förkylningstider,
Debatt, Nyheter

Jag måste erkänna att jag vart aningen orolig för ungefär ett år sedan när kineserna spred filmklippen där folk dog som flugor, och det gick ett par månader innan jag började inse att det är nog inte mer än en förkylning det handlar om. Jag följde redan i början både officiell information och tog också till mig information från källor som i de flesta sammanhang idag blir censurerade eller inte kommer till tals, och det har jag att tacka all den fritid vi har här ute.. vi jobbar ju liksom inte så vi har en hel del tid på oss att fundera på hur det ligger till med livet, med världen och filosoferar över det mesta. Inte sällan fett påtända, så det blir verkligen spridda ideér, de flesta heltokiga men ibland får vi till det.

Konspirationsteorier

Jag tänkte ta upp alla möjliga argument, vettiga såväl som konspirationsteorier. Läs dem med öppet sinne, jag är inte emot vaccin generellt men jag är starkt för droger och berusningsmedel så det är inte ren goja jag skriver! Vissa argument ser jag själv som… svåra att se en koppling till, men jag har med dem ändå tills vidare enligt ”ingen rök utan eld”-principen så får vi ju se sen. Jag tränade en gång mitt tålamod genom att lyssna på en som påstod att jorden är platt. Det var svårt. Jag ville egentligen skratta innan jag lyssnat men tänkte att jag ska ge mig själv en utmaning och seriöst höra vad mannen har för argument. Jag är tacksam för det, jag är rätt övertygad om att jorden är rund så han ändrade inte min uppfattning, men jag lärde mig att lyssna på folk som har befängda teorier och genom åren har jag lärt mig väldigt mycket från just det. Och ändrat uppfattning många gånger, om många saker. Så – är du en av dem som skrattar åt antivaxxers, eller tar för givet att vaccinet är bästa sättet att hålla dig frisk.. prova att nollställa dig och läs, och se om du lär dig något. Du behöver inte ändra dig!

Antivaxxer

Problemet idag är att så fort man öppnar munnen, och påpekar att det här vaccinet kanske inte är så bra, så kan folk bli förbannade. Det skiter väl egentligen jag i men jag skulle kunna sätta mitt liv på spel för att folk ska få säga vad de tycker. Och frihet överlag, och då menar jag mer än bara min rätt att få dra en lina i snoken när jag vill. Jag är själv inte emot vaccin, tvärtom. Men jag tror detta vaccinet är ren bullshit.

Det handlar om rädsla – inte ett virus

Du känner till placebo-effekten? toppen. Motsatsen heter nocebo och den är lika verkligen som den mer positiva placebo-effekten. Det betyder alltså att om du tror att du kommer bli sjuk eller har en viss sjukdom så löper du en viss risk att verkligen bli det, till skillnad från placebo där din positiva inställning och ett eventuellt piller du tror är ett läkemedel faktiskt gör dig friskt även om det är ett socker-piller. Så över tid blir folk förkylda, i vanliga fall inget allvarligt. Hostar lite och snorar lite, frisk på några dagar. Men denna gång, så finns det alltid ett visst antal som kommer gå in i rädsla, och oroa sig och det är då symptomen blir illa och kan leda till döden. Det är det som händer nu, tack vare den mediala uppståndelsen. Sedan fanns det antagligen ett virus i början, man-made eller inte, där allt började. Och det kanske finns än men det är inte i närheten av en pandemi, den har vi skapat själva.

Nya lagar och förslag

Har ni sett alla dessa lagar, och pandemilagen är bara en. Bakom kulisserna rullas det ut massor av olika kontroll-lagar som t ex ger polisen rätt av avlyssna dig ifall du kan ha umgåtts med någon som är misstänkt för brott, det där täcker typ in hela befolkningen. Vi har lagen om hemlig dataavläsning, du kan se den här. Lika många sjuka förslag ligger inne på riksdagen, t ex att snabbutbilda 10 000 nya poliser.

Polisstaten föds

Rullas ett kontrollsamhälle ut? Där du bevakas och kontrolleras, viruset var en perfekt anledning. Tror du att du kommer återfå din frihet, få festa och resa igen när du tagit ”ditt” vaccin? Glöm det – det blir nya tider, och det kan gå i flera riktningar men man kommer göra ett seriöst försök att rulla ut ett kontrollsamhälle, kanske inte alltför olikt den version du kan se i Hunger Games. Det kommer bli mer och mer övervakning, mer kontroll. Mindre frihet. Angiveri när grannen är ute utan munskydd. Generell fattigdom och svält kanske? Vill man dela upp och splittra befolkningen? De som styr brukar vilja söndra och härska så någonstans känns det som att den strategin används just nu.

 • Förslag hos Riksdagen – snabbutbilda 10 000 poliser, källa här. Hade viruset vart ”på allvar” hade man nog snabbutbildat 10 000 sjukvårdare istället, eller vad tror du?
 • Det görs även åtgärder till att komma åt vad som kallas ”desinformation”. Passar bra inför ett kontrollsamhälle.
 • Polisen i dialog med ett kinesiskt övervakningsbolag som erbjuder massövervakning och har algortimer för ansiktsigenkänning. Artikel här.
 • Att hålla avstånd är idealiskt för ansiktsigenkänning.
 • Munskyddet är en symbol för att du ska hålla käften och lyda.
 • Bill Gates är inte den som är känd för att utveckla något som skyddar mot virus, utan tvärtom, sedan kanske det går bättre denna gången men man har all rätt att vara skeptisk!
 • Vaccinet kan inte ha testats ordentligt, eftersom tid inte getts och det är dessutom alldeles för mycket stålar i spelet för att inte köra spelet hela vägen. Stora läkemedelsbolag har aldrig varit välgörare, det är stålar och makt det handlar om till skillnad från våra langar-polare som hjälper oss bli bänga med sjysta grejjer som de säljer till nästan inköpspris!
 • Vården gick på ”knäna” redan innan förkylningsstiderna. Men det har på sistone även sparkats folk från vården, och rutinerna har gjorts mer omständiga. Så ja, de har de säkert jobbigt, men det beror inte på någon påstådd pandemi.
 • Testerna som tas används för att boosta upp resultaten i antal ”fall”. Testerna tas ofta fler gånger, finns historier om sjuksköterskor som ombetts ta testet upp till 5 gånger på samma patient för att få ett positivt resultat. Allt är boostat, såväl fallen som dödsfallen. Söker man statistiken på antal döda så utmärker sig inte detta året, det skyller man på att ja det har ju vart färre som dött i trafiken osv eftersom man är hemma mera.
 • En journalist som inte har uppfattningen som mainstream rapporterar skulle inte få jobba kvar, som en som skriver i media måste du ligga i linje med att det finns ett livsfarligt virus och att alla  måste vaccinera sig med experiment-vaccinet.
 • Många försök att visa på botemedel mot viruset blev tystade, vet inte hur mycket sanning det är i det men det finns en serie läkare som har svårt att få sagt sina ord (censurerade på Youtube osv) faktiskt menar att det fanns bra mediciner. Big Pharma ville ha locket på!
 • Vi ligger i en tid då vi nyttjar sjukt mycket av jordens resurser, västvärlden har sugit ut andra delar av världen för att leva väl. Nu när det växer upp en ny medelklass, som vill konsumera lika hårt så vet makteliten att det inte går, det måste till ett nytt system och ett kontrollsamhälle är ett alternativ som de tror kan fungera. Blir man kanske impotent och steril av vaccinet?
 • Hur ligger det till med pengar, banker och världsekonomi. Funkar skuldsystemet eller måste det till en kris som ursäkt att skylla på. The great reset snackas det om. Det är väl ett ypperligt tillfälle?
 • Läs mer enligt World Economic Forum här https://www.weforum.org/great-reset/ eller hur det fritt tolkats på Wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Reset
 • 5G, och snabb uppkoppling är också en nyckel för att kunna ha drones och kameror och annan bevakning. 5G som många tar upp som konspirationsteori kan också påverka din kropp, positivt eller negativt. All energi kan påverka din kropp och det behöver inte vara farligt. Historiskt sett har man gjort misstag och skrattat åt att t ex radioaktivitet skulle vara farligt – tills folk började få cancer på 50-talet. Så att kasta bort en teori för att man vill peka finger och säga foliehatt för att man vill underhålla sig själv och locka skratt är rätt puckat. Bättre att säga ”jag vet inte”, när man faktiskt inte vet.

Läkare som varnar för just detta experiment-vaccin

Ganska bra film att se på för fakta om vaccinet, ifall det är experimentellt och om det verkligen behövs. Hon är inte någon ”antivaxxer” och det är inte jag heller men jag är lika övertygad som henne om att detta vaccinet ska man låta bli. Se den!

 

 

Ett annat klipp, ganska enkel att se på. Det finns faktafel och man behöver inte hålla med om allt men den pekar i rätt riktning kanske? Gjord av kvinnan bakom trueU.nu – Mia Engevik. Se filmen här.

 

Rainbow warriors

Så med detta, käre knarkar-vän, ber jag dig att avstå från att vaccinera dig mot denna förkylning. Inte för din egen skull, och inte för min, utan för framtidens skull. Därför att när kontrollsamhället faller, om det nu rullas ut, så behövs du. Och det är inte jag som säger det, utan indianbröderna. Nedan profetian som förutspår att sånna som du och jag ska bygga upp världen, och då är det bättre att du inte har detta vaccin i dig, jag lovar!

The rainbow prophecy

When the earth is ravaged and the animals are dying, a new tribe of people shall come unto the earth from many colors, classes, creeds, and who by their actions and deeds shall make the earth green again. They will be known as Warriors of the Rainbow.

 

Jag kan ha fel

Jag har ofta fel, och det vore bäst om jag hade fel även denna gång och att vaccinet är skitbra. Men bara minsta misstanke till att det är en agenda bakom är skäl nog att tänka till några extra gånger och försöka få perspektiv på frågan.

4 Comments

 1. mars 17, 2021 at 22:54

  Fritz

  Även ifall jag vill adressera alla punkter i den här artikeln så kommer jag hålla mig till det jag har branchkunskap inom.

  Det finns definitivt problem med vissa saker som sker inom polisen, dock så är saker som AI väldigt populära just nu och det är bara logiskt att det finns en stor dialog inom polisen att använda dessa metoder. Det kommer likt andra saker normaliseras och etiska överväganden kommer göras.

  5G-strålning består bara av elektromagnetiskt tryck, och även ifall 5G är ”nytt” bygger det på existerande teknologi som det gjorts mycket forskning på.

  Har ett flertal kontakter inom vården och har inte sett någon indikation på att dom skulle vara engagerade inom någon sorts konspiration. Sagda kontakter sliter för övrigt väldigt hårt just nu.

  Att 10 000 poliser är antagligen till följd av förortsoroligheterna vi alla vid det här laget blivit medvetna om, detta förslag och diskussionen kring det skedde innan vi visste att Covid skulle ens skulle nå Sverige. Sen ifall man vill förutsätta att den allmänt hatade regeringen i Kina höll viruset och gav kontaktländer tid att reagera innan engagerar är man på en ganska djup konspirationsnivå som involverar alldeles för mycket människor för att hålla tätt – helt enkelt inte så logiskt.

 2. februari 19, 2021 at 05:26

  Magnus

  Har förbjudit min son på 17 år att ta vaccinet.
  När nästan alla är riktigt rädda i vårt samhälle sker inga kloka saker och det vet de som kokat ihop den här soppan.
  Rädda livsoerfarna
  människor som nästan aldrig vet vad de pratar om för att de aldrig vågat vara med om något tycker jag personligen inte man ska lyssna särskilt mycket på och definitivt inte ta rygg på.
  Ogillar även avgifterna ifrån sek till btc, local btc till electrum till fs 40% idag helt galet.
  Har du ngt tips så pls.

  Som de säger i Amazonas pura pura medicina, de e grejer det.

 3. januari 31, 2021 at 17:01

  Luffarn

  Tackar för berömmet Jimmy. 🙂

  Om du med filerna menar klippen som ligger inbäddade så finns den första här https://www.bitchute.com/embed/Kj2LfFVoAexp/ den andra ligger det länk till i inlägget.

 4. januari 31, 2021 at 12:50

  Jimmy håkansson

  Jag tycker du är en rolig och underhållande person, och som sist men inte minst oxå verkar ha en enastående känsla och förnuft som i slutändan resulterar i klokrena antaganden o slutsatser, och du har nu en trogen läsare i mig, ser att filerna är borta, stoppade?!? ”i övrigt är jag i överensstämmelse med dig,agenda 2030 ska ju genomföras där sverige (löven)ska gå i bräschen..??HA DET

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *