Benz, Svenska knarklangare,
Intervjuer, Vendors
Mupparna är en av de större langarna på nätet, de är kända sedan tiden på Flugsvamp 3 och har haft bra betyg där. Mupparna becknar lite allt möjligt, men är ändå nischade mot receptbelagda läkemedel.   Mupparnas finns på marknaderna Archetyp, Flugsvamp 4.0 och med egen clearnet web.   2023-03-09: Det är en del som har klagat på Mupparna senaste tiden, det gäller FRAMFÖRALLT köp via deras clearnet webb, folk som handlar av Mupparna på Archetyp är även fortsättningsvis nöjda. Har du inte ännu lärt dig handla på Archetyp Market så rekommenderar vi dig att du gör det nu!   Feedback på Mupparna finns att läsa på Guldkran här         Vilken känd TV serie är er absoluta favorit?
The wire – HBO
Oväntat! Hade ju kunnat slå vad om att de skulle svarat ”The Muppet Show” här…   Hur länge har ni becknat grejjer på nätet?
Vet inte exakt men jag skulle tro att vi har sålt varor på nätet i ca 5 år. Vi gick under ett annat namn på fs2 dock men vill inte outa det här.
  Vad tror ni om utveckling med Bitcoin och andra kryptovalutor, kommer de fortsätta öka i värde? Hur mycket tror ni en btc är värd om 2 år?
Vi är övertygade om att bitcoin och andra kryptovalutor kommer öka i värde. Kanske ett ras till innan dock. Svårt att säga värdet om 2 år men vi hoppas det ökar till det dubbla 🙂
  Är ni taggade inför julhandeln?
Absolut, varje år är det extra tryck på vår shopp och vi arbetar stenhårt för att alla skall hinna få sitt godis.
  Kommer ni ha någon julrea? Vilka produkter, om det är något ni redan nu kan avslöja?
Vi brukar köra reor varje jul. Har inte bestämt produkter ännu men det är alltid 2-4 produkter med reor. Vissa år kör vi även special rabattkoder som vi delar ut på olika ställen. Vi kan ordna en speciell luffarn.com rabattkod som vi kan dela med oss av 1a december så kan läsarna på sidan ta del av extra rabatter !
  Känner ni att det är någon substans eller preparat som sålts mer under “pandemin” än förut… tänker om depression ökar, kanske fler säker sig till t ex Lyrica.
Lyrica har ökat lavinartat men våran bästsäljare är och har näsan alltid varit ksalol samt tramadol. Ett tag hade vi nästan 8 tramadol sorter men det var så högt tryck på dom så dom sålde slut relativt snabbt. Vi har dock mycket roligt på gång in så håll utkik.

Mupparnas Tramadol-utbud i nedan bild…

  Vad är ert bästa tips på att hålla sig i form en hel natt om man bara drar ladd?
Imovane!
  Jag personligen har lite svårt för benz, men har också en massa vänner som mår väldigt bra av att efter en tuff tjack-helg gå ned med hjälp av t ex imovan. Själv brukar jag ta avtändningen “som en man” och stå ut. Vilka rekommendationer har ni när man ska tända av och bli “normal” ett tag?
Lyrica funkar både på avtändning och bakfylla
  Ni var bland de mest populära langarna på Flugsvamp 3, har sett att ni har en egen webb på mupparna.com men om man vill handla grejer av er på en marknadsplats, har ni som många andra reggat er på Archetyp och/eller Torrez eller har ni planer på det?
Just nu finns vi ej på tor sedan fs3 stängde ner. Men vi har kollat på Archetyp och kanske eventuellt börjar vi sälja där. Vi jobbar ständigt med att förbättra våran clear sida dock. vi har precis infört pgp kryptering i kassan där kunden kan kryptera sin egna adress.
  Har ni några nya knarksorter på väg in i sortimentet, isåfall vilka?
MDMA la vi ut idag och 3CMC är nytt. Vi har även annat på gång, hasch och annat mys. På fs3 försökte vi specialisera oss på läkemedel men vi har haft alternativet att utöka med droger och vi har tidigare valt att strunta i det pga olika omständigheter men nu känner vi att vi kan utöka med allt då många kunder gillar oss men vill ha övriga droger med.

Mupparnas utbud av övrigt knark..

Några exempel från deras webb
 
Vad tror ni om Flugsvamp 4?
Vi följer utvecklingen av allt kring flugsvamp men just flugsvamp 4.0 har inte klingat bra i våra öron och vi har valt att ej göra något där ännu utan vi avvaktar och ser hur det fortlöper.
  Tillhörde ni bland de lyckliga som hann ta ut sitt saldo innan Flugsvamp 3 stängde?
Det gjorde vi dessvärre inte. Vi förlorade en hel del där. Över 300.000. Självklart var det tungt men finns inget att göra åt saken. Om en marknad väljer att begå exitscam så är det svårt för oss att göra något. Ser att frågan kring (varför hade ni så mycket där inne) florerar överallt men det är inte bara för oss säljare att ta ut det. fs3 ledningen valde att ha ”orderstopp” i 2 dagar typ sen stänga o ta allas pengar så orderstoppet var bara spel för gallerian. Det fanns mycket annat som pågick i bakrunden över en månad innan nedstängningen som talar för att detta var en planerat exitscam sedan minst 1 månad tillbaka. Kan inte gå in på detaljer men det fanns en konversation med en av adminsen på flugsvamp 3 som avslöjade det som vi fick information om EFTER nedstängningen vilket är olyckligt.
  Hur påverkar stängningen av Flugsvamp 3 knarkbranschen i Sverige?
Jag tror ärligt inte att folk köper mindre droger för sidan gick ner. Man vänder sig bara till andra aktörer.
  Har ni märkt någon skillnad i antal brev som går förlorade? Vi är nyfikna på att veta ifall det rullas ut någon slags inrikes kontroll på post och isåfall om det märks hos er som becknar.
Ja det märks direkt om dom kör någon räd någonstans. Vi förlorar dock inte speciellt mycket brev då vi alltid har bra stealth på våra paket men det händer ju givetvis. Jag skulle dock säga att majoriteten av paket som beslagtas av polis som vi säljare postar handlar om att kunden har span på sig eller har tidigare köpt narkotika från okänd säljare eller någon som inte har bra stealth och på så vis fått sitt namn flaggat. Skulle säga att 1-2 brev av 100 försvinner på nåt sätt
  Vilka 3 produkter är era storsäljare?
Ksalol Tramadol Pregabalin
  Knarkar ni själva? Isåfall vilka favorit-sorter har ni?
Brukar inte avslöja sådant men en del av oss röker weed. Dock har några gått över till edibles.
  Kvalitetssäkrar ni de grejer ni köper in, och hur?
Allt vi köper in ger vi till testpersoner. Helst flera stycken då det ibland är svårt för en person att lämna bra information kring en produkt.
Stort tack till Mupparna för intervjun, en stabil kran har svarat.  

68 Comments

 1. mars 27, 2024 at 13:54

  Varning för mupparna

  Mupparna är inte att lita på längre. Av senaste 7 beställningarna har två haft fel innehåll, en saknade hälften och de senaste tre till tre olika adresser har inte kommit alls.

 2. mars 17, 2024 at 10:25

  Luffarn

  Ja Mupparna har senaste året riktigt mycket klagomål.

 3. mars 12, 2024 at 14:08

  👎👎👎

  Två paket förra månaden som aldrig kom och ett nu det kom inte heller kundtjänst svarar inte och det visar bara att dom inte är ärliga personer DET är tråkigt för i början var det bra det. Sen har polisen tagit få man brev så där har inte mina hamnat heller. Sen att postnord har slarva bort köpte de då första försvann men nu då två till sen skulle dom skicka ut nya som aldrig kom nu då man vill ha svar så svarar dom inte ens på mejl 4-5 dar sen ja skrev dom bruka va snabba på svara kommer ta lång tid innan om jag ens får tillit och beställa igen! Så nja kan inte ge dom bra betyg längre och fattar dom inte de själva så är dom korkade!

 4. mars 5, 2024 at 16:13

  Mupparna 👎

  Mupparna går inte att lita på jag beställt där periodvis men oftast har det kommit men nu efter årsskiftet så har mina paket bara gått upp i rök och nu pratar vi inte bara om ett paket flera. Dom har dålig attityd då dom svarar på mejl att dom inte behöver ersätta nånting osv osv.. sen på doms sida kan man ju lämna omdöme osv men dom godkänner ju bara det som låter bra om dom! ”Skulle nån skriva mupparna blåser folk” det skulle dom inte lägga upp.. kommer aldrig mer beställa därifrån sist va ca 3 veckor sen.

 5. februari 26, 2024 at 20:34

  Missnöjdkund

  Mupparna va bra då jag blev börja använda dom men efter flera mån jag har varit en trogen kund handlat varje månad en till flera gånger nu har jag inte fått ett skit av dom 4 paket borta ”postnord har slarvat bort” man är inte dum dom har inte postad!

 6. oktober 24, 2023 at 11:42

  Dennis

  tycker dom hade väldigt sega levtider i somras men fick alltid paketen till slut. beställde från andra ställen med och det var faktiskt rätt lång levtid hos de flesta skulle ja säga men jag har handlat här sen januari och har alltid varit bra. Fick fel vid något tillfälle men dom skickade ut nytt efter samtal med kundtjänst. Tycker dom fortfarande är smidigast att handla hos och har bra utbud. vid något tillfälle i somras så tog det nästan 6 veckor att få ett paket med ett paket björnar men när jag fick paketet och kollade poststämpel så verkar det ha legat hos postnord extremt länge så är väll inget ja kan klandra muppisarna för. hade önskat mer gräs utbud dock men det är vad det är. dom får ändå max poäng hos mig.

 7. oktober 17, 2023 at 16:46

  Sanna

  har handlat flera gånger av dom den senaste månaden och ja har fått varenda paket. är bara uppe i 3st men ändå. fått rätt produkter och tycker att det har fungerat utmärkt.

 8. oktober 11, 2023 at 00:08

  Matilda

  det går inte att handla av mupparna längre! Hade aldrig haft problem förr med dessa lirare men för ett halvår sedan började det Spåra ur rejält så jag lägger EN STOR VARNING ATT HANDLA FRÅN MUPPARNA! Dom är härmed rödlistade!

 9. oktober 1, 2023 at 10:38

  Lade

  Varför slutade ni svara efter att jag beställt min order , beställde från mupparna natten till måndagen har inte fått mina grejer än..

 10. september 3, 2023 at 09:50

  Elak

  Mupparna fungerar helt perfekt nu. Alla ordrar inom 1 vecka. Toppenbra bemötande på kundtjänst.

 11. juni 26, 2023 at 19:19

  Hajen

  MR T? Har du läst runt och kollat hur många som har blivit blåsta av dom? Konstigt att just dom fick jag aldrig de som var mitt men andra vendor jag har beställt av så har har jag fått direkt efter maaaaax 4 dagar. De där med att man är flaggad snälla lägg ner snacket du börjar låta som dom mupparna i mail 🤣
  Dem blåste jätte många från börjar av mars tills nu.
  Dom skött sig själva i foten men om du får ditt kör hårt ingen stoppar dig men vi som inte fått kommer aldrig gröna dom eller handla av dom igen. Finns seriösare vendor än dom de 💯
  Jag har handlat i flera år alltid fått de jag beställt förutom av mupparna då dem blåste mig o många andra, läs på plattan.vet guldkran flashback mm så kommer du förstå hur många som blivit blåsta av dom…

 12. juni 15, 2023 at 11:50

  Göran andersson

  Undvik mupparna! Jag blev blåst på en produkt, det var rena sockerpiller, jag och mina vänner testade flera stycken på olika dagar utan effekt. Vill inte skriva för mycket och gola ner mig själv. Men en fet jävla röding till mupparna!

 13. juni 13, 2023 at 18:44

  MR T

  Ni är så jävla snabba på att smutskasta en vendors så fort ni inte får ett paket! kan ju vara så att ni är är flaggade och paketen blir beslagtagna, eller så försvinner dom helt enkelt.

 14. juni 13, 2023 at 18:39

  MR T

  Fick då mitt paket, har beställt flera gånger av dom både på FS och på hemsidan och har aldrig blivit av med ett paket

 15. juni 9, 2023 at 10:01

  Hans

  Har försökt i tre månader få mina ordrar i från dom men det är omöjligt. Får helt enkelt acceptera att jag blev blåst av dom. Mupparna är långt i från vara gröna.

 16. juni 2, 2023 at 08:21

  Karin

  dom fungerar utmärkt, har handlat där i flera år. senaste månaderna har varit extremt seg levtid men nu senaste 2veckorna har ja fått mina paket på 4 dagar så att dom skulle va röda eller köra exitscam är ett skämt.

  sen är det upp till alla att göra sin egna bedömning men jag får mina paket iallafall även om de tog tid ett tag.

 17. maj 23, 2023 at 14:11

  Missnöjd kund

  Mupparna tar dina pengar sen ljuger dom om att allt är iväg skickade. Dom har inte skickat dom två första beställningen jag gjorde för över två mån sen. Bluff är hela deras verksamhet. AKTA ER FÖR HANDLA AV DOM..

 18. maj 22, 2023 at 12:01

  Lbc

  2 månader har de gått sen jag beställde i från dom och Trots nya packarna så har inte en enda av mina jävla paket dykt upp. Sist sa dom mitt paket är på g gått 14 dagar fortfarande samma skit, mupparna är bajs akta er för handla av dom.Dom är röda till maaaaaax!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *