Albert Hofmann, GammaGoblin, Hippiekultur, Lapplisas, LSD,
Droger

LSD roligaste drogen

Få saker kan bli så roligt som att i goda vänners lag ta en tripp. Jag har under åren haft de allra bästa upplevelser på LSD och det har under långa perioder också varit min favoritdrog. Jag kan inte nog med ord försöka inspirera alla som gillar droger att ge sig på denna substans. Koks och tjack kan va kul, vissa gillar att röka gräs och tar aldrig något annat, och tyvärr har den stora majoriteten av befolkningen hittills endast erfarenhet av alkohol. LSD var för mig ett milsprång, jag är fortfarande en luffare i hjärtat och lever ett ganska enkelt liv, men min förståelse för mig själv och för allt annat omkring började i och med första trippen att växa.

Med det sagt kära vänner, stressa inte fram att ta LSD och annan psykedelika. Men bestäm dig för att göra det när det känns rätt. Du kommer inte ångra dig.

Du hittar också Lapplisas på denna clearnet webbplats: Lapplisas.info. Vår guide för Darknet hittar du här, och våra rekommendationer med gröna kranar finns här.

1938 uppfanns LSD

1938 ”uppfanns” LSD, det var hjälten Albert Hofmann som ofta hyllas i hippiekretsar som då för första gången syntetiserade lysergsyradietylamid ur mjöldryga. Albert jobbade då i ett labb och skulle egentligen ta fram ett ämne som kunde användas vid svåra andningsuppehåll – analeptikum. Förvånad blev han, och föga visste han att han precis hade skapat ett av de mest omtalade substanserna i modern historia. Albert Hofmann är ofta avbildad på ”blotters”, d v s på de kartor som tillverkas av papper och sedan doppas i LSD. När du köper en tripp som är i form av en ”lapp” eller en liten fyrkantig pappersbit så är det en del av en sån stor karta du får.

LSD utvecklar hjärnan

LSD är inte bara roligt, utan kan också göra dig bättre. På sätt och vis sätter du hjärnan i barnstadiet när du är påverkad och saker som har med motorik blir genast mycket lättare att lära sig, t ex som att stå på händer eller slå kullerbyttor. Eller dansa för all del.

Även gamla vanor blir enklare att ”programmera” bort, och naturligtvis också att programmera in nya ovanor. Så när du trippar, vare sig det är svamp eller LSD så finns möjligheten att träna hjärnan.

LSD – på frimärke eller droppar

LSD kan säljas i lite olika skick, köper du många så kanske du köper en flaska som innehåller ett antal droppar. Typ 50 är vanligt, och då ger du dig själv en droppe med pipett på tungan.. LSD tas upp i kroppen egentligen oavsett vart du droppar den, jag har sett vissa droppa i ögat och det går i teorin att helt enkelt bara lägga på huden också. LSD är i sig helt smaklöst, men man kan få en liten bi-smak av metall i munnen när trippen börjar.

När du väl tagit trippen kan det ta allt från en dryg halvtimma till upp till en och en halv timma innan du känner av den. Är det din första gång så ta det lugnt, trippen kommer. Ta inte flera innan du är säker. I vissa enstaka fall har jag varit med om att LSD på lapp tappat i styrka om de legat länge, eller förvarats ljust och varmt. Men jag har också förvånad själv haft trippar liggande i skafferiet i upp till två år och de har funkat kanon.

Hippiekultur

På 50-talet började LSD användas rekreationellt, och det var en salig blandning människor som drogs till LSD. Konstnärer, hippies, artister. Men väldigt många stora framgångsrika entreprenörer har också tagit LSD eller andra psykedeliska substanser, men t ex Steve Jobs som fann inspiration till att utveckla Apple och den iPhone många använder idag.

Snedtrippar på LSD

Det är något med psykedeliska substanser, och den stora majoriteten får en behaglig och angenäm upplevelse men det finns också ett fåtal som hamnar i en snedtripp. Och snedtripp kan låta värre än det är, för ofta betyder snedtrippen att man hamnar i stadie där man bearbetar gamla sorger och trauman, och det kan utlösa gråt och vid första anblick kallar man det för snedtrip, jag har varit med om vänner som hamnat i detta så många gånger, men när de väl ser tillbaka på ”snedtrippen” så förstår de, de behövde den upplevelsen och mår bättre efteråt när de löst knuten eller traumat som de burit på. Psykedeliska svampar är ännu mer åt detta håll enligt min erfarenhet, där svampen verkligen kan ge dig den upplevelse du behöver, snarare än den du vill ha. Måste också nämna att det finns enstaka fall där det gått illa, jag känner ingen personligen, men det finns fall det ska såklart också nämnas – men det är långt många gånger fler som ”snedtrippar” eller får en livsfarlig upplevelse av alkohol än på LSD!

Tar du LSD i en trygg miljö, gärna i naturen, och är med goda vänner du känner. Se också till att det inte finns någon stress faktor, typ ska gå till jobbet om 7 timmar.. då är du helt safe, jag lovar!

Ett par andra fördelar med LSD jämfört med andra droger är…

 • Det finns inget känt fall av överdos i LSD.
 • Ingen har hittills blivit beroende av LSD.

Fakta LSD

 • LSD säljs som droppar, på pappersbitar (frimärke, lapp) och även på sockerbit
 • Det tar 30 minuter till 90 minuter innan det kickar in
 • En tripp sitter i från 6 till 10 timmar + en viss afterglow
 • Ta LSD i en trygg miljö, med vänner och utan stress
 • LSD kan också kallas ”syra”, ”acid”, ”trip”.

Undvik att röka gräs med LSD

Av någon underlig anledning så funkar det bra att röka bruning, d v s hasch när man trippar. Passar till och med alldeles ypperligt när man börjar komma in i afterglowet då några bloss bra hasch kan kicka igång trippen igen. Men något skiljer sig åt när det kommer till gräs här. Jag har sett många hamna i små psykoser och kommit in i tankeloopar när de rökt gräs och trippat. Inte alla ska jag säga, men är du ny på LSD och blir erbjuden ett bloss av en joint så var försiktig.

Ta tjack och LSD?

Är man trött och vill trippa tycker jag att man kan ta en liten gnutta tjack, eller vill man starta nice så funkar en minidos MDMA också. Jag tog förr altid en liten dos tjack eller mdma precis innan trippen, men har faktiskt slutat med det då jag tycker LSDn gör sig så nice ensam. Den kickar automatiskt till med glädje och eufori så tycker inte det behövs.

Ketamin och LSD?

Detta var också en favorit jag hade förr, älskade att trippa och dra feta linor keta. Det var också på tiden då allt keta av superbra kvalitet. Det kan bli en sjujäkla upplevelse, ha respekt inför den och var säker på att ketat är av bra kvalitet.

Blotter art

Det går att hitta ascoola kartor att droppa syra på, det kallas ”Blotter art”. Här finns några exempel på Blotterstore.

Köpa LSD

Vi har beställt från Lapplisas som finns på Flugsvamp 3. Lapplisas har bra betyg och vi började egentligen beställa härifrån för att denne vendor hade meskalin i lagret. Meskalin är en annan favorit vi har här i Uddebo och ska berätta lite mer om det senare. Nedan Lapplisas betyg från säljarprofilen på FS.

LSD brukar kosta en dryg hundring om köper lappar på festival. 150kr är ett vanligt pris men upp till 250 kr per lapp är inte heller ovanligt.

På darknet tar Lapplisa 140 kr för två stycken lappar, men du kan komma ner rätt bra i pris om du köper fler.

Vi gillar Lapplisas av flera skäl, förutom att det är bra grejjer så skickas det riktigt bra. Dessa brev kommer fram även om snuten öppnar dem. Det är med handen på hjärtat vi rekommenderar denna vendor. Nedan från Lapplisas info på FS3.

Lisas lägger stor vikt på stealth och därför skickas varje kuvert med LSD så att det kan både öppnas och granskas utan att det är någon risk att innehållet avslöjas.
För att handla här måste du fyllt 18 år.
Vi ansvarar inte för brevet efter den lagts på lådan. Inga reships eller refunds. Läs stealth-informationen som kommer med PM efter köp så att du inte råkar slänga brevet. 🙂

Tripparna Lapplisas har inne är två olika, vi har beställt Gamma goblin den svagare varianten men kommer prova den andra också. Personligen tycker jag styrkan 200 är lagom för en tripp.

   

Gamma Goblins

Mer om just Gamma Goblin LSD

Gammagoblins lappar är väldigt jämnt och korrekt doserade. Att köpa andra lappar eller lägga sina egna är billigare men det blir inte samma kvalitet som GG lyckas med. Andra lappar kan variera väldigt mycket i styrka, och det är ofta att hela trippen sitter på ena sidan av lappen – då blir det svårt om man skulle vilja dela på en lapp med någon eller till ett annat tillfälle.

 
En annan grej som är najs för den som köper Gamma Goblin är att man kan bekräfta att det är just Gamma Goblin trippar eftersom arken GG tillverkar är unika och inte finns att köpa, som många andra ark faktiskt finns. Det är klart – rent teoretiskt skulle man kunna förfalska Gamma Goblins ark men det skulle krävas väldigt mycket jobb.
 
Gamma Goblin blir på sätt och vis en garanti för att du får i dig en viss mängd LSD, och att LSD är just LSD. Det kan cirkulera lappar med andra ämnen än LSD på, t ex någon RC.

*RC betyder Research Chemical, d v s substanser som inte är beprövade eller nya på marknaden. Några exempel på RC i gruppen Tryptaminer som LSD tillhör finner du att läsa om på Wikipedia här.

Jag bad min granne Tjack-Stina berätta lite om LSD

Jag och Tjack-Stina har tripat mycket tillsammans, och gudarna ska veta att jag utsatt henne för utmaningar, som när jag bokade biljetter till Stockholm och till kungliga Operan (vi brukar inte gå på Opera) och hade planerat att servera en lapp – ja shit vad kul vi haft. Jag bad henne skriva lite och här kommer hennes ord.

Här sitter jag och ska skriva om en av mina trippupplevelser, jag blev inbjuden av Luffarn att berätta något alldeles speciellt om någon av gångerna då ett frimärke sugits fast på tungan och världen fått ett nytt perspektiv.

Men att välja ett tillfälle är svårt. Kan det möjligtvis vara den gången jag och luffarn gick på kungliga operan, eller när vi gick vilse i kohagen, när vi lattjade runt på festival, det har också varit många trippar i lägenheten. Jag föredrar dem först nämnda. En tripp på syra gör sig bäst i organiskas miljöer enligt mitt tycke.

Så som en opera. Fatta musikupplevelsen som togs till nya höjder. Med biljetterna kirrade var det bara att knata in i salongen och upp på terrassen. För att inte sväva iväg allt för mycket och ha någorlunda kontroll hittade vi först våra platser för att sedan låta LSDn smyga sig på. Operan tog fart och upplevelsen blev bara bättre och bättre. Så även ljudet. Sinnen som normalt inte är fullt påslagna går full on!
Operan i sig drar till sig en speciell kategori av människor, vilket kan känns lite olustigt men oerhört intressant. Att känna se och få en helhets bild av vilken situation man än sätter sig i är otroligt inspirerande. Det blir som att det man ägnar sig åt, dedikerar sig varje liten cell åt att tolka och förstå.

Det öppnade upp till ett överskådligt perspektiv som är svår att hitta inom sig och utom sig.
Inte nog att det kan vara otäckt i situationer men inte är nog det konstigt då världen vi normalt sätt lever i är heeeeeelt omvriden, dina skygglappar är på satta för att inte ifråga sätta, bara stå snällt i ledet.

LSD har fått mig att tvinga mig ta bort den där skygglapparna, möta det där som är fuckat, vela fram och tillbaka, möta sig egen sanning och verklighet.

Och med att möta och skapa sin egen verklighet att liksom promenera hand i hand med universum utan fördröjningar fick jag lära mig under en av våra resor.

Vi åker med husbilen genom Europa, på väg till en festival. Stannar i en liten by. Denna by kommer att bli den mest synkade byn, byn där allt hände på samma gång. Jag behövde bara tänka tanken så stod det framför mig.

Det var en lång gata full med uppdukad snigelbuffé, fritt fram att smaka på de olika kryddningarna och marinader. Vattenkrig med barn, tivoli, en stadspark där det spelades spansk traditionell musik med full utstyrsel av en orkester där även dem tappade hakan när vi kom balanserandes på en flaska på huvudet är och i slutet av denna park mötas av en stor päronodling i en magisk solnedgång.

Den där dagen var det en snigelfestival i stan, en dag som bjöd på en riktigt najs sockerbit!

Och nu efter att ha skrivit och tänkt, har jag ångrat mig… en tripp är alltid bra, nästan oavsett konstellation och miljö. För det blir vad man gör det till!

Dock skulle jag fortfarande undvika som ovan vid psykedelika att ta det i allt för stökiga miljöer och där det är väldigt mörk och jobbig atmosfär och energi.

Puss o hej, vegansk leverpastej!

Lär dig mer om LSD

Vi som skriver på Luffarn önskar dig en fantastisk tripp, och hoppas innerligt att du tar steget och provar LSD om du redan inte gjort det. Nedan kommer lite länkar för vidare läsning.

17 Comments

 1. november 16, 2023 at 02:13

  Anouk

  Halloj! Hur ska man tänka kring LSD om man äter Sertralin 75 mg och Elvanse ca 40 mg varje dag? Just Sertralin är inte bara att trappa ner då jag har ätit det i många år. Båda går dock bra att hoppa över, men SSRI funkar dock bara att skippa i ca 48 h. Elvanse kan jag låta bli så länge jag inte har något viktigt som måste göras. Och var får man tag på bäst LSD nu?

 2. november 9, 2023 at 22:49

  Selfpromoter

  /r/UnderCaves/

 3. oktober 22, 2023 at 23:52

  Christin Arvidsson

  Hur beställer jag LSD från Lapplisa?

 4. april 4, 2023 at 14:06

  Lappispojken

  arbetsman på 38 tog lsd från lapplisa på jobbet kan säga att Janne (fake namn) ramla ner från taket då han fick psykos (rip Janne) aja 11/10 experience

 5. mars 8, 2023 at 11:36

  Peppe Blackjack

  Hejsan svejsan!
  Tack för en bra och upplysande hemsida!
  Nu har jag läst en massa om microdosering av LSD alt. svamp och har även blivit mer och mer intresserad av att prova, både låga omärkbara microdoseringar (och självklart upp till vanliga doser, mest för att jag är nyfiken på att uppleva något som beskrivits som väldigt kul).

  Är det någon här som provat att microdosera LSD? -I sådana fall:
  1. Hur mycket tar ni?
  2. Vad märker ni för föränding hos er själva?
  3. Hur länge har ni hållt på?
  4. Har även sett låga doser i form av droppar, det låter ju enklare och säkrare än att klippa i ev. ojämnt doserade lappar… Vad tror ni om hållbarheten i flytande form (om den förvaras svalt och mörkt)?

  Kramar från Peppe 🙂

 6. mars 9, 2022 at 14:26

  Luffarn

  Tjena Colombianen, jag tog bort din kontaktuppgift i kommentaren. Inget illa menat, bara att vi försöker undvika att bli en plats med kontaktannonser och kommentarer med köp/sälj info…

 7. mars 9, 2022 at 13:18

  Colombianen04

  Hej bor i Skåne letar efter en ny kran på Lsd säljer runt om i Malmö o behöver en ny kran då föra inte säljer längre någon som säljer lsd mellan 150-350ug

 8. mars 6, 2022 at 18:31

  Hadi

  Hej!
  Hur kan jag beställa LSD?

 9. februari 18, 2022 at 10:50

  Luffarn

  Tjena Janne, jag skulle inte rekommendera koks med LSD, då är en liten liten mini dos av mdma bättre precis i början av trippen. Jag tog ofta en gnutta mdma med LSD men numera tycker jag LSD gör sig bäst själv. Inte så vanligt att man blir trött, det blir man däremot lätt på svamp annars.
  Skulle man bli trött så är det övergående, man blir inte sov-trött så att säga. Men det finns de som kan ta en liten gnutta tjack för pigghet, men det kan skeva till situation ganska rejält om man tar för mycket. För er som tar första gången skulle jag verkligen rekommendera att ta LSD för sig själv utan något annat till.

  Lapplisas har snälla och fina trippar, ta varsin av den svagare sorten om hon har flera inne. Roligast får ni om alla av er har tagit, är ni någotlunda starka psykiskt så kommer det gå bra. Man kan ha en person som är nykter med sig också, det är inte fel. Håll er bara i en behaglig miljö. 🙂

 10. februari 18, 2022 at 02:26

  Jan Erik

  Hej!

  Vi är några arbetskamrater som tänkte testa LSD för första gången. Självklart inte på jobbet! Jag undrar om man blir trött av LSD och om du rekommenderar Kokain tillsammans med LSD, eller kanske MDMA. Tar gärna emot råd om dosering samt hur vi kan få en oförglömlig trip 🙂

  Jag undrar hur mycket jag behöver beställa om vi ska vara 3 personer? Undrar även om man kan ta LSD själv?

  Berätta gärna!

  Självklart kommer vi beställa ifrån ”Lapplisa”!

 11. februari 3, 2022 at 00:46

  Luffarn

  Beställde du från Lapplisas?

 12. februari 3, 2022 at 00:35

  Ingemar Johansson

  Ja inte va det lsd25 jag fick vid beställning….250 micro per lapp
  Sades det.but o no

 13. januari 31, 2022 at 12:14

  LSD

  Någon som vet något om Magicshop på fs4? Köpte microlappar av dem och testade två häromdagen (=totaldos på 50 ug). Kände mig uppåt hela dagen (som typ när man druckit mycket kaffe) men inget hallucinatoriskt eller så, hade också en ”luddig” känsla i ansiktet som satt i hela tiden. Är det så det brukar vara vid en så låg dos? Fick positivt resultat med Ehrlich-test också. Betyder det att jag helt kan lita på att det är LSD?

 14. november 10, 2021 at 13:41

  LSDisLOVE

  Lapplisas är min favoritsäljare. Extremt säker leverans, grym kommunikation och framförallt mycket bra kvalitet. Många säljare som kan lära sig ett och annat av Lisas..

 15. november 8, 2021 at 15:47

  Viktor Lungblåsa

  Sannerligen ett sjandobelt inlägg

 16. november 4, 2021 at 17:09

  lsdnybörjaren

  grym post

 17. Pingback: Nya Flugsvamp 3.0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *