Antinalysis, Spåra blockchain,
Goda råd, Kryptovaluta

Här finns ett verktyg som hjälper dig att kolla av BTC adresser och se ifall det finns varningar eller något som flaggar för att du kan komma bli spårad.

Säkra Bitcoin adresserna du ska skicka till

Perfekt att göra innan man skickar över Bitcoin, eller när du vill omsätta Bitcoin till pengar i kronor och ören, t ex in på ditt bankkonto. Finns det en varningsflagga på adressen så vet du och kan då tvätta bort spåren, t ex genom att först växla dem till en annan kryptovaluta och tillbaka till BTC igen så finns ingen flagga från transaktionerna tidigare kvar och kan inte kopplas till dig.

 

 

Bängen får smaka på sina egna metoder?

Tjänsten heter Antinalysis och funkar på snarlikt sätt som de verktyg myndigheter och polis använder när de försöker spåra bitcoin som de misstänker är kopplade till darknet-handel och hitta personerna som äger adresserna.

Det finns lite artiklar och nyheter på nätet där polisen uttrycker sitt missnöje över att verktyg som detta finns tillgängliga för allmänheten och därmed och knarkhandlare som kan få det enklare att komma undan.

 

Kom igång med Antinalysis

Att använda verktyget kostar pengar, det var t o m rätt dyrt! Att kolla 1 BTC adress kostar knappa 30 kr, och du måste köpa ett paket med minst 10 förfrågningar för motsvarande $30, det går bara att betala i Monero. Men för den som vill vara säker och aktivt vill arbeta med att täppa till luckor som äventyrar anonymiteten så är det väl värt det. Vi har dessutom goda nyheter till dig som vill testa, utvecklaren av Antinalysis gav oss här ute i Uddebo en token som fungerar för att analysera några gånger med. Vi tänker dela ut den till så ni kan testa gratis. Lägger in den längst ned.

Du får sedan en token, som fungerar så många gånger som du betalat för.

 • Skriv in den BTC adress du vill analysera.
 • Ange den Token du fick.
 • Du kan också ange hur länge du vill att resultatet ska ligga tillgängligt.

När du sedan klickar på ”Look up now” knappen så får du vänta en minut innan sidan med resultatet visas.

Prova verktyget gratis

Vi fick en kod att ge bort, den funkar bara ett begränsat antal gånger så först till kvarn. Men scanna ändå bara relevanta adresser, t ex inte varenda adress i din Electrum-plånbok.

2dFE-9Ewf-784q-Z69J

Har den slutat fungera? Skriv en kommentar att du vill ha en ny så ska vi se om vi kan få en till..

Länk till Antinalysis

Clearnet: Antinalysis.org

Onion: http://pdcdvggsz5vhzbtxqn2rh27qovzga4pnrygya4ossewu64dqh2tvhsyd.onion/

Andra säkerhetsåtgärder är att använda Monero. Tvätta Bitcoin från spår.

Om resultaten

Det finns 11 olika kategorier som en adress kan flaggas med i verktyget, bland annat Scam, Trading, Mining, Varning.. och du kommer se en historik med vilka webbplatser och tjänster dessa bitcoin kan vara kopplade till. Är adressen oanvänd och därmed också grön, så står det och en vit tom sida visa.

 

6 Comments

 1. september 24, 2022 at 10:27

  Matito

  https://bitcoinmixer.io/ är numera scam jag blev blåst på 3-4K och det går inte äns att nå dessa 🤔

 2. december 28, 2021 at 19:35

  Jolin

  Hello jag fick presic blockchain på mitt safello överföring.jag öppnade ett en plånbok där o för första gången handla på darknet..och jag såg att de tagit flera timmar så jag mailade dem om ett kvitto p han skickade en länk o jag gick in där o det stod block chain…asså vad innebär allt detta ??
  Annars ha jag handlat på vanliga nätet från safello/ swish.

  Obs ! Luffare jag behöver prata med dig om en del saker, jag är ny o håller på gå åt helvrte om någon godhjärtad hjälper mig.

  Tack

 3. november 7, 2021 at 11:06

  Nisse Hult

  Safello har fryst mitt konto & ber mig om mitt Namn & personnummer för att koppla upp det igen. Osäker på vad jag ska göra.

 4. november 3, 2021 at 12:20

  petter

  Hejsan. tackar för det lugnade meddlandet.
  Dem ber mig om bevis för vad jag har gjort.
  Jag har sagt att jag har handlat kläder och har inte bevis på det och att ingen olaglig activitet har hänt här.

 5. november 2, 2021 at 22:50

  Luffarn

  Hallå Petter, nu vet du iallafall att du inte ska skicka btc direkt till darknet. 🙂

  Jag har lugnande nyheter till dig dock, det värsta som brukar hända är att din transaktion backas. Du gör dig inte skyldig till ett brott för att du skickar btc till en adress, oavsett vilken. Mindre summor följs inte upp av myndigheter, det har de inte tid med. Och skulle de i vörsta fall fråga dig så får du dra en rövarhistoria om att du skulle köpa ett par nike skor på nätet eller liknande.

  Använd i framtiden en egen plånbok för dina btc. 🙂

 6. november 2, 2021 at 20:45

  petter

  hejsan! jag har använta localbitcoin och skickat till en darkweb sida direkt. nu har localbitcoin skrivit till mig och mitt account är på suspenden holliday. är orolig för framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *