Flugsvamp 4

Flugsvamp 4.0 är en ny svensk marknadsplats på darknet som lanserades strax efter att Flugsvamp 3 lade ned. Det är enligt dem som ligger bakom inte samma män eller kvinnor.

2021-01-10

Flugsvamp 4 fungerar igen, efter att ha varit svår att nå under några dagar pga DDOS attacker.

.

Alternativ till Flugsvamp 3?

När Flugsvamp 3 meddelade att de skulle stänga temporärt under en period för underhåll så fick samtliga försäljare möjlighet att ta ut sitt saldo och avsluta sina affärer. Ett orderstopp sattes och webbplatsen togs ned.

En vecka senare, den sista oktober meddelade teamet bakom FS3 att webbplatsens stängs för gott.

Någon vecka senare ligger en ny Flugsvamp 4 uppe. Utvecklarna hade lite panik vid lanseringen, de hade jobbat på plattformen ett tag men hade inte planerat att den skulle ersätta Flugsvamp 3, eller ens att den skulle få namnet Flugsvamp 4.0. I början av november kunde man logga in, men det gick inte att handla ännu utan man hade meddelat att marknadsplatsen officiellt öppnar den 4 november 2021. Det gjorde den, ungefär iallafall, men det var inte i det läget mycket att hänga i granen – men det sker saker hela tiden, nya funktioner och den laddar något snabbare. Utbudet är sisådär fortfarande men växer, och i december 2021 finns de flesta vanligare varorna till salu här.

Adress till Nya Flugsvamp 4.0

Du använder endast dessa adresser med din TOR-webbläsare, eller en annan webbläsare som är specifikt avsedd för att ladda darknet-sidor. Du kan alltså INTE använda din Google Chrome eller Safari. Prova inte ens! Ladda ned TOR här om du är ny på darknet och vill lära dig så har vi en rätt stor darknet-guide med info både för nybörjare och fullständiga idioter här.

Förutom .ONION adresserna så kan du använda kortlinks från darkweb.wtf så har du en länk i minnet. Dito gäller även för nedan länkar såklart, de fungerar bara i TOR-webbläsare.

 • http://flugsvamp4.darkweb.wtf
 • http://fs4.darkweb.wtf

 

På webbplatsen https://darkweb.wtf hittar du alla kortlänkar till darknet sidor som är verifierade, vilka som är live/nere för tillfället eller om det finns någon annan varning.

 

Det är en bra vana att minnas vad .ONION adresserna man ofta använder på börjar, och slutar på. Flugsvamp 4.0 börjar alltid på fs4, och slutar lite olika. Lägg några bokstäver eller siffror på minnet.

 • http://fs4is3y4sh5uhxgjj4yudjgpjaxwkkdqt64ztolrbvlw5pxesezsfvad.onion/?r=LF/
 • http://fs4is64kdohkd3twjcr2jf57r64yrfsjihgezfcbhjhproz6cjxc24qd.onion/?r=LF/
 • http://fs4is7zrzcubrrfkhrx4miywpx3l5xk4vse2axsxbgetdlabe6gvvqyd.onion/?r=LF/
 • http://fs4isc7eewwxk3jao3fdygbqpx6ytuhsghsszgcnuluoxfgoo2b4ynad.onion/?r=LF/
 • http://fs4isdhjirjlsxnlezruuobnkoi6atggsxqan6yeenoz7qtcwlnzslid.onion/?r=LF/

 

På tal om det så fick vi idag 2021-12-05 en varning att det finns redan phishing länkar ute till FS4, adressen hade dock börjat med fs3, inte fs4. Så den uppmärksamme hade genomskådat den bluffen fort.

Kom igång med Flugsvamp 4.0

För dig som är ny

Börja med att gå till adressen längre upp som leder till Flusgavmp 4 i din TOR webbläsare som laddat ned vid detta laget. Sitter du med en mobil så är det meck ibland, jag föredrar att logga in på dessa ställen framför en dator alla dar i veckan. Men är du envis så letar du upp en ONION-browser i din mobil på samma sätt som du installerar en ny app.

 

Regga dig på FS4

Här skriver du i önskat användarnamn, ett lämpligt lösenord, och antagligen är du köpare och vill ha ett kundkonto.

Sedan ska du klicka på cirkeln, och detta har folk haft problem med har vi sett på kommentarerna. Det är på den cirkeln som den röna pilen jag ritat här pekar mot, inte den röda, den cirkeln klickar man i om man vill bli langare på Flugsvamp 4. Inte heller där den gula pilen pekar ska du klicka, det är en rektangel och det är fan svårt att se skillnad på ibland. Man ska ju inte behöcva va spik nykter för att komma in och köpa knark?

Sedan har det varit extra svårt att klicka cirkeln för de som gått in med vissa mobiltelefoner. Prova att dubbelklicka på cirkeln. Har du fortfarande problem så kanske du kan ställa in din webbläsare för TOR i mobilen på att ”visa webbplats för datorer”. Det var också en grejj med lösenordet man valde, man kunde enbart ha EN symbol med i lösenordet annars var det av någon anledning ogiltgt men det kanske är fixat vid det här laget.

 

Utbudet på Flugsvamp 4.0

Vad finns det för knark till salu på nya FS4 då? Vi tittat på kokain så finns det 8 annonser uppe. Vi känner till Napoleon som har skaffat sig ett nytt namn men mycket talar för att detta är gamla Rocco Siffredi, vi har också beställt av just Napoleon och testat grejjerna så den vendorn rekommenderar vi. MrBulk fanns ju tidigare också men här har ingen annu köpt av honom. Vi ser också att ”Sickan” (känner inte till namnet) har batchen märkt ”Hermes” som vi vet är bra! Drugify ska också finnas här med en bra batch. Vill du ha ladd så har du vad du behöver på Flugsvamp 4!

Bra sortiment på kokain

 

 

Halvtaskigt utbud på keta

Här är annonserna på ketamin, magnusuggla känner inte jag till, Mupparna har mycket bra men deras ketamin har inte utmärkt sig. Så kvar att välja på för oss är Drugify, Narkbanken, Rolexbutiken och DrugDepot. När det kommer till ketamin så måste man försäkra sig om att vendorn i sig, är expert på ketamin. De flesta av nedan är handlare av alla möjliga knarksorter, kanske duktiga på sin favorit men det de säljer handlar de in i de mängder de ska beckna och det är mycket dåligt keta i omlopp som går igenom de vanligaste testen och ger ett liknande rus. Jag vill ha riktgt keta och av de gamla FS3 rävarna så var det bara LappLisas sjukhus-keta och någon av GottOchBlandats batch som jag klassade som äkta. Och enstaka gånger det funnits på flaska. KetaX-flaskor har det snurrat runt en del falska på Europeiska marknaden, om annonsen nedan är en äkta eller fake vet jag inte. Mupparna är bra som vendor och stora på läkemedel, kan rekommendera dem varmt i andra sammanhang men inte för Keta.

 

 

Bra Tjack!!! Stort och fint utbud på denna marknad

Tjacket som finns tillsalu är väldigt bra, 34 olika annonser på amfetamin ligger uppe. Är du en tjackis har du allt du behöver här.

 

 

Värdelöst utbud på Heroin

Hur är det med horset då? Där finns 3 annonser. Gillar man jaga liten drake så får man bättre utbud om man vänder sig till de andra marknaderna.

.

 

 

Jättebra utbud på Cannabis i alla dess former

Gräs finns det en hel del till salu, jag är inte så duktig på cannabis så ska inte nämna så mycket om det. Förutom att det finns ett stort utbud och att jag tror jag såg att favoriten Grinchen har skapat konto på FS4. Vill du köpa gräs har du allt du behöver och mer därtill på Flugsvamp 4.0.

 

Att handla på Flugsvamp 4.0

Är lika lätt som det var på Flugsvamp 3. Men för dig som har glömt hur man gjorde, eller aldrig handlade på gamla Flugsvamp och vill komma igång nu så ska jag försöka få igång dig. Du har redan laddat ned TOR, och eftersom du läst ända hit har du också skappat ett konto – om inte så gör det.

Du kanske behöver skaffa Bitcoin? Kanske också en Bitcoin-plånbok. Då läser du nedan blåa info-ruta – men om du redan har Bitcoin till hands så hoppar du över den.

Du kan i teorin skicka direkt till ditt konto på Flugsvmp 4.0 men jag rekommenderar starkt en plånbok, jag  rekommenderar Electrum. Ladda ned den här.

Om du inte har en aning om hur eller var du skaffar Bitcoin, så går det med Swish på LocalBitcoin, ganska säkert och väldigt smidigt, du hittar LocalBitcoin här >>

Behöver du en utförlig guide för detta steg, allt kring Bitcoin och det blev en stor förvirring så ta det lugnt, vi har skrivit en hur man köper Bitcoin med Swish-guide till dig här.

Skapa BTC adressen på ditt konto

Det finns en del inställningar som kan vara svåra att greppa, men de flesta kan man till en början strunta i och handla går utan att man t ex lagt upp sin egna PGP nyckel elelr sat en PIN-kod så vi hoppar det. För att köpa måste du sätta in pengar, Bitcoin. Så klicka på ”Konto” högt upp till höger där pilen visar, klicka sedan på den gula knappen för att skapa en BTC adress för dig att skicka till.

 

Nu köper vi!

Vi ska välja DMT för detta exemplet, vi hittade en vi är rätt säkra är bra. Vi testar! Klicka på köp. Du kanske vill ha något annat, och då tar du den produkten och klickar på köp hos dig, kolla att mängen är rätt, du kan ange antal på produkterna till skillnad från hur det var på Flugsvamp 3. Ta hellre för mycket än för lite!

 

Ange din leveransadress

I nästa steg skriver man sin adress. Proffsen krypterar adressen manuellt och själva, när du kommit igång och är bekväm med allt annat så lär dig det, det är ett snäpp säkrare.

Här anger jag min adress, ser till att det är förklickat att den skall krypteras automatiskt med säljarens nyckel. Klicka på köp!

När får jag grejjerna?

Och sedan är det bara att vänta några dagar. Ibland kommer det redan dagen efter om du beställer tidigt och langaren postar under dagen. Ibland är PostNord hiskeligt sega och det kan ta över en vecka, men så är det och totalt sett är det supersmidigt. Nästan all post kommer fram och som småskalig hobbyknarkare som köper för eget behov är iallafall jag inte rädd för att det skulle gå fel någon gång framöver. Det är så säkert det kan bli!

Om jag inte blir nöjd?

När din beställning kommer ska du omedelbart gå in på markanden och markera din post mottagen så att langaren får sina pengar. Låt aldrig en order bara ligga och auto-förfalla. Är det något man är missnöjd med så ordnar typ alltid det sig om man säger till och är vänlig, jag har fått omskick, eller pengar tillbaka när jag beställt utrikes och det fastnat, men även inrikes brev enstaka gång.

 

 

Gammal text, kanske tar bort allt nedan

Det skedde ett race bakom kulisserna när Flugsvamp 4.0 lanserades. Det var därför marknaden var halvfärdig när den öppnade, och den är nog inte klar än.

Nedan meddelande fanns att läsa på Flugsvamps forum en dag i slutet på oktober 2021.

Hej jag vill Välkomna alla till Flugsvamp 4.0

Vi vill börja med att tacka våra företrädare för allt arbete som lagts ner på att liberalisera drogmarknaden i Sverige. När ett kapitel avslutas så påbörjas ett annat. Med det sagt, vill vi ta möjligheten att varmt välkomna alla till Flugsvamp 4.0!
Vi är ett team med olika bakgrunder men främst inom IT och säkerhet. Vårt mål är att skapa en ärlig och fruktsam marknad som är den naturliga efterföljaren till tidigare versioner av denna marknad. Prioriteten ligger främst i säkerheten, men även funktionalitet och användarvänlighet ligger i fokus.Marknaden som vi valt att namnge Flugsvamp 4.0 har varit under utveckling en period nu, i och med det vakuum som nyligen uppstått så har vi valt att påskynda lanseringen med preliminärt lanseringsdatum den 4:e November 2021.
För att undvika eventuella missförstånd vill vi härmed betona att vi inte har någon som helst anktnytning till förgående versioner av Flugsvamp.
– Upplagd i FS3 Forum.
Vi väntade ivrigt, och i början av november kom vi åt att regga oss och kika.

Den första titten på Flugsvamp 4

Det var alltså flera som parallellt då arbetade med att lansera en ny Flugsvamp 4. vi hade fått 3 mail om ”Nya Flugsvamp 4” – ett av dem kunde vi direkt klassa som ett scam-försök, men två seriösa återstår. Tidigt imorse gick en av dessa live i ett Beta stadie, och såhär ser det ut.

Flugsvamp 4.0 i beta stadie

Och att systemet är i ett beta-stadie syns verkligen, vi ser att utvecklarna bakom denna webb verkligen hade bråttom. Gissningsvis för att vara först med namnet ”Flugsvamp 4”. Att det just nu är superlångsamt, och designen är bruten säger inte mycket om framtiden, detta kan vara en skitbra marknadsplats – vi vet faktiskt inte. De har meddelat att de ska försöka öppna i full skala den 4 november, om två dagar.

Fler Flugsvamp 4?

Vi väntar också på en till ”Flugsvamp 4″… de mailade oss igen i samma veva som Flugsvamp 4.0 lanserades i all hast och sa att de kommer inte heta Flugsvamp 4 som de först tänkte. De utvecklar plattformen och verkar inte stressa, den kommer som de anger i mailet nedan inte heta Flugsvamp 4 utan något annat. Gissningsvis vann befintliga Flugsvamp 4.0 där ”striden” om namnet och därav även den väldigt stressade lanseringen. Vi får se om det dyker upp någon mer plattform.

Är Flugsvamp 4 legit?

Den 7 november såg vi att det gick att handla på Flugsvamp 4, iallafall rent funktionsmässigt. Hela marknadsplatsen var långsam dessa dagar och det var mycket kritik mot svartmålning av hela marknaden i början. Vi la ändå nu upp de länkar vi hittade på FS3 forumet innan de stängde och mycket folk frågade ivrigt efter adresser. Vi gjorde bedömning att FS4 är inte vacker – men det är heller ingen scam.

Ett par veckor senare, i slutet av november hade vi fått alla våra beställningar och kunde även i övrigt bekräfta att det är en legitim sida. Naturligtvis kan det hända att mindre noggräknade vendors slinker in, men så är det på alla marknader.

 

Varning för phishers

Undvik att Googla efter adresser till marknadsplatser, använd alltid säkra källor. Läs vår darknet-guide regelbundet där vi förmedlar nyheter och varningar .

382 Kommentarer
 1. Vill rätta mig kan säga e en stor handlare nu ere första gången ja sj pengarna kom in ska beställa från en vdndor med samma namn som från fs har sj samma alias å kommer med respons om ja fått varorna

 2. Ricard!
  Samma här. Rolexbutiken verkar inte va Rolexbutiken. Fkn scam. Äkta Rolexbutiken aldrig skickat ut varor en söndag, va det första man la märke till. Sen blir man bara besviken när folk gör så. I att förtroendet e på noll, blir det svårt för de äkta Rolexbutiken. Mvh

 3. Någon som kan rekommendera bra btc-wallets som stödjer SegWit-adresser? Helst till ios (iPhone) Svar uppskattas!
  Tack på förhand.

 4. Gjorde ett konto, beställde och sen aktiverade jag (2FA) och nu kan jag inte logga in för att jag behöver en kod! Ångrar det väldigt mycket nu.. Om någon vet hur det fungerar så skriv gärna! Har testat allting…

 5. Jag gjorde ett konto och beställde, sen så aktiverade jag (2FA) vilket jag inte skulle göra. Nu kommer jag inte in längre för jag med behöver en kod som jag aldrig fick.. Om någon vet hur jag kan lösa detta så skriv.

 6. Gjorde 2 beställningar av 2 olika säljare den 18/11 på F4. Har inte fått nån av dem. Har inlett dispyt men inget händer. Jag är helt ny på detta, jag fattar inte hur man använder pgb nyckel! Någon villig själ som kan förklara på ett enkelt sätt? Taskiga kommentarer undanbedes då jag är jävligt känslig.

 7. Pliggen! Jag bdr, funkar kanon, enkel och smidig!

 8. Philip har samma problem som dig. Har också testat allt men vet inte hur man får koden

 9. Hej. Fick mina varor efter 3 dagar. Kan bekräfta att ”weedforspeed” och ”balkanexpress” är legitima försäljare.
  Tycker att sidan funkar mycket bra. Lätt att föra över pengar, lätt att handla samt att man kan skriva till försäljarna fastän man inte handlat något ännu.

 10. Lagt tre beställningar, alla kom fram. Har en fjärde igång för tillfället som står som mottagen, trevlig säljare.
  Men nu har jag fört över lite pengar till för en annan beställning, det är cirka 3 timmar sedan och den har 18 confirmations, varför kommer dem inte upp på FS4.0?

  Alla andra insättningar har kommit in fort, detta är inte ens den största insättningen, tvärtom, en av de lägsta. runt 500-600.

 11. texten som kommer upp när du aktiverat nyckel 2 (2FA) Kopierar du,och lägger in i ditt nyckelprogram (där duhar din egna nyckel),klistra in så dekrypterar du det,då har du en kod om 5-6 siffror,,det e koden några eftersöker efter de skaffat 2fa,,jag kan även gröna vendor FRAPPA på f-s, har handlat av dom på 3an å de e tvärgröna,

 12. hej jag satte in pengar för 3 timmar sen och jag ser inte att det kommit in några pengar alls på kontot , är det normalt brukar det ta lång tid. mvh bebosh123

 13. Kan någon langa länk till flugforum? Tappat bort och hittar ingenstans sen FS3 försvann… Om det är uppe fortfarande?

 14. Skickade in pengar 600 kronor från Localbicoins och inga pengar 14 timmar senare och fortfarande inget är det nåt fel på FS4 ser fler har samma problem som jag……..

 15. Har o satt in pengar på fs4 för 4 timmar sen ännu inga pengar

 16. Hej nån som har handlat av Sickan och blandshopen som har fått sina varor av dom är dom gröna? Tacksam för svar

 17. FS3 forum stängdes ned någon dag efter så det finns tyvärr inte att komma åt längre

 18. Ingen som läst aftonbladet idag? F4 är ju upptäckt av polisen nu. Adresserna som låg uppe är nu borta. Fortfarande inte fått mina grejer. Kul att bli blåst på 1600 kr. Står något konstigt under där man ska logga in, nån adress som ska sluta på en massa bokstäver.
  Luffarn du får gärna maila mig!

 19. Hade varit bra om ni skrev alla vendors här från flugsvamp 4 som går lita på. Har nyss beställt från mr nice guy men dom har inte ens skickat. Och dom har inga omdömen heller så någon som vet något om dom? Dom verkar fake nu när jag tänker efter borde inte beställt från dom men från väll starta en dispyt då om jag inte får mina grejor

 20. Ulrikas får ingen text

 21. Måste man göra en insättning innan man får koden (2FA) Koden ?

 22. Kan någon skicka beskrivning med med bilder och ringa in exakt hur jag ska gå till väga det där med 2FA ?

  Mvh

 23. Jag beställde från fs4 i helgen och har fått 1 paket så sidan är legit iaf. Sen provade jag flugsvamp på clearnet också och har fått 2 paket därifrån. Såg att någon hade skrivit nått om att det var en scam sida men kan intyga att det inte är det 🙂

  Men jag föredrar fs4, känns säkrare

 24. IceDuZt,,om du fyller i ditt namn å lösenord,så trucker du på ’ringen’ i chapta (4-kanterna å 1 ring,välj ringen-cirkeln,,då ska du få upp en lång krypterad text om du har 2fa aktiverat,,om du får upp den långa texten ska du kopiera den och sedan klistra in det i din gpg4 där du har din nyckel,så trycker du på DEKRYPTERA då får du en kod,,den ska du kopiera eller klippa ut,klistra sedan in den på f-s sidan under den långa texten du nyss kopierade,där ska finnas en rad där det står kod:,,tror att du behöver importera f-s 4 nycklar till din gpg för att kunna ha 2fa,,hoppas du blev något klokare av min förklaring,,lycka till,,ps jag handlar på f-s 4 inget blås där jag köpt,,de flesta finns ju på arch…vad den nu heter eu-marknaden,,ullis

 25. Jag får ingen krypterad text

 26. Ger snart upp 🙁

 27. Hur gör man för att uppdatera Pinkod och Lösen?

  Mvh

 28. Kan verifiera att FS4 är legit, har fått hem 5av5 beställningar, vendors som jag köpt av är Drugify & CandyLand

 29. Verkar som fs4 på Clearnet , (alltså inte fs4 på dark webb), har blivit nerstängd.
  Har inga källor på det men har inte kommit in på 2 dagar nu. Någon som vet mer?

 30. Jag är en seriös säljare och har precis gjort ett konto som jag kan redigera och ändra i på FS 4.0 så scam är det iaf inte det kan jag bekräfta.

  Mvh Legend

 31. Om man tittar på prt screen som är postat här så kan man se en annons av preg från EL. Kan bekräfta via pgp att det inte är samma evalena som från FS 3.0. Gör med den informationen vad ni vill men skulle inte lita på ”flugsvamp 4.0” som den ser ut just nu. Tänker inte säga till er vad ni ska göra, men det finns inget fs4 forum ännu och ser ingen direkt positiv feedback gällande fs4 och skulle betrakta sidan som scam.

  Var smarta, var paranoida, var försiktiga.

  Ta hand om er

 32. Gjorde en insättning på fs 4,0 precis. Tog 10min sen var mitt salso något helt annat!
  Sååå nää inga problem med instättningar. Lagt 4 ordrar fått 4 av 4 utan problem.
  En ny FS som levererar, samt många nya vendors även gamla. Gillas =)

 33. Nu kommer jag inte in alls när jag trycker på den runda cirkeln. Är jag bannad då ?.
  Eller är det flera som har problem med inloggningen ?
  Mvh

 34. Kom in nu
  Mvh.

  Men har fortfarande en fråga om man måste uppdatera pinkoden ?. Var hittar jag min orginal kod ?

 35. Någon som vet ifall Mupparna på FS4 är äkta ?

 36. Jag chansade och har precis gjort en insättning.

 37. FS4 är ingen scam, i alla fall inte från 2 säljare jag köpt amf från därifrån. 2 beställningar gjort från RolexButiken och 1 från Hemköp. Har fått alla leveranser, den senaste idag.

 38. Hur får man kan på weloveweed från flugsvamp 4.0 Har gjort beställningar där men tiden tickar iväg?

 39. Någon som vet om weloveweed från fs4 är gröna? Gjort beställningar men får inga svar??

 40. Hej!
  Vilken är den rätta adressen till FS 4 ?

  Mvh

 41. Har sätt att det finns flera olika adresser till Flugsvamp 4

 42. Är det denna man ska använda sig av http://flugsvamp4.darkweb.wtf/ ?

 43. Tjena Bertil, japp den funkar, den redirectar till en av de aktuella FS4 adresserna. Och annars finns också alla alternativa länkarna här: https://darkweb.wtf/?Flugsvamp_4

 44. Gäller dom också?

 45. Tack för svar Luffarn:)

 46. Klickar på satans cirkeln utan att det händer ett skit…

 47. Testa och dubbelklicka,brukar fungera

  Mvh

 48. Tack för informativ vägledning Luffarn! 🙂 Jag test-köpte just från och fick mitt dope inom 4 dagar. Verkar som sidan är helt seriös.

Lämna ett svar