Flugsvamp4, FS4,
Darknet, Marknader

Bäst ladd just nu

Läs vårt stora kokain test!
Topp 3
Flugsvamp 4.0 är en ny svensk marknadsplats på darknet som lanserades strax efter att Flugsvamp 3 lade ned. Det är enligt dem som ligger bakom inte samma män eller kvinnor. Denna artikel handlar om marknadsplatsen Flugsvamp 4.0 på darknet och länkar finns lite längre ned i texten. Men visste du att man också kan ÄTA flugsvamp som du kan plocka i svenska skogar? Läs vår nya artikel om hur du tillagar och berusar dig på Amanita Muscaria (Flugsvamp) här .    

Alternativ till Flugsvamp 3?

När Flugsvamp 3 meddelade att de skulle stänga temporärt under en period för underhåll så fick samtliga försäljare möjlighet att ta ut sitt saldo och avsluta sina affärer. Ett orderstopp sattes och webbplatsen togs ned. En vecka senare, den sista oktober meddelade teamet bakom FS3 att webbplatsens stängs för gott. Någon vecka senare ligger en ny Flugsvamp 4 uppe. Utvecklarna hade lite panik vid lanseringen, de hade jobbat på plattformen ett tag men hade inte planerat att den skulle ersätta Flugsvamp 3, eller ens att den skulle få namnet Flugsvamp 4.0. I början av november kunde man logga in, men det gick inte att handla ännu utan man hade meddelat att marknadsplatsen officiellt öppnar den 4 november 2021. Det gjorde den, ungefär iallafall, men det var inte i det läget mycket att hänga i granen – men det sker saker hela tiden, nya funktioner och den laddar något snabbare. Utbudet är sisådär fortfarande men växer, och i december 2021 finns de flesta vanligare varorna till salu här.  

Länkar till darknet

Hämta alltid dina länkar till darknet och marknader på Darkweb.wtf  

Kom igång med Flugsvamp 4.0

För dig som är ny Börja med att gå till adressen längre upp som leder till Flugsvamp 4 i din TOR webbläsare som laddat ned vid detta laget. Sitter du med en mobil så är det meck ibland, jag föredrar att logga in på dessa ställen framför en dator alla dar i veckan. Men är du envis så letar du upp en ONION-browser i din mobil på samma sätt som du installerar en ny app.

Länk till Flugsvamp 4

 

Alternativa länkar till FS4

fs4is3y4sh5uhxgjj4yudjgpjaxwkkdqt64ztolrbvlw5pxesezsfvad.onion fs4is64kdohkd3twjcr2jf57r64yrfsjihgezfcbhjhproz6cjxc24qd.onion fs4is7zrzcubrrfkhrx4miywpx3l5xk4vse2axsxbgetdlabe6gvvqyd.onion fs4isc7eewwxk3jao3fdygbqpx6ytuhsghsszgcnuluoxfgoo2b4ynad.onion fs4isdhjirjlsxnlezruuobnkoi6atggsxqan6yeenoz7qtcwlnzslid.onion  

Regga dig på FS4

Här skriver du i önskat användarnamn, ett lämpligt lösenord, och antagligen är du köpare och vill ha ett kundkonto. Sedan ska du klicka på cirkeln, och detta har folk haft problem med har vi sett på kommentarerna. Det är på den cirkeln som den röna pilen jag ritat här pekar mot, inte den röda, den cirkeln klickar man i om man vill bli langare på Flugsvamp 4. Inte heller där den gula pilen pekar ska du klicka, det är en rektangel och det är fan svårt att se skillnad på ibland. Man ska ju inte behöcva va spik nykter för att komma in och köpa knark? Sedan har det varit extra svårt att klicka cirkeln för de som gått in med vissa mobiltelefoner. Prova att dubbelklicka på cirkeln. Har du fortfarande problem så kanske du kan ställa in din webbläsare för TOR i mobilen på att ”visa webbplats för datorer”. Det var också en grejj med lösenordet man valde, man kunde enbart ha EN symbol med i lösenordet annars var det av någon anledning ogiltgt men det kanske är fixat vid det här laget.  

Utbudet på Flugsvamp 4.0

Vad finns det för knark till salu på nya FS4 då? Vi tittat på kokain så finns det ett gäng annonser uppe. MrBulk fanns ju tidigare också på FS3 men vi har inte bestältt av honom här. Vi ser också att ”Sickan” (känner inte till namnet) har batchen märkt ”Hermes” som vi vet är bra! Drugify ska också finnas här med en bra batch. Vill du ha ladd så har du vad du behöver på Flugsvamp 4, men var lite bredd på att det också smyger sig in försäljare med rätt dåliga batcher eller hårt bankat ladd!

Bra sortiment på kokain

   

Halvtaskigt utbud på keta

Här är annonserna på ketamin, magnusuggla känner inte jag till, Mupparna har mycket bra men deras ketamin har inte utmärkt sig. Så kvar att välja på för oss är Drugify, Narkbanken, Rolexbutiken och DrugDepot. När det kommer till ketamin så måste man försäkra sig om att vendorn i sig, är expert på ketamin. De flesta av nedan är handlare av alla möjliga knarksorter, kanske duktiga på sin favorit men det de säljer handlar de in i de mängder de ska beckna och det är mycket dåligt keta i omlopp som går igenom de vanligaste testen och ger ett liknande rus. Jag vill ha riktgt keta och av de gamla FS3 rävarna så var det bara LappLisas sjukhus-keta och någon av GottOchBlandats batch som jag klassade som äkta. Och enstaka gånger det funnits på flaska. KetaX-flaskor har det snurrat runt en del falska på Europeiska marknaden, om annonsen nedan är en äkta eller fake vet jag inte. Mupparna är bra som vendor och stora på läkemedel, kan rekommendera dem varmt i andra sammanhang men inte för Keta.    

Bra Tjack!!! Stort och fint utbud på denna marknad

Tjacket som finns tillsalu är väldigt bra, 34 olika annonser på amfetamin ligger uppe. Är du en tjackis har du allt du behöver här.    

Värdelöst utbud på Heroin

Hur är det med horset då? Där finns 3 annonser. Gillar man jaga liten drake så får man bättre utbud om man vänder sig till de andra marknaderna. .    

Jättebra utbud på Cannabis i alla dess former

Gräs finns det en hel del till salu, jag är inte så duktig på cannabis så ska inte nämna så mycket om det. Förutom att det finns ett stort utbud och att jag tror jag såg att favoriten Grinchen har skapat konto på FS4. Vill du köpa gräs har du allt du behöver och mer därtill på Flugsvamp 4.0.  

Att handla på Flugsvamp 4.0

Är lika lätt som det var på Flugsvamp 3. Men för dig som har glömt hur man gjorde, eller aldrig handlade på gamla Flugsvamp och vill komma igång nu så ska jag försöka få igång dig. Du har redan laddat ned TOR, och eftersom du läst ända hit har du också skappat ett konto – om inte så gör det. Du kanske behöver skaffa Bitcoin? Kanske också en Bitcoin-plånbok. Då läser du nedan blåa info-ruta – men om du redan har Bitcoin till hands så hoppar du över den. Du kan i teorin skicka direkt till ditt konto på Flugsvmp 4.0 men jag rekommenderar starkt en plånbok, jag  rekommenderar Electrum. Ladda ned den här. Om du inte har en aning om hur eller var du skaffar Bitcoin, så går det att köpa med kort på t ex HODL klicka här isåfall. Behöver du en utförlig guide för detta steg, allt kring Bitcoin och det blev en stor förvirring så ta det lugnt, vi har skrivit en hur man köper Bitcoin med Swish-guide till dig här.

Skapa BTC adressen på ditt konto

Det finns en del inställningar som kan vara svåra att greppa, men de flesta kan man till en början strunta i och handla går utan att man t ex lagt upp sin egna PGP nyckel elelr sat en PIN-kod så vi hoppar det. För att köpa måste du sätta in pengar, Bitcoin. Så klicka på ”Konto” högt upp till höger där pilen visar, klicka sedan på den gula knappen för att skapa en BTC adress för dig att skicka till.  

Nu köper vi!

Vi ska välja DMT för detta exemplet, vi hittade en vi är rätt säkra är bra. Vi testar! Klicka på köp. Du kanske vill ha något annat, och då tar du den produkten och klickar på köp hos dig, kolla att mängen är rätt, du kan ange antal på produkterna till skillnad från hur det var på Flugsvamp 3. Ta hellre för mycket än för lite!  

Ange din leveransadress

I nästa steg skriver man sin adress. Proffsen krypterar adressen manuellt och själva, när du kommit igång och är bekväm med allt annat så lär dig det, det är ett snäpp säkrare. Här anger jag min adress, ser till att det är förklickat att den skall krypteras automatiskt med säljarens nyckel. Klicka på köp!

När får jag grejjerna?

Och sedan är det bara att vänta några dagar. Ibland kommer det redan dagen efter om du beställer tidigt och langaren postar under dagen. Ibland är PostNord hiskeligt sega och det kan ta över en vecka, men så är det och totalt sett är det supersmidigt. Nästan all post kommer fram och som småskalig hobbyknarkare som köper för eget behov är iallafall jag inte rädd för att det skulle gå fel någon gång framöver. Det är så säkert det kan bli!

Om jag inte blir nöjd?

När din beställning kommer ska du omedelbart gå in på markanden och markera din post mottagen så att langaren får sina pengar. Låt aldrig en order bara ligga och auto-förfalla. Är det något man är missnöjd med så ordnar typ alltid det sig om man säger till och är vänlig, jag har fått omskick, eller pengar tillbaka när jag beställt utrikes och det fastnat, men även inrikes brev enstaka gång.    

Gammal text, kanske tar bort allt nedan

Det skedde ett race bakom kulisserna när Flugsvamp 4.0 lanserades. Det var därför marknaden var halvfärdig när den öppnade, och den är nog inte klar än. Nedan meddelande fanns att läsa på Flugsvamps forum en dag i slutet på oktober 2021.
Hej jag vill Välkomna alla till Flugsvamp 4.0
Vi vill börja med att tacka våra företrädare för allt arbete som lagts ner på att liberalisera drogmarknaden i Sverige. När ett kapitel avslutas så påbörjas ett annat. Med det sagt, vill vi ta möjligheten att varmt välkomna alla till Flugsvamp 4.0!
Vi är ett team med olika bakgrunder men främst inom IT och säkerhet. Vårt mål är att skapa en ärlig och fruktsam marknad som är den naturliga efterföljaren till tidigare versioner av denna marknad. Prioriteten ligger främst i säkerheten, men även funktionalitet och användarvänlighet ligger i fokus.Marknaden som vi valt att namnge Flugsvamp 4.0 har varit under utveckling en period nu, i och med det vakuum som nyligen uppstått så har vi valt att påskynda lanseringen med preliminärt lanseringsdatum den 4:e November 2021.
För att undvika eventuella missförstånd vill vi härmed betona att vi inte har någon som helst anktnytning till förgående versioner av Flugsvamp.
– Upplagd i FS3 Forum.
Vi väntade ivrigt, och i början av november kom vi åt att regga oss och kika.

Den första titten på Flugsvamp 4

Det var alltså flera som parallellt då arbetade med att lansera en ny Flugsvamp 4. vi hade fått 3 mail om ”Nya Flugsvamp 4” – ett av dem kunde vi direkt klassa som ett scam-försök, men två seriösa återstår. Tidigt imorse gick en av dessa live i ett Beta stadie, och såhär ser det ut.

Flugsvamp 4.0 i beta stadie

Och att systemet är i ett beta-stadie syns verkligen, vi ser att utvecklarna bakom denna webb verkligen hade bråttom. Gissningsvis för att vara först med namnet ”Flugsvamp 4”. Att det just nu är superlångsamt, och designen är bruten säger inte mycket om framtiden, detta kan vara en skitbra marknadsplats – vi vet faktiskt inte. De har meddelat att de ska försöka öppna i full skala den 4 november, om två dagar.

Fler Flugsvamp 4?

Vi väntar också på en till ”Flugsvamp 4″… de mailade oss igen i samma veva som Flugsvamp 4.0 lanserades i all hast och sa att de kommer inte heta Flugsvamp 4 som de först tänkte. De utvecklar plattformen och verkar inte stressa, den kommer som de anger i mailet nedan inte heta Flugsvamp 4 utan något annat. Gissningsvis vann befintliga Flugsvamp 4.0 där ”striden” om namnet och därav även den väldigt stressade lanseringen. Vi får se om det dyker upp någon mer plattform.

Är Flugsvamp 4 legit?

Den 7 november såg vi att det gick att handla på Flugsvamp 4, iallafall rent funktionsmässigt. Hela marknadsplatsen var långsam dessa dagar och det var mycket kritik mot svartmålning av hela marknaden i början. Vi la ändå nu upp de länkar vi hittade på FS3 forumet innan de stängde och mycket folk frågade ivrigt efter adresser. Vi gjorde bedömning att FS4 är inte vacker – men det är heller ingen scam. Ett par veckor senare, i slutet av november hade vi fått alla våra beställningar och kunde även i övrigt bekräfta att det är en legitim sida. Naturligtvis kan det hända att mindre noggräknade vendors slinker in, men så är det på alla marknader.  

Varning för phishers

Undvik att Googla efter adresser till marknadsplatser, använd alltid säkra källor. Läs vår darknet-guide regelbundet där vi förmedlar nyheter och varningar .

928 Comments

 1. augusti 4, 2022 at 08:00

  kalle

  Ligger sidan nere igen? För mig har sidan fugnerat väl sedan start, men nu verkar det vara skumma saker som sker.
  Nä, dags att gå över till archetype

 2. juli 31, 2022 at 09:27

  EVILMAn

  Varning för BRING på flugsvamp!

 3. juli 28, 2022 at 00:23

  Luffarn

  Jodå, bara att vi godkänner dem manuellt så det kan ta någon timma innan någon av oss är online ibland. 🙂

 4. juli 27, 2022 at 14:58

  phille69

  Funkar inte att lämna kommentarer?

 5. juli 27, 2022 at 12:06

  pille

  Öppnade konto på fs4. Senare försökte jag logga in. Använde deras publicerade länkar. Dubbelkollade att de stämde. Skulle sedan logga in igen, fel lösen!? reggade då igen, dum som jag var, trodde jag glömt lösen. Skrev noga ned lösen, skrev noga in lösen när jag skulle logga in igen efter att ha överfört en mindre summa. kollat att anvnamn är ok.

  NEJ! FEL LÖSEN IGEN!
  SCAM. SELECTIVE SCAMING!
  VARNING!!!

 6. juli 24, 2022 at 20:27

  KRANJANNE

  Vad gör ni fel egentligen? (Phising länkar?)

  Har satt in många gånger nu på flugsvamp större och mindre summor kommit in varje gång efter ca 1 timme som tidigast tagit 2 för vissa. Så dem e reko enligt mig iallafall o tror dem flesta får in sina pengar förutom dem som då som sagt.. sätter in via phising länk.

 7. juli 24, 2022 at 14:29

  sweetp

  jag gjorde mitt första försök att handla via flugsvamp. satte in pengar som aldrig kom in på kontot men drogs från plånboken, inget svar från support. Är första gången jag försöker handla på nätet, vill gärna ha tips om vart jag kan köpa oxi utan att bli lurad.

 8. juli 22, 2022 at 21:07

  Evelia

  Hej!
  Jag skulle formatera om min mobil och glömt koderna till mitt Elektrum. Nu när jag försöker att skriva in ny så fungerar det inte .Det verkar som det saknar ord varje gång jag försöker men nu är det precis som om det saknas ord. Hur gör man då ?
  Hälsningar Evelina

 9. juli 20, 2022 at 19:13

  KRANJANNE

  Har precis upptäckt en ”ny” säljare på fs4.0 som är väldigt lik evalena generellt, samma typ av delta 8 pulver samt samma purple punch annons och identisk beskrivning? Tror starkt på att evalena skiter i sitt alias evalena och dess kunder som beställt och inte fått sina varor och kör nu på estrella istället.
  Detta är min teori, då evalena ej existerar längre varken på fs4.0 eller archetype, men clearnet är fortf uppe, varför? För att dra in enkla cash innan dem stänger ner den också o bara säljer under namnet Estrella därefter:)
  Om ni jämför annonserna från evalenas clearnet med estrella på fs4.0 o kolllar de annonser jag påpekat så kommer ni fatta va ja menar.
  Kan även ha helt fel men tycker hur som helst det hela är lite sketchy.
  Varför jag väljer o lämna denna kommentar e hur som helst för att jag tycker det är dålig stil då jag beställde av evalenas clearnet sida men kom aldrig nånting och går ej och nå, o upptäckte helt enkelt detta o kände för o dela med mig så ni vet också:)

 10. juli 20, 2022 at 09:38

  Tiger

  Satte in pengar på FS4, följde strängen för överföring men inte ett skit kommer in på sidan.
  Sidan pingar ut ofta genom 504 Gateway.

  Börjar bli trött på detta nu.

 11. juli 13, 2022 at 17:37

  98jfdl++sdd

  localmonero.co handlar du monero. Swish funkar

 12. juli 13, 2022 at 14:40

  Rikard

  Om man är bannad att köpa via safello någon som vet hur man kan köpa monero / xrp hur kan man gå till väga 🙂 går det via Binance etc ? Förslag :)) ?

 13. juli 11, 2022 at 23:06

  box

  bara jag eller får ni också meddelanden om fel användarnamn eller lösenord när ni loggar in? eller är det bara jag

 14. juli 7, 2022 at 11:02

  Luffarn

  Hallå.. jag kollar av mailen några ggr i veckan iallafall, kan gå in o kika nu, hade du mailat eller?

 15. juli 6, 2022 at 22:28

  Nivå 9000 Alkoholist

  Mr Ragnar är du aktiv på din proton?

 16. juni 27, 2022 at 13:28

  Ida

  Kan man skicka till samma adress på f4 2 gånger på en dag eller måste man generera en ny adress varje gång? Svar snabbt tack!

 17. juni 23, 2022 at 11:42

  Ida

  Jenny Holmer, vad konstigt för jag hittade dem inte när jag fick göra en beställning av en konkurrent. Typiskt med billigare priser med 😔

 18. juni 22, 2022 at 16:44

  Jerry Holmer

  IDA, såg till dozemento den 17-18/6 och med ännu lägre prissättning på sina prylar gentemot tidigare.

  Har inte beställt dock så kan inte uttala mig.

 19. juni 22, 2022 at 13:03

  johan

  skitbank du använder…

  jag har köpt för många miljoner via seb sedan 2017, har aldrig ställt en ända fråga

 20. juni 21, 2022 at 19:58

  Luffarn

  Se om du kan vända dig till en av de större tradingplattformarna och sätta in fiat på dem genom att göra en banköverföring. Vet inte hur mycket ”större” är för dig, men behöver du dölja spåren efter dig och det är riktigt stora belopp så kanske du vill kolla på en av de större internationella darknet-marknaderna ifall det finns folk som säljer krypto där, har sett att det finns ibland.

  Är själv inte erfaren med stora belopp så vet inte om jag kan hjälpa dig mer än så.

 21. juni 21, 2022 at 16:31

  jimmyholm@protonmail.com

  Hej!

  Någon som vet hur man handlat större crypto vslutor?
  Skandiabanken har noll tolerans gälande btc. Då ja vet inte hur ja ska göra g få ör att köpa btc.
  Några förslag?

 22. juni 21, 2022 at 08:49

  Ida

  Någon som vet vad som hänt med Dozemeto? Hittar dem inte på 🍄
  Svar uppskattas.

 23. juni 18, 2022 at 12:14

  Luffarn

  Du har fel Skanör Ben, kriminella gäng handlar med allt som är utanför lagen. Så fort drogerna bara kan legaliseras så kommer allt bli bra igen…

 24. juni 17, 2022 at 20:24

  Skanör ben

  Och allt ert knarkande leder till att kriminella gäng får mer pengar, människor dör och kvinnor och barn utsetts för traffiking. Sluta knarka!

 25. juni 14, 2022 at 09:47

  danne

  Vad fan händer med den 4@de🍄

 26. juni 13, 2022 at 01:21

  Fs4

  Nu ligger FS4 nere?

 27. juni 6, 2022 at 23:55

  skeptikern

  jag har handlat över 50 ggr på fs4, pengarna kommer alltid in
  inom 1 timma och alla beställningar har kommit fram.

 28. juni 6, 2022 at 23:27

  Björn

  Ligger flugsvamp nere nu gått inte komma in nån som vet nån

 29. juni 6, 2022 at 23:17

  sköldpaddan

  vad har hänt med flugsvamp 4.0 går inte komma åt sidan

 30. juni 6, 2022 at 22:11

  Yogiaygia

  Är fs 4.0 under DDoS-attacker eller?
  Varit dött hela kvällen och får bara felmeddelandet att webbläsaren inte kunde hitta värdservern för den angivna adressen.

 31. juni 6, 2022 at 20:58

  Dden

  Är sajten nertagen? Offline på samtliga länkar

 32. juni 2, 2022 at 08:30

  Lost

  Deposited my bitcoin mor 10 hours ago, doesn’t show up on my account.
  I can’t even open a support case because in order to submit you have to input a captcha but the captcha isn’t on the screen. Avoid.

 33. juni 1, 2022 at 19:32

  Luffarn

  Tjena Kalle, det är riktigt, det var polaren som var här i förrgår som fick för sig att ge FS4 utmärkelsen sämsta marknad. Han är rätt lack för att FS4 uppmanar folk att inte gå till Luffarn och de nästan så att de insinuerar på att det skulle finnas phishing-länkar här… Jag kan lite grann skita i vad de säger, jag har drivit denna sidan i 15 år och skulle aldrig varken lägga ut en phishing-länk eller ta åt mig om nån kastar lite skit på mig.

  Har tagit bort den röda rutan så fort jag såg den, och kan bekräfta att FS4 alltså -inte- vunnit pris för sämsta marknad.

 34. juni 1, 2022 at 12:49

  Kalle

  Luffarn du säger att du slutar uppdatera FS 4 eftersom att ni inte använder den, trots det verkar ni ändå uppdatera regelbundet men endast när det gäller negativa saker, vad är er agenda egentligen?

 35. maj 28, 2022 at 16:57

  Vargen73

  Allt värkar funka väl har nyligen lagt in en större summa och det fungera felfritt, Ska beställa lite olika varor med säkerhet och bra recensioner. Hör av mig hur det går Mvh

 36. maj 28, 2022 at 15:39

  Rikard

  Någon som vet ngn market där ngn vendor har glasburk klona ?

 37. maj 19, 2022 at 16:56

  Spiken

  Rikard: jag la upp länk på Plattan här nyss till Kantarellen https://plattan.vet/threads/kantarellen.2/

 38. maj 19, 2022 at 15:22

  Rikard

  Vad är kantarellen?

 39. maj 18, 2022 at 21:06

  Luffarn

  Hej GodisKungen, länkarna du hittar här är original. Vi kommer aldrig publicera phising-länkar.

 40. maj 18, 2022 at 13:55

  AngelDust

  Min Openkeychain har slutat att fungera, är det någon som har samma problem?

 41. maj 18, 2022 at 10:18

  GodisKungen

  Kan man lita på länkarna till flugsvamp? är för fattig för att logain på en phisinglänk.

 42. maj 18, 2022 at 10:07

  GodisKungen

  Är länkarna till flugsvamp säkra?
  Råkade radera min tidigare länk
  Och är för fattig för phising länkar. 🤣

 43. maj 17, 2022 at 12:04

  IceDuZt

  Nu fungerar inte PPG Nyckeln.
  Har någon samma problem?

 44. maj 16, 2022 at 07:11

  Sven

  Kantarellen är bästa marknaden just nu

 45. maj 12, 2022 at 11:08

  Skogen

  Inga problem med Flugsvamp för mig iallafall. Tror ni råkat ut för phishing-länkar tyvärr!

 46. maj 10, 2022 at 03:17

  Johan

  Varning för flugsvamp sätt in era pengar i Kantarellen istället!

 47. maj 9, 2022 at 15:25

  VARNING FÖR FLUGSVAMP4!

  VARNING FÖR FLUGSVAMP 4! DOM TAR ERA PENGAR! SÄTT INTE IN!!

 48. maj 9, 2022 at 15:18

  Totto

  Sätt inte in pengar!! Dom frågar bara efter vilken adress man satt in på sedan hör man inget mer. Använd inte flugsvamp4 SCAM!!!!

 49. maj 8, 2022 at 17:53

  Strårövaren

  Ingen insättning syns. Över 48h sedan. Går över till Arch!

 50. maj 5, 2022 at 10:23

  Luffarn

  Samtliga är pålitliga och bra vendors historiskt sett, dozemeto har nyligen haft något strul, fanns att läsa om det på Archetyps forum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *