Flugsvamp,
Darknet, Droger, Marknader

Flugsvamp 3.0 har stängt.

Många kallar det för en Exit Scam men mig magkänsla säger mig att de gjorde så gott de kunde och vågade. Vissa vendors hann ta ut sina pengar, många kunder förlorade mindre summor de hade på kontot, och det fanns vendors som blev av med rätt stora summor då nedstängningen skedde kring en löning. Det kunde med all säkerhet sköts bättre, som när Dream Market eller White House Market la ned. Innestående summorna ska ha donerats till TOR Foundation enligt teamets PGP signerade meddelande, vilket mycket väl kan stämma…

Nästan alla vendors som fanns på FS3 kommer eller har registerarat försäljarkonton på ARCHETYP MARKET. Du hittar praktiskt taget varenda gammal FS3 vendor på den marknaden. Länkar och info om den marknadsplatsen hittar du här!  

Alternativ till Flugsvamp 3

 1. Archetyp Market (Här finns vendorn GottOchBlandat, TillDinDörr, BalkanExpress, ApotekExpress, Swish, Lapplisas, EvaLena, HemmaKväll, Krav och många många fler.. Läs vår guide och hitta länkar till Archetyp Market här )

Länkar till dessa och flera andra finns här.  

Flugsvamp har stängt

2021-10-30: Flugsvamp 3.0 har stängt efter att man meddelat ett orderstopp. Vi tycker det är tråkigt att denna fantastiska marknadsplats läggs ned men tackaer ändå för tiden, i nästan 3 år var FS3 uppe. Nedan kommer meddelandet från Teamet bakom FS3:

Flugsvamp 3.0 stänger. På grund av personliga och yttre omständigheter behöver vi nu stänga ner Flugsvamp för gott. Vi förstår att detta skapar problem för köpare och säljare, och önskar vi kunde fortsätta driva sidan vidare, men det är tyärr inte möjligt. Dagarna med orderstopp var till för att köpare skulle kunna avsluta sina ordrar och säljare skulle kunna plocka ut sina saldon.

Vi är fullt medvetna om att många köpare hade saldon kvar på sidan, men det var inte praktiskt möjligt att låta alla ta ut sina saldon och vi har gjort så gott vi kan för att alla ska vara nöjda och ändå kunna stänga ner alla system på ett sätt som var säkert för oss, något vi var tvugna att prioritera. Överblivna saldon donerar vi till tor project där dom gör nytta för darknets framtid. Våra system har alltid varit helt krypterade, och de är nu raderade, inkl backups. Samtliga admin-nycklar, kod och databaser är raderade. Inga uppgifter, av något slag, är sparade. Vi tackar för vår tid och hoppas att nästa kapitel blir bra och att alla tänker på säkerheten framför allt annat. Forumet kommer hållas öppet en tid framöver så att kunder kan hålla kontakt med sina favoritsäljare.

Stort tack till alla fantastiska säljare, köpare och medarbetare. Ni vet vilka ni är. Tack för denna tid.

Team FS

Alternativ adress till FS3

Ingen aktuell alternativ adress till Flugsvamp för tillfället, men webbplatsen är stabil. Det finns dock en extra adress du kan spara för att vara på den säkra sidan, den syns när du loggat in på FS3 för användare som har genomfört köp på Flugsvampen, spar ned den och använd ifall ordinarie adress blir överbelastad.

VARNING

Till synes trovärdiga webbplatser kan bli hackade, som för ett tag sedan dark.fail med flera. Det som händer är att du ser en exakt likadan version av webbplatsen, den skickas till dig via en tredje part, och det enda som skiljer sig åt är ifall du ska göra en insättning, då byts insättnings adressen ut mot andra och dina pengar är förlorade.

  Hämta dina darknet länkar här på luffarn eller på darkweb.wtf

Med det sagt, var försiktig med att leta adresser till Flugsvamp, ett bra sätt är att försöka minnas de första och sista bokstäverna i alla adresser till de marknader man besöker, och alltid kontrollera att de stämmer. 

Flugsvamp 3.0 blomstrade

Flugsvamp 3.0 var en klockren marknadsplats, med nästan 3 år på nacken är uppföljaren till de tidigare sajterna på Darknet. Flugsvamp öppnade december 2018, ett tag efter det att Flugsvamp 2.0 las ned, då en av dem bakom webbplatsen greps och åtalades, och om det kan man läsa mycket om, dels här på Sydsvenskan eller lite översiktligt här >> 

Flugsvamp 3.0 verkade inte ha någonting alls med gamla Flugsvamp 2.0 att göra, att man tog namnet Flugsvamp hade nog flera orsaker, dels kände folk igen namnet och det blev enkelt att veta vad det handlade om, det hedrar delvis ordningen och visar även myndigheter att stänger man ner en – så ploppar en annan upp. Visserligen med namnet så red man en aning lite oförtjänt på de tidigare webbplatserna, och en viss gnutta av trovärdighet ärvdes ju. Flugsvamp 3.0 stände den sista november 2021.

Ny captcha för att logga in på flugsvamp

Killarna (eller tjejerna) bakom plattformen Flugsvamp 3 höjde säkerhet den 23:dje juni 2020, och finns nu på ny adress. De har även en ny captcha som är samma som används på kända Dread för övrigt.

Denna verkar folk tycka är lite svår att få rätt, så nedan kommer ett par exempel. Du får en bild med symboler, och det spelar ingen roll vilken färg de har eller vilken form de är. Du ska tänka att det är tre rader, och där det finns en symbol ska du klicka för en ring i motsvarande ordning till höger. Om du tar för många sekunder på dig så kan captchan tima ut, så har du skevglott på skärmen i 15 sekunder för att du för stunden kände dig som en fågelholk så kanske du behöver göra om för att du var långsam (har hänt även den bäste).

Exempel 1

Lösning

 

Exempel 2

Lösning

Hoppas du förstod, och blir det fel en gång så är det bara att försöka igen. 🙂

Så, hur hittar vi ut på darknet marknaderna?

För utförlig guide för darknet finns det en här och några av langarna som vi tycker är sjysta har vi skrivit om här.

 

Först och främst, har du inte TOR eller tidigare besökt sajter på Darknet så behöver du lära dig några saker. Jag kommer skriva en detaljerad guide så småningom för dig som är helt ny. Har du dator vana så klarar du dig kanske ändå, det du behöver är webbläsaren TOR och den laddar du ned här >>

Jag rekommenderar även användning av VPN, men du når sajten även utan bara det att din kommunikation med Flugsvamp inte blir fullt så säker som den skulle kunna vara.

När du har TOR klart, kopiera nedan .onion adress (fungerar inte i vanlig webbläsare, enbart TOR).

Adress till Flugsvamp 3.0

v3 (ny från 23 juni 2020)


Påpekar också att dessa inte byts ut regelbundet, och använd endast
dessa adresser. Fungerar dessa inte så vänta tills information finns
på flera trovärdiga källor.

Och notera: Du MÅSTE alltså använda webbläsaren TOR för att nå nya
Flugsvamp, och alla andra webbplatser på Darknet också för den delen.

Regga dig, använd ett Användarnamn efter eget val, jag rekommenderar ett som inte har någon som helst koppling till dig. Och sedan ett lösenord, och använd här ett lösenord som du enbart använder här. Folk försöker hacka konton på daglig basis, skydda dig enkelt genom att ha ett säkert lösenord och som endast används här.

I det fall adressen här inte fungerar, så vänta och försök senare. Läs på forumet. Kika på vår nyhetssida. Var försiktig med att Googla efter darknet-länkar, det är inte ovanligt att det läggs upp phishing länkar.

Skaffa Bitcoin?

Har du inte Bitcoin, så rekommenderas LocalBitcoin, här behöver du inte TOR och du hittar dem här >>

Sälja knark på Darknet? Eller köpa? Inom Sverige.

Det finns ju en hel del sajter på Darknet för detta. Efter att Flugsvamp 2.0 stängdes ned så flyttade många svenska langare till andra internationella marknadsplatser. Och det funkar i och för sig, man söker på de som skickar från Sverige och kommer hitta ett gäng. Men visst är vi många som både saknar gamla Flugsvamp, och vill ha en svensk plattform. Fördelarna med att handla inrikes är flera, du får oftast det du beställer dagen efter om säljaren skickar snabbt – samt framförallt kommer praktiskt taget allt fram, brev inrikes registreras inte på samma sätt som från andra länder in i Sverige.

Utbudet på Flugsvamp 3

Flugsvamp 3 är en webbplats, ha det i åtanke, så utbudet är ännu inte enormt, även om de klassiska drogerna finns här redan. Samtidigt är det ju en möjlighet för den som säljer, först in på Flugsvamp och erbjuda sina produkter så har man ju försprång. Många vill också kunna handla sina grejjer ”lokalt”. Kolla av de olika säljarna på Flugsvamps forum så får du en bra hint om vem du ska beställa av, samtidigt, som alltid, gå också på känsla. Alla försäljare börjar på 0 i rykte, även de som har de bästa grejjerna så var inte heller rädd för att testa.

 

Här har jag sökt på Kokain, och får 20 träffar på det (2021-08-16), några exempel på laddet som finns till salu just nu nedan..

Är man ute efter cannabis så är utbudet ännu bättre…

 

 

Amfetamin på flugsvamp

Även i kategorin tjack (amfetamin) finns mycket att tillgå. Det är något färre antal langare överlag jämfört med ett halvår bakåt, men det känns som det skett en rensning. De produkter som ligger till salu får bra betyg och även om kvaliteten var god tidigare har det senaste tiden blivit ännu bättre. 20 annonser finns aktiva under amfetamin just nu (2021-08-16).

Överlag är det bra grejjer som säljs i alla kategorier. Det finns dunder tjack och kokset håller fantastisk kvalitet som är ovanlig i Sverige. Vi har tidigare klagat på ketaminet, inte bara på FS utan överlag i Sverige och även internationellt men nuså vågar vi påstå att det är många som säljer bra keta. Angående dåligt ketamin i omlopp kan du läsa här, och det kan vara bra att läsa på för det finns fortfarande mycket pissketa som inte snortats upp och som åtminstone någon langare antingen inte bryr sig om eller förstår bättre: Vi har skrev om fenomenet med det dåliga ketat här.

Nya Flugsvamp är enkel att använda, det ska de ha beröm för, du ser direkt vad du ska göra liksom. Klicka på det du är intresserad av så listas allt, eller sök. Allt står stort och behändigt så både den mest tjackskadade gamla luffaren (som jag) och den dygnrake Stureplanskillen som ska fyllehandla hittar rätt här. Fan, man kan nästan säga att det är handikappsanpassat att köpa grejjer här.

Man kan sakna vissa funktioner, som t ex att lägga saker i varukorgen även om man inte har pengar på kontot. Oftast vill man ju lägga ner dem och sedan skicka Bitcoins. Jag hittar inga recensioner, bara antal stjärnor de fått 1 – 5 men ingen kommentar. Det är en viktigt del när man ska bestämma sig för vem man köper av när man provar en ny langare, eller köper en produkt man inte tidigare beställt.

Kort sagt, Flugsvamp 3.0 levererar och jag ska se om jag kan lägga en beställning nu när soc-bidraget trillat in.

UPDATE: 2019-03-04, utbudet ökar ganska bra på Flugsvamp 3. Hela 35 olika varianter på tjack och hur mycket olika röka som helst. Ser riktigt lovande ut. 🙂

UPDATE: 2019-05-03, riktigt bra utbud numera. Har ökat stadigt senaste månaden med många nöjda kunder enligt forumen.

UPDATE: 2020-04-25, FS3 fortsätter vara en succé och har nu varit live snart ett och ett halvt år. Tips på bra vendors finns här tillsammans med bra att veta för den nye knarkaren på Luffarns Pundarens Guide till Galaxen. Mer om hur du använder Darknet kan du läsa om på  Darknet för nybörjare.

UPDATE: 2021-08-16, Denna fantastiska marknadsplats blomstrar, över 2,5 år på nacken nu. Från djupet av mitt hjärta berömmer jag de män eller/och kvinnor som ligger bakom denna webbplats.

Och till dig som nyss upptäckt darknet och läser detta för första gången kan jag inte annat än verkligen rekommendera dig att ta dig tid att lära dig hur du går tillväga även om det känns jobbigt med Bitcoin, TOR och PGP – när du väl behärskar hur du gör är det är det så smidigt hela vägen.

UPDATE: 2021-10-30, Flugsvamp 3 stänger – rykten och utrveckling av en eventuell Flugsvamp 4 finns att läsa om här.

UPDATE: 2021-11-13, Nästan alla gamla stora langare från Flugsvamp 3 finns registrerade på Archetyp Market. Länk och info längre ned.

 

VARNING

En vänlig varning tills – Googla alltså INTE efter adresser till Flugsvamp 3, den marknadsplatsen har stängt.

Även på Flugsvamps forum kan i teorin folk börja posta länkar nu, även om det finns moderatorer kvar som försöker hålla koll. UPDATE: flugsvamps forum finns inte heller längre.

Ta det lugnt, är du du desperat så regga dig på Torrez Market och hitta de svenska säljare som finns där! Länk dit och till andra bekräftade darknet-sajter finns här.

 

 

Alternativ till Flugsvamp 3

 1. Archetyp Market (Här finns vendorn GottOchBlandat, TillDinDörr, BalkanExpress, ApotekExpress, Swish, Lapplisas, HemmaKväll, Krav och många många fler.. Läs vår guide och hitta länkar till Archetyp Market här )

Länkar till dessa och flera andra finns här.  

2022-06-04: Nyöppnat spännande Drogforum ”Plattan” finns här.

 

456 Comments

 1. november 20, 2021 at 18:56

  Niklas

  Flugsvamp 4.0 är inte en pålitlig marknad dom ljuger om avg plus att dom stänger av säljare som har 3st orders som inte kommit fram

 2. november 20, 2021 at 17:47

  Maggan

  Kommer det upp nån mer info/post om FS4? Hade vart bra iomed att det inte finns ett forum än

 3. november 17, 2021 at 18:15

  Rumpnisse99

  Vill höja ett varningens finger för Dozemetos egna vendorsida på Tor. Efter några mail där de försäkrade att de var helt seriösa och samma personer som på fs3 lade jag beställning, efter det inte ett enda svar på flera dagar på diverse frågor ang kryptering etc.

  Känns unket, men dyker något upp i lådan i veckan så blir jag oerhört förvånad

 4. november 15, 2021 at 19:15

  Olugg

  Någon som vet vart babasdroger är?

 5. november 13, 2021 at 13:32

  Luffarn

  Om du med torrzz menar marknaden Torrez så har du fel, den sidan är supergrön! (Bekräftad senast idag)

 6. november 13, 2021 at 06:43

  annonym

  Vill bara varna för torrzz dom scammar shiten ur folk
  är en pisningssida. ingen support och tar dina pengar och stänger ner sidan.

 7. november 11, 2021 at 16:08

  Luffarn

  Tack Janne, vi kan också bekräfta att BE finns på Archetyp.

  (Din kommentar redigerades, vi tillåter inte kontaktuppgifter, mailadresser, Wickr eller liknande i kommentarer. Det finns många anledningar till det och du förstår säkert varför.)

 8. november 11, 2021 at 15:35

  Jan Olsson

  Balkanexpress finns även på Archetyp!

 9. november 10, 2021 at 04:23

  Kim Vallsson

  Någon som vet vart Mupparna är ?

 10. november 8, 2021 at 11:18

  Slagga

  En kille i stan blev av med över 50K.Admin har fortfarande möjlighet att göra rätt försig. Jag tror dom bara vill att allt ska lugna sig. Sen betala sina anställda så Att säga. Tror dom har ett stort hjärta inners inne.

 11. november 8, 2021 at 05:33

  Chariechaplin

  Jag blev av med 20.000 kr i bitcoin, jag är väldigt förbannad. Jag fick inte ens en chans att ta ut dem, och om jag var vendor eller köpare låter vi vara osagt, men nog rätt lätt att räkna ut.

 12. november 8, 2021 at 03:26

  Nike

  Fy fan!! Blev blåst på över 6000kr som jag hade satt in!!
  VIlka jävla as dom är!! Dom måste ju blivit stenrika , precis efter löning så stänger dom ner! Önskar någon kunde ta reda på vilka som låg bakom sidan!!

 13. november 8, 2021 at 00:05

  Luffarn

  Tack Donna, överlag ska man undvika att köpa grejjer på Wickr – av flera skäl. Men var alltså extra försiktiga just nu, många är desperata nu när FS3 inte finns.

  Jag kan bara just nu rekommendera Archetyp eller Torrez market för den som vill handla helt säkert, i nödfall besök clearnet sajterna från de kända försäljarna med TOR och VPN på. PGP kryptera kommunikation manuellt.

  Mycker scam-försök just nu…

 14. november 7, 2021 at 19:30

  Donna

  Vill varna för scam. Annonserade på flugforum att lagret såldes ut och till mycket förmånliga priser och uppgav sin Wickr.

 15. november 7, 2021 at 14:41

  Luffarn

  Check my contact-page: https://www.luffarn.com/kontakta-luffarn/

 16. november 6, 2021 at 08:31

  zopiseaker

  @Luffarn haha jag hade gärna hjälpt till men mina tekniska kunskaper begränsar mig till att typ klara av att koka kaffe 🙄😄
  Så FS4 är på g? Det låter ju mycket mycket trevligt! Hoppas den kommer igång snabbt och är lika enkel att använda som FS3!!!

 17. november 5, 2021 at 18:47

  Zopica

  Hej på er!
  Inte bara jag som har panik nu när FS 3.0 lagt ner.

  Må väl därute!

 18. november 4, 2021 at 15:58

  Argågren

  Nån som vet Balkanexpress protonmail? eller hur man får tag på dom?

 19. november 4, 2021 at 14:26

  Archetyp

  Archetyp som gäller, alla stora finns här EvaLena, FortPharma, Storkranen, GottOchBlandat , TillDinDörr, Swish

 20. november 4, 2021 at 12:02

  Luffarn

  Kollade av FS4 nu kl 10 på morgonen och det funkar inte att handla där än, ska kolla i eftermiddag igen.

  Ja Torrez är rätt nice om man vänjer sig vid det. 🙂

 21. november 4, 2021 at 12:00

  Goran

  ToRRez fungerar toppen! Många toppsäljare är där nu.
  Va händer med fs4 skulle komma ut idag?

 22. november 4, 2021 at 10:15

  Luffarn

  Det är riktigt tråkigt, man skulle önska att de faktiskt kollade av vilka som hade större belopp på kontona och manuellt skickade ut till dem om de inte själva hann ta ut dem.

 23. november 4, 2021 at 10:03

  Luffarn

  Den är lite halvfärdig.. nästan alla våra guider är halvfärdiga egentligen men just Dark0de hann vi bara börja med sen glömde vi av den. Vill du hjälpa till? 😀

 24. november 4, 2021 at 01:56

  SelassiENr1

  vet en som hade 29 bitcoin på flugsvamp och han bleev av med allt.
  jävla bluffare

 25. november 4, 2021 at 00:34

  zopiseaker

  Jag har kollat runt lite på de marknadsplatserna som listas här och tycker DarkOde verkar intressant. Luffarn – du har ju skrivit en liten wiki om hur det funkar där men den verkar inte vara helt klar. Eller är det så enkelt som du skriver? Typ att regga sig, hitta sina grejor, föra över bitcoins och sen lägga beställningen bara? Det stod så mycket på siten om pgp och grejor och sånt begriper inte en annan.

 26. november 3, 2021 at 22:25

  stiggie

  Någon som vet var jag kan nå dozemeto-säljaren?Jag behöver lite bensin

 27. november 3, 2021 at 20:38

  Luffarn

  Vilken säljare var det? De flesta är sjysta och skickar grejjer på nytt om man har deras mail eller kan kontakta dem på en annan marknadsplats.

 28. november 3, 2021 at 20:32

  HM

  Intresant också hur min sista beställning aldrig nådde fram trots att den står som skickad förra veckan, denna säljare har även startat upp på nytt

 29. november 3, 2021 at 19:25

  the dude

  Riktigt svinigt! Drygt som fan också att behöva lära sig hur de andra platserna fungerar att handla från. FS var så barnsligt enkelt! För att inte tala om osäkerheten att beställa från nya, okända. Man skulle gärna vilja veta vilka från FS som reggat sig och var de gjort det, så man kan köpa från de man var trygg med.

 30. november 3, 2021 at 16:35

  Harley Davidsson

  De sista beställningarna på FS blev jag blåst av två vendors. Sen satte jag över 2500 kr till sidan som nu är borta. Namnen på personerna är som tur är inte så anonyma som dem själva tror. Är gärna med och betalar skottpengar på de jävla spyorna!

 31. november 2, 2021 at 16:26

  Staken

  Genomvidrigt kupp av Fs3 snacka om att göra sig till fiende med hela Sveriges knarkbranch. Karman kommer nå alla inblandade till slut. Va man ger får man ta.

 32. november 2, 2021 at 15:22

  argjävel

  Fy fan för fs 3.0 dem gjorde exit scam och stack med mer än 500.000 kr. Riktigt svinigt, hoppas innerligt att dem bara gör detta för att polis eller annat ska tro det är nere. Annars kommer det sättas pris på huvudena för pengarna som blivit bestulna.

 33. november 1, 2021 at 21:20

  Luffarn

  Jajjamän, han finns på Torrez Market. Verkar vara en riktig gammal räv, han måste sålt på darknet i över 10 år nu.. dunder laddet, men tänk på att det skickas från UK så har du värsta oturen så fastnar det, räkna heller inte med svar på meddelanden om du skriver, han är känd för att vara väldigt fåordig.

 34. november 1, 2021 at 21:11

  Lasse Hermansson

  Tjena luffarn! Har Jnenfrancis fortfarande dunder kola? Läste att du älskade hans ladd

 35. november 1, 2021 at 20:52

  ela

  Hur får man kontakt med sina favorit kontakter då ?

 36. november 1, 2021 at 01:45

  Skalman666

  Flugsvamp har stängt. Står det när man loggar in. Va fan gör man nu????

 37. november 1, 2021 at 00:30

  Björn

  Sidan är nedstängs för gott var ju bara skitsnack att dom skulle uppdatera sidan förlorade 2000 Kr varför går man ut o ljuger om uppdateringar när man i själva verket stänger ner sidan tacksam för ett svar på min fråga?

 38. november 1, 2021 at 00:09

  neffy

  Tips på vendors som är svenska som säljer på internationella sidor.

  Tack på förhand.

  Mvh
  Bob

 39. oktober 31, 2021 at 20:59

  Olle sigvard

  Vi har blivit rövknullade hela bunten.
  De la ner och stack…

 40. oktober 31, 2021 at 18:53

  Skit

  Dom kommer aldrig öppna sidan och alla pengar som ni har på saldot är borta. Jag tappade 400kr inte så mycket men alla tappar på detta. Om det kommer upp en ny sida så kommer det vara nya personer och era saldon kommer vara på noll. Dom själva har skrivit det på sidan.

 41. oktober 31, 2021 at 18:27

  Recognize

  Lallarna har ju stängt ner fs 3.0 och snodde bitcoins för 7000 av en

 42. oktober 31, 2021 at 17:20

  smurfen

  vilka jävla scammers, har inget hjärta, säger att det ä en uppdatering på gång, sedan stäner sidan för gått, hade precis lagt in 600kr o skulle beställa, precis när ja tryckte så kom sidan upp om uppdatering o sedan gick de inte att beställa…
  hade dom haft hjärta hade det sagts en tid innan

 43. oktober 31, 2021 at 16:43

  Björn

  Detta står på när man loggar in nu. FS3 är över

  Flugsvamp 3.0 stänger.

  På grund av personliga och yttre omständigheter behöver vi nu stänga ner Flugsvamp för gott.
  Vi förstår att detta skapar problem för köpare och säljare, och önskar vi kunde fortsätta driva
  sidan vidare, men det är tyärr inte möjligt.

  Dagarna med orderstopp var till för att köpare skulle kunna avsluta sina ordrar och säljare
  skulle kunna plocka ut sina saldon. Vi är fullt medvetna om att många köpare hade saldon kvar
  på sidan, men det var inte praktiskt möjligt att låta alla ta ut sina saldon och vi har gjort
  så gott vi kan för att alla ska vara nöjda och ändå kunna stänga ner alla system på ett sätt
  som var säkert för oss, något vi var tvugna att prioritera.

  Överblivna saldon donerar vi till tor project där dom gör nytta för darknets framtid.

  Våra system har alltid varit helt krypterade, och de är nu raderade, inkl backups.
  Samtliga admin-nycklar, kod och databaser är raderade. Inga uppgifter, av något slag, är sparade.

  Vi tackar för vår tid och hoppas att nästa kapitel blir bra och att alla tänker på säkerheten
  framför allt annat.

  Forumet kommer hållas öppet en tid framöver så att kunder kan hålla kontakt med sina favoritsäljare.

  Stort tack till alla fantastiska säljare, köpare och medarbetare.

  Ni vet vilka ni är.

  Tack för denna tid.

 44. oktober 31, 2021 at 15:19

  Mellowmelon

  Dom stänger ner fs3 kommer ej att fortsätta driva fs3 så jävla surt

 45. oktober 31, 2021 at 15:13

  Mellowmelon

  Dom stänger ner inge mer flugsvamp 3 Riktigt surt

 46. oktober 31, 2021 at 15:10

  Sven

  Flugsvamp 3.0 STÄNGT :(???????

 47. oktober 31, 2021 at 14:56

  Fux

  Var säljer alla svenska vendors numera? På Torrez finns bara en svensk säljare en så länge. Denne säljer enbart phenibut så det är ej av intresse.

 48. oktober 31, 2021 at 14:45

  lillhemuren333

  Hallå.. Jag skulle verkligen behövt adressen till forumet??. Någon??

 49. oktober 31, 2021 at 12:55

  suss

  Verkar inte direkt som de ska öppna alls, våra Btc är tydligen skänkta till Tor project…

 50. oktober 31, 2021 at 12:42

  Mmn

  R.I.P flugan! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *