Posts Tagged Ketamin

Bästa kranen för partyknark

Bästa kranen för partyknark

Här kommer del II i vår serie säkra kort, d v s säkra kranar. Denna gången handlar det om partydroger och om vendorn som kallar sig GottOchBlandat.

GottOchBlandat

GottOchBlandat har sålt grejjer i hur många år som helst och varit en stabil kran för oss under snart 5 års tid. Alltid leverans, alltid rätt mängd, helt ok stealth och vi har aldrig haft klagomål på kvalitet. Särskilt för några år sedan var det stora problem med att få bra ketamin hem på lådan, men det gick alltid att vända sig till GoB och man visste att deras keta höll godkänd kvalitet. Jag säger godkänd, för det finns bättre.. men när vi beställde av säkert 10 andra och varje av dem var en besvikelse var GoB vår räddare i nöden med helt godkänd produkt.

När det kommer till annat partyknark, E, MDMA, ladd så kan man också alltid lita på GoB. De har alltid legat på övre skiktet i kvalitet. Det, tillsammans med att det är ytterst sällsynt med vendors som år ut och år in levererar lika stabilt gör GottOchBlandat till en av våra största favoriter, ett säkert kort helt enkelt.

Toplistad på Archetyp

GottOchBlandat är topplistad vendor på marknaden Archetyp, d v s den vendor som hanterat flest ordrar sedan marknaden startade för nu drygt 3 år sedan. Exakt hur många ordrar det handlar om kan vi bara spekulera i, men många nöjda kunder har de levererat. Nedan syns de först, bland några andra av de stora…

 

Betyg från andra knarkare

GoB har gott betyg, och snittar på 4.92 i betyg just nu, på en skala från 1 – 5. Det är riktigt bra, att notera angående betyg överlag på marknader är dock att de drar upp ganska högt.  Köpare är ofta snälla mot sina kranar och sätter goda betyg för att hålla sig väl med dem. Hur som helst… 4.92 är skitbra i vilket fall!

 

Några av recensionerna de har fått…

 

 

Hur hittar vi GottOchBlandat?

GoB finns på Archetyp Market och flugsvamp 4. Notera att det cirkulerat en falsk vendorshop i GoBs namn, de har numera ingen närvaro alls på clearnet…

OBS! Viktigt meddelande! Vi är endast aktiva på Flugsvamp 4 och Archetyp. Vi har inga clearnet-shoppar eller liknande. Om ni beställer av ”oss” från annat håll kommer ni bli scammade! OBS!

– Ovan från GottOchBlandats profil info på Archetyp.

 

GottOchBlandat har en profil på Guldkran.com, kika här .

Vad har GoB i sortimentet?

Just nu har de annonser live på nedan grejjer…

  • Hasch: Liverpool
  • Ketamin: S-Isomer, R-Isomer, Racemic, Keta-ROCKS
  • 2C-B: ZELDA 20 mg
  • MDMA-kristaller
  • Ecstacy: CERBERUS 300 mg, REAPERS 350 mg
  • LSD: GNOME 250 ug, BRAIN EATERS 250 ug
  • Kokain: ”1011”
  • Amfetamin
  • 3-CMC

Lite bilder från Archetyp Market på vad de tar för grejjerna…

 

Såhär skriver GottOchBlandat om sig själva på Archetyp

Hej livsnjutare runt om i långa landet lagom!

GottochBlandat är här för att bidra till att ni ska få så bra produkter som möjligt med snabba utskick. Vi strävar alltid efter att hålla högsta kvalité men om vi mot förmodan har något som inte är top notch så kommer vi ärligt säga det och justera priset därefter – vi vill ha nöjda återkommande kunder!

Vi har flera års erfarenhet av att sälja på darkweb på olika marknader, främst Flugsvamp 3.0 så vi vet vad vi sysslar med.

Kommer att svara på eventuella frågor så fort som möjligt efter bästa förmåga! Om någon vill göra någon specialbeställning som ej finns listad (bulk eller dylikt) så är det bara att skicka oss ett meddelande och så tar vi det därifrån.

Vi postar alla dagar förrutom fredagar och lördagar. Kommer din order in innan kl 07:00 dessa dagar så skickas det garanterat samma dag!

Vi skickar endast paket inrikes, till vuxna människor (18år+). Har vi markerat ett paket som skickat så är det med all säkerhet skickat och vi reshippar alltså inte. Allt trippelkollas innan utskick och inventering av lager sker dagligen för att se till att allt som ska skickas verkligen kommer ut.

Vi har tidigare försökt vara tillmötesgående och reshippa i vissa fall men kommer hädanefter inte acceptera reships/refunds då folk utnyttjar det och sätter i system att försöka blåsa oss. Visst kan det hända att brev försvinner men chanserna för det är extremt små. Vi tar inget ansvar för vad som händer efter det är lagt på lådan. Alla dispyter kommer gå till admin som får avgöra.

Ta hand om er och var försiktiga!

 

Så, söker du partyknark, och kanske särskilt ketamin och inte vill bli besviken. Kolla med GottOchBlandat. 🙂

Intervju med ketamin-älskarn

Intervju med ketamin-älskarn
Vi intervjuar Kilen, en känd proffs-narkoman som varit med på darknet-markinaderna sedan lång tid tillbaka och gjort sig för sina fina tips och goda råd. Kilen är en ketamin-fantast och det är därifrån vi utgår med denna intervju.

 

 

Kilen älskar Ketaminet

Precis som vi…

 

Vem är Kilen egentligen?

 

Namnet kom jag på själv när jag skulle registrera mig på flugsvamp första gången eftersom jag behövde ett alias och då tänkte jag att jag skulle klämma in mig i gemenskapen som en kil helt enkelt.
Jag skulle väl säga att jag är en person med extra insikt och erfarenheter av ketamin. I min ungdom så blev en trafikolycka vägen till ett liv med kronisk smärta och medicinering. Tyvärr tog det väldigt lång tid att inse sjukvårdens begränsade kunskap, förmåga och vilja att faktiskt göra något som fungerade.
När jag tänker tillbaka så var jag nog runt 50 när jag själv började läsa på och insåg att allt inte var ”svart eller vitt” kring droger och att samhällets syn eller definitionen av ”knark” bara handlar om hur det används eller vem som sagt vad som är ok. Morfin som skrivs ut av läkare är inte knark men om man själv ger det till någon kompis som har ont, då är det en olaglig drog. Plötsligt blir den nedsvärtade cannabisen en accepterad medicin i västvärlden och till och med lagligt på vissa ställen för rekreation. Jag började att testa lite olika droger och kom fram till att Ketamin var en helt fantastisk lösning för mig och mina problem. Jag kunde vara smärtfri ibland och blev dessutom en bättre människa mentalt på köpet!
Nu är man bara en helt vanlig gammal gubbe som har en helt annan liberal syn på droger.
Har du något att säga till de som är rädda och skeptiska för att prova första gången?

 

Först och främst ska man alltid läsa på lite och skaffa sig kunskaper, oavsett vad man pratar om.
När det gäller ketamin så behöver man inte vara mer rädd än andra droger utan bara vara medveten om att ketamin är en dissociativ/hallucinogen drog som kan ge skumma upplevelser och att det är normalt att bli lite ”skev” i sinnet under ruset. Detta är positivt eftersom man får en annan syn på världen. Saker som tidigare varit ”omöjliga”, pga din egna hjärnas begränsningar, blir plötsligt logiska för att man ser det ur ett helt nytt perspektiv. Lite som att vidga sina vyer eller öppna ”det tredje ögat” som spirituella människor kanske skulle kalla det.

 

Vilka biverkningar har keta?

 

Ketamin påverkar levern (som allt annat man stoppar i sig) men särskilt urinblåsan vid större intag och långvarig användning. Då pratar vi om regelbundet användande typ dagligen och under flera veckor, månader och år.
I övrigt är ketamin faktiskt en ganska snäll drog jämfört med opiater och centralstimulerande preparat, där ketaminet inte alls är lika skadligt, beroendeframkallande och det är sällsynt med dödsfall eftersom lite överdosering resulterar i att man somnar en stund. Det är trots allt bara ett narkosmedel i grund och botten.

 

Hur tar du ketat, i vätskeform eller pulver?

Alltid som vätska injecerat i lårmuskeln! Jag förstår att andra kanske inte har möjligheten eller ens vill göra detta, men dels är det lättare att hålla koll på dosering och att dra det i näsan känns lite bortkastat eftersom ketamin inte tas upp lika effektivt i kroppen på det sättet.
Det skulle vara som att man tankar bilen för 1000kr men bara fyller 500kr i tanken och sedan spolar man ut resten på marken.

 

Vilka olika sorter finns, skillnad på S och R osv? Vilken skillnad i upplevelse på sorterna?

 

Skillnaden är den kemiska sammanstättningen av varianterna. Man brukar pundigt och glatt säga att S är för att ”flumma” och R är för ”party”, men det är inte så enkelt.
Rent kliniskt så har ”S” mer smärtlindrande egenskaper och används normalt för narkos medan ”R” ger en mer antidepressiv effekt.
På frågan om upplevelse så är det väl lättare att ramla omkull på S jämfört med R, som i sin tur kanske fungerar bättre om man vill vara bland folk men jag skulle nog säga att mycket R ger ungefär samma effekter som S. Därför har det blivit populärt att blanda sorterna, som då fått namnet ”Race Mix”. Alltså en blandning av S och R.
Personligen så föredrar jag S då den ger bättre smärtlindring samt eftersom jag inte vill eller behöver vara bland folk när jag medicinerar mig.

 

Vissa langare brukar säga att de har “shards” eller “needles”, vad betyder det?

 

Industriellt tillverkas ketaminet i vätskeform eftersom det används till största delen för narkos via injektion.
Som drog är det väl så att de flesta brukare drar detta i näsan och det blir såklart lättare att transportera om man torkar bort vätskan så att substansen blir i fast form. Här går åsikter, erfarenheter och påståenden isär men olika processer för att få bort vätskan sägs alltså ge olika form på det fasta ämnet.
Jag själv har bara sett ”straws/needles” som resultat vid torkning av äkta ketamin, alltså små avlånga kristaller.
När det är i formen som ”stenar”,”socker” eller ”pulver” blir jag alltid skeptisk då dessa varianter i princip aldrig gett mig några bra erfarenheter. Jag vill dock påpeka att utseendet inte betyder det ena eller det andra men jag har sett mycket varianter av substanser där effekten påminner om Ketamin och som har annan form. Folk blir bänga och tror direkt att de fått tag i något slags superketa.

 

Vi upplever att ketat skiljer sig i kvaliteten jämfört med för 10 år sedan, vad känner du?

 

I grund och botten så har ju inte kvaliteten på den riktiga industriella tillverkningen ändrats utan det är bara i ledet till köparen som problemet uppstår. Ketamin sägs vara svårt att tillverka och det kanske blandas ut med annat för att öka förtjänsten och många gånger säljs andra saker under namnet ketamin men egentligen är analoger som ”2F-K”, ”DCK”, ”2F-DCK” osv.

 

Vad är K-hole?

 

Ketamin är i grunden till för narkos. Man söver människor och djur för operation. Det krävs såklart en viss mängd för att uppnå detta och vi andra som brukar ketamin håller oss på en lägre dos. När man hamnar i gränsområdet mellan lite flum och sömn så kallas det K-hole. Där blir man riktigt skev och effekterna blir lite som trippar på LSD eller svamp. Jag har själv ingen erfarenhet av de sistnämnda men jag har läst att K-hole ger snällare trippar och kanske ger mer behållning mentalt. Kort sagt så får man bra insikt om sig själv, bearbetar jobbiga trauman/depression och blir en bättre människa men det kanske är olika för olika människor.
K-hole kan ibland få en att tro att man håller på att dö men egentligen håller man bara på att somna vilket man glatt kommer på varje gång man kvicknar till, och det varar inte särskillt många minuter även om det kan upplevas som timmar i hjärnan.

 

Om man är ute efter K-hole, eller undvika K-hole – vilken sort ska man då ta?

 

S är bättre om man söker K-hole och flum, men med tillräckligt mycket R så kan man få K-hole också.

 

Kan man använda keta i syfte att förändra ett invänt oönskat beteende, t ex beroende terapi?

 

Absolut! Utomlands har det under en längre tid gjorts forskning kring behandling av depression och PTSD med väldigt goda resultat. Som vanligt i det här landet så går det segt som sirap att ens få igång forskning kring användandet. Jag har själv också riktigt bra erfarenhet kring beteendeförändring och ser mig som en bättre människa. Mer empati, kreativitet och lugn. En Kilen 2.0-version helt enkelt.

 

Stämmer det att man blir mer intelligent av Ketamin?

När jag var liten så sas det i skolan att människan bara använder 10% av hjärnans kapacitet. Den siffran stämmer kanske inte exakt men nog finns en mycket större potential kring ökad kapacitet. Det är min bergsfasta övertygelse att man får en större och bredare förmåga att använda hjärnan av ketamin, men om det betyder att man blir intelligentare i form av högre IQ vet jag inte. Man får ju inte ny kunskap och erfarenhet över en natt men om man däremot blir bättre på att analysera, förstå, öka kreativiteten och se verkligheten ur andra perspektiv samt lära sig nya saker effektivare så är väl det på ett sätt att bli lite smartare eller hur?

 

Har du något tips på set och setting för första-gångare?

 

Egentligen bara att känna sig lugn och trygg. Alla är olika och vissa föredrar att se någon komedi på TV eller lyssna på musik, medan andra stänger in sig i sovrummet. Har även hört att några lägger sig i sängen med ögonbindel och öronproppar för att vara totalt ifred från yttre intryck.
Det är såklart alltid bra att ha någon nära till hands om man nu blir rädd eller behöver känna trygghet, och såklart att börja lagomt så man får lära sig hur drogen beter sig så att man känner igen effekten till nästa gång.

 

Kan man kombinera ketamin med andra substanser, och är det någon substans man ska undvika att mixa med?

 

Hmm… kan och kan… Både ja och nej.
Alkohol kan vara ett riktigt gift rent generellt och precis som med opiater så är ketamin och alkohol riktigt farligt. Jag vet inte hur många som dör varje år för att de tar nåt järn tillsammans med smärtstillande eller lugnande då alkohol tillsammans med sådana läkemedel har en förmåga att få folk att avlida ganska ofta då det slår ut det autonoma nervsystemet (alltså andning och hjärtslag).
Jag blandar aldrig ketamin med något annat även om det kanske finns annat som är mycket säkrare än alkohol. Varför skulle man riskera sitt liv när ketaminet i sig redan ger så bra resultat?

 

Hur fungerar sex på keta?

 

Ha ha. Det stora frågan är nog OM det fungerar.
Man blir inte särskilt kåt av ketaminet och som kille får man räkna med att stånd eller orgasm inte kommer att fungera alls även om det faktiskt har hänt någongång. Däremot så slappnar kroppen av och har mycket lättare för penetration. Om man är tjej eller kanske lite små-gay kille (som Musse Pigg) och gillar att ta emot stora leksaker eller fisting så är ketaminet säkert en fantastisk superdrog. Kanske också för den som gillar bondage-sex då jag kan tänka mig att den mentala effekten av ketaminet gör att man vill släppa kontrollen och låter någon annan styra skeppet. Nu spekulerar jag lite men det kanske också är därför som ketat ibland har hamnat i kategorin ”våldtäktsdrog” just för att personen som är drogad lättare låter saker ske utan invändning och är villig under ruset.
Plankan drog en stadig keta-lina.. såhär såg det ut..

 

Något annat tips förutom ketaminet?

 

Ja nu är det kanske flera års påverkan av ketamin som talar, men var ödmjuk mot andra. Stress och aggresivitet är så otroligt onödigt och kommer inte att ge dig några fördelar i livet. Att sitta och gapa och skrika i bilen när någon inte blinkar eller tränger sig i kön kommer inte att göra din dag eller liv bättre. Det handlar inte om att låta andra trampa på en utan snarare om att inte låta andras idioti förstöra ditt eget välmående. Ryck på axlarna och släpp irritationer så blir det bra. Ta lite keta också så blir det till och med bättre, ha ha.
…och kör inte påverkad i trafiken, oavsett hur säker du känner dig!!!
Vi tackar Kilen allra ödmjukast för intervjun och hoppas att tipsen hjälper och är till nytta för både nya och gamla keta-älskare!

 

Dåligt ketamin

Dåligt ketamin

Ja vad ska vi säga, senaste året har praktiskt taget allt ketamin vi fått tag på mer eller mindre sugit hastballe..

2-Fluorodeschloroketamine (also known as 2′-Fl-2-Oxo-PCMFluoroketamine and 2-FDCK) is a dissociative anesthetic that has been sold online as a designer drug. It is an analogue of ketamine where the chlorine group has been replaced by fluorine.

Om det inte var Deschloroketa vi fick så var det ovan hämtat från Wikipedia 2-flourdeschloroketamin, vet inte vilket som värst men jag tror det sistnämnda.

Det finns hur många olika varianter på ketamin som helst, gamla och nya RC’s, mer eller mindre tråkiga och vissa skadliga.

Vissa av ketavarianterna är skitsvåra att testa av för att veta vad man har. T ex Flourketat visar samma på många tester som riktigt ketamin.

Varför kränga skit?

Om man torskar med stora mängder narkotika klassat knark så får man ett visst straff, men om du har samma mängd som är klassat som något annat, eller inte överhuvudtaget klassat så är följderna lindrigare och i sistnämnda fallet så ingen följd alls. Tvärtom – du får behålla grejjerna. Så det är ju liksom smidigt att handla med, att inte löpa någon risk… usch..

Flourketaminet har ju en viss effekt. Man blir lite svajjig, kanske får lite huvudvärk, med lite tur får man en vag upplevelse. Men det går inte att jämföra med bra ketamin, den äkta varan. Med riktigt keta så räcker det med en nagel för att man ska känna av det.. en 0,1 är på gränsen till k-hole. Men det allra värsta med Flourketaminet är att det innehåller flour, inget du vill ha upp i huvudet. Flour har en förmåga att fasta runt tallkottkörteln, det som vi kallar tredje ögat. Den körteln är viktig..

S-Isomer – R-isomer

Ketamin molekylen kan vara vänd åt olika håll. Ofta påstår langarna att de har en av dessa, oftast S-isomer som är mer efterfrågad (ger mer kosmisk upplevelse) medan någon kan ha R-isomer som är något mer kroppslig. En blandning mellan dessa två brukar gå som racemiskt ketamin (den keta du får om du skulle hämta från ett apotek är av denna sort).

Mer mest är alltihopa ändå flourketa, det har översvämmat marknaden och langarna blir lurade av sina kranar och så vidare..

Ketamin på flaska

Koka själv..

Det bästa. Men svårt att få tag på. Veterinärer kan ha ketamin (det kallas ibland hästbedövning) eftersom det används på djur. Det är ett bra bedövningsmedel men man tycker väl att man ska inte få en tripp upplevelse under operation om man är människa så det används inte i vanliga sjukvården. Fast att det t ex mot brännskador är helt outstanding.

Så fråga din veterinär om du kan få en flaska eller två.. sen kokar du bort vattnet och kvar blir en saltig beläggning. Skrapa upp och gör pulver, dra i snoken och njut.

Killens Ketamintest – hämtat från Flugsvamp forum

Läs hela tråden här (med TOR): http://flugforumt6eave4.onion/viewtopic.php?id=3922

Jag tycker nedan får för bra betyg, har själv testat alla. Men det ger dig som måste ha något som liknar keta att bli yr på en liten fingervisning. Se också hela tråden på forumet där, det finns bra kommentarer och fler tester, nedan är bara ett axplock.

KRONANS Ketamin (S+R) TOTALT BETYG 2,5/5 (Maj 2020)
Inlägget av denna har dröjt eftersom jag fått dåliga resultat och ville ge det flera chanser. Det har tyvärr blivit samma varje gång och trots att jag ökade testdosen senast så gav inte den här mig någon ketaminkänsla och ingen vidare smärtlindring heller. Den känns helt enkelt som om man tagit några starköl.
Nu föredrar jag S-isomer framför R och mixar, men denna mix kan inte mäta sig med t ex Veteranerna eller Speedballs.
Jag personligen skulle inte handla igen av denna batch och därför blir mitt betyg under 3.
Som jag skrivit i inledningen högst upp så ska ni tänka på att detta är min upplevelse. Jag vill inte vara taskig mot KRONANS på något sätt, och andra är såklart välkomna att testa själva. De har trots allt fått bra omdömen av andra tidigare (men kanske andra batchar) och det kanske fungerar bättre för er som tar det i näsan.

 

Nisses Droghandel Ketamin (R) TOTALT BETYG -/5 (April 2020)
Jag valde att inte prova detta eftersom innehållet i påsen bestod av en del ljusbruna bitar av lite större modell jämfört med det vita sockerliknande pulver som endast borde varit i påsen. När man rullar tumme och pekfinger på påsen så känner man dessa småbitar lite överallt i resten av innehållet och de kändes ”vassa”. Då det påminde mig om krossat glas så fick jag avsmak direkt, även om det nu knappast var det. Oavsett så fanns det saker i påsen som inte borde ha varit där.

Krav Ketamin (S) TOTALT BETYG 3,5/5 (Maj 2020)
Boom, K-hole! Potent produkt med bra smärtlindring.
Misstolka inte totalbetyget på 3,5 som att ketaminet inte är bra. Tvärtom. Denna är verkligen godkänd och kunde ha fått ett betyg i toppklass men priset förstör totalbetyget.
Krav har det högsta priset jag sett på FS3 av alla ketaminsäljare hittills under 2020! (750 kr för 1 gram!) Så även om det är en bra produkt så är den inte bättre än de som hamnat i topp av min lista, där priserna ligger runt 500 kr eller mindre för ett gram.
Så varför betala 50% mer för samma nivå av kvalitet? Jag skulle däremot gärna handla mer av detta om det inte finns andra alternativ.

Gottochblandat Ketamin (S) Batch 22 maj 2020 TOTALT BETYG 4,5/5 (Juni 2020)
Mycket stor skillnad mot den tidigare batchen som testades i april! Gottochblandat har verkligen ansträngt sig för att ge sina kunder en bättre produkt och fortfarande hålla ner priserna. Det tackar vi för!
Mycket nöjd och den ger mig vad jag behöver av ketamin. Bra smärtlindring.

 

Uddebo-gängets tester Ketamin

Vi har många keta-kännare på plats och har beställt av samtliga på Flugsvamp tillsammans i olika omgångar. Utslaget är enhälligt – ingen håller måttet. Bäst betyg får Gottochblandat och de är en svag 3:a (i skala 1-5).

Nedan våra omdömen!

Mupparna

★Ketamin Shards★ ( Helt Rent ) ( Fina Stenar ) ( Intro Rea )

Skräp, detta är inte ketamin. Betygen de får i forumet får vara hur de vill, detta är en RC och mest sannolikt Deschloroketamin. Ett visst rus blir det efter en rejäl dos, men glöm att de slår som i närheten av riktigt ketamin.

Gottochblandat

★ Flugsvamps ketaminförsäljare #1 i över 6 månader ★ Ketamin S-isomer ★ 1 g = 399! ★

Ptja, det är inte som att koka sitt egna ketamin. Inte i närheten, men det kommer ett ok rus efter en rejäl dos. Bäst i test av alla vendors just nu. Men långt ifrån vad ketamin ska vara.

Krav

Ketamin ##Best Quality ##

Struntprat. Inte äkta ketamin.

 

EternalRainbow

Ketamin S/R – Needles/Straws – LABTESTAD 86%!!

Nixpix, inte denna heller håller måttet. En av oss gav dock ett bättre betyg och tyckte att det var ok vid en högre dos. Men vi var mångt flera som inte tyckte det var i närheten av ok.

Nisses Droghandel

⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆ KETAMIN S ⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆

Nisses hade en gång i tiden, över ett år sedan riktigt bra keta. det var favorit. Så är inte fallet längre. Tyvärr. Inte godkänd priodukt.

Smurfen

– Ketamin – (S) sockrigt, Batch#3

Smurfen är en fantastisk vendor, och flera av oss älskar alla de batcher av ladd han haft. Men ketamin kan han inte, detta keta suger lika hårt som alla andra ovan. Tillägger dock igen, i övriga droger rekommendera vi Smurfen å det varmaste! <3

SmokeMiss

★KETAMIN ★S/R★ 85%+!!! FINSMAKARE

Nänä, inte bra ketamin. SmokeMiss är dock en bra vendor på andra produkter!

 

Och ni kan komma med labbtester och hänvisa till att alla andra gillar dessa, men det skiter vi i. Gänget som testat dessa kan ketamin och flera av dem reste runt i Indien på 90-talet när man knballade in på apoteken och köpte ketamin i flaska på disk. Säger de att ketaminet suger – så gör det antagligen det, oavsett vad labbrapporter säger!

Med det sagt, uppmaning till vednors att ta hem BRA keta, och till er som älskar keta kan vi bara säga håll ut. Beställ inte just nu. Det kommer säkert in bättre framöver! Alternativt ta hem från internationella vendors (och som tips UK-vendors har traditionellt bättre koll på ketamin).

 

UPDATE 2020-12-09: Säljaren ”Multi”, jag höjer honom till skyarna, har ketamin som är riktigt. Begränsat antal står det och hoppas det kommer in mer, fick förmånen att testa detta och ger det högsta betyg. Håll ett öga på denne och norpa åt dig en flaska eller två medan det finns!

 

Calvin Klein eller Kerstin Knas

Calvin Klein eller Kerstin Knas

Vad fan är Calvin Klein för drog? Jo, det ska jag berätta!

En ofta uppskattad mix, om man får tag i bra grejjer, är Ketamin och Kokain. Denna kombo brukar kallas Calvin Klein. C för Cocaine och K för Ketamine. Vi här i Uddebo tyckte det var otäckt med utrikiska i smeknamnet så döpte om den till Kerstin Knas. K för Kokain och K och Ketamin. Hoppas inte någon blir upprörd eller tar illa vid…

Ketamin och Kokain

Många varnar för kombon, och det är fan jävligt klokt att vara försiktig. Även varsamt fram med alkoholen när man drar keta. Ok på 1 – 2 öl, men att supa sig full är livsfarligt. Glöm aldrig att behandla droger med respekt.

Jag gillar kombon, det gör vi alla här i Uddebo! Det är dock inte varje dag vi får möjlighet att skämma bort näsan med det, då kokset är rätt dyrt och de flesta här har bara socialbidrag även om vissa extraknäcker som trädgårdsodlare. Men – tills nästa helg går vi ihop och beställer hem från Flugsvamp.

När det kommer till laddet har vi provat dessa hittills, och några till som inte har något hemma just nu. Vår favorit: ”Golf” från försäljaren ”Bumshem” saknas. Så det kan vara ett tips om du ska boka ladd på FS, kolla om denne har fått hem nytt.

Update 2020-01-29 – För den som vill ha tag i råvaror till denna mixen så är det Grinchen som fortfarande har bäst kokain, han finns på Flugsvamp 3 eller på webben grinchen.net. När det kommer till Ketat så är det värre och man måste nog vända sig till kontakter eller beställa från t ex UK via en internationell plattform. Vi vet att det finns en som kallas ”MoonBanana” som länge haft väldigt bra och han skickar till Sverige.

Laddet på Flugsvamp

Det finns 40 annonser uppe på ladd just nu, och vår kompis som beställer ladd här ofta hjälpte oss. Han hade provat dessa sorter av de som fanns uppe.

Enligt honom skulle vi köra på Grinchens, vilket vi också gjorde. Men tog också från några andra för att få lite variation. Vi återkommer med vilka efter vi provat..

Ketaminet beställde vi också på Flugsvamp

Det fanns 9 annonser uppe idag.

Här vart vi fett osäkra på vilken vi skulle välja. Halvsäkra källor säger att inget av ketaminet på Flugsvamp är dunder just nu, men det uppgiften kommer från en som dragit alltför jävla mycket keta i sina dagar så vi klassar hans omdöme som rent bullshit. Särskilt som många av dessa har riktigt bra betyg. (Ska dock tillägga att vår polare ”Ketapeta” har beställt av alla dessa och testat av dem, med måttligt nöjt intryck). – Iallafall, vi beställde från 2 av dessa.

Javafan, det var väl det. Kör lugnt säger Luffarn – både i trafiken och med drogerna. 😀

En pundares guide till gatan

En pundares guide till gatan

Be tuppen om hjälp

Tjack, Amfetamin, Vaket, Dos, Sportpulver

Att tuppen om hjälp är riktigt skönt om man är lite trött och däven. Här handlar det om tjack, eller rättare sagt amfetamin, och uttrycket kommer ifrån att man blir vaken. Som i kuckeli-kuu. Här i Uddebo brukar vi skoja och fråga varandra:

”Var är klockan?”

-”Klockan är tjack!” (Eller skrivet som ett klockslag: TJ:CK)

eller

”Idag är det torsdag, imorgon är det tjack”

Rådfråga den blytunge

Lustgas

När man suger i sig lustgas kan en känsla av återkommande slag mot någon slags stolpe i metall infinna sig. Varpå ett mönster med små kors och olika färger blandar sig med verkligheten såsom vi känner den. Känslan är svår att beskriva, och insikterna från gas-ruset svåra att minnas – men vi kallar det att rådfråga den blytunge.

Konsultera Kosmos katten

Ketamin

Ruset från ketamin, denna härliga dissosiativa drog tar dig till yttre rymden och hjälper dig att glömma tid och rum. Dansa med kosmos katten i svarta hål, upplev dimensionella världar och få svar på livets alla frågor. Kosmos kattens mottagning är alltid öppen.

Emergency Wake-Up powder

Kokain

En lina koks vaknar man till av, fort som attan. Va försiktig med att inte få i dig för mycket – det är lätt hänt att bli kaxig och dryg och mersuget av koks som finns framme kan vara svår att bemästra.

Att ha bängstuga

Efterfest

När man festat och kanske dansat, kanske hållit igång en hel helg. Man är fortfarande igång trots att måndagens besök på soc-kontoret nalkas sig med stormsteg. Då är det dags för efterfest! Ett gäng glada vänner som varit vakna diskuterar alla världens problem och suger i sig av guds gåvor (olika droger) och med lock för öronen, lite söndertuggade kinder och tungan fel i mun får vi till dessa härliga missförstånd som håller oss i gång. En efterfest värd namnet bängstuga.

Tjoff

Liten lina

En lina för kärringar. På frågan ”Ska du ha en lina?” så kan du ge svaret ”Aa, en liten tjoff.” för att indikera att du vill ha lite av det goda denna gång men gärna tar en större när du känt efter hur den hamnade.

 

Fortsättning följer i Pundarens guide till gatan del II.

Det skeva landet

Precis som jag har väl även du åtminstone någon enstaka gång dragit i dig på tok för mycket ketamin på en gång lallat runt i andra dimensioner en stund? Här ute i bygden har vi kört i oss en hel del, det är väl i sig ingen nyhet, men historierna som uppkommit från våra rus kan vara lite roliga, och även vissa händelser kanske.

Häromveckan så satt vi ett gäng och drog av indianens nykokade keta, Spiken blev illa kvickt ”förlamad” i sin högra fot och gapskrattade, man vet ju att sådanna detaljer som att vissa kroppsdelar inte fungerar en stund löser sig när keta’t släpper.

Vi skapade vår egna värld, ett eget land, som hette det Skeva landet. Här skulle vi bestämma och styra, jag, Plankan och Spiken och Ulla-Karin från Tranemo. Vi hade enkla lösningar på alla problem, t ex när det framkom att rikets invånare ägnade stor tid åt att se på sporten pingis. Nu visade det sig att invånarna vid en utdragen match hade fått ont i nacken eftersom de vickade på huvudet varje gång pingisbollen slogs till den andra spelaren, ja ungefär som när man intensivt följer med i en tennismatch på nära håll.

Flera åskådare hade fått ont i nacken efter detta och klagade hos sina doktorer på nackbesvär, vi i regeringen tog ett snabbt och enkel beslut som löste problemet direkt, vi införde förbud mot pingisbollar. Och bestämde enhälligt att överträdelse av lagen är förknippat med dödstraff. Aldrig igen led någon av nackspärr på grund av pingisbollar.

En annan mera intensiv och spännande resa var när Spiken drog syra i Riga förra året. Han hade fått i sig ett gäng Dalai Lama, fina trippar med LSD-25 det. Han sprang ut naken från kvarten vi hade och gäckade lokalbefolkningen… Du kan tro att vi har skrattat åt att han blev filmad!

Spiken filmad på syra i Riga