Posts Tagged 2C-B

2C-B – en rolig drog

2C-B – en rolig drog

Har du testat 2C-B?

2C-B är en ENKEL drog, den passar faktiskt alla. I lagom doser är effekten rätt light och för en person som aldrig tidigare provat annat än alkohol men som är nyfiken på vad det finns mer här i livet än fylla och baksmälla kan det vara den perfekta inkörsporten till himmelriket.

Alla har hört talas om MDMA och LSD. Men det finns ett annat populärt psyko-aktivt ämne som har bott i skuggorna sedan 1980 -talet. Detta ämne kallas 2C-B.

Effekterna av 2C-B beskrivs ofta som en mittpunkt mellan de empatogena effekterna av MDMA och de hallucinogena effekterna av LSD.

2C-B uppfanns 1974 av Alexander Shulgin – gudfadern till MDMA och över 200 andra psykoaktiva substanser. Av alla nya droger som Shulgin upptäckte så var 2C-B hans personliga favorit.

Effekterna av 2C-B är vanligtvis empatogena vid lägre doser. Höjd sinnesstämning, känsla av samhörighet och ökad social förmåga. Vid högre doser beskrivs det är mer psykedeliskt i effekten.

2C-B finns vanligtvis i antingen piller eller pulverform. Piller är i allmänhet underdoserade, dvs. Ett piller som annonseras som 25 mg är mer benägna att vara i 8-14mg-intervallet. Pulver är bättre (generellt sett) om du kan komma över det, även om det är något av ett sällsynt fynd.
Vi kan här rekommendera LappLisas som säljer helt rent 2C-B pulver i HBr form som både går bra att snorta och ta oralt.

Vill du ha rent 2cb så rekommenderar vi Lapplisas butik, du hittar henne på Archetyp Market på darknet (bästa alternativet) men även på egen webbplats här Lapplisas.info

Här i Uddebo anser vi nämligen att knark är just en del av himmelriket, vi gillar inte knark. Verkligen inte… har upprepade gånger blivit förbannad på folk som påstår att jag tycker om knark, eller gillar knark.

Vi gillar inte knark. Vi älskar knark!

Köpa 2C-B kan vara klurigt på “gatan” eller på festen. De kommer oftast i piller och vanligen blandade med lite andra substanser, och det behöver inte vara helt fel.

 

OBS NOTERA: Lapplisas har ny webb adress, tidigare lapplisas.shop når du på nya lapplisas.info.

NOTERA OCKSÅ 2023-01-02: Lapplisas har återigen bra 2C-B i lager! Vi rekommenderar denne vendor med handen på hjärtat!

 

Dosering 2C-B

Har du fått tag i en tablett så kan det variera ganska mycket i mängden 2C-B den innehåller, allt från knappt 10 mg upp till enstaka som har haft 40 mg.

Tabletter är nästan alltid är underdoserade! De säljs oftast som 20 – 30 mg men ligger på mellan 8 – 14 mg.

 Exempel på Labbrapport: https://www.drugsdata.org/search.php?substance1=2

Och nedan flera labbtester för olika 2c-B tabletter som sålts  eller just nu säljs i Sverige.

2C-B piller tryckta Zelda och Tingle

Funkar inte Tingle länken så kan man söka från startsidan. Och överlag är drugsdata.org en bra sida att kolla upp batcher av tabletter… spara den länken!

2C-B tabletter – Wolf, Goomba, NASA

Och lite mera info i trådar på Reddit om underdoserade 2C-B piller

Ingen som ens kommer över 14 mg. Snittvärded ligger nånstans på drygt 10 mg per tablett enligt vår vän som kan 2C-B väldigt bra.Info som kan va bra för dig att ha i åtanke när du köper rent 2C-B pulver som faktiskt vissa svenska langare just nu säljer, t ex Lapplisas.

Även om en överdosering på 2C-B inte har fysiskt farlig, så för de som tror de tagit 40 mg förut (2x20mg tabletter) men egentligen snarare tagit 15 – 25 mg. Det kan bli en stor skilland i förväntad trip 🙂

2C-B blir också allt populärare, mycket på grund av nya innedrogen Tucibi, ett rosa pulver som vi skrivit om här.

2C-B pulver

Har du fått tag i rent pulver? Ta fram 20mg till att börja med.. för alldel går det att snorta men jag tror de flesta tycker att ruset blir lite bättre om man sväljer det. Ska du svälja så höj dosen en aning. Sikta på 30mg. Förövrigt alltid så med droger nästan, i näsan aningen mindre dos, i magen aningen större. Dito i magen sitter effekten i lite längre, tar också längre tid innan det verkar. I näsan går det fortare, och lämnar också kroppen tidigare, därav de mindre doserna där. I regel är det också snällare mot kroppen att svälja knark men ibland vill man ju bara att det ska hända DIREKT! 🙂

Snorta eller svälja rent 2C-B pulver?

Snortar du, så var beredd! Det svider som attan.. men det kan vara värt det. Ruset kommer fortare, blir något intesivare men också lite kortvarigare.

Sväljer du så kan de ta upp till över en timma innan effekten kommer, och den sitter i längre än om du tar i snoken.

Ingen våg? Inga problem med 2C-B eftersom dosen aldrig kan bli en överdos.. han som ”uppfann” 2C-B hade en kompis i labbet som fick i sig 10 gånger rekommenderare max dosen och det var inte ens i närheten av farligt. Men är du ovan vid vad en liten lina är, titta på bilden nedan så ser du linor på ca 50mg. Så lägg upp lite mindre än nedan alltså…

Effekt 2C-B

Effekten av 2C-B är som tidigare sagt light, som en lätt fylla på alkohol men lägg till en lätt känsla i kroppen, lite högre närvaro i nuet och en känsla av glädje. Inget oväntat händer på 2C-B men ändå kan färger upplevas lite vackrare och intensivare och tillvaron kan kännas lite glädjefullare. Faktiskt en perfekt nybörjardrog!

Kombinera med MDMA

Redan van vid knark? Eller testa lite smått.. kombinera 2C-B med lite MDMA är riktigt trevligt, faktiskt också grunden till drogen som kallas Tucibi.

(Mannen på bilden har inte provat 2C-B)

 

 

Han som uppfann 2C-B

Som många av våra andra härliga droger så var det Alexander Shulgin som först “kom på” att man kunde bli bäng på 2C-B. Alexander Shulgin var en kemist som jobbade mycket tillsammans med sin fru Ann Shulgin. Han tog fram en hel drös med olika substanser i sina labb, den mest kända kanske MDMA eller Ecstasy. Han provade alltid på sig själv och blev 88 år. Just 2c-b lyckades han syntetisera år 1974. Han höll på i över 50 år i olika labb med att experimentera fram olika knarksorter, ibland fick han razzia men samtidigt var han den enda riktiga expert inom detta området i hela världen så myndigheterna var alltid tvungna att se mellan fingrarna på hans arbete. Alex Shulgin skrev också böcker, där exakta recept på hur man gör alla dessa finns.. de heter TIHKAL och PIHKAL, den ena för den mer uppiggande klassen av droger – den andra för mer psykedeliska.. även om de överlappar varandra ganska mycket.

(Mannen på bilden har provat 2C-B)

 

För dig som tröttnat på alkohol…

Men inte provat droger.

Alltså, beställ lite 2C-B, gör det med en kompis så ni är två eller fler som ska testa. 2C-B är så snällt mot kroppen och ger heller ingen avtändning, det finns absolut inget att vara rädd för. Det gör det för all del inte med några droger men ändå förstår jag att man har så stor respekt för LSD att man avvaktar, eller dra tjack kanske kan kännas för pundigt. De flesta andra droger sitter också i längre, och enstaka skräckhistorier finns om de flesta… men 2C-B, drogen utan avtändning, man kan inte bli beroende, och den släpper kropp och sinne i harmoni. Testa, ta din biljett till himmelriket och prova 2C-B!

Hur starkt är 2C-B jämfört med andra psykedelika?

Intensiteten av 2C-B stiger gradvis beroende på doseringen.

Ju högre dos – desto mer psykedeliskt blir det. En dos på 35 mg är en ganska potent psykedelisk dos, och högre doser uppemot 50 mg kan bli djupt psykedeliska och även framkalla Out-Of-Body upplevelser.

2C-B jämfört med LSD

2C-B jämförs ofta med effekterna av LSD eftersom det visuella kan påminna om varandra, som t ex att man ser ljus sken och upptäcker geometriska mönster och objekt kan ses som att de smälter ihop litegranna. 2C-B är dock nästan alltid lite gladare, med mer eufori än LSD även om det sistnämnda också normalt sett har en glädjehöjande effekt.

2C-B vs. MDMA

2C-B används ofta som ett alternativ till MDMA och ecstacy på festivaler och fester, lägre doser av 2C-B kan påminna ganska mycket om effekterna av bra MDMA.

Både MDMA och 2C-B ger en euforisk känsla. Förhöjd uplevelse vid beröring och musik känns mer levande och njutningsfullt.

Ju högre dos 2C-B du tar desto mer gör effekten över till att bli mer psykedelisk istället för att likna MDMA. Riktigt höga doser på offentliga platser kan tom bli aningen obekvämt om man inte är van eller beredd.

En fördel jämfört mot MDMA är att det är betydligt lättare att somna efteråt.

2C-B vs. Meskalin

De flesta vana 2C-B’are tycker att effekten är att jämföra med LSD+MDMA, men en korrektare jämförelse kan nog vara Meskalin.. och det var faktiskt Meskalin-molekylen som var den som inspirerade till syntetiseringen av hela 2C-X klassen av droger (ja det finns många spännande här).

2C-B är mer stimulerande än meskalin, och något mindre filosofisk om man säger så. På meskalin kan man roas ganska mycket av att fundera över livets mening och vad man vill uppnå (också mycket givande om man vill växa som individ – vi Luffarn rekommenderar att man provar så många olika droger man kan, fast med försiktighet såklart).

Både 2C-B och meskalin är lätta och enkla psykedelika som lämpar sig för nybörjare som vill lära sig att knarka.

Nedan bilder på härliga ungdomar som provat 2C-B. Du kan själv se hur lyckliga de är.. vill inte du också vara lycklig? Du kan bli det, du behöver bara skaffa lite 2C-B!

Nedan 6 personer har tagit 2C-B…

Vänta inte, bestäm dig idag för att testa 2C-B

Nexus-flippning – 2C-B + mdma som kombo

Ja, just det! Det går bra att kombinera 2C-B och MDMA, och det kan vara superskönt att ta när ett MDMA rus börjar släppa för att slippa den där downen som annars ibland kommer.

Vill du ha rent 2cb så rekommenderar vi Lapplisas butik, du hittar henne på Archetyp Market på darknet (bästa alternativet) men även på egen webbplats här Lapplisas.info

Tucibi eller rosa kokain med 2C-B

Tucibi eller rosa kokain med 2C-B

Det var längesedan man fick vara med om när en ny drog slingrar sig in på marknaden sakta men bestämt. Men nu är det dags, och vi känner igen tecknen på att detta blir stort, detta kommer ta nöjes-knarkarna med storm. Den nya trend droger är fortfarande inte välkänd i Sverige men den är redan ganska populär i Spanien, Ibiza, Berlin. Det är egentligen inte en ny drog, utan en mix av flera.

Rosa kokain ”La Rosa”

Drogen kallas Tucibi, La Rosa eller Rosa kokain. Ibland Tussi eller Erox, Nexus.. ja kärt barn får många namn. Det är ett rosa pulver, ingrediensen som är viktigast är 2C-B. Därefter vart det lite oklart men MDMA, Koffein, kokain och ketamin brukar kunna ingå, för det fuskas tydligen mycket med denna substans och det händer att det inte finns 2C-B alls – bästa är att testa med drog-tester för att vara säker.

Tu-Ci-Bi kommer från Mexico

Blandningen ”uppfanns” i Mexico, därav heter det Tu-Ci-Bi som är en förspanskning av 2C-B.

Men 2C-B har vi tack vare den store Shulgin

Ursprungligen var det Alexander Shulgin som var först med att syntetisera 2C-B i början av 70-talet. På 80- och 90-talet kunde det vara 2C-B i Ecstacy, mot slutet av 90-talet klassades 2C-B som narkotika i många länder och substansen blev då mer sällsynt.

Men drogen återuppstår

Efter millenieskiftet började 2C-B bli populärt igen, det var i Mexicos nattliv den tog fart som partydrog. Ett par år senare uppmärksammades 2C-B av en kokain-grossist från Colombia, som gillade drogen och importerade ett lass till sitt hemland. Kort därpå så blandar en annan drogälskande Colombian ihop sin egna mix med 2C-B och ladd och några droger till, denne man blir senare känd som ”Alejo Tusibi”. Han fick lite strul med de Colombianska drog-kartellerna, och fick fly ett par gånger, först från Medellin, han stack till Cali med blev även där utkastad av den lokala kokain-baronen. Han hamnade i Bogota och började sälja sin Tucibi-mix där istället, men blev kidnappad av mafian i Bogota och pressad till att avslöja sitt recept på Tucibi.

Sr Urdinola

Den måttligt kände mafioson Urdinola tog över Alejos business. Urdinola blev inte heller långvarig – men tack vare detta är Colombia den största producenten av 2C-B och exporterar mycket till hela världen och mycket går till Europa, Tyskland är nog förnärvarande största konsumenten av Tucibi.

 

 

Psykedeliskt amfetamin

2C-B (2,5-dimethoxy-4-bromophenethylamine) är en fenetylamin, d v s amfetamin-liknande, den tillhör alltså samma fina familj som tjacket.

2C-B kickar in något långsammare än andra droger. Bra över 1 timma är inte ovanligt innan man känner något. Vissa säger att de tagit upp mot 2 timmar också. Effekten sitter i omkring 6 timmar men det kan också variera upp och ned någon timma. Vanligtvis tar man 2C-B oralt, men det kan också rökas eller snortas.

Dosering för rent 2C-B

  • 10 milligram är en liten dos.
  • 20 milligram är medelstark och kanske lagom.
  • 25 milligram och upp mot 40 är stark dos.

Shulgin berättade att hans hjälpreda en gång hade fått i sig 100 milligram 2C-B oralt av misstag, men klarade sig utan men.

Rosa pulver

Tucibi, det rosa pulvret då, är inte samma sak som 2C-B. Tucibi är mixen av olika substanser som förhöjer varandra och tillsammans skapar ett trevligt rus. Men för den som vill prova 2C-B enbart går det såklart alldeles utmärkt!

Tucibi har blivit lite stämplad som lyx-drog. Lite oförtjänt tycker jag, men det var nog för att i Colombia var det bara de som hade det lite bättre ställt som kunde köpa den.

Kombinationen 2C-B med MDMA användes faktiskt till parterapi innan det blev klassat som narkotika. Mycket effektivt enligt läkarna, synd att de ska hålla på och försöka förbjuda så många fina substanser som fler lära sig av och glädjas över.

I Afrika använde man ett tag 2C-B i ceremonier istället för traditionella växtextrakten, se nedan fakta-ruta

2C-B was used as entheogen by the SangomaNyanga, and Amagqirha people in place of their traditional plants; they refer to the chemical as Ubulawu Nomathotholo, which roughly translates to ”Medicine of the Singing Ancestors”.

Källa: http://www.tacethno.com/info/2cb/2cbhistory.html#South%20Africa

Du kan läsa mer om 2C-B på Erowid.

Jag petar in några exempel på Tucibi som ligger uppe till salu nedan med vendorns text och allt.

LosPutasNarcos3 annons på Tussi

– Detta är en lyxdrog och är högst på listan när det gäller party droger för dom som anser sig ha ”finare klass”. Populärast är den i Marbella, Ibiza och Amsterdam och som sakta börjat sprida sig över hela världen. Vi är ensamma om att ha just denna höga kvalité!

– ”La Rosa” eller ”Tusi” som den heter i Spanien eller som vi själva kallar den, ”Hallon-Tussie”, är det autentiska rosa pulveret som bokstavligen smakar hallon och denna variant kommer direkt från första ledet i Spanien. Inga mellan händer!

– Autentiska ”LA Rosa” eller ”Tusi”(tussie/2c-b) som dom kallar det i spanien, framförallt Marbella och Ibiza, där denna drog blivit den nya partydrogen för festeliten. Helt klart en av dom absolut mest populäraste partydrogerna i Spanien idag!

– Denna variant är den lyxigaste som finns på marknaden i Spanien och man betalar 100 euro för 1 gram där för denna kvalité (från en bra kontakt). Har man ingen bra kontakt där borta så är det med största sannorlikhet att man får en utbankad variant (med gud vet vad). Denna orörda och fina produkt finns det endast 30gram utav denna runda, då vi ville testa svenska marknadens reaktion innan vi tar in mer. Så se till att passa på att testa!

– Smakar bokstavligen Hallon, ger en helt fantastiskt euforiskt rus där du får den härligaste lyckokänslan och samtidigt det lilla sköna extra glowet som lyser upp allt vissuellt.

– Eftersom vi är nya så håller vi våra priser lite lägre i början. Så passa gärna på att testa våra produkter. Allt vi säljer är av högsta kvalité.

– La Rosa sprider sig sakta över Europa. Tillverkad i Colombia där den kallas för ”la cocaina rosa”, dock har det ingenting med kokain att göra! La rosa eller 2c-b pulvret ska absolut inte innehålla kokain. Inte heller 2c-b tabletter för dem delen. Är det kola är i din tussie så är det garanterat någon hemma kock som försökt sig på någon egen häxblandning utan riktig kunskap. Så var försiktiga och välj med omsorg!

– Dosering: Börja med att pulverisera 20mg och sedan snorta i näsan. Upprepa samma dosering tills du uppnår önskad effekt. Vänta dock 15-20 minuter mellan varje streck eftersom det kan ta upp mot 20 minuter innan det börjar verka ordentligt. Men detta är givetvis från person till person, men vänta iallfall gärna runt 20 minuter emellan varje dos.

OBS! VIKTIGT! FÖRSÄKRA DIG OM ATT: Hålla produkten utom räckhåll från barn, ungdomar och husdjur! Ta ditt moraliska ansvar eller välj en annan säljare tack! I all välmening!

Bless!

 

PhatJoes Tusi

Nu har den sällsynta Tucibi äntligen kommit!

Holländskt Tucibi AKA Pink C högsta kvalite som finns ute just nu!

En euphoris känsla du aldrig stött på förut, något helt nytt på marknaden. Endast för dig som vill nå nya nivår av euphoria, Detta har allt i ett vi pratar resegaranti!!

Inget mer sagt än den kommer tala för sig själv!!

ANALYSIS REPORT

Item – Substance Tusibí

Date of purchase 2021-12-30

SAMPLE INFORMATION

Sample ID *****

Type of analysis Quantitative

Qualitative analysis instruments GC-MS LC-MS HPLC-DAD

Date of Analysis Fri Feb 11 2022

 

RESULT:

  • Cocaine HCL 7 %
  • MDMA 42 %
  • Caffeine 7 %
  • Ketamine 26 %
  • 2C-B 10%

Vi är dem enda i norden med större mängd Hör av er så kan vi diskutera vidare!

**OBS**

**Holländska kockens recept, ”Kokain” ”MDMA” ”Ketamin” ”Liten Touch Utav 2CB” ”Rosa Cellulosa”

 

 

Drugify’s Tucibi

Tucibi ger effekt likt MDMA. Dess rus är starkt och ger mycket positiva känslor i kroppen.

Du blir en kung på att dansa, festa och som ett riktigt kåt tjack så blir du ett djur i sängen med.

Tucibi har fysiska och psykiska biverkningar. Små doser orsakar sensorisk förstärkning. Det betyder att allt som sinnena uppfattar förhöjs och intensifieras. Vi ser följande effekter med högre doser:

* Se ojämnheter eller glans i föremål.

* Vill skratta, liksom en tendens till djupare ”magskratt”.

* Känner sig särskilt smart och uppfattar ljud bättre.

* Mer medveten än vanligt om din kropp.

Rekommenderad dos 15-25 mg

Finns nu för sample!