BTC, Monero,
Kryptovaluta

En enkel steg-för-steg guide till att använda Infinity Exchanger för att växla mellan t ex Bitcoin och Monero.

Först, låt oss kika på interfacet. Det är ganska enkelt och cleant, gjort av en kodare så design mässigt skulle det kunna få ett lyft – men det är int3 det viktiga här – utan det att det funkar, att du får en bra kurs, och att du får din valuta tryggt, säkert och anonymt.

Så här ser första steget i växlingen ut.

Komma igång med Infinity Exchanger

Låt oss börja med rubrikerna! ”CONVERT FROM” till vänster betyder “VÄXLA FRÅN”. alltså om du ska växla från BTC till ETH så låter du det stå BTC där. Det går i detta system att växla till flera typer av krypto på samma gång, men låt oss hålla det enkelt till att börja med. Vill du ha Monero, XMR, så ska det i fältet “TO COIN” stå MONERO (XMR).

I “Refund Address” anger du din egna BTC adress, för i det fall något går fel eller timar ut av någon anledning så får du tillbaka dina BTC! Och det tycker ju de flesta är ganska viktigt…

I “Withdraw address” anger du den adress du ska TA EMOT dina nya kryptocoins på. I fallet XMR kan det vara din egna adress hämtad från din lokala Monero plånbok, men det kan såklart även vara en annan Monero som du har kontroll över.

Skulle du gå på avancerad växling, och ta emot valutan i olika krypto så säkerställ att summan är 100% – rekommenderar dock inte detta innan du har stenkoll. Infinity är dock ganska ensamma om att ha denna funktion, och nyttan är uppenbar för den som hanterar större belopp. Men varken vi eller de flesta av våra läsare tillhör nog tyvärr inte den kategorin.

I bilden har vi tre fält (man kan ha max 10) som kan användas oberoende. Detta gör att vi kan växla direkt till olika adresser och kryptovalutor samtidigt, det är faktiskt unikt för just Infinity.

 

 

Adressen till plånboken du ska skicka till finns längst ner, även information om det lägsta och högsta beloppet som du kan skicka, kolla av detta innan du skickar. Texten markerad i vitt visar att systemet väntar på en inkommande insättning, samt meddelar att detta är en återanvändbar plånboks adress, vilket innebär att insättningar till plånboken som du fått kan göras upprepade gånger.

Efter att ha skickat pengar och fått en bekräftelse för transaktionen, kommer en tabell med data om din växling att visas längst ner:

 

Den innehåller information om transaktioner, mottagna belopp och växlingsprocessens status, den här tabellen raderas inom två dagar från det att den visats för första gången.

Fungerande länk till Infinity Exchanger finns på darkweb.wtf eller gå direkt till https://exchanger.infinity.taxi/ där en lista med aktuella länkar visas.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *