalin? (Redigerad kommentar, kontaktuppgifter borttagna Mvh /Ragnar)

 9. mars 10, 2022 at 19:28

  Kenta

  Hej kanske fel ställe att fråga men är det någon som vet en sida som skickar inrikes i Luxemburg?

 10. december 15, 2021 at 21:50

  Luffarn

  Hej igen Gustaf. Dark0de Reborn är fortfarande i god anda, vi har ändå temporärt tagit bort ”verified” ikonen på darkweb.wtf tills vi vet mer, men siten du länkar till, darknetstats.com har varit i blåsvädret tidigare. De listar även Vice City som scam men det stämmer heller inte.

  Här är 3 siter du kan lita på när det kommer till länkar, det är darkweb.wtf (som är i ”vår regi”), samt tor.taxi och dark.fail.

 11. december 15, 2021 at 21:10

  Luffarn

  Tack för infon, ska göra en djupdykning och se om jag hittar fler källor som säger samma.

 12. december 15, 2021 at 17:02

  GUSTAF

  är ny till allt inom darkweb men dark0de verkar ha blivit rogue och folk påstår att adminsen scammar kunderna. Har själv inte provat att beställa så vet ej till 100%, men som sagt så är det flertal människor som skrivit att de börjat scamma. Var försiktiga!

  www. darknetstats.com/dark0de-reborn/

 13. oktober 30, 2020 at 11:41

  Tosh

  Drogforum är väl enda pålitliga sidan. Åtminstone på vanliga Internet.
  https://www.drogforum.org/index.php?sid=ca0d0b933f98d2290d91f6c194e894aa

  tosh11 på DF
  tosh1@protonmail.com

 14. april 30, 2020 at 09:35

  Luffarn

  Tjena Torre. Ja du ansvarar inte för det som kommer i din brevlåda. Läs gärna denna med mer info: https://www.luffarn.com/sahar-gor-du-om-post-med-knark-hittas-av-tullen/

 15. april 28, 2020 at 20:18

  Torre

  Om ens paket skulle fastna i tullen så ser dem väl hela ens address och då är man körd, eller missar jag något?

 16. mars 12, 2020 at 10:36

  seeseed

  hej!. jag är helt grön på detta.. men håller på att ladda ner tor nu . men jag vill SÄLJA värktabletter. har du något tips åt mej eller är det flugsvamp som gäller för mig åxå?

 17. januari 3, 2020 at 23:25

  Sub

  Nån som vet bra sidor man kan beställa Subutex på förutom flugsvamp

 18. november 6, 2019 at 12:44

  Luffarn

  Hallå. Jag har sett att detta beskrivs på flera håll nu så har tagit bort länkar till KNASDAQ. Tack för tipset.

 19. november 5, 2019 at 12:12

  Svensson

  Hej vi älskar alla din sida luffarn ! den är bra…men snälla kan du ta bort knasdaq från eran sida.

  Du kan läsa om varför här:

  http://flugforumt6eave4.onion/viewtopic.php?pid=53295#p53295

  sedan om du läser lite om dem på drogforum.org och andra forum t.ex flugforum….så förstår du att det inte är en seriös aktör bakom det.
  Det är falska säljkonton för att vilseleda köparna.
  de flesta säljarna är en och samma person (samma person som står bakom knasdaq).

  låt folk hitta rätt.

 20. oktober 14, 2019 at 09:59

  Luffarn

  Jag tror du kan se dem som förlorade tyvärr. Hoppas det inte var allt för mycket pengar, Flugsvamp 3 eller Samsara market är de som känns pålitliga just nu.

 21. oktober 13, 2019 at 20:23

  Alva Skog

  Hej,
  Jag kände inte till att Nightmare krånglar, så jag förde över bitcoin dit och beställde varor av bla konstapel knark, men när inget hände med ordern på flera dagar så drog jag avbröt jag köpet och i samma veva upptäckte jag Fs3, här kommer nu mitt bekymmer, jag har gjort ett överföring av mina bitcoin som jag hade hos Nightmare till Fs3, men inget händer, det står bara in progress!?!?
  Snälla är det nån som har ett tips på hur jag kan få ut mina BTC från Nightmare?? Har provat skicka mess till support flera ggr, men inget svar..
  Tusen tack till alla som kan komma med råd o tips hur jag kan göra!!!
  Kramar Alva

 22. oktober 6, 2019 at 20:34

  Luffarn

  Prova skapa ett nytt konto och skriv till dem från det kontot. Från vad jag hört så brukar de va väldigt tillmötesgående och fixa det mesta, men kanske har de mkt att göra.

 23. oktober 6, 2019 at 09:45

  Trinity

  Hej.
  Jag skapade ett konto i flugsvamp ca 2manadr sedan,
  allt funkat bra, bestallde en sak senast, den kom inte fram, och mitt konto existerar inte vet nagon va som helvete hender och varfor det blir sa, man kan ju fan inte snacka ens med javla flugsvamp dem svarar ju FAN INTE

 24. september 26, 2019 at 23:54

  Mjukisen

  Använder mestadels mobil, med all dess säkerhet som
  Finns, dock inland även dator, med samma säkerhet.
  Just nu verkar det inte ens komma in på samsara. Provar div olika länkar.. men vet det brukar ligga nere då och då.
  Lyckades faktiskt beställa, så nu åtetstår att se
  Om det VERKLIGEN lyckades.

 25. september 22, 2019 at 10:12

  Luffarn

  Samsara funkar fin fint! Använder du dator eller mobil?

 26. september 21, 2019 at 08:49

  Frågare frågdan

  Är det någon som faktiskt beställt från Samsara?
  Jag kan se produkterna som saluförs, men kan inte komma in o läsa mer om produkten eller om Vendorn.
  Finns BTC på kontot där and so on.

 27. augusti 28, 2019 at 17:07

  Luffarn

  Testa dessa två, Samsara Market – verkat vara en snyggare kopia på gamla Dream Market: http://samsaraccrn2jmin.onion/?ai=6505570 eller Dark Market: http://darkevuygggqkqhq.onion/signup/H0DSP6

  Har inte testat dessa två än men gick precis igenom samtliga stora/medelstora internationella shoppar och dessa två verkar vara bäst. Såvida du vill handla internationellt (billigare), för annars finns ju Flugsvamp 3 för inrikes handel!

 28. augusti 28, 2019 at 17:06

  Luffarn

  Testa dessa två, Samsara Market – verkat vara en snyggare kopia på gamla Dream Market: http://samsaraccrn2jmin.onion/?ai=6505570 eller Dark Market: http://darkevuygggqkqhq.onion/signup/H0DSP6

  Har inte testat dessa två än men gick precis igenom samtliga stora/medelstora internationella shoppar och dessa två verkar vara bäst. Såvida du vill handla internationellt (billigare), för annars finns ju Flugsvamp 3 för inrikes handel!

 29. augusti 28, 2019 at 12:40

  Luffarn

  Kan vara strul med Nightmare Market, snack om att sajten blivit hackad och många vendors som gått ut med att de inte säljer på den plattformen längre.

 30. augusti 28, 2019 at 12:39

  Luffarn

  Kan stämma, såg att xet var mycket snack kring Nightmare Market. Ska uppdatera infon som finns med en varning tillsvidare. Tack för infon. 🙂

 31. augusti 25, 2019 at 09:43

  svenne

  Nightmare market är scam. Blev av med 1000 spänn. Köp inte där.

 32. augusti 23, 2019 at 18:16

  Sebbe

  Jag gick in på http://nightmareocykhgs.onion/register/55cats2go och beställde en grej igår kl 13. Den står fortfarande som ”waiting”, och säljaren svarar inte på meddelande, nightmares support svarar inte heller på meddelande. Är detta normalt? Det är första gången jag beställer grejer med bitcoin så jag vet inte vad man ska förvänta sig. Men det vore surt om det gick åt helvete redan första gången… tack på förhand
  Klas-Kristian Snigelsocka

 33. juli 20, 2019 at 20:16

  Luffarn

  Javisst. Tack för tipset. Ska ta mig en titt på den.

 34. juli 19, 2019 at 21:51

  Dennis

  Nya marknader ger ett bättre utbud.

  Knasdaq storsatsar och för att testa följ länk http://knasdaqmkfegvyy7.onion/?ref=gp08r

  Ny modernt utseende kommer inom kort. Ju fler alternativ desto bättre.

 35. maj 3, 2019 at 21:58

  Jonte

  Letar kontakter i Stockholm messa gärna peleplut84 på wickr

 36. mars 18, 2019 at 13:43

  Luffarn

  Jasså här kommer du helt ogenerat och gör reklam för dina grejjer i en bloggkommentar? Vissa har då ingen skam i kroppen… 😀

  Jag redigerar och tar bort varumärkesnamnen i din kommentar och hänvisar ödmjukt men bestämt till plattformar där du kan sälja dina produkter, prova Wall St. DM eller FS3. 🙂

 37. mars 6, 2019 at 22:29

  Britt-Mari Tornberg

  Hej, ja jag verkar ha blivit blåst i veckan… jekison pharmacy🥵😥
  De verkade seriösa men dyra, swischade över 1000:- för 50 smärtstillande då jag slet
  korsband skadade ledband och menisk… sjukskriven pga det inte blir så
  mycket bättre trots rehab… Drf minimal inkomst och så slösade jag 1000:- till när de
  skrev igår att jag måste betala 2000:- för nån försäkring så leverans av mitt paket blev
  säkert… och jag skrev att jag har inte så mycket pengar men skrapade ihop iaf till 1000:- som jag
  swischade det till ett nr med ett särskilt bokstavs-nr.medd tbx, dessa pengar skulle de
  ersätta med bitcoin… Imorse skrev de att jag skulle ringa en man o säga att jag anmäler
  honom och han skulle å.lämna 1000:- till nån bitcoinportmonnä… när detta är gjort så
  skulle de skicka paket med de 50 tabl som de lovade att skicka redan i måndags efter jag
  hade betalt….men numret hade ingen abonnent…skrev det också!! Messade uppgivet mågra ggr
  Sen slutade dom svara…. Har namn på männen jag swischade till.. Ena ser ut att ha företag utländskt
  namn, den andra lika o ser ut att spela fotboll…
  Letade och letar än febrilt på nätet och hittar inget illa eller varning om deras sk nätbutik..Det såg seriöst ut också…
  Vad gör jag nu?… Jag har sån sjuk smärta ibland o tar då en oxy 5mg. Och så blev jag så fattig med ångest
  över förlorade pengar..😥

 38. februari 19, 2019 at 04:36

  Opiatmannen

  reductilforyou@gmail.com
  Säljer xxxxxxxxx 10 mg 20 mg kortidsverkande 10 mg 30 kr ST
  20 mg 40 kr ST ligger
  xxxxxxx 100 pack 800 kr
  xxxxxx level 100 ST 1000 kr
  xxxxx 28 ST 700 kr
  Kommer in xxxxxxxxx plus xxxxxx tabletter

 39. februari 11, 2019 at 14:53

  Luffarn

  Kolla på Flugsvamp 3.0 här, har sett att det ligger flera uppe med Benz! Här finns adressen: https://www.luffarn.com/nya-flugsvamp-3-0/

 40. februari 10, 2019 at 00:22

  Doris

  Tips på benzosajt inrikes som levererar?

 41. februari 6, 2019 at 22:39

  Luffarn

  Jajamän, tackar för tipset! Har kollat in nya Flugsvamp och det verkar lovande, såg t o m nya funktioner ploppa in under dagen. Skrev en artikel om det här, https://www.luffarn.com/nya-flugsvamp-3-0/

 42. februari 1, 2019 at 16:29

  Paule

  Ni får uppdatera er sida, flugsvamp 3.0 finns nu som alla handlar inrikes på:
  https://flugsvamp.net
  http://flugsvamp3jv4neg.onion?ref=6247699

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *