Sex & Phenetylaminer <3

Nu så här till nyår ska vi slå på stort och ta oss till Prag och träffa lite köpe-flickor med sminkade ansikten.. jag och Spiken har varit i Prag en gång innan för två år sen.. eller rättare sagt utanför Prag. Vi stannade i Teplice precis vid gränsen till Tyskland.. o jääävlar va fina töser det sprang där.

Horor i Teplice

Horor i Teplice

Ska bli gött o få sig ett par ordentliga skjut, och hororna i Teplice var redigt nöjda sist vi var där… de gillade våra svenska kukar minsann, sen att de fick en och en annan krona för besväret är väl mindre viktigt. Det viktiga är ju att vi alla hade roligt.

Nu ett tips till er alla, den gamla hederliga drogen amfetamin har ni väl alla provat? Men ni som inte har det.. testa att dra en stadig lina och ha sex på det.. en häärlig känslohöjare det. Och nere i Tjeckien finns det riktigt dundertjack..

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA.. önskar Jag, Spiken och Plankan från Uddebo!

6 Kommentarer
 1. köpa joint till mig med eller där nere?:D Ha de bra i nyår!

 2. Men tack för tipset! Ett bra knull är man ju alltid öppen för och jag är också intresserad av att hitta nya spännande platser att prova brudarna på. St. Petersburg och Thailand är vi ju alla så vana med redan. Hur är det med gummorna i Teplice, är de öppna för lite mer kinky grejer och att pröva nya spännande saker också? det faller mig i smaken, nämligen.

 3. Prag ligger i Tjeckien och är en helt fantastisk stad. En stad man verkligen måste besöka.

 4. Hejsan!

  jag och min pojkvän har använt kamagra och det funkar helt perfekt, vi har beställt från viritek.se som är en billig sida och med väldigt snabb leverans 🙂 verkligen en sida att rekommendera till alla er där ute, som inte vill betala mycket för att ha det bra 🙂

  Mvh Nelly

 5. Hej!
  Jag och min moster har ätit korv idag, men senapen var slut.
  Det var gott!

  Mvh, Kosto

 6. Ni skriver för sällan om sex på senare år, mer sånt här!
  Var ligger man med bästa hororna nuförtiden? Och var får man det bästa sexet?

Lämna ett svar