Darknet, Dreammarket, Flugsvamp, Grinchen, kokain, Nightmare Market,
Darknet, Droger

Det är faktiskt nästan samma visa varje gång jag köper koks, egentligen oavsett om det var bra skit eller utblandat med skit. Det är det där med att jag liksom ångrar det och tycker att tjacket ger bättre effekt. Likförbannat – lite då och då blir jag sugen på kola som variation, av flera anledningar egentligen. Att jag av någon jävla anledning måste sova natten därpå, eller att jag måste vara i toppform veckan därpå. Tjacket små (minimala) motorikstörningar som sitter kvar i ett gäng dagar.

Inrikes

Update 2021-11-16: Har du testat Drugifys ladd? Vår laddgorumet polare i storstan berättade lyriskt för oss om denna batch, brick märkt ”459” – se bild nedan. Han beställde från Torrez, men alla svenska langare har finns också på Archetyp sedan Flugsvamp 3 la ned för den som missat den händelsen. Vill du se Drugifys annons och gå in på Archetyp Market så finns instruktioner och länkar här .

 

Utrikes

NYHET 2020-10-09

Denna artikel handlade om Dream Market – som numera har stängt. Försäljaren finns nu istället att nå via andra Markets, t ex Torrez och adresserna till de bästa fungerande just nu hittar du på denna sida >>

Kolla även på darkweb.wtf efter nya marknadsplatser, nedan försäljare finns på White House Market och på Torrez market. White House Market finns hans annonser på ladd uppe men den marknaden är lite knepig och kräver betalning via Monero.

 • du söker på försäljaren ”jnenfrancis” som är den som har haft dessa produkter.

UPDATE: Alla marknader på darknet listade här.

Koks från en sann Gourmet

Sju olika sorters kola att beställa från denna gourmet-langare.

Hur som, bästa kokset på darknet? Jag har provat en hel drös av säljarna och har egentligen bara råkat på en som har riktigt bra grejjer. Denne langare är något riktigt speciellt, han har sju sorters koks. Ja du läste rätt, sju olika sorter. Från Colombia, koks från Bolivia, koks från Peru. Kokain som han kallar Raw Uncut i flera olika versioner. Jag har provat fem av dem vid olika tillfällen.

FÖR ATT HANDLA PÅ DARKNET LÄS FÖLJANDE FÖRST!!!

 

Läs detta för att lära dig handla på Darknet. Här finns ett inlägg om hur du går tillväga i övrigt: https://www.luffarn.com/sahar-koper-du-knark-pa-darknet/

Jnenfrancis är den på Darknet som har bäst koks

Nedan bilder på hans omdömen och rating. Han har gjort 31 500 dealar och har 4,88 (av 5) i snittbetyg. Aktiv sedan 2015. För att hitta honom sök helt enkelt på hans namn: ”Jnenfrancis” eller gå direkt till denna URL när du är inloggad på darknet marketen med webbläsaren TOR.

 

 

Jag har två favoriter här, som jag kan jämställa varandra, det är Uncut Version 2 och Peruvian Cream. Uncut Version 2 rekommenderades på forumet så det var den första jag provade, och jag har varje gång jag beställt av honom lagt till en gubbe av det. Uncut Version 2 är som koks ska vara, euforiskt, potent, helt outblandat och directly from the brick som så många langare påstår men föga stämmer. Detta koks passar alla, en gnutta kåthet och helt utan tjackighet. Peruvian Cream är lite oljig, gultonad och denna får man nästan värma på stålfat för att få riktigt finhackad, detta kokset håller även sitt löfte men är något softare. Vissa skulle kalla det koks för tjejer, eller snack-kola – men äkta, utan att det är utblandat.

Nedan kokain från Peru (min favorit, version 2) Peruvian Cream

NEW LISTING ALERT!!!
Gorgeously creamy and oily not to mention very soft. This Peruvian coke VERSION 2 is connoisseur standard.
Such a euphoric buzz its unbelievable.
Strong and tasty.
One of Jnenfrancis top sellers on all markets and now we would like to treat you all to it.

Egentligen är samtliga hans kola-sorter av världsklass, det är en smaksak och alla är värda att provas. Det Colombianska tyckte jag var lite för hypigt, energiskt. Likförbannat när jag bjöd på det till en kola-kännare sa han ”wow, detta va fan det bästa koks jag någonsin provat”.

Min andra favorit, Uncut Version 2

THIS LISTING IS FOR OUR NEW UNCUT RAW VERSION 2.
TOP TOP QUALITY COCAINE…NOT TO BE MESSED WITH! DYNAMITE!
STRAIGHT UNCUT RAW FROM THE BRICK.
ROCKET FUEL.
HANDLE WITH CARE.

Jnenfrancis skickar från UK, vilket gör att det finns en liten risk med postgången såklart. Han skickar ganska bra förseglade brev och ibland har det kommit på 3 dagar, någon gång har jag väntat över en vecka. Jnenfrancis har många lyckade försäljningar, han har vart langare på Dreammarket i många år så man kan dock lita på att det skickas.

Pris på bästa kokainet

Prismässigt ligger dock inte Jnenfrancis bra till, här köper du inte för att komma billigt undan, utan för att du vill ha det BÄSTA. En gubbe koks går på typ 900 spänn, som i Sverige kan man säga. Men denna kvaliteten finner du dock inte här (om du är vanlig dödlig iallafall).

Hur köper jag kokset?

Läs detta för att lära dig handla på Darknet och DreamMarket. Här finns ett inlägg om hur du går tillväga i övrigt: https://www.luffarn.com/sahar-koper-du-knark-pa-darknet/

Update, ytterligare en sort i utbudet, Jnenfrancis har nu ÅTTA olika sorters koks att erbjuda!

Här kommer alla de andra kokain-sorterna med bilder.

Colombian Fishscale Cocaine

THIS LISTING IS FOR OUR NEW COLOMBIAN FISHSCALE COCAINE.
TOP TOP QUALITY COCAINE…NOT TO BE MESSED WITH! DYNAMITE!
STRAIGHT UNCUT RAW FROM THE BRICK.
FISHSCALE!!

Peruvian Cream Cocaine Version 1

Gorgeously creamy and oily not to mention very soft. This peruvian coke is beautiful.
Such a euphoric buzz its unbelievable.
One of Jnenfrancis top sellers on all markets and now we would like to treat you all to it.

Uncut Raw Version 1

TOP TOP QUALITY COCAINE…NOT TO BE MESSED WITH! DYNAMITE!
STRAIGHT UNCUT RAW FROM THE BRICK.

Uncut Raw Version 3

THIS IS THE NEW THIRD VERSION TO OUR UNCUT RAW COCAINE. THIS I’D HAVE TO SAY IS THE BEST COCAINE WE STOCK IN TERMS OF EUPHORIC HIGH POTENCY AND ITS SOOOO CLEAN!! THE FIRST AND SECOND ONE WENT DONE A TREAT CHECK THE FEEDBACK!
TOP TOP QUALITY COCAINE…NOT TO BE MESSED WITH! DYNAMITE!
STRAIGHT UNCUT RAW FROM THE BRICK.
ROCKET FUEL.

 

Bolivianskt kokain


This listing is for our Bolivian Flake
We Only Offer High Quality Uncut Cocaine
All our coke is EC tested.
We try to offer our friends the best product out there.
A true best seller of ALL SITES.
This is pearly ’Flakey’ cocaine straight off the brick.

Uncut Raw Version 4

New listing UNCUT RAW VERSION 4
It’s been a while since we posted a new listing so we had to source something special for you guys!
So UNCUT RAW VERSION 4 is soft, oily, hot plate (if preferred), flakey!
Purity 89%
Wahes back perfectly
NO cuts NO LEVA!!

 

 

14 Comments

 1. oktober 18, 2021 at 10:29

  Luffarn

  Tjena, om du bara tar det lugnt och verkligen ger dig fan på att du ska lära dig hur man gör så kommer du klara det, och när du väl kan det så har du en ny värld framför dig. Ge dig själv tiden.

 2. oktober 16, 2021 at 08:01

  L

  Jag har försökt att beställa i åratal ,, det är rena GREKISKAN som nån skrev däruppe. Fyfan blir sugen VÄRSTA kolan ju ,, kan inte vi göra det enkelt ,, du beställer åt mig så swishar jag pengarna till dig. (Blir Avis) hade kontakter förut men flyttade ut till en liten håla utan kontakter och nu har jag ABS. Så snälla hjälp en broder med en eller två gubbar till helgen. Kan skicka min adress samt namn och nr etc. Please help!

 3. september 27, 2021 at 10:27

  Luffarn

  Hallå.. jag var inne och kollade Torrez Market och såg att jnenfrancis är aktiv där, han har fortfarande toppenbetyg. du hittar länk till Torrez på https://darkweb.wtf

 4. september 10, 2021 at 15:20

  Luffarn

  Ska ta en titt i dagarna, annars kan jag rekommendera LeCrims ladd ”v20”. Nu finns han eller hon inte längre på FS3 men har en egen shop på lecrim.net

 5. september 7, 2021 at 16:03

  empire

  tja! har du han jnenanfrancis wickr eller ett annat sät att kontakta han utanför websidan? Lite svårt med dessa webbsidor

 6. februari 22, 2021 at 10:36

  Luffarn

  Tjena kompis. Notera att det är HASCH som killen ovan frågar efter priset på, inte ladd, även om inlägget handlar om det.

 7. februari 22, 2021 at 01:19

  skitidetdu

  500kr för 10g? Somna om, dom driver bara, eller du kanske vill suga kuk som luffarn?

 8. december 2, 2020 at 14:01

  neger

  bästa knarket i stan 10/10 verkligen smarr smarr.

 9. januari 15, 2020 at 20:44

  Luffarn

  Jag har ju själv ingen sida och säljer inte heller, men kolla shopparna som finns så hittar du vad du söker. 🙂 En tia ska väl gå att få för en femhundring utan att leta alltför mycket och med bra kvalitet.. beror ju på om du tänker beställa inrikes eller utrikes såklart.

 10. december 23, 2019 at 19:04

  Tommy

  Hej, jag vill shoppa hasch men hur går jag tillväga eftersom det inte går att köpa vi er sida, vill gärna veta priser på minst 10 gram. God jul och gott nytt år!

  Tommy Johansson

 11. december 21, 2019 at 17:28

  Luffarn

  Hallå Jane, ge det lite tid och ha tålamod, det fantastiska med detta är ju att du själv kan fixa det du behöver. Inlärningskurvan kan va jobbig men du kan lära dig…

 12. december 18, 2019 at 18:46

  Jane

  Alldeles för oteknisk för att lyckas med att ens komma in på dessa sidor (läste din guide men det är rena grekiskan) vilket är skit, plus att jag bor i en liten stad utan kontakter. Vore det typ lika säkert om någon van och vänlig själ (och användare) av darknet köper och skickar vidare det till mig vid ett tillfälle? Behöver bara nåt uppiggande inför tentor. Och kanske nåt mot sömnproblemen, så det är inga mängder…

 13. juli 29, 2019 at 22:01

  Luffarn

  Är det så? Ska se om jag kan beställa en gubbe när soc-bidraget kommer 😀

 14. juli 29, 2019 at 12:07

  Jonte

  Helt tveklöst så att Langaren från Flugsvamp & Drogforum har bäst kokain

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *