2019-nCov, Corona,
Debatt, Nyheter

För en gångs skull, ska vi vara riktigt seriösa här ute i Uddebo. Förvisso brukar vi vara ganska seriösa numera, men detta är extra allvarligt. Våra helt ovetenskapliga slutsatser är…

Update 2020-03-24: Hoax? Är Corona fett överdrivet? Många röster gör sig hörda även med de teorierna, längst ned ett videoklipp fullt av konspirationsteorier som man verkligen inte behöver tro på, men som kan ha en poäng. Ha kvar dina kritiska ögon.

Hur kom Corona till?

Det finns en viss risk, att det faktiskt är, eller var menat, som ett biovapen. Det är en teori som i mångt och mycket sprids på sensations-sajter, men det finns också forskare som påstår att detta virus inte kan uppstått ”naturligt”. Vi har senaste dagarna suttit och knarkat och filosoferat här ute i Uddebo, och när vi försökt nollställa oss från både sånt vi vill tro, och hoppas på så känns det faktiskt som att.. nä fan, detta var nog ett biovapen, som med stor sannolikt råkade spridas av misstag. Det kan varit framtaget för att stresstesta också – hur som helst, det är just nu egentligen fel fokus att spekulera över hur det uppstod, när det gäller att skydda sig.

Hur smittar Corona

Här känner vi att det också saknas något i infon som gått ut. Det skrivs att det är en droppsmitta, d v s sprids via små vätskedroppar via mun, nysningar och hosta. Att det inte når långt via luften, men när vi känner efter hur fort folk smittas, trots att det finns ett enormt mörkertal, så bör det vara mer luftburet än det som påstås. Kanske inte att det sprids hur långt som helst via luft, men att det faktiskt kan ligga kvar längre efter en hostning än man påstått, kanske att det sprids om man andas nära någon.

Kokain dödar Corona

Detta spred någon i ett tidigt skede och gjorde en rolig meme på. Frankrikes president fick t o m officiellt gå ut med att ”nej, det stämmer inte.. kokain är farligt och beroende framkallande och dödar inte Corona”.

Vi här ute i Uddebo kan också konstatera att nä, kokain funkar inte som botemedel mot Corona så du behöver inte handla på dig ett extra lager och tömma allas stash så att vi inte kan få tag på något ladd veckorna som kommer. Sedan, som Spiken sa, att universum kan ha sån sjuk humor ibland, och det skulle ju vara så ironiskt om kokain faktiskt hade en viss positiv effekt som att man t ex blir friskare fort. Se bara till att använda egna snortrör, att dela hoprullad sedel med snuviga polare är lika illa som att dela spruta.

Skitsnack från myndigheter

Som när folkhälsomyndigheten går ut med att det inte har smittat inom Sverige bara för några dagar sedan, och samtidigt så vägrar sjukvården att testa folk som inte varit i de drabbade områdena. Det är klart statistiken då visar att ingen smittats i Sverige. Man ställer sig frågan, har allt skitsnack och att man tagit så löst på smittorisken varit okunskap och dumhet? Ja antagligen, men fan man undrar ju!

Olika varianter av Corona

Det sades att det var osannolikt att Corona muterar, men det har det redan gjort och det ska finnas en ”L”-variant, och en ”S”-variant. Den ena mer aggressiv än den andra, och den ska också smitta lättare. Det ska också finnas en HIV-liknande aspekt hos Covid-19, och det ska också finnas ett element som påminner om ebola. Det diskuteras om Corona är obotligt, ja d v s om man har det kvar i kroppen latent (som herpes) eller inte. Inga tydliga svar finns men om det vore så är det verkligen något man från myndigheter inte skulle våga gå ut med, för att inte skapa panik. Det kan också vara så att Corona kan sätta sig i hjärnan, och andra organ, men detta är också väldigt väldigt lösa spekulationer man kan läsa om på webben så ta allt med en stor portion salt innan du bildar en egen uppfattning.

Dör viruset när våren kommer?

Ofta brukar influensaliknande virus få svårare att överleva ju närmare sommaren och värmen man kommer. Det skrev någonstans att den optimala temperaturen för Corona är +8 grader Celsius. Samtidigt har ju smittan spridits i varmare länder, och finns nu även norröver. Frågan är om det har smittats där, eller om det är folk som åkt dit redan smittade som insjuknat. Är den optimala temperaturen +8 grader så kan vi ligga riktigt risigt till i Sverige. Vår slutsats är att det Corona är temperaturkänsligt precis som alla virus och att det med stor sannolikhet trivs sämre ju varmare det blir.

Skydda dig mot Corona

Det ältas om att tvätta händerna, sprita händer, hosta i armvecken. Ja det är bra, fortsätt med det. Men höj också ditt immunförsvar. Ät mycket frukt som innehåller C-vitamin, vitlök boostar immunsystemet, ingefära, honung. Det finns fler sätt, det vi vill belysa är att det förutom att tvätta-händerna-tjosan också går att höja kroppens egna försvar!

Vi har ute i Uddebo har också fått för oss att opiater är inte en drog man vill ta vid lungsjukdomar, och att samtliga fenetylaminer hos vissa individer kan sänka immunförsvaret. Och fenetylaminer är då MDMA, Tjack, meth etc.. Nu känner ju du som brukar dessa ämnen din kropp bäst själv men jag försöker undvika dessa substanser tills pesten är över. Kan unna mig lite extra sen istället.

Mirakelmediciner mot Corona som inte funkar

Det finns mer eller mindre sensationella teorier om hur du botar Corona, och alltid när det kommer till mirakelmedicin så ska man vara jävligt skeptisk. Dock, tycker jag att man även ska läsa om dem och känna efter ifall det kan finnas något man inte från läkemedelsindustrin vill gå ut med eller dölja, för det händer!

 • Kolloidalt silver, förebyggande och botande syfte. Studier har mörkats och det kan användas för att sterilisera vatten.
 • Natriumklorit, livsfarligt i fel dos. Funkar antagligen inte mot Corona alls, men studier om hur effektivt det ät mot malaria har mörkats och det finns de som påstår att det är bra även mot virus.
 • HIV mediciner, det finns information om att läkare ska ha testat vissa HIV-mediciner mot Corona.
 • Extrem C-Vitamin dos, megados. Intravenöst eller intramuskulärt. Används ibland inom sjukvården, bör såklart verkligen inte tas om man inte vet exakt vad man gör!

Har Corona viruset blivit förutspått?

Sylvia Browne skrev boken ”End of Days” och förutspådde en svår lungsjukdom år 2020. Läs här.

En annan bok skrev om ett virus namngett ”Wuhan-400”, sök så hittar du. Intressant tyckte vi, men det finns samtidigt flera saker som inte alls stämmer i boken.

Och dessa är våra teorier, vi är inga vetenskapsmän – bara vanliga lallare som egentligen inte alls vet vad vi snackar om. Men vi vet att det är klokt att hålla sig hemma och pyssla i dessa tider, både för att undvika smitta och för att undvika att smitta.

WakeUpGlobe om att viruset är mer eller mindre hoax

Oddane driver en Youtube kanal vid namn WakeUpGlobe SE, och han tar upp möjligheten att krisen vi ser används som täckmantel för att göra stora förändringar i samhället. För att med kritiska ögon kunna ta till sig vad som kan hända så är även denna vinkel viktig.

5 Comments

 1. maj 18, 2020 at 14:36

  Luffarn

  Ja det kanske är som du säger… vi får se hur det utvecklar sig.

 2. maj 17, 2020 at 13:59

  Jimpster

  Jag tror att d är 100% bullshit.. vi blir som vanligt av med lite rättigheter o man vill vaccinera ala bill gates style… när miljard företag vill fattiglappen väl då kan man se ljuset…
  Forskarna vet inte ens vad ett virus är än mindre hur d uppstår o vart dna lr rna kan uppstå… så va inte rädd var beredd för nu har eliten tryckt på gaspedalen

 3. mars 28, 2020 at 02:35

  Snöblind

  Det finns ändå en sorts universal rättvisa hos viruset då det inte tar hänsyn till vem du är, sliter fullständigt i om du är rik eller fattig, god eller ond, han hen eller hon. Alla är lika i viruset värld och det vill föröka sig och genomgå sin egen evolution, precis som människan fast utan moral, känslor eller OK-helvetet att ta hänsyn till…

 4. mars 11, 2020 at 17:48

  Luffarn

  Bara det att en sån här pandemi kan ge lite oväntade resultat, t ex att det blir två läger, de smittade och de osmittade. Om det sätter sig i kroppen som ett HIV-virus, och med jämna mellanrum får utbrott. Efter ett tag, kanske något år senare, kommer de som ännu inte blivit smittade vilja ”märka upp” de smittade, bosätta dem på egen plats… följderna kan man bara sia om..

 5. mars 11, 2020 at 17:27

  Eddie

  Eftersom vi har såna stora problem med överbefolkning så tycker jag det är bra att dödliga sjukdomar sprider sig och effektiviserar den naturliga urvalsprocessen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *