Archetyp, KingKong, Svenska langare,
Intervjuer, Vendors

Det var ett tag sedan vi gjorde en intervju, så här kommer den, och det är en knarklangare som hållit på ett bra tag.

Knarklangaren King Kong

På marknaderna på darknet kallar de sig King Kong och är kända för att ha bra grejjer och sjysta att ha med att göra, ibland har leveranstider varit sisådär men i slutändan har alla varit nöjda.

Lite fakta om langaren…

King Kong säljer knark på både Archetyp Market och Flugsvamp 4, och har gjort det sedan Archetyp öppnade för 3 år sedan. De har bland annat Benz, Hasch, Ladd, Tjack, Lyrica i sortimentet. Nöjda kunder men man hittar också klagomål på långa leveranstider på forumet. De har beröm för att ha kvalitet på grejjerna.

King Kong på Guldkran

King Kong heter KingKongSwe på Archetyp market för den som vill söka på namnet där.

Ni har sålt grejjer på Archetyp i typ 3 år nu, vilken är eran storsäljare?

Zolpidem & Tramadol verkar vara dom substanser som kunderna gillar hos oss.

Varför har ni så nöjda kunder?

För att vi är trevliga & har en utomordentlig kundservice om du frågar oss, vi har medkänsla och kan även stå för dom misstag som vi gjort.

Ni har väldigt nöjda kunder, 4,8 i snittbetyg just nu på Archetyp Market. Ni får beröm för att ni svarar fort och levererar bra grejjer – men en sak sticker ut. Det är många som klagar på långa leveranstider, är det ni som är sega på att skicka ut?

Vi har haft stora problem med 2 packare som inte har skött sitt jobb enligt arbetsbeskrivningen. Istället för att skicka paketen varje dag så har dom samlat hela veckans beställningar och skickat ut dom på söndagen.. Detta får till följd att leveranstiderna sticker iväg något oerhört 2+ veckor har inte vanligt ovanligt. Dessutom är det nu sommartider vilket brukar resultera i segare leveranstider än normalt då det är sommarpersonal osv hos postnord. Nu har vi till slut lyckats att lösa denna logistiska mardröm och kommer ha snabba utskick igen (upp till bevis)

Varför började ni sälja knark?

Började när jag var 14 år, tyckte det var kul att bryta mot lagen och att tjäna extra pengar har alltid varit givande.

 

Vi på Luffarn rekommenderar alla att bryta mot lagen, själv kan jag få en lätt ångest om det går lång tid sedan jag bröt mot lagen sist. Kan räcka med att låna grannens bil och köra mot rött så har man åtminstone fått något gjort… Plankan säger ju också alltid att man tjänar ju hellre en krona olagligt, än två lagligt och det håller vi med om såklart.

 

Den 1 juli infördes en ny lag om narkotika (https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/flera-narkotikalagar-skarps-kopare-straffas-hardare) – tycker ni att den är bra, kommentarer om den?

Vi tycker såklart att den är urusel, vi tror inte att hårdare straff kommer eliminera droganvändandet. Det borde istället legaliseras och regleras så att staten kan tjäna pengar på denna lukrativa marknad. Detta hade resulterat i bättre vård för missbrukare och en mycket säkrare miljö för alla inblandade.

Knarkar ni själva, och vilka sorter föredrar ni isåfall?

Nej, vi knarkar ej. Har ett beroende av pengar och ett stort kontrollbehov varför vi inte gillar att tappa befattningen.

Är livet som knarklangare en dans på rosor med mycket pengar eller ser ni det som vilket vanligt kneg som helst?

Vi ser det mest som ett vanligt kneg. Vi har inte tagit ledigt en enda dag dom senaste tre åren, varje dag loggar vi in och svarar kunder på diverse frågor (senaste tiden har det mest frågats kring den sena leveranstiden, måste vi erkänna).

Varför heter ni King Kong?

Satt och filade på ett par namn, var mellan detta & Bamse i slutändan. Vi ville vara en liten kaxig uppstickare och då föll valet till slut på King Kong.

Om du skulle bli statsminister, och dina kollegor ministrar, vilka förändringar skulle ni genomföra?

Avkriminalisera bruk av narkotika och öppna mottagningar för missbrukare dit dom kan gå tryggt & säkert utan att bli dömda.

 

Hade jag blivit statsminister hade jag tagit bort momsen på allt knark så det blir billigare och höjt soc-bidraget i hela Uddebo, säger Plankan bestämt.

 

Tror du på gud?

Nej, jag tror på vetenskapen.

Vad händer efter döden tror du?

Jag vill såklart tro att det finns något mer efter döden men har oerhört svårt att få in logiken i min hjärna hur alla människor som dött genom historian ska leva glatt någonstans ovanför molnen.. Men men den som dör får se 😛

Skulle du resa till månen om du fick en gratis resa dit?

Väldigt gärna men då måste du lova att hänga med som min +1.

Vilken är din favoriträtt, om du fick valet att enbart leva på en maträtt, vilken skulle du välja och varför?

Fyfan vilken jobbig fråga, hade tröttnat efter tredje dagen men måste nog vara svensk här och svara smörgåstårta!

Var trivs du bäst? I en båt på havet, i staden eller i djungeln?

Helt klart i djungeln, betongdjungeln då 😉

Har ni några tips till nya knarkare som är nyfikna på att prova knark, vilka sorter skulle ni rekommendera att börja med?

Tipset är att läsa på och läsa på och läsa på om den substans som intresserar er. Sedan är uppmaningen att inte köpa första bästa billiga skit utan betala hellre lite mer för kvalitet på grejerna (Säger vi som ofta är billigast men det är en annan femma)

Vilken ålder är lämplig att börja med knark enligt er?

20+ är en bra ålder, då har man utvecklats mentalt och fysiskt och är redo för livet.

 

Vi skrev om drogernas positiva effekter för ett tag sedan, vi tycker ju att samhället borde uppmuntra ungdomar att ta knark. Du kan läsa det här 

 

Har ni några nyheter i ert sortiment ni vill berätta om?

Vi har precis i dagarna fått in tramadol 50mg som vi är spända på, direkt från Makedoniens vildmark. Vi har även Ketamin på ingång direkt från Holland.

Bilder på vad King Kong har just nu

Klicka för att förstora.

 

Ni har kört någon tävling på Archetyp market där man kunde vinna riktigt najs tjack om var uppskattat, har ni fler tävlingar på gång?

 

Vi kör gärna tävlingar men blev lite besvikna på uppslutningen senast och kanske kör vi igång en sommartävling ifall det är någon läsare som vill det.

  Något mer ni vill säga till läsarna?

Skit fullständigt i vad folk tycker och tänker om er, gör det som gör dig glad så länge det inte drabbar andra människor negativt.
Det är ditt liv och du får bara chansen att leva det en enda gång så passa på och fucking LEV NU för imorgon kan det vara försent.

Ps. vi lovar att vi nu har snabbare utskick igen.

Vi tackar King Kong för medverkan.

15 Comments

 1. mars 17, 2024 at 10:24

  Luffarn

  Tack för infon, har fått in liknande info från andra, ska kolla runt lite och markera med varning tills vidare.

 2. mars 15, 2024 at 22:22

  Airborne

  King Kong har sen årsskiftet inte skickat ut beställningar som är gjorda. Nu är alla produkter markerade som slut. Men dom svarar på mejl och man kan beställa via mejlen. Men beställ inget eftersom dom tar bara betalt men skickar inga produkter!

 3. januari 6, 2024 at 03:58

  mr.dabber

  lättaste sättet att sälja av några flaskor Dronabinol (thc) från svenska apoteket? ingen lust betala 7 lax för o beckna pyttelite 🙂 luffarn, hör av dig om du har tips. jag har mailat dig innan ang detta 🙂

 4. november 11, 2023 at 15:01

  Annelie

  Grönaste gorillan någonsin! Fick mina tramadol på 48h (L) kärleeeek

 5. november 2, 2023 at 15:23

  Tomten

  Hej! Det går inte att beställa längre från King Kong sidan. Det får att trycka i vilken mängd man ska ha men sen går set inte att gå till kassan och betala. Det står ingenstans varukorg eller kassa. Kan den vara ner lagd?

 6. oktober 1, 2023 at 05:37

  Jamma666

  Hello

 7. september 13, 2023 at 12:47

  WiseMan

  Lite seg leverans tid. Men va gör det när han har top notch kvalitet och är en av dem som har bästa priserna på flugsvamp. Så alla tummar upp 👍

 8. augusti 13, 2023 at 07:45

  Fanta

  trevligaste och mest ärliga vendorn jag haft att göra med. Får alltid mina saker i diskret förpackning, den gången det strulade så skickade han/hon nytt utan jidder ✅

 9. augusti 8, 2023 at 22:37

  Pattaya Tony

  Stor fet röding på king kong.
  2 uteblivna leveranser och dom skyller fortfarande fast det gått en månad på PostNord vilket är skitsnack.
  Kommer i fortsättningen hålla mig till dom mera etablerade säljarna som alltid gör rätt för sig.

 10. juli 24, 2023 at 08:09

  svar till schakkis

  kolla själv vad han säljer på http://www.king-kong.biz

 11. juli 17, 2023 at 09:28

  Schakkis

  har han nå tjack inne? Har du testat det? Måste hitta en ny källa tycker det är keff kvalle på tjacket jag fått av andra senaste veckorna.

 12. juli 11, 2023 at 10:42

  neilarmstrong

  jag ni ska låta bli att åka till månen, om det ens går att åka dit

 13. juli 11, 2023 at 10:37

  Nuet

  Bra killar.. en av dem man alltid kan vända sig till.

 14. juli 11, 2023 at 03:32

  Björnen

  King Kong levererar alltid!

 15. juli 9, 2023 at 07:27

  Stammis

  ahhh Kingen är alltid trevlig & dunder grejer verkligen.
  Får väl se om det är snabbare leveranser igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *