Bajs,
Humor

I helgen fick jag min gode vän Plankan att lova att han skulle skriva ett inlägg på Luffarn. Han gjorde det mycket förr men nu var det ett bra tag sen. Nu hör det till saken att Plankan är rätt vidrig av sig, ni kommer förstå varför snart.

Vi på Luffarn tar avstånd från detta inlägg

Till saken hör att jag lovade att han skulle få skriva om precis vad han ville, och jag måste ju stå för det.. så när han nu väljer att skriva om de allra bästa bajsbilderna, så tar jag – och förmodlingen hela Uddebo avstånd.

Nedan inlägg är Plankans egna ord, hans åsikter och smak har ingenting med oss andra på Luffarn eller någon Uddebo-bo att göra. Vi tar avstånd från allt i detta inlägg och ber de läsare som hamnat här genast vända och läsa på någon annan av våra fina sidor, t ex om hur man skaffar knark – mycket bättre läsning än nedan skit.

 

Plankans gästinlägg

Bajsbilder

Tjena Plankan här jag ska visa er mina allra bästa bilder.. jag har ibland bloggat här åt liuffarn och nårrra av de andra inläägena jag skrivit är dessa

  1. Brorsans polare med kuken
  2. Sådan far sådan son
  3. När jag kissade på soc-kärringen

 

Visa upp en spontan bajsbild

Få saker är så roligt som att hänga på krogen och småprata lite, vara allmänt trevlig och sen helt plötsligt tar man fram värsta äckliga bajs-bilden och visar.. kanske med väsande röst frågar.. ”jaa, vad tycker du om denna då?”

 

 

Nedan bajskorv består till stor del av grillad kyckling, det krävs ett tränat öga och skarpt luktsinne att kunna första vad bajskorven var dagen före.

 

 

Denna bajskorven är en klassiker

Härmtad från bloggen ”dagens bajskorv”, man ser tydligt hur det lite gulaktiga bajset flyter mot ytan. Kanske åt personen något med mycket fett dagen innan, vilket lett till att bajset blir lite flytande? Det är spännande att fundera över vad bajskorvar egentligen består av. Även en bra ”Ice-breaker” på krogen om man inte har något att prata om..

 

Tjack bajskorven

På nedan bajs-bild ser ni en tjack-bajskorv. De brukar bli lite svartare i färgen, ha en fränare doft då de ofta lämnar tarmen lite hastigare än vanliga bajskorvar.

 

Bubbelbajs

Såhär kan det se ut när det sprutar ur röven. Kan ni gissa vad som ätits här dagen innan.. man får spekulera fritt, visst är det spännande det här med bajs.

 

Vill du se mer bajskorvar så kolla gärna på min gamla blogg ”Dagens Bajskorv”, bara att googla..

För er som kanske fångat upp ett nytt intresse, och vill lära er mer om bajs så hjälper jag gärna till. Hoppas du hat en trevlig stund.. over and out ///Plankan från Uddebo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *