Flugsvamp4, FS4,
Darknet, Marknader

Bäst ladd just nu

Läs vårt stora kokain test!
Topp 3
Flugsvamp 4.0 är en ny svensk marknadsplats på darknet som lanserades strax efter att Flugsvamp 3 lade ned. Det är enligt dem som ligger bakom inte samma män eller kvinnor. Denna artikel handlar om marknadsplatsen Flugsvamp 4.0 på darknet och länkar finns lite längre ned i texten. Men visste du att man också kan ÄTA flugsvamp som du kan plocka i svenska skogar? Läs vår nya artikel om hur du tillagar och berusar dig på Amanita Muscaria (Flugsvamp) här .    

Alternativ till Flugsvamp 3?

När Flugsvamp 3 meddelade att de skulle stänga temporärt under en period för underhåll så fick samtliga försäljare möjlighet att ta ut sitt saldo och avsluta sina affärer. Ett orderstopp sattes och webbplatsen togs ned. En vecka senare, den sista oktober meddelade teamet bakom FS3 att webbplatsens stängs för gott. Någon vecka senare ligger en ny Flugsvamp 4 uppe. Utvecklarna hade lite panik vid lanseringen, de hade jobbat på plattformen ett tag men hade inte planerat att den skulle ersätta Flugsvamp 3, eller ens att den skulle få namnet Flugsvamp 4.0. I början av november kunde man logga in, men det gick inte att handla ännu utan man hade meddelat att marknadsplatsen officiellt öppnar den 4 november 2021. Det gjorde den, ungefär iallafall, men det var inte i det läget mycket att hänga i granen – men det sker saker hela tiden, nya funktioner och den laddar något snabbare. Utbudet är sisådär fortfarande men växer, och i december 2021 finns de flesta vanligare varorna till salu här.  

Länkar till darknet

Hämta alltid dina länkar till darknet och marknader på Darkweb.wtf  

Kom igång med Flugsvamp 4.0

För dig som är ny Börja med att gå till adressen längre upp som leder till Flugsvamp 4 i din TOR webbläsare som laddat ned vid detta laget. Sitter du med en mobil så är det meck ibland, jag föredrar att logga in på dessa ställen framför en dator alla dar i veckan. Men är du envis så letar du upp en ONION-browser i din mobil på samma sätt som du installerar en ny app.

Länk till Flugsvamp 4

 

Alternativa länkar till FS4

fs4is3y4sh5uhxgjj4yudjgpjaxwkkdqt64ztolrbvlw5pxesezsfvad.onion fs4is64kdohkd3twjcr2jf57r64yrfsjihgezfcbhjhproz6cjxc24qd.onion fs4is7zrzcubrrfkhrx4miywpx3l5xk4vse2axsxbgetdlabe6gvvqyd.onion fs4isc7eewwxk3jao3fdygbqpx6ytuhsghsszgcnuluoxfgoo2b4ynad.onion fs4isdhjirjlsxnlezruuobnkoi6atggsxqan6yeenoz7qtcwlnzslid.onion  

Regga dig på FS4

Här skriver du i önskat användarnamn, ett lämpligt lösenord, och antagligen är du köpare och vill ha ett kundkonto. Sedan ska du klicka på cirkeln, och detta har folk haft problem med har vi sett på kommentarerna. Det är på den cirkeln som den röna pilen jag ritat här pekar mot, inte den röda, den cirkeln klickar man i om man vill bli langare på Flugsvamp 4. Inte heller där den gula pilen pekar ska du klicka, det är en rektangel och det är fan svårt att se skillnad på ibland. Man ska ju inte behöcva va spik nykter för att komma in och köpa knark? Sedan har det varit extra svårt att klicka cirkeln för de som gått in med vissa mobiltelefoner. Prova att dubbelklicka på cirkeln. Har du fortfarande problem så kanske du kan ställa in din webbläsare för TOR i mobilen på att ”visa webbplats för datorer”. Det var också en grejj med lösenordet man valde, man kunde enbart ha EN symbol med i lösenordet annars var det av någon anledning ogiltgt men det kanske är fixat vid det här laget.  

Utbudet på Flugsvamp 4.0

Vad finns det för knark till salu på nya FS4 då? Vi tittat på kokain så finns det ett gäng annonser uppe. MrBulk fanns ju tidigare också på FS3 men vi har inte bestältt av honom här. Vi ser också att ”Sickan” (känner inte till namnet) har batchen märkt ”Hermes” som vi vet är bra! Drugify ska också finnas här med en bra batch. Vill du ha ladd så har du vad du behöver på Flugsvamp 4, men var lite bredd på att det också smyger sig in försäljare med rätt dåliga batcher eller hårt bankat ladd!

Bra sortiment på kokain

   

Halvtaskigt utbud på keta

Här är annonserna på ketamin, magnusuggla känner inte jag till, Mupparna har mycket bra men deras ketamin har inte utmärkt sig. Så kvar att välja på för oss är Drugify, Narkbanken, Rolexbutiken och DrugDepot. När det kommer till ketamin så måste man försäkra sig om att vendorn i sig, är expert på ketamin. De flesta av nedan är handlare av alla möjliga knarksorter, kanske duktiga på sin favorit men det de säljer handlar de in i de mängder de ska beckna och det är mycket dåligt keta i omlopp som går igenom de vanligaste testen och ger ett liknande rus. Jag vill ha riktgt keta och av de gamla FS3 rävarna så var det bara LappLisas sjukhus-keta och någon av GottOchBlandats batch som jag klassade som äkta. Och enstaka gånger det funnits på flaska. KetaX-flaskor har det snurrat runt en del falska på Europeiska marknaden, om annonsen nedan är en äkta eller fake vet jag inte. Mupparna är bra som vendor och stora på läkemedel, kan rekommendera dem varmt i andra sammanhang men inte för Keta.    

Bra Tjack!!! Stort och fint utbud på denna marknad

Tjacket som finns tillsalu är väldigt bra, 34 olika annonser på amfetamin ligger uppe. Är du en tjackis har du allt du behöver här.    

Värdelöst utbud på Heroin

Hur är det med horset då? Där finns 3 annonser. Gillar man jaga liten drake så får man bättre utbud om man vänder sig till de andra marknaderna. .    

Jättebra utbud på Cannabis i alla dess former

Gräs finns det en hel del till salu, jag är inte så duktig på cannabis så ska inte nämna så mycket om det. Förutom att det finns ett stort utbud och att jag tror jag såg att favoriten Grinchen har skapat konto på FS4. Vill du köpa gräs har du allt du behöver och mer därtill på Flugsvamp 4.0.  

Att handla på Flugsvamp 4.0

Är lika lätt som det var på Flugsvamp 3. Men för dig som har glömt hur man gjorde, eller aldrig handlade på gamla Flugsvamp och vill komma igång nu så ska jag försöka få igång dig. Du har redan laddat ned TOR, och eftersom du läst ända hit har du också skappat ett konto – om inte så gör det. Du kanske behöver skaffa Bitcoin? Kanske också en Bitcoin-plånbok. Då läser du nedan blåa info-ruta – men om du redan har Bitcoin till hands så hoppar du över den. Du kan i teorin skicka direkt till ditt konto på Flugsvmp 4.0 men jag rekommenderar starkt en plånbok, jag  rekommenderar Electrum. Ladda ned den här. Om du inte har en aning om hur eller var du skaffar Bitcoin, så går det att köpa med kort på t ex HODL klicka här isåfall. Behöver du en utförlig guide för detta steg, allt kring Bitcoin och det blev en stor förvirring så ta det lugnt, vi har skrivit en hur man köper Bitcoin med Swish-guide till dig här.

Skapa BTC adressen på ditt konto

Det finns en del inställningar som kan vara svåra att greppa, men de flesta kan man till en början strunta i och handla går utan att man t ex lagt upp sin egna PGP nyckel elelr sat en PIN-kod så vi hoppar det. För att köpa måste du sätta in pengar, Bitcoin. Så klicka på ”Konto” högt upp till höger där pilen visar, klicka sedan på den gula knappen för att skapa en BTC adress för dig att skicka till.  

Nu köper vi!

Vi ska välja DMT för detta exemplet, vi hittade en vi är rätt säkra är bra. Vi testar! Klicka på köp. Du kanske vill ha något annat, och då tar du den produkten och klickar på köp hos dig, kolla att mängen är rätt, du kan ange antal på produkterna till skillnad från hur det var på Flugsvamp 3. Ta hellre för mycket än för lite!  

Ange din leveransadress

I nästa steg skriver man sin adress. Proffsen krypterar adressen manuellt och själva, när du kommit igång och är bekväm med allt annat så lär dig det, det är ett snäpp säkrare. Här anger jag min adress, ser till att det är förklickat att den skall krypteras automatiskt med säljarens nyckel. Klicka på köp!

När får jag grejjerna?

Och sedan är det bara att vänta några dagar. Ibland kommer det redan dagen efter om du beställer tidigt och langaren postar under dagen. Ibland är PostNord hiskeligt sega och det kan ta över en vecka, men så är det och totalt sett är det supersmidigt. Nästan all post kommer fram och som småskalig hobbyknarkare som köper för eget behov är iallafall jag inte rädd för att det skulle gå fel någon gång framöver. Det är så säkert det kan bli!

Om jag inte blir nöjd?

När din beställning kommer ska du omedelbart gå in på markanden och markera din post mottagen så att langaren får sina pengar. Låt aldrig en order bara ligga och auto-förfalla. Är det något man är missnöjd med så ordnar typ alltid det sig om man säger till och är vänlig, jag har fått omskick, eller pengar tillbaka när jag beställt utrikes och det fastnat, men även inrikes brev enstaka gång.    

Gammal text, kanske tar bort allt nedan

Det skedde ett race bakom kulisserna när Flugsvamp 4.0 lanserades. Det var därför marknaden var halvfärdig när den öppnade, och den är nog inte klar än. Nedan meddelande fanns att läsa på Flugsvamps forum en dag i slutet på oktober 2021.
Hej jag vill Välkomna alla till Flugsvamp 4.0
Vi vill börja med att tacka våra företrädare för allt arbete som lagts ner på att liberalisera drogmarknaden i Sverige. När ett kapitel avslutas så påbörjas ett annat. Med det sagt, vill vi ta möjligheten att varmt välkomna alla till Flugsvamp 4.0!
Vi är ett team med olika bakgrunder men främst inom IT och säkerhet. Vårt mål är att skapa en ärlig och fruktsam marknad som är den naturliga efterföljaren till tidigare versioner av denna marknad. Prioriteten ligger främst i säkerheten, men även funktionalitet och användarvänlighet ligger i fokus.Marknaden som vi valt att namnge Flugsvamp 4.0 har varit under utveckling en period nu, i och med det vakuum som nyligen uppstått så har vi valt att påskynda lanseringen med preliminärt lanseringsdatum den 4:e November 2021.
För att undvika eventuella missförstånd vill vi härmed betona att vi inte har någon som helst anktnytning till förgående versioner av Flugsvamp.
– Upplagd i FS3 Forum.
Vi väntade ivrigt, och i början av november kom vi åt att regga oss och kika.

Den första titten på Flugsvamp 4

Det var alltså flera som parallellt då arbetade med att lansera en ny Flugsvamp 4. vi hade fått 3 mail om ”Nya Flugsvamp 4” – ett av dem kunde vi direkt klassa som ett scam-försök, men två seriösa återstår. Tidigt imorse gick en av dessa live i ett Beta stadie, och såhär ser det ut.

Flugsvamp 4.0 i beta stadie

Och att systemet är i ett beta-stadie syns verkligen, vi ser att utvecklarna bakom denna webb verkligen hade bråttom. Gissningsvis för att vara först med namnet ”Flugsvamp 4”. Att det just nu är superlångsamt, och designen är bruten säger inte mycket om framtiden, detta kan vara en skitbra marknadsplats – vi vet faktiskt inte. De har meddelat att de ska försöka öppna i full skala den 4 november, om två dagar.

Fler Flugsvamp 4?

Vi väntar också på en till ”Flugsvamp 4″… de mailade oss igen i samma veva som Flugsvamp 4.0 lanserades i all hast och sa att de kommer inte heta Flugsvamp 4 som de först tänkte. De utvecklar plattformen och verkar inte stressa, den kommer som de anger i mailet nedan inte heta Flugsvamp 4 utan något annat. Gissningsvis vann befintliga Flugsvamp 4.0 där ”striden” om namnet och därav även den väldigt stressade lanseringen. Vi får se om det dyker upp någon mer plattform.

Är Flugsvamp 4 legit?

Den 7 november såg vi att det gick att handla på Flugsvamp 4, iallafall rent funktionsmässigt. Hela marknadsplatsen var långsam dessa dagar och det var mycket kritik mot svartmålning av hela marknaden i början. Vi la ändå nu upp de länkar vi hittade på FS3 forumet innan de stängde och mycket folk frågade ivrigt efter adresser. Vi gjorde bedömning att FS4 är inte vacker – men det är heller ingen scam. Ett par veckor senare, i slutet av november hade vi fått alla våra beställningar och kunde även i övrigt bekräfta att det är en legitim sida. Naturligtvis kan det hända att mindre noggräknade vendors slinker in, men så är det på alla marknader.  

Varning för phishers

Undvik att Googla efter adresser till marknadsplatser, använd alltid säkra källor. Läs vår darknet-guide regelbundet där vi förmedlar nyheter och varningar .

928 Comments

 1. maj 5, 2022 at 03:24

  Papiro

  Är dozemeto, karamellexpress och mupparna pålitliga vendors? (medveten om att mupparna är pålitliga veteraner, dock, men det han ju ha vänt). La 3 ordrar från samtliga med utskick den 27 april, men inte en enda försändelse har dykt efter 5 arbetsdagar. Antingen är postnord söliga eller så misstänker jag att jag har blivit scammad.

  Vill tillägga att jag använder länkarna som postats på den sida.

  Mvh
  PAPIRO

 2. maj 2, 2022 at 20:41

  Laddtorsken1

  Kan du skicka onion länk till kantarellen?

 3. maj 2, 2022 at 19:09

  Kantarellen?

  Kantarellenadmins, sidan funkar ju inte ens längre? Vad menar ni med att ni lägger in produkter? Är det inte en market för vendors?

 4. maj 2, 2022 at 12:15

  Pussy Dolls

  Hoppas att någon vänlig själ kan hjälpa mig då jag inte är så insatt i benzo världen. Vad är bäst, Xanor/kasol 1 mg eller Stesolid/bensedin 10 mg? Behöver till sömnen samt de dagar jag har ångest.
  Tacksam för svar!

 5. maj 2, 2022 at 01:16

  KantarellenAdmin

  Hej , luffaren det är vi som driver kantarellen, kan ni tänka er skriva om den på er sajt? Vi kommer sätta in fler produkter straxx

 6. april 28, 2022 at 15:28

  Luffarn

  Har kollat in den, fanns inget att köpa än men det är alltid bra att fler marknader dyker upp.. så att det finns ett backup-ställe att ta vägen om någon dyker.

  Kan inte säga så mkt annat om kantarellen än då, kanske skriver om den framöver.

 7. april 28, 2022 at 08:03

  Chackkåt

  Till dig som inte kunde logga in med mobilen,så måste du förstora dom stora ringarna för att lyckas att pricka rätt på ringen

 8. april 28, 2022 at 05:27

  Gje

  Hej luffarn, kan du verifiera kantarellen market? Någon ny market tydligen

 9. april 27, 2022 at 13:32

  Luffarn

  Hej Maya, mitt bästa råd till dig är att använda Archetyp Market istället. Du är ju inte den första som har problem med FS4. Håller ändå tummarna för att det bara handlar om lite delay i systemen.

 10. april 27, 2022 at 13:24

  Gubbemednubbe

  Dozmeto på FS4 har jag beställt från ett par gånger. Bra priser, inget strul och det var likadant på FS3. För min del = legit.

 11. april 27, 2022 at 13:10

  Maya

  Hej! Jag vet inte vart ska jag vända mig till men jag handlar från fs4 varannan månad för min smärt problematik och igår loggade in som vanligt och skickade pengar och dem pengar syns inte det visar noll men däremot det syns en uttag process som fortfarande fortsätter.Jag har skrivit och skrivit men inte ett enda svar fick jag supporten. Jag är en fattig sjuk ensamstånde mamma har inte råd föratt köpa bitcoin igen. Och behöver råd och vägledning ang detta problem
  Tacksam för svar
  Mvh
  Maya

 12. april 27, 2022 at 09:41

  Luffarn

  Jag kan bekräfta att kontot dozemeto som finns på Archetyp Market är legit, hur det ligger till på FS4 vet jag inte, men du kan jämföra deras PGP nycklar.

 13. april 27, 2022 at 09:34

  Luffarn

  Vad ska man säga Naulius… jag har drivit denna bloggen i 14 år nu, och jag har aldrig lagt upp en phishing länk och kommer aldrig att göra.

  Du kan enkelt själv kolla av och jämföra, och jag vet också om att FS4 försöker få folk att inte läsa här eftersom jag faktiskt varnar när det inte går rätt till.

 14. april 27, 2022 at 07:33

  Oskar

  Någon som vet om dozemeto är legit på flugsvamp

 15. april 26, 2022 at 21:13

  Naulius

  Luffarn vill svartmåla Flugsvamp 4 genom att enbart posta phishinglänkar!! Så använd inte länkarna som är postade på denna sida!!

 16. april 26, 2022 at 13:37

  Stitch

  Vissa klagar på Grossisten men har fått alla beställningar jag gjort och de har ändå vart ett bra antal. Enda är väl lång leveranstid på runt 7-9 dagar men alltid fått det jag beställt. Grym säljare imo. Hoppas han kommer tillbaka snart!

 17. april 25, 2022 at 22:05

  Jonas pärsson

  De funkar alltid med insättning förstår inte varför varningen

 18. april 25, 2022 at 17:59

  TröttKöpare

  Tycker Grossisten har tappat det totalt, inte konstigt att de stängt ner.
  Grossisten har varit en superstabil vendor fram tills för någon månad sedan.

  Skickade ut fel produkter till ett antal köpare inklusive mig (då pratar vi större mängder). Eller i vissa fall inga produkter alls. När detta påpekas går Grossisten direkt till hot om att spara adresser (ioförsig till målvakt) men ändå. Svartlista och annan skit.

  Skriver massa bullshit om att dennes egna morsa skulle blåsa hen etc. Låtsas skriva mail som om de skulle komma från olika personer i organisationen, när det är samma fattiga språk och stavfel i varenda meddelande. En tioåring skulle förstått att det är samma person som skriver alla meddelanden. Använder samma semantik som ”weed for speed” gjorde i slutet, innan denne gjorde en exitscam. Ytterligare en säljare som fått storhetsvansinne.

  Grossisten får se till att styra upp sin verksamhet eller sluta ta från sitt eget lager.

  Rekommenderar ingen att köpa från den säljaren, åtminstone inte förrän denne ordnat upp sina affärer. Nu har ju de tagit paus ”av personliga skäl”. Kanske skulle behöva läggas in på en avgiftning så att de ser skillnad på sina egna produkter och kan lära sig att räkna igen.

 19. april 25, 2022 at 16:44

  Flaskhals

  Har FASS sluta sälja på Plattan. Köpte 300 st Etizolam 2mg den 15 April. Men inget har kommit.
  Selektiv Scam

 20. april 24, 2022 at 11:55

  Oskar

  Jag må vara dum, men vad e det för kod* man måste skriva i på sista steget
  innan inloggning?
  Tvåfaktorsauthentisering?

 21. april 22, 2022 at 16:16

  Piafia

  Nån som vet vart Rolexbutiken tog vägen? På fs4 alltså!

 22. april 21, 2022 at 22:13

  Luffarn

  GoB finns på flera marknader, mycket bra vendor förövrigt. 🙂

 23. april 21, 2022 at 22:11

  Luffarn

  ”för ikväll” brukar ju betyda för kvällen och att man öppnar dagen därpå igen.

 24. april 21, 2022 at 21:38

  Sture

  Vad har hänt med Grossisten? ”Stänger shoppen för ikväll”?? Menar dom att den stängs för gott eller kommer de tillbaks? Riksknas om den vendorn försvinner…

 25. april 21, 2022 at 17:44

  perp

  GoB är sedan ett tag tillbaka åter aktiva på FS4, ser att ingen skrivit på ett tag här

 26. april 21, 2022 at 17:26

  Pussy Dolls

  Någon som vet vad som hänt med Grossisten? De brukar vara snabba men de mottog inte ordern så när det var 9 timmar kvar att avbryta ordern så gjorde jag det. Beställde från Kingkong idag, hoppas verkligen att det kommer. Ingen rolig tid för mig som förlorade en nära anhörig 19/4 💔😮‍💨

 27. april 21, 2022 at 07:15

  NotoriusE

  Är fs 4.0 nere ? Inte kommit in sen i söndags

 28. april 20, 2022 at 06:40

  Fred the Red

  kantarellen That is great news, I do hope it is not run by scammers for scammers. good luck 😀

 29. april 19, 2022 at 19:26

  kantarellen

  Hej

  Kantarellen är en alternativ sida som lanserade 19 April

 30. april 18, 2022 at 08:32

  Fred the Red

  Where do I start. In the last few years I have over 800 buys on fs2 and fs3, recently on fs4 a lot of stuff has not been turning up, but saying that a lot has turned up also.. The latest Eva Lena. In the past I have ordered a lot from this vendor with no problems. I placed 2 orders within 2 or 3 days from said vendor the 1st arrived with no problem, although a little slow. the 2nd did not. The vendor tries to blame the problem on my end, I know this not to be true. I know my postman personally. He is not the type of person a: to steal b:to take these kind of substances. I think that the above vendor has mistakenly thought that it was 1 order, so not sending the 2nd. TBH I am shocked at the reply I got from the vendor. I suggested he/she was a selective scammer, which was never denied. for me it is a matter of percentages, send 4 out of 5 and because of the volume of sales it really will not affect there overall rating. I have to say FS4 is a load of shit. Shame FS3 closed down as it was a solid platform with trusted vendors. My feedback rating has always been 5/5 now I am down to 3/5. I am disgusted that the admins are allowing these people to sell on FS4, but I suppose it is still money the admins are making. A TOTAL FUCKING DISGRACE!

 31. april 15, 2022 at 12:32

  Bertil

  Jag gjorde en beställning utav Detkungligaapoteket den 5 April. Väntade i 24h sen gjorde jag en dispyt. Dom skylde på att dom hade haft problem med uppkoppling så det hade postats i onsdag förra veckan och att jag borde ha min beställning på Tisdag denna vecka. Men fick istället ett brev från postnord om Eftertaxering. Betalade portot som saknades och skrev till dom angående detta. Och innan det fick jag se att Admin hade släppt pengarna till Detkungligaapoteket.
  Skrev till Admin och frågade hur dom kunde göra så när inte äns mitt brev hade kommit än, men fick inget svar varken från DKA eller Admin. Så nu får jag vänta tills Onsdag nästa vecka. Sen idag så fick jag se att DKA hade skrivit ett SKIT taskigt omdöme om mig.
  Har handlat av några på FS4 och ALDRIG haft problem innan.
  Blev både arg och ledsen.
  Ville bara skriva av mig för nu mår jag SKIT rent ut sagt 🙁

 32. april 15, 2022 at 11:36

  Bertil

  Fick eftertaxering p.g.a att Detkungligaapoteket hade slarvat med porto. Skrev till dom och sa det. Sen fick jag se att Admin hade släppt pengarna till dom. Och idag fick jag se att Detkungligaapoteket hade skrivit ett SKIT omdömen om mig.
  Känner mig helt knäckt nu eftersom jag kommer få vänta tills Onsdag plus att dom Skrev det fulaste omdömen som jag aldrig har varit med om förut. Jag har beställt av ett antal säljare på FS4 och det har aldrig strulat med någon annan.
  Vad ska man göra ?

 33. april 13, 2022 at 06:52

  Finish

  Jag behöver lite råd från dig. Skulle du kunna hjälpa mig.

  Jag skriver min mejl tack på förhand.

  Mvh

 34. april 13, 2022 at 06:15

  Finisher

  Luffarn man, jag ligger på marken jag la in mina sista pengar för o dubbla dom jag har precis muckat. De va de sista jag hade sen får jag inte in några pengar på kontot. Jag ber dig man gör din grej…. Men jag är körd jag har inte råd med detta

  Jag skrev in min mejl kontakta gärna mig där.

 35. april 12, 2022 at 17:02

  Karl

  Peakyblinders på FS är scammers. Köpt bra betyg första veckorna för att sedan lura sönder folk

 36. april 12, 2022 at 09:24

  Lerum

  Vill beställa men går inte från mobilen? Nån som får det att funka? Cirkeln går inte täatt trycka på..

 37. april 10, 2022 at 14:47

  TheDon

  Fick hem hasch i veckan och har handlat av de sen starten på FS4 ungefär 🙂
  Grönar dom till 100% för tillfället, verkar dock finnas många lallare till vendors på flugsvamp 4 som ledningen borde göra något åt.

 38. april 10, 2022 at 13:00

  Luffarn

  darknetone är känd som sajt som publicerar phishing-länkar, använd aldrig den sidan för att hitta länkar!

 39. april 10, 2022 at 02:28

  bob

  Är länken ”s4ishoxtzp73zs2sXXXXXXXXXXXXi6z72etlqgzlzgtrw5ssad.onion” från darknetone en phishing länk?

  (redigerad kommentar)

 40. april 8, 2022 at 02:41

  Stitch

  Har ni sett vad MrBulk scammar sönder folk?

 41. april 7, 2022 at 09:28

  Luffarn

  Tjena Bertil, man kan inte säga om någon scammar bara för att de inte skickar samma dag. Ta det lugnt. 🙂

 42. april 7, 2022 at 07:01

  Bertil

  Dom skriver din order blev skickad med gårdagens tömning jag har inte hunnit markera den som skickad pga uppkopplingsproblem

 43. april 6, 2022 at 15:23

  Luffarn

  Du är inte den första som säger detta.

 44. april 6, 2022 at 12:39

  Bertil

  Hej!
  Någon här som har gjort en beställning från Detkungligaapoteket
  ?.
  Jag gjorde en beställning igår och den blev Mottagen. Väntade tills idag och dom har fortfarande inte skickat iväg mitt brev .startade en dispyt. Har även skrivit till Admin men inte fått något svar än. Är dom scam eller?

 45. april 6, 2022 at 10:49

  Lerum

  Hur gör man för att komma in från mobilen? Ingen av dina tips funkar, nån som vet? Cirkeln går inte att klicka på..

 46. april 6, 2022 at 10:42

  dejan

  Kan ni rekomendera sider där man kan köpa körkort på darkweb?

 47. april 6, 2022 at 08:47

  Humlan

  Varning för detta, insättning kommer aldrig fram och support frågar efter vilken insättningsadress man använde och är sen tyst.

 48. april 4, 2022 at 13:48

  el SENjor

  kan ni rekomendera siter där det finns att köpa körkort ?

 49. april 4, 2022 at 07:42

  Ordnardetmesta

  Har treo comp rör utskriven av min läkare

  (Redigerad kommentar)

 50. april 2, 2022 at 13:29

  SvampLuffarn

  Hej alla vänliga själar!

  Jag ser i kommentarerna att folk fortfarande har problem med att hitta adress till flugsvamp 4.0 Så jag skriver ut det lättaste att komma ihåg.

  För övrigt tycker jag sidan funkar kanon :).
  Samt en shout-out till Luffarn för att tonat ner beefen och visat goodwill.
  Kanske Flugsvamp 4.0 bör göra det med för allas bästa, svenska folkets bästa.

  Ett önskemål till Luffarn att lägga ut adressen före all annan info om flugsvamp, med stor rubrik med klar och tydlig referens till flugsvamp 4.0.

  Annars snyggt jobbat luffarn sam teamet bakom flugsvamp 4.0

  //KK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *