Flugsvamp 4

Flugsvamp 4.0 är en ny svensk marknadsplats på darknet som lanserades strax efter att Flugsvamp 3 lade ned. Det är enligt dem som ligger bakom inte samma män eller kvinnor. Flugsvamp 4.0 är en fungerande svensk marknadsplats.

Alternativ till Flugsvamp 3?

När Flugsvamp 3 meddelade att de skulle stänga temporärt under en period för underhåll så fick samtliga försäljare möjlighet att ta ut sitt saldo och avsluta sina affärer. Ett orderstopp sattes och webbplatsen togs ned.

En vecka senare, den sista oktober meddelade teamet bakom FS3 att webbplatsens stängs för gott.

 

Denna ruta kanske flyttas till en sidan för Gröna kranar snart..

Hitta alla svenska vendors

Vendors som LappLisas, Hemmakväll, EvaLena, ApotekExpress, BalkanExpress, TillDinDörr, GottOchBlandat, Storkranen, Napoleon (som är gamla RoccoSiffredi?) och allt fler har valt marknadsplatsen Archetyp som sitt nya hem! Du kan läsa om Archetyp här.

Vi kan bekräfta att Archetyp Market ovan fungerar och att det är de riktiga svenska gamla vendorsen som har konton där. På Archetyp använder man dock enbart Monero, inte Bitcoin, på både gott och ont. Denna marknad passar bra för dig som är van vid PGP och hantering av kryptovaluta.

Vi vet att många gamla Flugsvamp-försäljare också skapat konto på den stora internationella marknadsplatsen Torrez Market.

Torrez har varit live i många år, här funkar Bitcoin, en bra och stabil marknad men stundtals långsam. Lite dryg captcha att ta sig igenom också då den står och ”tuggar” ett bra tag ibland, men väl förbi den brukar det ladda ganska snabbt.

Flugsvamp 4 passar för dig som vill ha allt så likt FS3 som möjligt, och handla med Bitcoin.

På Nya Flugsvamp 4 finns också några gamla ansikten, vi har t ex ApotekExpress, Drugify och Napoleon (som vi misstänker kan vara gamla RoccoSiffredi från FS3).

 

Här är de gamla langarna listade

Denna lista gäller december 2021. Vi flyttar kanske denna lista till  Pundarens guide och gröna kranar.

Bäst just nu: Archetyp Market

 

Flugsvamp 4.0

Archetyp Market

Torrez Market

Napoleon (Nytt namn) Napoleon (Nytt namn) Hemmakväll
Hemmakväll Hemmakväll apotekexpressen
ApotekExpress EvaLena TillDinDörr
BalkanExpress ApotekExpress MRBULK
Drugify BalkanExpress Grossisten
FRAPPA TillDinDörr NissesDroghandel
DrugDepot GottOchBlandat Drugify
Mupparna Storkranen dozemeto
MrBulk Drugify Hemköp
Grossisten FRAPPA Ninobrown
MAGICSHOP Mupparna Eternal Rainbow
TopGear Grossisten MAGICSHOP
babasdroger ThisnThat FORZAJUVENTUS
NissesDroghandel BabasDroger Swedpharma
Nätverket NissesDroghandel DinDoktor
Barabbas dozemeto Lokoshepherd
dozemeto Sinaloakartellen FunkyFungi
Narkbanken Hemköp betterLiving23
PureDope LaMadrina (fd Motherload) Pass4Ex
Sinaloakartellen Mr.NiceGuy TheGreenHulk
Hemköp KaramellExpress SvenskaVaror
RolexButiken DankOfSweden bästakundservice
Apotekdirekt Botanisten
Swish
BestaKundservice
Receptpepparna
Ninobrown
Toppkuriren
Eternal Rainbow
krav
BESTINSWEDEN (fd DUNDERDEALER)
HighSupply
MAGICSHOP
Swedpharma
DinDoktor
lokoshepherd
FunkyFungi
SvenskaVaror

 

Någon vecka senare ligger en ny Flugsvamp 4 uppe. Utvecklarna hade lite panik vid lanseringen, de hade jobbat på plattformen ett tag men hade inte planerat att den skulle ersätta Flugsvamp 3, eller ens att den skulle få namnet Flugsvamp 4.0. I början av november kunde man logga in, men det gik inte att handla ännu utan man hade meddelat att marknadsplatsen officiellt öppnar den 4 november 2021. Det gjorde den, ungefär iallafall, men det var inte i det läget mycket att hänga i granen – men det sker saker hela tiden, nya funktioner och den laddar något snabbare. Utbudet är sisådär fortfarande – många av de stora langarna med grejjer jag kände till väl finns inte här utan säljer via Archetyp Market främst, och Torrez Market. Men några har hittat hit av elit-langarna, och många har konton både på FS4 och Archetyp och vissa på Torrez också. Fler kanske kommer, och även om Flugsvamp 4.0 ännu inte är vår första favorit, så kanske den blir det när den utvecklas.

Vilken marknad är bäst? Archetyp, Flugsvamp 4.0, eller Torrez Market?

För dig som vill handla med Bitcoin och ha en marknadsplats som liknar gamla FS3 är detta ett bra val, du kommer igång direkt och det är samma språk och processen att köpa är praktiskt taget likadan. För dig som vill ha mer, gå upp ett steg i säkerhet och ha tillgång till ett större utbud passar Archetyp Market bättre.

Adress till Nya Flugsvamp 4.0

Du använder endast dessa adresser med din TOR-webbläsare, eller en annan webbläsare som är specifikt avsedd för att ladda darknet-sidor. Du kan alltså INTE använda din Google Chrome eller Safari. Prova inte ens! Ladda ned TOR här om du är ny på darknet och vill lära dig så har vi en rätt stor darknet-guide med info både för nybörjare och fullständiga idioter här.

Förutom .ONION adresserna så kan du använda kortlinks från darkweb.wtf så har du en länk i minnet. Dito gäller även för nedan länkar såklart, de fungerar bara i TOR-webbläsare.

 • http://flugsvamp4.darkweb.wtf
 • http://fs4.darkweb.wtf

Det räcker du minns en, de leder till samma adress. På webbplatsen https://darkweb.wtf hittar du alla kortlänkar till darknet sidor som är verifierade, vilka som är live/nere för tillfället eller om det finns någon annan varning.

Det är en bra vana att minnas vad .ONION adresserna man ofta använder på börjar, och slutar på. Flugsvamp 4.0 börjar alltid på fs4, och slutar lite olika. Lägg några bokstäver eller siffror på minnet.

 • http://fs4is3y4sh5uhxgjj4yudjgpjaxwkkdqt64ztolrbvlw5pxesezsfvad.onion/?r=LF/
 • http://fs4is64kdohkd3twjcr2jf57r64yrfsjihgezfcbhjhproz6cjxc24qd.onion/?r=LF/
 • http://fs4is7zrzcubrrfkhrx4miywpx3l5xk4vse2axsxbgetdlabe6gvvqyd.onion/?r=LF/
 • http://fs4isc7eewwxk3jao3fdygbqpx6ytuhsghsszgcnuluoxfgoo2b4ynad.onion/?r=LF/
 • http://fs4isdhjirjlsxnlezruuobnkoi6atggsxqan6yeenoz7qtcwlnzslid.onion/?r=LF/

 

På tal om det så fick vi idag 2021-12-05 en varning att det finns redan phishing länkar ute till FS4, adressen hade dock börjat med fs3, inte fs4. Så den uppmärksamme hade genomskådat den bluffen fort.

 

Kom igång med Flugsvamp 4.0

För dig som är ny

Börja med att gå till adressen längre upp som leder till Flusgavmp 4 i din TOR webbläsare som laddat ned vid detta laget. Sitter du med en mobil så är det meck ibland, jag föredrar att logga in på dessa ställen framför en dator alla dar i veckan. Men är du envis så letar du upp en ONION-browser i din mobil på samma sätt som du installerar en ny app.

 

Regga dig på FS4

Här skriver du i önskat användarnamn, ett lämpligt lösenord, och antagligen är du köpare och vill ha ett kundkonto.

Sedan ska du klicka på cirkeln, och detta har folk haft problem med har vi sett på kommentarerna. Det är på den cirkeln som den röna pilen jag ritat här pekar mot, inte den röda, den cirkeln klickar man i om man vill bli langare på Flugsvamp 4. Inte heller där den gula pilen pekar ska du klicka, det är en rektangel och det är fan svårt att se skillnad på ibland. Man ska ju inte behöcva va spik nykter för att komma in och köpa knark?

Sedan har det varit extra svårt att klicka cirkeln för de som gått in med vissa mobiltelefoner. Prova att dubbelklicka på cirkeln. Har du fortfarande problem så kanske du kan ställa in din webbläsare för TOR i mobilen på att ”visa webbplats för datorer”. Det var också en grejj med lösenordet man valde, man kunde enbart ha EN symbol med i lösenordet annars var det av någon anledning ogiltgt men det kanske är fixat vid det här laget.

 

Utbudet på Flugsvamp 4.0

Vad finns det för knark till salu på nya FS4 då? Vi tittat på kokain så finns det 8 annonser uppe. Vi känner till Napoleon som har skaffat sig ett nytt namn men mycket talar för att detta är gamla Rocco Siffredi, vi har också beställt av just Napoleon och testat grejjerna så den vendorn rekommenderar vi. MrBulk fanns ju tidigare också men här har ingen annu köpt av honom. Vi ser också att ”Sickan” (känner inte till namnet) har batchen märkt ”Hermes” som vi vet är bra! Drugify ska också finnas här med en bra batch. Vill du ha ladd så har du vad du behöver på Flugsvamp 4!

Bra sortiment på kokain

 

 

Halvtaskigt utbud på keta

Här är annonserna på ketamin, magnusuggla känner inte jag till, Mupparna har mycket bra men deras ketamin har inte utmärkt sig. Så kvar att välja på för oss är Drugify, Narkbanken, Rolexbutiken och DrugDepot. När det kommer till ketamin så måste man försäkra sig om att vendorn i sig, är expert på ketamin. De flesta av nedan är handlare av alla möjliga knarksorter, kanske duktiga på sin favorit men det de säljer handlar de in i de mängder de ska beckna och det är mycket dåligt keta i omlopp som går igenom de vanligaste testen och ger ett liknande rus. Jag vill ha riktgt keta och av de gamla FS3 rävarna så var det bara LappLisas sjukhus-keta och någon av GottOchBlandats batch som jag klassade som äkta. Och enstaka gånger det funnits på flaska. KetaX-flaskor har det snurrat runt en del falska på Europeiska marknaden, om annonsen nedan är en äkta eller fake vet jag inte. Mupparna är bra som vendor och stora på läkemedel, kan rekommendera dem varmt i andra sammanhang men inte för Keta.

 

 

Bra Tjack!!! Stort och fint utbud på denna marknad

Tjacket som finns tillsalu är väldigt bra, 34 olika annonser på amfetamin ligger uppe. Är du en tjackis har du allt du behöver här.

 

 

Värdelöst utbud på Heroin

Hur är det med horset då? Där är det inge vidare. En enstaka, och med 1/5 i betyg. Gillar man jaga liten drake så får man vända sig till de andra marknaderna. Archetyp Market saknar också lite på den fronten om man är smack-gourmet men ordentligt hederligt heroin hittar du bäst där eller på Torrez Market.

 

Jättebra utbud på Cannabis i alla dess former

Gräs finns det en hel del till salu, jag är inte så duktig på cannabis så ska inte nämna så mycket om det. Förutom att det finns ett stort utbud och att jag tror jag såg att favoriten Grinchen har skapat konto på FS4. Vill du köpa gräs har du allt du behöver och mer därtill på Flugsvamp 4.0.

 

Att handla på Flugsvamp 4.0

Är lika lätt som det var på Flugsvamp 3. Men för dig som har glömt hur man gjorde, eller aldrig handlade på gamla Flugsvamp och vill komma igång nu så ska jag försöka få igång dig. Du har redan laddat ned TOR, och eftersom du läst ända hit har du också skappat ett konto – om inte så gör det.

Du kanske behöver skaffa Bitcoin? Kanske också en Bitcoin-plånbok. Då läser du nedan blåa info-ruta – men om du redan har Bitcoin till hands så hoppar du över den.

Du kan i teorin skicka direkt till ditt konto på Flugsvmp 4.0 men jag rekommenderar starkt en plånbok, jag  rekommenderar Electrum. Ladda ned den här.

Om du inte har en aning om hur eller var du skaffar Bitcoin, så går det med Swish på LocalBitcoin, ganska säkert och väldigt smidigt, du hittar LocalBitcoin här >>

Behöver du en utförlig guide för detta steg, allt kring Bitcoin och det blev en stor förvirring så ta det lugnt, vi har skrivit en hur man köper Bitcoin med Swish-guide till dig här.

Skapa BTC adressen på ditt konto

Det finns en del inställningar som kan vara svåra att greppa, men de flesta kan man till en början strunta i och handla går utan att man t ex lagt upp sin egna PGP nyckel elelr sat en PIN-kod så vi hoppar det. För att köpa måste du sätta in pengar, Bitcoin. Så klicka på ”Konto” högt upp till höger där pilen visar, klicka sedan på den gula knappen för att skapa en BTC adress för dig att skicka till.

 

Nu köper vi!

Vi ska välja DMT för detta exemplet, vi hittade en vi är rätt säkra är bra. Vi testar! Klicka på köp. Du kanske vill ha något annat, och då tar du den produkten och klickar på köp hos dig, kolla att mängen är rätt, du kan ange antal på produkterna till skillnad från hur det var på Flugsvamp 3. Ta hellre för mycket än för lite!

 

Ange din leveransadress

I nästa steg skriver man sin adress. Proffsen krypterar adressen manuellt och själva, när du kommit igång och är bekväm med allt annat så lär dig det, det är ett snäpp säkrare.

Här anger jag min adress, ser till att det är förklickat att den skall krypteras automatiskt med säljarens nyckel. Klicka på köp!

När får jag grejjerna?

Och sedan är det bara att vänta några dagar. Ibland kommer det redan dagen efter om du beställer tidigt och langaren postar under dagen. Ibland är PostNord hiskeligt sega och det kan ta över en vecka, men så är det och totalt sett är det supersmidigt. Nästan all post kommer fram och som småskalig hobbyknarkare som köper för eget behov är iallafall jag inte rädd för att det skulle gå fel någon gång framöver. Det är så säkert det kan bli!

Om jag inte blir nöjd?

När din beställning kommer ska du omedelbart gå in på markanden och markera din post mottagen så att langaren får sina pengar. Låt aldrig en order bara ligga och auto-förfalla. Är det något man är missnöjd med så ordnar typ alltid det sig om man säger till och är vänlig, jag har fått omskick, eller pengar tillbaka när jag beställt utrikes och det fastnat, men även inrikes brev enstaka gång.

 

 

Gammal text, kanske tar bort allt nedan

Det skedde ett race bakom kulisserna när Flugsvamp 4.0 lanserades. Det var därför marknaden var halvfärdig när den öppnade, och den är nog inte klar än.

Nedan meddelande fanns att läsa på Flugsvamps forum en dag i slutet på oktober 2021.

Hej jag vill Välkomna alla till Flugsvamp 4.0

Vi vill börja med att tacka våra företrädare för allt arbete som lagts ner på att liberalisera drogmarknaden i Sverige. När ett kapitel avslutas så påbörjas ett annat. Med det sagt, vill vi ta möjligheten att varmt välkomna alla till Flugsvamp 4.0!
Vi är ett team med olika bakgrunder men främst inom IT och säkerhet. Vårt mål är att skapa en ärlig och fruktsam marknad som är den naturliga efterföljaren till tidigare versioner av denna marknad. Prioriteten ligger främst i säkerheten, men även funktionalitet och användarvänlighet ligger i fokus.Marknaden som vi valt att namnge Flugsvamp 4.0 har varit under utveckling en period nu, i och med det vakuum som nyligen uppstått så har vi valt att påskynda lanseringen med preliminärt lanseringsdatum den 4:e November 2021.
För att undvika eventuella missförstånd vill vi härmed betona att vi inte har någon som helst anktnytning till förgående versioner av Flugsvamp.
– Upplagd i FS3 Forum.
Vi väntade ivrigt, och i början av november kom vi åt att regga oss och kika.

Den första titten på Flugsvamp 4

Det var alltså flera som parallellt då arbetade med att lansera en ny Flugsvamp 4. vi hade fått 3 mail om ”Nya Flugsvamp 4” – ett av dem kunde vi direkt klassa som ett scam-försök, men två seriösa återstår. Tidigt imorse gick en av dessa live i ett Beta stadie, och såhär ser det ut.

Flugsvamp 4.0 i beta stadie

Och att systemet är i ett beta-stadie syns verkligen, vi ser att utvecklarna bakom denna webb verkligen hade bråttom. Gissningsvis för att vara först med namnet ”Flugsvamp 4”. Att det just nu är superlångsamt, och designen är bruten säger inte mycket om framtiden, detta kan vara en skitbra marknadsplats – vi vet faktiskt inte. De har meddelat att de ska försöka öppna i full skala den 4 november, om två dagar.

”Den andra Flugsvamp 4” – under ett annat namn

Kort efter deras lansering kom ett nytt mail till oss, där den andra nya marknadsplatsen meddelade att de kommer ha ett annat namn och inte kommer använda sig av ”Flugsvamp 4.0” som namn på sin webbplats. Vi kommer titta på denna också såklart, men de har inte lämnat ut någon adress eller uppgett något datum för lanseringen ännu.
– Vi har ännu inte hört något mer från denna och det har gått flera veckor, kanske till jul?
Den 4:dje november testade vi marknaden, men det gick ännu inte att handla. Försökte man fick man meddelandet ”Köp är inaktiverat i denna version”.

Fler Flugsvamp 4?

Vi väntar också på en till ”Flugsvamp 4″… de mailade oss igen i samma veva som Flugsvamp 4.0 lanserades i all hast och sa att de kommer inte heta Flugsvamp 4 som de först tänkte. De utvecklar plattformen och verkar inte stressa, den kommer som de anger i mailet nedan inte heta Flugsvamp 4 utan något annat. Gissningsvis vann befintliga Flugsvamp 4.0 där ”striden” om namnet och därav även den väldigt stressade lanseringen. Vi får se om det dyker upp någon mer plattform.

Flugsvamp 4.0 idag

Den 7 november såg vi att det gick att handla på Flugsvamp 4, iallafall rent funktionsmässigt. Hela marknadsplatsen var långsam dessa dagar och det var mycket kritik mot svartmålning av hela marknaden i början. Vi la ändå nu upp de länkar vi hittade på FS3 forumet innan de stängde och mycket folk frågade ivrigt efter adresser. Vi gjorde bedömning att FS4 är inte vacker – men det är heller ingen scam.

Ett par veckor senare, i slutet av november hade vi fått alla våra beställningar och kunde även i övrigt bekräfta att det är en legitim sida. Naturligtvis kan det hända att mindre noggräknade vendors slinker in, men så är det på alla marknader. För dig som vill handla med Bitcoin, kunna kryptera din adress automatiskt och ha en marknadsplats som liknar gamla FS3 kan detta vara ett bra val.

Varning för phishers

Undvik att Googla efter adresser till marknadsplatser, använd alltid säkra källor. Läs vår darknet-guide regelbundet där vi förmedlar nyheter och varningar .

212 Kommentarer
 1. Tjena Rikard, vi har också läst par kommentarer där de säger att de fått saker.

  Dock är det säkert mest postnord det hänger på, och magkänslan säger att fs4 funkar, kanske finns någon vendor som är ”fake” fortfarande men det borde ha rensats. Vi har också mail från en vendor där vi hade sparat PGP nyckeln som faktiskt bekräftat att de finns på fs4.

 2. Har lagt en order hos en tidigare känd vendor som fanns på 3an, ordern mottogs snabbt och väntas på att skickas.. klart man är skeptisk, det ska man va när det är nytt. Men det återstår att se och jag återkommer i veckan om något dyker upp. Mvh

 3. Föröker få tag i XXXXXX från fs3 men får inget svar när jag mailar den adress han har sin PGP kopplad
  till.

  Någon som vet vem jag menar och vet om det går att få tag i honom/henne?
  Vore supertacksam om någon har ett tips.

  Om du läser detta XXXXXX så är jag evigt tacksam om du kan ta kontakt.
  Detta är i så fall till dig:

  (Redigerad kommentar, Luffarn anm)

 4. Tjena luffarn, ja får väl avvakta höra lite om ni/någon ni känner såhär tror fan inte de är scam sen med nyckeln hitta ja faktiskt också en grön till, att sidan börjat utvecklas osv..

  Archetyp är bannad med den jävla betal lösningen går ju å alltid hitta ngn målis ba hade faktiskt å då kan ja litterslt säga att ja köpte alla mina mediciner från att 2 shut a tills nu från fs janske en hade som kund konto 5av5 över 100 ordnar osv 5 stjärnor av 10 ggr ere kanske 2 ggr de blivit något krux då har det gått och lösa på något vettigt sett om vendorn är grön osv sen posten då ere mer att tidsrymd inte klaffar fast grejerna dimper ner..

 5. Jag la en beställning av ”XXXXXXXXX” igår, säljare av bland annat svamp på fs3.
  Han skickade sedan ett meddelande där han ville att jag skulle lägga en beställning av honom på Torrez istället, detta kändes konstigt så jag skrev och frågade hur vi gör med bitcoinsen som redan ligger i escrow, svaret var att jag kunde skicka dem till en annan adress som han hade och att han kan avbryta ordern och skicka paketet imorgon.
  Hur tycker Luffarn att det här låter…?

 6. Hej, min polare har köpt från fs4 och det funkade klockrent med den vendorn iallafall, det tog 4 dagar innan det kom sa han men det är ju helt okej.
  Så det känns lovande.

  Mvh Laban

 7. Någon som kan rekomondera nått forum så länge? INTE flashback

 8. Fick hem mitt packet igår

 9. Anonnsen som visas uppe på print screen med preg ifrån evalena är INTE(OBS!!!) evalena från fs3. Som det ser ut just nu är detta en cashgrab och skulle rekommendera er att inte sätta in pengar på sidan

 10. Redigerad kommentar, vi uppmanar ödmjukast både säljare/köpare att regga sig på en marknad och ta kontakt med varandra i krypterat format. Vi rekommenderar starkt alla köp att gå genom en marknad men det är ändå upp till var och en att avgöra. Inget illa mot dig Kalle men vi vill inte ha kontaktuppgifter och långa PGP nycklar i kommentarerna, hoppas du förstår.

 11. Hej luffarn, jag ser att ”mupparna” har dykt upp på flugsvamp 4, men baserat på hur det ser ut så tycker jag inte riktigt att det verkar som att det är de riktiga mupparna, speciellt när de har sagt att de inte var så taggade på flugsvamp 4. Kan du verifiera att det faktiskt är de riktiga mupparna eller bara en kopia?

 12. Hur menar du hänger ej med bro visa har ju tex protonmail etc

 13. Der går ej att komma in på fs4 idag

 14. Dom har uppdatera,möjligen i det tillfälle som det provade att gå in,funkar nu iaf

 15. Köpte av Rolexbutiken och DrugDepot
  vart skickat i måndags väldigt tidigt men inget som dykt upp ännu..
  ger det till fredag iallafall, har inget dykt upp på 5 dagar så kommer det förmoderligen inte dyka upp senare heller

 16. Beställde i måndags från FS4 med en vendor jag aldrig använt tidigare (men sett på FS3). Fick grejerna idag. Marknaden verkar hittills grön. Sedan vet man aldrig med säljaren man väljer. Tills vi har ett flugforum antar jag att vi får köra rysk roulette.

 17. Kan bekräfta att allt gick bra, 48h leverans och idag låg det i lådan. mvh

 18. Verkar som mitt tidigare inlägg inte kommer upp av någon anledning.
  Gjort två beställningar på FS4 från två olika säljare, båda som jag känner igen sen FS3.
  Båda har kommit utan problem, precis som tidigare.

  Men det som iaf jag saknar är support delen, med FAQ.
  är själv nyfiken på vad som gäller med betalning, tider autosläpp osv.

 19. Asså fan fs4.0 ser ju legit ut men vågar inte förens folk har fått hem något , ser massa recensioner på produkter men vet ej om d e legit…

 20. Hej loggade in på Flugsvamp 4.0 nu och såg att Balkanexpress är på sidan kan nån säga om det är dom eller inte tacksam för svar??

 21. Hur har det gått Captain?

 22. Ingen som beställt och fått hem produkten ännu??

 23. Verkar vara en jävla scamsida, synd!

 24. Ser nu på Fs 4.0 att det finns lite recensioner på vissa annonser verkan ju som endel fått produkter och är nöjda! Någon här som kan intyga dom fått de dom ska ha? Må bäst🙃

 25. Någon som beställt av napoleon och inte fått än?

 26. Jag har beställt och fått från två säljare.

 27. Vet att på Archetyp finns riktiga Balkan Express bekräftat iallafall.

 28. Tjena Didde, redigerade bort namnet på vendorn i din kommentar eftersom det kan tolkas fel då vi inte vet något mer om händelsen i sig.

 29. Hej när jag ska logga in på fługsvamp 4.0 så kommer det upp som vanligt att fylla i sitt användarnamn och lösenord som vanligt, men sen ska man försöka pricka en cirkel med fingret medans det är massa fyrkanter som sitter väldigt nära, och jag missar varenda gång, känns hopplöst. Nån som har nått tips eller råd? Mvh

 30. Idag fick jag av rolexbutiken! fick även dubbelt mängd av det jag beställde, drugdepot väntar jag på fortfarande

 31. Sluta hata på FS4 och supporta det istället.
  Kom med feedback på vad dom kan göra annorlunda!
  Det är ju dunder att någon tagit tag i skiten så vi kan handla igen

 32. Jag har stora problem med att upprätta ett konto på nya Flugsvamp.
  Det kommer upp ett felmeddelande hela tiden: ”misslyckat captcha försök”.

  Någon som har koll på detta?

  Ta hand om er därute!

 33. Tja luffarn.

  Har du fått din beställning än?

 34. Vi behöver ett nytt fs verkligen.Att få bekräftat att den är grön verkar ju omöjligt just nu.Men sidan ser ju ut att jobbas på iallafall.Fattar inte själv monero på archetyp hur man gör ännu men får väl lära mig.Krångel asså.Balkanexpress brukade ha en protonmail adress som nu inte funkar,nån som har en ny att dela som gör det???.Mvh

 35. Tja luffarn, tror nog dem är gröna vad menar vendor s på att dem tycker är (segt) vet någon som fått sin post så, huruvida sidan är grön eller ej talar väl mer för att de är det. Sen är det ju i början av sidan å det ska utvecklas sidan har ju redan utvecklats kommer väl captcha kod etc som 3an lite mer design , har ni några ännu som vet fått sina saker? Sett också lite successivt att visa trollar på fb å andra ej så, de väl så den finns de ju alltid som ni säger torrez o arce etc. Däremot är personligen så van tkr faktiskt just processen i vart fall för mig e ganska lätt ba skicka btc sen inne samt beställa de väl de tror dem kommer göra det bättre med tiden gång

 36. Hallå, japp, vi fick post igår. En beställning tjack som tog hiskeligt lång tid, och en beställning gräs till grannen som kom på 2 dagar. Ska uppdatera posten snart..

 37. Gjort min första beställning återkommer när jag fått den.

 38. Gäller escrow på nya FS 4?

 39. Tjena jag gjorde två beställningar på 4.0 och jag har fått båda beställningarna, bara det att jag kan inte logga in för det är nån konstig chapta dom börjat med,att man ska trycka på pricken, men jag lyckas inte nån gång, och nu behöver jag ju in och släppa pengarna till dom, och det blir ju jävligt tråkigt om dom skulle tro att jag ville blåsa dom:( Mvh

 40. Verkar lagom osäkert när det inte går logga in på sitt konto då det står fel lösenord helt plötsligt

 41. Jag har försökt att trycka på den runda ringen men det går ju inte alls. Någon som vet vad jag gör för fel ?
  Mvh

 42. Går det att göra uttag från FS4? Eller är det lika som FS3?

 43. Vad ska man skriva in för Pinkod?. Jag har ju ingen

 44. Kan inte använda insättningsadressen fr fs 4 och skicka från Mycelium… nån med samma problem?

 45. Försökte regga mig men händer inget när man klickar på cirkeln. Känns som att en ny lösning krävs där, katastrof att försöka om man vill betala och den strular.

 46. Verkar som att sidan fått en liten ansiktslyft, står så här på startsidan när man loggar in:

  Update: 20/11/2021

  – FAQ och Regler ligger nu uppe.
  – 2FA login är tillgängligt.
  – Autouttag för säljare är nu tillgängligt.
  – Köpare kan nu göra är uttag.
  – DDoS skydd är på plats.
  – Underanvändarfunktionen för organisationer aktiverat.
  – Optimerad prestanda vid laddning av marknaden.

  Vårt team jobbar oavbrytet med att implementera nya funktioner och förbättringar samtidigt som vi jobbar mot aktiva sabotageförsök mot Flugsvamp 4.0 (DDoS-attacker, svartmålningskampanjer och falska ryktesspridningar bland annat). Trots detta svarar vi på alla supportärenden, läs gärna FAQ och alla regler innan ni kontaktar oss via supportfunktionen till dess att ett forum är uppe.

 47. Jag har inga problem med att logga in eller med ringen! Gäller bara att verkligen trycker på ringen och inte någon annan stans.

 48. Jag klarade det ikväll på första försöket. Det gäller att hålla muspekaren mitt i ringen. Lite snett och det blir fel. Jag har misslyckats många gånger, speciellt när jag varit hög som ett hus så håll er ”clean” när ni gör det 🙂

 49. Alla ni som har problem med captchan, ändra inställning i Tor och tryck på ”visa webbplats för datorer” istället så blir det mkt enklare.

 50. Någon som vet satte in pengsr inte fått något brukade synas hyfsat snabbt på fs3 hur det var till rätt insättning s adress någon som varit med om samma stod att körde via diverse bakdörrar men från localbtc till flugan då och det stod sucsselfull bla bla inga pengar dykt upp ännu någon som varit med om samma de e ju ej bra fsn ska man göra skriva de till supporten lixom ?

Lämna ett svar