Ketamin, Omtyckta narkomaner,
Intervjuer
[message type=”info” class=””]Vi intervjuar Kilen, en känd proffs-narkoman som varit med på darknet-markinaderna sedan lång tid tillbaka och gjort sig för sina fina tips och goda råd. Kilen är en ketamin-fantast och det är därifrån vi utgår med denna intervju.[/message]
 

 

 

 

Kilen älskar Ketaminet

Precis som vi…

 

[udesign_icon_font name=”fa fa-question” color=”#dd3333″] Vem är Kilen egentligen?
 

 

 
Namnet kom jag på själv när jag skulle registrera mig på flugsvamp första gången eftersom jag behövde ett alias och då tänkte jag att jag skulle klämma in mig i gemenskapen som en kil helt enkelt.
Jag skulle väl säga att jag är en person med extra insikt och erfarenheter av ketamin. I min ungdom så blev en trafikolycka vägen till ett liv med kronisk smärta och medicinering. Tyvärr tog det väldigt lång tid att inse sjukvårdens begränsade kunskap, förmåga och vilja att faktiskt göra något som fungerade.
När jag tänker tillbaka så var jag nog runt 50 när jag själv började läsa på och insåg att allt inte var ”svart eller vitt” kring droger och att samhällets syn eller definitionen av ”knark” bara handlar om hur det används eller vem som sagt vad som är ok. Morfin som skrivs ut av läkare är inte knark men om man själv ger det till någon kompis som har ont, då är det en olaglig drog. Plötsligt blir den nedsvärtade cannabisen en accepterad medicin i västvärlden och till och med lagligt på vissa ställen för rekreation. Jag började att testa lite olika droger och kom fram till att Ketamin var en helt fantastisk lösning för mig och mina problem. Jag kunde vara smärtfri ibland och blev dessutom en bättre människa mentalt på köpet!
Nu är man bara en helt vanlig gammal gubbe som har en helt annan liberal syn på droger.
 
[udesign_icon_font name=”fa fa-question” color=”#dd3333″] Har du något att säga till de som är rädda och skeptiska för att prova första gången?
 
 

 

Först och främst ska man alltid läsa på lite och skaffa sig kunskaper, oavsett vad man pratar om.
När det gäller ketamin så behöver man inte vara mer rädd än andra droger utan bara vara medveten om att ketamin är en dissociativ/hallucinogen drog som kan ge skumma upplevelser och att det är normalt att bli lite ”skev” i sinnet under ruset. Detta är positivt eftersom man får en annan syn på världen. Saker som tidigare varit ”omöjliga”, pga din egna hjärnas begränsningar, blir plötsligt logiska för att man ser det ur ett helt nytt perspektiv. Lite som att vidga sina vyer eller öppna ”det tredje ögat” som spirituella människor kanske skulle kalla det.
 

 

 
[udesign_icon_font name=”fa fa-question” color=”#dd3333″] Vilka biverkningar har keta?
 

 

 
Ketamin påverkar levern (som allt annat man stoppar i sig) men särskilt urinblåsan vid större intag och långvarig användning. Då pratar vi om regelbundet användande typ dagligen och under flera veckor, månader och år.
I övrigt är ketamin faktiskt en ganska snäll drog jämfört med opiater och centralstimulerande preparat, där ketaminet inte alls är lika skadligt, beroendeframkallande och det är sällsynt med dödsfall eftersom lite överdosering resulterar i att man somnar en stund. Det är trots allt bara ett narkosmedel i grund och botten.

 

 
 
[udesign_icon_font name=”fa fa-question” color=”#dd3333″] Hur tar du ketat, i vätskeform eller pulver?

 
 
Alltid som vätska injecerat i lårmuskeln! Jag förstår att andra kanske inte har möjligheten eller ens vill göra detta, men dels är det lättare att hålla koll på dosering och att dra det i näsan känns lite bortkastat eftersom ketamin inte tas upp lika effektivt i kroppen på det sättet.
Det skulle vara som att man tankar bilen för 1000kr men bara fyller 500kr i tanken och sedan spolar man ut resten på marken.

 

 
 
[udesign_icon_font name=”fa fa-question” color=”#dd3333″] Vilka olika sorter finns, skillnad på S och R osv? Vilken skillnad i upplevelse på sorterna?
 

 

Skillnaden är den kemiska sammanstättningen av varianterna. Man brukar pundigt och glatt säga att S är för att ”flumma” och R är för ”party”, men det är inte så enkelt.
Rent kliniskt så har ”S” mer smärtlindrande egenskaper och används normalt för narkos medan ”R” ger en mer antidepressiv effekt.
På frågan om upplevelse så är det väl lättare att ramla omkull på S jämfört med R, som i sin tur kanske fungerar bättre om man vill vara bland folk men jag skulle nog säga att mycket R ger ungefär samma effekter som S. Därför har det blivit populärt att blanda sorterna, som då fått namnet ”Race Mix”. Alltså en blandning av S och R.
Personligen så föredrar jag S då den ger bättre smärtlindring samt eftersom jag inte vill eller behöver vara bland folk när jag medicinerar mig.
 

 

 
[udesign_icon_font name=”fa fa-question” color=”#dd3333″] Vissa langare brukar säga att de har “shards” eller “needles”, vad betyder det?
 

 

 
Industriellt tillverkas ketaminet i vätskeform eftersom det används till största delen för narkos via injektion.
Som drog är det väl så att de flesta brukare drar detta i näsan och det blir såklart lättare att transportera om man torkar bort vätskan så att substansen blir i fast form. Här går åsikter, erfarenheter och påståenden isär men olika processer för att få bort vätskan sägs alltså ge olika form på det fasta ämnet.
Jag själv har bara sett ”straws/needles” som resultat vid torkning av äkta ketamin, alltså små avlånga kristaller.
När det är i formen som ”stenar”,”socker” eller ”pulver” blir jag alltid skeptisk då dessa varianter i princip aldrig gett mig några bra erfarenheter. Jag vill dock påpeka att utseendet inte betyder det ena eller det andra men jag har sett mycket varianter av substanser där effekten påminner om Ketamin och som har annan form. Folk blir bänga och tror direkt att de fått tag i något slags superketa.
 

 

 
[udesign_icon_font name=”fa fa-question” color=”#dd3333″] Vi upplever att ketat skiljer sig i kvaliteten jämfört med för 10 år sedan, vad känner du?
 

 

 
I grund och botten så har ju inte kvaliteten på den riktiga industriella tillverkningen ändrats utan det är bara i ledet till köparen som problemet uppstår. Ketamin sägs vara svårt att tillverka och det kanske blandas ut med annat för att öka förtjänsten och många gånger säljs andra saker under namnet ketamin men egentligen är analoger som ”2F-K”, ”DCK”, ”2F-DCK” osv.
 

 

 
[udesign_icon_font name=”fa fa-question” color=”#dd3333″] Vad är K-hole?
 

 

 
Ketamin är i grunden till för narkos. Man söver människor och djur för operation. Det krävs såklart en viss mängd för att uppnå detta och vi andra som brukar ketamin håller oss på en lägre dos. När man hamnar i gränsområdet mellan lite flum och sömn så kallas det K-hole. Där blir man riktigt skev och effekterna blir lite som trippar på LSD eller svamp. Jag har själv ingen erfarenhet av de sistnämnda men jag har läst att K-hole ger snällare trippar och kanske ger mer behållning mentalt. Kort sagt så får man bra insikt om sig själv, bearbetar jobbiga trauman/depression och blir en bättre människa men det kanske är olika för olika människor.
K-hole kan ibland få en att tro att man håller på att dö men egentligen håller man bara på att somna vilket man glatt kommer på varje gång man kvicknar till, och det varar inte särskillt många minuter även om det kan upplevas som timmar i hjärnan.
 

 

 
 
 
 
[udesign_icon_font name=”fa fa-question” color=”#dd3333″] Om man är ute efter K-hole, eller undvika K-hole – vilken sort ska man då ta?
 

 

 
S är bättre om man söker K-hole och flum, men med tillräckligt mycket R så kan man få K-hole också.
 

 

 
[udesign_icon_font name=”fa fa-question” color=”#dd3333″] Kan man använda keta i syfte att förändra ett invänt oönskat beteende, t ex beroende terapi?
 

 

 
Absolut! Utomlands har det under en längre tid gjorts forskning kring behandling av depression och PTSD med väldigt goda resultat. Som vanligt i det här landet så går det segt som sirap att ens få igång forskning kring användandet. Jag har själv också riktigt bra erfarenhet kring beteendeförändring och ser mig som en bättre människa. Mer empati, kreativitet och lugn. En Kilen 2.0-version helt enkelt.

 

[udesign_icon_font name=”fa fa-question” color=”#dd3333″] Stämmer det att man blir mer intelligent av Ketamin?

När jag var liten så sas det i skolan att människan bara använder 10% av hjärnans kapacitet. Den siffran stämmer kanske inte exakt men nog finns en mycket större potential kring ökad kapacitet. Det är min bergsfasta övertygelse att man får en större och bredare förmåga att använda hjärnan av ketamin, men om det betyder att man blir intelligentare i form av högre IQ vet jag inte. Man får ju inte ny kunskap och erfarenhet över en natt men om man däremot blir bättre på att analysera, förstå, öka kreativiteten och se verkligheten ur andra perspektiv samt lära sig nya saker effektivare så är väl det på ett sätt att bli lite smartare eller hur?

 

 
[udesign_icon_font name=”fa fa-question” color=”#dd3333″] Har du något tips på set och setting för första-gångare?

 

 
 
Egentligen bara att känna sig lugn och trygg. Alla är olika och vissa föredrar att se någon komedi på TV eller lyssna på musik, medan andra stänger in sig i sovrummet. Har även hört att några lägger sig i sängen med ögonbindel och öronproppar för att vara totalt ifred från yttre intryck.
Det är såklart alltid bra att ha någon nära till hands om man nu blir rädd eller behöver känna trygghet, och såklart att börja lagomt så man får lära sig hur drogen beter sig så att man känner igen effekten till nästa gång.
 

 

 
[udesign_icon_font name=”fa fa-question” color=”#dd3333″] Kan man kombinera ketamin med andra substanser, och är det någon substans man ska undvika att mixa med?
 

 

 
Hmm… kan och kan… Både ja och nej.
Alkohol kan vara ett riktigt gift rent generellt och precis som med opiater så är ketamin och alkohol riktigt farligt. Jag vet inte hur många som dör varje år för att de tar nåt järn tillsammans med smärtstillande eller lugnande då alkohol tillsammans med sådana läkemedel har en förmåga att få folk att avlida ganska ofta då det slår ut det autonoma nervsystemet (alltså andning och hjärtslag).
Jag blandar aldrig ketamin med något annat även om det kanske finns annat som är mycket säkrare än alkohol. Varför skulle man riskera sitt liv när ketaminet i sig redan ger så bra resultat?
 

 

 
[udesign_icon_font name=”fa fa-question” color=”#dd3333″] Hur fungerar sex på keta?

 

 
 
Ha ha. Det stora frågan är nog OM det fungerar.
Man blir inte särskilt kåt av ketaminet och som kille får man räkna med att stånd eller orgasm inte kommer att fungera alls även om det faktiskt har hänt någongång. Däremot så slappnar kroppen av och har mycket lättare för penetration. Om man är tjej eller kanske lite små-gay kille (som Musse Pigg) och gillar att ta emot stora leksaker eller fisting så är ketaminet säkert en fantastisk superdrog. Kanske också för den som gillar bondage-sex då jag kan tänka mig att den mentala effekten av ketaminet gör att man vill släppa kontrollen och låter någon annan styra skeppet. Nu spekulerar jag lite men det kanske också är därför som ketat ibland har hamnat i kategorin ”våldtäktsdrog” just för att personen som är drogad lättare låter saker ske utan invändning och är villig under ruset.
 
 

[message type=”info” class=””]Plankan drog en stadig keta-lina.. såhär såg det ut..

[/message]

 

 
 
[udesign_icon_font name=”fa fa-question” color=”#dd3333″] Något annat tips förutom ketaminet?
 

 

 
Ja nu är det kanske flera års påverkan av ketamin som talar, men var ödmjuk mot andra. Stress och aggresivitet är så otroligt onödigt och kommer inte att ge dig några fördelar i livet. Att sitta och gapa och skrika i bilen när någon inte blinkar eller tränger sig i kön kommer inte att göra din dag eller liv bättre. Det handlar inte om att låta andra trampa på en utan snarare om att inte låta andras idioti förstöra ditt eget välmående. Ryck på axlarna och släpp irritationer så blir det bra. Ta lite keta också så blir det till och med bättre, ha ha.
…och kör inte påverkad i trafiken, oavsett hur säker du känner dig!!!
 
 
[message type=”success” class=””]Vi tackar Kilen allra ödmjukast för intervjun och hoppas att tipsen hjälper och är till nytta för både nya och gamla keta-älskare![/message]
 

 

 
 

3 Comments

 1. september 1, 2022 at 21:45

  Hogge

  Ketamin är nu det som upptar mina tankar, min läslista och jag närmar mig ämnet med stor fascination.

  Herr Asp hade en vän som så livfullt berättar om sitt användande och doseringar. Skulle det vara möjligt att få ställa några frågor till er, så insatta, mentorer då jag ok har en del spörsmål kring Ketamin -räddaren?

 2. juli 30, 2022 at 17:33

  M

  Tack för en bra intervju !

  Jag har självmedicinerat med K i ca 2 år och har gjort en hel del intressanta utforskningar. mycket som har med kroppens fascia och andliga plan.

  Jag undrar var det går att få tag i ketamin i vätskeform. Letar febrilt! Tack för svar!

  Bästa,
  m

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *