Flugsvamp 4

Flugsvamp 4.0 är en ny svensk marknadsplats på darknet som lanserades strax efter att Flugsvamp 3 lade ned. Det är enligt dem som ligger bakom inte samma män eller kvinnor.

NYHET: Nytt fristående forum att diskutera vendors och marknader

Diskutera Flugsvamp 4.0, droger och vendors här

Ta en titt, det är supernytt och det är våran polare knarkar-Janne från Stockholm som satt upp forumet. Vi träffade honom nyligen och han berättade att han hade lackat på att FS4 inte har ett forum där köpare kan diskutera grejjerna och andra forum inte tillåter öppna diskussioner om marknader och darknet, så han satte upp ett eget.

Forumet heter Plattan.vet och det är för att det var på plattan (Sergels torg i Stockholm) som Janne skaffade knark på när han började sin resa för många år sedan, idag handlar han såklart som alla på nätet.

Janne meddelar att ni som tittar in på forumet och börjar hänga där tänker till på att den ligger på clearnet, använd din anonyma mail vid registrering. Forumet ska främst vara till som ett stöd och hjälp för knarkare.

 

 

Alternativ till Flugsvamp 3?

När Flugsvamp 3 meddelade att de skulle stänga temporärt under en period för underhåll så fick samtliga försäljare möjlighet att ta ut sitt saldo och avsluta sina affärer. Ett orderstopp sattes och webbplatsen togs ned.

En vecka senare, den sista oktober meddelade teamet bakom FS3 att webbplatsens stängs för gott.

Någon vecka senare ligger en ny Flugsvamp 4 uppe. Utvecklarna hade lite panik vid lanseringen, de hade jobbat på plattformen ett tag men hade inte planerat att den skulle ersätta Flugsvamp 3, eller ens att den skulle få namnet Flugsvamp 4.0. I början av november kunde man logga in, men det gick inte att handla ännu utan man hade meddelat att marknadsplatsen officiellt öppnar den 4 november 2021. Det gjorde den, ungefär iallafall, men det var inte i det läget mycket att hänga i granen – men det sker saker hela tiden, nya funktioner och den laddar något snabbare. Utbudet är sisådär fortfarande men växer, och i december 2021 finns de flesta vanligare varorna till salu här.

 

Länkar till darknet

Hämta alltid dina länkar till darknet och marknader på Darkweb.wtf  

Kom igång med Flugsvamp 4.0

För dig som är ny

Börja med att gå till adressen längre upp som leder till Flugsvamp 4 i din TOR webbläsare som laddat ned vid detta laget. Sitter du med en mobil så är det meck ibland, jag föredrar att logga in på dessa ställen framför en dator alla dar i veckan. Men är du envis så letar du upp en ONION-browser i din mobil på samma sätt som du installerar en ny app.

Länk till Flugsvamp 4

 

Alternativa länkar till FS4

fs4is3y4sh5uhxgjj4yudjgpjaxwkkdqt64ztolrbvlw5pxesezsfvad.onion

fs4is64kdohkd3twjcr2jf57r64yrfsjihgezfcbhjhproz6cjxc24qd.onion

fs4is7zrzcubrrfkhrx4miywpx3l5xk4vse2axsxbgetdlabe6gvvqyd.onion

fs4isc7eewwxk3jao3fdygbqpx6ytuhsghsszgcnuluoxfgoo2b4ynad.onion

fs4isdhjirjlsxnlezruuobnkoi6atggsxqan6yeenoz7qtcwlnzslid.onion

 

Regga dig på FS4

Här skriver du i önskat användarnamn, ett lämpligt lösenord, och antagligen är du köpare och vill ha ett kundkonto.

Sedan ska du klicka på cirkeln, och detta har folk haft problem med har vi sett på kommentarerna. Det är på den cirkeln som den röna pilen jag ritat här pekar mot, inte den röda, den cirkeln klickar man i om man vill bli langare på Flugsvamp 4. Inte heller där den gula pilen pekar ska du klicka, det är en rektangel och det är fan svårt att se skillnad på ibland. Man ska ju inte behöcva va spik nykter för att komma in och köpa knark?

Sedan har det varit extra svårt att klicka cirkeln för de som gått in med vissa mobiltelefoner. Prova att dubbelklicka på cirkeln. Har du fortfarande problem så kanske du kan ställa in din webbläsare för TOR i mobilen på att ”visa webbplats för datorer”. Det var också en grejj med lösenordet man valde, man kunde enbart ha EN symbol med i lösenordet annars var det av någon anledning ogiltgt men det kanske är fixat vid det här laget.

 

Utbudet på Flugsvamp 4.0

Vad finns det för knark till salu på nya FS4 då? Vi tittat på kokain så finns det ett gäng annonser uppe.

MrBulk fanns ju tidigare också på FS3 men vi har inte bestältt av honom här. Vi ser också att ”Sickan” (känner inte till namnet) har batchen märkt ”Hermes” som vi vet är bra! Drugify ska också finnas här med en bra batch. Vill du ha ladd så har du vad du behöver på Flugsvamp 4, men var lite bredd på att det också smyger sig in försäljare med rätt dåliga batcher eller hårt bankat ladd!

Bra sortiment på kokain

 

 

Halvtaskigt utbud på keta

Här är annonserna på ketamin, magnusuggla känner inte jag till, Mupparna har mycket bra men deras ketamin har inte utmärkt sig. Så kvar att välja på för oss är Drugify, Narkbanken, Rolexbutiken och DrugDepot. När det kommer till ketamin så måste man försäkra sig om att vendorn i sig, är expert på ketamin. De flesta av nedan är handlare av alla möjliga knarksorter, kanske duktiga på sin favorit men det de säljer handlar de in i de mängder de ska beckna och det är mycket dåligt keta i omlopp som går igenom de vanligaste testen och ger ett liknande rus. Jag vill ha riktgt keta och av de gamla FS3 rävarna så var det bara LappLisas sjukhus-keta och någon av GottOchBlandats batch som jag klassade som äkta. Och enstaka gånger det funnits på flaska. KetaX-flaskor har det snurrat runt en del falska på Europeiska marknaden, om annonsen nedan är en äkta eller fake vet jag inte. Mupparna är bra som vendor och stora på läkemedel, kan rekommendera dem varmt i andra sammanhang men inte för Keta.

 

 

Bra Tjack!!! Stort och fint utbud på denna marknad

Tjacket som finns tillsalu är väldigt bra, 34 olika annonser på amfetamin ligger uppe. Är du en tjackis har du allt du behöver här.

 

 

Värdelöst utbud på Heroin

Hur är det med horset då? Där finns 3 annonser. Gillar man jaga liten drake så får man bättre utbud om man vänder sig till de andra marknaderna.

.

 

 

Jättebra utbud på Cannabis i alla dess former

Gräs finns det en hel del till salu, jag är inte så duktig på cannabis så ska inte nämna så mycket om det. Förutom att det finns ett stort utbud och att jag tror jag såg att favoriten Grinchen har skapat konto på FS4. Vill du köpa gräs har du allt du behöver och mer därtill på Flugsvamp 4.0.

 

Att handla på Flugsvamp 4.0

Är lika lätt som det var på Flugsvamp 3. Men för dig som har glömt hur man gjorde, eller aldrig handlade på gamla Flugsvamp och vill komma igång nu så ska jag försöka få igång dig. Du har redan laddat ned TOR, och eftersom du läst ända hit har du också skappat ett konto – om inte så gör det.

Du kanske behöver skaffa Bitcoin? Kanske också en Bitcoin-plånbok. Då läser du nedan blåa info-ruta – men om du redan har Bitcoin till hands så hoppar du över den.

Du kan i teorin skicka direkt till ditt konto på Flugsvmp 4.0 men jag rekommenderar starkt en plånbok, jag  rekommenderar Electrum. Ladda ned den här.

Om du inte har en aning om hur eller var du skaffar Bitcoin, så går det att köpa med kort på t ex Changenow.io.

Behöver du en utförlig guide för detta steg, allt kring Bitcoin och det blev en stor förvirring så ta det lugnt, vi har skrivit en hur man köper Bitcoin med Swish-guide till dig här.

Skapa BTC adressen på ditt konto

Det finns en del inställningar som kan vara svåra att greppa, men de flesta kan man till en början strunta i och handla går utan att man t ex lagt upp sin egna PGP nyckel elelr sat en PIN-kod så vi hoppar det. För att köpa måste du sätta in pengar, Bitcoin. Så klicka på ”Konto” högt upp till höger där pilen visar, klicka sedan på den gula knappen för att skapa en BTC adress för dig att skicka till.

 

Nu köper vi!

Vi ska välja DMT för detta exemplet, vi hittade en vi är rätt säkra är bra. Vi testar! Klicka på köp. Du kanske vill ha något annat, och då tar du den produkten och klickar på köp hos dig, kolla att mängen är rätt, du kan ange antal på produkterna till skillnad från hur det var på Flugsvamp 3. Ta hellre för mycket än för lite!

 

Ange din leveransadress

I nästa steg skriver man sin adress. Proffsen krypterar adressen manuellt och själva, när du kommit igång och är bekväm med allt annat så lär dig det, det är ett snäpp säkrare.

Här anger jag min adress, ser till att det är förklickat att den skall krypteras automatiskt med säljarens nyckel. Klicka på köp!

När får jag grejjerna?

Och sedan är det bara att vänta några dagar. Ibland kommer det redan dagen efter om du beställer tidigt och langaren postar under dagen. Ibland är PostNord hiskeligt sega och det kan ta över en vecka, men så är det och totalt sett är det supersmidigt. Nästan all post kommer fram och som småskalig hobbyknarkare som köper för eget behov är iallafall jag inte rädd för att det skulle gå fel någon gång framöver. Det är så säkert det kan bli!

Om jag inte blir nöjd?

När din beställning kommer ska du omedelbart gå in på markanden och markera din post mottagen så att langaren får sina pengar. Låt aldrig en order bara ligga och auto-förfalla. Är det något man är missnöjd med så ordnar typ alltid det sig om man säger till och är vänlig, jag har fått omskick, eller pengar tillbaka när jag beställt utrikes och det fastnat, men även inrikes brev enstaka gång.

 

 

Gammal text, kanske tar bort allt nedan

Det skedde ett race bakom kulisserna när Flugsvamp 4.0 lanserades. Det var därför marknaden var halvfärdig när den öppnade, och den är nog inte klar än.

Nedan meddelande fanns att läsa på Flugsvamps forum en dag i slutet på oktober 2021.

Hej jag vill Välkomna alla till Flugsvamp 4.0

Vi vill börja med att tacka våra företrädare för allt arbete som lagts ner på att liberalisera drogmarknaden i Sverige. När ett kapitel avslutas så påbörjas ett annat. Med det sagt, vill vi ta möjligheten att varmt välkomna alla till Flugsvamp 4.0!
Vi är ett team med olika bakgrunder men främst inom IT och säkerhet. Vårt mål är att skapa en ärlig och fruktsam marknad som är den naturliga efterföljaren till tidigare versioner av denna marknad. Prioriteten ligger främst i säkerheten, men även funktionalitet och användarvänlighet ligger i fokus.Marknaden som vi valt att namnge Flugsvamp 4.0 har varit under utveckling en period nu, i och med det vakuum som nyligen uppstått så har vi valt att påskynda lanseringen med preliminärt lanseringsdatum den 4:e November 2021.
För att undvika eventuella missförstånd vill vi härmed betona att vi inte har någon som helst anktnytning till förgående versioner av Flugsvamp.
– Upplagd i FS3 Forum.
Vi väntade ivrigt, och i början av november kom vi åt att regga oss och kika.

Den första titten på Flugsvamp 4

Det var alltså flera som parallellt då arbetade med att lansera en ny Flugsvamp 4. vi hade fått 3 mail om ”Nya Flugsvamp 4” – ett av dem kunde vi direkt klassa som ett scam-försök, men två seriösa återstår. Tidigt imorse gick en av dessa live i ett Beta stadie, och såhär ser det ut.

Flugsvamp 4.0 i beta stadie

Och att systemet är i ett beta-stadie syns verkligen, vi ser att utvecklarna bakom denna webb verkligen hade bråttom. Gissningsvis för att vara först med namnet ”Flugsvamp 4”. Att det just nu är superlångsamt, och designen är bruten säger inte mycket om framtiden, detta kan vara en skitbra marknadsplats – vi vet faktiskt inte. De har meddelat att de ska försöka öppna i full skala den 4 november, om två dagar.

Fler Flugsvamp 4?

Vi väntar också på en till ”Flugsvamp 4″… de mailade oss igen i samma veva som Flugsvamp 4.0 lanserades i all hast och sa att de kommer inte heta Flugsvamp 4 som de först tänkte. De utvecklar plattformen och verkar inte stressa, den kommer som de anger i mailet nedan inte heta Flugsvamp 4 utan något annat. Gissningsvis vann befintliga Flugsvamp 4.0 där ”striden” om namnet och därav även den väldigt stressade lanseringen. Vi får se om det dyker upp någon mer plattform.

Är Flugsvamp 4 legit?

Den 7 november såg vi att det gick att handla på Flugsvamp 4, iallafall rent funktionsmässigt. Hela marknadsplatsen var långsam dessa dagar och det var mycket kritik mot svartmålning av hela marknaden i början. Vi la ändå nu upp de länkar vi hittade på FS3 forumet innan de stängde och mycket folk frågade ivrigt efter adresser. Vi gjorde bedömning att FS4 är inte vacker – men det är heller ingen scam.

Ett par veckor senare, i slutet av november hade vi fått alla våra beställningar och kunde även i övrigt bekräfta att det är en legitim sida. Naturligtvis kan det hända att mindre noggräknade vendors slinker in, men så är det på alla marknader.

 

Varning för phishers

Undvik att Googla efter adresser till marknadsplatser, använd alltid säkra källor. Läs vår darknet-guide regelbundet där vi förmedlar nyheter och varningar .

802 Kommentarer
 1. Fs4 verkar bara vara scam! tyvärr.

 2. Det är fler som säger det, har faktiskt satt en varnings-ruta högst upp tills vi får veta mer.

 3. Handlat flera gånger från nya FS4, funkar minst lika bra som gamla flugsvamp. Gjorde en insättning nyligen som smidigt kom in v.52, och grejer skickas som de ska.
  Så att det skulle vara någon Scam tvivlar jag på

 4. Jag tror att ni ropar för högt för tidigt. Om det är en svam redan är det gjort datum mässigt väldigt konstigt. Knappast den bästa tiden att göra exit på. Ta det lugnt….

 5. Det är ingen scam sida. Jag har handlat av 4 olika säljare och fått mina varor utan problem.
  Som Mary skrev: ”det tog sin tid för pengarna att komma in men sedan kom dom och hon kunde handla som vanligt”.
  Väldigt många här skriver negativt om sidan. Pröva handla för en mindre summa så får ni se om det funkar. Funkar det för er så är det bra, funkar det inte så handla någon annanstans, men sluta upp med era negativa kommentarer.
  Jag är djävligt glad att jag kan handla igen efter att fs3 försvann.

 6. Mitt konto är helt okej. Saldot detsamma. Men sidan går ovanligt segt, segare än när den las upp så man både kunde köpa/sälja där osv. Men man blir fundersam då folk har problem med insättningar, vilket jag inte haft än så länge. Men får en vibb av att något är på gång!? Kanske en update eller bara överbelastning, kanske något helt annat. Återstår att se precis som du skriver Luffarn !!! Avvakta med både insättning/beställningar mm! Tills efter nyår! Hade det varit en scamsida hade den inte varit uppe igen, eftersom den varit nere 1 gång vad jag vet å jag har haft full koll sedan dag 1 !! Oavsett fortsättning följer, på gott eller ont……….

 7. Herregud sluta vara paranoida människor!
  FS4 är ingen jävla scam, om ni tror det så är ni totalt genomparanoida i hjärnan.
  Visst finns där en del buggar på sidan men teamet arbetar på det och löser saker.
  Har fått alla mina ordrar iallafall och buggar lär finnas vid en nyetablerad marknad.
  Ge det lite tid så är det tillbaka igen.

 8. Sidan är inte en scam. Jag lyckades sätta in pengar, lägga en beställning och få min produkt med inga problem (beställde i lördags om det har nån betydelse). Det jag tror som händer är att sidan är ny och alla funktioner inte fungerar som de ska. Märker nu att sidan är väldigt väldigt seg så nånting händer uppenbarligen bakom scenerna.

 9. Försökte ta ut mina pengar, det är markerat som överförd. Men inte ett skit har kommit.

 10. Tjabba! Jag har nu gjort 3 beställningar från 3 olika vendors (liten mängd från alla som tur e) har nu vart tvungen att inleda dispyt på alla pågrund av sen försändelse. Det återstår att se, men om detta nu är scam och alla vendors tillhör administratörer på FS4 så lär ju de märkas. Uppdaterar er när det händer nåt nytt!
  Mvh

 11. har handlat en del från olika, aldrig haft problem med någon. Men som varningen säger tar lång tid för pengarna att komma in men för mig har det kommit in iallafall. Men säkert lite överbelastat inför nyår. Men absolut ingen scam sida. fått hem iallafall säkert 30+ ordrar.

 12. Fungerar men segt som f-n att komma in.
  Beställde i måndags o allt kom idag 🙂

 13. Tjabba igen. En har kommit fram nu, (denna tog en vecka) så jag tänker att dom andra kommer också. Men får jobba på tålamodet bara!
  Mvh

 14. Ligger FS4 nere? Kommer inte in via någon länk, perfekt när man behöver inleda dispyt.

 15. ha is i magen,det e en ny sida som har sina små barnsjukdomar,men ingen scam,,jag har +10 olika beställningar som kommit fram både betalning å varor,nemas problemas,,synd att så många skriver negativt då vi ska vara glada att vi fick en uppföljare så snabbt…jag tror dessutom att blir några lurade så lär det ju vara de som säljer,,,eller?

 16. Hej, kan komma med en till uppdatering. Mina pengar kom som sagt in till sist och jag la 3 beställningar; 1 kom postdagen efter och den andra efter 2 postdagar. Med 3:e beställningen blev det strul med säljaren som tydligen hade slut på lagret men trots det ändå både tog emot beställningar samt markerade den som skickad, så den är det mer ovisst om..
  Men där är det ju säljarens fel och jag hoppas de fixar det då jag haft bra kontakt med de innan. (Och de är kända och grönade här)

  Testade att lägga en mindre beställning till igår (pga problemet med den förra säljaren) och de pengarna kom in ”lika snabbt som vanligt” (tror det tog knappt 30 min).
  Idag går dock sidan extremt segt och inte lyckats logga in sedan igår kväll. Men jag tror det är för tidigt att skrika scam, leveranserna verkar ju komma. Jag tror bara de har något problem, överbelastning? ”Dålig admin” under ledigheterna?

  Inga pengar har iaf försvunnit från mitt konto, inte kommit in eller liknande. Det tog tid där i måndags men kom in till slut. Förstår allas paranoia, blev själv av med flera tusen när FS3 slutade. Men jag hoppas och tror vi kan va lugna 🙂

 17. Kan gröna Millenium 1000ggr om, super snabb leverans & super stealth. Däremot har jag en beställning ifrån Hemköp som nu gått 3 veckor, inledde aldrig någon dispyt, kan ju faktiskt vara så att postnord lyckats slarva bort paketet så beskyller ej säljaren för det.

 18. Ligger 4.0 nere eller är det Ddos attack på sidan?
  Står och laddar i evigheter och 99% áv gångerna kommmer man inte fram till login skärmen, 1% av gångerna kommer man till inloggning och där slutar sidan svara. Någon som vet mer?

 19. Det finns inget i nuläget som tyder på scam. Varningen från luffaren bör tas bort då den är osaklig.
  Inget konstigt i att det tar upp till 1 dygn för pengar att komma in eller ut.

  Det som är dåligt med fs4 är bristen på intresse utav att meddela användare varför sidan just nu knappt går att logga in på. Säg bara som det är så kommer folk lugna sig och ni slipper ryktesspridning. Vad är problemmet?

 20. Till er som har problem att komma in testa via webb istället för mobil om ni är på mobilen, tar sjuukt lång tid men går iallfall efter några försök att komma in och bläddra och kolla saker även fast det tar sjukt med tid

 21. Nu när sidan funkar som den ska igen är det plötsligt tyst här… Ni som hade problem med insättningar, har detta klarats upp nu eller? Verkar som att flera marknader har varit utsatta för DDOS senaste dygnen.

 22. Nån annan som har iPhone och har problem med att sätta in bitcoins via sin plånbok till fs4?

 23. Ordered a small amount, bitcoins transferred within 15 minutes. Goods arrived within 4 days. Happy days.

 24. jag tycker f-s 4an funkar suveränt, vore kul med ett forum liknande det på 3, eller finns det redan? ngn som vet? passar på att GRÖNA FRAPPA,dom äger, 10av10 always,,vi ska vara tacksamma att det blev en f-s4 så fort,hoppas den får vara aktiv long time

 25. Ingen Monero = Ingen seriös darknetbutik.

  Bitcoin är förlegat när det kommer till anonymitet, alla med någon som helst teknisk kunskap vet detta. Transaktioner går att länka från knarkshoppen hela vägen tillbaka till kortet / bankkontot du köpte Bitcoin med.

  Jag råder folk att inte använda ”Flugsvamp 4” om ni vill ha någon sorts integritet när ni köper era gottigheter.

  Dom enda darknetshopparna som startar upp idag med Bitcoin som enda alternativ är oftast polismyndigheter och säkerhetsorganisationer.

 26. Tja. Jag har problem med att skicka meddelanden både vanliga och via dispyter. Är det fler som har problem med detta? Tacksam för svar!

 27. Behöver nå den admin ang konto.
  Som beskrivet ovan, kan jag ej logga in på tele & efter ha satt pwd med siffror,specialtecken,vanliga tecken så klagar laptopen på detsamma.

  Dock lyckades jag skapa ett konto.
  Överförde btc’s dit också.
  Kan jag resetta pwdet på ngt vis m min pub-key?

 28. Måste bara svara anonym:

  Du vet att man kan växla bitcoins? Där ibland Monero. Visst blir lite hustle, men vill man så kan man.

  Men håller med om att Flugsvamp borde börja använda Monero istället eller erbjuda som alt.

  Men håller tummarna för flugsvamp 4.0, men som alla dessa marknader. De är uppe ett tag, sen slås dom ner pga någon tabbe.

  Tror inte Flugsvamp 4.0 är scam, möjligt att de gör exit senare. Men det är för mycket pengar för att göra scam.
  Tänk att droghandeln för något år sedan uppskattades för ca 400 miljoner kr. Om Flugsvamp kan ta 1-3 % utav dom pengarna,
  så skulle bara en idiot göra en exit.

  Tänk efter i lite olika perspektiv innan ni bara drar förhastade slutsatser. Gillar ni det inte, strunta i och handla på nätet och gå old school.

 29. Har hittils laggt 4 beställningar på fs4 och alla kom fram utan problem. efter 3 dagar hade alla anlänt. ett kom på 24 timmar 😀

 30. Vad händer med sajten ? Finns det nån alternativ adress än de 5 st?

 31. Någon mer som har problem med att komma in på fs4 idag ?

 32. Attans, har försökt varenda länk i hela universum till fs4 men det är tvär stopp.. bara jag som vill in å kolla sina ordrar? Har jag tur kommer en halvklar inloggningssida upp.. joo tålamod är fiskarens bästa vän ^^. <3

 33. fs4 ligger nere varför? länken nu nunkar tinte inte

 34. FS4 ser ut o vara DDoSad, nästintill omöjligt att ta sig in. Hoppas på att det löser sig snart.
  Annars fungerar marknaden skitbra!

 35. Sidan varit nere ett tag nu

 36. Prova kontakta support som inloggad på ett nytt konto, om du kan visa upp ett signerat PGP meddelande från ditt gamla konto kanske de kan hjälpa dig.

 37. Inte som jag känner till, använd inga andra utan vänta hellre… såvida de inte kommunicerar ut PGP signerade adresser, men mig veterligen finns inga andra.

 38. Därför jag inte fiskar Telebab 😛 Tålamodet ..

 39. Någon annan som har problem med att komma in på sidan ? Kan d va Någon exit på g hoppas ej tror de bör va lugnt?

 40. Sluta noja!

  Sidan är utsatt för ddos-attack sen igår kväll.
  Har man tålamod kan man komma in på sidan.

  Tycker flugsvamp borde satsa sina krafter på ddos-skydd nu.
  Finns relativt lätta sätt att ha förebyggande åtgärder.

  Men visst en ddos-attack är bara att hålla ut som gäller,
  alt skaffa annan inloggning.

 41. Finns det någonstans (inom Sverige) jag kan enkelt och direkt kan köpa psychadelisk medecin, med grundmoraliskt stöd att det är bra för hälsan, utvecklande, lärorikt, expanderande av medvetandet, evolutions perspektiv etc ∴ lagligt?

  Varför inte separera psychadelia från andra substanser?

  Ett ”Flugsvamp” bara för psychadelia ??

  Kanske lämnas sidan ifred om motivet bakom bruket är att förbättra sig själv? Kan vara en clear-net sida?

  Personligen använder jag hashish, magiska svampar, DMT, för inspiration och vision, introspektivt tänkande, ritande av arkitektuella planer, konstverk, och utvecklande av idéer som gör min vardag enklare och människor runt mig gladare…

  Jag vill äta 4-HO-MET, ~50mg, tack.

 42. Någon som testat flugsvamp.in Där finns säljare från flugsvamp 4.Men vågar inte handla. Tacksam för svar.

 43. Om man besställt 13 dec från fs4 så kan hja räkna med blivit blåst? :/
  startat despyt vendorn skyller bara på postnord o han gjort sitt. tryckt in eskalera till support för 3 dagar sedan men där har inte heller hänt något mer.. innan des fråga ja om vi skulle splitta på pengarna med vendorn men efter de sluta han svara.. :/ är ändå ett par papp..!

 44. Undvik att köpa knark på ”vanliga” webben, av många många anledningar men mest för din egna skull. Du har jättebra marknader på darknet, först Archetyp med alla gamla hederliga svenska langare, och sen Flugsvamp 4.0 på darknet där endel bra också finns. Du hittar guider till båda dem här på vår webb.

 45. Jag tycker i regel att har man inte fått sina grejjer ska man ha pengarna tillbaka. När grejjer inte kommer fram är det nästan aldrig så att posten kommer bort, utan att den som packar har tagit paketet, tappat det, skrivit fel adress eller liknande slarv. Eller i andra hand att den som ska få brevet kör en rövare och påstår att posten inte kommit fram för att få ett nytt utskick. Känner du att du är grön, så stå på dig.

 46. Länkarna fungerar inte. Är det DDoS som det talas om i kommentarerna?

 47. Härlig lya du har har här luffarn, hittade precis hit, go läsning! Uppskattas.

  Hur är det med fs4 egentligen? Hur upplever ni magkänslan, ja men utöver buggar och lite it attacker.

  Jag tänker det finns säkert nån som tog tillfället att knycka någons fs3 och utge sig för denne och scamma.
  Men känns som alla de jag var stammis hos lovar samma gammla bästa värsta dunder och brak som de hade på fs3. (Självklart är ju allt ”dunder”) men de man lyckats hitta nu då och själv kan gå i god för.

  Det känns nästan som de försöker komma ikapp förlorad inkomst innan fs4 kom igång.

  Beställt i runda slängar 50talet beställningar från en favorit säljare på fs3 X (inte talats vid ännu riktigt) En annan kanske 20köp, aldrig problem. Sen säkert 30andra olika säljare sporadiskt och endast ett paket har försvunnit (fick brev från myndighet efter 6m)

  Är det knas med fs4? Lagt 5beställningar från min favorit X från fs3 och kvaliten på det som kommit varit ok, men! 4v och 2paket saknas ännu.
  Lagt ytterligare 10 beställningar från 3 tidigare kända (pgp stämmer) och 2 ”okända”.

  Hälften av beställningarna från de kända har jag då väntat 2-4v i skrivande stund, medans vissa från dem kommit fram trots skickad dagar senare. De två nya tryoutsen levererade på 1 resp. 2 dagar.

  Sooo
  Söljare som bankar/skiter i att skicka för att ta tillbaks förlorade intäkter eller kanske myndigheter har tillgång till sidan/nytt sätt att söka postgången/avlyssna datatrafiken?

  Eller är det bara en tillfällighet att antalet försvunna försöndelser ökar med 700% mellan fs3 och fs4.

  Beror det på otur tänker jag gömmma mig i städskrubben på obestämd framtid.

  Stay safe och hoppas ni alla får ett gott 2022 nu.

 48. Jag blev lurad av mr niceguy på en femma grön ak47 som jag beställde. Kom aldrig fram, mailade och skrev på flugsvamp4. Lekte trög och sa han inte har ansvar för posten. Ren lureri var det där!

 49. köp aldrig av topgear lurad på 2 papp! nu svarade support vilka idioter!

  Det har gått så pass lång tid att det bör vara framme nu, även vid grova dröjsmål. Vi släpper deponin till säljarens fördel då vi inte har anledning att misstänka att denne inte skickats ut.
  2022-01-07 – Support

  ska lära mej den andra sidan med monero!

 50. Väldigt tung trafik som terroriserar webbplatsen. Administratören måste omgående integrera ett anti DDOS skydd från Cloudflare eller något liknande, denna attacken är 100% från polisen eller konkurrenter som vill få ned de aktuella webbplatserna så att de kan komma in som ”räddaren” med en ny webbplats. Det är märkliga tider just nu, när sidan blir tillgänglig igen så handla bara från de ni känner igen och resterande nya säljare utan recensioner får man helt enkelt gå med sin magkänsla. Stay safe!

Lämna ett svar