EvaLena, Gräs, Svenska knarklangare, tjack,
Vendors

Ingen är för korkad för darknet

Ibland har vi fått frågor från folk som inte lyckas fatta hur man kommer ut på darknet. Jag skulle säga att det endast har med deras brist på tålamod att lära sig att göra för det är inte så svårt. Men – om man av någon anledning skulle vilja köpa knark på ”vanliga” internet så finns det lite valmöjligheter där också, dock inte med samma säkerhet, och du måste helt förlita dig på langaren eftersom du betalar först. Till skillnad från darknet-marknaderna där pengarna läggs i en reserv och ges till langaren när DU markerar att du fått produkten. Hur som helst.. jag ska berätta om langare som du både kan nå på antingen Archetyp Market och en knarkbutik på vanliga webben. Hur du kommer in på Archetyp kan du lära dig här i vår guide.

Vi rekommenderar alla att använda darknet-marknadsplatser istället för försäljarnas vanliga webbplatser på ”clearnet”!

OBS OBS OBS Detta är en gammal artikel OBS OBS OBS

Vi har inte aktuell info om EvaLena och kvalitet på de varor som hon saluför. Vid tillfället för intervjun kunde vi gå i god för att hon levererade, och det gör hon säkerligen ännu, men gör din egna research och kolla forum efter gröningar eller varningar INNAN du handlar.

Läs tråden om EvaLena på Plattan.vet för aktuell information

EvaLenas knarkbutik

EvaLena har varit med ett tag, jag vet inte exakt när denna langare började beckna men han, hon eller de har varit aktiva i flera år. Inte för att man inte ska ge nya langare en chans ibland, men vill man ha ett säkert kort, eller handlar knark på nätet för första gången så kan jag rekommendera denna knarklangare som har lite allt möjligt i sortimentet, med fokus på Cannabis och bra tjack, men här finns även ofta receptbelagda apoteksvaror och MDMA såväl som heroin och crystal meth.

EvaLenas betyg från kunder

Nedan är EvaLenas betyg på tidigare Flugsvamp 3 och det är snygga siffror som signalerar en reko langare. Nu vet vi i Uddebo att EvaLena är grön, men saker kan ändras och det är alltid klokt att göra lite research innan man beställer.

 

 

 

 

Vad kostar knarket hos EvaLena då?

Du ser priserna själv om går deras profil på Archetyp men några exempel här från deras tidigare profil på gamla FS3, först två varianter av tjack, och dessa håller måttet.

 

 

 

 

 

 

 

Några sorter cannabis

EvaLena har fler sorter, hitta din favorit själv. Personligen har jag inte provat något röka från EvaLena men jag vet att tjacket håller hög standard, och det gör nog även rökat om jag känner EvaLena rätt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Även om du handlar på vanliga internet, och dissar darknet denna gång så behöver du ha Bitcoin för att betala. Är du ovan kan du säkerligen maila EvaLena, adress finns i info rutan nedan, och be om vägledning. Du kan också lära dig hur du relativt säkert skaffar BTC med Swish och betalar på Bitcoin guiden jag skrivit här.

 

105 Comments

 1. november 26, 2023 at 13:13

  Conny Fransson

  Hej jag tycker att det är så bra att den här sidan finns.

 2. juli 20, 2022 at 16:42

  KRANJANNE

  Har precis upptäckt en ”ny” säljare på fs4.0 som är väldigt lik evalena generellt, samma typ av delta 8 pulver samt samma purple punch annons och identisk beskrivning? Tror starkt på att evalena skiter i sitt alias evalena och dess kunder som beställt och inte fått sina varor och kör nu på estrella istället.

  Detta är min teori, då evalena ej existerar längre varken på fs4.0 eller archetype, men clearnet är fortf uppe, varför? För att dra in enkla cash innan dem stänger ner den också o bara säljer under namnet Estrella därefter:)

  Om ni jämför annonserna från evalenas clearnet med estrella på fs4.0 o kolllar de annonser jag påpekat så kommer ni fatta va ja menar.

  Kan även ha helt fel men tycker hur som helst det hela är lite sketchy.

  Varför jag väljer o lämna denna kommentar e hur som helst för att jag tycker det är dålig stil då jag beställde av evalenas clearnet sida men kom aldrig nånting och går ej och nå, o upptäckte helt enkelt detta o kände för o dela med mig så ni vet också:)

 3. juni 23, 2022 at 02:23

  Tomten 58

  Tycker det är svårt att hitta Oxy 5-10mg
  Vill inte ha högre doser.
  Tar gärna oxå 10 mg Zolpidem.
  Vem kränger dessa?? Å vad kostar det??

 4. juni 21, 2022 at 00:24

  Hoqus

  Har fått svar. De hade tekniskt fel på sidan.
  Nu är allt okej igen.

  Lade precis en beställning:-)

  Grinchen rules!

 5. juni 20, 2022 at 22:58

  Hoqus

  Har fått svar grån Grinchen. De hade tekniskt fel på sidan.
  Nu går det att beställa igen.

  Vilken lättnad och tacksamhet!

  Grinchen rules!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *