benzo, fludder, Pålitliga langare, Säkra kort,
Droger, Vendors

Jag hör ibland folk som blivit missnöjda när de köpt piller av olika slag, ofta benz och liknande men även andra varianter av apoteksvaror ibland. Allt från att de får helt fel grejjer, för lite, inte alls samma styrka, dåliga kopior tillverkade i en källare i Asien – och det har även hänt att de fått något fentanyl-baserat vilket är otäckt. Det tycker jag är tråkigt.

Att testa av fentanyl är förövrigt ganska lätt

Rädd för fentanyl? Skaffa fentanyl test-strips från Dosetest, det är inga pengar och de beställs online här.

Det ska vara säkra kort när man handlar knark

Vi kommer skriva en serie inlägg med säkra kort med lite olika sortiment, det är vendors vi följt länge och kunnat vända oss till i många år nu och alltid varit nöjd.

Vårt säkra kort kategorin benz, flumm, fludder o piller

Det finns ett några vendors som är väldigt duktiga, och denne vendor tillhör det översta skiktet av toppsäljare som år efter år levererar det de säger och fortsätter ha snabba leveranser och ett bra bemötande.

De har hållit på ett tag nu, och kan sälja ganska stora mängder också till den som behöver det. De snittar på 4,9 i betyg overall på Archetyp.

 

Deras recensioner

Så är du en sån som ibland (eller hela tiden) behöver lite piller så rekommenderar jag dig att leta upp dessa på darknet i första hand, du hittar dem både på Archetyp Market och Flugsvamp 4.0.

De finns även på Hushboard.biz med mer doping relaterade preparat och information om dem finns också på Guldkran här .

Vi är i nuläget säljare på FS4 samt Archetyp där vi haft 24-48 timmars leveranstid på samtliga ordrar hittills. Vi strävar efter att erbjuda snabba och diskreta leveranser samt marknadens absolut bästa priser 🙂 VI HAR NU ÄVEN: Alprazolam Ksalol 1 mg Rivotril 2 mg Alla våra produkter kommer i karta/box/förpackning, om annat inte anges. Alla utgångsdatum är minst 1-2 år. Mvh, PHARMAZIA

Ett tag kunde man vinna knark med Pharmazia

Sånt tycker jag är kul, när langarna bjuder till det på ett roligt sätt. Pharmazia hade tagit hem en batch ladd och visste att det var bra grejjer, men de var nyfikna på hur bra och beställde ett labbtest och drog igång en tävling på marknaden Archetyp där folk kunde delta och gissa på vilken renhet kokainet hade och den som gissade rätt eller kom närmast vinner 15 gubbar av kokset!

Men laddet var lite sämre än de trodde…

Pharmazia själva var nog rätt säkra på att de skulle få en siffra på upp mot 80%. När labbrapporten och facit kom så var det 67%.. lite missnöjda var de säkert, sen ska man vara medveten om att 67% är ändå SKITBRA, absolut inget att klaga på om laddet i övrigt är balanserat och inte bankat med skit som förstör ruset, gör en stissig eller onajs, och det var det inte som tur var. Iallafall – en jävel hade gissat på exakt 67%, Malgrotta hette han, de publicerade vinnaren offentligt så det var bara att gratulera. 🙂

Vinnaren korades iallafall på forumet

VINNAREN I TÄVLINGEN, SOM GISSADE EXAKT 67% ÄR ANVÄNDAREN MALGROTTA. (Kontakta oss via PM så ser vi till att du får din vinst) Vi har analysen i ett PDF-format. Om någon har en tanke hur den kan laddas upp så gör vi det gärna, transperens känns viktigt. Slutligen vill vi tacka för ert tålamod, och till alla er som varit aktiva i tråden. Med Vänliga hälsningar PHARMAZIA

Pharmazia kan ibland också ha rea på Archetyp

Kan man fynda och göra riktiga klipp på fludder o bäng-piller. Nedan några av produkterna jag såg att de har uppe till försäljning på darknet idag. Måste vara laddet som de var besvikna på som de rear ut där tänker jag…

UPDATE 2023-05-25 – vi drog iväg några frågor till Pharmazia

Vad skulle ni göra om allt knark blev lagligt över en natt? Vad skulle du jobba med då för jag köper inte att du går och ställer dig i kön på arbetsförmedlingen…

Oj, det var en svår fråga måste jag säga. Det känns som vi började langa knark samtidigt som vi lärde oss cykla, och vi blev bättre på att langa än att cykla, haha. Skämtåsido. Vi skulle förmodligen gör något annat bus på något annat sätt men med samma stil och finess som nu. Vi har dels svårt att rätta oss efter regler och lagar vi anser ska brytas, dels svårt att göra monotona saker utan att ta risker. Jag hoppas ni förstår vad jag menar. Arbetsförmedlingen har vi aldrig någonsin besökt, bara namnet känns deppigt. Vi är och förbli entreprenörer. Med det sagt så vill vi ändå ge vår fulla respekt till alla knegare som gör vad dom måste för sin överlevand. Det respekterar man. För brukarnas skull vore det bra om knark blev lagligt men för oss langare skulle tjusningen försvinna, i alla fall för oss.

Hederliga langare som bryr sig mer om kunden än pengarna tycker ju vi är hjältar, Känner du dig som spider-man?

Sanningen är att vi bryr oss om cashen och vår legacy och därför vårdar vi våra kunder så mycket vi kan. Ibland innebär det förlust men även det är en vinst i slutändan. Det är vår övertygelse. Med det sagt så finns det såklart kunder som är missnöjda med oss, det händer och det är tråkigt. Men målet är att alltid ha så få sådana som möjligt. Mycket handlar om hur man beter sig och vilken approach man har som kund också. Det man ger får man tillbaka. Vi vill att alla som handlar av oss ska få sina varor, vara nöjda och återkomma. Men känner vi oss som spiderman? Nja inte riktigt faktiskt. Vi ger en del gratis och det är dels för att vara snälla men också för att marknadsför oss själva. Det finns alltid en självisk aspekt av att langa droger. Men det lät bra med spiderman fan.. Tror vi ska embracead det, haha!

Om du bara fick hålla dig till en drog resten av livet, vilken skulle du välja?

Hade du frågat mig för 10 år sedan hade jag sagt kokain, bikarbonat och bra vatten, typ imsdal. Koka upp det och röka det i en pipa. Men allt som är roligt har ett slut. Haha, fan vad idiotiskt sagt. Varför ska man tänka så liksom. Det var inte roligt på slutet, det var dyrt och paranoian drabbade mitt liv och min buisness negativt. Nu skulle jag säga den drogen som alltid varit starkast för oss och ”still is” är pengar – pengar – pengar. Sedan kaffe, en öl om året och fina cigarrer. Med det sagt är vi liberala när det kommer till droger och läkemedel. Vi tycker varje människa ska få bestämma över vad han/hon vill stoppa i sig och självklart tycker vi att dom som vill sluta eller lägga ner ska göra det. För känner man det så betyder det att festen är över eller att man har doserat fel. Haha, nu snöade jag iväg.

Vi tackar Pharmazia för ovan svar, kul som fan med pålitliga langare som hållit på länge och har en ärlig approach, och humorn i behåll liksom <3

8 Comments

 1. januari 30, 2024 at 19:08

  Varning

  !KÖP INTE! Denhär säljaren har ståt bakom en stor rad utav falska polisbrev då de selektivt scammer. Kolla reddit själv om inte tror mig. Vad de gör är att de tar ett ärende nummer som är till ett annat fall och skrämer dig till att inte skylla på dem. Det står riktigt nummer o mail men kontaktar du med det nummret så säger dem att det är äkta men flertal männsikor har tagit emot samma brev. mvh

 2. januari 15, 2024 at 12:42

  Tjockscenne

  Så synd att de verkar som om de lägger ned, clearnet sidan borta, drogforumtråden har de tagit bort typ alla annonser likaså på arch och FS. Har bara lyrica för 10-45000kr eller vad det var som enda annons, så antar de sålt ut .. 🙁

 3. november 4, 2023 at 20:07

  Anders Pettersson

  Sitt namn till trots, så får dina analyser, mig att tänka på : ” light-net”. 🤗 ”Grundbulten”; anser jag; Är MÖRKADE TRAUMAN. Efter blåsningen; så DUMPADE dom oss. Vilket ger oss en ännu svagare ställning, inför ”STATEN”.

 4. november 3, 2023 at 10:20

  Sussie

  Will order benzo

 5. september 27, 2023 at 00:49

  Tacksam!

  Min goto när det gäller självmedicinering! All cred till er. Tack för det ni gör. Hade aldrig överlevt mina diagnoser med den sjukt dåliga sjukvård vi har i detta bakvatten-land!

 6. augusti 2, 2023 at 13:47

  pillertrillarn

  Är stammis hos pharma enligt mig bästa shoppen snabba leveranser och när postnord strulade gav dom tillbaka alla pengar 3 dagar senare kom grejorna måste kostat dom en del.

 7. juli 25, 2023 at 17:08

  Danne D

  Bästa vendorn. SJukt bra jävla service.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *