Flugsvamp 4

Flugsvamp 4.0 är en ny svensk marknadsplats på darknet som lanserades strax efter att Flugsvamp 3 lade ned. Det är enligt dem som ligger bakom inte samma män eller kvinnor.

NYHET: Nytt fristående forum att diskutera vendors och marknader

Diskutera Flugsvamp 4.0, droger och vendors här

Ta en titt, det är supernytt och det är våran polare knarkar-Janne från Stockholm som satt upp forumet. Vi träffade honom nyligen och han berättade att han hade lackat på att FS4 inte har ett forum där köpare kan diskutera grejjerna och andra forum inte tillåter öppna diskussioner om marknader och darknet, så han satte upp ett eget.

Forumet heter Plattan.vet och det är för att det var på plattan (Sergels torg i Stockholm) som Janne skaffade knark på när han började sin resa för många år sedan, idag handlar han såklart som alla på nätet.

Janne meddelar att ni som tittar in på forumet och börjar hänga där tänker till på att den ligger på clearnet, använd din anonyma mail vid registrering. Forumet ska främst vara till som ett stöd och hjälp för knarkare.

 

 

Alternativ till Flugsvamp 3?

När Flugsvamp 3 meddelade att de skulle stänga temporärt under en period för underhåll så fick samtliga försäljare möjlighet att ta ut sitt saldo och avsluta sina affärer. Ett orderstopp sattes och webbplatsen togs ned.

En vecka senare, den sista oktober meddelade teamet bakom FS3 att webbplatsens stängs för gott.

Någon vecka senare ligger en ny Flugsvamp 4 uppe. Utvecklarna hade lite panik vid lanseringen, de hade jobbat på plattformen ett tag men hade inte planerat att den skulle ersätta Flugsvamp 3, eller ens att den skulle få namnet Flugsvamp 4.0. I början av november kunde man logga in, men det gick inte att handla ännu utan man hade meddelat att marknadsplatsen officiellt öppnar den 4 november 2021. Det gjorde den, ungefär iallafall, men det var inte i det läget mycket att hänga i granen – men det sker saker hela tiden, nya funktioner och den laddar något snabbare. Utbudet är sisådär fortfarande men växer, och i december 2021 finns de flesta vanligare varorna till salu här.

 

Länkar till darknet

Hämta alltid dina länkar till darknet och marknader på Darkweb.wtf  

Kom igång med Flugsvamp 4.0

För dig som är ny

Börja med att gå till adressen längre upp som leder till Flugsvamp 4 i din TOR webbläsare som laddat ned vid detta laget. Sitter du med en mobil så är det meck ibland, jag föredrar att logga in på dessa ställen framför en dator alla dar i veckan. Men är du envis så letar du upp en ONION-browser i din mobil på samma sätt som du installerar en ny app.

Länk till Flugsvamp 4

 

Alternativa länkar till FS4

fs4is3y4sh5uhxgjj4yudjgpjaxwkkdqt64ztolrbvlw5pxesezsfvad.onion

fs4is64kdohkd3twjcr2jf57r64yrfsjihgezfcbhjhproz6cjxc24qd.onion

fs4is7zrzcubrrfkhrx4miywpx3l5xk4vse2axsxbgetdlabe6gvvqyd.onion

fs4isc7eewwxk3jao3fdygbqpx6ytuhsghsszgcnuluoxfgoo2b4ynad.onion

fs4isdhjirjlsxnlezruuobnkoi6atggsxqan6yeenoz7qtcwlnzslid.onion

 

Regga dig på FS4

Här skriver du i önskat användarnamn, ett lämpligt lösenord, och antagligen är du köpare och vill ha ett kundkonto.

Sedan ska du klicka på cirkeln, och detta har folk haft problem med har vi sett på kommentarerna. Det är på den cirkeln som den röna pilen jag ritat här pekar mot, inte den röda, den cirkeln klickar man i om man vill bli langare på Flugsvamp 4. Inte heller där den gula pilen pekar ska du klicka, det är en rektangel och det är fan svårt att se skillnad på ibland. Man ska ju inte behöcva va spik nykter för att komma in och köpa knark?

Sedan har det varit extra svårt att klicka cirkeln för de som gått in med vissa mobiltelefoner. Prova att dubbelklicka på cirkeln. Har du fortfarande problem så kanske du kan ställa in din webbläsare för TOR i mobilen på att ”visa webbplats för datorer”. Det var också en grejj med lösenordet man valde, man kunde enbart ha EN symbol med i lösenordet annars var det av någon anledning ogiltgt men det kanske är fixat vid det här laget.

 

Utbudet på Flugsvamp 4.0

Vad finns det för knark till salu på nya FS4 då? Vi tittat på kokain så finns det ett gäng annonser uppe.

MrBulk fanns ju tidigare också på FS3 men vi har inte bestältt av honom här. Vi ser också att ”Sickan” (känner inte till namnet) har batchen märkt ”Hermes” som vi vet är bra! Drugify ska också finnas här med en bra batch. Vill du ha ladd så har du vad du behöver på Flugsvamp 4, men var lite bredd på att det också smyger sig in försäljare med rätt dåliga batcher eller hårt bankat ladd!

Bra sortiment på kokain

 

 

Halvtaskigt utbud på keta

Här är annonserna på ketamin, magnusuggla känner inte jag till, Mupparna har mycket bra men deras ketamin har inte utmärkt sig. Så kvar att välja på för oss är Drugify, Narkbanken, Rolexbutiken och DrugDepot. När det kommer till ketamin så måste man försäkra sig om att vendorn i sig, är expert på ketamin. De flesta av nedan är handlare av alla möjliga knarksorter, kanske duktiga på sin favorit men det de säljer handlar de in i de mängder de ska beckna och det är mycket dåligt keta i omlopp som går igenom de vanligaste testen och ger ett liknande rus. Jag vill ha riktgt keta och av de gamla FS3 rävarna så var det bara LappLisas sjukhus-keta och någon av GottOchBlandats batch som jag klassade som äkta. Och enstaka gånger det funnits på flaska. KetaX-flaskor har det snurrat runt en del falska på Europeiska marknaden, om annonsen nedan är en äkta eller fake vet jag inte. Mupparna är bra som vendor och stora på läkemedel, kan rekommendera dem varmt i andra sammanhang men inte för Keta.

 

 

Bra Tjack!!! Stort och fint utbud på denna marknad

Tjacket som finns tillsalu är väldigt bra, 34 olika annonser på amfetamin ligger uppe. Är du en tjackis har du allt du behöver här.

 

 

Värdelöst utbud på Heroin

Hur är det med horset då? Där finns 3 annonser. Gillar man jaga liten drake så får man bättre utbud om man vänder sig till de andra marknaderna.

.

 

 

Jättebra utbud på Cannabis i alla dess former

Gräs finns det en hel del till salu, jag är inte så duktig på cannabis så ska inte nämna så mycket om det. Förutom att det finns ett stort utbud och att jag tror jag såg att favoriten Grinchen har skapat konto på FS4. Vill du köpa gräs har du allt du behöver och mer därtill på Flugsvamp 4.0.

 

Att handla på Flugsvamp 4.0

Är lika lätt som det var på Flugsvamp 3. Men för dig som har glömt hur man gjorde, eller aldrig handlade på gamla Flugsvamp och vill komma igång nu så ska jag försöka få igång dig. Du har redan laddat ned TOR, och eftersom du läst ända hit har du också skappat ett konto – om inte så gör det.

Du kanske behöver skaffa Bitcoin? Kanske också en Bitcoin-plånbok. Då läser du nedan blåa info-ruta – men om du redan har Bitcoin till hands så hoppar du över den.

Du kan i teorin skicka direkt till ditt konto på Flugsvmp 4.0 men jag rekommenderar starkt en plånbok, jag  rekommenderar Electrum. Ladda ned den här.

Om du inte har en aning om hur eller var du skaffar Bitcoin, så går det att köpa med kort på t ex Changenow.io.

Behöver du en utförlig guide för detta steg, allt kring Bitcoin och det blev en stor förvirring så ta det lugnt, vi har skrivit en hur man köper Bitcoin med Swish-guide till dig här.

Skapa BTC adressen på ditt konto

Det finns en del inställningar som kan vara svåra att greppa, men de flesta kan man till en början strunta i och handla går utan att man t ex lagt upp sin egna PGP nyckel elelr sat en PIN-kod så vi hoppar det. För att köpa måste du sätta in pengar, Bitcoin. Så klicka på ”Konto” högt upp till höger där pilen visar, klicka sedan på den gula knappen för att skapa en BTC adress för dig att skicka till.

 

Nu köper vi!

Vi ska välja DMT för detta exemplet, vi hittade en vi är rätt säkra är bra. Vi testar! Klicka på köp. Du kanske vill ha något annat, och då tar du den produkten och klickar på köp hos dig, kolla att mängen är rätt, du kan ange antal på produkterna till skillnad från hur det var på Flugsvamp 3. Ta hellre för mycket än för lite!

 

Ange din leveransadress

I nästa steg skriver man sin adress. Proffsen krypterar adressen manuellt och själva, när du kommit igång och är bekväm med allt annat så lär dig det, det är ett snäpp säkrare.

Här anger jag min adress, ser till att det är förklickat att den skall krypteras automatiskt med säljarens nyckel. Klicka på köp!

När får jag grejjerna?

Och sedan är det bara att vänta några dagar. Ibland kommer det redan dagen efter om du beställer tidigt och langaren postar under dagen. Ibland är PostNord hiskeligt sega och det kan ta över en vecka, men så är det och totalt sett är det supersmidigt. Nästan all post kommer fram och som småskalig hobbyknarkare som köper för eget behov är iallafall jag inte rädd för att det skulle gå fel någon gång framöver. Det är så säkert det kan bli!

Om jag inte blir nöjd?

När din beställning kommer ska du omedelbart gå in på markanden och markera din post mottagen så att langaren får sina pengar. Låt aldrig en order bara ligga och auto-förfalla. Är det något man är missnöjd med så ordnar typ alltid det sig om man säger till och är vänlig, jag har fått omskick, eller pengar tillbaka när jag beställt utrikes och det fastnat, men även inrikes brev enstaka gång.

 

 

Gammal text, kanske tar bort allt nedan

Det skedde ett race bakom kulisserna när Flugsvamp 4.0 lanserades. Det var därför marknaden var halvfärdig när den öppnade, och den är nog inte klar än.

Nedan meddelande fanns att läsa på Flugsvamps forum en dag i slutet på oktober 2021.

Hej jag vill Välkomna alla till Flugsvamp 4.0

Vi vill börja med att tacka våra företrädare för allt arbete som lagts ner på att liberalisera drogmarknaden i Sverige. När ett kapitel avslutas så påbörjas ett annat. Med det sagt, vill vi ta möjligheten att varmt välkomna alla till Flugsvamp 4.0!
Vi är ett team med olika bakgrunder men främst inom IT och säkerhet. Vårt mål är att skapa en ärlig och fruktsam marknad som är den naturliga efterföljaren till tidigare versioner av denna marknad. Prioriteten ligger främst i säkerheten, men även funktionalitet och användarvänlighet ligger i fokus.Marknaden som vi valt att namnge Flugsvamp 4.0 har varit under utveckling en period nu, i och med det vakuum som nyligen uppstått så har vi valt att påskynda lanseringen med preliminärt lanseringsdatum den 4:e November 2021.
För att undvika eventuella missförstånd vill vi härmed betona att vi inte har någon som helst anktnytning till förgående versioner av Flugsvamp.
– Upplagd i FS3 Forum.
Vi väntade ivrigt, och i början av november kom vi åt att regga oss och kika.

Den första titten på Flugsvamp 4

Det var alltså flera som parallellt då arbetade med att lansera en ny Flugsvamp 4. vi hade fått 3 mail om ”Nya Flugsvamp 4” – ett av dem kunde vi direkt klassa som ett scam-försök, men två seriösa återstår. Tidigt imorse gick en av dessa live i ett Beta stadie, och såhär ser det ut.

Flugsvamp 4.0 i beta stadie

Och att systemet är i ett beta-stadie syns verkligen, vi ser att utvecklarna bakom denna webb verkligen hade bråttom. Gissningsvis för att vara först med namnet ”Flugsvamp 4”. Att det just nu är superlångsamt, och designen är bruten säger inte mycket om framtiden, detta kan vara en skitbra marknadsplats – vi vet faktiskt inte. De har meddelat att de ska försöka öppna i full skala den 4 november, om två dagar.

Fler Flugsvamp 4?

Vi väntar också på en till ”Flugsvamp 4″… de mailade oss igen i samma veva som Flugsvamp 4.0 lanserades i all hast och sa att de kommer inte heta Flugsvamp 4 som de först tänkte. De utvecklar plattformen och verkar inte stressa, den kommer som de anger i mailet nedan inte heta Flugsvamp 4 utan något annat. Gissningsvis vann befintliga Flugsvamp 4.0 där ”striden” om namnet och därav även den väldigt stressade lanseringen. Vi får se om det dyker upp någon mer plattform.

Är Flugsvamp 4 legit?

Den 7 november såg vi att det gick att handla på Flugsvamp 4, iallafall rent funktionsmässigt. Hela marknadsplatsen var långsam dessa dagar och det var mycket kritik mot svartmålning av hela marknaden i början. Vi la ändå nu upp de länkar vi hittade på FS3 forumet innan de stängde och mycket folk frågade ivrigt efter adresser. Vi gjorde bedömning att FS4 är inte vacker – men det är heller ingen scam.

Ett par veckor senare, i slutet av november hade vi fått alla våra beställningar och kunde även i övrigt bekräfta att det är en legitim sida. Naturligtvis kan det hända att mindre noggräknade vendors slinker in, men så är det på alla marknader.

 

Varning för phishers

Undvik att Googla efter adresser till marknadsplatser, använd alltid säkra källor. Läs vår darknet-guide regelbundet där vi förmedlar nyheter och varningar .

785 Kommentarer
 1. Jag har användarnamn och lösenord. Men kan inte hitta sida där jag loggar inte. Kommer bara till att registrera dig. Men jag har redan ett konto, hur kan jag hitta det? Någon dka kan hjälpa mig att länka?
  Mvh idbjo30

 2. Varför kan inte luffarn erkänna flugsvamp igen? sluta bråka snälla, vi ska väl enas istället?!

  Gillar att vi har en bra inrikes sida för knark. Välkommnar dock fler :p

  Sen svar till Ia Björk:

  När du laddat huvudsidan/inloggsidan, så trycker du in ditt användarnamn/lösen,
  samt skriva en 6-siffrig kod, trycka i att captcha stämmer.

  Sen istället för att trycka ”registrera dig” så ovanför där så ser du en ruta
  med dom sista tecknen på url:n samt 1 ring och några fyrkanter.

  Där ska du trycka innanför ringen för att logga in.

  Hoppas du förstod.

 3. Min kompis la in flera tusen som gick till Luffarn instället med phising länk. Han tar bort kommentarer och håller kvar de som stöttar honom. Riktigt patetiskt.

 4. Du har minst tre felaktigheter i det du skriver, men det vet du om själv också. 🙂

  Varför skulle du annars ens slösa din tid på att skriva en kommentar?

 5. Vart köper ni eran btc ?

  Jag kan inte köpa någonstans pga att swedbank har gjort ändrade regler

 6. Vi handlar knappt inte längre med BTC utan har helt gått över till Monero (XMR) för våra husbehov.. så mycket säkrare och snabbare.

  Måste du ha bitcoin så testa ChangeNow och betala med kontokort, eller AgoraDesk där det kan finnas enstaka svenskar som tar swish.

  LocalBitcoin brukade vi rekommendera förr men de har börjat bli så jäkla pissjobbiga mot alla kunder så de är inte så bra längre.

 7. Är monero lika snabbt o lätt att köpa/växla?

 8. Jag tycker det är lätt, LocalMonero finns också där några brukar ta swish.. finns fler tips om att skaffa Monero här: https://www.luffarn.com/skaffa-monero/

 9. IA BJÖRK

  här är allra första länken från Luffarn som jag sparade i bokmärke. Den funkar utmärkt. Jag skriver öppet här på Luffarns sida så att länken kan kontrolleras.

  http://fs4is3y4sh5uhxgjj4yudjgpjaxwkkdqt64ztolrbvlw5pxesezsfvad.onion

  Även under attackperioden mot sidan så funkade länker utmärkt.

  Om FS4, mina cash har kommit bort på vägen. Det blev lite panik. Dagarna gick, jag tappade hoppet och blev ledsen, deppig. Supporten var snälla och mänskliga och hjälpte mig att få ordning vilket jag är mycket tacksam över då jag är rätt fattig. Jag gillar FS för att den är smidig, man är van vid den. Jag hoppas att FS växer. Det känns bra med en lokal sida.

 10. JAMAL din länk stämmer. Jag bokmärkte länken när den var ny.

  http://fs4is3y4sh5uhxgjj4yudjgpjaxwkkdqt64ztolrbvlw5pxesezsfvad.onion

  Samma har jag. Funkar bra. Kan vara bra att bokmärka.

 11. Ja den länken stämmer Kalle.

  Det viktigaste är att folk får tillgång till det de behöver och vill ha, sen om man gillar fs4 eller hittar ett bättre alternativ är lite sekundärt.

 12. Hur jag än försöker så kan jag inte logga in på LocalBitcoin.
  Jag har Användarnamn och lösen men kommer ändå inte in

 13. Hur fungerar monero ?. Ser bara att det är en plånbok

 14. Jag kan logga in,men när jag ska skriva in koden så blir det fel varje gång

 15. Behöver verkligen köpa btc eller vad som. Finns det någon som har möjlighet att sälja till mig ?

 16. Hej Luffarn!

  Jag måste maila dig. Det handlar om nåt skruvat och behöver din åsikt. Fungerar ditt mail som finns angivet på din sida?

  Mvh

 17. Är tråden nedlagd eller?

 18. Så jävla ruttna ör FS 4.
  En del Vendors och Fs4 är samma kukfolk

 19. Sjukt besviken… går ju knappt att hitta en länk som fungerar. Det om något borde ju vara AochO kan man tycka för att få någon business.

 20. Länkarna finns tillgängliga både på luffarn, darkweb.wtf och r/flugsvampx.

  Men här är dom:
  FLUGSVAMP 4.0 Onionlänkar:

  fs4is3y4sh5uhxgjj4yudjgpjaxwkkdqt64ztolrbvlw5pxesezsfvad.onion
  fs4is64kdohkd3twjcr2jf57r64yrfsjihgezfcbhjhproz6cjxc24qd.onion
  fs4is7zrzcubrrfkhrx4miywpx3l5xk4vse2axsxbgetdlabe6gvvqyd.onion
  fs4isc7eewwxk3jao3fdygbqpx6ytuhsghsszgcnuluoxfgoo2b4ynad.onion

  Sluta skriv att det är fake när det uppenbarligen funkar, där emot borde FS 4 kanske ta bort vissa försäljare som verkar passa på.

  Finns riktigt bra vendors på FS 4, som funkar för mig och mina vänner som beställt. Är en som hade problem med insättning, samt att det var en försäljare som försökte blåsa. Men annars så har det inte varit några problem. Handlar om kanske 30+ beställningar hittills som då 2 strulat.

 21. Vill åxå toäilläga att archermarket är lätt bäst gjort 16 ordrar å alla har kommit fram å aldrig strul med att få in pengarna där…. Feen e något hög tycker jag

 22. Hej luffaren å tack för en bra sida! Jag undrar om man på något sätt kan få ner feen när man flyttar monero till archer market satte in 2500 å av det tog dom 287 kr i fee tycker det är lite väll mycket men kan va jag som gör fel? Hkälp uppskattas . Mvh

 23. Bästa växlingskurs får man så vitt jag vet från plattformarna som man handlar kryptovaluta lite mer professionellt på. huobi.com, binance.com, kucoin.com är några exempel. Har en polare som varje löning köper btc för typ 5 lax och sen växlar till sig xmr när han tycker kursen är förmånlig, sen portionerar han ut nån tusenlapp till sin lokala Monero plånbok så att han alltid kan skicka snabbt när han handlar.

 24. Vet någon vad det är för skillnad på dom blå och röda ksalol?. Är det bara själva blister det är skillnad på ?

 25. Hallå, jag är väldigt dålig på sånt som kommer i tablettform överlag. Hoppas någon som läser kanske kan svara dig. 🙂

 26. Hej!

  Skulle bara vilja säga att Flugsvamp 4.0 (Trotts!) att sidan inte ser ut som den Flugsvap 3.0 hade så fungerar det PRECIS likadant som innan, om inte bättre. Jag har handlat här vid flertal tillfällen och aldrig haft ett problem. Man har exakt samma dispyt förmåga som tidigare och vad jag har hört när jag har kontaktat supporten är att sidan håller på att uppdateras och snart kommer t.o.m ett forum, samt MONERO!

 27. ok tack för hjälpen luffarn!

 28. Vill varna er för flugsvamp 4.0, ett par småungar som driver skitet. Support är värdelös och exitscam lär komma snart. La en order i dispyt, ett par timmar senare fick säljaren cashen när det var en självklar scam. En dag senare hade säljaren tagit bort produkten ur sitt sortiment (undra varför).

  Säljaren är Skumbutiken, så var försiktiga med både Sugsvamp 4.0 och säljaren.

 29. Är det någon mer som upplever att det går seg med flugis länk ?

 30. Jo jag

 31. jag undrar om någon vet hur jag kan skapa ett säljkonto på flugsvamp 4.0
  skullen vara hemskt tacksam om någomn kunde hjälpa mig med det, eller leda mig åt rätt håll.
  Tacksam för svar.
  Mvh vsobros222

 32. Min openkeychain sluta att fungera sen Jag var tvungen att göra en reset av mobilen.Jag kan inte få fram koden från flugis. Någon som har tips på vad som är fel ?

 33. Varför kan man inte kryptera tvåfaktorsauthentiseringen med pgp nyckel?
  Har testat både på mobil ock dator

  I FS4 ?

 34. Måste man ha publik pga nyckel?
  Jag har testat med allt nu men det gå ändå inte. Är det något som är fel ?.
  Hade en hel del BTC på kontot som jag nu inte kommer åt 🙁
  Tacksam för svar

 35. Satt in 1000 kr från Coinbase till Electrum. Pengarna är dragna från Coinbase för ca 2 timmar sedan men inga BTC i min Electrum Wallet. Pengarna är dragna från Coinbase…. Hur lång tid kan det ta att få in sina BTC på Electrum Wallet? Det är första gången jag använder Electrum.

 36. Tjena Bertil, vet inte hur det är nu, ingen här hos oss som använder FS4 längre, alla har gått över till Archetyp. Någon som läser kanske vet och kan svara?

 37. Tjena, vid detta laget bör du fått in dem. Kan ta en stund ibland..

 38. Nej, fortfarande inget i min Electrum wallet, väldigt konstigt. Adressen är:

  bc1qk57lh6mvlpd5d4svnvuv78ssgngcwxyd3mng94

 39. Tjena Luffarn! Jag har försökt att logga in på Archetyp men inte lyckats. Fattar inte hur man ska göra 🙁

 40. Kan någon skicka länk till Archetyp?.
  Tänkte Testa igen om ingen kan förklara exakt hur man gör. Skulle bli så tacksam 🙂

 41. Vad händer när du försöker logga in?

 42. Använd http://archetyp.darkweb.wtf i din TOR webbläsare så skickas du till en fungerande .ONION adress.

 43. Jag kan logga in ni. Men vad är det för pgp nyckel jag ska skriva in ?

 44. Hur stänger jag av JavaScript?

 45. Och hur stängr man av JavaScript i mobilen ?٪
  Måste man skicka till MONREO eller kan man skicka direkt till sin plånbok?
  Sen hur gör man om ma har hittat en säljare och vi handla av den personen ?.

  Kan man köpa på vilket som helst. Måste man först föra över till MONREO?

 46. Om du pratar om Archetyp Market så är det Monero, och du kan skicka direkt till marknaden. Monero är väldigt mycket svårare att spåra än BTC.

  Att handla är enkelt, klicka runt lite så kommer du förstå tror jag, läs också på forumet efter bra säljare.

 47. Och hur kopiera man pgp nyckel?
  Fattar inget alls av det stället 🙁

 48. Jag är nu på archetyp. Har mailat säljare utanatt få svar! Konstigt för de har 5 lås… Mupparna bland annat tror de andra hette Apoteksgrossisten. Förbannat nonchalant! Köper ju inte då. Gällde oxycontin.

 49. Någon som handlat av piraten på fs4? Har varit sugen på att prova deras torrtjack ett tag nu…

 50. Såg detta i säljaren GoB’s profil på FS4.

  ”Hej! Vårt konto är för tillfället inte aktiverat som säljare. Vi vet inte varför eller vad det innebär men vi vill tills vidare höja ett varningens finger för FS4.

  Vi kan för närvarande inte ta emot orders, svara pm eller genomföra uttag (0.42 btc upplåst).

  Värt att notera är att vi har runt 1000 sälj och förmodligen är bland de bäst-säljande på FS4. Vi har inte heller hög dispytstatistik eller några andra problem som skulle kunna vara kopplade till eventuell misskötsamhet. Vi har inte fått någon förklaring från admins, väntat över 24 timmar.

  Vi finns på Archetyp där vi är den högst rankade vendorn. Förhoppningsvis är detta bara ett stort missförstånd/misstag men tills vidare råder vi alla köpare och säljare att vara försiktiga när ni använder FS4. Vi uppdaterar er så fort vi vet mer. Vi hoppas fortfarande att kunna återkomma i full kraft här på FS4.

  Mvh”

Lämna ett svar