Flugsvamp 4

Flugsvamp 4.0 är en ny svensk marknadsplats på darknet som lanserades strax efter att Flugsvamp 3 lade ned. Det är enligt dem som ligger bakom inte samma män eller kvinnor.

NYHET: Nytt fristående forum att diskutera vendors och marknader

Diskutera Flugsvamp 4.0, droger och vendors här

Ta en titt, det är supernytt och det är våran polare knarkar-Janne från Stockholm som satt upp forumet. Vi träffade honom nyligen och han berättade att han hade lackat på att FS4 inte har ett forum där köpare kan diskutera grejjerna och andra forum inte tillåter öppna diskussioner om marknader och darknet, så han satte upp ett eget.

Forumet heter Plattan.vet och det är för att det var på plattan (Sergels torg i Stockholm) som Janne skaffade knark på när han började sin resa för många år sedan, idag handlar han såklart som alla på nätet.

Janne meddelar att ni som tittar in på forumet och börjar hänga där tänker till på att den ligger på clearnet, använd din anonyma mail vid registrering. Forumet ska främst vara till som ett stöd och hjälp för knarkare.

 

 

Alternativ till Flugsvamp 3?

När Flugsvamp 3 meddelade att de skulle stänga temporärt under en period för underhåll så fick samtliga försäljare möjlighet att ta ut sitt saldo och avsluta sina affärer. Ett orderstopp sattes och webbplatsen togs ned.

En vecka senare, den sista oktober meddelade teamet bakom FS3 att webbplatsens stängs för gott.

Någon vecka senare ligger en ny Flugsvamp 4 uppe. Utvecklarna hade lite panik vid lanseringen, de hade jobbat på plattformen ett tag men hade inte planerat att den skulle ersätta Flugsvamp 3, eller ens att den skulle få namnet Flugsvamp 4.0. I början av november kunde man logga in, men det gick inte att handla ännu utan man hade meddelat att marknadsplatsen officiellt öppnar den 4 november 2021. Det gjorde den, ungefär iallafall, men det var inte i det läget mycket att hänga i granen – men det sker saker hela tiden, nya funktioner och den laddar något snabbare. Utbudet är sisådär fortfarande men växer, och i december 2021 finns de flesta vanligare varorna till salu här.

 

Länkar till darknet

Hämta alltid dina länkar till darknet och marknader på Darkweb.wtf  

Kom igång med Flugsvamp 4.0

För dig som är ny

Börja med att gå till adressen längre upp som leder till Flugsvamp 4 i din TOR webbläsare som laddat ned vid detta laget. Sitter du med en mobil så är det meck ibland, jag föredrar att logga in på dessa ställen framför en dator alla dar i veckan. Men är du envis så letar du upp en ONION-browser i din mobil på samma sätt som du installerar en ny app.

Länk till Flugsvamp 4

 

Alternativa länkar till FS4

fs4is3y4sh5uhxgjj4yudjgpjaxwkkdqt64ztolrbvlw5pxesezsfvad.onion

fs4is64kdohkd3twjcr2jf57r64yrfsjihgezfcbhjhproz6cjxc24qd.onion

fs4is7zrzcubrrfkhrx4miywpx3l5xk4vse2axsxbgetdlabe6gvvqyd.onion

fs4isc7eewwxk3jao3fdygbqpx6ytuhsghsszgcnuluoxfgoo2b4ynad.onion

fs4isdhjirjlsxnlezruuobnkoi6atggsxqan6yeenoz7qtcwlnzslid.onion

 

Regga dig på FS4

Här skriver du i önskat användarnamn, ett lämpligt lösenord, och antagligen är du köpare och vill ha ett kundkonto.

Sedan ska du klicka på cirkeln, och detta har folk haft problem med har vi sett på kommentarerna. Det är på den cirkeln som den röna pilen jag ritat här pekar mot, inte den röda, den cirkeln klickar man i om man vill bli langare på Flugsvamp 4. Inte heller där den gula pilen pekar ska du klicka, det är en rektangel och det är fan svårt att se skillnad på ibland. Man ska ju inte behöcva va spik nykter för att komma in och köpa knark?

Sedan har det varit extra svårt att klicka cirkeln för de som gått in med vissa mobiltelefoner. Prova att dubbelklicka på cirkeln. Har du fortfarande problem så kanske du kan ställa in din webbläsare för TOR i mobilen på att ”visa webbplats för datorer”. Det var också en grejj med lösenordet man valde, man kunde enbart ha EN symbol med i lösenordet annars var det av någon anledning ogiltgt men det kanske är fixat vid det här laget.

 

Utbudet på Flugsvamp 4.0

Vad finns det för knark till salu på nya FS4 då? Vi tittat på kokain så finns det ett gäng annonser uppe.

MrBulk fanns ju tidigare också på FS3 men vi har inte bestältt av honom här. Vi ser också att ”Sickan” (känner inte till namnet) har batchen märkt ”Hermes” som vi vet är bra! Drugify ska också finnas här med en bra batch. Vill du ha ladd så har du vad du behöver på Flugsvamp 4, men var lite bredd på att det också smyger sig in försäljare med rätt dåliga batcher eller hårt bankat ladd!

Bra sortiment på kokain

 

 

Halvtaskigt utbud på keta

Här är annonserna på ketamin, magnusuggla känner inte jag till, Mupparna har mycket bra men deras ketamin har inte utmärkt sig. Så kvar att välja på för oss är Drugify, Narkbanken, Rolexbutiken och DrugDepot. När det kommer till ketamin så måste man försäkra sig om att vendorn i sig, är expert på ketamin. De flesta av nedan är handlare av alla möjliga knarksorter, kanske duktiga på sin favorit men det de säljer handlar de in i de mängder de ska beckna och det är mycket dåligt keta i omlopp som går igenom de vanligaste testen och ger ett liknande rus. Jag vill ha riktgt keta och av de gamla FS3 rävarna så var det bara LappLisas sjukhus-keta och någon av GottOchBlandats batch som jag klassade som äkta. Och enstaka gånger det funnits på flaska. KetaX-flaskor har det snurrat runt en del falska på Europeiska marknaden, om annonsen nedan är en äkta eller fake vet jag inte. Mupparna är bra som vendor och stora på läkemedel, kan rekommendera dem varmt i andra sammanhang men inte för Keta.

 

 

Bra Tjack!!! Stort och fint utbud på denna marknad

Tjacket som finns tillsalu är väldigt bra, 34 olika annonser på amfetamin ligger uppe. Är du en tjackis har du allt du behöver här.

 

 

Värdelöst utbud på Heroin

Hur är det med horset då? Där finns 3 annonser. Gillar man jaga liten drake så får man bättre utbud om man vänder sig till de andra marknaderna.

.

 

 

Jättebra utbud på Cannabis i alla dess former

Gräs finns det en hel del till salu, jag är inte så duktig på cannabis så ska inte nämna så mycket om det. Förutom att det finns ett stort utbud och att jag tror jag såg att favoriten Grinchen har skapat konto på FS4. Vill du köpa gräs har du allt du behöver och mer därtill på Flugsvamp 4.0.

 

Att handla på Flugsvamp 4.0

Är lika lätt som det var på Flugsvamp 3. Men för dig som har glömt hur man gjorde, eller aldrig handlade på gamla Flugsvamp och vill komma igång nu så ska jag försöka få igång dig. Du har redan laddat ned TOR, och eftersom du läst ända hit har du också skappat ett konto – om inte så gör det.

Du kanske behöver skaffa Bitcoin? Kanske också en Bitcoin-plånbok. Då läser du nedan blåa info-ruta – men om du redan har Bitcoin till hands så hoppar du över den.

Du kan i teorin skicka direkt till ditt konto på Flugsvmp 4.0 men jag rekommenderar starkt en plånbok, jag  rekommenderar Electrum. Ladda ned den här.

Om du inte har en aning om hur eller var du skaffar Bitcoin, så går det att köpa med kort på t ex Changenow.io.

Behöver du en utförlig guide för detta steg, allt kring Bitcoin och det blev en stor förvirring så ta det lugnt, vi har skrivit en hur man köper Bitcoin med Swish-guide till dig här.

Skapa BTC adressen på ditt konto

Det finns en del inställningar som kan vara svåra att greppa, men de flesta kan man till en början strunta i och handla går utan att man t ex lagt upp sin egna PGP nyckel elelr sat en PIN-kod så vi hoppar det. För att köpa måste du sätta in pengar, Bitcoin. Så klicka på ”Konto” högt upp till höger där pilen visar, klicka sedan på den gula knappen för att skapa en BTC adress för dig att skicka till.

 

Nu köper vi!

Vi ska välja DMT för detta exemplet, vi hittade en vi är rätt säkra är bra. Vi testar! Klicka på köp. Du kanske vill ha något annat, och då tar du den produkten och klickar på köp hos dig, kolla att mängen är rätt, du kan ange antal på produkterna till skillnad från hur det var på Flugsvamp 3. Ta hellre för mycket än för lite!

 

Ange din leveransadress

I nästa steg skriver man sin adress. Proffsen krypterar adressen manuellt och själva, när du kommit igång och är bekväm med allt annat så lär dig det, det är ett snäpp säkrare.

Här anger jag min adress, ser till att det är förklickat att den skall krypteras automatiskt med säljarens nyckel. Klicka på köp!

När får jag grejjerna?

Och sedan är det bara att vänta några dagar. Ibland kommer det redan dagen efter om du beställer tidigt och langaren postar under dagen. Ibland är PostNord hiskeligt sega och det kan ta över en vecka, men så är det och totalt sett är det supersmidigt. Nästan all post kommer fram och som småskalig hobbyknarkare som köper för eget behov är iallafall jag inte rädd för att det skulle gå fel någon gång framöver. Det är så säkert det kan bli!

Om jag inte blir nöjd?

När din beställning kommer ska du omedelbart gå in på markanden och markera din post mottagen så att langaren får sina pengar. Låt aldrig en order bara ligga och auto-förfalla. Är det något man är missnöjd med så ordnar typ alltid det sig om man säger till och är vänlig, jag har fått omskick, eller pengar tillbaka när jag beställt utrikes och det fastnat, men även inrikes brev enstaka gång.

 

 

Gammal text, kanske tar bort allt nedan

Det skedde ett race bakom kulisserna när Flugsvamp 4.0 lanserades. Det var därför marknaden var halvfärdig när den öppnade, och den är nog inte klar än.

Nedan meddelande fanns att läsa på Flugsvamps forum en dag i slutet på oktober 2021.

Hej jag vill Välkomna alla till Flugsvamp 4.0

Vi vill börja med att tacka våra företrädare för allt arbete som lagts ner på att liberalisera drogmarknaden i Sverige. När ett kapitel avslutas så påbörjas ett annat. Med det sagt, vill vi ta möjligheten att varmt välkomna alla till Flugsvamp 4.0!
Vi är ett team med olika bakgrunder men främst inom IT och säkerhet. Vårt mål är att skapa en ärlig och fruktsam marknad som är den naturliga efterföljaren till tidigare versioner av denna marknad. Prioriteten ligger främst i säkerheten, men även funktionalitet och användarvänlighet ligger i fokus.Marknaden som vi valt att namnge Flugsvamp 4.0 har varit under utveckling en period nu, i och med det vakuum som nyligen uppstått så har vi valt att påskynda lanseringen med preliminärt lanseringsdatum den 4:e November 2021.
För att undvika eventuella missförstånd vill vi härmed betona att vi inte har någon som helst anktnytning till förgående versioner av Flugsvamp.
– Upplagd i FS3 Forum.
Vi väntade ivrigt, och i början av november kom vi åt att regga oss och kika.

Den första titten på Flugsvamp 4

Det var alltså flera som parallellt då arbetade med att lansera en ny Flugsvamp 4. vi hade fått 3 mail om ”Nya Flugsvamp 4” – ett av dem kunde vi direkt klassa som ett scam-försök, men två seriösa återstår. Tidigt imorse gick en av dessa live i ett Beta stadie, och såhär ser det ut.

Flugsvamp 4.0 i beta stadie

Och att systemet är i ett beta-stadie syns verkligen, vi ser att utvecklarna bakom denna webb verkligen hade bråttom. Gissningsvis för att vara först med namnet ”Flugsvamp 4”. Att det just nu är superlångsamt, och designen är bruten säger inte mycket om framtiden, detta kan vara en skitbra marknadsplats – vi vet faktiskt inte. De har meddelat att de ska försöka öppna i full skala den 4 november, om två dagar.

Fler Flugsvamp 4?

Vi väntar också på en till ”Flugsvamp 4″… de mailade oss igen i samma veva som Flugsvamp 4.0 lanserades i all hast och sa att de kommer inte heta Flugsvamp 4 som de först tänkte. De utvecklar plattformen och verkar inte stressa, den kommer som de anger i mailet nedan inte heta Flugsvamp 4 utan något annat. Gissningsvis vann befintliga Flugsvamp 4.0 där ”striden” om namnet och därav även den väldigt stressade lanseringen. Vi får se om det dyker upp någon mer plattform.

Är Flugsvamp 4 legit?

Den 7 november såg vi att det gick att handla på Flugsvamp 4, iallafall rent funktionsmässigt. Hela marknadsplatsen var långsam dessa dagar och det var mycket kritik mot svartmålning av hela marknaden i början. Vi la ändå nu upp de länkar vi hittade på FS3 forumet innan de stängde och mycket folk frågade ivrigt efter adresser. Vi gjorde bedömning att FS4 är inte vacker – men det är heller ingen scam.

Ett par veckor senare, i slutet av november hade vi fått alla våra beställningar och kunde även i övrigt bekräfta att det är en legitim sida. Naturligtvis kan det hända att mindre noggräknade vendors slinker in, men så är det på alla marknader.

 

Varning för phishers

Undvik att Googla efter adresser till marknadsplatser, använd alltid säkra källor. Läs vår darknet-guide regelbundet där vi förmedlar nyheter och varningar .

831 Kommentarer
 1. Måste man ha pgp key i MONREO?
  Hur jag än försöker så går det inte
  Tacksamma för svar

 2. Är det ngn som har mer information gällande massutskicket ifrån Gott och Blandat?

  Enligt Gott och Blandat så varnade dem för en exit scam och att man skulle förbereda sig på detta.

  – Kan det inte vara så att Gott och Blandat har haft fler än ”1” säljarkonton? Därav brutit emot reglerna och blivit avstängd…

 3. Jag vet av personlig erfarenhet att FS4 inte är att lita på.

 4. Köpte bitcoin från btcx 8000kr direkt till min bitcoin adress på flugsvamp. Sen när jag gjorde det, kom det upp en ny adress, är det nästa gång jag beställer den adressen som kommer att användas, byts den ut varje gång

 5. Hmm… jag tycker också att det här känns skumt. Jag köpte från Hemmakväll i söndags och skickade ett meddelande. Den är markerad som mottagen sedan måndagen men inte fått något svar på meddelanden. Inte heller har den skickats. Samtidigt är Gott_Och_Blandats produkter fortfarande listade i webbutiken. Det är ju inte logiskt om FS skulle ha blockerat kontot.

 6. Måste mann kopiera pgp nyckel i archetyp. Och hur gör man då ?

 7. Varnar igen, ta ut era cash och använd archetyp market. Lovar er exitscam är på gång av SUGSVAMP 4.0… mark my words.

  Ännu en varning för flumbitken, som ni kan se nedan

  1/5
  Kan inte recensera något som jag inte har mottagit ännu..
  2022-03-04

  1/5
  Beställde för 10 dagar sen (8vardagar 2helgdagar). Först tog det 2 dagar för dem att markera den som ”mottagen” sen har jag fortfarande inte fått något paket trots att de lovar 1-3arbetsdagars leveranstid.
  2022-03-05

 8. Gott och blandat säljer fortfarande på sajten, luffarn bara snackar skit

 9. Tjena Svante, är det något specifikt du syftar på eller tycker du jag snackar skit rent allmänt bara? 🙂

 10. Allt fungerar som det ska nu, Pratat med 5 leverantörer inkluderats gott och blandat. Dessutom med admin. Älskar denna sida men detta var något av ett TMZ skvaller i sitt like. Ni kunde poängtera felen som ni gjort tidigare,men att en pågående exitscam är kanske i verk. Bevisar bara ni hatar varandra och den opartiska bilden försvinner.

 11. Håller inte med dig, vi försöker vara så neutrala det går och inte snacka skit om någon. Om någon varnar om något konstigt som är av imtresse för andra så godkänner vi den kommentaren, vi godkänner också de som skriver bra saker och faktum kvarstår att FS4 hjälper de som behöver sina mediciner att få dem.
  Sen att FS4 inte är vår favorit av flera skäl försöker vi faktiskt bortse ifrån!

 12. Skickade in pengar för 21 timmar sedan, ej fått något ännu på fs, sedan höll insättnings adressen till 2023, man brukar väl få förnya den varige dag ?

 13. Skickade in pengar till min insättnings address på flugsvamp som skulle hålla till 2023 för jag kunde inte generera ny insättningsaddress men har inte fått in pengar och det har gått 24timmar sen nu när ja loggar in så är den adressen borta?? o den skulle hålla till 2023 wtf?

 14. Tjena Kenny, låter spontant som att du kanske blivit phishad, var fick du länken till FS4 ifrån?

 15. Fc visste att det var nåt konstigt man brukar ju generera ny adress varje gång aja shit happens fan jag brukar oftast ta länken t fs här ifrån men kanske inte den här gången aja har någon hört om gott o blandat?

 16. GottOchBlandat är en bra vendor.

  Från de kommentarer som kommit in verkar allt vara ok efter att de blivit inaktiverade på FS4. Vet inte om det handlade om missförstånd eller annat fel i systemet men de är ingame iallafall.

 17. så är läget just nu att fs4 verkar grönt? vi vet alla att en exit scam kan ske om en halvtimme eller tre månader…

 18. Någon som vet om BalkanExpress Clearnetsidla är legit?

 19. Tjena Ante, det där är ju sånt man aldrig vet.

  Tror också att de är medvetna om att man tjänar in mer i längden om man håller marknaden uppe än att dra en exit. Det kommer in kommentarer och mail till oss nästan varje dag om att någon blir blåst, pengarna inte kommer fram eller andra konstiga saker. Sen är säkert en del av dem på grund av andra orsaker också.

  Många säger också att de är helt säkra på att de som håller i FS4 själva är vendors, men det kan vara en bra grejj som motiverar dem mindre att göra en exit scam om man tänker så.

  Kommer det en exit scam från FS4 så måste det nog till andra orsaker som gör att de inte kan fortsätta. Annars kommer den nog leva ett tag. 🙂

 20. BE har en haft en clearnet sida förr iallafall, men den vendor finns också på flera marknader så du gör ju säkrare affär om du tar det den vägen istället. 🙂

 21. Någon annan som inte kan logga in på fs4? Inloggnings sidan saknar där man skriver in password och där man ska fylla i capt.

 22. FS4 är legit och gott o blandat är kvar, visste att luffarn hade tvivelaktiga agendor, fy!

 23. Ibland har jag undrat om FS4 pröjsar folk för att skriva fåniga kommentarer här och lite varstans, sen har jag tänkt att näfan, så jävla omogna kan de inte vara.

 24. Användaren gottoblandat skriver tydligt på sin sida att dem säljer på som vanligt och att allt var typ ett missförstånd.

  Fs4 svarar att säljaren vid tidpunkten hade kontot låst eftersom säljaren hade mycket dispyt.

  Vad är problemet? Vet du många säljare som bluffar på fs4 och fs3 ?
  Det är självklart att dem måste stängas ned.

  Så varför tar du inte bort varningen?

  Hur dumma skull fs4 vara ?
  Vill dem blåsa och tömma sidan på pengar så gör man det alltid 1 vecka efter löning och det sker omedelbart när sidan har som mest pengar inne

 25. Hej!
  Hur gör jag för att lägga in pgp nyckel I Archetyp Market ?
  Och hur stänger man av JavaScript i en Samsung mobil ?. Det står att man måste göra detta men jag förstår inte hur man gör. Kan någon vänlig själ förklara detta för mig så vore jag hemskt tacksam.

 26. Hallå Johan, vi har inte skrivit någon varning alls. Det du läst är en kommentar från en läsare för någon vecka sedan. Vi tar i regel inte bort kommentarer över huvudtaget utan låter allt stå kvar såvida det inte är reklam eller kontaktannonser eller på annat sätt helt uppåt väggarna.

  Vi kan bekräfta att GottOchBlandat är ingame och att de har haft ett missförstånd med FS4-ledningen som nu löst sig. Det är inga konstigheter.

 27. Tror mycket av paket som tar lång tid har med varannan dags post utdelning att göra då jag fick ett annat brev som inte har med sånt att göra som skulle kommit 21-03-08 men istället kom idag 21-03-17. Så tror man får ha lite is i magen o vara förbered!

 28. Luffaren:

  Jaha okej? Det är stor röd ruta längst upp i er text om fs4.

  Jaja själv fattar jag inte grejen om all kritik mot fs4.
  Att många säljare som gottoblandat, expressjanne , kgb osv är kända strulare vet väl alla vid det här laget. NI måste vara mer selektiva när ni handlar av folk och inte köpa av vem som helst.

  Fs4 fungerar ganska bra men skulle behöva uppdateras på flera fronter . Det är väl det enda negativa jag kan säga om dem i nuläget.
  Sen att dem förr eller senare gör en exit är väl inte helt omöjlöigt…det göra många (inklu fs3). Men i nuläget finns det inget som tyder på att fs4 har gjort något fel mot någon.

  Vissa av er fattar inte hur man tar fram adressr till fs4 och ni blir därför blåsta på fejksidor .

 29. Ah, du har rätt. Har tagit bort varningen och lagt ditt en notis. Sorry, hade glömt bort den rutan. Tack för att du påpekade, nu förstår jag varför du och några andra skrivit som ni gjort.

 30. jag hittar inte urlunion till 4.0

 31. Haha bestälde en massa femmor på arc fick alla utom en så förlängde finalizen 3 gånger å skrev till han han svar va om det inte kommit till helgen så löser vi det nästa vecka under den helgen glömde jag finalizn å skrev på onsdagen…..fick tillbaka. Du e svartlistad! Wtf 😮 haha yuber löjligt ju

 32. Nån mer än jag som inte når arcetyp market alls via ingen länk???

 33. Brukar inte skriva kommentarer vanligtvis men beställde från Muppsen på fs4 och det var som vanligt. Leverans och rätt produkt.

  Jag kan förstå att det uppstår konflikter mellan oss hemska pundare och dessa kriminella säljare (och ibland plattform)

  Jag ogillar dock när det anklagas och sedan följer man inte upp med förklaring eller bevis.

  Love you, Luffaren, men i ovan fall hade jag önskar en annan reaktion och en tydligare förklaring till osämjan.

  Kram på er alla
  Pelle

  ps. Någon skrev att 24h btc-adressen gått ur tiden.
  Jag lyckades med samma sak när fs4 precis startat. Skrev till dom och de löste det genom att förlänga tiden. Hoppas det löste sig för dig också.

 34. … vill förtydliga att jag syftade på fs4s utfärdande av varning för denna blogg och svaret sedan.

  Ser nu att Luffarn tagit bort allt om det och gått vidare här i livet.
  Bra gjort och sorry om jag gick på för hårt.

  Jag är gammal (kanske inte i tid) och har svår med läsningen ibland.

  Nä! Nu ska jag bajsa klart och hoppas att jag kan hålla mig från att knarka mer nu innan jag ska träff Soss lite senare….

 35. Hallå, varningen var helt korrekt, den låg dock kvar oförtjänt länge.

  Tycker inte du gick på för hårt, är väldigt tacksam för ärliga kommentarer som kommer från hjärtat, ser gärna mer av sånt!

  Lycka till på soc-mötet, och håll dig borta från pant-banken.

 36. Min egen upplevelse med Fulgsvamp 4.0 har varit extremt dålig. Blev medlem, skickade några tusen, insättningsadressen ändrat till något annat direkt efter att jag gjorde insättningen (???). Inga BTC kom fram efter en dag. Kontaktade Supporten och fick frågan om vilken adress jag skickade till. Jag svarade, väntade en dag och sedan gjorde en ny insättning till den nya insättningsadressen medan min supportärenden var på gång (för jag vill ha rök till helgen). BTC har inte kommit från efter 24 timmer nu. Har inte fått svar förutom den första med frågan om vilket adress jag hade använt. Det var för 3 dagar sedan. Undvik. Undvik. Undvik. Det här verkar vara är scam eller, i bästa fall, kompetens nivån som driver webbplatsen är farligt låg. Märkte ni också att Darkweb.wtf har tagit bort dem från sin list pga ”there are many complaints about this market” och ”we do not trust this market and those running it.”

 37. Någon som vet om TDD:s clearnet sida bara var en scam? Såg att det ”uppdateras” nu när man får in på den och man får inga svar via mejl heller.

 38. Jag vet att TillDinDörr är aktiv och skickar ut grejjer, en vän fick igår på posten. Om sidan du varit på är fake eller inte vet jag faktiskt inte, men vi har riktiga TDD’s PGP nyckel i arkivet här: https://www.luffarn.com/pgp-arkivet/ så du kan bekräfta med dem att det inte är scam innan du handlar.

 39. Tack Luffarn!

  Skickade ett mejl till adressen dom hänvisar till på Arch och FS4. Fick samma autosvar som från clearnet sidan. Så det är en legit sida, har däremot väntat 11 dagar nu och inte fått ett enda svar..

 40. Fan allttså. supporten på fs.4 svarar inte mig och cashen jag satt in kommer inte in.
  har sett att fler skrivit om det.
  och ja jag har en bra och godkänd adress. och som många andra skriver så har min insättningsadress blivit godkänd tills 2023.

  vad gör man nu liksom?

 41. Har samma skit, förde över pengar i lördags, skrev till supporten fick svar nästan 48h senare där dom fråga vilken adress jag skickat till. Inte kunnat kolla om det blivit någon ändring idag för har inte kunnat logga in idag trotts massvis av försök..

 42. Hur är läget med FS4.0 just nu? Är de helt gröna att köpa och använda? Eller finns det fortfarande varningar?

 43. Skumt !! Jag har skickar in ex antal tusen å aldrig haft ett enda problem! FS 4 är en kanon sida som jag tror kommer bli bättre å bättre! Samt att supporten svarar mig nästan direkt !! Ska skicka in kr nu. Återkopplar strax !!

 44. BOOM nu är dom inne !! Tog knappt 35min =) Sidan fubkar utmärt i mina ögon iaf !

 45. Vi har ingen varning just nu på FS4.

  Det kommer in enstaka som säger att pengar inte kommer in, men det är många fler som rapporterar att det funkar bra.

 46. Säger akta er för flugsvamp 4.0 det är för enkelt för säljare att köpa egna varor o ge sig själva bra betyg eftersom man inte ser alla vems som kommenterar. Min andra av 3 ordrar som inte kommer fram och support svarar inte heller på dispyter. Håller borta från denna skit sida

 47. Någon mer som har problem med att få in pengarna på kontot idag? Över 2 timmar sedan jag satte in men nada. Förde över från localbitcoins och det brukar ta max 30 minuter. Ganska stor summma, för mig iaf.

 48. Första beställningarna på FS4 inga problem och kom fram efter 48 timmar.. 2 kända vendors som jag köpte från av på FS3. Insättningen av BTC tog ca 30 min.

 49. Alltså bojkotta flugsvamp 4. Det svar man får när ordern inte kommer fram är Hej, har du regelbundna problem med leveranser så bör du fundera på att byta adress. Jag hade över 50 ordrar på 3an och ALLA kom fram men dem skyller allt på mig istället för hjälpa mig med dispyten

 50. Har någon av er som väntat över 24h på insättningen fått in pengarna tillslut? Första gången jag gjorde kontot gick det bra att sätta in och pengarna var där inom 30min men nu när jag satt in igen så har det tagit över 12h utan framgång.

Lämna ett svar