Flugsvamp4, FS4,
Darknet, Marknader
Flugsvamp 4.0 är en ny svensk marknadsplats på darknet som lanserades strax efter att Flugsvamp 3 lade ned. Det är enligt dem som ligger bakom inte samma män eller kvinnor. Denna artikel handlar om marknadsplatsen Flugsvamp 4.0 på darknet och länkar finns lite längre ned i texten. Men visste du att man också kan ÄTA flugsvamp som du kan plocka i svenska skogar? Läs vår nya artikel om hur du tillagar och berusar dig på Amanita Muscaria (Flugsvamp) här .    

Alternativ till Flugsvamp 3?

När Flugsvamp 3 meddelade att de skulle stänga temporärt under en period för underhåll så fick samtliga försäljare möjlighet att ta ut sitt saldo och avsluta sina affärer. Ett orderstopp sattes och webbplatsen togs ned. En vecka senare, den sista oktober meddelade teamet bakom FS3 att webbplatsens stängs för gott. Någon vecka senare ligger en ny Flugsvamp 4 uppe. Utvecklarna hade lite panik vid lanseringen, de hade jobbat på plattformen ett tag men hade inte planerat att den skulle ersätta Flugsvamp 3, eller ens att den skulle få namnet Flugsvamp 4.0. I början av november kunde man logga in, men det gick inte att handla ännu utan man hade meddelat att marknadsplatsen officiellt öppnar den 4 november 2021. Det gjorde den, ungefär iallafall, men det var inte i det läget mycket att hänga i granen – men det sker saker hela tiden, nya funktioner och den laddar något snabbare. Utbudet är sisådär fortfarande men växer, och i december 2021 finns de flesta vanligare varorna till salu här.  

Länkar till darknet

Hämta alltid dina länkar till darknet och marknader på Darkweb.wtf  

Kom igång med Flugsvamp 4.0

För dig som är ny Börja med att gå till adressen längre upp som leder till Flugsvamp 4 i din TOR webbläsare som laddat ned vid detta laget. Sitter du med en mobil så är det meck ibland, jag föredrar att logga in på dessa ställen framför en dator alla dar i veckan. Men är du envis så letar du upp en ONION-browser i din mobil på samma sätt som du installerar en ny app.

Länk till Flugsvamp 4

 

Alternativa länkar till FS4

fs4is3y4sh5uhxgjj4yudjgpjaxwkkdqt64ztolrbvlw5pxesezsfvad.onion fs4is64kdohkd3twjcr2jf57r64yrfsjihgezfcbhjhproz6cjxc24qd.onion fs4is7zrzcubrrfkhrx4miywpx3l5xk4vse2axsxbgetdlabe6gvvqyd.onion fs4isc7eewwxk3jao3fdygbqpx6ytuhsghsszgcnuluoxfgoo2b4ynad.onion fs4isdhjirjlsxnlezruuobnkoi6atggsxqan6yeenoz7qtcwlnzslid.onion  

Regga dig på FS4

Här skriver du i önskat användarnamn, ett lämpligt lösenord, och antagligen är du köpare och vill ha ett kundkonto. Sedan ska du klicka på cirkeln, och detta har folk haft problem med har vi sett på kommentarerna. Det är på den cirkeln som den röna pilen jag ritat här pekar mot, inte den röda, den cirkeln klickar man i om man vill bli langare på Flugsvamp 4. Inte heller där den gula pilen pekar ska du klicka, det är en rektangel och det är fan svårt att se skillnad på ibland. Man ska ju inte behöcva va spik nykter för att komma in och köpa knark? Sedan har det varit extra svårt att klicka cirkeln för de som gått in med vissa mobiltelefoner. Prova att dubbelklicka på cirkeln. Har du fortfarande problem så kanske du kan ställa in din webbläsare för TOR i mobilen på att ”visa webbplats för datorer”. Det var också en grejj med lösenordet man valde, man kunde enbart ha EN symbol med i lösenordet annars var det av någon anledning ogiltgt men det kanske är fixat vid det här laget.  

Utbudet på Flugsvamp 4.0

Vad finns det för knark till salu på nya FS4 då? Vi tittat på kokain så finns det ett gäng annonser uppe. MrBulk fanns ju tidigare också på FS3 men vi har inte bestältt av honom här. Vi ser också att ”Sickan” (känner inte till namnet) har batchen märkt ”Hermes” som vi vet är bra! Drugify ska också finnas här med en bra batch. Vill du ha ladd så har du vad du behöver på Flugsvamp 4, men var lite bredd på att det också smyger sig in försäljare med rätt dåliga batcher eller hårt bankat ladd!

Bra sortiment på kokain

   

Halvtaskigt utbud på keta

Här är annonserna på ketamin, magnusuggla känner inte jag till, Mupparna har mycket bra men deras ketamin har inte utmärkt sig. Så kvar att välja på för oss är Drugify, Narkbanken, Rolexbutiken och DrugDepot. När det kommer till ketamin så måste man försäkra sig om att vendorn i sig, är expert på ketamin. De flesta av nedan är handlare av alla möjliga knarksorter, kanske duktiga på sin favorit men det de säljer handlar de in i de mängder de ska beckna och det är mycket dåligt keta i omlopp som går igenom de vanligaste testen och ger ett liknande rus. Jag vill ha riktgt keta och av de gamla FS3 rävarna så var det bara LappLisas sjukhus-keta och någon av GottOchBlandats batch som jag klassade som äkta. Och enstaka gånger det funnits på flaska. KetaX-flaskor har det snurrat runt en del falska på Europeiska marknaden, om annonsen nedan är en äkta eller fake vet jag inte. Mupparna är bra som vendor och stora på läkemedel, kan rekommendera dem varmt i andra sammanhang men inte för Keta.    

Bra Tjack!!! Stort och fint utbud på denna marknad

Tjacket som finns tillsalu är väldigt bra, 34 olika annonser på amfetamin ligger uppe. Är du en tjackis har du allt du behöver här.    

Värdelöst utbud på Heroin

Hur är det med horset då? Där finns 3 annonser. Gillar man jaga liten drake så får man bättre utbud om man vänder sig till de andra marknaderna. .    

Jättebra utbud på Cannabis i alla dess former

Gräs finns det en hel del till salu, jag är inte så duktig på cannabis så ska inte nämna så mycket om det. Förutom att det finns ett stort utbud och att jag tror jag såg att favoriten Grinchen har skapat konto på FS4. Vill du köpa gräs har du allt du behöver och mer därtill på Flugsvamp 4.0.  

Att handla på Flugsvamp 4.0

Är lika lätt som det var på Flugsvamp 3. Men för dig som har glömt hur man gjorde, eller aldrig handlade på gamla Flugsvamp och vill komma igång nu så ska jag försöka få igång dig. Du har redan laddat ned TOR, och eftersom du läst ända hit har du också skappat ett konto – om inte så gör det. Du kanske behöver skaffa Bitcoin? Kanske också en Bitcoin-plånbok. Då läser du nedan blåa info-ruta – men om du redan har Bitcoin till hands så hoppar du över den. Du kan i teorin skicka direkt till ditt konto på Flugsvmp 4.0 men jag rekommenderar starkt en plånbok, jag  rekommenderar Electrum. Ladda ned den här. Om du inte har en aning om hur eller var du skaffar Bitcoin, så går det att köpa med kort på t ex HODL klicka här isåfall. Behöver du en utförlig guide för detta steg, allt kring Bitcoin och det blev en stor förvirring så ta det lugnt, vi har skrivit en hur man köper Bitcoin med Swish-guide till dig här.

Skapa BTC adressen på ditt konto

Det finns en del inställningar som kan vara svåra att greppa, men de flesta kan man till en början strunta i och handla går utan att man t ex lagt upp sin egna PGP nyckel elelr sat en PIN-kod så vi hoppar det. För att köpa måste du sätta in pengar, Bitcoin. Så klicka på ”Konto” högt upp till höger där pilen visar, klicka sedan på den gula knappen för att skapa en BTC adress för dig att skicka till.  

Nu köper vi!

Vi ska välja DMT för detta exemplet, vi hittade en vi är rätt säkra är bra. Vi testar! Klicka på köp. Du kanske vill ha något annat, och då tar du den produkten och klickar på köp hos dig, kolla att mängen är rätt, du kan ange antal på produkterna till skillnad från hur det var på Flugsvamp 3. Ta hellre för mycket än för lite!  

Ange din leveransadress

I nästa steg skriver man sin adress. Proffsen krypterar adressen manuellt och själva, när du kommit igång och är bekväm med allt annat så lär dig det, det är ett snäpp säkrare. Här anger jag min adress, ser till att det är förklickat att den skall krypteras automatiskt med säljarens nyckel. Klicka på köp!

När får jag grejjerna?

Och sedan är det bara att vänta några dagar. Ibland kommer det redan dagen efter om du beställer tidigt och langaren postar under dagen. Ibland är PostNord hiskeligt sega och det kan ta över en vecka, men så är det och totalt sett är det supersmidigt. Nästan all post kommer fram och som småskalig hobbyknarkare som köper för eget behov är iallafall jag inte rädd för att det skulle gå fel någon gång framöver. Det är så säkert det kan bli!

Om jag inte blir nöjd?

När din beställning kommer ska du omedelbart gå in på markanden och markera din post mottagen så att langaren får sina pengar. Låt aldrig en order bara ligga och auto-förfalla. Är det något man är missnöjd med så ordnar typ alltid det sig om man säger till och är vänlig, jag har fått omskick, eller pengar tillbaka när jag beställt utrikes och det fastnat, men även inrikes brev enstaka gång.    

Gammal text, kanske tar bort allt nedan

Det skedde ett race bakom kulisserna när Flugsvamp 4.0 lanserades. Det var därför marknaden var halvfärdig när den öppnade, och den är nog inte klar än. Nedan meddelande fanns att läsa på Flugsvamps forum en dag i slutet på oktober 2021.
Hej jag vill Välkomna alla till Flugsvamp 4.0
Vi vill börja med att tacka våra företrädare för allt arbete som lagts ner på att liberalisera drogmarknaden i Sverige. När ett kapitel avslutas så påbörjas ett annat. Med det sagt, vill vi ta möjligheten att varmt välkomna alla till Flugsvamp 4.0!
Vi är ett team med olika bakgrunder men främst inom IT och säkerhet. Vårt mål är att skapa en ärlig och fruktsam marknad som är den naturliga efterföljaren till tidigare versioner av denna marknad. Prioriteten ligger främst i säkerheten, men även funktionalitet och användarvänlighet ligger i fokus.Marknaden som vi valt att namnge Flugsvamp 4.0 har varit under utveckling en period nu, i och med det vakuum som nyligen uppstått så har vi valt att påskynda lanseringen med preliminärt lanseringsdatum den 4:e November 2021.
För att undvika eventuella missförstånd vill vi härmed betona att vi inte har någon som helst anktnytning till förgående versioner av Flugsvamp.
– Upplagd i FS3 Forum.
Vi väntade ivrigt, och i början av november kom vi åt att regga oss och kika.

Den första titten på Flugsvamp 4

Det var alltså flera som parallellt då arbetade med att lansera en ny Flugsvamp 4. vi hade fått 3 mail om ”Nya Flugsvamp 4” – ett av dem kunde vi direkt klassa som ett scam-försök, men två seriösa återstår. Tidigt imorse gick en av dessa live i ett Beta stadie, och såhär ser det ut.

Flugsvamp 4.0 i beta stadie

Och att systemet är i ett beta-stadie syns verkligen, vi ser att utvecklarna bakom denna webb verkligen hade bråttom. Gissningsvis för att vara först med namnet ”Flugsvamp 4”. Att det just nu är superlångsamt, och designen är bruten säger inte mycket om framtiden, detta kan vara en skitbra marknadsplats – vi vet faktiskt inte. De har meddelat att de ska försöka öppna i full skala den 4 november, om två dagar.

Fler Flugsvamp 4?

Vi väntar också på en till ”Flugsvamp 4″… de mailade oss igen i samma veva som Flugsvamp 4.0 lanserades i all hast och sa att de kommer inte heta Flugsvamp 4 som de först tänkte. De utvecklar plattformen och verkar inte stressa, den kommer som de anger i mailet nedan inte heta Flugsvamp 4 utan något annat. Gissningsvis vann befintliga Flugsvamp 4.0 där ”striden” om namnet och därav även den väldigt stressade lanseringen. Vi får se om det dyker upp någon mer plattform.

Är Flugsvamp 4 legit?

Den 7 november såg vi att det gick att handla på Flugsvamp 4, iallafall rent funktionsmässigt. Hela marknadsplatsen var långsam dessa dagar och det var mycket kritik mot svartmålning av hela marknaden i början. Vi la ändå nu upp de länkar vi hittade på FS3 forumet innan de stängde och mycket folk frågade ivrigt efter adresser. Vi gjorde bedömning att FS4 är inte vacker – men det är heller ingen scam. Ett par veckor senare, i slutet av november hade vi fått alla våra beställningar och kunde även i övrigt bekräfta att det är en legitim sida. Naturligtvis kan det hända att mindre noggräknade vendors slinker in, men så är det på alla marknader.  

Varning för phishers

Undvik att Googla efter adresser till marknadsplatser, använd alltid säkra källor. Läs vår darknet-guide regelbundet där vi förmedlar nyheter och varningar .

903 Comments

 1. februari 17, 2023 at 12:03

  Sidecut

  Nån som kan tipsa om en bra sida att köpa bitcoins på nu när localbitcoins har stängt ner? Svar uppskattas verkligen!
  Mvh

 2. februari 7, 2023 at 21:23

  soma

  Ville bara bekräfta att insättningen kom in till slut även för mig. FS 4 är fortfarande gröna i min bok

 3. februari 7, 2023 at 14:34

  Luffarn

  Japp, kommer upp igen om några dagar. Janne som driver forumet jobbar på det.

 4. februari 7, 2023 at 12:15

  wille

  plattan.vet menar jag…

 5. februari 7, 2023 at 12:14

  wille

  Ligger luffarn.com nere…

 6. januari 31, 2023 at 19:47

  heheheh

  La in pengar på fs för 24h sedan. efter insättningen så ändrades min insättningsadress automatiskt och pengarna har aldrig kommit. testade skicka en mindre summa till den nya adressen som jag genererade men inget har kommit in där heller. känns som någon tagit pengarna

 7. januari 31, 2023 at 13:43

  Surgubben 2.0 - Gladare nu

  Hej igen!
  För mig löste det sig till slut, inget svar från supporten, men efter närmare 48 timmar kom insättningen fram. Hade verkligen gett upp..
  Hoppas det löste/löser sig för er andra också. <3

 8. januari 31, 2023 at 13:20

  Skeptikern

  Detta hände mig den 25 januari och efter två timmar med verifierad överföring och utan svar från supporten var jag helt säker på att jag blivit blåst.
  Den 26 jan hade jag fått svar från supporten att det vari problem med insättningar och allt skulle lösas.
  Jag vet inte när exakt för jag loggade inte in föräns den 28:e, men då satt pengarna på kontot.

 9. januari 31, 2023 at 10:13

  Donnan

  Samma här helt tomt…. första gången det händer. Fastnat på bc 16h in o länken försvinner snart. Fs4 nejtack

 10. januari 30, 2023 at 20:37

  Surgubben

  Samma sak här, Soma.
  Aldrig haft problem förr och har följt deras intruktioner för att undvika phishing till 100%…
  Vet inte om de har någon sorts algoritm där alla till slut måste bli blåsta någon gång eller vad detta handlar om. Hade hellre skänkt 5% av alla insättningar till dem än att de ska blåsa en så här, faktiskt. Blir riktigt riktigt ledsen, upprörd och besviken.
  Har tidigare trott att alla sådana här kommentarer är från folk som antingen blivit phishade eller mer eller mindre vill smutskasta sidan för att man personligen föredrar Archetyp, typ. Men nu börjar det verkligen stinka. Supporten dröjer med svar, dessutom..
  Vi får se helt enkelt, återkommer!

 11. januari 30, 2023 at 16:35

  Trixie

  Satte över pengar 4 inatt och klockan är nu halv 4 på em inga pengar än va e detta, aldrig hänt förut. Står i blockchain att dom ska sitta där men det gör dom inte!!!

 12. januari 25, 2023 at 20:45

  soma

  Någon mer som har problem att få in pengarna på kontot. Det går att föra över men ingenting blir påfyllt. Har aldrig haft problem förut

 13. januari 8, 2023 at 20:54

  Acissej87

  Jag söker samt letar på olika ställen har Thor browser vill ha en pålitlig sida som Alltid kommer fram jag själv söker ju attentin,medikinekt samt rita , men har ju även själv buprenorfin 8mg och 2mg både i blister samt ask som jag kan tänka göra mig ett byte av eller både stash å byte ,bor i en fucking bonhåla så är det inte enbart utskick kan jag även ta mig till Nässjö alt Eksjö el Vimmerby.

 14. januari 2, 2023 at 17:27

  Mcaley

  Någon som vet något om säljaren dozmeto är inaktiv ?

 15. januari 2, 2023 at 15:26

  DAnne

  har handlat på fs3 å 4 plus arch å alodrig blivit blåst på arch men som damin på fs4 säger du har gått in genom en länk som inte har capchat första lögnen sen var det att jag inte kolla av den genererade adressen vilket jag trippel kolla med förstoringsglas! sen fick jag till svar att deras generator kan inte framkalla phisinglänkar så det va jag som försökte glåsa dom på 900 spänn……….seriöst……sitter det fjortisar backom den sidan el va e det frågan om!!!!!!! å såg nån som fråga innan doeszemento e 100% kommer alltid å alltid rätt anntal! å ni som skyller på luffarens länkar,,,,,,,bara lägg ner det skit snacket !!!!!!

 16. januari 2, 2023 at 15:11

  Danne

  doesmento har 100% lev hos mig aldrig nån borta heller så dom e benzo kings lätt däremot pharma är jävligt bra med!!

 17. december 21, 2022 at 02:11

  domellino

  Fadäsen mellan Luffarn och Flugsvamp skapar en enorm förvirring mellan alla läsare.
  Det är mycket skitsnack på både forum och bloggar osv.
  Är ni skeptiska men nyfikna, lägg den minsta beställning du kan hitta. Finns skor för 70 kr. Pröva. Sen kan man dra sin egen slutsats.

 18. december 13, 2022 at 17:29

  Pseudo Onomo

  Flugsvamp är scamsida fullt av scammers. Både jag och min kompis har fått samma typ av svar när leveransen inte kommit, i stil med ” Eftersom din order vara så liten så litar vi på dig och reshippar”, sen har andra leverans inte heller kommit. De har även sagt att jag använt mig av phisinglänk när jag alltid har samma korrekta länk. Sämst sida med sämst säljare.

 19. december 6, 2022 at 03:45

  Skeptikern

  Flugsvamp har legat och ligger uppe.

 20. november 28, 2022 at 14:25

  Zigge

  Ligger flugsvamp nere? Kommer inte fram till sidan?

 21. november 14, 2022 at 17:18

  tullemann007@mailfence.com

  Jag krusande i 2 est autencion , på fs4 ,
  Men hadde bara finst mun publika , nu fattar hag inte hyr hag ska ligga in hjelp !!!!

 22. november 13, 2022 at 23:12

  OGknight

  Kan du uppdatera bilderna på utbudet på FS4 med bra vendors du rekommenderar?

 23. november 10, 2022 at 07:16

  Skeptikern

  Hej Horsepower och Luffarn, mfl..

  Visst har även jag märkt av att fs4 inte fullt ut lever upp till samma mått av kund bemötande, kvalitetsutveckling och att plocka bort mindre seriösa vendors, som förlagorna.

  Till exempel kan säljarna själva välja vilka omdömmen som skall publiceras och det har börjat komma in ett fåtal rena blåsare. Paketen kommer fram och fort med men det är inte ens dåliga grejor, det är blås.

  Djävligt illabådande är också att De inte ens bemödat sig att starta ett flugforum…

  Trots allt har jag över 150 beställningar på fs4 som med undantag för två test bitar röka som var aceton behandlade, är jag fullt nöjd.

  Visst har man ett ansvar att lära känna sin dealer och bygga upp ett förtroende men nu tycker även jag att admins borde snäppa upp sig lite om en långsiktig affärsplan är målet.

 24. november 2, 2022 at 20:56

  Monalisa

  Är det någon annan som har problem med att föra över pengar från localbitcoins till f4? Skickade runt 1600 kr och hade 57 kr på F4 kontot. Nu har jag 58 kr på F4 kontot. Kan väl inte bara varit EN krona som fördes över? Vart strul förra gången också. As orolig då det är mycket pengarvför mig!
  Vore tacksam för svar!!
  Mvh Monalisa

 25. oktober 30, 2022 at 16:36

  EzLeR

  Jag skriver in i webb url ”flugsvamp.wtf” och söker på det. Då går jag in på den länken som kommer upp då, och ser att dom matchar med dom ni postade här. Jag satt in BTC till min insättningsadress och de står nu att de är påväg in när jag går in på ”konto”.
  Först hade jag tydligen satt in pengar på den adressen som fanns på en fel phishing länk som jag hade gått in på och då gick det inte.
  Men nu fungerar det hur bra som helst.

 26. oktober 10, 2022 at 15:13

  Horsepower

  Hej Gubbemednubbe,
  Håller med dig helt, jag använder ej FS 4.0 längre på grund av att jag blev blåst på en större summa där admins gav säljaren rätt trots att det fanns tydliga bevis att säljaren ej ens skickat iväg paketet.

  Har varit med sedan Fs 1, och att jag ej fått paket har nog hänt mig 3-4 under alla dessa år. Det är så enkelt att bara skylle på Postnord men när en säljaren har flera dispyter om kunder som ej fått sina varor borde admin kolla extra noga på säljaren. Att skriva ”Jag tar inget ansvar om paket försvinner!” leder till att säljare kommer scamma folk.

  Vill inte göra reklam för archetyp men betydlgt bättre sida enlgt mig, över 50 ordrar och inte en enda har ”mystiskt försvunnit” konstigt.

 27. oktober 5, 2022 at 23:23

  Peach

  Lägesuppdatering, har satt in BTC och handlat från flera olika vendors senaste veckan. Inga konstigheter varken med att få in pengarna på kontot på Fs4 eller få hem varorna.

 28. oktober 3, 2022 at 02:08

  empo

  vad är den riktiga adresssen??

 29. oktober 2, 2022 at 08:56

  Toni Montana

  Hej jag har en fråga kan Jag skicka direkt när jag köper Bitcoin från nån köpare från agora desk
  Till fs 4 Wallet eller måste jag först överföra dom till min Wallet och sen till dom. Kan någon förklara

 30. september 24, 2022 at 10:47

  gubbemednubbe

  Jag tycker man hör ganska ofta om brev som inte kommer fram och att säljarna postat i tid och skyller på Postnord. Enligt min ringa åsikt är det kvalificerat skitsnack. Sedan många år tillbaka skickar jag och tar emot paket i jobbet, 7-10 stycken varje vecka skickas och lika många tas emot. De senaste 4 åren har inte ett enda paket kommit bort, varken av de jag skickat eller de mina kunder skickat.

  Nej, Postnord är kanske inte världens bästa företag men jag vet många, många fler i min bransch (elektroni) som aldrig heller haft problem.

  De enda slutsatser jag kan dra är att säljare på ex. FS antingen är slarviga och glömmer att skicka eller så väljer de helt enkelt att selektivt blåsa folk. Min högst personliga uppfattning, jag vet. Frågan är bara hur man ska lösa problemet. Det måste finnas fler än jag, som verkligen avskyr att bli lurade!

 31. september 23, 2022 at 18:25

  Smiley

  Boende på adressen som jag använt för några leveranser inhandlade på Fs4 har fått utpressningsbrev i dagarna. Är det någon mer som fått så nu?

 32. september 22, 2022 at 15:32

  drfeelsogood

  Sette inn penger i går 13.12, de har enda ikke komt på konto og det går ikke an å kontakte support. Ber meg om å skrive en recaptcha code som ikke vises.

  Va faen skjer? Er det scam eller va fan er det

 33. september 17, 2022 at 17:52

  Rikard

  Finns d ngn säljare på arketyp som e billigare än fs med kvantitet på blåa dozemto finner ja billigast med snitt pris på ca 2,8-9 sek tabletten

 34. augusti 30, 2022 at 20:03

  Marco

  Tjena Luffarn! Såhär ligger det till, för mer än en månad sen beställde jag några gubbar ladd. Det kom aldrig fram och i nuläget förväntar jag mig inte att det kommer göra det heller.

  Men ingen konsekvens har skett, har inte hört något från någon myndighet överhuvudtaget. Och det var beställt inrikes så det hanterades enbart via posten. Vad tror du kan ha hänt med paketet?

  Och tror du det är säkert att beställa till samma adress igen?

  mvh

 35. augusti 29, 2022 at 22:50

  Jan

  FS 4 tar emot monero nu, funkar det lika bra som btc ?

 36. augusti 29, 2022 at 11:44

  brosan

  Är det någon som inte kommer in på sitt flugsvamp konto längre?? jag var inne igår och allt gick bra men idag så står det fel lösenord ellr användarnamn??

 37. augusti 27, 2022 at 18:24

  Skeptikern

  Till Tataz

  Så där ser inte sidan för kundsupport på fs4 ut.

  Det är precis som när man loggar in, under strecket står siffror,cirklar varav 1 bruten åvanpå fs4 adress.

 38. augusti 24, 2022 at 05:43

  Gregor

  Är du admin på Archetyp eller?

 39. augusti 22, 2022 at 16:09

  Andersygeman

  Alltså fattar inte varför folk inte bara köper från Archetyp???? Dem kör med monero vilket är mycket säkrare än BTC… sidan är snyggare… sidan har mer säkerhet som ska skydda DIG…. mera utbud… Till o med att allt står på SVENSKA! såååå varför envisas folk med att handla på en uppenbar scamsida där säkerheten är piss o man blottar sig varje gång man gör en beställning?? SKIT I FS4 O JOINA ARCHETYP!! proffsiga admins som HELA tiden utvecklar sidan

 40. augusti 21, 2022 at 15:45

  Charlie

  FS 4 funkar utmärkt, skulle nästan vilja säga att den fungerar bättre än FS 3

 41. augusti 20, 2022 at 16:02

  Luffarn

  Ah, det är så mycket DDOS attacker mot dem så har svårt att hinna med att uppdatera ibland, bäst är faktiskt darkweb.wtf som har ett litet automatiskare system för det där. Både archetyp.darkweb.wtf och incognito.darkweb.wtf leder dig rätt, testa.

 42. augusti 20, 2022 at 14:16

  Namkeng

  Luffarn länkarna på sidan på andra marknader funkare inte hos dig går inte o komma in på incognito därifrån samma me arch

 43. augusti 19, 2022 at 12:45

  Luffarn

  Hej Leo.. om du har problem med FS4 så rekommenderar jag dig att testa Archetyp Market en gång.

 44. augusti 19, 2022 at 12:13

  Leo

  Hej!

  Hur lång tid brukar det ta för supporten på FS att svara gällande en dispyt? Jag har inte fått min beställning på över en månad och har därmed kontaktat support. Det har gått flera dagar nu och jag skulle återkoppla i tisdags vilket jag gjorde men har inte fått något svar än. Kan FS skicka mina pengar till säljaren trots att jag inte släppt deponin eller kan jag hålla i dem hur länge som helst? Har ni någon erfarenhet av detta?

  Mvh Leo

 45. augusti 18, 2022 at 23:40

  Fredthered

  Capture doesn’t work on mobile devices for chanterelle

 46. augusti 18, 2022 at 22:52

  Tataz

  Jag har varit en bra kund till FS3, nu när 4 öppnade så blev jag glad.
  Jag skickade in pengar t kontot kl 16. nue klockan 23 o efter 41 bekräftelser så har pengarna fortfarande inte kommit in på kontot…
  Support finns inte heller då det ser ut såhär (https://i.gyazo.com/e76124ec2cce1cbc4d344762bf2c0806.png)
  Finns ingen captcha kod, eller cirkel som jag kan skriva…
  Jätte besviken.
  Hoppas pengarna kommer in på kontot iaf…

 47. augusti 14, 2022 at 19:09

  Luffarn

  Hej Inger, vi godkänner alla kommentarer som inte innehåller spam, kontaktuppgifter eller som uppenbart är reklam från någon vendor eller innehåller falsk info. Positiva som negativa.

 48. augusti 13, 2022 at 14:57

  Inger

  Varför godkänner ni bara negativa kommenterarer? Jag har försökt skriva ett par gånger men ni nekar alltid dom

 49. augusti 11, 2022 at 09:22

  E

  Hände mig precis samma som ovan

 50. augusti 9, 2022 at 15:50

  David

  Satte in pengar på flugsvamp 4 pengarna har inte kommit ännu det har gått 2 dagar supporten skrev att jag använt mig utav en phishing länk men jag har använt mig utav lånkarna här på luffarn riktig skit sida kommer aldrig använda igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *