kokain, MDMA, Svenska knarklangare, tjack,
Intervjuer, Vendors

2023-07-09 Drugify är grön och en av toppsäljarna på Archetyp Market. Läs feedback på Drugify här  

 

Drugify, som den eller de kallar sig, jobbar som knarklangare. Vi tror att han är verksam bara på nätet och postar sina utskick, alltså han går inte runt på stan och becknar, men man vet ju aldrig.

 

Drugify, som Spotify fast för knark?

Precis! Alla våra produkter är som en egen genre och vi försöker ha ett lika brett utbud!

 

 

Vem har Sveriges bästa ladd?

Ladd? Vi har topp ladd som har klassats av något av det bästa som våra kunder skådat.
Kan man läsa bland våra omdömmen!

 

Exempel på vad några av Drugifys kunder säger..

 

 

 

 

Ni säljer inte heroin, finns det en anledning till det?

Det är en drog som ger dålig karma, vi tror på sånt.

 

Nedan några exempel på knark som Drugify saluför..

 

 

 

Hur länge har ni varit med i gemet?

Vi har vart med sedan slutet på 2018 då FS3 slog upp portarna och vi var bland dem första där.

 

Vad är viktigast för er, kärlek eller pengar?

Pengar sen kärlek. Fast det beror på vilken kärlek, familjen går alltid först!

 

Där håller vi inte med Drugify, vi älskar knark. Men tycker att kärlek ändå trumfar över allt annat.

 

Berätta om er batch “459” – laddet som det ryktas om, är det Sveriges bästa ladd som vår polare lyriskt berättade om? Vad står 459 för, vart kommer det ifrån?

Det är ett rejält omtyckt ladd och vi har stort tryck på ordar. Skulle nog våga påstå att det är ett av bästa laddet som funnits på länge! Vi är väldigt glada över att ha den batchen då kvalité är något vi brinner för att leverera!

 

Det är denna batch som faktiskt ska vara riktigt toppen.

 

Vi har hört det sägas, att “en bra fest handlar inte om vad man tar – utan vad man ger”. SKITSNACK sa vi, “en bra fest handlar lika mycket om vad man tar som vad man får” sa vi. Vad tycker ni?

Helt klart så handlar det om att man ger och tar, som allt annat i livet!

 

Vilket knark passar bäst enligt er för följande aktiviteter:

Hahaha!!

Dans runt julgranen.

KOLA

Spelkväll med polarna.

RÖKA

Orgie med grannarna.

TJACK, Speedy Gonzales.. där blir man kåt!

 

“Cash is king” är en gammal slogan, men i takten som alltfler butiker blir kontantlösa så accepterar allt fler bitcoin som betalningsmedel. T o m den lokala Pizzerian funderar på att ta emot BTC. Hur tror ni framtiden ser ut?

BTC är king! Vi tror starkt på att detta är framtiden och kommer bli väldigt stort. El Salvador är första landet som infört det som sin faktiska valuta exempelvis samt att som du säger, så har många börjat ta betalt med det.
Detta är bara början på något stort, precis som när internet kom 1960.

 

Vad kommer ni att göra när droger har blivit lagliga?

Som tillföljd av första frågan så kommer vi fortfarande vara Drugify, som har ett brett breettt utbud, störst i hela branchen!
Men ska vi vara lite realistiska så kommer det aldrig hända haha 🙁

 

Som kund hos en langare vill man veta att man är i trygga händer, jag tänker på t ex adress-hantering och att breven är väl kamouflerade, kan ni berätta lite hur ert jobb går till utan att säga för mycket. D v s vad gör ni för att era kunder ska veta att de är säkra?

Vi har ett stort antal olika kuvert i olika material som vi varierar emellan för att det inte ska vara några mönster.
Stealthen är även dunder.. det kan man läsa om bland våra omdömen där kunder beskriver den som ”overkill” och ”bästa på länge..”
Vi sparar ingen historik alls. Vi rensar även våra datorer med bleachbit på minsta lilla spår av någonting, varje dag.

 

FS3 la ju ned ganska nyligen, och de ska enligt dem själva ha donerat pengar till TOR foundation. Vad tror ni om det, bli ni av med pengar när de stängde?

FS3 slutade på topp och att dem valde och göra på det viset… vill inte gå in mer på det och ja vi förlorade en hel del!

 

vi tackar ödmjukast Drugify för intervjun och önskar dem en riktigt vit jul.

48 Comments

 1. februari 21, 2024 at 02:18

  elin

  Behöver komma i kontakt med drugify kan inte logga in på sidan

 2. januari 30, 2024 at 19:17

  namkeng

  fan så druify kör en exit scam nu såg på Arch att dom blåst en hel del nu på slutet

 3. november 8, 2023 at 20:06

  Dragan

  Vilka ligger bakom sajten knarkimperiet? De ska slaktas, deras barn och deras familjer. De är är döda, de är för pundiga för att ha förstått det än.

 4. november 1, 2023 at 21:39

  Fuckify

  Hej Luffarn! Knarkimperiet aka drugify blåser, lurar och scammar kunder. Precis som många av er har skrivit; drugify scammar selektiv kunder. Efter att ha beställt några gånger från dem, så märker jag att om man köper i mindre mängder så får man kanske hem grejorna, men om du beställer i större mängder, så blir du garanterat lurad. Jag har även läst på andra forum(Guldkran, Plattan, Archetype m.m.) där kunderna säger samma sak, att man blir blåst, lurad och scammad. Ska tillägga att kundservicen är topp. De svarar snabbt, men det är bara tomt prat, inget annat. Självklart ser jag även positiva kommentarer. Det är väl uppenbart att dessa ”kunder” antingen känner dem eller att det är drugify själva som skriver. Då jag har varit i kontakt med dem i flera veckor, så är det enda svar jag får; ”Du precis som alla kunder sedan 2018 får vad de beställt”. Antingen skyller dem på PostNord eller på deras packare. Jag hoppas verkligen att drugify tar till sig detta och skärper till sig. Givetvis undrar man VARFÖR dem gör så här. Jag vill att ni som läser detta, skriver på direkten på alla forum, när ni har blivit lurade, så fler kan se detta och inte blir blåsta av dem. Med PTSD, depression och fysiska besvär, så är jag i stort behov av dessa grejor. Antidepressiva läkemedel är verkligen inget för mig. Det ända som hjälper mig är just gräs. Jag är positiv och anser att drugify ska få en chans att rätt till detta och återfå förtroendet från missnöjda kunder. Jag säger inte om ni ska handla hos dem eller inte men om du läser detta, så tänk till, inte bara en gång utan flera gånger innan du lägger en beställning. Hoppas på god kritik och inte ett försvarstal från dem. Väntar jag på ett vettigt svar.

 5. augusti 8, 2023 at 17:09

  Gravedigga

  Senaste beställningen jag gjorde har jag inte fått och det har gått 14 dagar nu. Någon mer som har problem med få hem paket i från dom? Väldigt tråkigt om dem med har börjat krångla…

 6. april 28, 2023 at 18:11

  Hajen

  Jag beställde av dom via deras Clearnet en tors och jag hade mitt brev redan på måndag utan problem. Dom är väldigt snabba på svara mail o skicka ut brevet även hjälpsamma.
  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 7. januari 4, 2023 at 18:48

  Sebastian

  Vi är en grupp på 9 personer som börjat testa så kallade online vendor’s genom att lägga en order var hos dem för att se resultatet. Alltså totalt 9st ordrar hos samma vendor. Detta har vi gjort hos dom ”största” vendor’s inom Sverige samt ett par utländska.

  Vår granskning är så gott som avslutad. Sista man/kvinna i ledet har gjort sin beställning och vi kommer redovisa in i minsta detalj hur var och en av de 9 personernas köp, hur kontakt med vendor sett ut bland annat. Även kvaliteten på produkten givetvis.

  Vi kom fram till att tre av oss skulle lägga en beställning varje månad, med start tre månader innan nya året 2023. Vi drog lott om vilka tre som skulle beställa och vilken månad.

  Varenda en av oss har haft kontakt med Knarkimperiet.com utan några som helst problem och sista personen i gruppen har gjort sin order så därför tycker vi att alla ska veta om det här. Vi finns lite överallt och kommer att redovisa resultat på dom allra flesta ställen så att vi får ut det till så många som möjligt.

  Vi kan redan nu säga att vår granskning kommer visa att det fortfarande finns otroligt ärliga vendor’s som du kan lita på men att det samtidigt finns vissa som man bör vara väldigt försiktiga med att beställa ifrån.

  Vi vill även tacka Luffarn.com för det stora jobb hen har gjort för att göra marknaden så seriös som möjligt. Utan dig så skulle jag våga påstå att det här aldrig hade blivit av!

 8. januari 4, 2023 at 16:28

  Sebastian

  Hallå vi är ett par som börjat testa så kallade online vendor’s genom att lägga en order hos dem för att se resultatet.

  Vi har en lirare som är grymt duktig på å göra hemsidor och liknande (luffarn själv är vår förebild till detta), och resultatet kommer snart att kunna ses på vår hemsida som vi kommer länka till här.

  Vi gjorde en beställning 29 December på 930kr. Vi växlade först exakt 930kr till BTC men det räckte inte i BTC så vi växlade 350kr till men måste blivit en miss när min vän skulle kolla så rätt summa BTC kom fram till knarkimperiet.com. Det var inte jag själv som växlade till BTC men den personen som gjorde det missade att kolla så mottagaren fick ta emot exakt rätt summa pengar som dom skulle ha. Jag upptäckte idag att det inte stämde så jag växlade för 300kr till som gott och väl ska räcka, och skickade dom till Imperiet.

  Min vän som gjorde ordern hade efter beställningen kontakt med Knarkimperiet.com och kontakten med dom ska ha varit utan några som helst problem. Dock blev han inte informerad om missen.

  När jag själv såg missen och tog kontakt med Knarkinperiet.com från samma e-mail adress som min vän gjorde beställningen från så fick jag ett svar till samma e-mail adress som sa: ”Knarkimperiet (admin@knarkimperiet.com)
  Ditt meddelande levererades inte eftersom mottagarens e-postleverantör avvisade det.”

  Så skickade från en annan e-mail adress och förklarade att jag nu skickat över mer BTC. Vi har fortfarande inte fått något svar angående ordern så vi återkommer med fortsättning angående hur det gick 😉

  För övrigt så vill vi alla säga stort tack till luffarn för din insats för att göra marknaden mer seriös!! Som sagt så är du förebilden till vårt projekt.

 9. januari 2, 2023 at 22:20

  Åkarparn

  Just blivit blåst på en order a 1100 kr- väntat en vecka…
  Vid kontakt först för 3 dgr sen fick jag snabbt svar- de nämnde att jag även fått mejl på ordern , men fick ej. O nu då inga varor och heller inte något svar med förklaring.
  Inga pålitliga personer- UNDVIK!!!!

 10. november 23, 2022 at 13:08

  PelleRoger

  Vill bara lägga en uppdaterad kommentar att Drugify är pålitliga och om det nån gång går fel så kan man alltid kontakta dem.

  Det gör att Drugify sticker ut genom att de alltid svarar och att det är ett bra bemötande man får.

 11. november 19, 2022 at 09:35

  KNARKIMPERIET

  Hej ROBBAN,

  Vi rör inte några av våra produkter dem är alltså EJ bankade. Antar att du pratar om tjack och har du fått blött tjack så ska du kontakta oss gällande det.. du har förmodligen inte gjort det eftersom du inte är så informativ i ditt inlägg.

  Vi besvarar alltid alla mail och meddelanden.

  mvh Drugify
  KNARKIMPERIET.COM

  OBS!! – (Kontrollera alltid länken noggrant, vår URL har och kommer alltid att sluta med .com)

 12. november 3, 2022 at 13:18

  Robban

  SELEKTIV SCAMMER, helt klart.

  Köpte två omgångar mindre mängder under kort tid, ok. Sen kom den stora ordern, blöt, luktade aceton och efter torkning (15% av vikten), smak av vidrig kemikalier, troligen koffein och bankad till nån procentenhet.

  Blåst på stor mängd order.

 13. augusti 6, 2022 at 02:05

  Haparandamannen

  Jag vill lämna en kommentar till alla er ärthjärnor!

  Drugify, är en av de mest stabila grabbarna på marknaden.

  Ni tror att det är en liten kille i en källare som postar 2-3 ordrar per dag.

  Dessa grabbar sköter det som en verksamhet, känner ägaren och bara gott och säga.

  Vill ni stödja grabbar som har moral och fokuserar på kunderna, så välj Drugify.

 14. maj 18, 2022 at 18:02

  KNARKIMPERIET

  Ni är hemskt roliga.

  ROLF.
  Vi svarar på ALLA meddelanden.. INGEN går utan svar.
  Så vad är det för smutskastning du egentligen försöker med?

  BENTLY163.
  Du har hotat att döda oss och du ska ta reda på vart vi bor.
  Är du en sådan kund man ska hjälpa då tänker du?

  Som sagt, vi svarar alla 365 dagar om året på Archetype, FS eller knarkimperiet@protonmail.com

  mvh Drugify
  KNARKIMPERIET.COM

 15. maj 12, 2022 at 15:47

  Whisky dark

  Hogyan tudok rendelni?

 16. maj 7, 2022 at 17:59

  Fredrik

  Har köpt en hel del av Drogify och Speedy Gonzales tjacket är bland det bästa jag tagit i tjackväg, har varit IV missbrukare sedan late 80 tal, Drogify har alltid svarat om posten varit sen eller nått annat som knasat så jag har då inget att reklamera, shit hapends ibland hos alla eller inga.

 17. maj 1, 2022 at 18:05

  Rolf

  Roffe här igen, de är nu up & running helt och hållet på Arch, men skiter fullständigt att svara på mina meddelanden på men de passar på att vara aktiva på deras sida på forumet, riktigt smutsiga grisar dessa, första & sista gång jag lägger en order hos dessa idioter, äckliga selektiva scammers som verkar ge sig på en om man lägger ordrar som hamnar över 1000kr, fattar inte hur arch admins tänker när de fått in massvis med klagomål, rekommenderar att bojkotta dessa helt och hållet så de kanske fattar nångång.

 18. maj 1, 2022 at 10:20

  Folke

  Fick inget paket.. väntade 2 veckor men när man tog kontakt fick jag tillbaka btc’n direkt utan något krångel.
  Vart lite förvånad för jag trodde jag blivit blåst. Enligt mig själv och det snabba tillbaka skicket så ser jag Drugify som seriös.
  Visst det handlade bara om en ynka 200. Men ändå bra!

 19. april 29, 2022 at 17:35

  Rolf

  Uppdatering från roffe, inte fått något än, deras support dra skitprat som att ¨din postgubbe har säkert stulit det¨ eller att min adress är ¨flaggad¨ vilket fan inte stämmer då jag fick hem en beställning från en annan vendor på arch som jag la efter beställningen hos Drugify, jävligt otrevlig support, rekomenderar att alla som handlat ifrån de tidigare/tänkt beställa ifrån de GÖR DET INTE, otrevligt bemötande och jag har inte begärt nån 100% refund eller reship, men nånstans är det skitskumt då alla andra beställningar denna vecka har dykt upp helt utan konstigheter. riktigt jävla stort minus till dessa lortgrisar, ni som ska ha kola hänvisar jag er till Napoleon, Tabletter till mupparna. aldrig haft något problem med dessa 2 vendors alls samt att de vet vad kundbemötande betyder iallafall.

 20. april 28, 2022 at 15:17

  Rolf

  De är tillbaka på ARCHETYP nu, inte sett ett knyst av mina grejer än då heller

 21. april 27, 2022 at 15:08

  Luffarn

  Tack Rolf, ja jag såg precis att det är mycket kring dessa nu. Skriver en varning!

 22. april 27, 2022 at 14:58

  rolf

  beställt 3 olika produkter från de men inte sett ett knyst ifrån dom, dålig support som inte svarar på chatt, sägs nu också att de blivit Temporärt avstängda av admins på Archetype, kanske dags att ta bort den gröna markeringen luffarn?

 23. april 12, 2022 at 19:27

  bently163

  samma här, beställde för cirka 2 månader sedan nu, för runt 6000kr.
  Dom svarade i början sen slutade dom tvärt.

 24. april 12, 2022 at 08:21

  Arne Bond

  Satans jävla oärlig säljare på. Blev av med pengar där. Ett tips – Handla inte där öht. Att det fortfarande finns äckliga scammers är ett mysterium. Det som är bra med denna intervju är kommentarerna som säger mkt om hur dessa luffare till vendor arbetar.

 25. april 1, 2022 at 15:00

  Leffe

  Jag väntar sen 4 veckor på ett paket från dessa. Det var väl 2 veckor sen dom slutade svara på Mail. Bor i en större stad i Sverige. All annan post hittar hit fint. Konstigt

 26. mars 31, 2022 at 04:59

  Tomtemor

  Jävla dumheter. Man undrar ju om det är konkurrenterna som postar här. Drogify är professionella har en hel del beställningar som alltid kommit fram aldrig något strul. Jävligt trevliga att ha och göra med, och tycker dom sköter sitt jobb exemplariskt. Väldigt generösa dessutom. Antingen så bor dessa mitt ute i skogen där brevbäraren inte hittar eller som sagt någon konkurent. Tycker inte det är speciellt moget att kalla seriösa vendor för snorungar och selektiva scamers. Nä som sagt dessa är 100% gröna av alla beställningar jag gjort har tagit max 2 dagar, 24 timmar också. Aldrig blivit besviken

 27. mars 15, 2022 at 22:24

  Silentio finns på Archetyp

  Hej!
  Stort tack

 28. mars 15, 2022 at 04:17

  Swedsess

  Bästa på fs4. Deras tjack speedy gonzales är riktigt grymt. Alltid bra stealth, alltid snabb leverans. Handlar närmast alltid från Drugify (samt Dozemeto).

 29. mars 8, 2022 at 17:21

  KalleAnkan

  Bästa kranen sen FS3!!!

 30. mars 5, 2022 at 06:36

  Såäreba88

  Många många order från dessa vendors.
  Alltid fått det jag beställde. Snabba o trevliga på mail.
  Och känns långt bort de negativa omdömen som postats här.
  Det är min upplevelse i alla fall.
  Och det de nu har inne när det gäller snabba dojor, det är riktigt riktigt topnotch och har precis allt. Bland det bästa jag fått under tiden på nätdeals .
  That’s it my friends. Och detta är helt ärligt. En hederssak att förmedla ärliga omdömen.

 31. februari 25, 2022 at 15:15

  Lufflyr

  Drugify är en av FÅ vendors jag beställer från! Alltid super trevlig och snabba. Alltid fått det jag beställt utan några problem bara köpt via FL4 // Lyricamannen

 32. februari 18, 2022 at 16:29

  Clubber Lang

  Åfan.. Tjenare. Mja, detta var sommaren 2020, har inte handlat mycket där sen dess. Det hela började med att jag fick 2g (bra) istället för 20 jag betalat för (då var fem g det minsta man kunde köpa..) Fotade detta och skrev till vendorn som bad om ursäkt och lovade skicka nytt, vilket lät bra. Sen dröjde det veckor och när jag skrev och undrade vad som pågick blev svaren mer och mer otrevliga/osannolika och efter admin blandades in fick jag till slut påsen med packat träpulver.. Efter detta kom inga fler svar på mailen heller.. Det kan hända att DF-Popeye har gjort det som påstås, men i mitt fall finns inget tvivel om att det var Drugify/Knarkimperiet.

 33. februari 17, 2022 at 23:15

  Luffarn

  Tjena Clubber, vet du om att DFs admin ska ha satt upp och tagit över vendor konton och blåst köpare? Drugify och Grinchen var bland de drabbade men det ska finnas fler. Jag vet inte hur det gått till i ditt fall, men det finns en viss risk att du inte handlade av Drugify när du fick sågspån.

 34. februari 17, 2022 at 20:21

  Clubber Lang

  Ibland har de koll på affärerna och skickar korrekt vara, andra gånger inte. Hade köpt kanske 6-7 gånger av dem ( på df )utan minsta problem tills det plötsligt ändrades och jag efter över en månads väntan med massa meddelanden fram och tillbaka fick en ren skämtprodukt (25 gram sågspån) följd av hot och skällsord då jag blev tvungen att blanda in sidans admin.. Ordlisteexempel på selektiv scammer. Har de skärpt till sig nu är det ju bra för nya köpare, men för mig är de lägsta klassens fulingar.

 35. februari 15, 2022 at 19:30

  Sara

  Väldigt tråkigt att läsa era kommentarer..

  Jag har köpt från Drugify sedan några månader tillbaka & jag har absolut inget att klaga på!

  Produkten jag köper är super +++, köper/beställer bara ifrån Drugify! Deras stealthen är även super!
  Har aldrig blivit besviken på deras produkter & leverera varje gång👌

  Har man haft någon fråga, så har man snabbt fått svar via mailen & alltid ett bra bemötande.

  Super enkelt att beställa från deras hemsida & står bra info om produkterna.

  Ni är grymma!

 36. februari 15, 2022 at 14:51

  Namkeng

  Obelix ja hade lite problem med några sändningar från Drugify förut en kom o en försvann men Han ska ha all kredit efter en dålig start så skickade han nytt till mig efter de har allt funkat.
  Fick idag en liten provbit
  O man blir glad när man ser att allt ser ut som det ska göra så i min bok e han Grön

  https://ibb.co/DWyF8TL
  https://ibb.co/yRQBwk7

 37. februari 14, 2022 at 10:32

  Luffarn

  Ja, det skulle jag säga. Sett att det finns nöjda kommentarer på Drugifys forumtråd på Archetyp.

  Det enda var väl att de hade lite strul häromveckan med att leveranser tog tid men det verkar vara löst. Men ta en titt på forumtråden här: http://hqmyppt6tuuruhdrynco62jpsqvt5ugahxwlucwwxx35u6u5fd27lzqd.onion/post/bFFESnF0NzFuY0tDb1prS2FuNFhTUT09

 38. februari 14, 2022 at 03:01

  Obelix

  Tänkte lägga en beställning i veckan.
  Är Drugify grön?
  Någon som nyligen fått sina varoro från Drugify??

 39. februari 12, 2022 at 11:05

  Drugify

  Hej,

  Vi är en utav dem säljare som funnits väldigt länge och att man skulle köra en selektiv-scam är bara skumma påhitt. Vi lämnade DF för att dem är kända scammers som har försökt sätta upp en fake hemsida i vårt namn samt ändrat vår mail adress i våran profil, vårt konto där har alltså blivit kapat av admin.

  Våra kunder som handlar utav oss, vet att vi tar hand om dem och bryr oss. Annars som Luffarn säger, skulle vi inte kunna växa som vi gjort på senaste tid och nu saluföra 25st olika produkter.

  mvh Drugify
  KNARKIMPERIET.COM

 40. februari 9, 2022 at 11:22

  Luffarn

  Hej Yoje, det stämmer att vi för några år sedan varnade för Drugify då det blev känt att de hade hanterat adresser till kunder slarvigt, det var när FS3 var relativt nytt så det är ett tag sen. Från det så växte Drugify och började ha riktigt bra kvalitet på många sorter och varningen låg faktiskt kvar oförtjänt länge och vi tog bort den när många, och till och med mina personliga vänner sa till att Drugify är riktigt reko.

  Saker kan ändra sig, fram och tillbaka såklart, och hur det är just nu med denna vendorn vet jag faktiskt inte! Vi försöker vara ganska blyga med att utfärda varningar då det kan hända att vendors har strul och efteråt löser sina problem.

 41. februari 9, 2022 at 11:09

  yoje

  Luffarn, du har varnat om drugify för att vara en scammer och att vi ska hålla oss undan från honom

 42. februari 8, 2022 at 17:26

  Ivan Drago

  En oärlig jävel som blåser folk.

 43. februari 6, 2022 at 11:49

  Luffarn

  Hallå, det är faktiskt ett par till som alldeles nyligen varnat för Drugify. Men samtidigt har denne vendorn tusentals lyckade beställningar på Archetyp.

 44. februari 6, 2022 at 11:38

  Realist

  Drugify är en snorunge som borde skjutas, välkänd selective scammer

 45. februari 4, 2022 at 21:31

  Ghost

  Drugify/knarkimperiet också borta från DF…

 46. februari 3, 2022 at 15:29

  namkeng

  Saknar jeveranser från denna säljare som jag fortfarande väntar på dåligt gensvar från dom när man frågar

 47. januari 3, 2022 at 18:52

  Arg kund

  Hur folk fortfarande köper av dessa idioter till säljare är ett mysterium.
  Drugify började selektivt scamma sina kunder veckor/månader innan fs va nere, och va väldigt snabbt uppe på FS4.
  På fs3-forumet raderades all kritik emot drugify av admin nästan omgående, slump?
  Och den det där jävla mongot bubble som rövslickar alla dåliga säljare blir höjd till skyarna av dig luffarn, varför?

  Sedan borde drugify inte lämna fingeravtryck på sina utskick, för det kan ju ”hända” att identiteterna skickas vidare till rätt personer, vilket vi kanske gör strax.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *