Allmänt, Debatt

I veckan har det ju snackats om internatet Lundsbergs där ett par elever när det var nollning fick lite stryk occh blev lite brännmärkta. Det blev ett jävla liv och massa skriverier i tidningar och snack i TV och radio. Folk jämförde händelsen med Jan Guillos bok ”Ondskan”.

Alltihop är påhittat, det förekom aldrig någon brännmärkning. Både nollarna och de utsatta är polare och umgås och skrattar med varandra efter nollningen – men i tidning och media målades de ju upp som utsatta och förskräckta.

Det finns inga brännmärken heller, alltihop är uppgjort för att testa vilken uppmärksamhet de får, ett skämt.. men det är det inte många som vet om ännu.

Kungen på Lundsbergs internat

kungen-lundsbergs

Även om det är lite tuffa tag vid nollning så är väl det ingen fara, man ska lära sig att ta lite stryk. Vi som är lite kriminella och tar droger lär oss gatans lagar, kanske borde man ha lite droger på skolorna också så att ungarna inte blir så gnälliga, lite brännmärken är väl fan ingen fara.

3 Comments

 1. juli 22, 2014 at 00:37

  Joakim

  Det är ju precis så det är, de valde ju att börja på skolan. Är man med i leken får man leken tåla. Ständigt detta gnäll, gnäll, gnäll… Nä nu blev jag sugen på lite storstadspulver!

 2. februari 6, 2014 at 18:21

  marcus

  Bästa bloggen tummarna upp grabbar. Hade varit skoj med en joint och läsa detta.

 3. november 2, 2013 at 04:13

  Andres

  Haha han är ju ett stort skämt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *