Lagöverträdelser, Lösningen,
Debatt, Goda råd

Som hobby-pundare hamnar man ofta i diverse trubbel med lagens långa arm, som de kallar den. Men det kan finnas ett riktigt intressant sätt att undvika mycket som har med rättsapparaten att göra. Hela konceptet sitter långt inrotat så det kan vara lite svårt att greppa, och även om man greppar det så kan det vara jävligt svårt att ta till sig det… liksom funkar det i praktiken? Jag har hört historier om folk som kört denna linje hela vägen och klarat sig, så det kan vara värt att lära sig! Jag ska förklara och ge lite mer info nedan och videon längst ned ger en toppen förklaring på hur man kör detta juridiskt.

Myndigheterna är serviceföretag

Alla slags organisationer, institutioner, och myndigheter är att se som företag. Serviceföretag. Polisen är avlönad av folket. Liksom regeringen och de ska till folkets tjänst.

Du är inte ditt personnummer

Inte heller är du ditt namn, du är du. Du äger din kropp och de egendomar du har. För att någon ska kunna bestämma över din kropp måste du ingå ett kontrakt, detta gör vi ofta ganska omedvetet.

I polisförhör och domstol, är alltid det första du får göra att gå med på att du är ditt NAMN och ditt personnummer, och medge att du är en person. I och med att du gör det så ingår du kontraktet och har skyldigheter, men färre rättigheter. Du medger i samma stund att du går med på att lyda Sveriges lag och accepterar domstolen som din överordnade.

Men om du inte medger detta, varken i förhör eller i domstol eller i kontakt med myndigheter. Utan hävdar din rätt som levande man, eller levande kvinna. Hävdar din rätt att din kropp är din egendom, bara du bestämmer över den och vad du gör med den. Och detta måste ju vara särskilt intressant i ett mål där man står åtalad för missbruk.

För när du hävdar att du inte är en person, utan levande man eller kvinna så har du inte accepterat narkotikalagstiftningen heller. Kontraktet där du skrivit på att du accepterar den rekommendationen saknas, och såvida åklagaren inte kan visa ett av dig påskrivet kontrakt så har du inte gjort något lagbrott.

Principen är egentligen enkel, du är fri precis som en fågel. Ingen kan tala om för den att den inte får äta hampa frön med THC i, för att ta ett dåligt exempel. Du är född lika fri, men vid födsel får din kropp ett namn och ett identifieringsnummer som vi kallar personnummer. Personnumret funkar som ett organisationsnummer för ett företag, och din person är att se som ett företag där du när du vill kan ingå kontrakt mellan parter för att komma överens och göra livet enklare, men vi blir något lurade att tro att vi ÄR det företaget bestående av namn och personnummer, vilket faktiskt inte stämmer alls.

”Polisen kommer skratta om jag står och hävdar att jag inte är mitt namn och mitt personnummer”, ja sannolikt, men kör man hela racet så har man rätt i slutändan, om man pallar att stå på sig hela vägen såklart, och det är inte lätt!

Du får ändå ingå kontrakt med ditt namn i andra ärenden. Men kan neka ibland, din person är ett företag och du väljer själv när du vill använda det. I övrigt är samtliga de rekommendationer som myndigheter felaktigt kallar för lagar, faktiskt just bara rekommendationer. Inget du måste följa som levande man eller kvinna.

Hur funkar detta juridiskt

Brott av typen där du förfogat över din egendom, är inte brott om du inte erkänner att du är ditt namn och personnummer. Brott där du begått en lagöverträdelse mot en annan man och kvinna är fortfarande brott, i dessa lägen funkar inte detta. T ex misshandel, stöld eller skadat något.

Exempel på när detta funkar är skatteärenden, när du anordnar fest, när ni är många män och kvinnor samlade (aktuellt idag på många sätt), om du brukar droger, köper droger, odlar cannabis.

Flera engelska länder kallar det som går under ovanstående för Common Law, på svenska kanske det kan översättas till allmänna lagen.

Hur du gör praktiskt

Om en snut går intrång på dig, vill gå in i din lägenhet. Vill visitera dig. Vill beslagta något så måste du hålla språket på en nivå som gör att du inte av misstag råkar godkänna att du är ditt personnummer. En polis har inte rätt att bestämma över dig såvida du inte skadat någon annan eller någons egendom. Eller en man eller kvinna hävdar att du begått brott (skriftligt). Eller då kontrakt finns.

Börja med att fråga efter polisens namn, och begär att se på dennes legitimation. När du fått det gå vidare enligt nedan:

 1. ”Är jag din egendom”, svaret borde bli nej. Vägra svara på andra frågor innan du får dina besvarade. Bara tig i övrigt.
 2. ”Har du eller någon annan från ditt serviceföretag rätt att administrera över egendom utan rättighet?”, Svaret bör bli nej även här.
 3. ”Var finns kontraktet som visar att du eller annan man eller kvinna från det företag du arbetar för har jurisdiktion över mig eller min egendom?”
 4. Har ni ett verifierat hävdande från en annan man eller kvinna att jag orsakat fel eller skada?

Kräv därefter svar på dessa frågor på ett dokument med handskriven signatur som kan verifieras.

Se filmklipp, 15 min.

Denna kille beskriver hela situationen ganska bra, och det finns fler klipp där man får exakta instruktioner så att allt blir korrekt juridiskt, och jag rekommenderar verkligen att du sätter in lite grann. Även om du aldrig kommer praktisera upplägget så är synsättet väldigt bra och vettigt att börja ta till sig det, för det är faktiskt så att myndigheterna står till vår tjänst och inte tvärtom.

 

Det finns en serie klipp från samma skapare. Och det finns jättemycket info om hur Common Law funkar, både i Sverige och andra länder så detta är inget nytt egentligen, bara det att vi är SÅ inrotade i systemet att vi fastnat i det.

Skaparen ovan har också en webb där du kan hämta skriftliga instruktioner och mallar för vad du kan sätta upp för notis på t ex din dörr för att det ska bli en lagöverträdelse om en polis går in utan tillstånd! Länkar nedan…

Vidare läsning

 

Hoppas du har nytta av infon, och sprid gärna detta vidare – för det kan vara ett jävligt bra steg i att folket tar tillbaka den makt de ska ha.

 

2 Comments

 1. februari 21, 2022 at 23:04

  Ketåklet

  Stämmer helt ,min fader har pratat om det här i flera år, samma sak om du skulle ha en oregistrerat fordon i sverige och inte ANSÖKER om förarbevis så i praktiken skulle det funka likadant,samma med skulder från kronofogden dock ej statliga ,så länge du inte tar emot delgivningen så aktiveras inte skulden,och efter några år preskriberas dom men dom kommer försöka få dig att aktivera/godkänna skulden igen antagligen

 2. februari 8, 2022 at 23:04

  Henrik

  Jag tittade igenom filmen och vill verkligen veta mer.
  Tyvärr så finns inte någon länk till killen i klippet. Och efter mycket sökande så verkar det som om hans videor är borttagna från youtube. Vet du nåt sätt att kunna kolla på hans videor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *