festivaler, secret island nation, sin, techno,
Äventyr

Nu ska ni få ett riktigt bra tips för sommaren! Secret Island Nation är en festival begränsad till omkring 500 personer, festen hålls på en gömd ö inte allt för långt från Göteborg. Det är ett gäng tyskar som håller i festen men en del svenskar hittar dit också, jag kommer definitivt närvara.

Secret Island Nation

Festivalen hålls mellan den 29 Juli och 3 augusti på en ö utanför Göteborg, man måste ta sig dit med båt och det är en hel del bök för att komma fram.. väl framme så kommer man absolut inte ångra sig att man gjort sig besvär kan jag lova. Festivalen är till för kärleksfulla människor som älskar elektronisk musik. fullt med underbara människor överallt med andra ord 🙂 För att få vara med på festen krävs medlemskap då det är ett slutet sällskap för att undvika problem med myndigheter. Tillsammans med Roskilde är detta festivalen jag mest ser fram mot i sommar! Lite bilder från Secret Island Nation förra året:

Det kostar 600:- kr för 8 dagars medlemskap för Secret-Island-Nation (måndag 27/7 to måndag, 3/8). Då är båttransfer, camping inkluderat. Vill man bara vara där 3 dagar går det också bra, då är priset 400kr. För att bli medlem mailar du ditt hela namn och din email till tickets@secret-island.eu, då får du ett medlemsnummer, sen sätter du in den aktuella summan (som kan variera då de i år släpper billigare biljetter till dem som är tidiga) till:

Björn Wurmbach
Nordea
Clearing: 3023
Konto: 0059791
Subject: din email och ditt membership nummer.

Hoppas vi ses där och får en underbar vecka med solsken och härlig techno.. mer info om festen om du kollar länkarna nedan:

Secret Island Nation gruppen på Facebook

Secret Island Nations hemsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *